Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Asja Maksumic

Asja Maksumic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rotegatan 1, null, Skövde kommun

Rotegatan 1

Lägenhet
Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 000 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/6
4 964 kr/mån
22 222 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna centrala fyra med inglasad balkong! Här hittar du denna vackra bostad om 90 kvm utrustad med allt du kan tänkas behöva för en smidig vardag. Öppen och social planlösning med genomgående ljusa ytskikt som skapar rymd och ger en hemtrevlig känsla. Bostaden erbjuder ett snyggt välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter, bra arbetsytor och gedigen matplats vid det generösa fönsterpartiet. Här får ni även nya exklusiva vitvaror från Siemens som underlättar vardagens bestyr! Från köket når ni bostadens inglasade balkong som ligger i ett härligt Österläge där ni kan njuta av morgonsolen till morgonkaffet. Vidare in erbjuds tre sovrum i bra storlek, goda förvaringsmöjligheter samt ett generöst kaklat badrum med möjlighet att koppla in en tvättmaskin. Avslutningsvis får ni ett generöst vardagsrum som präglas av gott om ljusinsläpp och det här blir den givna platsen att umgås med familj och vänner. Här har ni en välskött förening med mycket god ekonomi och stora renoveringar är utförda bl.a. stambyte (-99) och fönsterbyte (-19/20). Läget är perfekt i södra delen av Norrmalm med kort avstånd till Högskolan samt resecentrum och centrum som erbjuder flera butiker och all tänkbar service. I närområdet finns även Skövdes populära park Boulongerskogen som erbjuder härliga promenadstråk och badmöjligheter. Goda busskommunikationer ligger runt hörnet samt bra cykelvägar som leder dig snabbt till Skövdes olika stadsdelar. Den låga månadsavgiften, det utmärkta läget och det fina skicket på lägenheten gör att du med största sannolikhet kommer trivas utmärkt i detta boende! Anmäl ditt intresse redan idag! Varmt välkomna.

  • Balkong
  • Hiss
Nybovägen 7, Värsås, Skövde kommun

Nybovägen 7

Villa
Värsås, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 600 000 kr
110 + 65 m²
5 rum
1 060 m² tomt

Belägen på i en barnvänlig idyll kan vi nu presentera denna villa! Här välkomnas ni av en charmig och grönskande trädgård som ligger på en plats med naturen runt hörnet och trevligt grannskap. Villan erbjuder en väldisponerad planlösning som lämpar sig perfekt för en barnfamilj! Här får ni en bostads yta på hela 110+65kvm som är inredd med fyra sovrum, vardagsrum, kök, badrum, toalett och tvättstuga i källaren. Här har renoveringar gjorts under åren så som bl.a dränering, installation av nytt vattenburet värmesystem, nytt kök och breddat samt grusat uppfarten. Förutom ett bra boende erbjuds även ett garage med en generös uppfart som ger plats för ett flertal bilar. Mot villans baksida finner ni det absoluta bästa solläget, här letar sig solens strålar fram in från tidig förmiddag till skymning och skyddas från insyn av lummig grönska. Trädgården bjuder in till många härliga sittmiljöer och ytor för både familjeaktiviteter och odlingar. Alldeles i närheten finns en pool som kan nyttjas kostnadsfritt för boenden i området. Området är väldigt trivsamt med bra grannskap, runt om finner ni väldigt vackra naturområdens som erbjuder fina promenadstråk, aktiviter och friluftsliv. Här bor ni ett härligt läge med ett pendlingsavstånd till både Skövde och Hjo. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Pianovägen 1, null, Hjo kommun

Pianovägen 1

Tomt
Hjo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
380 000 kr
838 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en vackert belägen tomt i Hjo. Alla har vi drömt om att sätta nycklarna i ett helt nytt hus som är uppbyggt helt efter sina egna önskemål. Tomten är omgiven av vackra hus i en barnvänlig miljö och har en tomtyta på hela 838 kvm med viss utsikt över Vättern och Omberg. Fiber, V/A och el finns i gatan/tomtgräns. Fastighetsskatt: För obebyggd tomt betalas statlig fastighetsskatt med 1,0 procent av taxeringsvärdet. Först när ett nyuppfört småhus är färdigställt och har fått ett värdeår vid fastighetstaxeringen, övergår småhuset och tillhörande tomtmark till systemet med kommunal fastighetsavgift. Nybyggda småhus fr. 2012 och därefter har en hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Pianovägen är ett familjevänligt område med härliga grönytor, lekplatser, idrottsanläggningar och närhet till Knäpplans förskola. Här bor du i en naturnära miljö med trevliga promenadstråk i Hökensås och flera fina badplatser runt sjön Vättern. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Larses väg 4, Hentorp, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Larses väg 4

Villa
Hentorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 700 000 kr
114 + 8 m²
4 rum
559 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa på Larses Väg 4! Detta vackra hem erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och klassisk stil. Med sina 114kvm boyta samt 8kvm biyta ger detta hem utrymme för hela familjen, med ljusa och luftiga rum som ger en härlig atmosfär. Bostaden är inredd med tre sovrum perfekt för den växande familjen eller för att ha gäster på besök. Här erbjuds även en rymlig tvättstuga, fräsch gästtoalett och ett badrum som renoverades 2014 med moderna bekvämligheter och stilrena detaljer. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig atmosfär, perfekt för umgänge och sociala stunder. Köket är välutrustade med rostfria vitvaror, praktiska lösningar och gott om förvaringsutrymme. Bostaden präglas av vackra burspråk och stora fönsterpartierna som ger ett extra lyft till hemmet där det naturliga ljuset släpps in. Villan har underhållits och renoverats löpande under åren. Senaste renoveringen som gjordes var 2023 där solpaneler monterades på taket, vilket gör detta hem både miljövänligt och kostnadseffektivt Trädgården är välskött och erbjuder möjligheter till lek, odling och avkoppling. Här erbjuds även generösa uteplatser med ett väldigt bra solläge där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Baksidan ligger i ett insynsskyddad läge som ger dig dom perfekta förutsättningar för utomhusmiddagar och grillkvällar. Avslutningsvis får ni en carport med installerad laddstolpe samt ett praktiskt utomhusförråd. Dessutom finns ett attefallshus med indragen el, perfekt som gäststuga, arbetsrum eller för extra förvaring. Larses Väg 4 är belägen i ett lugnt och familjevänligt område. Här har du naturen och friluftsliv inom nära räckhåll där det erbjuds fantastiska promenadstigar till naturreservat rull-stensåsen Getaryggen med sin fantastiska bokskog samt Claesborgs ängar med Billingeleden och Platåbergens geopark med fågelutsiktplats. På sommaren kan du åka upp till Skövdes populäraste badplats Simsjön för att ta dig ett dopp, här erbjuds förutom härliga badplatser, minigolf, restaurang och glassbar. I Hentorp finns även många större och nya lekplatser och även flera fotbollsplaner för de fotbollsintresserade. Förutom all friluftsliv och aktivitet har du i närområdet väldigt god service med matbutik, vårdcentral, skola(F-6) och förskolor. Här går det även frekventa stadsbussar in till stan samt bra gå och cykelvägar in till city. Med närhet till kommunikationer och bekvämligheter är detta ett perfekt hem för den som söker en harmonisk tillvaro. Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka in er på visning av denna fantastiska villa! Varmt välkomna!

Lundenvägen 17B, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 17B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
5 123 kr/mån
15 321 kr/m²

Med ett perfekt läge hittar du denna vackra bostad om 78 kvm som är utrustad med allt du kan tänkas behöva för en smidig vardag. Välplanerad planlösning med genomgående fina ytskikt som skapar en hemtrevlig känsla. Boendet erbjuder två sovrum, ett stilrent helkaklat badrum med spotlights och goda förvaringsmöjligheter. Här har du förvaring såväl inne i lägenheten och i det rymliga lägenhetsförrådet som ni finner på samma våningsplan. Hemmets hjärta är det ljusa köket som är inredd med bra vitvaror och här erbjuds gott om förvaring samt bra arbetsytor. Här ges även plats för större matgrupp intill en snygg tegel inspirerad vägg. Vidare in når ni det rymliga vardagsrummet som blir den givna platsen att umgås med familj och vänner. Vardagsrummet förlängs med en härlig inglasad balkong som vetter åt kvällssolen i väster. HSB Lunden är en mycket välskött förening med låg belåning, som medlem har du en förmånlig avgift där el, värme, vatten, bredband och kabel-tv ingår. Förutom ett bra boende erbjuder föreningen träning i det gemensamma gymmet för en symbolisk summa, bastu, IR-bastu, solarium, samlingslokal samt en tvättstuga som är öppen dygnet runt där även tvättmedel ingår. Här bor ni i ett perfekt läge mellan Elins Esplanad och expansiva stallsiken, med flera butiker och all tänkbar service som ligger endast ett stenkast bort och här erbjuds även stora möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser. Goda busskommunikationer ligger ett stenkast bort samt bra cykelvägar som leder dig snabbt till Skövdes olika stadsdelar. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5