Bäcklösavägen 1A

Ultuna, Uppsala Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Björkallén
Om föreningen
Avgift
5 143 kr/mån
Driftkostnad
11 700 kr/år
Pris/m²
36 406 kr/m²
Antal besök
2 924
Dagar på Hemnet
19

Välkommen till en mycket inbjudande fyra i gavelläge i genomgående gott skick med två badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och en fantastiskt balkong i eftertraktat söderläge med fri sikt.

Bostaden välkomnar med en öppen hall försedd med gott om klädförvaring i skjutdörrsgarderob och plats för sko- och hatthylla. Bostaden är utrustad med två helkaklade badrum vilka båda är utrustade med wc och dusch. Det större badrummet har även badkar. Det ena badrummet är dessutom utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Det finns två lättmöblerade sovrum samt ett stort master bedroom där du finner lägenhetens ena utgång till den enorma balkongen som delvis är inglasad. Den andra utgången till balkongen är från vardagsrummet, med planlösning som är sammanlänkad med köket vilket skapar en utmärkt social yta med fönster i två väderstreck. Köket är fullt utrustat med modern utrustning och gott om såväl skåpförvaring som arbetsytor. Vardagsrummet erbjuder mycket goda möbleringsmöjligheter och stora ljusinsläpp.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Ulleråker/Ultuna är ett lugnt och gemytligt område lite söder om stadskärnan. Här bor man omgiven av vackra strövområden med stora grönytor bredvid Fyrisåns bästa delar. I närheten finns även ett utmärkt utbud av friluftsaktiviteter året runt, som exempelvis Gula stigen och Sunnerstastugan/Sunnerstabacken. I direkta närområdet finns Engelska skolan och Kunskapsförskolan (som öppnar i januari 2021), och även en grekisk restaurang. Ett köpcentrum med apotek, livsmedelsbutiker, systembolag, klädbutiker, restauranger m.m. finns på bara 1,5 km avstånd. Ultuna ligger närheten av SLU, BMC, UAS, Glunten, Ångströmslaboratoriet, Friskis & Svettis Ultuna.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala