Kommande

Broddgränd 37

Västertorp, Stockholms kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1950
Förening
BRF Västertorp i Stockholm
Om föreningen
Avgift
4 775 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
46 099 kr/m²
Kommande

Välkommen till denna totalrenoverade och optimalt planerade 4:a i populära Västertorp. Lägenheten präglas av en hög och modern standard, fönster i tre väderstreck som bjuder på rikligt med ljusinsläpp samt en stor och lummig balkong i söderläge! Ta ett kliv in till vardagsrummet och njut av rikligt med ljusinsläpp, gott om plats för sällskapsmöblering och större matgrupp samt utgång till den ljuvliga balkong. Köket har genomgått en totalrenovering och erbjuder en hög och modern standard med generösa bänkytor samt gott om förvaring. Naturlig plats för matgrupp invid fönstret i köket. Kökets maskinpark består av induktionshäll, varmluftsugn, köksfläkt, diskmaskin samt kyl & frys. Lägenheten har tre stora och rogivande sovrum. Lägenheten har ett nyrenoverat badrum och en nyrenoverad gäst WC. Hallen erbjuder exceptionella förvaringsmöjligheter. Till lägenheten tillhör två stora förråd (10+ kvm)!

Brf Västertorp i Stockholm är en välskött och populär förening i Västertorp. Föreningen har en väldigt god ekonomi och amorterar kontinuerligt av på lånen, deras belåning är nere på 3000 kr/kvm. Föreningen upplåter 238 lägenheter och hyr ut 14 lokaler om ger ett bra kassaflöde till föreningen. Dem har inga planerade renoveringar eller avgiftsförändringar, (Kontrollerat 2022-09-07). Föreningen erbjuder sina medlemmar två stora tvättstugor, cykelförråd, stora källarförråd, en föreningslokal och övernattningslägenhet. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med 45 parkeringsplatser mot en kostnad på 325 kr/mån och 45 utomhusplatser mot en kostnad på 200 kr/mån.

Lägenheten är perfekt placerad i populära Västertorp med ett stort utbud av affärer, restauranger, caféer och skolor i närheten. Ett stenkast bort ligger den stora parkleken Lugnet, Västertorps sim- och idrottshall med gym och Hägerstens utomhusbad. På några minuter når man även Hägerstensåsens tunnelbanestation, varifrån röda linjen tar dig in till Södermalm på åtta minuter. På promenadavstånd ligger utflyktsmål som Mälarhöjdens klippbad och Vinterviken trädgårdar.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Alexander von Satzger

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
Mäklare Alexander von Satzger, Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
0700924490

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.