Nyproduktion

Tegelviksgatan 14, 5 tr

Södermalm \ Sofia, Stockholms kommun Se på karta

7 990 000 kr

8 495 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Sofia Södra
Om föreningen
Avgift
4 748 kr/mån
Driftkostnad
7 350 kr/år
Pris/m²
86 848 kr/m²
Nyproduktion

Denna påkostade och optimalt planerade lägenhet har ett högt och ljust läge med utsikt mot Tvätt-Malins park (under anläggning) som kommer att bilda ett grönt, skönt och lummigt stråk från Mandelparken invid Hammarby Sjö bort mot Tengdahlsparken och Vitabergsparken. Lägenheten "säljs på ritning"! RING LARS HENNING 0709967434 FÖR MER INFORMATION!

Lägenheten är genomgående med påkostade materialval, (se tillvalslistan) , generös takhöjd och ett högt läge med utsikt mot parken gör detta till en lägenhet utöver det vanliga! Vardagsrummet och den rymliga balkongen i soligt söderläge vetter mot den stora, gröna gården. Det påkostade köket och vardagsrummet, med fönster i två väderstreck, är beläget i en ljus, öppen planlösning med bardisk som skapar en härlig social yta och är ett extra, värdehöjande tillval. Köket vetter, tillsammans med de två sovrummen, mot (blivande) Tvätt-Malins park. Badrummet är påkostat med extra allt liksom gästtoaletten. I kapprummet finns det gott om plats.

På den stora gemensamma takterrassen kommer man att kunna njuta av fin utsikt över Södermalms takåsar. Solceller kommer installeras på taket som ger tillskott av el till fastigheten. I Brf Sofia Södra kommer det byggas ett garage för 50 garageplatser, 5 hcp-platser med motorvärmeuttag, 12 del av dubbelparkering varav 14 av bilplatserna är laddplatser. Utöver dessa parkeringsplatser finns det även 3 platser avsedda för föreningen poolbilar. I garaget finns det även plats för cykelparkering. Det kommer att byggas en matbutik tvärs över Tvätt-Malins park och det kommer att finnas café/sushi och butik för blommor, växter och återbruk samt en skönhetsklinik i de lokaler som Brf Sofia Södra hyr ut till dessa verksamheter. På andra sidan Nackagatan finns det ett gym och flera mindre butiker samt flera restauranger.

På Tegelviksgatan bor man nära Hammarby Sjö med kajpromenad runt om eller ända bort mot Årstaviken. Det är även promenadavstånd till Fåfängan, Vitabergsparken och Nytorget. Möjligheterna är oändliga så i detta lugna område trivs man förträffligt och har ändå nära till Sofos stora utbud av affärer, caféer och restauranger. Kommunikationsmässigt finns det flertalet bussar att välja mellan eller ta båten från kajen in till Nybroplan eller till Sjöstan. Tunnelbanan beräknas vara färdigställd år 2030.

OBS! Bostaden säljs på ritning, visning ej möjlig, inflyttning i mitten av mars 2023

https://vaxer.stockholm/projekt/nya-bostader-pa-ostra-sodermalm/

https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/sodermalm/sofia-sodra/#modal

Läs mer om bostaden
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakt

Lars Henning

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Lars Henning, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-996 74 34