Drottninggatan 5 A

Vasastaden, Skövde kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1884
Förening
BRF Översten i Skövde
Om föreningen
Avgift
5 926 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
24 461 kr/m²

Välkommen till Skövdes kanske mest unika boende! Här har vi ett karaktäristiskt townhouse i två plan från 1800-talet beläget på innergården i kvarteret Översten, mitt inne i centrala Skövde längs den lummiga allén på Drottninggatan. Detta boende innebär en perfekt kombination för Er som vill ha ett eget hus, men som inte vill behöva tänka på sånt som yttre underhåll av tak, fönster, fasad eller liknande. Det sköter föreningen åt Er!

Kliv in i bostaden via den vita dörren i mitten av huskroppen, in i hallen. Redan direkt känner vi de karaktäristiska detaljerna med halvmeter tjocka väggar, rum i olika etage, hög takhöjd och stora fönster. Ljusa ytskikt är genomgående i hela bostaden som har tre väl tilltagna sovrum, ett vardagsrum och två stora badrum, Badrummet i entréplan är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsyta. Från övre plan har Ni en mysig balkong i söderläge, och på innergården finns även en gemensam uteplats som används fritt av föreningens medlemmar. Perfekt för en sommarkväll med vänner och grill!

Bostadsrättsföreningen Brf Översten är kanske en av Skövdes mest välskötta föreningar, med riktigt bra ekonomi som framgår i årsredovisningen där man ser att avgifterna för föreningens bostadsrätter har sänkts undan för undan! Att föreningen är eftertraktad beror också mycket på den vackra karaktär som återspeglas i bostadsrätterna. Föreningen välskött med löpande och varsamma renoveringar för att bevara fastigheten och dess unika karaktär.

Så är Ni intresserad av ett riktigt unikt och karaktärsfullt boende från 1800-talet där Ni bor i ett eget hus, bara ett stenkast från stadens torg? Då har Ni hittat en bostad för Er!

Missa inte chansen att förvärva detta boende. Fler bostäder som detta finns egentligen inte i Skövde, så missar Ni detta är chansen borta! Passa därför på att boka in er på den bokningsbara visningen i annonsen på vår hemsida.

Vi är måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap - detta för att undvika trängsel på visningen. För dig som inte kan/vill komma på ordinarie visning, är äldre eller tillhör riskgrupp: kontakta oss så löser vi såklart det!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Victor Hölscher

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Victor Hölscher, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
0703-32 74 00