Bjurfors Växjö

Bjurfors Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Anna Koskulls gata 6C, Välle Broar, Växjö kommun
  • Tis 6 aug kl 18:15

Anna Koskulls gata 6C

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 450 000 kr
35,4 m²
1 rum
vån 2/3
2 267 kr/mån
40 960 kr/m²

Välkommen till Anna koskulls gata 6C och denna trivsamma enrummare. Planlösningen i detta hem skapar effektiva och ljusa ytor med hög standard. Till bostaden hör en trivsam balkong och interiören är enhetligt ljus vilket ger ett lugnt och harmoniskt boende. Här bor ni med närhet till härlig natur och med bra kommunikationer in till stadskärnan. Här möts ni av en modern känsla som boendet skänker. Det stilrena köket är välutrustat med komplett maskinell utrustning. Här finns också plats för en trevlig matplats. Från köket når ni balkongen som kan möbleras upp med en sittgrupp. Allrummet erbjuder goda möbleringsmöjligheter med plats för såväl soffa som en mysig sovalkov. Fönsterpartierna ger en luftig känsla och skapar en trivsam atmosfär. Det moderna badrummet är helkaklat och väl tilltaget med dusch. Här finns även en praktisk tvättdel som underlättar vardagen. Bostaden har ett genomgående parkettgolv och den harmoniska färgskalan skänker lugn. Omgivningarna runtomkring erbjuder mängder av aktiviteter för både rekreation och träning. Med sitt attraktiva läge är ni granne med Universitetsområdet och har endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive kan ni utöva allt från padel och tennis till löpning och simning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Norrvägen 13C, Norr, Växjö kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Gamla Norrvägen 13C, Norr, Växjö kommun, bild 2
Gamla Norrvägen 13C, Norr, Växjö kommun, bild 3

Gamla Norrvägen 13C

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3
3 360 kr/mån
25 364 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerad tvåa med generös balkong. Perfekt boende för de som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge. Den charmiga utformningen av bostaden tillsammans med färgsättningen skapar en hemtrevlig bostad. Den genomgående planlösningen skapar ett bra flöde i bostaden och har ett vackert ljusinsläpp i två väderstreck. Vardagsrummet rymmer soffhörna och här finner man ett vackert stavparkettgolv i original. Från detta rum kommer man också ut till den härliga och inglasade balkongen med fina vyer över den gröna innergården. Balkongen bildar ett extra rum som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Köket är ombonad och är utrustat med komplett köksutrustning. Här kan man möblera upp med en trivsam matplats. Sovrummet har fint ljusinsläpp samt plats för en dubbelsäng. Här finns även en praktisk garderob. Badrummet är helkaklat och tvättmaskinen ger goda tvättmöjligheter. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter i rymliga garderober vilket ger ett härligt och bekymmersfritt boende. Här bor man i en stabil förening med en månadsavgift där både värme och vatten ingår. På Gamla Norrvägen bor man nära både mataffärer och matställen. Det finns även gott om busshållsplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns sportfält och löpbanor i närheten. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Domherrevägen 5, Högstorp, Växjö kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30
Domherrevägen 5, Högstorp, Växjö kommun, bild 2
Domherrevägen 5, Högstorp, Växjö kommun, bild 3

Domherrevägen 5

Villa
Högstorp, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
4 750 000 kr
154 + 23 m²
6 rum
679 m² tomt

Välkommen till Domherrevägen 5 och denna enplansvilla som erbjuder generösa boendeytor och stilren inredning. Här finner ni ett hem där hela familjen kan trivas tillsammans utan att kompromissa på ytorna för umgänge eller funktionalitet. Till bostaden hör även ett garage med en tillhörande garageuppfart som tillsammans rymmer flera fordon. Allt i ett tryggt, barnvänligt läge med närhet till mataffär, skolor och förskolor, härlig natur och friluftsliv samt utmärkta kommunikationer. Villan har en planlösning med en riktigt bra rumsfördelning som innefattar sex rum med en perfekt balans mellan generösa ytor för det sociala och praktisk funktionalitet. Centralt i bostaden finner ni stora sociala ytor där kök och allrum ligger i en öppen planlösning. Från matplatsen i allrummet når ni det luftiga vardagsrummet som tack vare stora fönsterpartier och altandörr har en direktkontakt med utemiljön. Bostadens privata del består av tre sovrum av bra storlek samt ett badrum med både dusch och badkar. Sovrummen erbjuder lättanpassade ytor samt bra förvaringslösningar. Till höger om entrén till bostaden finner ni den välutrustade tvättstugan som även har en grovingång. Här finner ni också ett till badrum samt ytterligare sovrum. Sammantaget skapar sovrummen och de funktionella lösningar ett bekvämt boende för hela familjen. Bostaden har kontinuerligt uppdaterats och underhållits där bland annat maskinparken successivt blivit förnyad, senast med tvättmaskin från 2021 och diskmaskin från 2023. Tomten på 679 kvadratmeter är plan och lättskött och erbjuder fina trädgårdsytor där både barn och vuxna kan njuta. I trädgården finns träd, planteringar och fina grönytor. På husets baksida finns en uteplats som nås från både köket och vardagsrummet. Omtyckta Högstorp är mycket barnvänligt och samtidigt nära till allt man behöver. Närhet till naturen och smidigheten att nå de stora utfartslederna gör det enkelt att ta sig in till centrum och de stora handelsområdena. Det finns fina lekplatser, förskolor och skolor på alla nivåer i området som man når till fots eller på cykel. Med bra cykelleder och busslinjer utanför bostadskvarteret blir kommunikationen smidig. Fyllerydsskogen med härliga löpspår och skogsstigar passar den aktive, likaså Glasrikets golfklubb och Åbovallens idrottsplats med stora fotbollsplaner.

  • Premium
Skärvavägen 5, Gemla, Växjö kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30
Skärvavägen 5, Gemla, Växjö kommun, bild 2
Skärvavägen 5, Gemla, Växjö kommun, bild 3

Skärvavägen 5

Villa
Gemla, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
86 m²
3 rum
922 m² tomt

Välkommen till Skärvavägen 5 och denna trivsamma villa. Bostaden är kvadratsmart och här bor ni bekvämt med en härlig tillhörande trädgårdstomt. Villan är belägen på ett naturnära läge med vackra vyer ut över den kringliggande naturen. Här bor ni med ett kort promenadavstånd in till centrala Gemla där all nödvändig samhällsservice finns tillgänglig. Bostaden erbjuder en välfungerande planlösning om 86 kvadratmeter där allt ryms på ett våningsplan. Vardagsrummet är rymligt och de stora fönsterpartierna ger en inbjudande känsla åt hela rummet. Här ges det plats åt både ett stort matbord och en soffhörna. Denna kombination skapar en fin atmosfär för både avkoppling och umgänge. Från rummet når ni den inglasade uteplatsen med vackra vyer ut över den härliga naturen som omringar villan. Köket har plats för ett matbord och rummet får ett fint ljusinsläpp från dubbla fönsterpartier. Bostadens två sovrum har en rogivande känsla och erbjuder goda möbleringsmöjligheter. Bostaden har även smarta funktionella ytor med både ett badrum samt en separat tvättstuga med groventré. Exteriört erbjuds en solig och lättskött trädgårdstomt med fritt och lugnt läge. I direkt anslutning till bostadens vardagsrum nås det inglasade uterummet som sträcker sig över stora delar av baksidan. Här möblerar ni gärna upp med loungemöbler. Tomten med en plan och lättskött gräsmatta bjuder in till social samvaro. Trädgården ger även möjlighet till mycket odling och grönska. Till fastigheten hör även ett garage samt en rymlig uppfart. Denna villa är belägen i Gemla, ett område som lockar både barnfamiljer och andra med sina charmiga villor samt med närhet till både stadsliv och härlig natur. Här bor man i harmoni med naturen och kan njuta av rogivande omgivningar med promenader i skog och öppet landskap. I Gemla bor man med goda kommunikationer in till både Växjö och Alvesta.

  • Premium
Gamla Norrvägen 11C, Gamla Norr, Växjö kommun
  • Tis 6 aug kl 17:15
Gamla Norrvägen 11C, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Gamla Norrvägen 11C, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Gamla Norrvägen 11C

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 250 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 592 kr/mån
29 762 kr/m²

På ett fint och centrumnära läge finner ni denna välplanerade etta. Bostaden om 42 kvadratmeter är belägen högt upp i huset vilket ger ett insynsskyddat och privat boende. De stora fönsterpartierna i västerläge vetter mot den lugna innergården och har utsikt över takåsarna i området. Bostaden har en trivsam planlösning och inom promenadavstånd har ni allt ni kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Ni välkomnas in i en hall med en ljus färgsättning på både väggar och golv. Här finns plats för avhängningsyta samt förvaring i hallens två garderober. Från hallen når ni det helkaklade badrummet som är utrustat med badkar. Allrummet är rymligt och bra utformat med möjlighet till både sovalkov och umgängesytor. Sovalkoven rymmer en större säng och vidare finns det även plats för soffgrupp och ett mindre matbord eller arbetshörna. Fönsterpartiet och den franska balkongen ger ett härligt ljusinsläpp och fina vyer över den välskötta innergården. Köket följer bostadens ljusa färgsättning och är utrustat med vit köksinredning i originalutförande med en äkta Kockumsspis från 1953. Köket ger även plats åt ett matbord. Till lägenheten hör också två utvändiga förråd, ett på vinden och ett i källaren. På Gamla Norrvägen bor man i en stabil förening med god ekonomi. Här finns närhet både till mataffärer, matställen och kvartersbutik. Det finns även gott om busshållplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och till Linnéuniversitetet. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns sportfält och löpbanor i närheten.

  • Premium
Storgatan 82D, Arenastaden, Växjö kommun
  • Sön 4 aug kl 09:00

Storgatan 82D

Lägenhet
Arenastaden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/9
4 673 kr/mån
18 091 kr/m²

På ICON finner man detta smakfulla och yteffektiva boende. Lägenheten har en luftig takhöjd, öppna ytor och fint ljusinsläpp med vy mot Visma arena. Det integrerade vardagsrummet och köket skapar lättmöblerade och sociala ytor. Köket är stilrent med rena linjer och snygga designval. Badrummet är försett med behaglig golvvärme samt tvättmöjlighet och sovrummet rymmer en dubbelsäng och har tillgång till en klädkammare med praktiska förvaringsmöjligheter. Fastighetens inbjudande entré är den stora lobbyn i två plan som blir en social mötesplats för huset. På andra våningen ligger den härliga spaavdelningen och det välutrustade gymmet. Takterrassen högst upp i huset har vidunderlig utsikt över hela staden och här ligger också den välrenommerade restaurangen Skai. Icon är beläget mitt i Arenastaden, granne med handelsplats I11, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö. Ett bekvämt boende i toppklass med unik service och pulserande miljö där föreningen tillåter både privatpersoner och juridiska personer som ägare. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Vikaholmsallén 39J, Vikaholm, Växjö kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30
Vikaholmsallén 39J, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Vikaholmsallén 39J, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Vikaholmsallén 39J

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 295 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/4
6 025 kr/mån
19 328 kr/m²

NYTT PRIS (tidigare 1 350 000kr)! Välkommen till denna välplanerade tvåa på attraktivt gavelläge på Vikaholmsallén 39J. Vid entrén till bostaden finns en härlig loftgång med skyddande tak och plats för en sittgrupp. Invändigt möts man av en luftig och öppen känsla där kök och vardagsrum har integrerats på ett trevligt sätt. Tack vare stora fönsterpartier och fransk balkong skapas ett härligt ljusinsläpp. Köket är välutrustat och har en smart disponering i vinkel vilket ger bra med arbetsyta. Sovrummet är rogivande och har ljusinsläpp i två väderstreck. I hallen finns dessutom finns en separat klädkammare för optimalt med förvaringsmöjligheter för hela bostaden. Det rymliga badrummet är utrustat med dusch och stor tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare. På samma våningsplan finns även det rymliga förrådet bekvämt beläget. På Vikaholm bor man på ett expansivt läge med närhet både till förskolor och skolor och med bra kommunikationer in till Centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även gym och matställe. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Hiss
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun
  • Lör 3 aug kl 13:30
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrtullsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 6/8
4 694 kr/mån
29 426 kr/m²

Välkommen till Norrtullsgatan 12 och denna tilltalande lägenhet med genomgående hög standard. Här erbjuds en smakfull och yteffektiv lägenhet med mycket ljus tack vare belägenheten högt upp i huset. Bostaden har flera moderna bekvämligheter och där vardagsrum, kök och matplats samspelar med varandra. Det privata hörnläget ger en behaglig boendemiljö. Lägenheten är välplanerad med öppen planlösning och generösa fönsterpartier som tillsammans med takhöjden som skapar en ljus bostad med mycket rymd. Från vardagrumsdelen når man även bostadens balkong i västerläge. Den härliga balkongen är överbyggd och skapar ett extrarum under årets varma dagar. Här finns plats för stort utemöblemang och vyn över Domkyrkan blir ett vackert blickfång. Det ljusa köket är modernt med hög standard. Köket erbjuder gott om både förvaring och arbetsyta samt en fin matplats vid fönstret. Bostadens sovrum ger en rogivande känsla och plats för en dubbelsäng. Den tillhörande klädkammaren tar på ett enkelt sätt hand om klädförvaringen. Det helkaklade badrummet går i snygg tidlös design. Här finns bekväma lösningar som golvvärme och en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Området är nytt och expansivt med en skyddad innergård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor man på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att man aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun
  • Sön 4 aug kl 13:45
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun, bild 2
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun, bild 3

Sälgstigen 4F

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 250 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
5 121 kr/mån
21 186 kr/m²

Välkommen till populära Norr och Sälgstigen 4F. Här finner man en tilltalande lägenhet med trevlig föreningsmiljö och grönskade omgivningar. Bostaden ligger en våning upp med fint hörnläge och inrymmer två rum och kök samt en härlig balkong med fint solläge. Vid bostadens entré, i motsatt väderstreck från balkongen, finns även en loftgång att tillgå. Här finns plats för en mindre sittgrupp. På Sälgstigen bor man i en stabil förening där all drift ingår månadsavgiften. Till lägenheten hör även en parkeringsplats och ett utvändigt förråd. Här skapar generösa ytor ihop med stora fönster en härlig och ljus boendemiljö. Lägenheten har en väldisponerad planlösning som ger ett bekvämt boende. Här erbjuds en ljus och inbjudande atmosfär i köket där de sociala ytorna fortsätter över i vardagsrumsdelen. Ytorna ger gott om plats för soffgruppsmöblemang och i köket ryms med enkelhet en tillhörande matplats. Tack vare gavelläget har vardagsrummet ljusinsläpp i två väderstreck. Från vardagsrummet nås även utgången till balkongen. Här möblerar man gärna upp med en sittgrupp. Vidare har bostaden ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns även goda möjligheter för praktiskt klädförvaring i form av två garderober. Dessutom finns ett stilrent badrum med både dusch och klädvårdsdel med tvättmaskin och torktumlare. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns skolor för barn i olika åldrar på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till handelsområdet Norremark ,med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer, tar man sig enkelt med cykel eller bil. För den aktive finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

  • Premium
  • Balkong
Norra Esplanaden 9, Centrum, Växjö kommun
  • Lör 3 aug kl 12:45
Norra Esplanaden 9, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norra Esplanaden 9, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norra Esplanaden 9

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/3
4 594 kr/mån
22 153 kr/m²

Här erbjuds nu en välplanerad vindslägenhet med stor charm, yteffektiva kvadratmeter och ett privat läge. Boendet har en spännande planlösning med vackra vinklar och unika detaljer och ligger dessutom högst upp på våning 3 av 3 vilket ger extra fin utsikt och inga grannar ovanpå. Med fantastisk charm möter man här ett fint sekelskiftesboende där man direkt finner tilltalande egenskaper och tack vare ljusinsläpp från de charmiga fönstren flödar boendet i ljus. Köket inbjuder till samvaro och är praktiskt planerat. Här finns både bekväma arbetsytor och plats att umgås på. I direkt anslutning till köket når man även den tilltänkta matplatsen. Vardagsrummet erbjuder plats för smidig möblering och har stora fönsterpartier som skapar rymd och skänker rikligt med ljus. Bostadens sovrum erbjuder gott om plats för både säng och extra förvaring. Klädkammaren är tilltagen och nås från sovrummet. Badrummet är utrustat med dusch och nås från hallpassagen in mot köket. Genomgående i lägenheten finns gott om förvaring samt en öppenhet mellan rummen vilket skapar stor trivsel. Här bor man centralt omgiven av välbevarad arkitektur. I Brf Gripen bor man i välskött föreningen med fina gemensamhetsytor. Som boende i föreningen har man tillgång till en fin innergård med gemensamma uteplatser. Till varje lägenhet följer det även med en parkering. Med sitt centrala läge har man citys stora utbud utanför dörren. Här kan man strosa runt i butiker, njuta av en härlig bit mat eller brunch på en av de mysiga restaurangerna och ta del av stadens kulturutbud. Vid vackert väder njuter man gärna runt Växjösjöns promenadstråk eller tar en cykeltur runt en av många härliga cykelleder.

  • Premium
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun
  • Sön 4 aug kl 11:15
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Södrabogränd 5

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 590 000 kr
58,3 m²
2 rum
vån 1/4
4 222 kr/mån
27 273 kr/m²

Underbart boende beläget vid Växjösjöns kant. Tack vare ljusinsläpp från tre väderstreck är man aldrig långt från naturen utanför fönstret eller dagsljusets strålar. Det rogivande vardagsrummet blir den självklara mittpunkten för trivsamma stunder med familj och vänner. Härifrån kommer man också ut till den mysiga balkongen. Med fri öppen utsikt och övertäckt med tak blir detta favoritrummet årets varma dagar och kvällar. Dessutom finns det en trappa ned till markplan vilket skapar en bekväm tillgänglighet. Matplatsen ligger i direkt anknytning till vardagsrummet och med sin stora öppning skapas en integrerad yta där även det stora sällskapet får plats. Sovrummet har bra storlek och erbjuder plats för ytterligare möbler utöver dubbelsäng. De vackra fönster i vinkel skänker en fridfull utsikt. Det stilrena badrummet har ett vackert mönstrat golv och det finns också en stor klädkammare i bostaden. Väl dold i grönskande växtlighet ligger Södrabogränd endast några meter från Växjösjön. Med ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gösta Edströms väg 5A, Välludden, Växjö kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Gösta Edströms väg 5A, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Gösta Edströms väg 5A, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Gösta Edströms väg 5A

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/6
4 446 kr/mån
24 922 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i genomgående fint skick. Tack vare en öppen och flexibel planlösning blir lägenheten ljus och här finner man allt man kan önska. Den rymliga balkongen har gavelläge och är inglasad för en skyddad miljö. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger stora ytor för umgänge. Här finner ni en bekväm lägenhet som nås med hiss från markplan och som har närhet till både centrum och grönska. Planlösningen om 64 kvadratmeter inrymmer en välkomnande hall med plats för både förvaring och avhängning. Det välutrustade köket erbjuder gott om arbetsytor och förvaring i över och underskåp och har öppen planlösning mot bostadens vardagsrum. Köket är utrustat med både diskmaskin och bardisk och ytan vid de stora fönsterpartierna skapar en naturlig matplats. Sovrummet har fönster i två väderstreck och skänker ett härligt ljus. Här finns också en smidig inbyggd garderob med skjutdörrar plats. Det fräscha helkaklade badrummet med dusch rymmer även tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Ett idealiskt boende på ett attraktivt läge för den som önskar alla bekvämligheter i en och samma lägenhet. I Pelarsalen bor man på ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matstället. Det är ett expansivt område med härlig atmosfär och puls tack vare inspirerande och kreativ arkitektur. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Liedbergsgatan 37C, Centrum, Växjö kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00
Liedbergsgatan 37C, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Liedbergsgatan 37C, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Liedbergsgatan 37C

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
1 521 kr/mån
32 936 kr/m²

Varmt välkommen till denna centrala tvårummare på populära Liedbergsgatan 37C! Denna ombonade bostad erbjuder välplanerade ytor med en charmig karaktär. Lägenheten har ett genomgående ekparkett i rummen och ljusa färger på väggarna. Färgsättningen och de stora fönsterpartierna ger samtliga rum en härlig rymd som gör att bostaden upplevs luftig och trivsam. Köket är renoverat och rymmer matplats framför fönsterpartiet. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i härligt söderläge med vyer över föreningens innergård. Samtliga rum i bostaden är rymliga och lättmöblerade och ni finner goda förvaringsmöjligheter i sovrummets skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat och erbjuder tvättmöjlighet. Till bostaden hör dessutom både ett källarförråd samt en matkällare. Här bor man i en mycket stabil och skuldfri förening med låg månadsavgift. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, internet, telefoni och kabel-TV. Citys stora utbud utanför lägenheten erbjuder trevliga och välrenommerade restauranger och butiker. Här bor man nära Oxtorget med matbutik och Filmstaden. Dessutom ligger Växjö konserthus, Stadsbibliotek och konsthall inom nära räckhåll och det är enkelt att ta sig ned till härliga Växjösjön. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
Wennerbergsgatan 12B, Söder, Växjö kommun
  • Lör 3 aug kl 10:00
Wennerbergsgatan 12B, Söder, Växjö kommun, bild 2
Wennerbergsgatan 12B, Söder, Växjö kommun, bild 3

Wennerbergsgatan 12B

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 350 000 kr
41,6 m²
2 rum
vån 2/3
3 121 kr/mån
32 452 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt och lättskött boende beläget på populära Söder. I denna behagligt inredda lägenhet går interiören i ljusa toner och lägenheten upplevs mycket trivsam. Bostaden har en välplanerad planlösning och är belägen på det andra våningsplanet vilket ger ett privat känsla. På Söder bor ni med närhet till både härlig natur och på ett bekvämt avstånd in till stadskärnan. Här välkomnas ni in i en ljus hall med plats för både klädavhängning och en garderob. Från hallen nås även det helkaklade badrummet med stilrena färgval. Vidare från hallen når ni både köket och vardagsrummet. Det yteffektiva köket har ett genomgående enhetligt stilmässigt intryck och smarta lösningar. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp som kombineras med lättmöblerade ytor och en snygg färgsättning. Det ombonade sovrummet inrymmer en dubbelsäng samt god förvaring i form av en praktisk skjutdörrsgarderob. Bostaden disponerar även ett vindsförråd samt ett källarförråd som tillhör lägenheten. Att bo på Söder med dess rika utbud öppnar upp för en njutbar livsstil. Ta en promenad runt Växjösjön och spendera en härlig dag i Strandbjörket eller Bokhultets naturreservat. I city strosar du i mysiga butiker, och avslutar kanske dagen med en gastronomisk upplevelse på någon av Växjös prisbelönta restauranger. Här känner du både pulsen från staden men samtidigt tar du del av det gröna lugnet som finns nära. Bekvämligheten att enkelt kunna promenera till stationsområdet och ta tåget till en annan stad gör att du alltid är nära din nästa resa.

  • Premium
Vintervägen 3E, Centrum, Växjö kommun
  • Lör 3 aug kl 10:45
Vintervägen 3E, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Vintervägen 3E, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Vintervägen 3E

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 350 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 776 kr/mån
23 077 kr/m²

Välkommen till Vintervägen 3E och denna välplanerade och genomtänkta tvårummare belägen på ett bekvämt centralt läge. Bostaden erbjuder en smakfull och stilren boendemiljö med yteffektiva kvadratmetrar och genomgående fina ljusinsläpp i två väderstreck. Den genomgående enhetliga färgsättningen följer med genom hela lägenheten och skapar ett hemtrevligt intryck. Den genomtänkta planlösningen i detta hem skapar inbjudande och sociala ytor där familj och vänner kan samlas. Det generösa vardagsrummet med goda möbleringsalternativ blir den centrala samlingspunkten i bostaden. Härifrån kommer man också ut till den inglasade balkongen. Med fri öppen utsikt över innergården blir detta favoritrummet på sommarhalvåret. Köket ligger i nära anknytning till vardagsrummet och erbjuder både matplats samt bekväma arbetsytor för matlagning. Sovrummet har bra storlek och erbjuder plats för ytterligare möbler utöver dubbelsäng. Här finns även bra förvaring i form av rymliga garderober. Här bor man i en stabil förening med låg månadsavgift endast en kort promenad från stadskärnan. Centrums stora utbud utanför bostadsområdet gör detta till ett bekvämt boende med butiker, matställen och olika nöjesställen att välja på. Man tar sig smidigt ut till de stora handelsområdena och det finns bra cykelleder direkt utanför dörren som tar en till universitetet.

  • Premium
  • Balkong
Vårvägen 4B, Centrum, Växjö kommun
  • Lör 3 aug kl 11:15
Vårvägen 4B, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Vårvägen 4B, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Vårvägen 4B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
2 795 kr/mån
23 730 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet om 63 kvadratmeter som ger en direkt känsla av hemtrevnad när ni kliver in. En välplanerad tvåa i fint skick som bland annat erbjuder en inglasad balkong, ljusa färgval och ett helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Här bor ni i en välskött förening med ett bekvämt gångavstånd in till stadskärnan. Lägenhetens generösa storlek ger gott om plats åt både avkoppling och sociala stunder. Det första som möter er är en stor och ljus hall som binder ihop bostaden. Hallen har en avhängningsyta och härifrån får ni även tillgång till klädkammaren. Vidare finns kök, vardagsrum, helkaklat badrum samt ett stort sovrum med dubbelsäng. Köket är härligt och socialt med bra förvaringsmöjligheter, bekväma arbetsytor och framför fönsterpartiet ryms det en härlig matplats. Det rymliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp och utgång till den inglasade balkongen med vyer över föreningens innergård. Det stora sovrummet ligger på ett privat läge i lägenheten och erbjuder plats för både dubbelsäng samt smarta förvaringslösningar. Badrummet är helkaklat och är även utrustat med en tvättmaskin. Föreningen är välmående och här bor ni med låg månadsavgift. Här bor bor ni endast en kort promenad från stadskärnan och ni är granne med Spetsamossens parkområde. Centrums stora utbud utanför bostadsområdet gör att det finns trevliga välrenommerade restauranger och butiker att välja på. Växjö Stadsbibliotek och konsthallen ligger inom räckhåll och det är enkelt att ta sig ned till härliga Växjösjön. Ni tar sig enkelt ut till de stora handelsområdena och det finns bra cykelleder direkt utanför dörren. Till universitetet tar ni sig enkelt via de täta bussförbindelserna och med cykel tar det endast ca 15 minuter.

  • Premium
  • Balkong
Österleden 52G, null, Växjö kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Österleden 52G, null, Växjö kommun, bild 2
Österleden 52G, null, Växjö kommun, bild 3

Österleden 52G

Lägenhet
Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 425 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/5
3 507 kr/mån
23 750 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och ljusa tvårummare med generösa umgängesytor och inglasad balkong på Österleden 52G! Tack vare bostadens stora fönsterpartier skapas en luftig känsla som kombineras med genomgående ljusa ytskikt. Här finner man ett smakfullt och välutrustat kök samt ett rymligt och ombonat vardagsrum med fina umgängesytor för familj och vänner. Sovrummet är rymligt och här ifrån når man den inglasade balkongen med härliga vyer över boendets lummiga omgivningar. I denna välskötta och bekväma förening finns allt från övernattningsrum, bastu och motionsrum till generöst med fria parkeringsplatser och kolonilotter. Här finner man ett riktigt attraktivt boende med låg månadsavgift och med ett bekvämt avstånd till stadskärnan. Österleden är belägen med närhet till Fyllerydsskogen och dess härliga natur. Endast en kort promenad bort finns sportfält och löpbanor. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nygatan 1B, Centrum, Växjö kommun
  • Lör 3 aug kl 14:15
Nygatan 1B, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Nygatan 1B, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Nygatan 1B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 295 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
1 719 kr/mån
35 000 kr/m²

Välkommen till denna stilrena enrumslägenhet i en välmående förening. Här finner ni en rymlig etta där både värme, vatten, kabel-TV och internet ingår i den redan låga avgiften. Lägenheten har en smart planlösning med väldisponerade rum samt en luftig takhöjd som förstärker den rymliga känslan. Allt bidrar till ett trivsamt och hemtrevligt boende på ett centrumnära läge. Köket går i stilrena nyanser med bra arbetsytor och förvaringsutrymmen. Här finns också plats för en trevlig matplats. Allrummet har stora fönsterpartier och den franska balkongen ger en luftig känsla och atmosfären av stadens puls. I allrummet finns det gott om utrymme för en stor soffgrupp och övrigt möblemang. Rummet ger även plats för en mysig sovalkov. Det moderna badrummet är helkaklat och väl tilltaget med dusch. Bostaden har ett genomgående fint skick med vackert enstavigt trägolv och den harmoniska färgskalan skänker lugn i hela lägenheten. Föreningen har en gemensam innergård som boende får nyttja. Med sitt centrala läge har ni citys stora utbud inom några minuters promenad. Här kan ni strosa runt i butiker, njuta av en härlig bit mat eller brunch på en av de mysiga restaurangerna och ta del av stadens kulturutbud. Vid vackert väder njuter ni gärna runt Växjösjöns promenadstråk eller tar en cykeltur runt en av många härliga cykelleder. Bostaden är belägen på behändigt cykelavstånd till Linnéuniversitetet och på vägen passerar man vackra Domkyrkocentrum och Linnéparken.

  • Premium
Trädgårdsgatan 20, Söder, Växjö kommun
  • Lör 3 aug kl 09:30
Trädgårdsgatan 20, Söder, Växjö kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 20, Söder, Växjö kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 20

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 650 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 605 kr/mån
28 448 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvåa med välplanerade ytor och charmig karaktär. Bostaden ligger insynsskyddat på tredje våningen och har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten disponerar 58 kvadratmeter och till lägenheten hör även en balkong i österläge. På populära Söder bor ni med ett bekvämt gångavstånd in till centrum, perfekt läge för den som vill ha nära till allt. Högst upp i huset finner ni denna mysiga genomgångsbostad. Ni välkomnas av en ljus hall med mängder av förvaringslösningar. Till vänster tar ni er enkelt in till köket. De ljusa köksluckorna går smakfullt ihop med resterande inredning. Köksbänken bidrar med goda arbetsytor och förvaring erbjuds i både över- och underskåp. Matplatsen i nära anslutning till köket ger en perfekts plats för ett matbord. I det rofyllda sovrummet ryms enkelt en dubbelsäng. I sovrummet finns flera garderober för smart klädförvaring. Vidare in i bostadens finner ni det rymliga vardagsrummet som är en naturlig plats att umgås på. Härlig takhöjd och flödande ljus bridrar till en luftig känsla. Från rummet når ni även den överbyggda balkongen i österläge. Bostadens badrum är utrustat med badkar och nås från hallen. På Trädgårdsgatan 20 bor ni i en stabil förening på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till Centrum. Föreningens innergård skänker ett härligt lugn med grönytor och lummiga träd. Här finns både grillplats och sittmöbler för att kunna träffas och umgås. Det är nära till citys hela utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk ligger på ett bekvämt avstånd från boendet. Här bor ni med bra kommunikationer både via cykel och kollektivt till Linnéuniversitetet.

  • Premium
  • Balkong
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun
  • Sön 4 aug kl 09:30

Storgatan 82B

Lägenhet
Arenastaden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 500 000 kr
39 m²
2 rum
vån 11/19
3 670 kr/mån
38 462 kr/m²

Välkommen till Storgatan 82B och denna välplanerade tvårummare med balkong på våning 11! Här erbjuds ett hem med stilrena färg- och materialval så som snyggt kök från HTH i vit färgsättning, vitbehandlad ekparkett, stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och slående utsikt från bostadens loggia. Badrummet är försett med behaglig golvvärme samt tvättmöjlighet medans sovrummet rymmer en dubbelsäng och har tillgång till en klädkammare med praktiska förvaringsmöjligheter. Bostaden är belägen i ICON och här man bor med ett generöst serviceutbud med bland annat gemensam spaavdelning, gym samt en magnifik takterrass.

  • Plus
  • Hiss
Gustavsbergsvägen 1A, Gamla Norr, Växjö kommun

Gustavsbergsvägen 1A

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 350 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 077 kr/mån
33 750 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och luftiga hem beläget på ett centrumnära läge med närhet till allt man behöver för en bekväm vardag. Ytskikten har uppdaterats samtidigt som originaldetaljer sparats, en kombination som skapar ett väldigt trivsamt hem. Lägenhetens kvadratmeter är väldisponerade och erbjuder ett vardagsrum för social gemenskap där man kan möblera med soffa, TV-möbel samt en sänghörna med tillhörande möblemang efter önskemål. Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus och från rummet når man även den härliga balkongen. Balkongen är belägen i fint söderläge och här möblerar man gärna upp med en sittgrupp. Det charmiga köket har en ljus köksinredning och här ges det ett naturligt utrymme för matplats framför fönsterpartiet. Lägenheten erbjuder flera tidstypiska detaljer vilket sätter sin prägel och charm i hela bostaden. Här bor man i förening med en mycket god ekonomi och med närhet både mataffärer, matställen och skönhetsinrättningar. Det finns även gott om busshållsplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll. En idealisk adress för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge i en välmående förening.

  • Balkong
Södra Järnvägsgatan 4L, Söder, Växjö kommun

Södra Järnvägsgatan 4L

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 495 000 kr
54,3 m²
2 rum
3 890 kr/mån
27 532 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och tysta tvårummare med alla bekvämligheter man kan önska på minutavstånd till Centralstationen. Lägenheten har en välplanerad planlösning och belägen i markplan med en mysig uteplats mot en lugn innergård. Denna bostadsrätt har med sina öppna sällskapsytor och extra tilltagna takhöjd en inbjudande boendemiljö. Bostaden är praktisk både i sin disposition och smarta lösningar med bra förvaring samt ett helkaklat badrum. Det trivsamma vardagsrummet smälter samman med köket vilket skapar fina umgängesytor. Köket har en klassisk vit inredning och utrustat med komplett maskinell utrustning. I denna öppna yta finns plats både för soffgrupp och matplats och rummet är dessutom mycket lätt att möblera. Från vardagsrummet nås uteplatsen där man kan få rum med sittgrupp och vackra planteringar i krukor. Lägenheten har också ett fridfullt sovrum och ett bekvämt badrum med dusch och tvättmaskin och torktumlare. Boendet är attraktivt beläget vid Västerbrotorg och Västerbron med access till hela stationsområdet och nya kommunhuset. Här finns både gym, tandläkare, butik och matställen. Med Paul Bobergs Park som granne får man kombinationen av citykänslan och det gröna lugnet. Den lummiga parken är en gömd oas skapad för en avslappnad miljö. I samma bostadsområde finns både World Trade Center, Smålands museum och välrenommerade restauranger. Dessutom har man endast ett stenkast till Växjösjön med vackra promenadstråk och idrottsanläggningar för ett aktivt liv.

  • Uteplats
Högövägen 17A, Bredvik, Växjö kommun
  • Tis 13 aug kl 16:00
Högövägen 17A, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Högövägen 17A, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Högövägen 17A

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 500 000 kr
112 m²
4 rum
6 340 kr/mån
22 321 kr/m²

Välkommen till Högövägen 17A och ett bekymmersfritt boende i populära Bredvik. Bostaden om fyra rum och kök fördelar sig över 112 kvadratmeter och går i en enhetlig interiör med ett fint ljusinsläpp. De invändiga ytorna kompletteras av en härlig baksida som ger plats åt både en uteplats och en lättskött gräsyta. Bostaden är belägen på attraktiv hörntomt och erbjuder de praktiska fördelarna att vara del av en bostadsrättsförening. Längs ena kortsidan av trädgården går en gång- och cykelväg. Här bor ni i sparsamt trafikerat och barnvänligt område med nära avstånd till både förskola, skola, mataffär, lekplats och härlig natur. Den kvadratsmarta bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med hall, kök, vardagsrum samt ett badrum på entréplan. Det ljusa köket från HTH är fullutrustat och har försetts med modern inredning och en stenbänkskiva. Köket ger även plats åt ett matbord. Köket fortsätter över till ett vardagsrum med utgång till altanen på baksidan. På detta våningsplan finns även ett helkaklat badrum med dusch samt en hall med gott om yta för förvaring. Under trappan finns även ett praktiskt förråd. En trappa upp på övervåningen finns samtliga sovrum samt ett allrum som kan göras om till sovrum vid behov. Även på detta plan finns ett helkaklat badrum försett med badkar. Den praktiska tvättdelen är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt överskåp. På radhusets baksida njuter ni av lättskötta ytor och på den stora uteplatsen möblerar ni utifrån önskemål och behov. Gräsytan ger gott om utrymme för till exempel planteringar eller odlingslådor om så önskas. På baksidan finns även ett eget förråd placerat. På framsidan finns även stenlagd uteplats. Baksidan vetter mot lummigt skogsparti och Norra Bergundasjön. I anslutning till baksidan finns ett fint promenadstråk med grusväg som går runt Norra Bergundasjön. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor ni nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar ni er snabbt med cykel, buss eller bil och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Uteplats
Lugnets väg 13D, Lugnet, Växjö kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Lugnets väg 13D, Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 13D, Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 13D

Lägenhet
Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/2
5 747 kr/mån
24 950 kr/m²

Varmt välkommen till Lugnets Väg 13D och denna stilrena bostad med en genomgående inbjudande boendemiljö. Här finner man väldisponerade ytor som erbjuder genomtänkta lösningar och väl valda materialval. Den enhetliga färgsättningen med harmoniska kulörer genomsyrar hela boendet. Lägenheten är både hemtrevlig och stilsäker och har en tilltalande praktisk planlösning. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplan ger ett härligt socialt flöde och de generösa ytorna ger bra med möbleringsalternativ. De stora fönsterpartierna skapar rymd och skänker rikligt med ljus. På detta plan finns även ett helkaklat badrum samt en separat praktisk tvättstuga som nås både från kök samt groventrén. På övre plan finner man bostadens mer privata del med tilltagna rum som är lättmöblerade och bra förvaring. Även här finns ett badrum med badkar. Från köket nås bostadens härliga upphöjda uteplats med trevlig och rogivande skogutsikt. Här kan man njuta av lugnet som den fina utsikten skänker. Kombinationen av luftiga sällskapsytor och genomgående stilsäkra färg- och designval skapas ett hemtrevligt och bekvämt boende. Ett perfekt tillfälle för dig som ställer höga krav på boendemiljön. På Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun, bild 2
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun, bild 3

Storgatan 82B

Lägenhet
Arenastaden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 095 000 kr
107 m²
5 rum
vån 7/19
5 622 kr/mån
28 925 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende på 107 kvadratmeter med härlig utsikt och luftig takhöjd! Bostadens genomtänkta planlösning skapar väldisponerade ytor där smart funktion möter sociala ytor. Bostadens hjärta är den rymliga sällskapsytan med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Här finner man härligt ljusinsläpp och fantastisk utsikt tack vare de stora fönsterpartierna från golv till tak. Loggian blir bostadens egna oas som kan möbleras med loungemöbler och där man kan njuta av den vidsträckta utsikten. Bostadens privata del består av fyra sovrum som går i smakfulla färgtoner och med goda förvaringsmöjligheter. De enhetliga och tidlösa badrummen har beklädnad av stenplattor på väggar och golv och här finns också en tvättavdelning i det större badrummet. Den inbjudande entrén är den stora lobbyn i två plan som blir en social mötesplats för huset. På andra våningen ligger den härliga spaavdelningen och det välutrustade gymmet. Takterrassen högst upp i huset har vidunderlig utsikt över hela staden och här ligger också den välrenommerade restaurangen Skai. Icon är beläget mitt i Arenastaden, ett Placemakingprojekt där hela området har attraherat såväl bostadsägare, näringsliv och Idrottsaktiviteter. I närliggande område finns I11 handelsplats, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö. Ett bekvämt boende i toppklass med unik service och pulserande miljö där föreningen tillåter både privatpersoner och juridiska personer som ägare.

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 126