Kommande

Ugglevägen 8

Ullna strand, Täby kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Skogsvåningarna
Om föreningen
Avgift
5 140 kr/mån
Driftkostnad
7 600 kr/år
Kommande

För mer information - Vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26

+ 3 st sovrum
+ Vattenburen golvvärme i hela lägenheten *
+ Utsikt mot naturen från stora balkongen
+ Populärt område
+ God ekonomi i föreningen

Varmt välkommen till denna stora fyrarummare med fantastisk utsikt mot natur från den stora balkongen. Här har du en perfekt bostad för familjen med varsina rum i rymliga storlekar och stora sociala ytor att umgås på. Köket rymmer matplats för ca 6 personer och vardagsrummet går att möblera på olika sätt men det unika här är de stora fönstren ut mot orörd natur. Hela lägenheten har vattenburen golvvärme * som drivs via ett bergvärmesystem för extra komfort. Föreningen består av fyra stycken punkthus i vackra Ullna Strand som har blivit mycket populärt på grund av de trevliga hus, natur och grannar som finns här. Även närheten till kommunikationer som tar dig till Stockholm city, Danderyds sjukhus och Kista via bussar samt Roslagsbanans nyöppnade station Arninge C som ligger inom gångavstånd.

Ullna strand är ett familjekärt område och här bor flertal barnfamiljer. Barnen springer mellan husen och Bullerby-känslan är de facto! Naturen ligger runt knuten, med bad i Ullnasjön, lekparker och promenader i skogsområden. Gångavstånd till Arninge centrum med butiker, apotek, restauranger m.m. Skolorna och förskolorna i området har fått toppbetyg.

* I badrummet är golvvärmen uppvärmd med elslingor.

Vill du veta mer om bostaden, föreningen, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt [email protected] för att få mer information.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby

Kontakta mäklaren

Anton Zellman

MOHV Täby
Mäklare Anton Zellman, MOHV Täby
0725550226

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.