Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jenny Blomberg

Jenny Blomberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Barkvägen 235, Södra Ryd, Skövde kommun

Barkvägen 235

Lägenhet
Södra Ryd, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 100 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
5 777 kr/mån
13 750 kr/m²

Nu finns chansen att köpa ett bostadsrättsradhus i Ryd med bästa hörnläge nära parkeringarna. Entréplan med rymlig hall, ett ljust kök i vitt med stor matplats vid fönstret, vardagsrum med utgång till stort inglasat uterum och en gästtoalett. En våning upp finns två bra sovrum och ett kaklat badrum med dusch och tvätt. På baksidan av huset finns en stor inglasad altan och en rymlig trädgård med häckar runt omkring, perfekt för både odlingar och lek. Här har du allt du behöver för ett härligt och bekvämt liv. Föreningen är trivsam och välskött och ligger i ett lugnt område med motionsspår och naturen runt hörnet. Gångavstånd till Ryds centrum med där du har täta bussförbindelser in till Skövde centrum. I Ryds centrum finns dessutom livsmedelsaffärer, vårdcentral, frisör samt kiosk med paketutlämning. Fina cykelvägar mot centrum. Allt du behöver för att fixa vardagslivet. I området finns flera förskolor där Fjärilen och Trollsländan ligger närmast, och den moderna Rydsskolan med fritids tar hand om barnen upp till årskurs 6.

  • Balkong
  • Uteplats
Havstenavägen 36, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 36

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
790 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 8/9
3 302 kr/mån
20 519 kr/m²

Stor etta med lyxigt högt läge på våning 7. Ljuset är fantastiskt i lägenheten har du har en magisk utsikt över Billingen. Hösten är en färgsprakande skådespel och om vintern lyser det i slalombacken och i alla hus så det är inte bara under vår och sommar du har glädje av vyerna. Här har du även en stor inglasad balkong med sol från lunch tills solen går ner bakom berget vid nio-tio om sommaren. Det blir som ett extra rum från vår till höst. Lägenheten är välplanerad så du har ett riktigt kök med plats för ett bord för 4-5 personer vid fönstret, ett stort rum som är lättmöblerat och ett kaklat badrum med badkar. Området i Havstena är tryggt och bra med närhet till både Elins Esplanad och all shopping där och närheten till naturen både upp mot berget men också runt de två små sjöarna alldeles intill. Stadsbussen passerar frekvent och med cykel når man det mesta i Skövde på tio minuter. HSB Käpplunda har en stark ekonomi med väldigt låg belåning och välskötta fastigheter. En bonus med just denna lägenhet är att det finns ca 6 000 kr i en inre reparationsfond som följer med lägenheten och du kan nyttja dessa pengar för renovering eller om en vitvara går sönder.

  • Balkong
  • Hiss
Lundenvägen 33 A, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 33 A

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
999 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 934 kr/mån
18 000 kr/m²

Riktigt mysig 2:a i markplan med egen inglasad altan och trädäck utanför. Lägenheten är rymlig och fräsch och bjuder på bra förvaring. Kök och badrum är renoverade på senare år och lägenheten har ljusa väggar med ett mörkare golv. Föreningen är stabil med god ekonomi och du har fri parkering med parkeringskort (man får fyra stycken så det även räcker till gäster). När du bor i denna lägenhet har du dessutom nära till parkeringen, vilket kan vara skönt. Gym och tvättstuga finns i ett gårdshus. Övernattningsrum för gäster finns i föreningen. Lunden är ett välskött område med bra läge mellan de stora handelsområdena Stallsiken och Elins Esplanad, och det går frekvent bussar in till stan och högskolan. Kontakta mäklaren om du vill ha mer information eller boka en visning.

  • Uteplats
Greby Tomten 3, Väring, Skövde kommun

Greby Tomten 3

Fritidshus
Väring, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
600 000 kr
40 m²
2 rum
970 m² tomt

Detta lilla fritidshus på ca 40 kvm ligger i ett naturskönt område utanför Väring med en stor tomt omgiven av syrenhäckar och stengärdesgårdar. Huset, som har genomgått renoveringar de senaste åren, erbjuder ett modernt kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum och ett badrum med dusch. Utomhus finns en rymlig altan på 39 kvm som är perfekt för att njuta av sommardagar. Fastigheten inkluderar också ett garage och en jordkällare. Huset ligger två mil från Skövde centrum, vilket tar cirka 20 minuter med bil. ICA-butiken i Tidan, som ligger 6 km bort, erbjuder bekväm närservice, och i Tidan finns även ett konditori, en pizzeria och en vårdcentral. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Varola Axtorp Mikabo, Varola, Skövde kommun

Varola Axtorp Mikabo

Villa
Varola, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 875 000 kr
127 + 47 m²
5 rum
2 723 m² tomt

Trivsam enplansvilla med härliga sociala ytor, kakelugn i vardagsrummet och ett SPA-bad ute på den fina altanen på baksidan. När vi kommer in välkomnas vi in till en stor möblerbar hall. Från den kommer man rakt in i vardagsrummet och till vänster mot ett lantligt kök renoverat 2013 och rymligt kök. På högersidan har vi badrum och tre sovrum, och innanför köket ligger tvättstuga, pannrum samt ett gästrum med egen utgång och förråd. Till detta ett vidbyggt garage, stort tomt med lantligt läge och dessutom med tryggheten av grannar intill. Läget är bra med kort väg in till stan. Bara 10 km till resecentrum och Skövde centrum. Trädgården är härlig med stor gräsmatta på baksidan vilket ger god plats för både fotbollsmatcher, kubb och odlingar. Altan både med och utan tak och ett växthus. Längst bak på tomten finns två förråd. Fiber finns installerat och trots det lantliga läget finns kommunalt vatten och avlopp via samfällighet. Välkommen till Axtorp på visning!

Kyrkoliden 3, Våmb, Skövde kommun

Kyrkoliden 3

Villa
Våmb, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 895 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
1 113 m² tomt

Med en porlande bäck nedanför trädgården på baksidan av huset ligger denna fina villa och väntar på ny ägare. Huset är väl omhändertaget genom åren och består av ett plan med källare samt ett vidbyggt garage och vedbod. Altan under tak och ett trädäck på baksidan. Trädgården är trivsam och lättskött och utanför tomtgränsen släntar marken ner mot bäcken. I slänten hittar du ingången till ett skyddsrum som idag mest används som extra förvaring, men för preppern är det givetvis väldigt intressant. Bostaden har ett mycket fint renoverat kök från HTH 2009, ett ljust vardagsrum, badrum med badkar och tre sovrum. I källarvåningen finns ett stort och fint allrum med en värmande och fin täljstenskamin. Här har vi även tvättstuga och badrum med dusch samt ett stort hobbyrum med trappa ut till trädgården och ett förrådsrum. Att bo i Våmb ger dig tillgång till underbar natur och lite "på landet känsla" fast det ligger på promenadavstånd in till centrum. Bästa kombinationen! Varmt välkomna att boka tid för visning!

Lundenvägen 7A, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 7A

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 525 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 827 kr/mån
21 181 kr/m²

Mycket fin trea i bottenplan med trädgård åt väster med uteplats, odlingar och gräsmatta innanför staket. Trädgårdstäppan har för övrigt ett ypperligt solläge och är en av de största i föreningen. Här kan du verkligen njuta av livet! Lägenheten är riktigt smakfull och välrenoverad. Det underbara köket är från 2022 och badrummet från 2014. De två sovrummen är stora och det fina vardagsrummet som ligger intill köket har utgång till uteplats och trädgård. En klädkammare och garderober i hallen gör det enklare att hålla bra ordning. HSB Lunden är en välskött förening med mycket god ekonomi. Förutom att läget är bra mellan Stallsiken och Elins Esplanad så är det både enkelt och billigt att bo här. I månadsavgiften ingår värme och vatten men även hushållsel, bredband 100 och basutbud på TV. Det är lätt att få parkering och det finns gott om besöksparkeringar. Vill du hålla dig i form finns gym, bastu och infraröd bastu tillgängliga för en blygsam summa. Senaste tillskottet är ett hobbyrum med biljard och dart. I den gemensamma tvättstugan kan du tvätta dygnet runt och tvättmedel ingår. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 7