Nyproduktion

RAW Rosendal, lgh 64

ROSENDAL, Uppsala Se på karta

2 720 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86,1 m²
Våning
6 av 9
Byggår
2020
Avgift
5 020 kr/mån
Pris/m²
31 591 kr/m²
Nyproduktion

Förverkliga drömmen om en egendesignad lägenhet i Brf RAW Rosendal! Ett helt nytt bostadskoncept där de boende får bestämma planlösning, ytskikt, interiör och ambitionsnivå utifrån sina förutsättningar och önskemål. Här erbjuds ett hållbart boende som kan anpassas över tid och genom förändrade livssituationer. Här kan även du som juridisk person köpa lägenhet.

Denna ljusa lägenhet har en boarea om 86,1 kvm med stora fönsterpartier åt öst. Lägenheten inrymmer ett väl fungerande kök med rostfri bänkskiva på ben med ett hyllplan under. Maskinell utrusning i köket består av kyl/frys, spishäll, ugn, diskho med blandare och fläkt. Vidare erbjuds ett fräscht badrum med spotlights i taket samt kakel på väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat med spegel ovan samt duschmunstycke på väggen där du som köpare själv väljer om du önskar sätta in ett badkar, duschväggar eller ett draperi. Här är det förberett för att koppla in tvättmaskin. Det finns en gemensam tvättstuga och cykelförråd i föreningen. Till detta tillkommer även en gemensam takterrass ovanpå den lägre husdelen som får nyttjas av de boende.

Besök gärna RAW Propertys hemsida för mer information https://www.rawproperty.se/projects/raw-rosendal

Tillträde är preliminärt Q3 2021.

RAW Rosendal ligger i hjärtat av Uppsala med närhet till det mesta. Härifrån kan du cykla till både Akademiska sjukhuset och Ulleråker på fem minuter. Dessutom finns förskolor, grundskolor och gymnasium inom bekvämt avstånd. Runt RAW Rosendal finns mycket skogs- och grönområden som bjuder in till allt från promenader längs Stadsparken till svamp- och bärplockning i Stadsskogen. Rosendal är helt enkelt ett område att trivas i – år efter år.

Tänk om! Tänk RAW!

Läs mer om bostaden
Riksmäklaren