Stora Marknadsvägen 9

TÄBY CENTRUM, Täby kommun Se på karta

5 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Täby Colourfront
Om föreningen
Avgift
5 383 kr/mån
Driftkostnad
5 000 kr/år
Pris/m²
47 743 kr/m²

+ Accepterat pris
+ Möjlig 4ROK
+ Optimal planlösning
+ Gångavstånd till Täby Centrum
+ Förening med god ekonomi

Välkommen till en välplanerad lägenhet om 4ROK (Idag disponeras bostaden som 3ROK) ett stenkast från torget i en av Täbys bästa föreningar. Öppen planlösning med snygga och moderna lösningar. Vardagsrum och kök sammankopplat med fantastiskt ljusinsläpp från hela fyra stora fönsterpartier. Generöst vardagsrum med mycket goda inredningsmöjligheter, plats för soffgrupp, matsal samt annat möblemang. Kök med köksö samt matplats för flertalet sittande gäster. Två helkaklade badrum, där båda badrummen har installerad dusch. Det finns möjlighet till 2 optimala sovrum där det större sovrummet är placerad i lägenhetens utkant. Bostaden är i gott skick med plats för kontorsplats. Med enkla medel kan lägenheten göras om till en fyra (se alternativ planlösning).

Det som utmärker bostaden är de generösa sällskapsytorna, trevliga ljusinsläppet samt det extremt centrala läget vid Täby torg.

Brf Täby Colourfront – En genomtänkt och bekväm förening att bosätta sig i. Här får du ett enklare liv, i fronten av Täby centrum bor du med de bästa förutsättningar! Ett av Sveriges största shoppingcentrum med brett utbud av affärer, restauranger och nöjen. På torget finns ytterligare utbud av matställen, caféer och aktiviteter. Utmärkta kommunikationsmöjligheter i form av Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på 15 minuter. Från bussterminalen utgår flera busslinjer.

Föreningen erbjuder ett genomtänkt boende med din och omvärldens miljö i fokus. Som medlem får du använda den stora takterrassen med grill och sittplatser, relaxavdelning med bastu samt övernattningslägenhet. Tvättstuga, barnvagnsrum samt soprum finns i anslutning till denna trappuppgång så ni behöver aldrig gå långt. Det finns ett varmt garage under huset med hiss upp direkt till våningsplanet. Föreningen har bland de lägsta lånen per kvm av alla nybyggda föreningar runt om i Täby Centrum. På gården finns det gott om utrymme för gemensamma aktiviteter och tillställningar.

Täby är en välskött kommun med stor valfrihet samt hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Täby erbjuder tillgång till skog, hav och strövområden som ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation. Täby kommun har även populära skolor och förskolor. Flytta in i en trygg kommun.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse,
Markus Lindhé - 070-710 90 59

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Täby

Kontakta mäklaren

Markus Lindhé

Mäklarringen Täby
Mäklare Markus Lindhé, Mäklarringen Täby
070-710 90 59

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.