Gränby bilgata 14

Uppsala, Uppsala Se på karta

2 475 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103,2 m²
Balkong
Ja
Byggår
1964
Förening
BRF Stormen
Om föreningen
Avgift
4 901 kr/mån
Driftkostnad
5 940 kr/år
Pris/m²
23 983 kr/m²

//103kvm//Balkong//Bredband ingår i månadsavgift//

Välkomna till denna fina stora lägenhet med 4,5 rok på hela 103,2kvm.
Lägenheten erbjuder ett renoverat kök från 2017 och ett tillhörande stort matrum, detta tillsammans med det stora vardagsrummet gör att det finns stora ytor med gott om plats för socialt umgänge. Två väl tilltagna sovrum samt ett mindre sovrum på ca 10 kvm och två toaletter samt ett förråd som kan göras om till walk-in-closet, kontor eller ett mindre sovrum. Balkongen nås från kök/matrum. Den lyckliga köparen till denna bostad kan glädja sig att bo i en förening med mycket god ekonomi - belåningsgraden är låg och ändå har många stora och kostsamma renoveringar genomförts. Sammantaget med läget, bostaden och den stabila föreningen är denna lägenhet ett riktigt fynd!

Huset ligger precis i utkanten av vädergatsområdet, direkt mot Salabacke med övergångsställe över Vaksalagatan smidigt nära huset i ett mycket lugnt område. Föreningen har en stor innergård med flera grillplatser och 2st lekplatser som är fri från biltrafik så barnen kan leka fritt.

Läget har utvecklats till att bli oerhört centralt, mitt emellan city och Gränbystaden och med gångavstånd till båda. Det är svårt att komma på något man skulle sakna i form av butiker, nöjen, idrott och träning eller annan service. Gångavstånd till flera parker, grönområden och 4H gård. Det finns mycket bra cykelvägar, och täta busskommunikationer. Behöver man ta bilen, är det bara några minuters resa till E4-an.

Under rådande världsläge så ber vi att ni anmäler er till visning så vi säkerställer att mindre grupper vistas i bostaden samtidigt.
Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala