Gyrogatan 2B

Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Förening
BRF Flygaren i Örebro
Om föreningen
Avgift
6 697 kr/mån
Pris/m²
26 188 kr/m²

Välkommen till Gyrogatan 2B och denna nyligen producerade fyra med dubbla balkonger. Redan när man kliver in ni hallen slås man av en nyproducerad och modern känsla. Det är genomgående hög standard och gott skick i bostaden och den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social plats för samvaro. Här finns även 3 sovrum samt både stort badrum och extra gäst-WC.

Lägenheten är belägen på en otrafikerad återvändsgata med tillgång till föreningen gemensamma innergård. I det expansiva området "Södra Ladugårdsängen" har du dessutom ett läge där hela omgivningen är färdigställd vilket göt att du inte störs av byggtrafik eller liknande. För dig som har behov av bil så är detta en av de få föreningarna i området som erbjuder eget garage i källarplan vilket ger dig bekvämligheten att aldrig behöva fundera på vart du ska parkera bilen (separat kö till garageplatserna tillämpas).

Södra Ladugårdsängen som område ger möjlighet till både hälsa och aktivitet med närhet till gymanläggning, motionsspår, längdskidspår vintertid samt Gustavsviks golfbana med 18-håls golfbana, klubbhus, restaurang och shop. Dessutom finns även Gustavsviksbadet där du kan nyttja äventyrsbad och bada utomhus sommartid. I området når man även Backahallen som erbjuder racketsporter både inomhus och utomhus. Det är enkelt att ta sig till universitetsområdet, apotek och affärer samtidigt som stadens centrum aldrig känns långt borta.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Lili Nguyen

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Lili Nguyen, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46768144109