Nyproduktion

Sadelgatan

Täby Park, Täby kommun Se på karta

4 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Uteplats
Ja
Avgift
5 317 kr/mån
Pris/m²
47 865 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till en välplanerad fyra med stor uteplats.
Köket har en halvöppen planlösning mot det luftiga och ljusa vardagsrummet. Från vardagsrummet kommer du ut på uteplatsen som är belägen i söderläge. Det helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har också en ytterligare WC. Bli den första som flyttar in i denna ljusa och praktiska lägenhet. Välkommen till din nya verklighet!

Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Ett trivsamt bostadsområde med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. Som aktiv samhällsutvecklare är vi med för att utveckla Täby Park till en karaktärsfull och socialt hållbar stadsdel med parker, storstadskvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor. I närheten byggs även en ny skola och en simhall.

Brf Parkliv är vårt tredje kvarter i nya Täby Park. Som aktiv samhällsutvecklare är vi stolta över att vara med och utveckla ett av norra Stockholms mest intressanta utvecklingsprojekt.

Välkommen att kontakta mäklaren och boka privat visning!

Riksbyggen ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Amanda Merio

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Amanda Merio, Riksbyggen ekonomisk förening
072-973 31 51
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Bostadsutvecklare

Guldhemmet 2020