Nyproduktion

Västermogatan 41 D

Värnamo kommun Se på karta

3 190 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Våning
2, hiss finns ej
Avgift
5 922 kr/mån
Driftkostnad
13 800 kr/år
Pris/m²
29 537 kr/m²
Antal besök
667
Dagar på Hemnet
6
Nyproduktion

I det här välplanerade gavel-radhuset om 108 kvm får du ett bekvämt boende med stora ytor för gemenskap och umgänge. Huset har två uteplatser och ett förråd på framsidan. På entréplan ligger köket som är byggt i en vinkel och vänder sig mot gården. Här finns också matplats där familj och vänner kan sitta ner och njuta av trevliga middagar.
Vardagsrummet är rymligt med plats för både matbord och soffgrupp. Stora fönster ger härligt ljusinsläpp och en terrassdörr i glas suddar ut gränsen mellan ute och inne. Här tar du steget ut till uteplatsen och trädgårdstäppan. Häckar ramar in tomten och smälter in fint till den gröna omgivningen. Under en härlig morgon- och förmiddagssol kan du njuta av en riktig långfrukost. På entréplan finns även ett av badrummen och tvättstuga. På övre plan hittar du den mer privata delen med tre rymliga sovrum. Om du inte behöver tre sovrum kan du såklart använda ett rum till din favorithobby. Kanske en ateljé eller ett bibliotek? Här finns även två praktiska klädkammare och ytterligare ett badrum med möjlighet till badkar.

Husen har formgetts för att smälta in i den befintliga bebyggelsen. Detaljer som de mjukt inramade fönstren, entrétaken med globbelysning och den klassiska kulörsättningen för tankarna till äldre arkitektur. Det finns privat parkering och gästparkeringar på innergården

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo

Kontakt

Philip Palm

Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
Mäklare Philip Palm, Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
+46708799066