Bjurfors Växjö

Bjurfors Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Borggårdsvägen 131, Hovshaga, Växjö kommun
 • Ons 26 jun kl 16:30
Borggårdsvägen 131, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Borggårdsvägen 131, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Borggårdsvägen 131

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 295 000 kr
114,5 m²
4 rum
vån 1/2
5 864 kr/mån
11 310 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerad lägenhet i två plan på Hovshaga! Här finner du ett boende med generösa ytor och en egen trädgårdsdel som skapar härlig villakänsla och möjlighet att skapa sin egna gröna oas. Den välkomnande stensatta entrésidan har plats för mindre utemöblemang medan baksidan erbjuder en härlig grästäppa med rymliga ytor för umgänge samt möjlighet att skapa vackra planteringar, odla växter och utelek. På entréplan finns trevliga sociala ytor med ett rymligt vardagsrum med härligt ljusflöde från flertalet fönster och altandörr. Från vardagsrummet nås bostadens uteplats och trädgård. Vid behov går det att dela av vardagsrummet för att skapa ytterligare ett sovrum och göra bostaden till en femrummare. Vidare är bostadens kök trivsamt placerat och med en trevlig matplats vid fönster. I anslutning till bostadens ljusa hall finns nedre plans badrum. Övre plan är bostadens privata sfär med tre bra sovrum, klädkammare samt ett rymligt badrum. Till bostaden följer även en garageplats och ingår i månadsavgiften. Bostadsområdet ligger endast ett stenkast från Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Här finns också bra cykelleder och busskommunikationer till centrum. Här finns flera förskolor och skolor att välja på och flera mysiga lekplatser i närheten. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Ekesåsvägen 81, Långarör, Växjö kommun
 • Ons 26 jun kl 17:30
Ekesåsvägen 81, Långarör, Växjö kommun, bild 2
Ekesåsvägen 81, Långarör, Växjö kommun, bild 3

Ekesåsvägen 81

Lägenhet
Långarör, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 395 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1/2
5 572 kr/mån
22 176 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och modern bostad belägen på ett naturnära läge i attraktiva Långarör. Här finner ni ett genomtänkt boende med bra planlösning, härligt ljusinsläpp och med naturen som granne. Till bostaden hör även en carport som är belägen i anslutning till entrén. Den välkomnande stensatta entrésidan har plats för utemöbler medan den fantastiska utemiljön på baksidan erbjuder en rogivande och fridfull atmosfär. Med inbjudande utomhusytor på både fram- och baksidan kan man flytta med solen under dygnets timmar. Inredningen och färgsättningen som genomsyrar boendet är mycket stilmedvetet och går i en behaglig ton. Entréplanet har trevliga sociala ytor för familj och vänner och med ett härligt vardagsrum som vidare leder ut till uteplats och trädgård. Här finns ett fint trädäck samt gräsyta som är perfekt för grillkvällar eller lek för barn. Det välutrustade köket har en trivsam planlösning med en ombonad matplats där ett stort fönster skänker fint ljusinsläpp. Här finner du även ett ljust och tidlöst badrum med praktisk tvättavdelning. Övre plan är bostadens privata sfär och här finns tre rymliga och avkopplande sovrum samt ett smakfullt badrum med badkar. Här finns även bra med plats för förvaring eller annan inredning. Detta gör att bostaden utstrålar en härlig känsla och ger ett perfekt hem för familjen. Utanför bostaden finner vi en kort gångväg som går mot en trevlig badvik med sandbotten och vacker vy över Helgasjön. Långarör erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av trolska skogar och härliga bad. På gångavstånd i Sandsbro finner vi även Toftastrands Café. Norremarks handelsområde med bland annat mataffärer, systembolag, apotek samt den populära blomsterbutiken Signes Trädgård finns i närheten. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Idealisk bostadsrätt för den som söker ett bekymmersfritt och modernt boende.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Skärvavägen 5, Gemla, Växjö kommun
 • Tis 25 jun kl 16:30
Skärvavägen 5, Gemla, Växjö kommun, bild 2
Skärvavägen 5, Gemla, Växjö kommun, bild 3

Skärvavägen 5

Villa
Gemla, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
86 m²
3 rum
922 m² tomt

Välkommen till Skärvavägen 5 och denna trivsamma villa. Bostaden är kvadratsmart och här bor ni bekvämt med en härlig tillhörande trädgårdstomt. Villan är belägen på ett naturnära läge med vackra vyer ut över den kringliggande naturen. Här bor ni med ett kort promenadavstånd in till centrala Gemla där all nödvändig samhällsservice finns tillgänglig. Bostaden erbjuder en välfungerande planlösning om 86 kvadratmeter där allt ryms på ett våningsplan. Vardagsrummet är rymligt och de stora fönsterpartierna ger en inbjudande känsla åt hela rummet. Här ges det plats åt både ett stort matbord och en soffhörna. Denna kombination skapar en fin atmosfär för både avkoppling och umgänge. Från rummet når ni den inglasade uteplatsen med vackra vyer ut över den härliga naturen som omringar villan. Köket har plats för ett matbord och rummet får ett fint ljusinsläpp från dubbla fönsterpartier. Bostadens två sovrum har en rogivande känsla och erbjuder goda möbleringsmöjligheter. Bostaden har även smarta funktionella ytor med både ett badrum samt en separat tvättstuga med groventré. Exteriört erbjuds en solig och lättskött trädgårdstomt med fritt och lugnt läge. I direkt anslutning till bostadens vardagsrum nås det inglasade uterummet som sträcker sig över stora delar av baksidan. Här möblerar ni gärna upp med loungemöbler. Tomten med en plan och lättskött gräsmatta bjuder in till social samvaro. Trädgården ger även möjlighet till mycket odling och grönska. Till fastigheten hör även ett garage samt en rymlig uppfart. Denna villa är belägen i Gemla, ett område som lockar både barnfamiljer och andra med sina charmiga villor samt med närhet till både stadsliv och härlig natur. Här bor man i harmoni med naturen och kan njuta av rogivande omgivningar med promenader i skog och öppet landskap. I Gemla bor man med goda kommunikationer in till både Växjö och Alvesta.

 • Premium
Apotekare Reinholds väg 7E, Teleborg, Växjö kommun
 • Sön 30 jun kl 16:45
Apotekare Reinholds väg 7E, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Apotekare Reinholds väg 7E, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Apotekare Reinholds väg 7E

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 475 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 110 kr/mån
21 071 kr/m²

Välkommen till Apotekare Reinholds väg 7E och detta boende om 70 härliga kvadratmeter. Lägenheten ligger på våning två och har en välplanerad rumsdisponering med fint ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt och fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt tillgång till den härliga balkongen i söderläge. Vidare i lägenheten finns två sovrum av bra storlek, badrum med tvättmöjlighet, och en rymlig klädkammare med bra förvaring. Här bor man på ett attraktivt läge med närhet till Universitetsområdet och med cykelavstånd till Centrum. En kort promenad på cirka en minut från bostaden finns busshållplatser vilket ger bra kommunikationsmöjligheter in till centrum. Inte långt från bostadsområdet ligger både stora mataffärer, gym och matställen. I närheten finns även flera skolar och förskolor. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Armborstvägen 2E, Väster, Växjö kommun
 • Tor 27 jun kl 16:30
Armborstvägen 2E, Väster, Växjö kommun, bild 2
Armborstvägen 2E, Väster, Växjö kommun, bild 3

Armborstvägen 2E

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 095 000 kr
116,8 m²
4 rum
6 069 kr/mån
17 937 kr/m²

Välkommen till en inbjudande och stilsäker fyrrummare om 116,8 kvadratmeter fördelat över två plan. Bostaden har genomtänkta lösningar och fina färg- och materialval vilket ger en enhetlig känsla genom hela lägenheten. Här finns allt ni kan önska er i form av både uteplats och balkong, välutrustat kök samt två helkaklade badrum varav ett med en praktisk och avskild tvättstuga. Lägenheten är både hemtrevlig och stilren och har en tilltalande funktionell planlösning där luftiga sällskapsytor kombineras med genomgående fina ljusinsläpp. Entréplanet står för de sociala delarna där det ljusa vardagsrummet erbjuder goda möbleringsalternativ. Från rummet har ni även utgång till uteplatsen i fint solläge. Köket är välutrustat och har en praktisk planlösning som erbjuder ytor för både matlagning och ett matbord. Det helkaklade badrummet är stilrent och utrustat med dusch. Härifrån når ni även den separata tvättstugan. Det övre planet står för den privata sfären med tre sovrum. Samtliga sovrum har smarta förvaringslösningar där två av rummen har tillgång till praktiska klädkammare. Från ena sovrummet når ni även den överbyggda balkongen som gärna möblerar upp med en avkopplande sittgrupp. Även detta våningsplan har ett helkaklat badrum. I månadsavgiften ingår bilplats i varmgaraget som är beläget direkt under bostadslängan där samtliga platser är utrustade med elbilsladdare. Det finns även gott om parkeringsplatser i föreningen samt en stor parkeringsyta i närheten som ingår i Brf Örnen. Boendet är beläget i ett område med välskött utemiljö. Med endast en kort cykeltur eller promenad tar man sig enkelt in till centrum med hela stadens utbud till förfogande. Oxtorgets Coop och Dalbo Centrum erbjuder välsorterade matbutiker på nära avstånd. Det expansiva bostadsområdet karaktäriseras av vacker arkitektur varierat med både villor och lägenheter. Närheten till de stora handelsområdena gör att man har allt inom räckhåll och för den aktiva har man både Spetsamossen med skate, parkour och fotboll samt de stora idrottsarenorna.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun
 • Mån 24 jun kl 17:30
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun, bild 2
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun, bild 3

Storgatan 82B

Lägenhet
Arenastaden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 095 000 kr
107 m²
5 rum
vån 7/19
5 622 kr/mån
28 925 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende på 107 kvadratmeter med härlig utsikt och luftig takhöjd! Bostadens genomtänkta planlösning skapar väldisponerade ytor där smart funktion möter sociala ytor. Bostadens hjärta är den rymliga sällskapsytan med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Här finner man härligt ljusinsläpp och fantastisk utsikt tack vare de stora fönsterpartierna från golv till tak. Loggian blir bostadens egna oas som kan möbleras med loungemöbler och där man kan njuta av den vidsträckta utsikten. Bostadens privata del består av fyra sovrum som går i smakfulla färgtoner och med goda förvaringsmöjligheter. De enhetliga och tidlösa badrummen har beklädnad av stenplattor på väggar och golv och här finns också en tvättavdelning i det större badrummet. Den inbjudande entrén är den stora lobbyn i två plan som blir en social mötesplats för huset. På andra våningen ligger den härliga spaavdelningen och det välutrustade gymmet. Takterrassen högst upp i huset har vidunderlig utsikt över hela staden och här ligger också den välrenommerade restaurangen Skai. Icon är beläget mitt i Arenastaden, ett Placemakingprojekt där hela området har attraherat såväl bostadsägare, näringsliv och Idrottsaktiviteter. I närliggande område finns I11 handelsplats, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö. Ett bekvämt boende i toppklass med unik service och pulserande miljö där föreningen tillåter både privatpersoner och juridiska personer som ägare.

 • Premium
 • Hiss
Nygatan 1B, Centrum, Växjö kommun
 • Mån 24 jun kl 17:30
Nygatan 1B, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Nygatan 1B, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Nygatan 1B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 290 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/3
1 210 kr/mån
51 600 kr/m²

Välkomna till Nygatan 1B och denna kvadratsmarta etta på bekvämt läge. Bostaden har en fin kombination av bekvämlighet och stil med flera noggrant utvalda detaljer som underlättar vardagen. Bostaden har nyligen genomgått en uppdatering av ytskikt vilket ger en smakfull boendemiljö. Lägenheten är belägen på andra våningen där interiören är enhetligt ljus vilket ger ett lugnt och harmoniskt boende. Här bor ni i en välmående förening på centrumnära läge. Hallen välkomnar er med goda avhängningsmöjligheter bakom stilfulla garderobsdörrar. Genomgående hög standard genomsyrar bostaden med genomtänkta materialval. Från hallen nås det helkaklade badrummet i stilrent utförande. Här finns även möjlighet att installera en tvättmaskin. Vidare in från hallen finner ni köket som kombinerar skåpsförvaring och arbetsytor på ett mycket bra sätt. Köket och vardagsrummet samspelar i en öppen planlösning, vilket skapar en trivsam känsla. Vardagsrummet ger plats åt både ett matbord samt en mysig soffhörna. Den genomtänkta glasväggen skapar en avskild och privat känsla in mot bostadens sovalkov. Här ryms en större säng och fönsterpartiet ger ett fint ljusinsläpp. Med sitt centrala läge har ni citys stora utbud runt hörnet. Här kan ni strosa runt i butiker, njuta av en härlig bit mat eller brunch på en av de mysiga restaurangerna och ta del av stadens kulturutbud. På ett enkelt sätt tar ni er även till stationen och sjukhuset. Närheten till stationen ger bra kommunikationsmöjligheter både via tåg samt buss. Härifrån tar ni er ut till både Linnéuniversitetet och de stora handelsområdena. Vid vackert väder njuter ni gärna runt Växjösjöns promenadstråk eller tar en cykeltur runt en av många härliga cykelleder. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

 • Premium
Linodlarvägen 2, Öster, Växjö kommun
 • Mån 24 jun kl 16:30
Linodlarvägen 2, Öster, Växjö kommun, bild 2
Linodlarvägen 2, Öster, Växjö kommun, bild 3

Linodlarvägen 2

Villa
Öster, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 695 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
616 m² tomt

Välkommen till denna praktiska och kvadratsmarta villa med allt man kan önska sig. Huset byggdes 1961 och består av 90 + 90 välplanerade och funktionella kvadratmeter samt ett praktiskt garage. Beläget i ett lugnt område på Öster med gångavstånd till stadskärnan är detta ett perfekt hem för den aktiva familjen. Med en välskött utemiljö med gräsytor på flera sidor av villan finns det alltid en solig plats att njuta av. En effektiv planlösning på entréplan ger fina ytor som inbjuder till samvaro och genomsyras av fint ljusinsläpp. Här finns ett tilltaget vardagsrum, köket med tillhörande matplats samt tre sovrum med anpassningsbara ytor. Vidare erbjuds även ett badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Källaren är funktionell och erbjuder bland annat en tvättstuga. På Öster bor man i ett av Växjös mest omtyckta och attraktiva stadsdelar nära lummiga grönområden och mysiga parker. Här finns gemytliga bostadskvarter med vacker och inspirerande bebyggelse. Till Stortorget är det endast 1,5 km och centrum erbjuder välrenommerade restauranger, härliga butiker och ett stort kulturellt utbud. Man tar sig enkelt dit via cykel eller till fots. På Öster finner man serviceinrättningar och mysiga Hovs bageri och stadsodlingen Östrabo ekobacke. Det finns god skolomsorg med allt från förskola till gymnasium i närområdet. För den aktive finns det flera sportanläggningar och på Fläktenområdet finns det gym, padelhall, skatehall och kampsportförening dessutom ligger simhallen på ett kort cykelavstånd. Det finns också härliga promenadstråk runt Trummen och Växjösjön med vacker natur. Inte långt härifrån finns Fyllerydsskogen med både härliga löpspår och golfbana.

 • Premium
Allmogevägen 120, Teleborg, Växjö kommun
 • Imorgon kl 16:30
Allmogevägen 120, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Allmogevägen 120, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Allmogevägen 120

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 145 000 kr
75,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 395 kr/mån
15 166 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina bostad på Teleborg! Här bor du i en lägenhet med bra planlösning där trevliga ytor erbjuds. Bostaden är upplåten som en tvåa men har en klädkammare som kan användas till flera användningsområden. Redan i hallen får man en välkomnande känsla och detta genomsyras i resterande del av bostaden. Hallen är rymlig, ljus och erbjuder bra med förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet samt köket erbjuder trevliga sällskapsytor som passar bra till när familj och vänner kommer på besök. Det stora sovrummet erbjuder bra med yta för en dubbelsäng och har gott om förvaring. Utöver bostadens rymliga sovrum erbjuds även ett extra rum som fungerar bra som kontor eller ett mindre sovrum. Tillhörande lägenheten finns en stor balkong som erbjuder utrymme för utemöbler. Tack vare bostadens generösa ytor ges mycket yta för pengarna. Till lägenheten hör även en garageplats. Teleborg erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk längs Södra Bergundasjön. I det närliggande området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet, en utflyktslekplats, och grillplats Vikaholm. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra Björkvägen 67, Tingsryd, Tingsryds kommun
 • Mån 24 jun kl 16:00

Östra Björkvägen 67

Lägenhet
Tingsryd, Tingsryds kommun
Bjurfors Växjö
825 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/1
3 985 kr/mån
10 927 kr/m²

Välkommen till Östra Björkvägen 67 och denna stilrena bostad med många bekvämligheter och ett inglasat uterum som vetter mot en grönskande trädgård. Lägenheten är belägen i markplan och disponerar en boyta om 75,5 kvadratmeter. I Tingsryd bor ni med tillgång till alla tänkbara bekvämligheter och med direkt närhet till natur och strövområden. Boendet har ett genomgående fint ljusinsläpp och lättmöblerade ytor både i de sociala delarna och i bostadens två sovrum. Köket är välutrustat och går i ljusa färger. I nära anslutning till köket finns det även möjlighet att möblera upp med ett matbord. Från köket når ni även det inglasade uterummet. Här finns det ett härligt uterum och en grönskande trädgård. Trädgården har flera buskar och planteringar och ger en barnvänlig miljö. Bostadens sociala ytor från köket fortsätter i ett generöst vardagsrum. Bostadens smarta disponering binder ihop det generösa vardagsrummet med matplats och kök vilket skapar en social enhet. Även här har ni utgång till baksidan. Vidare i bostaden finns två sovrum där rummen med fördel kan möbleras efter behov. Badrummet är helkaklat och här erbjuds även goda tvättmöjligheter i form av både tvättmaskin och torktumlare. På Östra Björkvägen 67 bor ni centralt i Tingsryd med närhet till rogivande skogar med spännande och artrik natur. Här bor ni i lummiga och inbjudande kvarter med närhet till barnomsorg, skola och all nödvändig samhällsservice. Här finns all service ni behöver och det finns goda busskommunikationer till andra städer såsom Växjö, Karlskrona och Ronneby. Tingsryd har mycket att erbjuda i form av underbar natur, ett mycket aktivt företagande, många idrottsaktiviteter och rikt föreningsliv. Här finns fiskesjöar, vackra vandringsleder och nationalparken Åsnen som lockar många med sina fina rekreationsområden. Det finns ett rikt utvecklat näringsliv med många nätverkskontakter som gör orten mycket attraktiv. Utbudet av sporter är stort och här finns mängder av aktiviteter såsom fotboll, häst och hockey!

 • Plus
 • Uteplats
Gamla Norrvägen 13C, Norr, Växjö kommun
Gamla Norrvägen 13C, Norr, Växjö kommun, bild 2
Gamla Norrvägen 13C, Norr, Växjö kommun, bild 3

Gamla Norrvägen 13C

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3
3 360 kr/mån
25 364 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerad tvåa med generös balkong. Perfekt boende för de som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge. Den charmiga utformningen av bostaden tillsammans med färgsättningen skapar en hemtrevlig bostad. Den genomgående planlösningen skapar ett bra flöde i bostaden och har ett vackert ljusinsläpp i två väderstreck. Vardagsrummet rymmer soffhörna och här finner man ett vackert stavparkettgolv i original. Från detta rum kommer man också ut till den härliga och inglasade balkongen med fina vyer över den gröna innergården. Balkongen bildar ett extra rum som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Köket är ombonad och är utrustat med komplett köksutrustning. Här kan man möblera upp med en trivsam matplats. Sovrummet har fint ljusinsläpp samt plats för en dubbelsäng. Här finns även en praktisk garderob. Badrummet är helkaklat och tvättmaskinen ger goda tvättmöjligheter. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter i rymliga garderober vilket ger ett härligt och bekymmersfritt boende. Här bor man i en stabil förening med en månadsavgift där både värme och vatten ingår. På Gamla Norrvägen bor man nära både mataffärer och matställen. Det finns även gott om busshållsplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns sportfält och löpbanor i närheten. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Lillestadsvägen 20, Gamla Norr, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Lillestadsvägen 20, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Lillestadsvägen 20, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Lillestadsvägen 20

Radhus
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 350 000 kr
114 + 16 m²
4 rum
605 m² tomt

Välkommen till ett populärt boende på Gamla Norr! Bostaden är placerad i ett omtyckt område med närhet till bland annat barnomsorg, natur och centrum. Huset är byggt 1960 och karaktäriseras av stora fönsterpartier och vinklad takhöjd. Vidare erbjuder boendet 114 välplanerade och funktionella kvadratmeter. Huset har en hel del kvar av sin ursprungliga charm där en ny köpare kan få en vacker kontrast av originaldetaljer och ny inredning. Den väl genomtänkta planlösningen ger två plan där stora fina sociala ytor kombineras med den privata sfären. Entréplan erbjuder en välkomnande och öppen hall med tillhörande gästtoalett. På detta plan finner ni även det generösa vardagsrummet med stora fönsterpartier som skänker rummet underbart ljusinsläpp och vy. I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens kök med en trivsam matplats. Nedre plan är den privata delen med flera sovrum, badrum och flera förrådsutrymmen. Boendets baksida erbjuder en härlig trädgård med soligt läge och stora grönytor. I trädgården finns flera fruktträd och plats för plats för utemöbler, barnlek och planteringar. Omtyckta Gamla Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6 dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållsplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

 • Premium
Paradvägen 45, Hovshaga, Växjö kommun
 • Tis 18 jun kl 16:30
Paradvägen 45, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Paradvägen 45, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Paradvägen 45

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 395 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 039 kr/mån
18 725 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade bostadsrätt på Paradvägen 45! Denna bostad erbjuder bland annat stora sociala ytor, två bra sovrum och gott om förvaring. Redan i hallen möts man av den trivsamma känslan som genomsyrar boendet och där det generösa vardagsrummet blir bostadens hjärta. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna terrassen placerat i söderläge med utsikt över grönområden. Här finns gott om plats för utemöblemang och gröna planteringar. Vardagsrummet är smart integrerat med det ljusa köket och den trivsamma matplatsen som flödar i ljus. Lägenheten har två sovrum varav ett i större storlek som med enkelhet rymmer en dubbelsäng. Vidare är badrummet av bra storlek och här finns en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt väggskåp. Den stora klädkammaren i anslutning till hallen är väl tilltagen och erbjuder gott om förvaring. På Paradvägen bor man på barnvänliga Hovshaga nära förskolor, Gustavslundsskolan och underbar natur. Ett stenkast bort ligger 4H gården och Hovshagavallen med fotboll- och tennisbanor. Naturreservatet med både bokskogar, granskogar, Helgasjön och Kronoberg ligger i närområdet. Här finns goda bussförbindelser och cykelleder in till centrum.

 • Premium
 • Balkong
Örsledsvägen 20B, Räppe, Växjö kommun
 • Tis 18 jun kl 16:30

Örsledsvägen 20B

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 995 000 kr
71,4 m²
3 rum
vån 2/2
6 399 kr/mån
27 941 kr/m²

Välkommen till en fin bostad beläget i Räppe. Här finner ni en trevlig bostad som andas ljus, rymd och charm. Med stilrena materialval och fina nyanser skapas ett modernt hem samt en hemtrevlig känsla. Tack vare den öppna planlösningen blir det verkligen ett härligt hem att umgås i med familj och vänner. Ni erbjuds ett vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp i anslutning till det fina köket, med gott om plats för en större soffgrupp och matplats. Köket är klätt i gråa nyanser med ljus bänkskiva som skapar en modern och stilren känsla. Det finns två sovrum i bra storlek som har många möbleringsmöjligheter efter smak och tycke. Badrummet är i bra rymd med smarta lösningar som skapar både ett snyggt och praktiskt badrum. Bostaden erbjuder även en trevlig balkong som passar perfekt att njuta av morgonkaffet på. Detta område är perfekt för dig som vill bo lite utanför stan med närhet till grönska. I området Räppe mellan Bergundasjön och Räppegölen, kan du nu flytta in i trevliga villakvarter med nyanlagda parker.

 • Plus
 • Balkong
Högövägen 4B, Bredvik, Växjö kommun
Högövägen 4B, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Högövägen 4B, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Högövägen 4B

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
895 000 kr
48 m²
1 rum
3 117 kr/mån
18 646 kr/m²

Varm välkommen till en fin etta i Bredvik där du erbjuds trygg månadsavgift i fem år. Här finns oerhört smakfulla och genomtänkta materialval som förmedlar en känsla av lyx och stil. Bostaden erbjuder trevliga och sociala ytor som är bekvämligt för härligt umgänge. Köket är i en öppen planlösning mot vardagsrummet och kommer i en härlig vit nyans och förmedlar en känsla av modern inredning och stilren känsla. Rummet ger med sina generösa fönsterpartiet ett härligt ljus och gör detta rum till ett trivsamt ställe att vistas i. Det finns plats för en större säng och det går med en smidig lösning skärma av området vid sängen. Badrummet är helkaklat och följer i samma stilrena färgton i härlig vit. Hela lägenheten är modern och har ett härligt ljus och en harmonisk känsla som genomsyrar hela bostaden. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

 • Premium
 • Uteplats
Domherrevägen 5, Högstorp, Växjö kommun
 • Imorgon kl 16:30
Domherrevägen 5, Högstorp, Växjö kommun, bild 2
Domherrevägen 5, Högstorp, Växjö kommun, bild 3

Domherrevägen 5

Villa
Högstorp, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
4 750 000 kr
154 + 23 m²
6 rum
679 m² tomt

Välkommen till Domherrevägen 5 och denna enplansvilla som erbjuder generösa boendeytor och stilren inredning. Här finner ni ett hem där hela familjen kan trivas tillsammans utan att kompromissa på ytorna för umgänge eller funktionalitet. Till bostaden hör även ett garage med en tillhörande garageuppfart som tillsammans rymmer flera fordon. Allt i ett tryggt, barnvänligt läge med närhet till mataffär, skolor och förskolor, härlig natur och friluftsliv samt utmärkta kommunikationer. Villan har en planlösning med en riktigt bra rumsfördelning som innefattar sex rum med en perfekt balans mellan generösa ytor för det sociala och praktisk funktionalitet. Centralt i bostaden finner ni stora sociala ytor där kök och allrum ligger i en öppen planlösning. Från matplatsen i allrummet når ni det luftiga vardagsrummet som tack vare stora fönsterpartier och altandörr har en direktkontakt med utemiljön. Bostadens privata del består av tre sovrum av bra storlek samt ett badrum med både dusch och badkar. Sovrummen erbjuder lättanpassade ytor samt bra förvaringslösningar. Till höger om entrén till bostaden finner ni den välutrustade tvättstugan som även har en grovingång. Här finner ni också ett till badrum samt ytterligare sovrum. Sammantaget skapar sovrummen och de funktionella lösningar ett bekvämt boende för hela familjen. Bostaden har kontinuerligt uppdaterats och underhållits där bland annat maskinparken successivt blivit förnyad, senast med tvättmaskin från 2021 och diskmaskin från 2023. Tomten på 679 kvadratmeter är plan och lättskött och erbjuder fina trädgårdsytor där både barn och vuxna kan njuta. I trädgården finns träd, planteringar och fina grönytor. På husets baksida finns en uteplats som nås från både köket och vardagsrummet. Omtyckta Högstorp är mycket barnvänligt och samtidigt nära till allt man behöver. Närhet till naturen och smidigheten att nå de stora utfartslederna gör det enkelt att ta sig in till centrum och de stora handelsområdena. Det finns fina lekplatser, förskolor och skolor på alla nivåer i området som man når till fots eller på cykel. Med bra cykelleder och busslinjer utanför bostadskvarteret blir kommunikationen smidig. Fyllerydsskogen med härliga löpspår och skogsstigar passar den aktive, likaså Glasrikets golfklubb och Åbovallens idrottsplats med stora fotbollsplaner.

 • Premium
Kårestad Gummesgård 2, Kårestad, Växjö kommun
Kårestad Gummesgård 2, Kårestad, Växjö kommun, bild 2
Kårestad Gummesgård 2, Kårestad, Växjö kommun, bild 3

Kårestad Gummesgård 2

Villa
Kårestad, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 595 000 kr
125 + 107 m²
5 rum
2 113 m² tomt

Välkommen till detta välgenomtänkta boende med fantastisk utemiljö. Den kvadratsmarta villan ligger på ett naturskönt läge med utsikt över öppna fält och vackert landskap. Hemmet har mängder av positiva fördelar som sociala och öppna ytor, tilltagna och privata sovrum, inbjudande altan samt en stor carport utrustad med el-bilsladdare. Här får du ett riktigt modernt och stilfullt hem med hög standard i såväl design som funktion. Ett perfekt boende för er som vill bo med stor frihet men ändå på ett bekvämt avstånd till Växjös stadskärna. När ni kliver in i villan välkomnas ni av en ljus och luftig hall utrustad med en garderobsvägg. Från hallen öppnas vyn upp mot både vardagsrummet och köket. Köket går i modernt utförande med luckor i ljus färgsättning och en praktisk köksö. Köket och vardagsrummet samsas i en öppen yta där känslan är luftig och bjuder in till trivsamma möbleringsalternativ och sociala tillställningar. Från vardagsrumsdelen når ni den härliga uteplatsen med trätrall. Härifrån blickar ni ut över trädgården och de öppna landskapen. På det välgenomtänkta och privata etageplanet finner ni bostadens tre sovrum samt ett snyggt badrum i helkaklat utförande. Bostadens nedre plan erbjuder väl tilltagna ytor där allrummet blir en naturlig plats för avkoppling framför den stämningsfulla kaminen. På detta våningsplan finner ni även en rymlig tvättstuga med bra ytor för klädvård. Från allrummet når ni även en praktisk toalett. Den välskötta trädgården inger en känsla av lugn och ro. Tomten är generös om hela 2 113 kvadratmeter. Här erbjuds gott om plats för lek och umgänge samtidigt som det finns goda möjligheter för odling. I trädgården finns flera träd och buskar. På framsidan av villan finns fina odlingsytor med anlagda odlingar och pallkragar för att njuta av sina egenodlade och närproducerade produkter. Ytorna i trädgården ger plats för att skapa flera olika uteplatser vilket gör det lätt att följa solens strålar hela dagen. Carporten har även en separat del som kan användas för en mängd ändamål vilket är en extra bonus. Det kan vara ett utmärkt kontor, ateljé eller ett hemmagym. Till fasigheten hör även ett garage, Här bor ni i harmoni med naturen och kan njuta av rogivande och fridfulla omgivningar. På ett bekvämt köravstånd från bostaden når ni både Växjö och Furuby. I både Furuby och Högstorp finns det förskolor och skolor på alla nivåer samt närhet till flera idrottsanläggningar så som Glasrikets golfklubb och Åbovallens idrottsplats med stora fotbollsplaner. I Högstorp finns även matbutik och annan nödvändig samhällsservice.

 • Premium
Smålandsgatan 1A, Söder, Växjö kommun
 • Imorgon kl 18:15
Smålandsgatan 1A, Söder, Växjö kommun, bild 2
Smålandsgatan 1A, Söder, Växjö kommun, bild 3

Smålandsgatan 1A

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 445 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/3
5 971 kr/mån
26 868 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina och väl omhändertagna lägenhet om fyra rum på populära Söder med stadskärnans stora utbud runt hörnet. Lägenheten är ursprungligen en trea och kan med enkelhet göras om genom att ta ner den uppsatta väggen i vardagsrummet. Lägenheten är genomtänkt i alla avseenden - attraktivt läge, perfekt planlösning och hög standard. Med sitt centrala läge och tilltagna ytor blir det en bekväm och bekymmersfri oas att komma hem till. Hela boendet genomsyras av stora ytor och fina detaljer. Här har man skapat ett harmoniskt hem med ljus färgsättning och vackra materialval. Här erbjuds integrerade sociala ytor i kombination generös takhöjd och underbart ljusinsläpp från flera väderstreck. I det vackra vardagsrummet har man ett trevligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och planlösningen uppmuntrar till social samvaro. Köket har en trivsam utformning i ljusa färger och rymmer en matplats. Alla sovrum erbjuder generösa förvaringsmöjligheter i form av flera garderober. Från lägenhetens stora sovrum finns den mysiga balkongen med utsikt över de lugna omgivningarna. Badrummet är helkaklat i enhetlig färgsättning och utrustat med duschhörna. Att bo på Söder med dess rika utbud öppnar upp för en njutbar livsstil. Ta en promenad runt Växjösjön och spendera en härlig dag i Strandbjörket eller Linnéparken. I city strosar man runt i mysiga butiker och avslutar dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Här känner man också pulsen från nya stationsområdet och näringslivets mötesplats World Trade Center som sjuder av aktivitet. Bekvämligheten att kunna promenera till stationsområdet och ta tåget till en annan stad gör att man alltid är nära flexibla kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Frejagatan 5B, Söder, Växjö kommun
 • Ons 19 jun kl 16:30
Frejagatan 5B, Söder, Växjö kommun, bild 2
Frejagatan 5B, Söder, Växjö kommun, bild 3

Frejagatan 5B

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 475 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
3 013 kr/mån
32 065 kr/m²

Välkommen till en modern lägenhet med ljusa och stilfulla materialval. Bostaden präglas av trevliga sällskaps ytor och fina färgtoner som ger en modern känsla. Redan vid entrén möts man av ett härligt ljus som ger en härlig överblick över lägenheten. Vardagsrummet är rymligt och här får man plats med en större loungegrupp samt tv möbel. Det moderna köket är ljust och har en stilren inredning med bra utrustning. Här finns även plats för en större matgrupp i anslutning till vardagsrummet samt annan möblering efter smak och tycke. Badrummet är helkaklat och erbjuder bra med rymd. I sovrummet finns bra med förvaring samt plats för en dubbelsäng. Till lägenheten hör även en trevlig balkong som passar perfekt att använda nu när sommaren närmar sig. Den ombonade känslan i bostaden inbjuder till avslappning och en hemtrevlig atmosfär. På Frejagatan bor man på ett idealiskt läge med en kort promenad till centrum. Även om läget är lugnt är det inte långt till citys hela utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Här bor man också nära Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norra Esplanaden 9, Centrum, Växjö kommun
 • Tis 18 jun kl 16:00
Norra Esplanaden 9, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norra Esplanaden 9, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norra Esplanaden 9

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/3
4 594 kr/mån
22 153 kr/m²

Här erbjuds nu en välplanerad vindslägenhet med stor charm, yteffektiva kvadratmeter och ett privat läge. Boendet har en spännande planlösning med vackra vinklar och unika detaljer och ligger dessutom högst upp på våning 3 av 3 vilket ger extra fin utsikt och inga grannar ovanpå. Med fantastisk charm möter man här ett fint sekelskiftesboende där man direkt finner tilltalande egenskaper och tack vare ljusinsläpp från de charmiga fönstren flödar boendet i ljus. Köket inbjuder till samvaro och är praktiskt planerat. Här finns både bekväma arbetsytor och plats att umgås på. I direkt anslutning till köket når man även den tilltänkta matplatsen. Vardagsrummet erbjuder plats för smidig möblering och har stora fönsterpartier som skapar rymd och skänker rikligt med ljus. Bostadens sovrum erbjuder gott om plats för både säng och extra förvaring. Klädkammaren är tilltagen och nås från sovrummet. Badrummet är utrustat med dusch och nås från hallpassagen in mot köket. Genomgående i lägenheten finns gott om förvaring samt en öppenhet mellan rummen vilket skapar stor trivsel. Här bor man centralt omgiven av välbevarad arkitektur. I Brf Gripen bor man i välskött föreningen med fina gemensamhetsytor. Som boende i föreningen har man tillgång till en fin innergård med gemensamma uteplatser. Till varje lägenhet följer det även med en parkering. Med sitt centrala läge har man citys stora utbud utanför dörren. Här kan man strosa runt i butiker, njuta av en härlig bit mat eller brunch på en av de mysiga restaurangerna och ta del av stadens kulturutbud. Vid vackert väder njuter man gärna runt Växjösjöns promenadstråk eller tar en cykeltur runt en av många härliga cykelleder.

 • Premium
Borggårdsvägen 127, Hovshaga, Växjö kommun
Borggårdsvägen 127, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Borggårdsvägen 127, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Borggårdsvägen 127

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/2
4 046 kr/mån
23 219 kr/m²

Välkommen till Borggårdsvägen 127 och denna inbjudande trerummare belägen på Hovshaga. Bostaden är i fint skick med bra standard och med stora ljusa rum i en modern planlösning. Här bor du i ett lugnt och familjärt område med närhet till grönområden, förskola, skola och lekplatser. Hallen har plats för avhängning och ger direkt en välkomnade känsla in i bostaden. Vid entrén finns även en privat uteplats att nyttja. Bostaden är välplanerad med härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier. Köket går i vit färgsättning och är smart planerat. Matplatsen ligger i naturlig anslutning till köket samtidigt som de fina social flöden till vardagsrummet består. Det stora vardagsrummet ger plats åt en soffa. Utöver detta finns två stycken sovrum, det ena med gott om förvaringsutrymme i garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och utrustat med med duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare. Från bostaden har du vyer över en öppen gård med lekplats och grönska. Till bostaden följer även en garageplats som ingår i månadsavgiften. Till bostaden hör även ett isolerat förråd samt en mindre gräsyta i anslutning till trappan som leder upp till bostaden. Bostadsområdet ligger endast ett stenkast från Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Här finns också bra cykelleder och busskommunikationer till centrum. Här finns flera förskolor och skolor att välja på och flera mysiga lekplatser i närheten. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Välluddevägen 7A, Välludden, Växjö kommun
 • Ons 19 jun kl 16:30
Välluddevägen 7A, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Välluddevägen 7A, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Välluddevägen 7A

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 945 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/6
5 532 kr/mån
22 102 kr/m²

Varmt välkommen till en mycket trevlig och välplanerad trea med fantastiska ytor och genomgående hög standard. Tack vare en öppen planlösning blir lägenheten ljus och här finner man allt man kan önska. Den generösa balkongen har gavelläge och är inglasad för en ombonad och skyddad miljö. Här finns plats för både matgrupp och loungemöbler vilket ger möjlighet till både umgänge och avkoppling. Inne i lägenheten kombineras kök, matplats och vardagsrum i en social planlösning vilket ger plats för mängder av möbleringsmöjligheter. Köket är utrustat med både diskmaskin och bardisk och den rymliga ytan vid de stora fönsterpartierna skapar en naturlig matplats. De två sovrummen är rogivande och erbjuder gott om förvaring tack vare garderober och dressingroom. Det tidlösa helkaklade badrummet med dusch rymmer även tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till hallen finner ni även en gästtoalett. I föreningen finns eget förråd som tillhör lägenheten På Välludden bor man på ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matställen. Det är ett expansivt område med härlig atmosfär och puls tack vare inspirerande och kreativ arkitektur. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Högövägen 2D, Bredvik, Växjö kommun
Högövägen 2D, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Högövägen 2D, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Högövägen 2D

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 550 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
4 103 kr/mån
22 794 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerummaren på Bredvik där du erbjuds trygg månadsavgift i fem år. Lägenhetens genomtänkta helhetsdetaljer gör det enkelt att skapa ett eget drömboende. Den öppna planlösningen och de ljusa materialvalen gör att boendet känns luftigt och tidlöst. Genomgående stora fönsterpartier gör att bostaden flödar i ljus. Vardagsrummet är rymligt och de öppna ytorna mot köket ger fina sociala flöden. Bostadens två sovrum är lättmöblerade och erbjuder smarta och bekväma förvaringslösningar. Badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter och bra förvaring i form av väggskåp. Bostaden har hög standard med golvvärme på hela ytan och lägenheten präglas av den nybyggda fräscha känslan. Till lägenheten hör även en trevlig terrass som passar perfekt här nu till sommaren. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

 • Premium
 • Uteplats
Bäckaslövsvägen 27, Söder, Växjö kommun
Bäckaslövsvägen 27, Söder, Växjö kommun, bild 2
Bäckaslövsvägen 27, Söder, Växjö kommun, bild 3

Bäckaslövsvägen 27

Villa
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
5 995 000 kr
155 + 75 m²
6 rum
1 093 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla, perfekt belägen på populära Söder. Villan är bekvämt utformad med sex rum och kök varav fyra stycken på övre plan. Källaren är praktisk och erbjuder ett stort mervärde åt hela bostaden. Villan är belägen på en attraktiv hörntomt med stora ytor för både lek, umgänge och planteringar. Här bor ni lugnt och barnvänligt med närhet till både stadskärnan och trevliga grönområden. Samtidigt har ni ett smidigt avstånd till förskolor, skolor och kommunikationer. På Bäckaslövsvägen 27 finner ni en villa med en atmosfär som är noggrant genomtänkt och en välskött utemiljö. Villan erbjuder en harmonisk kombination av bevarad karaktär och stilfullt uppdaterade ytor. Med sina rymliga sovrum, kök, matplats, vardagsrum samt flera funktionella utrymmen som badrum och tvättstuga, erbjuder huset den perfekta balansen mellan gemensamma utrymmen och privata ytor. Det generösa vardagsrummet på entréplanet har gott om utrymme att umgås på och har fina sociala ytor in mot både matplatsen och köket. Från vardagsrummet når ni även den härliga altanen med en skyddande inglasning. Köket går i ljusa färger och är smart utformat med praktisk maskinell utrustning. Vidare på samma våningsplan finns ett helkaklat badrum samt ett sovrum med anpassningsbara ytor. Det övre planet erbjuder flera sovrum med goda förvaringslösningar. Ett av sovrummen kan med fördel användas som ett allrum. Även här finner ni ett stilrent och helkaklat badrum. I bostadens källare finner ni bland annat en tvättstuga samt en relaxavdelning med bastu. Den stora tomten erbjuder en fridfull miljö med välskötta ytor som ger gott om plats för utomhusaktiviteter. På tomten finns även ett dubbelgarage samt en bred uppfart. Ett smart placerat uteförråd ger bra med utrymme för förvaring av trädgårdsredskap och andra tillbehör, vilket gör det lätt att hålla tomten i toppskick året runt. Med sin centrala belägenhet på Söder bor ni endast en kort promenad från barnomsorg och skolor såsom Bäckaslövskolan, Procivitas och Kronobergs skola samt förskolor. Ett stenkast bort ligger Växjösjön och Bokhultet med dess omgivningar som erbjuder ett härligt natur och friluftsliv. Barn finner många spännande aktiviteter i närområdet med fotbollsplaner, tennishall och Kala Höjden. På sommaren erbjuder Strandbjörket både lek och bad och ni har alltid nära till ett café eller picknick i området. Dessutom bor ni nära både Växjö Lasarett och det pulserande stationsområdet med både World Trade Center och nya kommun- och stationshuset.

 • Premium
Skogsvägen 6, Åryd, Växjö kommun

Skogsvägen 6

Villa
Åryd, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 795 000 kr
83 + 83 m²
4 rum
1 248 m² tomt

Välkommen till Skogsvägen 6 och denna villa i lugna och omtyckta Åryd. Villan är belägen på en lättskött tomt med både bärbuskar, smultron och rabarber. Här finns stor odlingspotential då de tilltagna ytorna ger möjlighet till både odlingslådor, rabatter och krukor. Bostaden har under senare år genomgått renoveringar och uppdateringar på ytskikt vilket ger en stilren boendemiljö. På baksidan finns en tilltagen altan med härligt solläge där ni gärna njuter av kvällssolen. Invändigt finner ni en bra fördelad planlösning där komfort och funktion kombineras. Luftiga sällskapsytor är lika självklart som de stilrena materialvalen. Bostaden har en genomtänkt planlösning där det har lagts stor vikt på enhetliga och sobra färg- och materialval. Direkt på entréplanet möts ni av en välkomnade hall som binder ihop våningsplanet. Direkt till vänster finner ni det ljusa köket med smarta lösningar och plats för matbord. Sällskapsytorna finner ni i vardagsrummet där det finns gott om utrymme för en bekväm sittgrupp samt ett matsalsmöblemang. Färgsättningen på väggarna skapar harmoni och en inbjudande känsla. På våningsplanet finns även tre sovrum att tillgå där ni möblerar upp rummen efter tycke och smak. Ena sovrummet har även utgång till baksidan och den härliga altanen. Badrummet som nås från hallen är även utrustat med en tvättmaskin. Källarplanet erbjuder mängder av praktiska utrymmen som kan anpassas efter behov och skapar ett stort mervärde åt huset. Tomten om 1 248 kvadratmeter är lättskött och plan vilket gör det lätt att nyttja alla ytor. Tomten gränsar mot ett lummigt skogsområde och erbjuder goda möjligheter för både odling och lek för barnen. Det rymliga trädäcket i direkt anslutning till bostaden ger möjlighet att enkelt skapa måltider utomhus och bjuda in till avkopplande stunder. Altanen har en härlig kvällssol och en del av altanen är även under tak vilket ger en skyddad atmosfär. Till fastigheten hör ett garage med en asfalterad uppfart som tillsammans ger plats för flera fordon. Fastigheten är bekvämt utrustat med både bergvärme och fiber och här finns även möjlighet till sjöbevattning under sommaren. Här finner ni ett inflyttningsklart hus för er som vill bo bekvämt! Med sin belägenhet på lugna och familjevänliga Skogsvägen blir detta ett idealiskt boende för barnfamiljen. Här bor ni med närhet till natur och Årydsjön som närmsta granne. På ett bekvämt promenadavstånd når ni närmaste badplats vid sjön. För den aktive finns även elljusspår och fotbollsplan i närheten. I närområdet finns också förskolor och skolor. I Åryd finns även en mataffärer med generösa öppettider. Dessutom ett bekvämt pendlingsavstånd in till Växjö med både buss och bil.

Visar 1 - 25 av 131