Katt Anders Gränd 1

Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Våning
5 av 5, hiss finns
Förening
BRF Gretas glänta
Om föreningen
Avgift
4 808 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
46 858 kr/m²
Antal besök
557
Dagar på Hemnet
7

En unik våning i den första färdiga bostadsrättsföreningen på Sigtuna Stadsängar! Lägenheten är den näst största i föreningen och av förklarliga skäl en av de första att bli tecknad vid säljstarten.

Denna mycket fina vindsvåning, färdigställd 2019, har högt i tak, många smakfulla tillval och trots det centrala läget en privat känsla högst upp i huset utan grannar helt intill.

Trevlig planlösning med genomtänkta detaljer och bra med förvaring.

I lägenheten kommer du in i en rymlig hall, med klinkersgolv, skjutdörrsgarderob och högt i tak.

Två av sovrummen, stora till storleken, ligger till vänster från hallen, båda med elektriska rullgardiner och takfönster. Garderobsvägg respektive skjutdörrsgarderob.

Det tredje sovrummet ligger direkt till höger från hallen, med utgång till balkong med vy över innergården, har även det en skjutdörrsgarderob samt är 11 kvm i storleken.

Längst in i lägenheten, finns vardagsrummet samt köket i öppen planlösning och utgång till den stora balkongen på 15 kvm med perfekt västerläge.

Påkostat rum med flera tillval i kök, braskamin från Contura i vardagsrummet och måttbeställda gardiner från golv till tak i de stora fönstren mot väster.

Helkaklat duschrum med klinkersgolv, vattenfallsdusch och vikbara, frostade glasväggar. Här finns även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och överskåp.
Vidare finns en separat gästtoalett.

I föreningen finns lokal med övernattningsrum, fullt utrustat kök samt relax med bastu som kan hyras av föreningens medlemmar. Praktiskt boende med garage i huset och separat förråd.

Sigtuna Stadsängar ligger en knapp kilometer norr om Sigtunas gamla stadskärna och har ett trevligt torg med delikatessbutik, restauranger, café, frisör, vårdcentral, gym och. matvarubutik. Samtidigt har du nära till skog och natur i till exempel Hällsboskogen med en nyligen anlagd MBX-bana, belysta elljusspår eller spela padel i WE´s nya padelhall.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Kontakta mäklaren

Matilda Gotthold

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Mäklare Matilda Gotthold, Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
0705205425

Visningstider

  • 24
    okt
    Sön 24 okt kl. 12:15–13:15
    Visning efter tidsbokning för bästa visningsupplevelse och förhandsinformation. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas