Oxenstiernas Allé 10

Sundbyberg/Ursvik, Sundbyberg Se på karta

3 495 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Byggår
2012
Förening
HSB BRF Klingan i Sundbyberg
Om föreningen
Avgift
4 908 kr/mån
Pris/m²
39 270 kr/m²

En öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och en modern prägel gör denna 4:a till ett mycket trivsamt och bekvämt boende. De stora och luftiga sociala ytorna i vardagsrummet och köket med stora fönster ger hela lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp! Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen på hela 17,8 kvm i bästa solläge med sol under eftermiddagen och kvällen. De tre sovrummen är rymliga med gott om plats för säng och övrig sovrumsinredning. Bostaden erbjuder all maskinell utrustning man kan önska sig med diskmaskin, micro, kyl- och frys i kök samt tvätt- och torktumlare i badrum, extra WC samt har otroligt välbevarade ytskikt! Hiss finns i huset!

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan och Granatäpplet samt förskolan Forskaren. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer.

I närheten av bostaden finns restaurangen Mateos, Lilla Sara Pizzeria, Mama bear kafé, Ursviks kök och bar samt mini-livs och i samma hus även ett gym, Puls & Träning. Flertalet skönhetssalonger finns i området. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop.

Precis utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Pågående byggnation av tvärbanan som ska gå genom ursvik och stå klar 2021. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Varmt Välkommen på Visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar