Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marcus Folmer

Marcus Folmer

Om mig

Marcus har arbetat som fastighetsmäklare på Värmdö i nästan 20 år. Varje bostadsaffär är unik och alla köpare och säljare har olika behov. Det finns tre huvudingredienser i Marcus arbete som mäklare: Engagemang, kreativitet och noggrannhet. Att vara framgångsrik som mäklare handlar mycket om kreativitet, att hitta lösningar i olika situationer, att driva säljprocessen proaktivt och affärsmässigt likaså. Marcus är marknadsekonom i botten och studerat på Stockholms Universitet samt Malmö Högskola.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Strömmens väg 11, Hanskroka, Värmdö kommun

Strömmens väg 11

Fritidshus
Hanskroka, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
3 500 000 kr
70 m²
3 rum
2 208 m² tomt

På Strömmens väg 11 ligger detta fritidshus där möjligheten finns att bo permanent. Plan och barnvänliga gräsmattan samt en stor, insynsskyddad altan med soligt västerläge. Det charmigt huset har en öppen planlösning och gott om ytor för umgänge. Här finns två sovrum varav ett får du plats med dubbelsäng. Vardagsrum med murad öppen spis med braskasset vilken sprider värme och trivsel i hela huset. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket också skapar känsla av rymd. I köket finns spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Mindre hall samt badrum med WC, handfat och dusch (planritning saknas). Intill huset finns ett isolerat gästhus, två separata förråd samt bastu. Som fastighetsägare har du även förtur till båtplats vid brygganläggningen som ligger vid Skenoraströmmen. Hanskroka är centralt beläget och mycket omtyckt område på Ingarö. På gångavstånd finns även områdets badstrand. Här bor du inpå naturen men stora grönområden med svamp/bärplockning och trevliga promenadstråk. Tar du båten från brygganläggningen så når du Fågelbro, Wermdö golf och Strömma kanalbar inom 5 minuters båtfärd. Med en kort biltur nås Brunns centrum där livsmedelsaffär, skola f-9, bibliotek, Ingarö IF:s stora idrottsanläggning, bensinstation och på vägen så passerar du även Säby gård med musteri och café. Huset kommer att vara besiktigad och säljaren skall teckna en dold-fel-försäkring i samband med försäljningen -allt för en trygg bostadsaffär!

Gamla vägen 19, Höjdhagen, Värmdö kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Gamla vägen 19, Höjdhagen, Värmdö kommun, bild 2
Gamla vägen 19, Höjdhagen, Värmdö kommun, bild 3

Gamla vägen 19

Villa
Höjdhagen, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
7 800 000 kr
135 + 38 m²
5 rum
695 m² tomt

Fräsch enplansvilla i ett barnvänligt område centralt i Gustavsberg. Villan, som ligger på en lugn gata i populära Höjdhagen, ligger bra placerad med ett ljust sydvästläge. Stor altan med intilliggande förråd. Här ligger solen på större delen av dagen. Separat garage i delat garaget ligger intill villan. Inom räckhåll finns förskola, den gamla fina renoverade Ekdalsskolan anno 1800-talet, affärer, restaurang, bussar, motionsspår och inte minst brygganläggningar vid Farstaviken. Inom räckhåll finns även fina strövområden med elljusspår för promenad, löpning, längdskidor samt fin skog att ströva i. Inom räckhåll finns även utegym, golfbana men även bra kommunikationer in till stan. Villan, som nyligen byggts till och även renoverats, består av tre rejäla sovrum, allrum/TV-rum med plats för större soffgrupp, helkaklat badrum, separat gästtoalett, klädförvaring, stort vardagsrum och kök i ljus och öppen planlösning. I vardagsrummet finns ett flertal fönsterpartier vilket skapar ett fint ljusinsläpp och känsla av rymd. Från vardagsrummet tar du dig ut till den soliga altanen som ligger i ett soligt sydvästläge. Mellan vardagsrummet och köket finns matplatsen som rymmer ett större matbord. Köket är stilrent med ljusa färger. Intill köket finns villans tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Det här är ett optimalt boende för dig som önskar ett praktiskt, lättskött och fräscht boende och ett boende med närhet till det mesta! Villan kommer att vara besiktigad och säljaren skall teckna en dold-fel-försäkring i samband med försäljningen -allt för en trygg bostadsaffär!

  • Premium
Kryssvägen 6, Norra Kopparmora, Värmdö kommun
  • Sön 12 maj kl 14:40

Kryssvägen 6

Villa
Norra Kopparmora, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
4 700 000 kr
140 + 40 m²
6 rum
2 230 m² tomt

Trivsam familjevilla i populära Norra Kopparmora, Värmdö. Området är barnvänligt och villan ligger på en lugn gata med begränsad trafik. Inom räckhåll finns förskola, badstrand, båtbryggor och inte minst fina strövområden. Ett stenkast från villan går även bussarna som tar dig smidigt in till stan. Som fastighetsägare har du också förtur till båtplats vid Kopparmora Båtklubb som ligger med ett gångavstånd. Villan består av en stor hall, fyra rejäla sovrum, badrum, separat duschrum, rejäl tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (år 2021), allrum samt vardagsrum och kök i en ljus och öppen planlösning. I köket finns plats för matbord för 6-8 personer, induktionshäll (år 2018), ugn (år 2022), mikrovågsugn (år 2021), köksfläkt (år 2021), diskmaskin (år 2022) samt kyl och frys (år 2022). Stora fönsterpartier skapar generöst ljusinsläpp. I vardagsrummet står en trivsam och effektiv braskamin. Från vardagsrummet tar du dig ut till den stora terrassen. Intill villan finns även ett gästhus alternativt uthyrningshus om ca 40 kvm. I gästhuset, som är byggt år 2014, finns allrum och kök i öppen planlösning. I köket finns induktionshäll, ugn, mikrovågsugn samt kyl och frys (samtliga vitvaror från år2019). Litet sovrum och duschrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare (år 2019). Intill villan finns även ett mindre isolerat gästhus om ca 9 kvm alternativt kontor. Gästhuset/kontoret är ännu inte helt färdigbyggt men el är framdraget samt förberedd för värmegolv. Villan är besiktigad och säljaren ska teckna en dold-fel-försäkring i samband med försäljningen. Allt för en trygg bostadsaffär! Det här är ett optimalt boende för den medelstora familjen som vill ha förskola, bad, bryggor, naturen och inte minst bra bussförbindelser inom räckhåll.

  • Plus
  • Energieffektiv
Strandlinjevägen 12, Södernäs, Värmdö kommun

Strandlinjevägen 12

Villa
Södernäs, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
4 995 000 kr
110 + 40 m²
4 rum
2 219 m² tomt

På Strandlinjevägen 12 i Södernäs på Värmdö ligger denna villa inom prioriterat förändringsområde (PFO) med närhet till Torsbyfjärden, fina strövområden, strandbad med lekplats (200m), ridhus, bra kommunikationer, förskola och skola. Området är ett s k prioriterat förändringsområde där planarbete bedöms kunna påbörjas år 2026 vilket innebär kommunalt vatten och avlopp och generösare byggrätter. Här har du det perfekt permanentboendet med närheten till Värmdös unika natur och med gångavstånd finns närmaste busshållplats som tar dig smidigt in till stan. Till den populära Kyrkskolan och förskolan i Ängsvik är det drygt 2 km. Siggesta gård är också populärt där många barnfamiljer kontinuerligt besöker. Som boende i Södernäs vägförening har du tillgång till båtplats endast 200m från huset. Villan, som är har en totalyta på ca 150 kvm, består av fyra rum och kök. Öppen planlösning med suterängvåning med tre sovrum. Ett flertal stora fönsterpartier med utsikt över omkringliggande natur och välkommet ljusinsläpp. På tomten finns carport/öppet förråd samt friggebod och gott om plats på uppfarten för bilar och båt för den som vill. Intill hallen finns finns köket och vardagsrummet i en ljus och öppen planlösning. I vardagsrummet finns en trivsam och effektiv täljstenskamin och en mysig murad eldstad i köket. Utgång till altanerna på både fram och baksidan finns. Köket har plats för 8 personer sittande runt matbordet. Bra förvaringsmöjligheter bakom vita luckor, grått kakel ovan en bänkskiva i trä med bra arbetsyta. Köket är utrustat med spishäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn samt kyl och frys. Det finns tre bra sovrum, vill man ha ett rum ytterligare finns möjlighet att bygga till det i det stora vardagsrummet. Badrummet är helkaklat och utrustade med WC, större kommod under dubbelhandfatet samt badkar. Gästbadrummet har WC och handfat. En trappa ner ligger ett av de tre sovrummen. Förutom sovrummet finns en stor klädkammare, groventré med tvättstuga utrustad med tvättmaskin och villans bergvärmepump. Detta är ett optimalt boende för familjen som vill leva ett aktivt liv med natur och hav inpå knuten men samtidigt ha bra kommunikationer och närhet till förskola/skola. Villan är besiktigad och säljaren skall teckna en dold-fel-försäkring i samband med försäljningen -allt för en trygg bostadsaffär! Är du intresserad av fastigheten? Kontakta ansvarig mäklare Marcus Folmer tel 070-226 91 53.

  • Plus

Visar alla 4