Mäklare Elisabeth Christensen

Elisabeth Christensen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blåbärsvägen 25, Rörstorp, Värnamo kommun
  • Mån 4 mar kl 16:30

Blåbärsvägen 25

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
825 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 699 kr/mån
12 791 kr/m²

Den välplanerade layouten skapar ett naturligt flöde mellan rummen och ger en öppen och luftig känsla. Ljusa färger har valts för att ytterligare förstärka den luftiga atmosfären, vilket skapar en inbjudande och harmonisk miljö. Badrummet är också utrustat med tvättmaskin för att möta vardagens behov och underlätta livet för de boende. Den inglasade balkongen, i österläge, är ett underbart tillägg till bostaden och skapar en plats där man kan njuta av morgonsolen dessutom utgång från både kök och sovrum. Med utsikt över omgivningen blir detta en fridfull oas att koppla av och umgås med nära och kära. Denna bostadsrätt på tredje våning, erbjuder inte bara en bekväm och stilfull livsstil, utan är också en investering i ett boende i en eftertraktad förening. Här bor man med en låg avgift i välskött förening på populära Rörstorp. Föreningen har gjort flera stora renoveringar såsom fönster- och dörrbyte samt inglasning av balkonger. Trevlig utemiljö med lekplatser, bänkar och vacker grönska. Närhet till det mesta, t ex skola, förskola, Ica Kvantum, Coop, Kärnans köpcentrum, Vråens centrum med vårdcentral samt naturen. Varmt välkommen till en trivsam bostad att längta hem till!

  • Plus
Vallgatan 12B, Centrum, Värnamo kommun

Vallgatan 12B

Lägenhet
Centrum, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 400 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
6 003 kr/mån
20 000 kr/m²

Med ett unikt läge vid Lagans strand och närhet till naturen och strövområde men samtidigt bara ett stenkast ifrån centrum hittar du denna bostad. Från början en 2:a men omgjord till en 3:a, om 70 kvm. Inglasad balkong i söder och stora fönster och högt i tak ger mycket ljus och rymd. En förening med god ekonomi, relaxavdelning, gym och två gästrum är bara en del av allt som erbjuds. Garage i länga och 4 laddplatser finns. Här har du chans att förvärva en bostadsrätt med allt man kan önska! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Jönköpingsvägen 4, Centrum, Värnamo kommun

Jönköpingsvägen 4

Lägenhet
Centrum, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 495 000 kr
110,5 m²
4 rum
vån 1/5
6 353 kr/mån
22 579 kr/m²

Tillfälle till en sällsynt fräsch 4:a mitt i stan utan trappor. Centralt boende med låg avgift, i populära Brf Håven. Genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv, inglasad balkong och modernt och fräscht kaklat badrum med tvättmaskin och tumlare. En förening med det lilla extra såsom gym, övernattningsrum och bastu. Dessutom hiss för smidig vardag. En bostadsrätt som lämpar sig väl till dig som söker något underhållsfritt och centralt. Välkommen in och upplev detta på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Västbovägen 17, Värnamo, Värnamo kommun

Västbovägen 17

Villa
Värnamo, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 295 000 kr
182 + 40 m²
6 rum
702 m² tomt

NYTT PRIS Säg hej till Västbovägen 17 med fantastisk utsikt över stan! Vi har förmånen få erbjuda en bra disponerad bostad i två plan. Bergvärme och solceller ger låg förbrukning. Villan erbjuder bland annat 5 sovrum, 3-glas fönster, vitt kök, större umgängesytor och inglasat uterum. Soutterängdel med tre sovrum och förvaringsutrymmen. Här bor Du mitt i stan med närhet till det mesta. Villan lämpar sig såväl för större familjen, generationsboende och/ eller rum för uthyrning.Välkommen in!

  • Balkong
Växjövägen 25, Malmen, Värnamo kommun

Växjövägen 25

Lägenhet
Malmen, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 395 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 200 kr/mån
17 885 kr/m²

3:a i toppskick om ca 78 kvm, med låg avgift, belägen på Växjövägen 25! Erbjuder bland annat en ljus och luftig känsla med fräsch interiör. Välplanerade kvadratmeter med öppen spis och balkong i söderläge. Modernt kök och badrum med dusch. Flera förråd och dessutom egen p-plats med eluttag. Här bor Ni nära köpcentrum, bensinmack, mataffär och Vråen centrum. Bara att flytta in och bo, välkomna på visning!

Visar alla 5