Graffmans väg 17

Vikaholm, Växjö kommun Se på karta

2 350 000 kr

2 495 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107,7 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2016
Förening
BRF Vikaholms Allé 3
Om föreningen
Avgift
4 931 kr/mån
Driftkostnad
21 900 kr/år
Pris/m²
21 820 kr/m²

Välkommen till en bostad med stor frihetskänsla på familjevänliga Vikaholm. Detta bekymmersfria boende erbjuder carport direkt utanför entrén och en mysig insynsskyddad baksida. Här finns ett stort trädäck och trädgården omgärdas av en lummig häck som har plats för grill och kryddträdgård.
Inomhusmiljön karaktäriseras av en stilmedveten inredning som går i en harmonisk ton. Den välgenomtänkta planlösningen är fördelad på det sociala entréplanet och den privata övervåningen. Materialvalet är modernt och både kök och badrum går i ljusa nyanser. Det sobra vardagsrummet har plats för både matgrupp och loungedel och är öppet mot köket. Det finns även utgång till trädäcket och trädgården från detta rum. På övre plan finner man tre sovrum som går i skira toner och en öppen del, perfekt som läshörna eller mysig TV hörna. Det finns två badrum varav det på entréplan har praktiska tvättmöjligheter. Dessutom gott om förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och förråd.
Vikaholm erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av lummiga skogar och gångstråk längs Södra Bergundasjön. I området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet, en utflyktslekplats, och grillplats Vikaholm. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Eric Melkersson

Bjurfors Växjö
Mäklare Eric Melkersson, Bjurfors Växjö
0735000583

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.