Ringvägen 110A, 3 tr

Södermalm Sofia, Stockholm Se på karta

9 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
1930
Förening
BRF Kroken 8
Om föreningen
Avgift
3 626 kr/mån
Driftkostnad
10 200 kr/år
Pris/m²
83 739 kr/m²
Antal besök
9 270
Dagar på Hemnet
11

Klassisk 30-tals 4:a i högt läge med stor härlig balkong mot lugn gård i perfekt söderläge. Denna fina familjelägenhet erbjuder tre sovrum i fil mot rogivande gård, ett mycket rymligt och socialt vardagsrum med öppen planlösning till köket. Tre vackra fönster med små spröjs tillåter ljuset att flöda in i vardagsrummet.
Två helkaklade badrum med dusch och ena har tvättmaskin.
Hela lägenheten har genomgående fint ljust golv samt ljusa väggar. Vackra 30-tals detaljer är de spröjsade fönstren, de speglade dörrarna och det vackert rundade fönstret ovan ingången till vardagsrum och kök.
Möjlig uthyrningsdel! Till bostaden finns två huvudingångar, så möjlighet finns att dela av bostaden och hyra ut en del.
Stabil förening med god ekonomi.

Här bor du mitt i händelsernas centrum men ändå lugnt med sovrum mot gården och tysta 3-glasfönster och gröna träd utanför fönstren. T-bana når du på en halv minut och likaså kvarterens stora utbud av caféer, restauranger, specialbutiker och barer. Såväl SoFo som Årstaviken ligger på kort promenadavstånd och i Ringens centrum och Skanstull finns allt man kan önska i butiksväg. I både lilla och stora Blecktornsparken finns roliga lekplatser för barnen, eller varför inte gå till den sagolika lekplatsen Bryggartäppan vid Brännerigatan.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södermalm