Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kapellvägen - Hus 3, Dälderna, Skövde kommun

Kapellvägen - Hus 3

Radhus
Dälderna, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
5 645 000 kr
154 m²
6 rum

FÖRSÄLJNINGEN AV ETAPP 1 ÄR PÅBÖRJAD | 1 såld | 2 reserverade | 3 till salu På ett av stadens mest attraktiva lägen, vid foten av Slalombacken på Kapellvägen byggs elva radhus med äganderätt som genomsyras av genomtänkta lösningar, en hög grundstandard och ett läge som ger närhet till allt det bästa Skövde har att erbjuda. De unika husen uppförs i två våningsplan om drygt 140 kvm i befintlig parkmiljö på lugn villagata, vilket skapar fantastiska hem och ett boende utöver det vanliga. Förråd utvändigt på både fram- och baksida som ligger strategiskt placerade för att gränsa av mellan husen och göra uteplatser och framsida mer privat. Självklart får elbilen plats framför huset! Husen är ritade av ritningens arkitektbyrå och kommer uppföras av Skövdevillan i en modern, kubistisk stil med genomtänkta detaljer och lösningar som ska leva upp till allt man kan förvänta sig och lite till av ett nybygge på en av Skövdes mest populära adresser. Läget är utmärkt med gott om parkliknande grönyta runt husen. Gångavstånd till allt man kan tänkas behöva med centrum åt ena hållet, friskvård och friluftsliv åt andra hållet med Billingens fritidsområde och fina promenadområden runt Rhodedendrondalen. Förskola, skola, mataffär, kommunikationer - allt man behöver finns runt knuten! Att köpa ett hus med äganderätt ger dig full kontroll på dina boendekostnader och tack vare att bostäderna är helt nyproducerade kommer du ha en låg driftskostnad och bufferten för framtida underhåll behöver inte vara lika stor som på gamla hus. Livskvalitet att slippa tänka på kommande renovering och fix och istället kunna njuta av detta fantastiska boende. Varmt välkommen med din intressanmälan redan idag, för mer info om lediga bostäder i projektet - se bostadsväljaren under "projektsidan" eller kontakta ansvarig mäklare!

 • Nyproduktion
Kvarnbäcksgatan 34A, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Kvarnbäcksgatan 34A

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/2
3 933 kr/mån
26 228 kr/m²

Nybyggnadskänsla i denna fina 2-rummare med markplansläge och egen uteplats. Här har du nära tillgång till föreningens härliga innergård med gemensamt poolområde. Möjligheten att sola på uteplatsen för att i nästa stund ta ett svalkande bad i poolen är få förunnat som bor i lägenhet. Lägenheten är i absolut toppskick med mycket fina tillval som gjordes då lägenheten byggdes. Köket är en fröjd för den matlagningsintresserade, badrummet är helkaklat och har egen tvättavdelning men framförallt är planlösningen utmärkt där kök och vardagsrum ligger i nära anslutning till varandra, uteplatsen nås från vardagsrummet och sovrummet är stort nog för dubbelsäng och förvaring. Golvvärme i hela lägenheten! Här får du allt du behöver och lite till i förening där varje bostad har ett eget förråd och möjlighet till parkering. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer info om bostaden och försäljningsprocessen!

 • Uteplats
Mårum Hovmansgården 2, Mårum, Skövde kommun

Mårum Hovmansgården 2

Villa
Mårum, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 795 000 kr
152 m²
5 rum
1 482 m² tomt

I den lilla byn Mårum strax utanför Ulvåker ligger detta fina hus med stor trädgård omgiven av ett både fint och praktiskt staket som håller koll på både hundar och ungar. Parkering för 2-3 bilar på uppfarten utanför staketet. Huset har renoverats grundligt de senaste åren. Det är en fröjd att se hur fint det blivit, men det är inte bara insidan som är vacker utan de har även gjort lite mer praktiska saker som inte syns lika väl, som ett helt nytt tak, ny djupborrad brunn och de har satt in avfuktare i grunden. Planlösningen ger dig underbara sociala ytor på entréplan och de tre sovrummen på andra våning. Badrum på vardera plan. Det stora köket är totalrenoverat 2021 med en stor köksö mellan kök och matplats. Det är öppet mellan vardagsrum och matsal vilket ger ett vackert ljusinsläpp från tre håll i rummen. Uteplatser i tre väderstreck ger sköna sommardagar oavsett om du föredrar sol eller skugga och att se solen gå ner bortanför beteshagarna i väster ger en fridfull känsla. Skulle det vara så att du saknar ett gästrum kan det vara bra att veta att det finns ett isolerat rum med värme i anslutning till förrådet där både gäster och kanske en tonåring skulle trivas. Med en bostadsyta på 152 kvadratmeter och en tomtarea på hela 1482 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa och det ger dig möjligheten att njuta av den underbara naturen runt omkring och ändå kunna åka in och handla på Elins på bara en kvart. Du har grannar på två sidor och på de andra två sidorna har du härliga vyer över åkrar och betesmark intill så du får en skön blandning av frihetskänsla och trygghet i att ändå ha grannar nära till hands. Ni bara måste komma och titta på det här huset!

Gröna vägen 35, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 35

Villa
Hentorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 695 000 kr
96 + 46 m²
4 rum
625 m² tomt

Drömmer du om ett fint 50-tals hus på utmärkt läge i Hentorp där ALLA stora renoveringar är gjorda, då har du hittat helt rätt! Nuvarande ägare har verkligen tagit hand om sitt boende på bästa sätt och investerat i lösningar för husets funktion, estestik, energivärde och för att få allt att fungera så underhållsfritt som möjligt. Bland de stora renoveringar som gjorts kan man lyfta fram de energibesparande åtgärder man gjort med vattenburen värme via bergvärme som kompletterats med en solcellsanläggning som ska täcka husets energibehov. Taket är bytt, de flesta fönster är nya, vattenledningar/avloppsrör/avloppsstam bytta, fiber installerat. Ett vanligt problem i 50-tals hus där man inte längre använder murstocken på samma sätt som man gjorde förr är ventilationen. Men här har man även tänkt på den biten och installerat ett modernt FTX-system, bättre än så kan det inte bli för inomhusklimatet - dessutom har huset godkända radonvärden. Alla dessa renoveringar tillsammans med den befintliga tegelfasaden gör att huset kräver minimalt med underhåll. Även invändigt är det mesta genomgånget som kök, badrum ,ytskikt och pricken över i:et är det fantastiska uterummet som utan tvekan kommer bli familjens favoritrum, egen luft/luft värmepump och isolering i såväl golv som tak gör att det kan användas större delen av året. Så välkommen till detta fantastiska boende med gångavstånd till centrala skövde samt fina naturområden i närheten. Skola, förskola finns och gott om lekplatser. Hör av dig till ansvarig mäklare för mer info om huset eller försäljningsprocessen!

Havstenavägen 44, Havstena, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Havstenavägen 44

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
675 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/9
3 434 kr/mån
11 538 kr/m²

Ljus och trevlig tvåa med visst renoveringsbehov! Lägenheten disponeras på 58,5 kvm och är belägen på våning två. Interiört möts du ett luftigt och ljust vardagsrum med välbevarat parkettgolv, ett funktionellt kök med bra förvaring och utgång till balkongen i härligt västerläge. Vidare finner ni ett sovrum med två garderober, i hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter och här finns även det rymliga badrummet med dusch. Med närheten till Skövdes centrala delar är shopping, restauranger och kultur aldrig långt borta. Detta är det perfekta valet för dig som söker en välplanerad och bekväm bostad med närhet till allt du behöver. Varmt välkommen till Havstenavägen!

 • Balkong
 • Hiss
Lundenvägen 5B, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 5B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 687 kr/mån
15 208 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade 3:a i Lunden! Här bor du på 72 ljusa och välplanerade kvadratmeter i en av Skövdes mest populära och välskötta bostadsrättsföreningar Lunden där både bredband och hushålls-elen ingår i hyran! Lägenheten ligger dessutom på tredje våning, högst upp i huset med härlig utsikt över innergården. Hela lägenheten har renoverats i omgångar så sent som 2019 med nya genomgående ljusa och stilrena färgval. Kök och badrum har dessutom renoverats under 2016 med ett snyggt IKEA-kök bestående av stilrent släta vita luckor som gör sig riktigt bra med detaljer så som handtag och vitvaror i rostfritt stål. I badrummet har man också valt stilrena kulör med ljusgrå väggar och mörkgrått golv tillsammans med modern badrumsutrustning bestående av bland annat dusch med välvda glasväggar, tvättmaskin och handdukstork. Lägenheten har modern planlösning med direktanslutning från köket till ett väl tilltaget vardagsrum med plats för stor soffgrupp och utgång till den stora balkongen i västerläge med härlig eftermiddagssol. Utöver detta har lägenheten två välrenoverade sovrum som går i stilrena färgtoner och genomgående bra förvaring i såväl klädkammare som garderober. Lägenheten ligger bara ett stenkast bort från Stallsiken och nära till både Elins Esplanad och centrum. Lägenheten är dessutom del av den populära bostadsrättsföreningen Lunden som är en bra och välskött förening där både bredband och hushålls-el ingår i avgiften. I föreningen finns dessuotm även en tvättstuga som är öppen 24 timmar om dygnet, där tvättmedel ingår. Vidare har du dessutom möjlighet som medlem att nyttja föreningens trevlig gym och bastu! Så om du vill ha en totalrenoverad 3:a med ett modernt kök och renoverat badrum, stilrena färgval och balkong, i en av skövdes mest välskötta föreningar där elen ingår i månadsavgiften: Då är detta lägenheten för dig!

 • Balkong
Tungatan 2B, Norrmalm, Skövde kommun

Tungatan 2B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
995 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 400 kr/mån
20 515 kr/m²

Mycket fin tvåa med centralt och attraktivt läge på en lugn återvändsgata. Köket är nyrenoverat 2017 och badrummet är snyggt helkaklat från 2005. Huset som byggdes 1934 bjuder på högt till tak och fina detaljer som de vackra skjutdörrarna mellan kök och sovrum. Gemensam balkong finns i trapphuset. Bredband 250/100 ingår i avgiften. Tvättstuga i samma hus och stora lägenhetsförråd är annan vardagslyx. Föreningen är liten och välskött. Läget är mycket centralt med 5 min gångavstånd till centrum men ändå lugnt då Tungatan är en återvändsgata. En klart lyckosam kombination. Perfekt för dig som pendlar med kort gångavstånd till resecentrum. 400 m bort har du ICA Norrmalm, och intill en grönyta med lekplats och fotbollsplan och på vägen dit har du både en restaurang och pizzzeria. En knapp km bort ligger shoppingen kring Elins Esplanad. Till stora arbetsplatser som T2, P4 och Volvo cyklar du på 10-15 min och busshållsplatsen är bara två minuter bort.

Gröna vägen 58A, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 58A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 175 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/3
5 674 kr/mån
13 506 kr/m²

På första plan väntar en rymlig och perfekt planerad fyra om 87kvm! Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp där en mild och harmonisk färgpalett har används av ljusa nyanser på väggar och ett fint mörkt laminatgolv löper genomgående i hela lägenheten. Här får du en hemtrevlig känsla med generösa rum och funktionalitet som underlättar vardagens bestyr. Lägenheten är inredd med hela tre sovrum, två helkaklade badrum som renoverades i samband med föreningen stambyte 2001-2003. Här får ni även ett elegant och funktionellt kök där man har lagt en tanke på bra arbetsytor, förvaring och vitvaror som gör kökets bestyr lite lättare. Vidare in bjuder bostaden på ett generöst vardagsrum som rymmer en större soffgrupp, här finner ni även bostadens balkong som ligger i ett härligt söderläge. Avslutningsvis erbjuds gott om förvaring såväl i källare och inne i klädförråd som är inredd med praktiska förvaringshyllor. Ett boende i Vallsängen innebär att du får möjlighet att använda föreningens fina relaxavdelning med tre bokningsbara relaxer. Här erbjuds bastu, solarium, motionsgym samt ett fullt utrustat gym med redskap som kan mäta sig med ett "vanligt" gym. Dessutom har det gjorts en stor satsning på närmiljön där man anlagt fina innergårdar med härliga grillplatser, perfekt för dagar då man inte orkar ta någon längre utflykt. Här finns även olika aktiviter att ta del av som bowlplan, tennisplan och basketplan. Tvätthall för bil och enkelt mekgarage för däckbyte och annat smått är ytterligare bonusar i den här välskötta föreningen. Under de senaste åren har alla stora renoveringar utförts och nu kan man njuta av välskötta hus och prydliga innergårdar. Hentorp i stort bjuder på många fina naturområden och vackra promenader. Sommartid kan man gärna ta cykeln upp till Simsjön för ett dopp, golfa eller spela en match på paddelbanan. Vallsängen ligger i familjevänliga Hentorp som bjuder på god service med matbutik, vårdcentral, förskolor och skola F-9. Härifrån tar det bara 20 minuter att promenera till centrum. Vill man inte gå eller cykla så går det frekventa stadsbussar alldeles utanför. Har man bil finns det fri parkering i området och garage att hyra i föreningen. Detta är en möjlighet ni inte vill missa, varmt välkomna att anmäla er till visningen redan idag!

 • Balkong
Fredriksbergsvägen 15, Södra Ryd, Skövde kommun
 • Idag kl 11:00

Fredriksbergsvägen 15

Villa
Södra Ryd, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 900 000 kr
107 m²
5 rum
580 m² tomt

Med bra läge i Ryd och granne med både gästparkeringen och områdets lekplats bor du bekvämt och bra i detta enplanshus. Huset har en bra planlösning som passar både den stora och den lilla familjen. Trädgården är jättehärlig med stor lekyta på baksidan som även rymmer pooldäck och inglasad altan och några rabatter, allt inramat av fina häckar som skyddar mot insyn. I området finns familjer i blandade åldrar och trivseln är stor. Eget garage med parkeringsmöjlighet för två bilar även på uppfarten är ett plus liksom att elbilsladdare är installerad. Dessutom finns ett förrådsrum (som tidigare även varit tonårsrum) bakom garaget vilket ökar chansen att få plats med bilen i garaget, om inte din tonåring lägger beslag på det. I bostaden finns ett arbetskök med intilliggande matplats, ett vardagsrum med utgång till stort uterum, ett mindre allrum samt två badrum varav det med dusch renoverades 2018, en tvättstuga med utgång till baksidan och tre sovrum i olika storlekar. Om ni tycker att driftskostnaden ser lite hög ut får ni tänka på att den utöver den vanliga driften även inkluderar laddning av elbil samt uppvärmning av poolen. Total elförbrukning är trots detta inte mer än 14 120 kWh. Området är trivsamt med dess närhet till skogen, lekplatser, fotbollsplan och idrottshallar samt förskola, skola, vårdcentral och Hemköp. Bussar till stan går regelbundet och det finns bra cykelvägar mot stan och mot sjukhuset.

 • Plus
Lassagårdsgatan 2B, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Lassagårdsgatan 2B

Radhus
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 550 000 kr
117 + 6 m²
5 rum
177 m² tomt

Drömmer du om ett modernt och välplanerat boende i Trädgårdsstaden i Skövde? Då är Lassagårdsgatan 2B det perfekta valet för dig! Här bor du i ett friköpt radhus i två plan med en total boyta på 117 kvm. Läget är lugnt och barnvänligt med närhet till skola, förskola, mataffär och grönområden. På entréplan möts du av ett ljust, luftigt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här finns gott om plats för umgänge, matlagning och avkoppling. Köket är välutrustat med moderna vitvaror och en köksö som snyggt delar av rummet. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som släpper in mycket ljus, här finns utgången till den härliga altanen i söderläge. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll. På entréplan finns även ett väl tilltaget och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en välkomnade hall med gott om plats för förvaring och avhängning. En trappa upp hittar du fyra välplanerade sovrum som passar både stora och små! Området Trädgårdsstaden är en dröm för barnfamiljen eller dig som trivs med det bekväma och moderna. Här har du allt du behöver på bekvämt avstånd. Ta en skön promenad i naturen, ta cykeln eller bussen till stan eller njut av en heldag med familj och vänner på din egna tomt. På Lassagårdsgatan bor du i ett barnvänligt område med gångavstånd till Trädgårdsstadens förskola och grundskola (F-ÅK 6). Shopping och matbutiker ligger på kort avstånd samt goda kommunikationer till service! Detta är ett boende som erbjuder dig det bästa av två världar: ett modernt och bekvämt hus med en egen trädgård, samt ett tryggt och socialt boendeform med låga driftskostnader. Missa inte denna unika möjlighet att förvärva ditt drömboende i Trädgårdsstaden i Skövde! Varmt välkommen att boka din visning idag!

Hägnadsgatan 19 C, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Hägnadsgatan 19 C

Radhus
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 695 000 kr
106 m²
5 rum
6 800 kr/mån
25 425 kr/m²

Varmt välkommen till Hägnadsgatan 19C och detta radhus med fantastiskt solläge! Här bor du i en välplanerad bostad med trendmedvetna materialval och färger. I det sociala entréplanet finns det fullutrustade köket, vardagsrum med plats för soff- och TVmöbel samt ett stort badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet kommer du ut till uteplatsen som erbjuder en köksträdgård för dig med gröna fingrar, ett förråd och lättskött trädgård. Här kan du fånga alla dagens soltimmar samt njuta med vänner och familj! Vidare inne bostaden finns på övre våning tre sovrum, alle tre bra i storlek och ett badrum. Fördelen med planlösningen är att du har god möjlighet att förändra övre våning om så önskas för att få en mer öppen planlösning! Framför huset finns två praktiska parkeringar för bilen, perfekt för barnfamiljen eller när du kommer hem från affären med matvarorna! Området Trädgårdsstaden är en dröm för barnfamiljen eller dig som trivs med det småskaliga och personliga men ändå bekväma och moderna. Här har du allt du behöver på bekvämt avstånd. Ta en skön promenad i naturen, ta cykeln eller bussen till stan eller njut av en heldag med familj och vänner på din egna tomt. På Hägnadsgatan bor du i ett barnvänligt område med gångavstånd till Trädgårdsstadens förskola och grundskola (F-ÅK 6). Shopping och matbutiker ligger på kort avstånd samt goda kommunikationer till service! Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag!

 • Uteplats
Vasagatan 14, Vasastaden, Skövde kommun

Vasagatan 14

Villa
Vasastaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
12 495 000 kr
800 m²
20 rum
1 035 m² tomt

Möjlighet att förvärva fastighet och i samband med förvärvet ta över befintlig ägare som hyresgäst. Kontakta ansvarig mäklare för vidare diskussion kring hyresavtalets villkor och vilka delar av fastigheten som är aktuell för uthyrning. Möjlig finns att hyra ut en våning och själv disponera övrig byggnad eller att hyra ut hela fastigheten. Mitt i hjärtat av Vasastaden ligger denna fantastiska fastighet. Välskött med löpande renoveringar genom åren som gör att fastigheten är i mycket bra skick men samtidigt behållt charmen och själen i denna sekelskiftesbyggnad. Idag används byggnaden i sin helhet som en kontorsbyggnad där källarplanet har lunchrum, konferensrum, arkivering och övrig förvaring samt vitala funktioner såsom serverrum och pannrum. Dispositionen av entréplan är mycket flexibel då de flesta väggar är uppbyggda i efterhand för att få till kontorsrum, från början har entréplan bestått av större utrymmen och går att återställa. Mellanplanet har gott om kontor där varje rum går att stänga, en klar fördel kontra de flesta öppna kontorslandskap. Vindsvåningen har fullgod takhöjd och även här har vi kontorsutrymmen. Byggnaden har två trapphus och toaletter på alla våningsplanen. Har du inte behov av alla ytor själv så kollar vi tillsammans på hur man kan avdela fastigheten. Fastigheten har idag 20 möjliga kontorsrum, varav de flesta är stora nog att dela på flera medarbetare. För den som är intresserad av historik så uppfördes fastigheten 1904 som privatbostad för löjtnant, senare Ryttmästare, Richard Bäckström. För mer information om försäljningsprocessen och för att anmäla ditt intresse - kontakta ansvarig mäklare redan idag!

Karl Dahlins väg 20A, Hentorp, Skövde kommun

Karl Dahlins väg 20A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 195 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/3
5 603 kr/mån
13 736 kr/m²

Denna fina lägenhet i populära Hentorp söker ny ägare! Lägenheten har fyra rum och kök, varav tre sovrum och ett rymligt vardagsrum. Här finns även två badrum och klädkammare. Köket är modernt renoverat med stilrena material, bra förvaring och arbetsytor. I bostaden har samma fina golv lagts i alla rum vilket ger ett enhetligt och inbjudande intryck. Från vardagsrummet har du utgång till en härlig balkong som vetter mot väster. Här kan du koppla av i solen och blicka ut över det trevliga området. Lägenheten ligger på första plan i en välskötta brf Vallsängen som är känd för sin storlek men även för goda ekonomi. Föreningen erbjuder bland annat gym, relaxavdelning med jacuzzi och bastu, festlokal samt elbilsladdning. I månadsavgiften ingår värme, vatten och ett utbud av digital-TV kanaler. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med lekplatser, skola och förskolor i närheten. Det finns livsmedelsbutik nära samt kollektivtrafik med busslinje till centrum. En promenad bort finns Skövde Golfklubb samt fotbollsklubben Våmbs IF. Hentorp är idyllen för familjen! Välkommen på visning!

 • Balkong
Lövkullevägen 8, Hasslum, Skövde kommun

Lövkullevägen 8

Villa
Hasslum, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 595 000 kr
111 m²
4 rum
736 m² tomt

Välkommen in till denna trevliga och välskötta 1-plans familjevilla i lugna Hasslum! Fastighetens tomt är på 736 kvm, och har bra med möjligheter för såväl familjelek och kubbspel på den plana gräsmattan på baksidan av huset. Trädgården är lättskött med ett altandäck, inglasat uterum, några buskar tillsammans med en stor gräsmatta. På tomten finns idag förutom ett genuint och välbyggt hus dessutom även ett garage med eldriven garageport samt isolerad förrådsdel. Vi kliver in och möts direkt av ett totalrenoverat enplanshus som fått en rejäl omgång med stora renoveringar under 2022. Huset har genomgående stilrena färgval, högkvalitativa material och smarta lösningar med ett riktigt trevligt öppet Marbodal-kök med köksö, induktionshäll, integrerade vitvaror och gott om förvaring. Köket är i vit och grå kulör och ligger med öppen planlösning i anslutning till vardagsrummet som även det är ljust och luftigt. Från köket har vi även utgång till den härliga altanen där du kan njuta av solen och utsikten över den mysiga trädgården. Här finns också en jacuzzi där du kan koppla av efter en lång dag och ett inglasat uterum för att förlänga sommaren från tidig vår till sen höst. Vidare har huset tre rymliga sovrum, varav ett med utgång till det inglasade uterummet. Huset har ett stort badrum i neutrala toner med dusch och ytterligare en gästtoalett i anslutning till entréhallen. Vidare har huset en praktisk tvättstuga i anslutning till köket med egen entré från uppfarten och garaget. Detta är ett hus som måste upplevas på plats för att uppleva den nyproducerade känslan. Hör gärna av dig till mig om du vill ha mer information om huset! Varmt välkommen att boka in dig på visning! Vi är måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap - detta för att undvika trängsel på visningen. För dig som inte kan/vill komma på ordinarie visning, är äldre eller tillhör riskgrupp, kontakta oss så löser vi såklart det!

Fornminnesvägen 8, Timmersdala, Skövde kommun

Fornminnesvägen 8

Villa
Timmersdala, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 195 000 kr
138 + 28 m²
6 rum
576 m² tomt

Drömmer du om ett modernt och rymligt hus i en lugn och naturskön miljö? Då är Fornminnesvägen 8 något för dig! Varmt välkommen in till denna fantastiska villa. Här kan du njuta av ett ljust och öppet entréplan med ett modernt kök i öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet och ett nyrenoverat badrum från 2021. Här finns även två välplanerade sovrum som båda har plats för dubbelsäng. I soutterängvåningen finns vardagsrum med utgång till baksidans fria uteplats mot naturen, sovrum, tvättstuga och ett till badrum. Här finns även ett stort allrum med mängder av möjligheter för hobbyrum, ytterligare sovrum eller som idag, utmärkt förvaring! Huset har även en lättskött och solig trädgård med en gräsmatta som inbjuder till lek och avkoppling. Tomten erbjuder en grönskande trädgård och öppen gräsmatta som ger härliga förutsättningar för sommarlek eller möjligheter till odling för dig med gröna fingrar! På tomten finns idag, förutom ett genuint och välbyggt hus även ett garage med plats för bil och förvaring. Fornminnesvägen 8 ligger i ett familjevänligt område i Timmersdala, där du har nära till förskola, skola, mataffär och restaurang. Du har också bra pendlingsmöjligheter till Skövde och Mariestad, som du når på ca 20 minuter med bil eller buss. Välkommen in i ditt nya hem på Fornminnesvägen 8 - ett hus som har allt du behöver och lite till!

Lavendelvägen 3, Veka, Hjo kommun
 • Budgivning pågår

Lavendelvägen 3

Villa
Veka, Hjo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 550 000 kr
106 m²
5 rum
991 m² tomt

Varmt välkommen till charmiga Lavendelvägen 3 i Hjo! Här bor du i en 1-plansvilla om 106kvm på en attraktiv och familjär gata. Den utmärkta planlösningen erbjuder 3 sovrum, 2 badrum, rymliga sociala ytor och gott om förvaring i det stora garaget. I trädgården njuter du av solen från tidig morgon till kväll. Gräsmattan är rymlig och erbjuder plats för aktivitet och lek samt möjligheter för dig med gröna fingrar! Läget är perfekt! Här bor du i ett lugnt & trivsamt kvarter med närhet till kommunikation och skolor. Utöver dessa bekvämligheter har du Hjos centrum med dess utbud och sjö inom gångavstånd. Så om du är intresserad av ett välplanerat och charmigt hus med solsäker trädgård: Då har du hittat ett boende för dig! Välkommen att boka in dig på visning!

Lundenvägen 33B, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 33B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 050 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 127 kr/mån
11 351 kr/m²

Välkommen till Lundenvägen 33B, en rymlig och ljus 4:a med stor potential. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område, nära till skolor, affärer och natur. Bostaden erbjuder möjligheten att skapa ditt drömhem efter din egen smak och stil! Bostaden har ett välplanerat vardagsrum med parkettgolv och stora fönster som släpper in mycket ljus. Här finns plats för både soffa, matbord och TV-möbel. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen, där du kan njuta av solen och utsikten över det gröna området. Denna bostad erbjuder tre sovrum, varav ett är stort och två är mindre. Det största sovrummet har plats för en dubbelsäng. De andra två sovrummen kan användas som barnrum, gästrum eller kontor! Köket är funktionellt och har gott om förvaring och arbetsyta. Här finns även plats för ett större matbord vid fönstret. Utöver detta finns även två badrum, perfekt för barnfamiljen! Lägenheten ligger bara ett stenkast bort från Stallsiken och nära till både Elins Esplanad och centrum. Lägenheten är dessutom del av den populära bostadsrättsföreningen Växthuset som är en bra och välskött förening där bland annat parkering ingår i avgiften. Fördel för dig som bor i föreningen är att du har möjlighet till en rymlig tvättstuga som är öppen dygnet runt samt en övernattningslägenhet med pentry när du får gäster. Lundenvägen 33B är en perfekt bostad för dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område, med närhet till allt du behöver. Här får du chansen att sätta din egen prägel på lägenheten och skapa ett hem som passar dig och din familj. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Sågargränd 26, Södra Ryd, Skövde kommun

Sågargränd 26

Villa
Södra Ryd, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 895 000 kr
160 m²
7 rum
393 m² tomt

Med ett naturnära läge i området ligger detta välskötta och fint renoverade kedjehus på Sågargränd 26! Huset ligger i ett fantastiskt solläge, med insynsskydd på både fram- och baksida. På baksidan har du en stor och lummig trädgård som gränsar till skogen, där du kan koppla av i skuggan eller ha roliga aktiviteter med familj och vänner. Sågargränd 26 är helt enkelt perfekt för dig som vill ha både sol och privatliv. Alla förutsättningar finns för att du ska kunna trivas med familj i detta bekväma och trevliga boende! Väl inne i huset erbjuds en väl genomtänkt och flexibel planlösning om 160 kvm som ger plats för hela familjen. På entréplan har vi ett fint renoverat kök, badrum med dusch, tvättstuga, stort vardagsrum med matsal, väl tilltagen hall samt två sovrum. En våning upp finner vi tre sovrum, badrum samt ett allrum, perfekt för barnen! Till allt detta får man även två fina uteplatser där den ena är ett inglasat uterum och rymligt garage med förrådsdel. Som boende har du naturen runt knuten med fina promenadstråk och elljusspår. För den aktiva finns exempelvis fotbollsplaner, basketplaner och lekplatser och för er som gillar MTB finns fina spår i Rydskogarna för bra cykling. Närhet till även mataffärer, vårdcentral, tandvård, skola, förskola och busskommunikationer. Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Plus
Mariestadsvägen 21, Timmersdala, Skövde kommun

Mariestadsvägen 21

Villa
Timmersdala, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 995 000 kr
124 + 82 m²
6 rum
646 m² tomt

Drömmer du om att bo i ett charmigt och renoverat hus i Timmersdala? Då är Mariestadsvägen 21 något för dig! Här erbjuds du ett vackert och välplanerat hus med fyra sovrum, badrum och WC, ett stort kök, ljust vardagsrum och fräscha ytskikt. Huset har genomgått flera renoveringar de senaste åren och har en hög standard och komfort. Bland annat har huset dränerats, fått nytt tak, nya fönster, ny värmepump, mer tilltalande planlösning, nytt kök och nytt badrum. Utöver ett hus du bara kan flytta in och börja trivas i erbjuds även en härlig altan i solsäkert läge. Här har du gott om plats för att umgås med familj och vänner, grilla, äta och koppla av. Här finns också en inbjudande pool som är perfekt för att svalka sig under varma dagar eller ha kul med barnen. Poolen är omgiven av ett snyggt trädäck som ger en lyxig känsla! Huset ligger i ett lugnt och trivsamt område med närhet till skola, förskola, affär, idrottsplats och busshållplats. Området har också vackra natur- och kulturmiljöer som inbjuder till promenader och cykelturer. Från huset har du bara tio minuters bilfärd till Skövde centrum och 15 minuter till Mariestad.

Frostagårdsvägen 36, Frostakällan, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Frostagårdsvägen 36

Radhus
Frostakällan, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 450 000 kr
112 m²
4 rum
5 789 kr/mån
21 875 kr/m²

Välkommen till detta fina parhus i bekväm bostadsrättsform på Frostagårdsvägen 36! Här bor du på 112 ljusa och välplanerade kvadratmeter i populära Frostakällan. Bostaden ligger i två plan fördelat på tre sovrum, stort vardagsrum, renoverat kök från 2018, två badrum och klädkammare. Bilen parkerar ni bekvämt i er alldeles egna carport som ligger i direkt anslutning till bostaden och även det stora förrådet som nås från både fram och baksidan, här har man tänkt till för att göra boendet så enkelt och underhållsfritt som möjligt. På framsidan finns en härlig uteplats, här finns även en markis att fälla ut om solen blir för varm eller om det kommer några regndroppar. Även på baksidan finns en trevlig uteplats även där med gott om plats för loungegrupp och grill om man så önskar, här njuter man av morgon och förmiddagssol medans man på framsidan har eftermiddag och kvällssol. Här är bara att flytta in och trivas! Frostakällan är ett omtyckt, lugnt och populärt område bland Skövdeborna! Här bor du i ett lugnt område och en mycket trivsam bostadsrättsförening som har god ekonomi. Detta boende innebär en perfekt kombination för er som vill ha hus, men som inte vill behöva tänka på sånt som yttre underhåll av tak, fönster, fasad eller liknande. Det sköter föreningen åt er!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Tingsvägen 1B, Hentorp, Skövde kommun

Tingsvägen 1B

Villa
Hentorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 400 000 kr
122 m²
4 rum
821 m² tomt

Högt belägen på en vacker tomt med fantastisk utsikt ligger denna unika och representativa enplansvilla. Här finns alla kvalitéer för att trivas med bland annat generösa ytor i kök och vardagsrum, tre sovrum med möjlighet till fyra, goda förvaringsmöjligheter, fräscht badrum, toalett samt en generös tvättstuga som är utrustad med alla bekvämligheter. Förutom de 122 välplanerade kvadratmetrarna får du ett stort dubbelgarage som är inredd med en separat verkstadsdel samt en generös förrådsyta. Tomten är även inredd med en stor grusad uppfart som ger plats för ett flertal bilar. Väl inne möts ni av ett elegant och funktionellt kök där man har lagt tanke på bra arbetsytor, förvaring och kvalitativa vitvaror som gör kökets bestyr enklare. Vidare in nås vardagsrummet som är inredd med en mysig eldstad och stora fönsterpartier som ger en tilltalande atmosfär. Härifrån når ni husets baksida med uteplats. Uteplatsen ligger i ett väldigt privatläge som bjuder in till festliga sammankomster och trevliga middagsbjudningar samt ger den möjlighet till avkoppling i ett härligt SPA-bad som installerades 2022. Från denna plats får ni en vacker utsikt mot Billingen och dess natur. Här letar sig solens strålar in från tidig förmiddag till skymning och skyddas från insyn av lummig grönska. Trädgården bjuder in till många härliga sittmiljöer och ytor för både familjeaktiviteter och odlingar. Tingsvägen erbjuder er en trygg och barnvänlig miljö med natursköna omgivningar och bra grannskap! Hentorp i stort bjuder på många fina naturområden och vackra promenadstråk på bl.a Getaryggen eller Kajsas Kulle. Sommartid kan man gärna ta cykeln upp till golfen eller till Simsjön för bad och i närområdet erbjuds väldigt god service med matbutik, vårdcentral, förskolor och skola F-9. Kom om upplev denna lugna och trevliga oas på plats!

Bronsvägen 3, Östermalm, Skövde kommun

Bronsvägen 3

Villa
Östermalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 750 000 kr
94 + 113 m²
4 rum
750 m² tomt

Välkommen hem till Bronsvägen 3 och denna välplanerade enplansvilla med källare om 94+113kvm! Ett enplanshus med källare är ett perfekt val för dig som vill ha ett rymligt och bekvämt boende med många möjligheter. Här kan du njuta av ett ljust hem som har renoverats med omsorg och kvalitet där renoveringar så som fönster, tak och dränering är gjorda, så du slipper oroa dig för dyra och krångliga underhållsarbeten! På entréplan finns tre sovrum, badrum, ett stort vardagsrum, luftigt kök. I källaren finns det gott om förvaringsutrymme, ett hobbyrum som du kan använda efter eget tycke, gillestuga, tvättstuga samt relaxavdelning! En av de stora fördelarna med detta hus är den härliga uteplatsen i solsäkert läge. Här kan du koppla av i solstolen, grilla med familj och vänner, eller odla dina egna grönsaker i den välskötta trädgården. Du har också tillgång till ett garage där du kan ställa bilen men samtidigt ha bra förvaringsmöjligheter. Bronsvägen är en gata på Östermalm i Skövde som erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende i ett lugnt och grönt område. Här bor du med närhet till både centrum och natur. Du har gångavstånd till mataffär, förskolor, skolor, vårdcentral, apotek och parker. Du har också enkel tillgång till kollektivtrafik enkelt tar dig till Skövde centrum! Så om du söker en välplanerad enplansvilla med källare och härlig tomt i solsäkert läge? Då har du hittat rätt! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Rotegatan 5F, Norrmalm, Skövde kommun

Rotegatan 5F

Radhus
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 795 000 kr
80 + 35 m²
3 rum
4 250 kr/mån
34 938 kr/m²

Detta fina gavelradhus med två plan och källare ligger fint placerad på kanten mellan centrum och Norrmalm. Den är med sina 80 kvm välplanerad med kök, WC och vardagsrum på nedre plan samt två sovrum och fint renoverat badrum på övre plan. Vardagsrummet är ett härligt sällskapsrum och har utgång till en stor altan i söderläge med lummig utsikt mot allmänningen intill. I källaren som tillför ytterligare 35 kvm finns fin tvättstuga med lyxig bastu och hobbyrum samt förvaringsmöjligheter. Under de senaste åren har alla väggar i bostaden fackmannamässigt målats om med klanderfritt resultat. Bostaden ligger i en populär förening som har god ekonomi och välskötta byggnader. Den utmärker sig speciellt eftersom man får många kvadratmeter boende för den låga avgiften där värme, VA och ett utbud av digital-TV kanaler ingår! I föreningen finns p-platser som du som bostadsrättsinnehavare har möjlighet till att hyra vilket är mycket bekvämt att tillgå när man bor centralt. Radhuset är ett perfekt boende för dig som vill ha ett bekvämt och centralt läge i Skövde. Här bor du nära till allt du behöver, som butiker, restauranger, skolor, förskolor, vårdcentral, bibliotek, parker och idrottsanläggningar. Du har även gångavstånd till Skövde resecentrum, där du kan ta tåg till Göteborg och Stockholm eller buss till andra delar av staden eller regionen. Är du ute efter ett stilrent boende utan renoveringsbehov med alla fördelar ett radhus har? Då är detta boendet för dig. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Gröna vägen 41G, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 41G

Villa
Hentorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 895 000 kr
113 + 40 m²
5 rum
104 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma radhus i barnvänligt område med närhet till såväl centrum som naturen. Ett hus som passar perfekt för dig som vill bo bra med gott om utrymme men samtidigt inte ägna för mycket tid åt fix och renovering. Genomgående hög standard på bostaden med ett ljust och härligt kök, helkaklat badrum, parkettgolv i de flesta rummen och ett härligt trädäck på husets baksida. Huset är del i en samfällighet som tillsammans ser till att hålla närområdet i ett bra skick, bl.a. renoverade man nyligen den gemensamma lekplatsen. Huset värms via fjärrvärme och både värme, vatten, sophämtning debiteras via samfälligheten. Bilplats finns tillgänglig i garage eller carport och ingår även den i summan man betalar till samfälligheten. Ett boende i fint skick med lagom med yta för hela familjen, gott om "bonusyta" i den fräscha källaren. Här bor du bra utan att ha dåligt samvete över att låsa dörren och åka iväg på semester. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Basilikavägen 9 D, Kvarnsjön, Skövde kommun

Basilikavägen 9 D

Lägenhet
Kvarnsjön, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
950 000 kr
50,2 m²
2 rum
vån 2/2
3 983 kr/mån
18 924 kr/m²

På andra våning hittar vi den här fina gavellägenheten med mycket ljusinsläpp och solig balkong. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset strålar in från två håll, inte minst från den helglasade balkongdörren. Sovrum med stor klädkammare. Kaklat badrum med dusch, handfat och toalett. Egen tvättstuga intill köket. Ett utmärkt boende helt enkelt! I en separat länga finns ett stort förråd till som hör till lägenheten och alldeles intill ingången till innergården har vi parkeringen som hör till lägenheten. Skönt när allt ingår i månadsavgiften, värme, V/A, TV basutbud, Telia bredband 100 och egen parkeringsplats. Det finns dessutom gott om besöksparkeringar till dina vänners belåtenhet. Området Kvarnsjön som är granne med Aspö har fina promenadvägar i vacker natur och stadsbussen går ofta förbi och tar dig bekvämt till och från stan. Till Hertig Johans torg mitt i centrum är det ca 3,5 km och till shopping på Elins esplanad är det ca 1,5 km.

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 40