Prefektgatan 3

ROSENDAL, Uppsala Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Avgift
3 843 kr/mån
Pris/m²
42 108 kr/m²

Lyxigt, modernt och stilrent - 3 ledord som denna lägenhet präglas av! Fastigheten har en unik design som helt är byggt av trä. Inredningen i lägenheten är framtagen i samarbete med Årets Designbyrå 2016, Note Design Studio. Flytta in när det passar.

Lägenheten erbjuder en hall med platsbyggd förvaring, en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier från två väderstreck. Här finns utgångar till lägenhetens härliga balkonger där den ena stora balkongen följer gaveln på huset och ger ett utmärkt solläge. Köket har dimblå inredning, vitvaror från Siemens samt en praktisk flyttbar köksö. Vidare erbjuds tre sovrum i varierande storlekar, två helkaklade badrum i varma toner. Det större badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt badkar, i det mindre badrummet finns dusch.

Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage och där allt är nytt och fräscht. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd och ett källarförråd som hör till varje lägenhet. Till detta tillkommer en fantastisk gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende med en fantastisk utsikt över slottet och domkyrkan från våning 6.

Varmt välkommen på visning!

Vägbeskrivning från centrum: följ Dag Hammarskjölds väg, ta direkt höger efter rondellen (där det finns extra stoppljus uppsatta). Ta höger vid stoppljusen in på skogsvägen. Håll till vänster där vägen delar sig. Fortsätt rakt fram till den stora grusparkeringen. Parkera där och håll till höger (norrut) bort mot byggarbetsplatsen.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Visningstider

  • 15
    apr
    Ons 15 apr
    Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.