Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jenny Blomberg

Jenny Blomberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lundenvägen 7A, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 7A

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 525 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 827 kr/mån
21 181 kr/m²

Mycket fin trea i bottenplan med trädgård åt väster med uteplats, odlingar och gräsmatta innanför staket. Trädgårdstäppan har för övrigt ett ypperligt solläge och är en av de största i föreningen. Här kan du verkligen njuta av livet! Lägenheten är riktigt smakfull och välrenoverad. Det underbara köket är från 2022 och badrummet från 2014. De två sovrummen är stora och det fina vardagsrummet som ligger intill köket har utgång till uteplats och trädgård. En klädkammare och garderober i hallen gör det enklare att hålla bra ordning. HSB Lunden är en välskött förening med mycket god ekonomi. Förutom att läget är bra mellan Stallsiken och Elins Esplanad så är det både enkelt och billigt att bo här. I månadsavgiften ingår värme och vatten men även hushållsel, bredband 100 och basutbud på TV. Det är lätt att få parkering och det finns gott om besöksparkeringar. Vill du hålla dig i form finns gym, bastu och infraröd bastu tillgängliga för en blygsam summa. I den gemensamma tvättstugan kan du tvätta dygnet runt och tvättmedel ingår. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Gransikagatan 5B, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 5B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 275 000 kr
56,1 m²
3 rum
vån 1/3
4 535 kr/mån
22 727 kr/m²

Utmärkt boende nära centrum för dig som har höga krav på ditt boende. Kvadratmetermässigt låter kanske 56 kvm mer som en tvåa i storlek, men oj vad skönt att ha ett extra rum utan att månadsavgiften springer iväg, den här lägenheten känns dessutom större då en vägg flyttats och vi har en stor öppning mellan kök och vardagsrum. Den här fina lägenheten är renoverad från 2016 och framåt. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin, snyggt och modernt kök och fräscha ytskikt i hela lägenheten. Läget är mycket bra nära högskola, resecentrum och centrum. ICA-butik finns i närheten liksom restauranger och caféer. Det bekväma avståndet till såväl uteliv i centrum och shopping vid Elins Esplanad gör att du klarar dig bra utan bil. Vill du ändå hyra parkeringsplats finns det att hyra på föreningens baksida och när dina vänner hälsar på finns det parkering längs gatan mot avgift.

Lerdala Solliden, Lerdala, Skövde kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Lerdala Solliden, Lerdala, Skövde kommun, bild 2
Lerdala Solliden, Lerdala, Skövde kommun, bild 3

Lerdala Solliden

Gård/Skog
Lerdala, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 995 000 kr
97 + 21 m²
4 rum

Nu finns en otroligt charmig liten hästgård på drygt 3 ha till salu strax utanför Lerdala. Rött hus med vita knutar vackert beläget på en sluttande tomt. Trädgården är underbar med äppleträd som kantar den grusade gången upp mot huset. Den stora trädgården bjuder på frukt och bär och vackra rabatter samt en pool att svalka sig i under de härliga sommardagar vi har framför oss. I huset som byggdes 1929, byggdes till på 80-talet och sen renoverades i början på 2000-talet har vi en stor hall, kök med vedspis, kontor/klädvårdsrum, badrum och tvättstuga, vardagsrum med platsbyggda bokhyllor, braskamin och utgång till uteplats samt ett sovrum på entréplan. En våning upp finns två stora sovrum och en liten toalett samt en hall med utgång till balkongen. Stallet har tre boxar och sadelkammare. Intill finns ett garage med carport. Idag används garaget för hobbyverksamhet. Framför stallet finns en liten hage och den stora beteshagen ligger på andra sidan vägen. I omgivningarna runt huset finns härliga promenad- och ridvägar. Lerdala kännetecknas av vacker natur och det finns många utflyktsmål inom räckhåll. Silverfallet känns extra aktuellt den här vackra årstiden. Skola och förskola ligger inte långt bort och har båda gott rykte och samhället är trivsamt och gemytligt. Motionsspår och längdskidspår finns uppe i byn för den som vill hålla formen, men underbar natur med svamp och lockande bär finns ju direkt intill huset. Det är inte heller långt till bad eller långfärdsskridskor i Lången eller badplatsen i Flämslätt med restaurang och hotell. Även vid golfbanan intill finns en bra restaurang med fullständiga rättigheter. ICA och vårdcentral finns i Timmersdala. Fastigheten Lerdala 52:1 är taxerad som en vanlig villafastighet typkod 220 och är ca 1 ha; hus med trädgård, stall, garage och en del av hästhagen. Fastigheten Kvarnemossen 1:1 på drygt 2 ha som består av skog och betesmark är taxerad som en obebyggd jordbruksfastighet, typkod 110. Båda fastigheterna säljs tillsammans. Taxerad areal blir då totalt ca 3,1 ha. Välkomna att boka in er på visning! Passa gärna på att ta med picknickkorgen för en extra fin dag i omgivningarna.

  • Premium
Flugsnapparvägen 17, Lerdala, Skövde kommun

Flugsnapparvägen 17

Villa
Lerdala, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 795 000 kr
102 + 148 m²
4 rum
1 187 m² tomt

Här har vi en mycket bra familjevilla med bästa läge på en återvändsgata i utkanten av Lerdala. Bara 1 km till golfbanan och 2 km till bad i Flämsjön, fantastisk natur och i ett trevligt samhälle med förskola och skola F-6. Elljusspår på 2,5 km samt slingor på 5 och 7 km. Festplatsen Gröna lund går att hyra till fest och i Flämslätt finns även en bra restaurang och kursgård. Villan är en enplansvilla med underbart kök från Kvänum med köksö som är en fröjd för den matlagningsglada familjen. Då man öppnat upp mot vardagsrummet blir det härligt socialt vid varje tillställning och det gör även att ljuset flödar genom huset. Det finns tre bra sovrum och ett fint badrum. En trappa ner har vi ett trivsamt och fräscht allrum med öppen spis. I pannrummet, med den moderna värmepumpen, finns även plats för ett välutrustat hemmagym. Det finns ett hobbyrum med stora förvaringsutrymmen och en ö i mitten som är utmärkt för all slags pysslande. På nedre plan finns även en rymlig tvättstuga, klädkammare, matkällare och riktigt stora förrådsutrymmen, samt trappa upp till det stora garaget. Garaget, med nyinstallerad eldriven port, har gott om arbetsytor även när bilen står parkerad där. På uppfarten framför finns plats för ytterligare bilar. Har man en aktiv fritid och uppskattar bra förvaringsutrymmen så är det här huset en riktig guldklimp. Säljarna har bott här sedan huset byggdes. De har trivts mycket bra och tagit väl hand om sitt hus under alla år. Baksidan av huset har en fin altan med insynsskyddat läge och fin utsikt som måste upplevas på plats.

Havstenavägen 44, Havstena, Skövde kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Havstenavägen 44

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
895 000 kr
41 m²
1 rum
vån 7/8
2 842 kr/mån
21 829 kr/m²

Vill ni bo riktigt bra så är den här rymliga ettan på våning 7 ett suveränt alternativ! Lägenheten är genomgående välrenoverad och fräsch, gott om garderober och förvaring och med en helt underbar vy över Billingen. Eftermiddags- och kvällssol och den stora inglasad balkongen, som nästan gör lägenheten till en 2:a, är en fantastisk kombo. Vid nyår kunde man se Billingens alla fyrverkerier medan man stod hemma på sin balkong och skålade in det nya året. När våren nu snart kommer är det dags att flytta ut på riktigt. Köket är snyggt och modernt och fullt utrustat och köket är helkaklat med dusch. Det höga läget gör också att insynen är i princip obefintlig, vilket alltid är skönt. Havstena är ett område som bara ökar i popularitet och det är inte konstigt då Skövde växer åt det här hållet och du har närhet till det mesta. I närområdet bjuds du på fin natur med bra promenadvägar, inte minst kring sjön eller lite längre bort upp mot Billingen. Österut har du Skövdes mesta shoppingområde kring Elins Esplanad. På cykel tar det fem min till centrum och det går stadsbussar på gatan utanför.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5