Bjurfors Växjö

Bjurfors Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Österleden 48D, Norr, Växjö kommun
  • Sön 31 mar kl 12:00
Österleden 48D, Norr, Växjö kommun, bild 2
Österleden 48D, Norr, Växjö kommun, bild 3

Österleden 48D

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
695 000 kr
34 m²
1 rum
vån -1/3
1 886 kr/mån
20 441 kr/m²

Välkommen till denna enrummare på Österleden 48D! Nu har du möjlighet att förvärva en bostad i denna stabila förening och skapa ditt drömboende. Bostaden har en väl genomtänkt planlösning med en boendeyta på 34 kvadratmeter. Här finner du en väldisponerad lägenhet med ett väl tilltaget allrum med goda möbleringsalternativ, kök med plats för matbord och utgång till uteplats samt badrum. Här bor man med direkt närhet till Fyllerydsskogen och dess härliga natur och med ett bekvämt avstånd till stadskärnan. I Fyllerydsskogen finns även flera motionsspår med elljus. Endast en kort promenad bort finns sportfält och löpbanor. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Adelas väg 18F, Bredvik, Växjö kommun
  • Tis 26 mar kl 16:30
Adelas väg 18F, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Adelas väg 18F, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Adelas väg 18F

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 375 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/2
5 569 kr/mån
22 619 kr/m²

I populära och naturnära Bredvik finns nu detta välbyggda och harmoniska boende med adress Adelas väg 18F. Den smakfulla exteriören sammanknyts med en mycket fin interiör med genomgående smakfulla val. Bostaden ger möjlighet till uteplatser både på fram- och baksidan vilket gör att man kan man flytta med solen under dygnets timmar. Den terrasserade utemiljön på baksidan av huset skapar en rogivande och fridfull atmosfär. Här erbjudes en trivsamt planerad boendeyta om 105 kvadratmeter fördelat på två plan med tilltalande och väl valda materialval. Inredningen och färgsättningen som genomsyrar boendet är mycket stilmedveten och går i behagliga toner. På entréplanet finner man stora sällskapsytor där kök och vardagsrum erbjuder en trivsam planlösning. Köket är välutrustat och det finns plats för en härlig matplats. Vardagsrummet erbjuder fina sällskapsytor och det finns även utgång till trädäcket och trädgården från rummet. På entréplanet finns även ett helkaklat badrum i tidlös design med tvättavdelning samt ett praktiskt förrådsutrymme under trappan till övre plan. På övervåningen finner man bostadens tre sovrum samt ett ljust allrum. Här finns även ytterligare ett helkaklat badrum utrustat med badkar. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor ni på promenadavstånd till Pär Lagerkvists skola med årskurs upp till nionde klass och har naturen med Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till Centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Uteplats
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun
  • Mån 25 mar kl 17:00
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun, bild 2
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun, bild 3

Sjöbågen 4A

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 725 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/8
3 592 kr/mån
27 823 kr/m²

Med fantastisk charm och underbart läge mellan de två stadssjöarna erbjuds nu ett naturskönt boende med genomtänkta lösningar och fina sociala ytor. Här finner man en välplanerade tvårummare med en överbyggd balkong med härlig sjöutsikt. Här möblerar man gärna upp med avslappnande utemöbler där man kan njuta av utsikten samtidigt som man har ett skyddande tak. Detta moderna boende har genomgående tidlösa färgval som följer med genom hela lägenheten och skapar ett enhetligt intryck. Bostaden har ett enhetligt parkettgolv med golvvärme vilket gör det mycket lättmöblerat. Den sociala delen med vardagsrum och kök genomsyras av en öppen lösning och skapar en naturlig mötesplats i boendet. Den praktiska bardisken skiljer av köket på ett snyggt sätt och ger samtidigt extra arbetsyta. Lägenheten har ett sovrum som går i vilsamma toner och där det finns bra förvaringsmöjlighet för kläder i form av skjutdörrsgarderob. Badrummet är utrustat med duschhörna samt en funktionell tvättavdelning. Föreningsmiljön bjuder både på bad- och båtbrygga vid Trummens strand i anslutning till den härliga gemensamhetslokalen som är fullutrustad för det stora sällskapet. Föreningen har även tillgång till en rymlig övernattningslägenhet som går att hyra för när gäster kommer på besök. På innergårdarna samsas pergola och lekplats med vackra planteringar. Med sitt attraktiva läge är man granne med Universitetsområdet och har endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive kan man utöva allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Adelas väg 8, Bredvik, Växjö kommun
  • Ons 27 mar kl 17:30
Adelas väg 8, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Adelas väg 8, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Adelas väg 8

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/2
5 569 kr/mån
23 762 kr/m²

Välkommen till ett radhusboende på barnvänliga och naturnära Bredvik. Här erbjuds en villas alla bekvämligheter och stor frihetskänsla. Samtidigt kan man njuta av det lättskötta och bekymmersfria som denna bostadsrätt ger. Detta stilrena boende kännetecknas av många bekvämligheter med lugn och skön tillvaro. Den stensatta entrésidan har plats för utemöbler och här kan man njuta av sitt förmiddagskaffe. Möjlighet finns att gå runt huset på ena sidan samt en generös baksida som gränsar ut mot de välskötta gemensamehetsytorna. Uteplatsen med trätrall har ett härligt solläge som bjuder in till samvaro för härliga grillkvällar. Inredningen och färgsättningen som genomsyrar boendet är ljus, stilren och går i en harmonisk ton. Materialvalet är modernt och både kök och badrum har medvetna materialval som ger boendet en trivsam känsla. Det sobra vardagsrummet har plats för både matgrupp och loungedel om så önskas. Det finns även en utgång till den soliga uteplatsen från detta rum. Lägenheten har en effektiv planlösning där både det sociala och privata får plats. På övre plan finns den privata delen med tre sovrum och ett allrum. Bostaden erbjuder två helkaklade badrum varav ett med dusch och ett med badkar. Badrummet på entréplan har även goda tvättmöjligheter vilket underlättar vardagsbestyren. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor ni på promenadavstånd till Pär Lagerkvists skola med årskurs upp till nionde klass och har naturen med Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till Centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Uteplats
Ulla-Britt Söderlunds väg 46, Vikaholm, Växjö kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Ulla-Britt Söderlunds väg 46, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Ulla-Britt Söderlunds väg 46, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Ulla-Britt Söderlunds väg 46

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 595 000 kr
121 m²
5 rum
vån 1/2
6 394 kr/mån
21 446 kr/m²

Välkommen till ett parhusboende på ett riktigt attraktivt läge med baksidan mot ett härligt grönområde. Här erbjuds en villas alla bekvämligheter och stor frihetskänsla. Inredningen och färgsättningen som genomsyrar boendet är ljust och går i en harmonisk ton. Här finner ni en trivsam bostad i familjära Vikaholm med dess omtyckta läge och rogivande omgivningar. Här bor ni med genomgående hög standard och fina materialval. Väl inne i bostaden möts man av en ljus hall med rymliga ytor och praktiska lösningar för klädförvaring. Från hallen tar man sig direkt vidare till bostadens trevliga kök i vinkel. Köket är smart planerat och välutrustat med modern inredning. Den öppna planlösningen från köket in mot vardagsrummet ger goda möbleringsalternativ för både matbord och soffgrupp. Från rummet har man en direkt access till bostadens trädgård som vetter mot ett skogsparti. Entréplanet bjuder även på ett snyggt badrum med separat tvättavdelning. En trappa upp når vi bostadens tre rymliga sovrum, allrummet samt ytterligare ett badrum. Här finns även en klädkammare att tillgå. En ypperligt välplanerad bostad fördelad på två plan. Bostaden ligger på ett fint naturläge med välkomnande framsida med stor parkering. På framsidan direkt vid entrén finns en stenlagd uteplats och praktiskt uteförråd. Trädgårdssidan utgörs av ett trevligt och vältilltaget trädäck samt gräsmatta. Här finns gott om plats för utemöbler och här kan man njuta av sol större delen av dagen. Vikaholm erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av lummiga skogar och gångstråk längs Södra Bergundasjön. Här bor du i ständig harmoni med naturen och otroligt rogivande och fridfulla omgivningar. I området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet och grillplats Vikaholm. En populär utflyktslekplats är även 4H-gården som finns i närheten. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum. Idealisk bostadsrätt för den som söker ett bekymmersfritt och modernt boende.

  • Premium
  • Uteplats
Norrgatan 24, Centrum, Växjö kommun
  • Fre 22 mar kl 12:45
Norrgatan 24, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrgatan 24, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrgatan 24

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 195 000 kr
77 m²
2 rum
vån 3,5/4
4 957 kr/mån
28 506 kr/m²

På Norrgatan bor ni med stadens puls och dess stora utbud utanför dörren. Här finner ni en centralt belägen bostad med karaktär och charmig utformning över två plan med sociala ytor på entréplan och privata på övre plan. Färgsättningen går i en modern nyans och bostaden har ett vackert ljusinsläpp. Här bor ni i en lugn välskött förening med en trivsam innergård. Högst upp i huset flödar ljuset in från stora fönsterpartier i söderläge. Stilfull interiör, väldisponerade kvadratmeter och en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ni välkomnas in i en trevlig hall med bra lösningar för avhängning och förvaring av ytterkläder. Från hallen når ni även det helkaklade badrummet med tvättmöjlighet. Vidare möts ni av ett vardagsrum med lättmöblerade ytor och ett härligt ljusinsläpp. Köket är smart planerat och tack vare den öppna disponeringen mot vardagsrummet skapas fina sociala flöden. En våning upp finner ni ett bra planerat sovrum med plats för en säng av större mått, förvaringslösning alternativt en mindre arbetsplats. Charmiga vinklar och flertalet takfönster ger en härlig karaktär. Klädkammare och ett funktionellt badrum finner ni även på detta våningsplan. Här bor ni på ett vibrerande läge i en trivsam förening som har en gemensam innergård. Brf Munken 15 är en stabil förening med god ekonomi där värme, VA bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Med sitt centrala läge har ni citys stora utbud runt hörnet. Här kan ni strosa runt i butiker, njuta av en härlig bit mat eller brunch på en av de mysiga restaurangerna och ta del av stadens kulturutbud. En kort promenad nedför Klostergatan mynnar ut i det nya kommun- och stationshuset. Vid vackert väder njuter ni gärna runt Växjösjöns promenadstråk eller tar en cykeltur runt en av många härliga cykelleder. Dessutom tar ni sig snabbt och med enkelhet ut till Linnéuniversitetet med cykel eller direktbuss.

  • Premium
  • Hiss
Högövägen 2C, Bredvik, Växjö kommun
  • Imorgon kl 16:30
Högövägen 2C, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Högövägen 2C, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Högövägen 2C

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
4 103 kr/mån
21 985 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerummaren på Bredvik där du erbjuds trygg månadsavgift i fem år. Lägenhetens genomtänkta helhetsdetaljer gör det enkelt att skapa ett eget drömboende. Den öppna planlösningen och de ljusa materialvalen gör att boendet känns luftigt och tidlöst. Genomgående stora fönsterpartier gör att bostaden flödar i ljus. Vardagsrummet är rymligt och de öppna ytorna mot köket ger fina sociala flöden. Bostadens två sovrum är lättmöblerade och erbjuder smarta och bekväma förvaringslösningar. Badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter och bra förvaring i form av väggskåp. Bostaden har hög standard med golvvärme på hela ytan och lägenheten präglas av den nybyggda fräscha känslan. Till lägenheten hör även en uteplats på både fram och baksida. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Uteplats
Pär Lagerkvists väg 12D, Norr, Växjö kommun

Pär Lagerkvists väg 12D

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 695 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
2 712 kr/mån
29 737 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, charmiga och välplanerade bostad på härliga Gamla Norr. Bostaden har renoverats med moderna val i åtanke som skapar en mjuk och vilsam färgskala. Här har man ett uppdaterat kök med ny köksinredning och integrerade maskiner som ger ett stilrent intryck. Vid det härliga fönsterpartiet som skänker härligt ljusinsläpp finns plats för ett matbord. Vardagsrummet är generöst till storlek och erbjuder goda sociala ytor samt ett vackert parkettgolv. Det går med enkelhet få plats med en stor soffgrupp och matbordsmöblemang. Härifrån nås även bostadens mysiga balkong som har ett skyddande tak. Idealisk för ljumma sommarkvällar och långfrukost på helgen. Bostadens sovrum är ombonat och har väggar i en vacker dov nyans samt bra möbleringsalternativ. Badrummet är helkaklat och erbjuder tvättmöjlighet i form av tvättmaskin.Här bor man i en förening med god ekonomi tillsammans med många bekvämligheter så som övernattningslägenhet, gym och bastu, allt detta i kombination med en ljus och trivsam planlösning. På Pär Lagerkvists väg 12F har du gångavstånd in till stadskärnan och all nödvändig samhällsservice. Inom några minuters promenad når du Växjösjön och dess härliga gångstråk och natur. Det finns också smidiga cykelvägar och bussmöjligheter till universitet.

  • Balkong
Vintervägen 7C, Centrum, Växjö kommun

Vintervägen 7C

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
2 795 kr/mån
23 730 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade tvårummare med ett centralt läge. Lägenheten har generösa umgängesytor samt en inglasad balkong och är belägen i omtyckta HSB Brf Munin. Lägenheten är belägen insynsskyddat på våning två och erbjuder en boendeyta om 63 kvadratmeter. Med sitt centrala läge har du enkelt tillgång till ett brett utbud av restauranger och butiker, som ger dig möjligheten att njuta av stadens puls. Denna lägenhet erbjuder en välkomnande atmosfär redan från hallen med generösa förvaringsmöjligheter i praktiska garderober. I hallen finns även en rymlig klädkammare att tillgå. Köket har en smart disponering och det finns gott om plats för matbord intill inbjudande fönsterpartier som vetter ut mot föreningens gemensamma grönytor. Det stora och luftiga vardagsrummet välkomnar dig med ett fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartierna. Rummet har lättmöblerade ytor som ger plats åt både soffa och matbord om behovet finns. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng. Från rummet når ni även bostadens inglasade balkong. Från den inglasade balkongen har man vyer över boendets lummiga omgivningar. Detta kombineras smart med ett badrum med tvättmöjlighet. Det helkaklade badrummet är funktionellt utrustat och gör vardagen bekväm med sina praktiska bekvämligheter. Utöver detta finns en separat tvättstuga via föreningen. Här bor man i en stabil förening med låg månadsavgift endast en kort promenad från stadskärnan. Centrums stora utbud utanför bostadsområdet gör detta till ett bekvämt boende med butiker, matställen och olika nöjesställen att välja på. Man tar sig smidigt ut till de stora handelsområdena och det finns bra cykelleder direkt utanför dörren som tar en till universitetet.

  • Balkong
Allmogevägen 118, Teleborg, Växjö kommun
  • Mån 25 mar kl 17:30
Allmogevägen 118, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Allmogevägen 118, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Allmogevägen 118

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 450 000 kr
137 m²
5 rum
vån 3/4
7 512 kr/mån
10 584 kr/m²

Välkommen till Allmogevägen 118 och denna bostadsrätt om hela 137 kvadratmeter som fördelar sig över två plan. Bostaden har en trivsam planlösning med stora ytor för både sociala tillställningar och platser för avkoppling. De välplanerade ytorna skapar en ljus och rymlig känsla i hela hemmet. Den tilltagna balkongen på övre plan har en härlig utsikt och ger en extra dimension till lägenheten. Belägenheten högst upp i huset ger en harmonisk och privat boendemiljö. De stora fönsterpartierna ger ett naturligt ljus genom alla rum i bostaden. På entréplanet välkomnas ni i en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i både förråd och en klädkammare. Köket ger goda utrymmen för både arbets- och förvaringsytor. Köket går i tidlös och vit kulör och här ges det även plats för ett matbord. Vidare från hallen tar ni er vidare till våningsplanets två sovrum som har ett fint ljusinsläpp. Via den vitmålade trappan tar ni er upp på det övre våningsplanet. Här finner ni ett vardagsrum och två gedigna sovrum med lättmöblerade ytor. Här finns även utgång till den stora och privata balkongen med härliga vyer över området. Balkongen rymmer både ett matbord samt möblemang för avkoppling. Bostaden har även dubbla badrum vilket ger bekvämlighet och komfort för hela familjen. Badrummet på entréplanet tillhandahåller även en praktisk tvätthörna. På Teleborg bor ni på ett praktiskt läge med närhet både till förskolor och skolor med närhet till busshållplatser och bra cykelleder in till centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och lekplatser i området. Här finns även stora mataffärer, gym och matstället. För den aktive och naturintresserade har man de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön på idealiskt avstånd. Längs vackra promenadstråken finner man Linnés arboretum, mysiga utsiktsplatser och Teleborgs slott som erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gustavsbergsvägen 1D, Gamla Norr, Växjö kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Gustavsbergsvägen 1D, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Gustavsbergsvägen 1D, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Gustavsbergsvägen 1D

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
2 872 kr/mån
27 982 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade tvåa med balkong i fint solläge. Är ni ute efter en tvåa med gott om charm, stort kök, bra förvaringslösningar och en härlig balkong så är detta bostaden för dig. Här på Gustavsbergsvägen 1D bor ni centrumnära med bekvämt gångavstånd till centralstationen och stadskärnan. Kvarteren runt omkring är mycket lugna och trivsamma. Det finns flera fina närliggande parkområden och närheten till centrum ger ett brett serviceutbud av exempelvis gym, restauranger samt livsmedelsaffärer. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och i passagen in mot köket finns flera garderober att tillgå. Köket går i ljusa färger och har välplanerade ytor för både matlagning och förvaring. Här ryms med enkelhet även en trivsam matplats framför fönsterpartiet. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med stora fönster i två väderstreck vilket ger gott om ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även bostadens underbara balkong med vyer över innergården samt utsikt över den vackra Ekbacken nedanför bostaden. Sovrummet är målat i vilsamma färger och ger plats åt en dubbelsäng. Här finns både smarta förvaringslösningar samt en fransk balkong. Det fräscha badrummet är helkaklat och utrustat med stort duschutrymme. Här bor ni i en förening med en mycket god ekonomi och med närhet både mataffärer och matställen. Det finns även gott om busshållplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll. En idealisk adress för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge i en välmående förening.

  • Premium
  • Balkong
Anteliigatan 7C, Söder, Växjö kommun
  • Tis 26 mar kl 16:30
Anteliigatan 7C, Söder, Växjö kommun, bild 2
Anteliigatan 7C, Söder, Växjö kommun, bild 3

Anteliigatan 7C

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 200 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
3 207 kr/mån
33 333 kr/m²

Välkommen till en elegant och välplanerad etta med egen uteplats. Bostaden har ljusinsläpp från två håll och färgsättningen är genomgående ljus vilket ger en luftig boendemiljö. Bostaden är belägen i ett nytt bostadskvarter på attraktiva Söder. Den skyddade och privata innergården öppnar upp sig för de boende och här möts man av en underbar gårdsmiljö med pool och flera mötesplatser. Via föreningen har man även tillgång till ytterligare en innergård med mysig grillplats och flera sittmöbler. Bostaden finner man bekvämt på entréplan. Planlösningen är smart fördelat och erbjuder både sociala, privata och funktionella delar. Lägenhetens kök är smart disponerat och har en stilren inredning i vitt utförande. Både den moderna köksutrustningen och arbetsytorna ger fina möjligheter för matlagning. Bostadens vardagsrum har ett ljusinsläpp i två väderstreck och utgång till uteplatsen. Här möblerar man gärna upp med en sittgrupp. Vidare i rummet erbjuds lättmöblerade ytor med plats för både soffa, matbord och en sovalkov. Utöver detta finns även ett funktionellt badrum med behaglig golvvärme och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetsinnehavaren disponerar även ett förråd. Det centrumnära läget på Söder gör att man endast är en kort promenad från citys butiker, matställen och stora serviceutbud. Samtidigt bor man naturnära med Växjösjön och Bokhultet inom räckhåll som erbjuder härliga promenadstråk, bad, fiske och aktivitetsområden och mycket annat. Till stationsområdet tar man sig snabbt och enkelt till fots och det finns bra cykelleder direkt utanför dörren. Den vackra cykelturen längs Växjösjön och Trummens strand tar ca 15 minuter till Linnéuniversitetet och det finns även goda bussförbindelser till campus. I11 Handelsområde och Grand Samarkand finns i närområdet där man finner allt man behöver.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kärvevägen 3E, Bredvik, Växjö kommun
  • Imorgon kl 16:30
Kärvevägen 3E, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Kärvevägen 3E, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Kärvevägen 3E

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 511 kr/mån
19 554 kr/m²

Varm välkommen till en fin tvårummare i Bredvik. I denna bostaden finns oerhört smakfulla materialval som förmedlar en känsla av lyx och stil. Bostaden erbjuder trevliga och sociala ytor som är bekvämligt för stora sällskap samt härligt umgänge. Köket är i en öppen planlösning mot vardagsrummet och kommer i en härlig vit nyans med fint ljust parkettgolv och förmedlar en känsla av modern inredning samt stilren känsla. Vardagsrummet ger med sina generösa fönsterpartier ett härligt ljus och gör detta rum till ett trivsamt ställe att vistas i. Lägenheten är belägen på hörnan och erbjuder en trevlig planlösning. Badrummet är helkaklat och följer i samma stilrena färgton i härligt vitt kakel och grått klinkergolv. Sovrummet är i bra storlek med plats för dubbelsäng och kommer i vit färg samt har gott om garderober med gott om plats för förvaring. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Menuettvägen 5, Hov, Växjö kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Menuettvägen 5, Hov, Växjö kommun, bild 2
Menuettvägen 5, Hov, Växjö kommun, bild 3

Menuettvägen 5

Villa
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 350 000 kr
114 + 138 m²
5 rum
674 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade villa belägen i ett populärt och centrumnära område. Villan erbjuder en hemtrevlig boendemiljö med ett lugnt läge nära stadens puls. De välplanerade ytorna som omger huset erbjuder mängder av sittplatser, odlingsmöjligheter, kreativa rum och grönytor där barnen bekvämt kan leka och springa runt. Trädgården är lättskött och insynsskyddad och har ett bra solläge. Här finns en härlig uteplats där man kan njuta av solen stora delar av året. På den långa och generösa uppfarten som leder upp till garaget finns det plats för flera fordon. Invändigt finner man ett boende med en trivsam känsla som genomsyrar hela bostaden. Husets planlösning är genomtänkt med många bekväma lösningar som underlättar det vardagliga livet. Dessutom finns det mängder av praktiska utrymmen i form av förvaring, matkällare och garage. Boendet erbjuder även flera sovrum av bra storlek och med goda möbleringsalternativ som gör att rummen kan anpassas efter behov. Barnvänliga Hov är mycket omtyckt och det är inte konstigt med tanke på att man har allt inom räckhåll och endast tre kilometer in till stadskärnan. Här finns Pilbäckskolan med förskola och grundskola och flertalet högstadie- och gymnasieskolor. Busshållplatsen ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. Härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder uppmuntrar till fysisk aktivitet och på vintern inbjuder Tomtabacken till härlig pulkaåkning.

  • Premium
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrtullsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 775 000 kr
61 m²
2 rum
vån 4/8
4 231 kr/mån
29 098 kr/m²

Välkommen till ett underbart boende med riktigt hög stilkänsla och framför allt genomtänkt planlösning. Här bor man centrumnära med endast ett stenkast till citys puls. Stora fönsterpartier gör att ljuset flödar fritt genom lägenheten och skapar en harmonisk boendemiljö. Bostaden som andas karaktär och luftighet har en effektiv och öppen planlösning som bjuder in till social samvaro. Här finns en generös umgängesyta med vardagsrum och kök som blir hjärtat i lägenheten. Köksinredningen går i en ljus nyans och skapar ett exklusivt intryck med gedigen känsla. Från vardagsrummet nås bostadens tilltagna balkong. Den härliga balkongen är överbyggd och skapar ett skyddat extrarum under årets varma dagar. Här finns plats för stort utemöblemang och vyn över Växjö domkyrka blir ett vackert blickfång. Sovrummet som går i vilsamma nyanser har en walk-in- closet och plats för dubbelsäng. Det exklusiva badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter. Med hiss från markplan får man ett bekvämt boende där både värme och vatten ingår i avgiften. Området är nytt och expansivt med en skyddad innergård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor man på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att man aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun, bild 2
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun, bild 3

Storgatan 82B

Lägenhet
Arenastaden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 095 000 kr
107 m²
5 rum
vån 7/19
5 158 kr/mån
28 925 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende på 107 kvadratmeter med härlig utsikt och luftig takhöjd! Bostadens genomtänkta planlösning skapar väldisponerade ytor där smart funktion möter sociala ytor. Bostadens hjärta är den rymliga sällskapsytan med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Här finner man härligt ljusinsläpp och fantastisk utsikt tack vare de stora fönsterpartierna från golv till tak. Loggian blir bostadens egna oas som kan möbleras med loungemöbler och där man kan njuta av den vidsträckta utsikten. Bostadens privata del består av fyra sovrum som går i smakfulla färgtoner och med goda förvaringsmöjligheter. De enhetliga och tidlösa badrummen har beklädnad av stenplattor på väggar och golv och här finns också en tvättavdelning i det större badrummet. Den inbjudande entrén är den stora lobbyn i två plan som blir en social mötesplats för huset. På andra våningen ligger den härliga spaavdelningen och det välutrustade gymmet. Takterrassen högst upp i huset har vidunderlig utsikt över hela staden och här ligger också den välrenommerade restaurangen Skai. Icon är beläget mitt i Arenastaden, ett Placemakingprojekt där hela området har attraherat såväl bostadsägare, näringsliv och Idrottsaktiviteter. I närliggande område finns I11 handelsplats, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö. Ett bekvämt boende i toppklass med unik service och pulserande miljö där föreningen tillåter både privatpersoner och juridiska personer som ägare.

  • Premium
  • Hiss
Minnesotavägen 54, Sandsbro, Växjö kommun
Minnesotavägen 54, Sandsbro, Växjö kommun, bild 2
Minnesotavägen 54, Sandsbro, Växjö kommun, bild 3

Minnesotavägen 54

Villa
Sandsbro, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
4 595 000 kr
164 + 8 m²
6 rum
676 m² tomt

Belägen på lugn gata med stor trädgård välkomnas man till denna villa på Minnesotavägen 54 med fria ytor och bra rumsvolymer. Bostaden är i mycket gott skick och har en välplanerad boyta med modern inredningsstandard och bra sällskapsytor fördelat i två plan. Utöver de stora sällskapsytorna erbjuder bostaden fyra sovrum, två badrum samt en funktionell tvättstuga. Den generösa tomten har en skyddad baksida och här finner man ett inglasat uterum med tillhörande uteplats med trätrall. Den välkomnande och genomarbetade framsidan erbjuder en stenlagd uppfart fram till carporten samt en uteplats med trätrall i anslutning till entrén. Detta är ett naturnära, lugnt och trivsamt bostadsområde i populära Sandsbro. Villans planlösning är i modern tappning och har en genomtänkt planlösning som tar tillvara boytan på bästa sätt. Entréplanet erbjuder ett trevligt och socialt kök där den naturliga matplatsen bjuder in till trivsamma middagar. Vardagsrummets har en smakfull interiör och blir boendets självklara plats att umgås på. Både den öppna spisen och närheten till utemiljön ger rummet karaktär. Vidare på våningsplanet finns två sovrum av bra storlek samt ett badrum och en separat tvättstuga. På det övre planet skapar man på ett enkelt sätt en privat sfär med två sovrum samt ett avkopplande allrum. Även här finns ett badrum att tillgå. Den funktionella klädkammaren är lättillgänglig från allrummet och ger gott om förvaringsutrymme till hela våningsplanet Till bostaden hör en uppfart samt en carport som tillsammans ger plats åt flera fordon. Vid carporten finns ett utvändigt förråd samt en praktisk grovingång till tvättstugan. Tomten är lättskött och i perfekt storlek. Här får barnen gott om lekytor samtidigt som det finns mycket utrymme för odlingsprojekt och trädgårdsintresse för såväl matodling som blomsterprakt. Här bor man endast en kort promenad till badplatser i Toftasjön och Helgasjön, förskolor och grundskola, Fyllerydsskogens friluftsområde, Sandsbro idrottsplats och Toftastrands Café. Norremarks handelsområde med bland annat mataffärer, systembolag, apotek samt den populära blomsterbutiken Signes Trädgård finns i närheten. Likaså barnomsorg , idrottsanläggningar och Glasrikets golfbana. In till centrum finns det bra cykelleder och busskommunikationer.

  • Premium
  • Energieffektiv
Unamans väg 4, Kampen, Växjö kommun

Unamans väg 4

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 600 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
4 695 kr/mån
23 529 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en välplanerad tvåa med balkong i västerläge endast ett stenkast från Växjösjön och endast några minuter från Centrum. Här möts man av genomgående enhetliga färgval och ett underbart ljusinsläpp. Redan i hallen ger lägenheten en inbjudande och luftig känsla med öppna ytor mot bostadens vardagsrum och sovrum. Vardagsrummet har generösa ytor som erbjuder goda möbleringsalternativ för både soff- och matsalsgrupp och skapar sociala ytor för familj och vänner. Vidare finner du ett avkopplande och väl tilltaget sovrum med gott om plats för förvaring. Bostaden har ett ombonat kök med fönster i två väderstreck och plats för en trivsam matplats vid stort fönster. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum i tidlösa färg- och materialval samt en rymlig klädkammare. Läget vid stadsnära Växjösjön gör att du kan bada och njuta av en picknik på den stora gräsmattan. Här kan du också träna på utegymmet, spela beachvolleyboll eller ta en löprunda eller promenad mellan de tre sjöarna. I närheten finns dessutom Växjö simhall. Endast en kort promenad bort ligger citys rika utbud där man kan strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. På gångavstånd har man även mataffärer, blomsterbutik, gym och matställen.

  • Balkong
Stora Räppevägen 63, Räppe, Växjö kommun
Stora Räppevägen 63, Räppe, Växjö kommun, bild 2
Stora Räppevägen 63, Räppe, Växjö kommun, bild 3

Stora Räppevägen 63

Villa
Räppe, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
130 + 63 m²
5 rum
1 330 m² tomt

Här erbjuds en oslipad pärla för den som vill skapa ett hem helt utifrån egna önskemål. Huset är beläget på en lummig tomt med generös trädgård. Baksidan av huset vetter mot kanalen och dess natursköna omgivningar. På tomten finns också fristående byggnader i form av förrådslänga och garage. Planlösningen har bland annat sociala ytor på entréplan och sovrum på övre plan. I källarplan finns praktiska utrymmen som tvättstuga och förrådsutrymmen. Tack vare sitt strategiska läge är det nära både in till Arenastaden och Samarkands handelsområde. Den inbjudande naturen lockar alla årstider med både småbåtshamn och den vackra kanalen som granne. Öjaby med bad och fritidsaktiviteter ligger nära och Bredvik med nytt sportfält, skola och bostäder bidrar till lägets attraktivitet samt närheten till de större utfarterna. Det finns fina cykelbanor in till centrum och läget gör det enkelt att både ta sig till centrum och Småland airport.

  • Premium
Södra Esplanaden 34, Söder, Växjö kommun
  • Tis 2 apr kl 16:00
Södra Esplanaden 34, Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra Esplanaden 34, Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra Esplanaden 34

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 550 000 kr
80,9 + 38 m²
3 rum
5 529 kr/mån
43 881 kr/m²

Välkommen till de attraktiva Sebohusen längs med Södra Esplanaden som ritades av stockholmsarkitekten Ernst Grönvall på 40-talet. De charmiga bostäderna karaktäriseras av en inbjudande villakänsla där varje lägenhet har tillgång till en lummig trädgård och en gemensam park för de boende. Utformningen av bostaden utgörs av olika plan och som både har en social och privat del varav dessa är praktiskt avskilda. Entréplanet med vardagsrummet blir boendets naturliga mötesplats med fina sociala ytor där man gärna spenderar mycket tid med familj och vänner. Härifrån kommer man ut till det generösa inglasade uterummet i härligt söderläge. Detta blir sommarens favorityta och här blickar man ut över den insynsskyddade trädgården och Södra Esplanadens allé. Det privata övre planet erbjuder två sovrum och ett rymligt helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Källarplanet är flexibelt och är idag inrett med sovrum och förrådsdel. Här finns möjlighet att skapa allrum, kontor eller sovrum, allt utifrån egna önskemål. Det mysiga radhuskvarteret erbjuder stor frihet och de fina grönytorna skapar utrymme för den trädgårdsintresserade. Samtidigt får man ett bekymmersfritt och lättskött boende. Sebohusen är en kulturhistoriskt intressant förening med stor gemenskap och stabil ekonomi. Beläget på city- och naturnära Söder med allt inom räckhåll får man det bästa av två världar. Utbudet av kulturella upplevelser och välrenommerade restauranger skapar ett attraktivt läge. För barnfamiljen finns det barnomsorg och barnvänliga aktiviteter i närområdet såsom mysiga lekplatser, Strandbjörket och pulkabacken Kala Höjden. Växjösjön med dess vackra promenadstråk erbjuder fysisk aktivitet med utegym, tennisbanor och simhall. Expansiva stationsområdet bidrar till smidiga och bekväma resemöjligheter både i närområdet och till andra städer.

  • Premium
  • Uteplats
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun
  • Lör 23 mar kl 15:30
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun, bild 2
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun, bild 3

Sälgstigen 4F

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 295 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
5 121 kr/mån
21 949 kr/m²

Välkommen till populära Norr och Sälgstigen 4F. Här finner man en tilltalande lägenhet med trevlig föreningsmiljö och grönskade omgivningar. Bostaden ligger en våning upp med fint hörnläge och inrymmer två rum och kök samt en härlig balkong med fint solläge. Vid bostadens entré, i motsatt väderstreck från balkongen, finns även en loftgång att tillgå. Här finns plats för en mindre sittgrupp. På Sälgstigen bor man i en stabil förening där all drift ingår månadsavgiften. Till lägenheten hör även en parkeringsplats och ett utvändigt förråd. Här skapar generösa ytor ihop med stora fönster en härlig och ljus boendemiljö. Lägenheten har en väldisponerad planlösning som ger ett bekvämt boende. Här erbjuds en ljus och inbjudande atmosfär i köket där de sociala ytorna fortsätter över i vardagsrumsdelen. Ytorna ger gott om plats för soffgruppsmöblemang och i köket ryms med enkelhet en tillhörande matplats. Tack vare gavelläget har vardagsrummet ljusinsläpp i två väderstreck. Från vardagsrummet nås även utgången till balkongen. Här möblerar man gärna upp med en sittgrupp. Vidare har bostaden ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns även goda möjligheter för praktiskt klädförvaring i form av två garderober. Dessutom finns ett stilrent badrum med både dusch och klädvårdsdel med tvättmaskin och torktumlare. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns skolor för barn i olika åldrar på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till handelsområdet Norremark ,med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer, tar man sig enkelt med cykel eller bil. För den aktive finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

  • Premium
  • Balkong
Apotekare Reinholds väg 7E, Teleborg, Växjö kommun
  • Idag kl 16:00
Apotekare Reinholds väg 7E, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Apotekare Reinholds väg 7E, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Apotekare Reinholds väg 7E

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 475 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 110 kr/mån
21 071 kr/m²

Välkommen till Apotekare Reinholds väg 7E och detta boende om 70 härliga kvadratmeter. Lägenheten ligger på våning två och har en välplanerad rumsdisponering med fint ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt och fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt tillgång till den härliga balkongen i söderläge. Vidare i lägenheten finns två sovrum av bra storlek, badrum med tvättmöjlighet, och en rymlig klädkammare med bra förvaring. Här bor man på ett attraktivt läge med närhet till Universitetsområdet och med cykelavstånd till Centrum. En kort promenad på cirka en minut från bostaden finns busshållplatser vilket ger bra kommunikationsmöjligheter in till centrum. Inte långt från bostadsområdet ligger både stora mataffärer, gym och matställen. I närheten finns även flera skolar och förskolor. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun
  • Lör 23 mar kl 11:15
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Södrabogränd 5

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 650 000 kr
58,3 m²
2 rum
vån 1/4
4 222 kr/mån
28 302 kr/m²

Underbart boende beläget vid Växjösjöns kant. Tack vare ljusinsläpp från tre väderstreck är man aldrig långt från naturen utanför fönstret eller dagsljusets strålar. Det rogivande vardagsrummet blir den självklara mittpunkten för trivsamma stunder med familj och vänner. Härifrån kommer man också ut till den mysiga balkongen. Med fri öppen utsikt och övertäckt med tak blir detta favoritrummet årets varma dagar och kvällar. Dessutom finns det en trappa ned till markplan vilket skapar en bekväm tillgänglighet. Matplatsen ligger i direkt anknytning till vardagsrummet och med sin stora öppning skapas en integrerad yta där även det stora sällskapet får plats. Sovrummet har bra storlek och erbjuder plats för ytterligare möbler utöver dubbelsäng. De vackra fönster i vinkel skänker en fridfull utsikt. Det stilrena badrummet har ett vackert mönstrat golv och det finns också en stor klädkammare i bostaden. Väl dold i grönskande växtlighet ligger Södrabogränd endast några meter från Växjösjön. Med ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pär Lagerkvists väg 12F, Gamla Norr, Växjö kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Pär Lagerkvists väg 12F, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Pär Lagerkvists väg 12F, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Pär Lagerkvists väg 12F

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 075 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 167 kr/mån
31 159 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade etta på ett centrumnära läge! Lägenheten är belägen på högt läge och med en smart planlösning där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. I hallen möts du av rymliga ytor med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Allrummet är generöst till sin storlek och erbjuder goda sociala ytor samt fint ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti. Allrummet har goda möbleringsalternativ och här inryms både större säng, matbord, soffa och TV-möbel. Bostaden har ett ljust arbetskök med god köksutrustning och med takfönster som skänker dagsljus. Badrummet är praktiskt placerat i anslutning till hall och där färg- och materialval är stilrena. Här bor man i en förening med god ekonomi tillsammans med många bekvämligheter så som övernattningslägenhet, gym och bastu, allt detta i kombination med en ljus och trivsam planlösning. På Pär Lagerkvists väg 12F har du gångavstånd in till stadskärnan och all nödvändig samhällsservice. Inom några minuters promenad når du Växjösjön och dess härliga gångstråk och natur. Det finns också smidiga cykelvägar och bussmöjligheter till universitet.

  • Premium
Bondegårdsvägen 29, Hov, Växjö kommun
  • Sön 24 mar kl 10:15
Bondegårdsvägen 29, Hov, Växjö kommun, bild 2
Bondegårdsvägen 29, Hov, Växjö kommun, bild 3

Bondegårdsvägen 29

Villa
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 995 000 kr
94 + 92 m²
4 rum
738 m² tomt

På en trivsam trädgårdstomt på populära Hov finner vi denna inbjudande familjevilla som erbjuder en hemtrevlig boendemiljö. Här erbjuds en generös uppfart med plats för flera fordon och ett stort rymligt garage med övervåning. Villan har även ett rum med egen ingång i källarplanet som exempelvis kan användas för egen rörelse. De välplanerade ytorna som omger huset erbjuder mängder av sittplatser, odlingsmöjligheter, kreativa rum och grönytor. Tomten är insynsskyddad och har ett bra solläge. Här finns också ett härligt inglasat uterum och en altan som inbjuder till gemenskap. Man njuter gärna i bostadens spabad som ger en extra guldkant i vardagen. Altan och uterum nås med enkelhet både från vardagsrum och sovrum vilket ger fina flöden mellan inne- och utemiljön. Huset är välskött med snygga ytskikt och har löpande renoverats och uppdaterats. Invändigt finner man ett boende med en trivsam och ljus känsla som genomsyrar hela bostaden. Villans planlösning är genomtänkt med många bekväma lösningar som underlättar det vardagliga livet. På entréplanet möts man av en välkomnande hall och vidare in i vardagsrummet som har härlig rymd tack vare stora fönsterpartier. Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet och härifrån kommer man vidare ut till altanen. Bostadens kök är stilrent i vitt utförande och här ryms även en trevlig matplats. På entréplan finns tre avkopplande sovrum och ett helkaklat badrum. Källarplanet erbjuder ett stort sovrum med braskamin, tvättstuga med bastu och dusch, WC, förråd, klädkammare och groventré. Här finns även ett större rum med egen ingång utifrån. Kombinationen av en smakfull boendemiljö och de funktionella lösningarna som huset erbjuder skapar ett idealiskt boende. Till bostaden hör ett exceptionellt garage som överskrider alla förväntningar. Mycket rymligt garage med funktionella ytor perfekt för den fordonsintresserade eller för den som driver verksamhet. Garaget är utrustat med en elektrisk port samt två dörrar, vatten finns indraget och värmen styrs via egen värmepump, vilket ger en extra dimension av bekvämlighet och funktionalitet. Garaget har även en separat förrådsdel för praktisk förvaring. Den inredda övervåningen är en extra bonus och kan användas för en mängd ändamål. Det kan vara ett utmärkt kontor, ateljé eller till och med ett gästrum för besökande vänner och familj. Barnvänliga Hov är mycket omtyckt och det är inte konstigt med tanke på att man har allt inom räckhåll. Barnomsorg och flertalet högstadie- och gymnasieskolor ligger nära. Till handelsområde Norremark, med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. Härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder uppmuntrar till fysisk aktivitet och på vintern inbjuder Tomtabacken till härlig pulkaåkning. Välkommen till ett boende som har allt inom räckhåll. Samtidigt får man en lättskött och väldisponerad villa för hela familjen i ett riktigt trivsamt kvarter.

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 115