Mäklare Sara Lundkvist

Sara Lundkvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Saxåvägen 1A, Häljarp, Landskrona kommun

Saxåvägen 1A

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 975 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1
7 340 kr/mån
22 191 kr/m²

Missa inte chansen att bli nästa ägare, det är få gånger det kommer ut en bostad om 4 rok med tillhörande stensatt uteplats och inhägnad trädgård med solläge i både väster och öster. Ni välkomnas in i en väl tilltagen hall med möjlighet för att hänga av sig ytterkläderna. Vardagsrum och kök är sammanlänkat i en öppen planlösning med ett stort fönster som vetter i västerläge med ett härligt och fint ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder så väl tre kvadratsmata sovrum med möjlighet att möblera efter tycke och smak. Från ett av sovrummen har ni utgång till den inhägnade trädgården med tillhörande trädäck. Utöver detta finner ni ett helkaklat badrum som är inrett med badkar, duschhörna, vask och toalett men även erbjuder bostaden en separat tvättstuga. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt.

  • Uteplats
Badhusgatan 13, Nyhamn, Landskrona kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Badhusgatan 13

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/5
4 531 kr/mån
48 306 kr/m²

Nu finns chansen till ett bekymmersfritt boende i denna synnerligen välplanerade 2:a med en semi-öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ta hissen från entréplan till lägenheten och sedan ner till källare och garage. Ett boende som lämpar sig för den enskilda som för paret. Njut av det havsnära läget och förläng boarean med balkongen som vetter ut mot hamnen i sydost. Planlösningen erbjuder väl tilltagna sociala ytor, sovrum, helkaklat badrum med tvättavdelning samt god förvaring. En välplanerad lägenhet med ett fint ljusinsläpp och en tilltagen takhöjd om cirka 2,70m. I det populära området Nyhamn kan man strosa runt i lugna kvarter som omges av hav och hamn men samtidigt med närhet till stadens utbud med affärer, apotek, vårdcentral mm inom kort gångavstånd. I närområdet finns caféer, frisör, restauranger, Citadellbadet och kommunikationer. En kort promenad bort finns vackra Citadellet med omgivande park och vidare bort längs strandpromenaden mot Borstahusen. Nästa år kommer ett nytt kallbadhus att uppföras i området. I Nyhamn finns två hamnar; Marinan och Lustbåtshamnen. För den som saknar egen båt men som gärna vill ut och prova fiskelyckan anordnas regelbundet fisketurer från hamnen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Enoch thulins väg 34A, Landskrona, Landskrona kommun
  • Budgivning pågår

Enoch thulins väg 34A

Lägenhet
Landskrona, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5
4 171 kr/mån
21 583 kr/m²

Nu ges det chans att förvärva denna bostad som genomgått en modern renovering! Lägenheten är belägen på våning 5 med fin utsikt över grönområde och kolonier. Väl inne i bostaden möts ni av stilrena val med fina golv och vitmålade väggar. Ett vitt stilrent kök som erbjuder förvaring och bra arbetsyta, plats för matgrupp för den som önskar. Sovrummet är väl tilltaget med utgång till balkong i västerläge samt finner ni ett kvadratsmart vardagsrum med plast för soffgrupp, mediamöbler och matbord. Bostaden lämpar sig ypperligt för den enskilde som för paret. Den inglasade balkongen i västerläge bjuder på härlig kvällssol och extra sociala ytor. Här bor ni i ett lugnt område med goda pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Härifrån har du närhet till matbutik, tågstation samt buss. Du tar dig till centrum via promenad eller cykel. Granne med huset ligger ett fint koloniområde med trevliga promenadstråk. För maximal bekvämlighet är givetvis hissen från markplan.

  • Balkong
  • Hiss
Serpentinvägen 41, Laröd, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 10:30

Serpentinvägen 41

Radhus
Laröd, Helsingborgs kommun
Bjurfors Landskrona
8 495 000 kr
145 m²
4 rum
178 m² tomt

Det är med lätträknade antal steg från hemmet och ner till strandkanten, här bor du som gott på stranden! Här talar vi om obestridligt badrocksavstånd till morgondoppet - en naturlig del av vardagen på Serpentinvägen! Avnjut en middag till solnedgången från balkongen, bjud in stora sällskapet på grillparty på den insynsskyddade altanen som vetter mot Öresund, eller bara ta det lugn i soffan till den vidunderliga utsikten om dagen bjuder på regn. Solen, havsbrisar och fågelkvitter njuter du av från morgon till kväll. Både planlösning och utrustning är utformade för den moderna familjens behov av avskildhet, avkoppling och gemenskap. Hela entréplanet är en social sfär dedikerad för att ge bästa möjliga sociala samvaro. Här smälter inne- och utemiljön samman tack vare den öppna planlösningen och vardagsrummets skjutbara glasparti ut mot balkongen. Den magiska takhöjden ger en känsla av rymd och är verkligen en "wow-faktor". Lägg där till golvvärmen på hela entréplanet som inte bara är skönt för fötterna, utan även bidrar till det estetiska tilltalande formspråket genom avsaknaden av synliga element, så finns det inte mycket mer att önska. Utöver detta finns en tillhörande garageplats med hiss till bostadsplanet som gör bostaden komplett. Det unika läget är ett av Helsingborgs mest attraktiva och erbjuder i symbios med havet, grönskan och cykelavstånd från stadens puls en livsstil som är få förunnad. Välkommen!

  • Plus
Algatan 4, Örja, Landskrona kommun
  • Ons 24 apr

Algatan 4

Villa
Örja, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
5 495 000 kr
120 + 153 m²
6 rum
574 m² tomt

Nu ges det en unik möjlighet om att bli nästa ägare till den gamla handelsbutiken i Örja. Fastigheten har genomgått stora renoveringar under åren, fasaden med den tillhörande trädgården sätter husets exteriör och identitet, det är redan här som du förälskar dig i fastigheten. Ni möts av en putsad fasad med kalkbruk, ett falsat plåttak tillsammans med linoljemålade fönster. När ni tar er genom grinden och in genom trädgården som leder er runt huset, genom en nästintill insynsskyddad trädgård som är grön året om. Här samsas flertalet olika bambusorter, japanska lönnar, funkior, barrväxter mm. I denna trädgård hittar du ett lugn och kan varva ner och bara njuta i. Tillsammans med grönskan finner ni olika sittplatser, uteplatser men även ett nybyggt uterum med sedumtak och skjutbara fönsterpartier som gör att trädgård och uterum länkas samman. Här kan ni njuta av lugnet under årets alla dagar. Husets övre plan är nås via en separat ingång, lämpar sig ypperligt för dig som driver egen verksamhet alternativt för tonåringen som vill ha det lite mer privat. Här finns det finns möjlighet att installera kök och dusch för att nyttja det som en separat bostad. En fastighets som erbjuder allt och lite där till, något som måste ses i verkligheten. Charmigt hus beläget på lugnt läge i Örja och med promenadavstånd till Landskrona City samt till stadens nya marknadsplats med butiker som bl.a. Biltema, Rusta, Ö&B, Jysk Coop med flera. På endast 10 minuter når du havet, sandstrand och båthamn. För dig som vill åka med kollektivtrafiken så stannar buss 138 ett stenkast från huset, tar dig vidare till Häljarp, Kävlinge, Lund och Malmö. Ni kan även med enkelhet ta cykeln till stationen och här ifrån pendla till Malmö, Lund, Helsingborg. För dig som pendlar med bil så är det lätt att ta sig ut till motorvägen och vidare på E6:an. Välkommen!

  • Plus
Lilla Byvägen 6C, Häljarp, Landskrona kommun

Lilla Byvägen 6C

Radhus
Häljarp, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 695 000 kr
118 m²
5 rum
7 175 kr/mån
22 839 kr/m²

Nu ges det möjlighet att bli nästa ägare till detta radhus i Brf Albatrossen, ett boende med naturen runt husknuten. Lyckos presenterar ett välplanerat, ljust och lättskött hem i barnvänliga Häljarp. Här bor ni med närhet till skola, förskola, matbutik, kommunikation och har grönområde runt husknuten. Ett boende där vardagen faller enkelt på plats. Ni möts av stora öppna sociala ytor som lämpar sig ypperligt för vardagen som för middagsbjudningar. Förutom kök och vardagsrum så erbjuder nedre plan även ett helkaklat badrum, tvättstuga och förvaringsutrymme. På övre plan möts ni av tre sovrum i varierande storlek, passar så väl för master-bedroom som för lekrum/kontor, även här finner ni ett helkaklat badrum. Huset är planerat med de sociala ytorna på entré plan och privatlivet på övre plan. Med enkla medel kan man göra om övre plan till 2 sovrum och ett större allrum eller tvärt om så kan ni få till fyra sovrum om ni hellre önskar det. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Saxåvägen 1D, null, Landskrona kommun

Saxåvägen 1D

Lägenhet
Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 850 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/2
6 103 kr/mån
25 000 kr/m²

Nu får ni inte missa chansen, en smart planerad lägenhet om 3 rok i markplan med tillhörande trädgård! Här kan ni flytta rakt in i en modern bostad, planerat med ett vardagsrum och kök i en öppen planlösning, två sovrum, helkaklat badrum med både dusch och badkar samt en separat tvättstuga. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt

  • Uteplats
Glumslövsvägen 38, Landskrona, Landskrona kommun

Glumslövsvägen 38

Villa
Landskrona, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
4 895 000 kr
109 + 90 m²
5 rum
770 m² tomt

Nu ges det möjlighet att få bli ny ägare till detta helt underbara hus. Belägen på ett fritt läge med magiska vyer mot Öresund, en liten oas precis utanför stan. Fastigheten är väl omhändertagen och bjuder på en härlig utomhus miljö och trevliga sittplatser i en insynsskyddad trädgård. Här bor ni ett stenkast från den nya stadsdelen Norra Borstahusen med ett unikt utbud för livsnjutaren: flera bra restauranger som håller riktigt bra klass, charmig småbåtshamn, en av Skånes finaste golfbanor runt hörnet och fina möjligheter till rekreation i de vackra omgivningarna och längs havet. Om sommaren lockar badplatserna Cement och Lill-Olas som båda ligger inom gångavstånd. Närbelägna Engelska skolan erbjuder undervisning för F-9, dessutom finns Säbyholms Montessoriskola F-9 och Västervångsskolan F-9 inom kort avstånd och därtill flera förskolor. Nyöppnade Coop Borstahusen ligger bara några steg bort och där hittar vi även djuraffär och gym. Dessutom finns vårdcentral, tandläkare, gym, apotek i området. För pendlaren är detta läge optimalt då man snabbt tar sig ut till E6 med bil.

Kungsgatan 7, Landskrona - Centrum, Landskrona kommun
  • Budgivning pågår

Kungsgatan 7

Lägenhet
Landskrona - Centrum, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 245 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/4
6 423 kr/mån
23 385 kr/m²

Fastigheten är en av Landskrona stads vackraste byggnader med sin arkitektur från 1800-talet, både insidan och utsidan bjuder på detaljer som är otroligt välbevarade. Lägenheten fördelar sig över 96 kvm och har en enastående takhöjd som skapar en underbar rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finner ni välbevarade attribut och det ges möjlighet att sätta sin egen prägel. Läget är lugnt men samtidigt mycket centralt, med endast kort promenad till Nyhamn, hamnen, nybyggda hotell Öresund, badplats, flera restauranger, matbutiker samt shoppingstråk. Precis intill fastigheten finner ni nyrenoverade kyrkan, Sofia Albertina. Vart från vilken föreningen tagit sitt namn. Fastigheten är strategisk belägen och bara på ett par minuter tar man sig ut till motorvägen för vidare transport med bil till alla destinationer inom Öresundsregionen och föredrar man att ta tåget finns bussar i närheten som tar en till tågstationen. Under sommarhalvåret lockar utbudet i Landskrona med flera trevliga badplatser, småbåtshamnar, fina Citadellet och flertalet uteserveringar.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Munspelstigen 10, null, Landskrona kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30

Munspelstigen 10

Villa
Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
4 295 000 kr
129 + 37 m²
4 rum
1 088 m² tomt

Missa inte chansen om att få bli andra ägaren till detta smart planerade familjehus om 1-plan! Här bor ni i en idyllisk skosgsmiljö med grönskan in på husknuten, ett modernt boende som stod klart 2020. En villa från Älvsbyhus som bjuder på väl tilltagna och öppna sociala ytor med utgång till trädäck och altan, ett modernt vitt kök med köksö, tre sovrum med möjlighet för ett fjärde, badrum, gästtoalett samt tvättstuga/groventré. En villa som lämpar sig ypperligt för paret som för familjen, bara att flytta rakt in! För barnfamiljen så finns skolskjuts. Från Munkebäck har du närhet till både Asmundtorp och Häljarp med dess serviceutbud och kommunikation. I Asmundtorp finns förskola samt skola upp till nian. Här finns också livsmedelsaffär, pizzeria, gym, plantskola och en vacker kyrka från 1897 som är ett riktigt landmärke. Från Asmundtorp finns det bussförbindelser vidare. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt. Information om Munkebäck finner ni här: www.munkeback.info

  • Plus
Prästgatan 8C, null, Landskrona kommun

Prästgatan 8C

Lägenhet
Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 895 000 kr
82 m²
4 rum
vån 4/5
6 071 kr/mån
23 110 kr/m²

Nu finns det en smakfullt renoverad lägenhet om 4 rok på centralt läge i Landskrona. Lägenheten är strategiskt belägen, på fjärde våningen i huset och med fönster åt två håll vilket resulterar i ett makalöst ljusinsläpp och en slående utsikt över takåsarna i centrum, det gamla varvsområdet och bort mot Lundåkrabukten och havet. Lägenheten är planerad med kök, vardagsrum, 3 sovrum samt ett helkakat badrum. En fräsch och modern bostad som lämpar sig ypperligt för paret som för familjen! Fastigheten genomgick en mycket omfattande renovering 2006. Läget är superbt med endast några meters promenad till stor livsmedelsaffär (Citygross), Systembolaget, flera restauranger och butiker, och inte minst det trevliga konditoriet som är perfekt placerat på bottenvåningen i samma hus. På ett bara några minuter tar man sig ut till motorvägen för vidare transport med bil till alla destinationer inom Öresundsregionen och föredrar man att ta tåget finns bussar i närheten som tar en till stationen. Under sommarhalvåret lockar utbudet i Landskrona med flera trevliga badplatser, småbåtshamnar och uteserveringar.

  • Balkong
  • Hiss
Larvigatan 25A, Väster, Landskrona kommun
  • Budgivning pågår

Larvigatan 25A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 675 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 306 kr/mån
29 386 kr/m²

Nu ges det äntligen chans att förvärva en modernt renoverad lägenhet på attraktiva väster i Landskrona! Lägenheten har genomgått en stor renovering under 2022 och går nu i en modern tappning med väl valda material. En bostad som lämpar sig ypperligt för den enskilda som för paret. Här bor ni i en välplanerad lägenhet som erbjuder ett väl tilltaget sovrum med god förvaring, kvadratsmart vardagsrum som är sammanlänkat med den inglasade balkongen, modernt kök med sittplats samt ett helkaklat badrum. Den inglasade balkongen som vetter i väster ger en förlängning av vardagsrummet och öppnar upp för extra sociala ytor. Här kan ni flytta rakt in och njuta av lugnet! Här på Väster bor man strategiskt: Man har Citadellet med sina fina grönytor och koloniområde precis bredvid, havet med möjlighet till bad och småbåtshamnen Linds hamn på kort gångavstånd, det stora grönområdet Exercisfältet samt närhet till city med dess trevliga utbud av affärer och restauranger. Tar man en cykeltur längs med havet norrut hamnar man efter en liten stund i det pittoreska fiskeläget Borstahusen med fin småbåtshamn och fina badmöjligheter. Här finns även golfbana och den välrenommerade restaurangen Erikstorps Kungsgård.

  • Balkong
Segergatan 71, Väster, Landskrona kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Segergatan 71

Radhus
Väster, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 895 000 kr
119 m²
4 rum
9 206 kr/mån
24 328 kr/m²

Planlösningen fördelar sig på entréplan med stora härliga sociala ytor som sedan löper ut till det inglasade uterummet och till den inhägnade trädgården. Ni finner även ett fräscht helkaklat badrum, ett av tre sovrum, modernt kök och en separat tvättstuga. Spiraltrappan upp till övre plan, här bjuds det på två sovrum samt ett väl tilltaget badrum med både dusch och badkar. Tillhörande huset finner ni även en mysig trädgård i västerläge, stort förråd samt garageplats. Det är inte svårt att förstå varför Västra Fäladen har blivit ett av Landskronas populäraste områden. I det lugna området finns allt en familj kan behöva: mataffär, flera bra förskolor, tre välrenommerade grundskolor (Engelska skolan, Säbyholm och Västervång), simhall, Friskis och Svettis, vårdcentral, tandvård, apotek, restaurang och busskommunikationer. Därtill har man härliga grönområden runt husknuten, Coop Borstahusen samt Coop X-tra och närhet till Borstahusens hamn, badplats och golfbana.

  • Plus
  • Uteplats
Frisörvägen 8, null, Landskrona kommun
  • Tis 23 apr kl 18:15

Frisörvägen 8

Villa
Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 995 000 kr
80 + 75 m²
5 rum
577 m² tomt

Missa inte chansen att bli ägare till detta välplanerade hus, ett boende som lämpar sig lika ypperligt för paret som för den större familjen! Här bor ni på en lugn och skön återvändsgata med en stor insynsskyddad trädgård som vetter i ett soligt söderläge samt med garageplats för tre bilar, med andra ord ett hus som ni inte får missa! Ett väl omhändertaget hus som erbjuder härliga sällskapsytor, kvadratsmarta sovrum, helkaklat badrum och mer därtill. Asmundtorp är en charmig by med ett strategiskt läge och kort avstånd till både Landskrona och E6:an. Den har blivit en populär bostadsort för pendlare tack vare sin centrala placering mitt i Öresundsregionen. I Asmundtorp finns förskola samt grundskola upp till nionde klass. Byborna har tillgång till en livsmedelsaffär, en pizzeria och en stor, välrenommerad plantskola. Den vackra kyrkan från 1897 är ett imponerande landmärke i området. Det tar endast 20 minuter att cykla till Landskrona på en trevlig cykelväg som ligger nära huset. Om du istället cyklar åt andra hållet, tar det mindre än 10 minuter att nå Billeberga. Dessutom finns E6:an precis i närheten och det finns tågstationer både i närliggande Häljarp och Billeberga. Från dessa stationer går det snabbt att ta sig till Lund, Helsingborg eller Malmö med tåget.

  • Plus
Lilla Byvägen 6A, Häljarp, Landskrona kommun

Lilla Byvägen 6A

Radhus
Häljarp, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 695 000 kr
118 m²
5 rum
7 175 kr/mån
22 839 kr/m²

Nu ges det chans att förvärva ett av de populära Brf Radhusen i Parkstaden, Brf Albatrossen. Ett eftertraktat boende med naturen runt husknuten! Lyckos presenterar ett välplanerat, ljust och lättskött hem i barnvänliga Häljarp. Här bor ni med närhet till Skola, förskola, matbutik, kommunikation och har grönområde runt husknuten. Ett boende där vardagen faller enkelt på plats. Radhuset är planerat på två hela plan med härliga öppna sociala ytor, fyra kvadratsmarta sovrum samt två helkaklade badrum. Just det här huset på gavelläge ger den där extra lyxen, här har ni möjligheten att gå runt huset samt har ni en extra ingång via groventrén/ tvättstugan. Huset är Svanenmärkt och med det kan du som bostadsrättsinnehavare ansöka om gröna bolån. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Timmermansgatan 38B, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 38B

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 750 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
3 510 kr/mån
25 735 kr/m²

Nu finns det möjlighet att bli nästa ägare till en ljus och fräsch lägenhet med en tilltagen balkong i soligt västerläge! Här bor ni modernt och problemfritt med två väl tilltagna sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett helkaklat badrum med tillhörande tvätthörna. Som grädde på moset så finns det en egen parkeringsplats tillhörande lägenheten med laddningsmöjlighet för el-bil. Den är placerad precis nedanför. Här på väster bor man strategiskt: man har Citadellet med sina fina grönytor och koloniområde precis bredvid, havet med möjlighet till bad och småbåtshamnen Linds hamn på kort gångavstånd, det stora grönområdet Exercisfältet samt närhet till city med dess trevliga utbud av affärer och restauranger. Tar man en cykeltur längs med havet norrut hamnar man efter en liten stund i det pittoreska fiskeläget Borstahusen med fin småbåtshamn och fina badmöjligheter. Här finns även golfbana och den välrenommerade restaurangen Erikstorps Kungsgård.

  • Plus
  • Balkong
Annorlundavägen 4C, Saxtorpsskogen, Landskrona kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30

Annorlundavägen 4C

Villa
Saxtorpsskogen, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
5 795 000 kr
175 m²
6 rum
1 301 m² tomt

Nu kan vi glatt presentera ett av Saxtorpsskogens trevligaste hus! Här möts ni av ett arkitektritat stenhus i 1 ½ plan, byggt 2009 med ett fint ljusinsläpp och trevlig planlösning på entréplan med stort vardagsrum, påkostat snickeri kök i öppen planlösning mot vardagsrummet samt så finner ni ett av fyra sovrum på detta plan. Trappen upp leder er till övre plan, planerat med allrum med utgång till en stor västerbalkong och tre sovrum. Fastigheten bjuder även på två helkaklade badrum, ett på vardera plan samt separat grovkök på entréplan. Genomgående är huset utrustat med kvalitativa materialval och går i en ljus och stilren färgskala, såväl interiört som exteriört. Fastigheten har även ett fristående varmgarage med två förrådsutrymmen samt uppfart för fyra bilar. Den uppväxta skogstomten har kompletterats med genomtänkta planteringar och bersåer som skapar fina trädgårdsrum. Runt huset finns flertalet uteplatser som alla smälter in väl i grönskan och där man kan njuta av lugnet i skogen där man alltid kan välja mellan skugga och sol. I populära Saxtorpsskogen bor man på ett lugnt och ostört läge med fina promenadstråk utanför dörren, men ändå med riktigt bra kommunikationer för er som pendlar till såväl Malmö, Lund som Helsingborg. I närbelägna Häljarp finns en tågstation med bra förbindelser. Närheten till strövområdet Järavallen och golfbanor i Barsebäck och Häljarp, gör Saxtorpskogen till en attraktiv plats att bo på för den som söker en aktiv livvstil. Till badsjöarna i skogen är det ca 1 km och till havet ungefär samma avstånd. Här finns också lekplats, och scoutstuga som är mycket populärt hos barnenb. Skolor och förskolor finns ett par kilometer bort i Häljarp eller i Hofterup och numera finns även en förskola i Saxtorpskogen. För den hästintresserade framstår denna bygd som ett riktigt eldorado med närhet till Dagstorps ridklubb, fina ridspår och gott om inhyrningsmöjligheter i de närbelägna hästgårdarna.

  • Plus
Munspelstigen 3, null, Landskrona kommun

Munspelstigen 3

Villa
Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
4 750 000 kr
143 m²
6 rum
1 009 m² tomt

Nu ges det möjlighet att förvärva en nybyggd familjevilla i 1-plan, placerad i lugna och barnvänliga Munkebäck! En modernt villa som stod klar under 2021 och som är byggd med Eksjöhus. Fastigheten erbjuder stora sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter mot trädgården. Huset är planerat med två badrum, fyra sovrum, två allrum och en väl tilltagen tvättstuga/groventré. Huset är placerat i en idyllisk skogsmiljö som lämpar sig ypperligt för för paret som för den stora familjen. Här kan ni njuta av ett problemfritt boende, flytta rakt in och skapa din egen oas. Det finns skolskjuts för barnen. Från Munkebäck har du närhet till både Asmundtorp och Häljarp med dess serviceutbud och kommunikation. I Asmundtorp finns förskola samt skola upp till nian. Här finns också livsmedelsaffär, pizzeria, gym, plantskola och en vacker kyrka från 1897 som är ett riktigt landmärke. Från Asmundtorp finns det bussförbindelser vidare. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt.

  • Plus
Åkerrosgården 5B, Häljarp, Landskrona kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30

Åkerrosgården 5B

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 150 000 kr
72,9 m²
3 rum
vån 1/2
5 929 kr/mån
29 492 kr/m²

Med ett bra läge i Häljarp och med närhet till tågstationen finner ni nu en modern och fräsch trea i markplan med tillhörande uteplats. Ett boende som lämpar sig ypperligt för den enskilda som för den mindre familjen. Ni välkomnas in i en öppen och modern planlösning med generösa sociala ytor och ett fint ljusinsläpp. Bostaden är planerad med två kvadratsmarta sovrum som vetter i västerläge, från ett av rummen har ni utgång till den härliga uteplatsen med tillhörande trädäck och jacuzzi. Därtill finner ni även ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Hela bostaden är försedd med vattenburen golvvärme för maximal komfort. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och golfbana inom promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt.

  • Plus
  • Uteplats
Algatan 21, Örja, Landskrona kommun

Algatan 21

Villa
Örja, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
3 095 000 kr
126 m²
4 rum
350 m² tomt

Nu kan vi glatt presentera att av Örjas finaste hus! Här bor ni på två hela plan i en välplanerad familjevilla med tillhörande trädgård. Ett boende som lämpar sig ypperligt både för paret som för den större familjen, njut av stora öppna sociala ytor, väl tilltagna sovrum samt två helkaklade badrum. Till fastigheten tillhör även ett större förråd samt en uppfart för minst två bilar. Välkommen!

Vengatan 1C, Väster, Landskrona kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30

Vengatan 1C

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 350 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
6 094 kr/mån
19 286 kr/m²

Genomgående trea i superfint skick, belägen på tredje våningen i huset med härlig inglasad västerbalkong. Planlösningen består av ett toppmodernt kök med god förvaring och avlastning, planerat med en semi-öppen planlösning mot vardagsrummet som tar dig ut till den inglasade balkongen i soligt västerläge. Förutom sällskapsytor bjuder bostaden på ett stambytt och helkaklat badrum samt två väl tilltagna sovrum med tillhörande förvaring. Varmt välkommen att besöka välskötta HSB Lanternan! Här på Väster bor man strategiskt: man har Citadellet med sina fina grönytor och koloniområde precis bredvid, havet med möjlighet till bad och småbåtshamnen Linds hamn på kort gångavstånd, det stora grönområdet Exercisfältet samt närhet till city med dess trevliga utbud av affärer och restauranger. Tar man en cykeltur längs med havet norrut hamnar man efter en liten stund i det pittoreska fiskeläget Borstahusen med fin småbåtshamn och fina badmöjligheter. Här finns även golfbana och den välrenommerade restaurangen Erikstorps Kungsgård.

  • Plus
  • Balkong
Linneagården 4B, Häljarp, Landskrona kommun
  • Sön 21 apr kl 13:45

Linneagården 4B

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 195 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/4
6 042 kr/mån
25 824 kr/m²

Här bor ni i ett nybyggt område i barnvänliga Häljarp med närhet till skola! En ljus bostad som lämpar sig för den enskilde som för familjen, planlösningen erbjuder öppna sociala ytor, balkong som vetter i ett soligt söderläge samt tre kvadratsmarta sovrum. Hissen från entréplan tar er hela vägen upp till lägenheten. I Häljarp bor man bra med alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd! Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. För er som kör bil är närheten till E6:an en klar fördel och vill man ha friluftsliv och natur behöver man inte åka långt.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Badhusgatan 13, Nyhamn, Landskrona kommun

Badhusgatan 13

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
3 995 000 kr
131 m²
4 rum
vån 1/5
9 065 kr/mån
30 496 kr/m²

Det är inte ofta som det erbjuds en perfekt 4:a på bästa läge i det populära området Nyhamn. I stabila Brf Lotsen kommer det sällan ut lägenheter på marknaden, helt enkelt eftersom man trivs utomordentligt bra här. Här bjuds på en generös takhöjd, stora fönsterpartier och gedigna material. Dessutom finns det rejält med förvaringsmöjligheter och en layout som är den perfekta avvägningen av en delvis öppen planlösning och fina sociala ytor. Både vardagsrum och kök har bländande vacker utsikt över hamnen och bort mot Gråen och Öresund. Den skyddade balkongen i söderläge nås från vardagsrummet. Från Badhusgatan 13 nås caféer, frisör, restauranger och kommunikationer på bekvämt promenadavstånd. Lägenhetens attraktiva läge erbjuder dessutom närhet till både Citadellbadet, hamnen samt strand och hav. Nästa år kommer ett nytt kallbadhus att uppföras i området.

  • Balkong
  • Hiss
Erikstorpsvägen 92, Borstahusen, Landskrona kommun
Erikstorpsvägen 92, Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Erikstorpsvägen 92, Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Erikstorpsvägen 92

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
5 995 000 kr
131 m²
4 rum
6 026 kr/mån
45 763 kr/m²

Välkommen till detta moderna och stilrena parhus i Borstahusen. Här bor ni i ett modernt och problemfritt boende, byggt med hög kvalité och fina materialval. Beläget endast ett stenkast från stranden. Det vill pointeras att föreningen är väl omhändertagen. Ni möts av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora härliga sociala ytor med utgång till din egna lilla trädgård. Ett helkaklat badrum på entréplan samt en god förvaring. Väl uppe på övre plan finner ni tre sovrum i varierande storlek men så även en väl tilltagen balkong med underbara vyer mot Öresund. På övre plan finner ni även ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Ett boende som har allt det moderna och enkla som efterfrågas och som grädde på moset har du havsutsikt från balkongen. I det pittoreska fiskeläget Borstahusen finns ett unikt utbud för livsnjutaren: flera bra restauranger som håller riktigt bra klass, matöppet Ankaret, charmig småbåtshamn, en av Skånes finaste golfbanor runt hörnet och fina möjligheter till rekreation i de vackra omgivningarna och längs havet. Om sommaren lockar badplatserna Cement och Lill-Olas som båda ligger inom gångavstånd. Nere vid hamnen ligger även Pumphuset som förutom restaurang även hyser konsthall och utställningar om livet i Borstahusen. Närbelägna Internationella Engelska skolan erbjuder undervisning för F-9. Dessutom finns Säbyholms Montessoriskola F-9 och Västervångsskolan F-9 inom kort avstånd och därtill flera förskolor. Dessutom finns vårdcentral, tandläkare, gym, apotek och nyligen öppnade även en större Coop i närområdet. För pendlaren är detta läge optimalt då man snabbt tar sig ut till E6 med bil eller med tåg från stationen vidare till resten av Öresundsregionen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
S:t Olovsgatan 16, Landskrona - Centrum, Landskrona kommun

S:t Olovsgatan 16

Lägenhet
Landskrona - Centrum, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 340 kr/mån
14 423 kr/m²

Välplanerad och genomgående 2:a, belägen på första våningen i huset med endast ett fåtal trappsteg upp från entrén. Lägenheten har ett modernt kök i en vit kulör, ett helkaklat badrum och samtliga ytskikt i bostaden är renoverade. Föreningen har renoverat badrummet i samband med stambyte. Kvarteren kring Kvarntorget bjuder på en blandad bebyggelse där de äldsta husen är från 1800-talets början och det som en gång var Landskronas fattigkvarter är idag ett levande område med rik kultur och god grannsämja. Här anordnas olika trevliga marknader och loppisar efter säsong. Inne bland bostadshusen runt Kvarntorget mitt i Landskrona ligger en vacker, röd stubbmölla på det så kallade Kvarnberget. Kvarnen byggdes 1737, årtalet finns inristat i en av möllans bjälkar. Pendlare tar sig lätt till stationen via bussförbindelse alldeles intill. Till motorvägen är det bara 5 min. Från Kvarntorget är det gång- och cykelavstånd till både city, skola, service och badplatser vid havet. Förutom de kommunala skolorna i stan finns även friskolor som Säbyholms Montessoriförskola och skola samt Engelska skolan.

Visar 1 - 25 av 29