Mäklare Asja Maksumic

Asja Maksumic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosenhagavägen 6B, Rosenhaga, Skövde kommun

Rosenhagavägen 6B

Lägenhet
Rosenhaga, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

950 000 kr

82 m²

3 rum

5 322 kr/mån

11 585 kr/m²

Välkomna till denna hemtrevliga lägenhet om 82kvm. Här erbjuds en väldisponerad bostad med genomgående fräscha ytskikt! Inredd med två sovrum i bra storlek, generöst vardagsrum som med enkelhet rymmer soffgrupp och matsalsbord. Vidare in bjuder bostaden på ett rymligt kök med en väl tilltagen matplats vid det gedigna fönsterpartiet samt en härlig balkong. Avslutningsvis får ni ett helkaklat fräscht badrum samt en egen tvättstuga som är inredd med tvättho och tvättmaskin och som underlättar vardagens bestyr. Här erbjuds övertagande av ett befintligt lån som löper ut 2024 augusti, räntesats: 1.7%. Skövdehus nr 13 är en stabil och välskött förening i Riksbyggens regi. Ett boende här innebär att du har en förmånlig avgift där V/A, bredband(250/50), TV-basutbud och parkeringsplats ingår. Som medlem får du möjlighet att använda föreningens samlingslokal, relax-utrymme med spabad, bastu och duschutrymme. Närmiljön är väldigt trevlig med välskötta innergårdar med natursköna ytor som erbjuder aktiviter. Detta resulterar till att triveselfaktorn är hög vilket gör att många bor kvar länge i föreningen. Här bor ni i ett perfekt läge mellan Elins Esplanad och expansiva stallsiken, med flera butiker och all tänkbar service som ligger endast ett stenkast bort samt erbjuds stora möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser. Goda busskommunikationer ligger runt hörnet samt bra cykelvägar som leder dig snabbt till Skövdes olika stadsdelar. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Helenius gata 46B, Norrmalm, Skövde kommun

Helenius gata 46B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

850 000 kr

51 m²

2 rum

4 369 kr/mån

16 667 kr/m²

Med ett perfekt läge hittar du denna vackra bostad om 51 välplanerade kvadratmeter som är utrustad med allt du kan tänkas behöva för en smidig vardag. Väl inne välkomnas du av en hemtrevlig känsla där bostaden erbjuder genomgående ljusa ytskikt och generösa rum som skapar rymd. Här får du ett fräscht badrum som total renoverades 2011, generöst sovrum med inbyggda garderober och goda förvaringsmöjligheter såväl inne i lägenheten och på vindsvåning samt källare. Hemmets hjärta är köket som erbjuder gott om förvaring, goda arbetsytor och här ges plats för matgrupp intill det vida fönsterpartiet. Vidare in når ni bostadens rymliga vardagsrum som blir den givna platsen att umgås i och förlängs med en härlig balkong som vetter åt kvällssolen i väster. Skövdehus nr 8 är en stabil och välskött förening med låg belåning i Riksbyggens regi, som medlem har du en förmånlig avgift där värme, vatten, bostadsrättstillägg, bredband och kabel-tv ingår. Förutom ett bra boende erbjuder föreningen övernattningslägenhet, samlingslokal, bastu och tvättstuga. Här bor ni i ett perfekt läge mellan Elins Esplanad och Skövde centrum, med flera butiker och all tänkbar service samt skolor som ligger endast ett stenkast bort och här erbjuds även stora möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser. Goda busskommunikationer ligger ett stenkast bort samt bra cykelvägar som leder dig snabbt till Skövdes olika stadsdelar. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gröna vägen 34A, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 34A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

535 000 kr

38,5 m²

1 rum

2 239 kr/mån

13 896 kr/m²

Letar du efter ett enkelt och bekvämt boende? Då kan vi presentera denna kvadratsmarta lägenhet med en förmånlig avgift där värme, V/A, Tv & bredband ingår. Väl inne välkomnas du av en generös hall som erbjuder ett flertal platsbyggda garderober, här finns även förvaring i form av ett källarförråd samt ett mindre matförråd i källaren. Från hallen når du bostadens rymliga badrum som är uppdaterad med nyare inredning. Vidare in finner du köket som erbjuder gott om förvaring, goda arbetsytor och matplats vid det härliga fönsterpartiet. Avslutningsvis får du ett generöst vardagsrum med en fransk balkong som ligger i ett ljust, insynsskyddat väderstreck med lummig utsikt. Här bor du i en mycket trivsam Riksbyggeförening, välskött sedan långt tillbaka med god ekonomi vilket avspeglar sig i den låga månadsavgiften. Under de senaste åren har föreningen utfört stora renoveringar där medlemmarna kan njuta av välskötta hus och fantastiska utemiljöer med flera uteplatser. Innergården erbjuder till många aktiviter som bl.a tennis, boulebana, grillplatser och mysiga kolonilotter. Hentorp i stort bjuder på många fina naturområden och vackra promenadstråkar. Sommartid kan man gärna ta cykeln upp till Simsjön för ett dopp, golfa eller spela en match på paddelbanan. Annero ligger i familjevänliga Hentorp som bjuder på god service med matbutik, vårdcentral, förskolor och skola F-9. Härifrån tar det bara 20 minuter att promenera till centrum. Vill man inte gå eller cykla så går det frekventa stadsbussar alldeles utanför. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

  • Balkong
Gustav Adolfs gata 26, Norrmalm, Skövde kommun

Gustav Adolfs gata 26

Villa
Norrmalm, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

4 295 000 kr

181 m²

818 m² tomt

På en central och attraktiv adress ligger detta charmiga hus på Gustav Adolfs gata 26 som bjuder på en boyta på hela 181kvm+135kvm. Med sina inbjudande sällskapsytor och med möjlighet upp till sex sovrum passar huset perfekt för den stora familjen som gärna bjuder hem släkt och vänner på kalas och övernattning. Entré- och övervåningen är kompletta lägenheter med badrum och kök, så här erbjuds möjligheten till generationsboende eller att finansiera en stor del av de egna boendekostnaderna genom uthyrning. Vinden är inredd som bostadsyta med två sovrum och badrum. Huset ger er möjlighet att sätta er egen prägel och skapa det hem ni drömmer om. Njut av härliga middagar med familjen i trädgården eller i husets inglasade uterum som ger er möjligheten att skapa minnen med varandra. Vidare ner bjuder huset på en generös källare som inrymmer flera förvaringsutrymmen, förråd och garage. Tomten omgärdas av en häck som består av en lättskött gräsmatta, friggebod och även en rejäl uppfart som ger plats för flertal bilar. Avslutningsvis får ni ett rymligt dubbelgarage med golvvärme och elektriska dörrar som ger fantastiska möjligheter till verksamhet tack vare sin generösa takhöjd och yta! Med ett helt perfekt läge bor du i ett väldigt lugnt och familjevänligt område där du har närhet till allt! Norrmalm i stort bjuder på god service med matbutiker, pizzerior, Elins Esplanad, vårdcentral, gym, förskola och högskola. Härifrån tar det endast 10minuter att promenera in till Skövde centrum, vill man inte gå eller cykla så går det frekventa stadsbussar alldeles utanför. Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

Äppelbyvägen 10, null, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Äppelbyvägen 10

Villa
Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

3 600 000 kr

118 m²

4 rum

698 m² tomt

Från öppna landskap in på en grusväg finner ni Äppelby Knistad som är omringad av en vacker miljö och äppelträd som gör byn väldigt privat. Här får du verkligen känna en doftblandning av ren luft, örter och äppelträd som skapar en naturnära hemkänsla. Nu finns en gyllene chans att bli ägare av hörntomten på Äppelbyvägen 10 som har ett idylliskt läge! Villan är arkitektritad av Jonas Bolin där han har skapt en interiör som är präglad av en gedigen takhöjd, harmonisk planlösning, tåliga material och vackra ljusinsläpp. Huset färdigställdes 2019 och just detta hus utrustades med extra tillval såväl inne som utvändigt. Material, utrustning och design håller mycket hög klass och tonen känns tidlöst internationell – allt från det vackra, genomgående trestavsparkettgolv i vitkalkad ask till den minimalistiskt formrena köket från Marbodal med innehåll av kvalitativa vitvaror. Tvättstuga och badrum håller hög standard med en ljus interiör och inredning från Marbodal. Tomten har en färdig anlagd trädgård med stensättning och gräsmatta som omringar fastigheten av en avenbokshäck. Knistad Äppelby är ett projekt som består av 20 tomter och har skapats av Knistad herrgård och Golf tillsammans med den kända konstnären och arkitekten Jonas Bohlin. Du bor granne med en av Västsveriges mest populära herrgårdar som är väldigt kända för sin service och mat. Knistad Herrgård bjuder in dig att njuta av Knistad Herregårds utbud av mat, vin, övernattningar och härliga sommarkvällar till ett förmånligt pris där du som boende får 25% på herrgårdens utbud. Det kommer finnas möjlighet att förmånligt köpa tjänster via Knistad Herrgård där de erbjuder städhjälp, trädgårdsskötsel, skottning, catering, husvakt och tvättservice. För dig som boende erbjuds du även gratis gym, egen parkeringsplats för golfbil samt stallplats där ingen avgift kommer tas för hyrning av box. Har ni barn så erbjuds skolskjuts till Sventorps skola som är en liten skola med gott rykte för åldrar mellan förskoleklass upp till årskurs 6. I årskurs 7 börjar de flesta på Eriksdalsskolan på Östermalm men självklart är det fritt att välja. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Visar alla 5