Bjurfors Växjö

Bjurfors Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Växthusgatan 11, Biskopshagen, Växjö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Växthusgatan 11, Biskopshagen, Växjö kommun, bild 2
Växthusgatan 11, Biskopshagen, Växjö kommun, bild 3

Växthusgatan 11

Lägenhet
Biskopshagen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 595 000 kr
103,8 m²
4 rum
vån 1/2
7 128 kr/mån
25 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva detta barnvänliga bostadsrättsradhus med gavelläge på populära Biskopshagen. Här bor man i ett lättskött och välplanerat boende med modern inredningsstandard och stora sällskapsytor fördelat i två plan. Beläget på populära Biskopshagen bor man på Söder med tillgång till alla tänkbara bekvämligheter men ändå med härlig natur och strövområden som omedelbar granne. Bostaden ligger vid ett fint gavelläge med välkomnande framsida med stilren plattsättning. Här bor ni hög standard och fina materialval. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning där samtliga rum upplevs rejäla och rymliga med goda förvaringsmöjligheter därtill. På entréplan erbjuds vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, stilrent kök med plats för matbord samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning vilket skapar en social atmosfär. Vidare en våning upp erbjuds bostadens två sovrum och samt ett lättmöblerat allrum som med fördel kan göras om till sovrum. I bostaden finns det genomgående bra förvaringslösningar i form av både garderober, förråd och klädkammare. På Biskopshagen befinner man sig endast en kort promenad från barnomsorg och skolor. Ett stenkast bort ligger Bokhultet med dess omgivningar som erbjuder ett härligt natur- och friluftsliv. Barn finner många spännande aktiviteter i närområdet med bostadsrättföreningens egna lekplats, bordtennisbord, lekstuga och boulebana. I närheten finns även fotbollsplaner, tennishall och Kala Höjden. På sommaren erbjuder Strandbjörket både lek och bad och man har alltid nära till ett café eller picknick i området. Dessutom bor man nära Växjösjöns härliga promenadstråk.

  • Premium
  • Uteplats
Axel Ohlssons Gata 20, Telestadshöjden, Växjö kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Axel Ohlssons Gata 20, Telestadshöjden, Växjö kommun, bild 2
Axel Ohlssons Gata 20, Telestadshöjden, Växjö kommun, bild 3

Axel Ohlssons Gata 20

Radhus
Telestadshöjden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 895 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/1
5 770 kr/mån
24 744 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva detta barnvänliga bostadsrättsradhus på hörntomt beläget i naturnära Telestadshöjden. Till bostaden hör en carport samt en lättskött trädgårdstomt på baksidan. Bostaden är välskött och har en välplanerad boyta med modern inredningsstandard och bra ytor både för det privata och sociala fördelat i två plan! Här bor man med genomgående hög standard och fina materialval på både väggar och golv. På entréplanet erbjuds trivsamma ytor med ett rymligt vardagsrum och ett inbjudande kök. Detta kompletteras med en rymlig hall och ett badrum med tvättmöjligheter. Köket är i stilrent utförande med gott om plats för större matbord invid fönster. Vidare är vardagsrummet lättmöblerat och har utgång till baksidan. Vidare en våning upp erbjuds bostadens fyra sovrum av bra storlek samt ytterligare ett badrum. Från ena sovrummet har man även utgång till bostadens balkong som vetter mot framsidan. Bostaden ligger på en tilltagen hörntomt med ett fint läge och har en välkomnande framsida med stor uppfart och carport. Trädgårdssidan utgörs av ett trevligt trädäck och gräsmatta, perfekt för dig med gröna fingrar. Både altanen och trädgården ger gott om plats för utemöbler. Ett isolerat förråd följer bostaden och finns vid carporten. Telestadshöjden erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av lummiga skogar och gångstråk. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum och universitetet.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Norra Esplanaden 9, Centrum, Växjö kommun
  • Tis 9 apr kl 16:30
Norra Esplanaden 9, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norra Esplanaden 9, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norra Esplanaden 9

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 650 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/3
4 594 kr/mån
22 917 kr/m²

Här erbjuds nu en välplanerad vindslägenhet med stor charm, yteffektiva kvadratmeter och ett privat läge. Boendet har en spännande planlösning med vackra vinklar och unika detaljer och ligger dessutom högst upp på våning 3 av 3 vilket ger extra fin utsikt och inga grannar ovanpå. Med fantastisk charm möter man här ett fint sekelskiftesboende där man direkt finner tilltalande egenskaper och tack vare ljusinsläpp från de charmiga fönstren flödar boendet i ljus. Köket inbjuder till samvaro och är praktiskt planerat. Här finns både bekväma arbetsytor och plats att umgås på. I direkt anslutning till köket når man även den tilltänkta matplatsen. Vardagsrummet erbjuder plats för smidig möblering och har stora fönsterpartier som skapar rymd och skänker rikligt med ljus. Bostadens sovrum erbjuder gott om plats för både säng och extra förvaring. Klädkammaren är tilltagen och nås från sovrummet. Badrummet är utrustat med dusch och nås från hallpassagen in mot köket. Genomgående i lägenheten finns gott om förvaring samt en öppenhet mellan rummen vilket skapar stor trivsel. Här bor man centralt omgiven av välbevarad arkitektur. I Brf Gripen bor man i välskött föreningen med fina gemensamhetsytor. Som boende i föreningen har man tillgång till en fin innergård med gemensamma uteplatser. Till varje lägenhet följer det även med en parkering. Med sitt centrala läge har man citys stora utbud utanför dörren. Här kan man strosa runt i butiker, njuta av en härlig bit mat eller brunch på en av de mysiga restaurangerna och ta del av stadens kulturutbud. Vid vackert väder njuter man gärna runt Växjösjöns promenadstråk eller tar en cykeltur runt en av många härliga cykelleder.

  • Premium
Gustavsbergsvägen 1C, Gamla Norr, Växjö kommun
  • Lör 6 apr kl 12:30
Gustavsbergsvägen 1C, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Gustavsbergsvägen 1C, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Gustavsbergsvägen 1C

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 647 kr/mån
28 230 kr/m²

Välkommen till Gustavsbergsvägen 1C och denna välplanerade tvåa. Här bor du i en stabil och omtyckt förening på Gamla Norr med gång- och cykelavstånd ner till stadskärnan. Sammantaget finner man här en lägenhet med ett genomgående enhetligt intryck där balkongen i söderläge ger extra charm. Med ett lugnt läge finner man denna yteffektiva tvåa med väldisponerad planlösning och ljusinsläpp i två väderstreck. Bostaden erbjuder en välkomnande och rymlig hall med bra förvaring och vackert trägolv. I passagen in mot köket finns flera garderober att tillgå. Köket är trivsamt och erbjuder en härlig plats för matbord framför fönsterpartiet. I vardagsrummet återfinns det massiva ekgolvet från hallen och här har man utgång till balkongen i söderläge med vyer över innergården. Vardagsrummet kan både möbleras med soffgrupp samt ett matbord. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch och tvättmaskin. Sovrummet är generöst till sin storlek och erbjuder plats för dubbelsäng samt både skjutdörrsgarderob och en fransk balkong. Generös takhöjd och tidstypiska detaljer ger denna bostad en mycket trivsam atmosfär. Här bor man i förening med en mycket god ekonomi och med närhet både mataffärer och matställen. Det finns även gott om busshållplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll. En idealisk adress för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge i en välmående förening.

  • Premium
  • Balkong
Borgmästaregatan 2, Väster, Växjö kommun

Borgmästaregatan 2

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 350 000 kr
52 m²
2 rum
3 198 kr/mån
25 962 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla tvåa med generös takhöjd på Borgmästaregatan 2! Här finner ni ett stilrent och genomtänkt boende där stor vikt lagts vid enhetliga och sobra färg- och materialval som genomsyrar hela bostaden. Lägenheten erbjuder väldisponerad planlösning som skapar trevliga och ljusa ytor där det sociala står i fokus. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck och där generösa ytor bjuder in till umgänge. Kökets inredning är i behaglig och ljus ton och erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter i form av köksskåp. Bostadens sovrum är ombonat med väggar i vilsamma toner och har bra med yta för större säng och förvaring. Boendet har ett tidlöst helkaklat badrum där fönster skänker fint ljusinsläpp. Borgmästaregatan är belägen i ett lugnt villakvarter på Väster samtidigt som man har närhet till Storgatan och dess rika utbud. Strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Eller ta en promenad mellan stadens tre sjöar, alla på gångavstånd från lägenheten, något som för övrigt gäller såväl tåg- som busstation. Härifrån tar man sig också enkelt ut till de stora handelsområdena och Arenastaden.

Lugnets väg 5C, Lugnet, Växjö kommun
  • Lör 6 apr kl 13:30
Lugnets väg 5C, Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 5C, Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 5C

Radhus
Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/2
5 825 kr/mån
23 762 kr/m²

Välkommen till Lugnets väg 5C och denna stilsäkra bostad med en genomgående inbjudande boendemiljö. Bostaden har en genomgående ljus färgsättning samt stora fönsterpartier som ger lägenheten en fantastisk rymd. Här har man ett boende med många bekvämligheter och genomgående hög standard. Ljus och öppen lägenhet med väl tilltagna rum och sociala ytor. Tidlösa materialval följer med genom hela lägenheten och skapar ett enhetligt intryck. Den genomtänka planlösningen ger möjlighet till fyra sovrum väl avvägda i storlek, ett trivsamt kök med köksinredning i ljust utförande, generösa sällskapsdelar med stora fönsterpartier samt uteplatser både på fram- och baksidan. Detta kompletteras med två helkaklade badrum med snygga färg- och designval. Uteplatsen på baksidan är rymlig och ger plats åt både soffa och matbord. Här är utemiljön ständigt närvarande vilket ger en rogivande känsla. Kombinationen av luftiga sällskapsytor och genomgående stilsäkra färg- och designval skapas ett hemtrevligt och bekvämt boende med lugn och skön tillvaro. På Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Premium
  • Uteplats
Skolgatan 1C, Centrum, Växjö kommun
  • Ons 3 apr kl 16:45
Skolgatan 1C, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Skolgatan 1C, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Skolgatan 1C

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 850 000 kr
100 m²
3 rum
vån 3/3
7 657 kr/mån
18 500 kr/m²

Välkommen till denna ombonade lägenhet högst upp i huset med fantastisk tidscharm. Här finner du ett boende med optimalt läge precis intill i citykärnan, Domkyrkan och Växjösjön. Lägenheten är belägen i centrum på en lugn sidogata och har en innergård där det är möjligt att hyra parkering. Lägenheten genomsyras av charm, härligt ljusinsläpp och välplanerad rumsindelning. Här erbjuds en mycket trivsam lägenhet med en planlösning som är utrustad med allt som ger en bekväm vardag. Våningen har en spännande planlösning med vackra vinklar och unika detaljer där det välbevarade plankgolvet i original från 1870 ger bostaden karaktär. Den rymliga hallen välkomnar dig in i hemmet och leder dig vidare in i bostaden där du möts av ett ombonat ljust kök med en trivsam matplats vid fönster. Köket har all nödvändig utrustning och här ger kökets vita köksinredning ett ombonat intryck. Vardagsrummet har generösa ytor vilket ger plats för både ett större umgänge och avkoppling och blir bostadens självklara samlingspunkt. Via fönsterpartiet har man vackra vyer upp mot Östrabos odlingsbacke. Bostaden har även två tilltagna sovrum med anpassningsbara ytor. Stora fönsterpartier ger vackra vyer och från ena sovrummet har man utsikt mot Domkyran. Bostadens smakfulla och renoverade badrum har försetts med tidlösa färg- och materialval. Här finner man även en tvättmaskin och behaglig golvvärme. Lägenheten har flera goda förvaringsytor i bland annat förråd och kattvind. Bostaden är belägen i direkt närhet till Storgatan och dess rika utbud. Strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Eller ta en promenad mellan stadens tre sjöar, alla på gångavstånd från lägenheten, något som för övrigt gäller såväl tåg- som busstation. Härifrån tar man sig också enkelt ut till de stora handelsområdena och Arenastaden.

  • Premium
Norregårdsvägen 17C, Hov, Växjö kommun
  • Sön 31 mar kl 10:00
Norregårdsvägen 17C, Hov, Växjö kommun, bild 2
Norregårdsvägen 17C, Hov, Växjö kommun, bild 3

Norregårdsvägen 17C

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 350 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 442 kr/mån
21 260 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa med inglasad balkong på Norregårdsvägen 17C! Dessa välplanerade 63 kvm genomsyras av ljusa och smakfulla ytor och genomgående färg- och materialval. Planlösningen ger fina sociala och öppna ytor. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som tack vare inglasningen kan nyttjas stora delar av året och som kan möbleras med ett större möblemang. Köket är smakfullt med vit köksinredning och mörk bänkskiva och här finns en trivsam matplats vid det stora fönstret. Det generösa köket skapar utrymme för att bjuda hem både familj och vänner samtidigt som det praktiskt avskiljs från det stora rummet. Arbetsytorna gör att man även har gott om plats för att laga en mysig middag. Vardagsrummet karaktäriseras av härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och erbjuder trevliga sociala ytor. Sovrummet är rymligt och rogivande med stort fönsterparti. Bostadens badrum är helkaklat i stilrent materialval, bra med ytor och förvaring och med goda tvättmöjligheter tack vare tvättmaskin. Lägenheten erbjuder också god förvaringsmöjligheter i form av en hel garderobbsvägg och ytterligare yta för förvaring i hallen. HSB Brf Norregård är en välskött och stabil förening med god ekonomi. Den vackra utemiljön med härliga grönytor borgar för social gemenskap och trivsam stämning. På Hov bor man på ett idealiskt läge med knappt två kilometer in till centrum och det mesta inom räckhåll. Utanför bostadsområdet finns en busshållsplats bekvämt belägen och med täta bussförbindelser når man centrum och Linnéuniversitetet. Handelsområde Norremark med all tänkbar service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel, buss eller bil. Fyllerydsskogen med härliga promenadstigar och vacker natur ligger också i närheten och uppmuntrar till fysisk aktivitet och avkoppling.

  • Premium
  • Balkong
Gösta Edströms väg 5C, Välludden, Växjö kommun
  • Mån 1 apr kl 16:00
Gösta Edströms väg 5C, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Gösta Edströms väg 5C, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Gösta Edströms väg 5C

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/6
5 479 kr/mån
23 395 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade trea på Gösta Edströms 5C. Lägenheten är placerad på våning tre i huset och erbjuder en inglasad balkong i västerläge. Perfekt bostad för dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område med en kort promenad till fin natur och grönområden. Även närhet till Linnéuniversitetet samt Växjös stadskärna. Bostaden har en tilltalande och genomgående stil med välvalda materialval. Här erbjuds en bostad med luftiga och sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I lägenheten finner man en välkomnande hall med plats för förvaring av ytterkläder i form av hatthylla och flera garderober. Vidare in i lägenheten kommer du till det stilrena HTH-köket med öppen planlösning till vardagsrummet. Köket går i ljusa färger och är utrustat med modern utrustning. I anslutning till köket finns även utrymme för ett matbord, en perfekt plats för trevliga middagar och umgänge med vänner och familj. Vardagsrummet är ljust tack vara stora fönsterpartier från golv till tak. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna balkongen med västerläge som har stora ytor för utemöbler. Inglasningen på balkongen ger en skyddad atmosfär och öppnar för att man kan nyttja balkongen under stora delar av året. Vidare har bostaden två sovrum i bra storlek. Båda rummen är praktiska och rymliga med mycket goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob och klädkammare. Det helkaklade badrummet nås från hallen och är utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten tillhör även ett rymligt vindsförråd som nås smidigt via hissen. Säljaren har ett lån på 1,49% hos Swedbank fram till Januari 2025 som en köpare kan överta om banken godkänner detta. I Pelarsalen bor man på ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matstället. Det är ett expansivt område med härlig atmosfär och puls tack vare inspirerande och kreativ arkitektur. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn. Ett idealiskt boende på ett attraktivt läge för den som önskar alla bekvämligheter i en och samma lägenhet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Högalundsvägen 85 H, Alvesta, Alvesta kommun
  • Tor 4 apr kl 16:00
Högalundsvägen 85 H, Alvesta, Alvesta kommun, bild 2
Högalundsvägen 85 H, Alvesta, Alvesta kommun, bild 3

Högalundsvägen 85 H

Lägenhet
Alvesta, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
1 395 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/2
3 780 kr/mån
19 787 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och naturnära trerummare i markplan! Här finner du en bostad i det expansiva och spännande området Spåningslanda. Här bor du i en ljus och smakfull lägenhet med ett naturnära läge. Tack vare öppna flöden genomsyras bostaden av härliga ljusinsläpp och uppmuntrar till social samvaro med familj och vänner. Den stora härliga uteplatsen med tak, som nås både från vardagsrummet och ett av sovrummen, kan möbleras upp med flera utemöblemang. Här får du även tillgång till en egen grönyta. Invändigt ger den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum en luftig känsla samtidigt som det finns en naturlig avskildhet. Köket går i vit nyans och här finns en trivsam yta för matplats. De två sovrummen är avkopplande och ljusa varav det större har gott om förvaring tack vare flertalet garderober. Det rymliga helkaklade är smakfullt i färg- och materialval och har en praktisk tvättavdelning. På Högalundsvägen 85 bor man i ett omtyckt, tryggt och expansivt område i Alvesta. Det naturnära läget gör det barnvänligt med mängder av aktiviteter att utforska. Bostadens belägenhet skapar goda kommunikationsmöjligheter och man tar sig lätt ut till de stora utfartslederna. I närheten finns både skolor och all nödvändig samhällsservice.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Skolgatan 1A, Centrum, Växjö kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Skolgatan 1A, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Skolgatan 1A, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Skolgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 550 000 kr
75 m²
2 rum
5 736 kr/mån
20 667 kr/m²

Välkommen till ett mycket trevligt boende med fantastisk tidscharm. Tack vare en effektiv planlösning och stora fönster blir lägenheten ljus och enkel att möblera. Lägenheten är belägen centralt på en lugn sidogata med närhet till både stadens puls och härlig natur. Lägenheten har en trivsam helhetskänsla där takhöjden ger en genomgående bra rymd. Bostadens hjärta är den rymliga sällskapsytan med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrumsdel. Köket är stilrent i vitt utförande med goda arbetsytor och bra förvaring. Ytan vid de stora fönsterpartiet skapar en naturlig matplats. Det luftiga vardagsrummet har plats för både loungehörna och en mindre arbetsplats. Sovrummet har flera förvaringsalternativ i både garderober och klädkammare. Bostadens badrum ger goda tvättmöjligheter då det är utrustat med tvättmaskin. Även i hallen finns det en klädkammare att tillgå. Till bostaden hör även ett förråd i källaren. Bostaden är belägen i direkt närhet till Storgatan och dess rika utbud. Strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Eller ta en promenad mellan stadens tre sjöar, alla på gångavstånd från lägenheten, något som för övrigt gäller såväl tåg- som busstation. Härifrån tar man sig också enkelt ut till de stora handelsområdena och Arenastaden.

  • Premium
Vikaholmsallén 9N, Vikaholm, Växjö kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Vikaholmsallén 9N, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Vikaholmsallén 9N, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Vikaholmsallén 9N

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 895 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/3
4 632 kr/mån
21 534 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna moderna fyra på gavelläge högst upp i huset. Bostaden nås bekvämt via hiss och vid entrén till lägenheten finns möjlighet att möblera upp men en inbjudande sittgrupp. Lägenheten är belägen optimalt i huset på ett privat och ostört läge. På Vikaholm bor man på ett expansivt läge med närhet både till förskolor och skolor och med bra kommunikationer in till Centrum och till Universitetet. Planlösningen är tilltalande och upplevs väldigt ljus och trevlig. Kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning och ytorna skapar en härlig umgängesplats. Köket är fullutrustat med modern utrustning och arbetsytorna lyses bekvämt upp av spotlights. Det luftiga vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder plats för soffhörna. Utgången till balkongen nås från vardagsrummet. Från balkongen har man fria vyer över omgivningarna och här finns plats för en sittgrupp samt en grill. Bostadens sociala delar består av tre stycken sovrum med anpassningsbara ytor. I bostadens masterbedroom finns även tillgång till en praktisk skjutdörrsgarderob. Bostadens funktionella badrum är helkaklat och utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. I direkt närhet till bostaden finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även ett nytt ute-gym och matställe. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Schwerinvägen 50A, Sandsbro, Växjö kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00
Schwerinvägen 50A, Sandsbro, Växjö kommun, bild 2
Schwerinvägen 50A, Sandsbro, Växjö kommun, bild 3

Schwerinvägen 50A

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 295 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 535 kr/mån
23 333 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade boende som med sina 55,5 kvadratmeter erbjuder en öppen planlösning med sociala så väl som funktionella ytor samt goda möbleringsmöjligheter. Här bor man i ett lugnt område med närhet till fantastisk natur och med bra kommunikationer in till centrum. Tillhörande bostaden gör även två härliga uteplatser. Bostaden har hög standard och ett genomgående fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Den öppen planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet bjuder in till social samvaro med familj och vänner. Sovrummet är rymligt och ger plats åt en dubbelsäng och det moderna badrummet är helkaklat med dusch. Dessutom finns det en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Här bor man endast en kort promenad till bad i Toftasjön, Sandsbro idrottsplats och Toftastrands Café. Norremarks handelsområde med bland annat mataffärer, systembolag, apotek samt den populära blomsterbutiken Signes Trädgård finns i närheten. Likaså förskolor, skolor och idrottsaktiviteter i Fyllerydsskogen och Glasrikets golfbana. In till centrum finns det bra cykelleder och busskommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun
  • Ons 3 apr kl 16:00
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 2
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 3

Gamla Räppevägen 26

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 795 000 kr
92 m²
3 rum
5 968 kr/mån
19 511 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt och lättskött boende på Gamla Räppevägen 26. Här finner ni en väldisponerad trea som bjuder på smakfulla detaljer och en härlig balkong med fina vyer över omgivningarna. Interiören går genomgående i ljusa toner och lägenheten upplevs mycket trivsam. Här bor ni med lugn och skön tillvaro samtidigt som ni har närhet till kommunikationer, skolor, natur, idrott och service. Lägenheten har en hög standard där kvalitativa materialval och stilrena toner samsas med generöst ljusinsläpp som tillsammans skapar en tilltalande enhet. I bostadens kök möts funktion och elegans på bästa sätt. De snygga valen och köksön skapar en varm och välkomnande atmosfär. Det sociala vardagsrummet kan med enkelhet möbleras upp med en större soffgrupp. Vidare ryms även en matplats med enkelhet och rummets sociala ytor förlängs med en balkong med vyer över omgivningarna. Vidare erbjuds två bra sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Båda sovrummen har även flera inbyggda garderober för förvaring. Badrummet är stilrent och utrustat med både dusch samt en praktisk tvätthörna. Här bor ni i harmoni med naturen och kan njuta av rogivande och fridfulla omgivningar. På Helgevärma bor ni på ett attraktivt läge som erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön och Helgasjön bara ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området. I närområdet finns även skolor och förskolor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Maria Nilsdotters väg 7, Östra Lugnet, Växjö kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00

Maria Nilsdotters väg 7

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
103,8 m²
4 rum
vån 1/2
4 681 kr/mån
24 037 kr/m²

Välkommen till denna bostad belägen på populära Östra Lugnet. Här finner man ett boende med väldisponerade kvadratmeter som är fördelade på två våningsplan och erbjuder fina ytskikt samt ett härligt ljusinsläpp. Den stensatta entrésidan har plats för utemöbler och här kan man njuta av sitt förmiddagskaffe. Baksidan erbjuder en lättskött trädgård som bjuder in till trevliga kvällar med umgänge. Materialvalen är noga genomtänkta i både kök och badrum som går i den ljusa färgskalan. Köket har en trivsam matplats med utsikt mot baksidan och det rymliga vardagsrummet har plats för en större soffgrupp som kan möbleras med ett större matbord. På övre plan finner man den privata delen med tre sovrum, badrum, goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och en rymlig klädkammare. På Östra Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Plus
  • Uteplats
Idrottsvägen 12, Teleborg, Växjö kommun

Idrottsvägen 12

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 995 000 kr
113 m²
5 rum
646 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna villa på Idrottsvägen 12! Beläget på omtyckta och barnvänliga Teleborg finner ni denna friliggande villa med garage. Bostaden om 113 kvadratmeter på ett plan erbjuder en planlösning som skapar sociala ytor, goda möbleringsalternativ och praktiska lösningar. Trädgården är behändig till sin storlek och här finns ytor att skapa sin gröna oas med både uteplatser, planteringar och lek. Här har ni chansen att förverkliga ert drömboende efter helt egen smak och behov. Teleborg erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk längs Södra Bergundasjön. I det närliggande området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet, en utflyktslekplats, och grillplats Vikaholm. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum.

Välluddevägen 7A, Välludden, Växjö kommun
  • Tis 2 apr kl 16:30
Välluddevägen 7A, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Välluddevägen 7A, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Välluddevägen 7A

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 095 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/6
5 532 kr/mån
23 807 kr/m²

Varmt välkommen till en mycket trevlig och välplanerad trea med fantastiska ytor och genomgående hög standard. Tack vare en öppen planlösning blir lägenheten ljus och här finner man allt man kan önska. Den generösa balkongen har gavelläge och är inglasad för en ombonad och skyddad miljö. Här finns plats för både matgrupp och loungemöbler vilket ger möjlighet till både umgänge och avkoppling. Inne i lägenheten kombineras kök, matplats och vardagsrum i en social planlösning vilket ger plats för mängder av möbleringsmöjligheter. Köket är utrustat med både diskmaskin och bardisk och den rymliga ytan vid de stora fönsterpartierna skapar en naturlig matplats. De två sovrummen är rogivande och erbjuder gott om förvaring tack vare garderober och dressingroom. Det tidlösa helkaklade badrummet med dusch rymmer även tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till hallen finner ni även en gästtoalett. I föreningen finns eget förråd som tillhör lägenheten På Välludden bor man på ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matställen. Det är ett expansivt område med härlig atmosfär och puls tack vare inspirerande och kreativ arkitektur. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Hiss
Skiftesvägen 81, Teleborg, Växjö kommun

Skiftesvägen 81

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 390 000 kr
88 m²
3 rum
5 414 kr/mån
15 795 kr/m²

Välkommen till en hemtrevlig lägenhet på Skiftesvägen 81! Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område i stadsdelen Teleborg. En välplanerad bostad med ett generöst kök som ger plats för en matplats för fyra personer. Vidare i bostaden finns det två sovrum som båda rymmer dubbelsäng, varav det ena mad platsbyggd garderob. Det erbjuds ett stort, härligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Du får plats med en större soffgrupp, soffbord och tv-bänk med plats över för ytterligare möblering om så önskas. På den mysiga balkongen ut mot den vackra innergården kan du möbler med en skön soffa och ett mindre bord. Badrummet är utrustat med det som kan tänkas behövas tvättmaskin, dusch, handfat med kommod och WC tillsammans med slittåliga material för ett lättskött badrum. Till lägenheten finns ett garage för säkert parkera bilen. Här bor du på andra våningen med ingång i markplan med en avslappnande omgivning. På Teleborg bor man på ett attraktivt läge med närhet både till förskolor och skolor med endast ett kortare avstånd till Centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matstället. Beläget i ett expansivt område med härlig atmosfär och puls tack vare inspirerande och kreativ arkitektur. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Österleden 48D, Norr, Växjö kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Österleden 48D, Norr, Växjö kommun, bild 2
Österleden 48D, Norr, Växjö kommun, bild 3

Österleden 48D

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
695 000 kr
34 m²
1 rum
vån -1/3
1 886 kr/mån
20 441 kr/m²

Välkommen till denna enrummare på Österleden 48D! Nu har du möjlighet att förvärva en bostad i denna stabila förening och skapa ditt drömboende. Bostaden har en väl genomtänkt planlösning med en boendeyta på 34 kvadratmeter. Här finner du en väldisponerad lägenhet med ett väl tilltaget allrum med goda möbleringsalternativ, kök med plats för matbord och utgång till uteplats samt badrum. Här bor man med direkt närhet till Fyllerydsskogen och dess härliga natur och med ett bekvämt avstånd till stadskärnan. I Fyllerydsskogen finns även flera motionsspår med elljus. Endast en kort promenad bort finns sportfält och löpbanor. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Adelas väg 18F, Bredvik, Växjö kommun
  • Ons 3 apr kl 17:30
Adelas väg 18F, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Adelas väg 18F, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Adelas väg 18F

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 375 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/2
5 569 kr/mån
22 619 kr/m²

I populära och naturnära Bredvik finns nu detta välbyggda och harmoniska boende med adress Adelas väg 18F. Den smakfulla exteriören sammanknyts med en mycket fin interiör med genomgående smakfulla val. Bostaden ger möjlighet till uteplatser både på fram- och baksidan vilket gör att man kan man flytta med solen under dygnets timmar. Den terrasserade utemiljön på baksidan av huset skapar en rogivande och fridfull atmosfär. Här erbjudes en trivsamt planerad boendeyta om 105 kvadratmeter fördelat på två plan med tilltalande och väl valda materialval. Inredningen och färgsättningen som genomsyrar boendet är mycket stilmedveten och går i behagliga toner. På entréplanet finner man stora sällskapsytor där kök och vardagsrum erbjuder en trivsam planlösning. Köket är välutrustat och det finns plats för en härlig matplats. Vardagsrummet erbjuder fina sällskapsytor och det finns även utgång till trädäcket och trädgården från rummet. På entréplanet finns även ett helkaklat badrum i tidlös design med tvättavdelning samt ett praktiskt förrådsutrymme under trappan till övre plan. På övervåningen finner man bostadens tre sovrum samt ett ljust allrum. Här finns även ytterligare ett helkaklat badrum utrustat med badkar. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor ni på promenadavstånd till Pär Lagerkvists skola med årskurs upp till nionde klass och har naturen med Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till Centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Uteplats
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun
  • Mån 8 apr kl 17:30
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun, bild 2
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun, bild 3

Sjöbågen 4A

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 725 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/8
3 592 kr/mån
27 823 kr/m²

Med fantastisk charm och underbart läge mellan de två stadssjöarna erbjuds nu ett naturskönt boende med genomtänkta lösningar och fina sociala ytor. Här finner man en välplanerade tvårummare med en överbyggd balkong med härlig sjöutsikt. Här möblerar man gärna upp med avslappnande utemöbler där man kan njuta av utsikten samtidigt som man har ett skyddande tak. Detta moderna boende har genomgående tidlösa färgval som följer med genom hela lägenheten och skapar ett enhetligt intryck. Bostaden har ett enhetligt parkettgolv med golvvärme vilket gör det mycket lättmöblerat. Den sociala delen med vardagsrum och kök genomsyras av en öppen lösning och skapar en naturlig mötesplats i boendet. Den praktiska bardisken skiljer av köket på ett snyggt sätt och ger samtidigt extra arbetsyta. Lägenheten har ett sovrum som går i vilsamma toner och där det finns bra förvaringsmöjlighet för kläder i form av skjutdörrsgarderob. Badrummet är utrustat med duschhörna samt en funktionell tvättavdelning. Föreningsmiljön bjuder både på bad- och båtbrygga vid Trummens strand i anslutning till den härliga gemensamhetslokalen som är fullutrustad för det stora sällskapet. Föreningen har även tillgång till en rymlig övernattningslägenhet som går att hyra för när gäster kommer på besök. På innergårdarna samsas pergola och lekplats med vackra planteringar. Med sitt attraktiva läge är man granne med Universitetsområdet och har endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive kan man utöva allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Adelas väg 8, Bredvik, Växjö kommun
Adelas väg 8, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Adelas väg 8, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Adelas väg 8

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/2
5 569 kr/mån
23 762 kr/m²

Välkommen till ett radhusboende på barnvänliga och naturnära Bredvik. Här erbjuds en villas alla bekvämligheter och stor frihetskänsla. Samtidigt kan man njuta av det lättskötta och bekymmersfria som denna bostadsrätt ger. Detta stilrena boende kännetecknas av många bekvämligheter med lugn och skön tillvaro. Den stensatta entrésidan har plats för utemöbler och här kan man njuta av sitt förmiddagskaffe. Möjlighet finns att gå runt huset på ena sidan samt en generös baksida som gränsar ut mot de välskötta gemensamehetsytorna. Uteplatsen med trätrall har ett härligt solläge som bjuder in till samvaro för härliga grillkvällar. Inredningen och färgsättningen som genomsyrar boendet är ljus, stilren och går i en harmonisk ton. Materialvalet är modernt och både kök och badrum har medvetna materialval som ger boendet en trivsam känsla. Det sobra vardagsrummet har plats för både matgrupp och loungedel om så önskas. Det finns även en utgång till den soliga uteplatsen från detta rum. Lägenheten har en effektiv planlösning där både det sociala och privata får plats. På övre plan finns den privata delen med tre sovrum och ett allrum. Bostaden erbjuder två helkaklade badrum varav ett med dusch och ett med badkar. Badrummet på entréplan har även goda tvättmöjligheter vilket underlättar vardagsbestyren. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor ni på promenadavstånd till Pär Lagerkvists skola med årskurs upp till nionde klass och har naturen med Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till Centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Uteplats
Ulla-Britt Söderlunds väg 46, Vikaholm, Växjö kommun
  • Sön 31 mar kl 10:00
Ulla-Britt Söderlunds väg 46, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Ulla-Britt Söderlunds väg 46, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Ulla-Britt Söderlunds väg 46

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 595 000 kr
121 m²
5 rum
vån 1/2
6 394 kr/mån
21 446 kr/m²

Välkommen till ett parhusboende på ett riktigt attraktivt läge med baksidan mot ett härligt grönområde. Här erbjuds en villas alla bekvämligheter och stor frihetskänsla. Inredningen och färgsättningen som genomsyrar boendet är ljust och går i en harmonisk ton. Här finner ni en trivsam bostad i familjära Vikaholm med dess omtyckta läge och rogivande omgivningar. Här bor ni med genomgående hög standard och fina materialval. Väl inne i bostaden möts man av en ljus hall med rymliga ytor och praktiska lösningar för klädförvaring. Från hallen tar man sig direkt vidare till bostadens trevliga kök i vinkel. Köket är smart planerat och välutrustat med modern inredning. Den öppna planlösningen från köket in mot vardagsrummet ger goda möbleringsalternativ för både matbord och soffgrupp. Från rummet har man en direkt access till bostadens trädgård som vetter mot ett skogsparti. Entréplanet bjuder även på ett snyggt badrum med separat tvättavdelning. En trappa upp når vi bostadens tre rymliga sovrum, allrummet samt ytterligare ett badrum. Här finns även en klädkammare att tillgå. En ypperligt välplanerad bostad fördelad på två plan. Bostaden ligger på ett fint naturläge med välkomnande framsida med stor parkering. På framsidan direkt vid entrén finns en stenlagd uteplats och praktiskt uteförråd. Trädgårdssidan utgörs av ett trevligt och vältilltaget trädäck samt gräsmatta. Här finns gott om plats för utemöbler och här kan man njuta av sol större delen av dagen. Vikaholm erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av lummiga skogar och gångstråk längs Södra Bergundasjön. Här bor du i ständig harmoni med naturen och otroligt rogivande och fridfulla omgivningar. I området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet och grillplats Vikaholm. En populär utflyktslekplats är även 4H-gården som finns i närheten. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum. Idealisk bostadsrätt för den som söker ett bekymmersfritt och modernt boende.

  • Premium
  • Uteplats
Norrgatan 24, Centrum, Växjö kommun
  • Tor 4 apr kl 16:00
Norrgatan 24, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrgatan 24, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrgatan 24

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 195 000 kr
77 m²
2 rum
vån 3,5/4
4 957 kr/mån
28 506 kr/m²

På Norrgatan bor ni med stadens puls och dess stora utbud utanför dörren. Här finner ni en centralt belägen bostad med karaktär och charmig utformning över två plan med sociala ytor på entréplan och privata på övre plan. Färgsättningen går i en modern nyans och bostaden har ett vackert ljusinsläpp. Här bor ni i en lugn välskött förening med en trivsam innergård. Högst upp i huset flödar ljuset in från stora fönsterpartier i söderläge. Stilfull interiör, väldisponerade kvadratmeter och en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ni välkomnas in i en trevlig hall med bra lösningar för avhängning och förvaring av ytterkläder. Från hallen når ni även det helkaklade badrummet med tvättmöjlighet. Vidare möts ni av ett vardagsrum med lättmöblerade ytor och ett härligt ljusinsläpp. Köket är smart planerat och tack vare den öppna disponeringen mot vardagsrummet skapas fina sociala flöden. En våning upp finner ni ett bra planerat sovrum med plats för en säng av större mått, förvaringslösning alternativt en mindre arbetsplats. Charmiga vinklar och flertalet takfönster ger en härlig karaktär. Klädkammare och ett funktionellt badrum finner ni även på detta våningsplan. Här bor ni på ett vibrerande läge i en trivsam förening som har en gemensam innergård. Brf Munken 15 är en stabil förening med god ekonomi där värme, VA bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Med sitt centrala läge har ni citys stora utbud runt hörnet. Här kan ni strosa runt i butiker, njuta av en härlig bit mat eller brunch på en av de mysiga restaurangerna och ta del av stadens kulturutbud. En kort promenad nedför Klostergatan mynnar ut i det nya kommun- och stationshuset. Vid vackert väder njuter ni gärna runt Växjösjöns promenadstråk eller tar en cykeltur runt en av många härliga cykelleder. Dessutom tar ni sig snabbt och med enkelhet ut till Linnéuniversitetet med cykel eller direktbuss.

  • Premium
  • Hiss
Pär Lagerkvists väg 12D, Norr, Växjö kommun

Pär Lagerkvists väg 12D

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 695 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
2 712 kr/mån
29 737 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, charmiga och välplanerade bostad på härliga Gamla Norr. Bostaden har renoverats med moderna val i åtanke som skapar en mjuk och vilsam färgskala. Här har man ett uppdaterat kök med ny köksinredning och integrerade maskiner som ger ett stilrent intryck. Vid det härliga fönsterpartiet som skänker härligt ljusinsläpp finns plats för ett matbord. Vardagsrummet är generöst till storlek och erbjuder goda sociala ytor samt ett vackert parkettgolv. Det går med enkelhet få plats med en stor soffgrupp och matbordsmöblemang. Härifrån nås även bostadens mysiga balkong som har ett skyddande tak. Idealisk för ljumma sommarkvällar och långfrukost på helgen. Bostadens sovrum är ombonat och har väggar i en vacker dov nyans samt bra möbleringsalternativ. Badrummet är helkaklat och erbjuder tvättmöjlighet i form av tvättmaskin.Här bor man i en förening med god ekonomi tillsammans med många bekvämligheter så som övernattningslägenhet, gym och bastu, allt detta i kombination med en ljus och trivsam planlösning. På Pär Lagerkvists väg 12F har du gångavstånd in till stadskärnan och all nödvändig samhällsservice. Inom några minuters promenad når du Växjösjön och dess härliga gångstråk och natur. Det finns också smidiga cykelvägar och bussmöjligheter till universitet.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 115