Spelmansgården 19

Väster, Landskrona kommun Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1989
Förening
HSB BRF Spelmansgården i Landskrona
Om föreningen
Avgift
6 293 kr/mån
Pris/m²
32 554 kr/m²
Antal besök
5 227
Dagar på Hemnet
27

Nu kan vi stolt presentera en välrenoverad bostad i markplan på hörntomt. Här kan ni flytta rakt in! Väl inomhus möts ni av fräscha ytor tillsammans med ett modernt vitt kök, helkaklat badrum, gästtoalett, tre sovrum samt ett tillhörande uterum / tillbyggnad. Här kan ni njuta av stora sällskapsytor som tar er vidare ut till den grönskande trädgården som vetter mot väster.

HSB Brf Spelmansgården är en välskött förening bestående av 95 rad- och kedjehus i ett eller två plan. Föreningen har både festlokal, gymnastikhall, hobbyrum och tvättstuga som extra fördelar för sina medlemmar.

Det är lätt att förstå varför Västra Fäladen har blivit ett av Landskronas populäraste områden. I det lugna området finns allt en familj kan behöva: På promenadavstånd når ni mataffär som två olika Coop med mera, flera bra förskolor, tre bra grundskolor (varav två privata), simhall, Friskis och Svettis, vårdcentral, tandvård, apotek och restaurang. Ni har även nära till busskommunikationer. Därtill har man härliga grönområden runt husknuten och närhet till Borstahusens hamn och badplats. Som boende i föreningen har man tillgång till parkeringsplats, spolplatta, samlingslokal som man kan boka, bastu och flera fina lekplatser och uteplatser.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Landskrona

Kontakta mäklaren

Sara Lundkvist

Bjurfors Landskrona
Mäklare Sara Lundkvist, Bjurfors Landskrona
0701641925

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.