Hällbygatan 24

Uppsala, Uppsala Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Våning
1 av 2
Byggår
1953
Förening
BRF Leda
Om föreningen
Avgift
5 100 kr/mån
Pris/m²
32 554 kr/m²

Nu finns ett unikt tillfälle att sätta sin egen prägel på denna oputsade pärla! En rymlig genomgående lägenhet med 4 rok i citynära Luthagen som inger en ”villa känsla”. Lägenheten har varit i säljarens ägo sedan många år där planlösningen ändrats om. Här har du möjligheten att eventuellt renovera och ändra om till original planlösning med 3 rok och uthyrningsdel. Stamrenoverat badrum, vardagsrum med öppenspis och ljusinsläpp från två håll, kök med originalskåp, skafferi och med fönster som vetter in mot innergård, sovrum med gott om förvaring samt utgång till balkong med förmiddagssol. Välskött fastighet med mysig innergård och grillmöjligheter. För er som vill bo centralt i lägenhet men få en villakänsla.

Här bor ni med närhet till såväl stadens puls som naturen, precis invid populära Mimmi Ekholms plats, Luthagens nya torg. Det populära området erbjuder god service i form av matbutik med chark, gym, diverse caféer, apotek och ett flertal restauranger. Här finns även en vårdcentral. Nya stadsdelscentrumet Mimmi Ekholms-plats har till och med ritat om kartan för boendeattraktiviteten i Luthagen, numera vägs ofta avståndet till det populära torget in som särskilt viktigt riktmärke. På gångavstånd från bostaden ligger den trevliga Stabby skogen med sitt elljusspår som är perfekt för en stunds joggning med vännerna. Stabby är ett rekreationsområde med sina fina promenadstråk och Uppsalas mest centrala skidspår på åkrarna. Här finns flera hagar, skog och ger en trevlig och mysig omgivning. För barnfamiljen finns det flera förskolor samt skolor i området.
Till stadskärnan finns snabba cykelvägar och busslinjer eller så strosar man kort genom vackra Luthagen alternativt längs Fyrisån. Närhet till Ekonomikum gör detta till ett utmärkt område för studenter. Mycket välskött förening med bra faciliteter och innergårdar som bjuder in till skratt och lek. Även snabb påfart till E4:an.

Obs. Varmt välkommen att kontakta mäklaren omgående för privatvisning! Endast bokade visningsgäster pga rådande världsläge.
Bostaden kan komma att säljas innan budgivning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala