Honnörsgatan 9, 3tr

Solna Järvastaden, Solna Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Byggår
2007
Förening
BRF Mönstringen i Järvastaden
Om föreningen
Avgift
4 802 kr/mån
Driftkostnad
4 320 kr/år
Pris/m²
47 135 kr/m²

Varmt välkommen till populära och barnvänliga Järvastaden och denna fina 4:a om 89 kvm med ett insynsskyddat läge som erbjuder ljusa fräscha ytskikt, badrum och gäst-wc, stora fönsterpartier som släpper in generöst med solljus samt en mycket generös och inglasad balkong med bästa läge i sydväst med ett helt insynsskyddat läge.

Lägenhetens trivsamma planlösning erbjuder ett ljust och väl tilltaget vardagsrum där de stora fönsterpartierna låter solljuset flöda in. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen som är generös till ytan och har ett högt och fritt läge i sydväst med härliga soltimmar från lunchtid till kvällen. Bostadens stora balkong förlänger vardagsrummet och ger gott om plats för trevliga balkongmöbler att sitta och avnjuta det soliga och fria läget med familj och gäster, inglasningen låter er njuta av balkongen i alla årstider. Köket är ljust och modernt och erbjuder gott om förvaring och bra arbetsytor med komplett maskinell utrustning och ny lackerade köksluckor. Intill det stora köksfönstret finns gott om plats för ett rejält matbord för flertalet personer. Tre ljusa och rymliga sovrum med bra förvaring i form av garderober och där det stora sovrummet erbjuder en rymlig garderobsvägg med praktiska skjutdörrar. Badrummet är mycket fräscht och stilrent inrett. Utrustat med badkar samt bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare med praktisk förvaring ovan i form av väggfasta skåp. Separat wc finns i anslutning till hallen. Bostaden erbjuder även en rymlig klädkammare som ligger i anslutning till hallen och rymmer samtliga årets plagg.

Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och en utav Järvastadens lägst belånade förening per kvadratmeter, vilket skapar en tryggare framtid. Brf Mönstringen bildades 2006, föreningens fyra flerbostadshus som är belägna på Honnörsgatan 1-9 byggdes år 2007.

Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden. 2017 öppnades den nya efterlängtade skolan Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever för årskurserna F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan har Ulriksdalshallen byggts -en sporthall som används både i skola och föreningslivet.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, en servicebutik, flertalet trevliga restauranger och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

Ta en promenad till Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger ca. 5-7 minuters promenad från lägenheten och tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540

Läs mer hos mäklaren
Notar