Romanäs sjöbo 2 1102

Romanäs, Tranås Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
135 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Sjöbo
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
6 885 kr/mån
Driftkostnad
6 120 kr/år
Pris/m²
13 296 kr/m²

Nu kan vi presentera ett unikt boende i en renoverad stor, ljus och luftig lägenhet med en fantastik utsikt mot sjön Sommen ett stenkast nedanför balkongen Här kan du, från balkongen, lätt sitta och njuta av årstidernas skiftande färger samt njuta av utsikten mot sjön. Lägenheten erbjuder inte mindre än två balkonger. Närheten till naturen med promenadstigar i naturskyddat område, ett rikt fågelliv och djurliv precis in på knuten ger rekreation för själen. Man blir en del av sommarens bad och båtliv och vinterns skridsko och isfiske. Varje årstid har något speciellt att erbjuda.

Detta boende ger möjlighet till båtplats precis nedanför lägenheten, de varma sommardagarna kan du lätt ta dig ut på sjön och slå ankar vid någon av sjöns 365 öar. Vid badplatsen precis nedanför huset har man en fantastisk utsikt mot Blåvik och bort mot Ydre kommuns höjder.

Bostaden har boyta om 135 kvm som fördelas i en stor hall, tre sovrum, ett rymligt kök samt vardagsrum. Badrummet är helkaklat och inrymmer dusch, kommod, wc samt spegelskåp. Här är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt elektrisk golvvärme. Genomgående ljusa ytskikt på väggarn, golven har enhetligt ek-laminat.

Passa på att förvärva en unik bostadsrätt sett till sin storlek och sitt fantastiska läge intill sjön.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tranås