Lillestadsvägen 87

Växjö Norr, Växjö Se på karta

1 750 000 kr

1 950 000 kr -10%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
78,6 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1988
Förening
BRF Slånbäret i Växjö
Om föreningen
Avgift
4 022 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
22 265 kr/m²
Antal besök
3 172
Dagar på Hemnet
29

Nu finns chansen att köpa denna välplanerade och trevliga 4:a till ett reducerat pris. Här kan ni få glädje av två balkonger och en egen utvändig entrétrappa. Bostadens hjärta är det ljusa och trevliga vardagsrummet som har öppen planlösning mot det fräscha köket och den rymliga och flexibla matplatsen. Planlösningen erbjuder vidare två perfekta barnrum och ett något större sovrum som har ett eget duschrum samt en klädkammare i direkt anslutning. Från hallen nås ytterligare en toalett som är utrustad med badkar. Insynsskyddat och solsäkert läge då man kan njuta av solen på någon av de bägge balkongerna i princip hela dagen.

Välskött förening som erbjuder en trivsam utemiljö och ett fint gemensamhetshus som innehåller tvättstuga och en fin samlingslokal som fungerar både för fest och övernattande gäster. Gratis parkeringsplatser finns att tillgå för de boende. Fina omgivningar med närhet till naturreservatet i Fyllerydskogen och dess motionsslingor. Gångavstånd till Centrum men även täta bussförbindelser.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Visningstider

  • 20
    jun
    Imorgon kl. 12:00–12:30
    Välkomna på visning! Finns det önskemål om en privat visning är ni välkomna att kontakta Fastighetsmäklare Jenny Kjellsson för tidsbokning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.