Mäklare Sara Lundkvist

Sara Lundkvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Badhusgatan 27, Nyhamn, Landskrona kommun
Badhusgatan 27, Nyhamn, Landskrona kommun, bild 2
Badhusgatan 27, Nyhamn, Landskrona kommun, bild 3

Badhusgatan 27

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
3 995 000 kr
91 m²
3 rum
vån 5/5
7 439 kr/mån
43 901 kr/m²

En av Nyhamns pärlor är äntligen till salu, en penthouselägenhet som verkligen har allt man kan önska och dessutom! Bland lägenhetens tillgångar kan man börja med att nämna den fantastiska takterrassen i härligt sydvästläge och med en magisk utsikt över havet, hamnen, Ven och bort mot Danmark! Lägenheten bjuder på en semi-öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som har ett fint ljusinsläpp i och med det trevliga gavelläget och den generösa takhöjden. Vidare har lägenheten två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Som grädde på moset har man dessutom två fina badrum, både med dusch och badkar, så man slipper kompromissa med bekvämligheten. Genomgående i vår takvåning hittar vi kvalitetsmaterial som ekparkettgolv och stilren vit färgskala. I det populära området Nyhamn kan man strosa runt i lugna kvarter som omges av hav och hamn men samtidigt med närhet till stadens utbud med affärer, apotek, vårdcentral mm inom kort gångavstånd. I närområdet finns caféer, frisör, restauranger, Citadellbadet och kommunikationer. En kort promenad bort finns vackra Citadellet med omgivande park och vidare bort längs strandpromenaden mot Borstahusen. Nästa år kommer ett nytt kallbadhus att uppföras i området. I Nyhamn finns två hamnar; Marinan och Lustbåtshamnen. För den som saknar egen båt men som gärna vill ut och prova fiskelyckan anordnas regelbundet fisketurer från hamnen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tullgatan 3, Landskrona - Centrum, Landskrona kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Tullgatan 3

Lägenhet
Landskrona - Centrum, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
3 383 kr/mån
37 900 kr/m²

Här på första plan på Tullgatan 3 i Landskrona kliver ni in i en modern, välplanerad och ljus två rummare med stora fönster som vetter mot havet med ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten bjuder på inglasad balkong och ett centralt och havsnära läge med utsikt. Ett boende som lämpar sig ypperligt för den enskilde som för paret. Den inglasade balkongen med utsikt mot Nyhamn är svår att inte tycka om, lägg därtill ett modernt och smakfullt kök med granitskiva, ett helkaklat och fräscht badrum samt ett kvadratsmart sovrum. Här har ni det kompletta boendet mitt i centrala Landskrona. Här bor ni på ett centralt läge med väldigt lugnt och harmoniskt läge med gångavstånd till stadens stadskärna samt ett stenkast från havet. Låt bilen stå, inom promenadavstånd finner du allt vad som kan efterfrågas och bussförbindelse finns i närheten. Ven båtarna ligger precis runt husknuten och tar dig enkelt över till Landskrona stads vackra ö med en underbar miljö.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Kustvägen 41, Asmundtorp, Landskrona kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30
Kustvägen 41, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 2
Kustvägen 41, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 3

Kustvägen 41

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
3 495 000 kr
170 + 33 m²
5 rum
586 m² tomt

I den gemytliga byn Asmundtorp, strax utanför Landskrona, finns nu en välhållen souterrängvilla med tillhörande garage och härliga uteplatser. En bostad som lämpar sig ypperligt för paret som för familjen, njut av livet i en lugn miljö. Huset är välplanerat med entréplan med vardagsrum och modernt renoverat kök som är öppet mot matsalen. I direkt anslutning till kök/matsal ligger utgången till den stora altanen i söderläge - perfekt när man vill njuta av middagen eller kaffet utomhus. En trappa upp hittar vi sovrumsavdelningen bestående av tre bra sovrum, hall/allrum och helkaklat badrum med badkar. En trappa ner från entréplan ligger souterrängvåningen som idag bjuder på ett större allrum, renoverad tvättstuga med dusch och wc, samt extra förvaringsutrymmen. Här finns också en utgång till den inglasade uterummet som ligger under altanen och därmed i lika härligt söderläge. Den vackra trädgården på baksidan av huset är ett fint blickfång när man sitter i uterummet eller njuter av solen på altanen. Här finns vintergrön häck på två sidor samt staket som effektivt hindrar insyn, vackra terrasserade slänter med stenpartier, rhododendron och fina blommor och odlingslådor. En rogivande damm med fiskar men så även en avkopplande jacuzzi för varma bad. I Asmundtorp finns förskola samt skola upp till nian. Här finns också livsmedelsaffär, pizzeria, en stor plantskola och en vacker kyrka från 1897 som är ett riktigt landmärke. Till Landskrona cyklar man på 20 minuter och vill man ta tåget är närmsta station Billeberga som ligger endast tre kilometer bort, där tåget sedan snabbt tar en till Lund, Helsingborg eller Malmö.

  • Premium
Brödåkra 1:49, null, Svalövs kommun
  • Budgivning pågår

Brödåkra 1:49

Villa
Svalövs kommun
Bjurfors Landskrona
549 000 kr
3 000 m² tomt

Vattenbrunn finns på tomten. Vattnet är idag otjänligt. Avlopp, det finns inget kommunalt avlopp utan det krävs installation av ett minireningsverk. Bostaden är belägen utanför detaljplan. I Tågarp finner ni en fin förskola och bra lekplatser. För skolbarn så finns det skolskjuts med buss från torget, grundskola i Billeberga och högstadiet i Svalöv. Därtill finns tågstation, busstation, gatukök samt så finner ni även föreningslivet nere vid fotbollsplanen. För dig som pendlar så är det bara att hoppa på tåget som tar dig till Lund, Malmö och Helsingborg. I Svalöv finner ni kommunikation och utbud av service. I Svalövs centrum finner ni serviceutbud sås som: ICA, Coop, Systembolaget, vårdcentral apotek med mera. När det gäller skolor så erbjuder Svalöv grundskola från åk 1-6, högstadie åk 7-9 samt gymnasium. På fritiden kan man sysselsätta sig med idrott och ta del av fina Heleneborgshallen, gå till biblioteket eller leka på någon av de fina lekplatserna som finns runt om i byn. Under 2021 byggdes en helt ny tågstation i Svalöv, så numera finns det möjlighet att pendla både med tåg och buss.

Timmermansgatan 1B, Väster, Landskrona kommun
  • Tis 6 aug kl 15:15

Timmermansgatan 1B

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
545 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
4 146 kr/mån
15 139 kr/m²

En smart planerad bostad som erbjuder smart planerade kvadratmeter som är fördelade på ett väl tilltaget kök med matplats, vardagsrum med sovalkov samt med utgång till balkongen som förlänger de sociala ytorna. Till detta finner ni även ett helkaklat badrum och en hall med förvaringsmöjligheter. Här på Väster bor man strategiskt, ni har närhet till Citadellet med sina fina grönytor, koloniområde precis bredvid, gångavstånd till havet med möjlighet till bad och småbåtshamn, det fina grönområdet Exercisfältet samt promenadavstånd till city med dess trevliga utbud av affärer och restauranger. Tar man en cykeltur längs med havet norrut hamnar man efter en liten stund i det pittoreska fiskeläget Borstahusen med fin småbåtshamn och fina badmöjligheter. Här finns även golfbana och den välrenommerade restaurangen Erikstorps Kungsgård.

  • Plus
  • Balkong
Hakenstigen 137, Ven, Landskrona kommun

Hakenstigen 137

Villa
Ven, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
7 995 000 kr
120 m²
4 rum
2 809 m² tomt

Nu ges det chans att bli andra ägare till detta moderna arkitektritade hus på Sank Ibb, Ven! En fastighet som erbjuder det där lilla extra i en modern tappning. Huset är planerat med ett kvadratsmart allrum i en öppen planlösning mot köket, stora öppningsbara fönsterpartier med utsikt mot sundet. Ett helkaklat badrum, gästtoalett, två sovrum med möjlighet till ett tredje. Ett energisnålt hus med en låg driftkostnad, ett boende som lämpar sig ypperligt för helårsbostad som för ett fritidsboende. Njut av utsikten från alla fönster i huset, Öresund målas upp som en stor stor levande tavla utanför. Från övre plan är utsikten precis lika magnifik som på nedre plan, här med takfönster som kan öppnas till mindre balkong. Trädgården är placerad runt om fastigheten med två stenlagda uteplatser, välj efter väder och vind. Med båten från Landskrona eller Helsingborg tar du dig enkelt till Bäckviken, här ifrån är det endast cirka 10 minuters promenadavstånd till Hakenstigen 137, fastigheten är belägen i en lummig idyllisk miljö precis intill strandkanten med havets brus. En pittoresk miljö på natursköna Ven. På Hakenstigen bor ni i en lugn miljö, långt ifrån stress och måsten. Här finns det bara möjlighet att andas och bara vara.

  • Plus
Kopparhögarnas Koloniförening K4, Landskrona, Landskrona kommun

Kopparhögarnas Koloniförening K4

Fritidshus
Landskrona, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
350 000 kr
50 m²
3 rum

Nu ges det äntligen chans att förvärva en trevlig kolonilott i Kopparhögarna, välplacerad hörntomt med dubbla tomter om cirka 800 kvm (K4&K2). Ett ypperligt tillfälle för dig som vill komma bort från stadens puls och njuta av lugnet. Den väl tilltagna tomten är belägen i ett soligt västerläge med härliga uteplatser bland blommor, fruktträd och bärbuskar. OBS! Det krävs att du som köpare är skriven i Landskrona kommun för att få köpa en kolonilott i staden. Välkommen!

Linneagården 4B, Häljarp, Landskrona kommun
Linneagården 4B, Häljarp, Landskrona kommun, bild 2
Linneagården 4B, Häljarp, Landskrona kommun, bild 3

Linneagården 4B

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 145 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/4
6 042 kr/mån
25 235 kr/m²

Här bor ni i ett nybyggt område i barnvänliga Häljarp med närhet till skola! En ljus bostad som lämpar sig för den enskilde som för familjen, planlösningen erbjuder öppna sociala ytor, balkong som vetter i ett soligt söderläge samt tre kvadratsmarta sovrum. Hissen från entréplan tar er hela vägen upp till lägenheten. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bruksgatan 14, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
Bruksgatan 14, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Bruksgatan 14, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Bruksgatan 14

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Landskrona
3 095 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
3 966 kr/mån
38 688 kr/m²

Nu finns det chans att förvärva en lägenhet om 3 rok mitt i centrala Helsingborg! Ett problemfritt boende i hjärtat av Helsingborg, ett stenkast från stadens alla utbud med restauranger, klädesbutiker och service. Ni har promenadavstånd vart ni än ska gå och bor endast ett stenkast från Knutpunkten/tågstation och bussterminal för både regionbuss och stadsbuss som tar er vidare i stan men även till andra större städer som Lund och Malmö. Vid Knutpunkten finner ni båtförbindelse över till Danmark, Helsingör och vidare ut till kontinenten. Bostaden är smart planerad med två kvadratsmarta sovrum med tillhörande klädkammare / skjutdörrsgarderober. Ett ljust vardagsrum med en öppen planlösnings mot köket, här finns även en fransk balkong. Som grädde på moset så tillhör det en egen uteplats med möjlighet att möblera med sittgrupp, placerad mot innergården i västerläge. Gemensamt för alla boende i föreningen är tillgången till den stora takterrassen med möjlighet för att duka upp och grilla. Bjud hem vännerna på en härlig sommarmiddag! Ni når bostaden och dess entré från Bruksgatan, här tar ni hissen ifrån markplan upp till våning två. Ett problemfritt boende mitt i centrala Helsingborg, ett boende som lämpar sig ypperligt för paret som för den mindre familjen Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Dunörtsgården 7, null, Landskrona kommun

Dunörtsgården 7

Villa
Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
4 795 000 kr
147 m²
5 rum
725 m² tomt

Ett bekvämt boende som lämpar sig ypperligt för paret som för den större familjen, allt praktiskt planerat på 1-plan. Här ges ni möjlighet att flytta rakt in och njuta av en lättskött och rogivande trädgårdsmiljö med trevliga stensättningar, trädäck, pergola samt carport. Ett boende som har allt som kan efterfrågas med två hela badrum, fyra sovrum, stora sociala ytor inomhus och som även sträcker sig ut till det inglasade uterummet och vidare till ut till trädgården i ett soligt västerläge. Ett boende som blomstrar, inte minst under årets varma sommardagar med din egen lilla oas utanför dörren. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt.

  • Plus
Björkgatan 9, Örja, Landskrona kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30

Björkgatan 9

Villa
Örja, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 995 000 kr
117 + 64 m²
5 rum
555 m² tomt

Ett hus som lämpar sig ypperligt för paret som för familjen, planerat på tre plan. Entréplan bjuder på härliga sociala ytor med tv-rum, matplats och kök. Tar ni sedan trappen upp till övre plan möts ni av tre kvadratsmarta sovrum och förvaringsmöjligheter. Huset erbjuder även en inredd källare med förvaringsmöjligheter, tvättstuga och badrum. Ett perfekt boende för barnfamiljen, beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet fina lekplatser. Charmigt hus beläget på lugnt läge i Örja och med promenadavstånd till Landskrona City samt till stadens nya marknadsplats med butiker som bl.a. Biltema, Rusta, Ö&B, Jysk Coop med flera. På endast 10 minuter når du havet, sandstrand och båthamn. För dig som vill åka med kollektivtrafiken så stannar buss 138 ett stenkast från huset, tar dig vidare till Häljarp, Kävlinge, Lund och Malmö. Ni kan även med enkelhet ta cykeln till stationen och här ifrån pendla till Malmö, Lund, Helsingborg. För dig som pendlar med bil så är det lätt att ta sig ut till motorvägen och vidare på E6:an. Välkommen!

  • Plus
Stora norregatan 105, Landskrona, Landskrona kommun

Stora norregatan 105

Lägenhet
Landskrona, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 225 000 kr
79,2 m²
3 rum
vån 1/4
8 144 kr/mån
15 467 kr/m²

På hörnan i den totalrenoverade fastigheten ligger den här moderna och yteffektiva 3:a som genomgående bjuder på vitmålade släta väggar och nya parkettgolv. Den välplanerade och helt inflyttningsklara lägenheten bjuder på två kvadratsmarta sovrum, ett rymligt helkaklat badrum med dusch och tvättpelare samt finner ni även ett modernt kök med god förvaring och plats för köksbord. Välkommen till ett bekvämt boende! Det centrala läget är kanon med närhet till city med dess trevliga utbud av affärer och restauranger. I närområdet finns även parker och endast en kort cykeltur eller promenad bort når man havet med möjlighet till bad och småbåtshamnar. För pendlaren finns goda möjligheter, både genom tåg från den närbelägna stationen och med bil är man snabbt ute på E6:an som tar en vidare till resten av orterna inom Öresundsregionen.

Saxåvägen 1A, Häljarp, Landskrona kommun

Saxåvägen 1A

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 975 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1
7 340 kr/mån
22 191 kr/m²

Missa inte chansen att bli nästa ägare, det är få gånger det kommer ut en bostad om 4 rok med tillhörande stensatt uteplats och inhägnad trädgård med solläge i både väster och öster. Ni välkomnas in i en väl tilltagen hall med möjlighet för att hänga av sig ytterkläderna. Vardagsrum och kök är sammanlänkat i en öppen planlösning med ett stort fönster som vetter i västerläge med ett härligt och fint ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder så väl tre kvadratsmata sovrum med möjlighet att möblera efter tycke och smak. Från ett av sovrummen har ni utgång till den inhägnade trädgården med tillhörande trädäck. Utöver detta finner ni ett helkaklat badrum som är inrett med badkar, duschhörna, vask och toalett men även erbjuder bostaden en separat tvättstuga. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt.

  • Uteplats
Badhusgatan 13, Nyhamn, Landskrona kommun

Badhusgatan 13

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/5
4 531 kr/mån
48 306 kr/m²

Nu finns chansen till ett bekymmersfritt boende i denna synnerligen välplanerade 2:a med en semi-öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ta hissen från entréplan till lägenheten och sedan ner till källare och garage. Ett boende som lämpar sig för den enskilda som för paret. Njut av det havsnära läget och förläng boarean med balkongen som vetter ut mot hamnen i sydost. Planlösningen erbjuder väl tilltagna sociala ytor, sovrum, helkaklat badrum med tvättavdelning samt god förvaring. En välplanerad lägenhet med ett fint ljusinsläpp och en tilltagen takhöjd om cirka 2,70m. I det populära området Nyhamn kan man strosa runt i lugna kvarter som omges av hav och hamn men samtidigt med närhet till stadens utbud med affärer, apotek, vårdcentral mm inom kort gångavstånd. I närområdet finns caféer, frisör, restauranger, Citadellbadet och kommunikationer. En kort promenad bort finns vackra Citadellet med omgivande park och vidare bort längs strandpromenaden mot Borstahusen. Nästa år kommer ett nytt kallbadhus att uppföras i området. I Nyhamn finns två hamnar; Marinan och Lustbåtshamnen. För den som saknar egen båt men som gärna vill ut och prova fiskelyckan anordnas regelbundet fisketurer från hamnen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Algatan 4, Örja, Landskrona kommun

Algatan 4

Villa
Örja, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
4 895 000 kr
120 + 153 m²
6 rum
574 m² tomt

Nu ges det en unik möjlighet om att bli nästa ägare till den gamla handelsbutiken i Örja. Fastigheten har genomgått stora renoveringar under åren, fasaden med den tillhörande trädgården sätter husets exteriör och identitet, det är redan här som du förälskar dig i fastigheten. Ni möts av en putsad fasad med hydraliskt kalkbruk, ett falsat plåttak tillsammans med linoljemålade fönster. När ni tar er genom grinden och in genom trädgården som leder er runt huset, genom en nästintill insynsskyddad trädgård som är grön året om. Här samsas flertalet olika bambusorter, japanska lönnar, funkior, barrväxter mm. I denna trädgård hittar du ett lugn och kan varva ner och bara njuta i. Tillsammans med grönskan finner ni olika sittplatser, uteplatser men även ett nybyggt uterum med sedumtak och skjutbara fönsterpartier som gör att trädgård och uterum länkas samman. Här kan ni njuta av lugnet under årets alla dagar. Husets övre plan nås via en separat ingång från gaveln, lämpar sig ypperligt för dig som driver egen verksamhet av något slag alternativt för tonåringen som vill ha det lite mer privat. Här finns det finns möjlighet att återinstallera kök och dusch då avlopp/vattenrör ligger kvar dolt i väggen för att nyttja det som en separat bostad och få en inkomst varje månad. En fastighets som erbjuder allt och lite där till, något som måste ses i verkligheten. Charmigt hus beläget på lugnt läge i Örja och med promenadavstånd till Landskrona City samt till stadens nya marknadsplats med butiker som bl.a. Biltema, Rusta, Ö&B, Jysk Coop med flera. På endast 10 minuter når du havet, sandstrand och båthamn. För dig som vill åka med kollektivtrafiken så stannar buss 138 ett stenkast från huset, tar dig vidare till Häljarp, Kävlinge, Lund och Malmö. Ni kan även med enkelhet ta cykeln till stationen och här ifrån pendla till Malmö, Lund, Helsingborg. För dig som pendlar med bil så är det lätt att ta sig ut till motorvägen och vidare på E6:an. Välkommen!

  • Plus
Lilla Byvägen 6C, Häljarp, Landskrona kommun

Lilla Byvägen 6C

Radhus
Häljarp, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 695 000 kr
118 m²
5 rum
7 175 kr/mån
22 839 kr/m²

Nu ges det möjlighet att bli nästa ägare till detta radhus i Brf Albatrossen, ett boende med naturen runt husknuten. Lyckos presenterar ett välplanerat, ljust och lättskött hem i barnvänliga Häljarp. Här bor ni med närhet till skola, förskola, matbutik, kommunikation och har grönområde runt husknuten. Ett boende där vardagen faller enkelt på plats. Ni möts av stora öppna sociala ytor som lämpar sig ypperligt för vardagen som för middagsbjudningar. Förutom kök och vardagsrum så erbjuder nedre plan även ett helkaklat badrum, tvättstuga och förvaringsutrymme. På övre plan möts ni av tre sovrum i varierande storlek, passar så väl för master-bedroom som för lekrum/kontor, även här finner ni ett helkaklat badrum. Huset är planerat med de sociala ytorna på entré plan och privatlivet på övre plan. Med enkla medel kan man göra om övre plan till 2 sovrum och ett större allrum eller tvärt om så kan ni få till fyra sovrum om ni hellre önskar det. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Saxåvägen 1D, null, Landskrona kommun

Saxåvägen 1D

Lägenhet
Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 850 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/2
6 103 kr/mån
25 000 kr/m²

Nu får ni inte missa chansen, en smart planerad lägenhet om 3 rok i markplan med tillhörande trädgård! Här kan ni flytta rakt in i en modern bostad, planerat med ett vardagsrum och kök i en öppen planlösning, två sovrum, helkaklat badrum med både dusch och badkar samt en separat tvättstuga. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt

  • Uteplats
Prästgatan 8C, null, Landskrona kommun

Prästgatan 8C

Lägenhet
Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 775 000 kr
82 m²
4 rum
vån 4/5
6 071 kr/mån
21 646 kr/m²

Nu finns det en smakfullt renoverad lägenhet om 4 rok på centralt läge i Landskrona. Lägenheten är strategiskt belägen, på fjärde våningen i huset och med fönster åt två håll vilket resulterar i ett makalöst ljusinsläpp och en slående utsikt över takåsarna i centrum, det gamla varvsområdet och bort mot Lundåkrabukten och havet. Lägenheten är planerad med kök, vardagsrum, 3 sovrum samt ett helkakat badrum. En fräsch och modern bostad som lämpar sig ypperligt för paret som för familjen! Fastigheten genomgick en mycket omfattande renovering 2006. Läget är superbt med endast några meters promenad till stor livsmedelsaffär (Citygross), Systembolaget, flera restauranger och butiker, och inte minst det trevliga konditoriet som är perfekt placerat på bottenvåningen i samma hus. På ett bara några minuter tar man sig ut till motorvägen för vidare transport med bil till alla destinationer inom Öresundsregionen och föredrar man att ta tåget finns bussar i närheten som tar en till stationen. Under sommarhalvåret lockar utbudet i Landskrona med flera trevliga badplatser, småbåtshamnar och uteserveringar.

  • Balkong
  • Hiss
Larvigatan 25A, Väster, Landskrona kommun

Larvigatan 25A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 306 kr/mån
27 982 kr/m²

Nu ges det äntligen chans att förvärva en modernt renoverad lägenhet på attraktiva väster i Landskrona! Lägenheten har genomgått en stor renovering under 2022 och går nu i en modern tappning med väl valda material. En bostad som lämpar sig ypperligt för den enskilda som för paret. Här bor ni i en välplanerad lägenhet som erbjuder ett väl tilltaget sovrum med god förvaring, kvadratsmart vardagsrum som är sammanlänkat med den inglasade balkongen, modernt kök med sittplats samt ett helkaklat badrum. Den inglasade balkongen som vetter i väster ger en förlängning av vardagsrummet och öppnar upp för extra sociala ytor. Här kan ni flytta rakt in och njuta av lugnet! Här på Väster bor man strategiskt: Man har Citadellet med sina fina grönytor och koloniområde precis bredvid, havet med möjlighet till bad och småbåtshamnen Linds hamn på kort gångavstånd, det stora grönområdet Exercisfältet samt närhet till city med dess trevliga utbud av affärer och restauranger. Tar man en cykeltur längs med havet norrut hamnar man efter en liten stund i det pittoreska fiskeläget Borstahusen med fin småbåtshamn och fina badmöjligheter. Här finns även golfbana och den välrenommerade restaurangen Erikstorps Kungsgård.

  • Plus
  • Balkong
Frisörvägen 8, null, Landskrona kommun

Frisörvägen 8

Villa
Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 895 000 kr
80 + 75 m²
5 rum
577 m² tomt

Missa inte chansen att bli ägare till detta välplanerade hus, ett boende som lämpar sig lika ypperligt för paret som för den större familjen! Här bor ni på en lugn och skön återvändsgata med en stor insynsskyddad trädgård som vetter i ett soligt söderläge samt med garageplats för tre bilar, med andra ord ett hus som ni inte får missa! Ett väl omhändertaget hus som erbjuder härliga sällskapsytor, kvadratsmarta sovrum, helkaklat badrum och mer därtill. Asmundtorp är en charmig by med ett strategiskt läge och kort avstånd till både Landskrona och E6:an. Den har blivit en populär bostadsort för pendlare tack vare sin centrala placering mitt i Öresundsregionen. I Asmundtorp finns förskola samt grundskola upp till nionde klass. Byborna har tillgång till en livsmedelsaffär, en pizzeria och en stor, välrenommerad plantskola. Den vackra kyrkan från 1897 är ett imponerande landmärke i området. Det tar endast 20 minuter att cykla till Landskrona på en trevlig cykelväg som ligger nära huset. Om du istället cyklar åt andra hållet, tar det mindre än 10 minuter att nå Billeberga. Dessutom finns E6:an precis i närheten och det finns tågstationer både i närliggande Häljarp och Billeberga. Från dessa stationer går det snabbt att ta sig till Lund, Helsingborg eller Malmö med tåget.

  • Plus
Vengatan 1C, Väster, Landskrona kommun

Vengatan 1C

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 350 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
6 094 kr/mån
19 286 kr/m²

Genomgående trea i superfint skick, belägen på tredje våningen i huset med härlig inglasad västerbalkong. Planlösningen består av ett toppmodernt kök med god förvaring och avlastning, planerat med en semi-öppen planlösning mot vardagsrummet som tar dig ut till den inglasade balkongen i soligt västerläge. Förutom sällskapsytor bjuder bostaden på ett stambytt och helkaklat badrum samt två väl tilltagna sovrum med tillhörande förvaring. Varmt välkommen att besöka välskötta HSB Lanternan! Här på Väster bor man strategiskt: man har Citadellet med sina fina grönytor och koloniområde precis bredvid, havet med möjlighet till bad och småbåtshamnen Linds hamn på kort gångavstånd, det stora grönområdet Exercisfältet samt närhet till city med dess trevliga utbud av affärer och restauranger. Tar man en cykeltur längs med havet norrut hamnar man efter en liten stund i det pittoreska fiskeläget Borstahusen med fin småbåtshamn och fina badmöjligheter. Här finns även golfbana och den välrenommerade restaurangen Erikstorps Kungsgård.

  • Plus
  • Balkong
Badhusgatan 13, Nyhamn, Landskrona kommun

Badhusgatan 13

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
3 995 000 kr
131 m²
4 rum
vån 1/5
9 065 kr/mån
30 496 kr/m²

Det är inte ofta som det erbjuds en perfekt 4:a på bästa läge i det populära området Nyhamn. I stabila Brf Lotsen kommer det sällan ut lägenheter på marknaden, helt enkelt eftersom man trivs utomordentligt bra här. Här bjuds på en generös takhöjd, stora fönsterpartier och gedigna material. Dessutom finns det rejält med förvaringsmöjligheter och en layout som är den perfekta avvägningen av en delvis öppen planlösning och fina sociala ytor. Både vardagsrum och kök har bländande vacker utsikt över hamnen och bort mot Gråen och Öresund. Den skyddade balkongen i söderläge nås från vardagsrummet. Från Badhusgatan 13 nås caféer, frisör, restauranger och kommunikationer på bekvämt promenadavstånd. Lägenhetens attraktiva läge erbjuder dessutom närhet till både Citadellbadet, hamnen samt strand och hav. Nästa år kommer ett nytt kallbadhus att uppföras i området.

  • Balkong
  • Hiss
S:t Olovsgatan 16, Landskrona - Centrum, Landskrona kommun

S:t Olovsgatan 16

Lägenhet
Landskrona - Centrum, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 340 kr/mån
14 423 kr/m²

Välplanerad och genomgående 2:a, belägen på första våningen i huset med endast ett fåtal trappsteg upp från entrén. Lägenheten har ett modernt kök i en vit kulör, ett helkaklat badrum och samtliga ytskikt i bostaden är renoverade. Föreningen har renoverat badrummet i samband med stambyte. Kvarteren kring Kvarntorget bjuder på en blandad bebyggelse där de äldsta husen är från 1800-talets början och det som en gång var Landskronas fattigkvarter är idag ett levande område med rik kultur och god grannsämja. Här anordnas olika trevliga marknader och loppisar efter säsong. Inne bland bostadshusen runt Kvarntorget mitt i Landskrona ligger en vacker, röd stubbmölla på det så kallade Kvarnberget. Kvarnen byggdes 1737, årtalet finns inristat i en av möllans bjälkar. Pendlare tar sig lätt till stationen via bussförbindelse alldeles intill. Till motorvägen är det bara 5 min. Från Kvarntorget är det gång- och cykelavstånd till både city, skola, service och badplatser vid havet. Förutom de kommunala skolorna i stan finns även friskolor som Säbyholms Montessoriförskola och skola samt Engelska skolan.

Artillerigatan 9 / Timmermansgatan 2E, Väster, Landskrona kommun

Artillerigatan 9 / Timmermansgatan 2E

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
495 000 kr
90 m²
1 rum
10 073 kr/mån
5 500 kr/m²

På ett ypperligt strategiskt läge finner ni den här lokalen som nu öppnar upp dörrarna för en ny ägare! Med det väl valda läget så lämpar sig lokalen för en rad olika verksamheter. Ta chansen att öppna din egna butik, bedriv skönhetssalong, kontorslokal eller fortsätt i andan med konditori. Ta chansen att förverkliga din egen dröm i en helt underbar miljö, i en lokal som erbjuder massvis med möjligheter! Lokalen överlåtes i befintligt skick. I detta är det ej inkluderat maskiner och lösören. Dessa kan köpas till vid sidan om, allt förutom ugnen som har ett leasingavtal som dock kan tas över. Det finns även möjlighet att hyra lokalen. Här på Väster har man närhet till Citadellet med sina fina grönytor och koloniområde precis bredvid, havet med möjlighet till bad och småbåtshamnen Linds hamn på kort gångavstånd, det stora grönområdet Exercisfältet samt närhet till city. En cykeltur längs med havet norrut hamnar man efter en liten stund i det pittoreska fiskeläget Borstahusen med fin småbåtshamn och fina badmöjligheter. Här finns även golfbana och den välrenommerade restaurangen Erikstorps Kungsgård.

  • Balkong
PG Ahnfeldts väg 7, Jonstorp, Höganäs kommun

PG Ahnfeldts väg 7

Tomt
Jonstorp, Höganäs kommun
Bjurfors Landskrona
1 995 000 kr
850 m² tomt

På 850 kvm finns det möjlighet för just dig att bygga ditt drömhus, här i naturkära och banrvänliga Jonstorp. Ett klart bygglov finnes att ta del av, bara att börja bygga! Se bifogade dokument. Byn Jonstorp ligger vackert beläget vid Skäldervikens kust cirka 9 km från Höganäs och 25 km från Helsingborg. Jonstorp är populärt bland barnfamiljer tack vare sin vackra naturmiljö och närheten till havet. Byn har en lokal Ica-matbutik, bibliotek, förskola-9:onde klass, Pizzerian, gästgifvargården Tunneberga, småbåtshamn, tennisbanor, ishall mm. Bebyggelsen präglas mestadels av villor. Här lever man ett avkopplat och härligt liv nära naturen!

Visar alla 25