Bjurfors Växjö

Bjurfors Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Linodlarvägen 2, Öster, Växjö kommun
 • Mån 12 jun kl 16:30
Linodlarvägen 2, Öster, Växjö kommun, bild 2
Linodlarvägen 2, Öster, Växjö kommun, bild 3

Linodlarvägen 2

Villa
Öster, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

3 150 000 kr

90 m²

4 rum

616 m² tomt

Välkommen till denna praktiska och kvadratsmarta villa med allt man kan önska sig. Huset byggdes 1961 och består av 90 + 90 välplanerade och funktionella kvadratmeter samt ett praktiskt garage. Beläget i ett lugnt område på Öster med gångavstånd till stadskärnan är detta ett perfekt hem för den aktiva familjen. Med en välskött utemiljö med gräsytor på flera sidor av villan finns det alltid en solig plats att njuta av. En effektiv planlösning på entréplan ger fina ytor som inbjuder till samvaro och genomsyras av fint ljusinsläpp. Här finns ett tilltaget vardagsrum, köket med tillhörande matplats samt tre sovrum med anpassningsbara ytor. Vidare erbjuds även ett badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Källaren är funktionell och erbjuder bland annat en tvättstuga. På Öster bor man i ett av Växjös mest omtyckta och attraktiva stadsdelar nära lummiga grönområden och mysiga parker. Här finns gemytliga bostadskvarter med vacker och inspirerande bebyggelse. Till Stortorget är det endast 1,5 km och centrum erbjuder välrenommerade restauranger, härliga butiker och ett stort kulturellt utbud. Man tar sig enkelt dit via cykel eller till fots. På Öster finner man serviceinrättningar och mysiga Hovs bageri och stadsodlingen Östrabo ekobacke. Det finns god skolomsorg med allt från förskola till gymnasium i närområdet. För den aktive finns det flera sportanläggningar och på Fläktenområdet finns det gym, padelhall, skatehall och kampsportförening dessutom ligger simhallen på ett kort cykelavstånd. Det finns också härliga promenadstråk runt Trummen och Växjösjön med vacker natur. Inte långt härifrån finns Fyllerydsskogen med både härliga löpspår och golfbana.

 • Premium
Vallanäsvägen 1E, Lilla Vallen, Växjö kommun

Vallanäsvägen 1E

Lägenhet
Lilla Vallen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 195 000 kr

86,6 m²

3 rum

3 715 kr/mån

25 346 kr/m²

Nu erbjuds ett attraktivt och ljust boende på naturnära Lilla Vallen. Bostaden erbjuder generösa ytor med bra disponering av rummen samt en överbyggd uteplats med tillgång till en insynsskyddad trädgårdstäppa. Tack vare sin välplanerade planlösning har man dagsljus från två väderstreck och inredningen går i en enhetlig stil med vacker färgsättning och materialval. Den öppna och luftiga känslan förstärks ytterligare av stora fönster och ljusa ytskikt. De tilltagna ytorna gör även bostaden lättmöblerad. Köket är stilrent och erbjuder plats för en stor matplats. Köket går i en vit nyans med klassisk inredning och gott om förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet når man den generösa uteplatsen där man gärna njuter i sköna loungemöbler. Det finns två rogivande sovrum i bra storlek och dessutom finns det en rymlig klädkammare för ytterligare förvaring. Badrummet är helkaklat och det finns en separat tvättstuga i bostaden som nås från bostadens hall. Parkeringsplats i carport följer med lägenheten och ingår i månadsavgiften. Här bor man på ett bekvämt promenadavstånd in till Växjö och med direkt närhet till underbar natur med fina promenadstråk i Bokhultet och runt Växjösjön. Ett stenkast bort ligger den numera badvänliga Södra Bergundasjön som erbjuder grillplatser och småbåtsbryggor med möjlighet att hyra egen båtplats. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning.

 • Uteplats
Högövägen 3E, Bredvik, Växjö kommun

Högövägen 3E

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 450 000 kr

59 m²

2 rum

5 591 kr/mån

24 576 kr/m²

Varm välkommen till en tvårummare i Bredvik med oerhört smakfulla och genomtänkta materialval som förmedlar en känsla av lyx och stil. Bostaden erbjuder trevliga och sociala ytor som är bekvämligt för stora sällskap samt härligt umgänge. Köket är i en öppen planlösning mot vardagsrummet och kommer i en härlig grå nyans och förmedlar en känsla av modern inredning och stilren känsla. Vardagsrummet ger med sina generösa fönsterpartiet ett härligt ljus och gör detta rum till ett trivsamt ställe att vistas i. Badrummet är helkaklat och följer i samma stilrena färgton i härlig grå. Sovrummet är i bra storlek med plats för dubbelsäng och kommer i härlig vit färg samt har gott om förvaring. Hela lägenheten är modernt och har ett härligt ljus och en harmonisk känsla som genomsyrar hela bostaden. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

 • Balkong
 • Hiss
Risinge Gudruns Glänta 1, null, Växjö kommun

Risinge Gudruns Glänta 1

Villa
Växjö kommun
Bjurfors Växjö

6 900 000 kr

210 m²

5 rum

2,6 ha tomt

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva ett enastående boende endast cirka 10 minuter från Växjö Centrum. Vägen upp mot huset kantas av en vacker natur som ger ett ståtligt intryck. Här samsas stora vackra träd med doftande ängsmark. Den generösa tomten runt Risinge Gudruns Glänta 1 skapar en privat och lummig oas med en skyddad atmosfär där de välskötta ytorna runt omkring ger ett underbart helhetsintryck. Den generösa tomten skapar en privat och lummig oas med en skyddad atmosfär. Intrycken förstärks av den detaljrika trädgården där man kan låta kreativiteten flöda i inspirerande miljöer. Bakom de dubbla entrédörrarna med vackra glaspartier möts man av en enastående rymd och ljusinsläpp. Huset om 210 kvm präglas interiört av de massiva naturmaterialen och en robust ton i inredning och design. Stora fönster bidrar till att rummen flödar i ljus och här finns oändliga möjligheter att sätta sin egen personliga prägel på den anrika atmosfären. Tack vare det stora antalet rum kan flera användas som sociala ytor med inbjudande loungegrupper. Rummens generösa storlekar ger bästa förutsättningar för att inreda och lyfta fram husets unika karaktär. Hela huset genomsyras av ljus, massor av luft samt enhetliga materialval. De generösa ytorna är en dröm för den som älskar att bjuda in till stora middagar och fest. Storleken till trots är känslan rakt igenom ombonad och varm. Även om huset lockar till socialt umgänge, är det lika lätt att dra sig undan när man vill ha lugn och ro. Lika stor omsorg har lagts på utemiljön som är inredd i flera olika rum. Här njuter du bland annat av ett härligt poolområde, uteplatser i flera väderstreck, stora gräsytor samt flera vackra planteringar. Tomten är i flera olika nivåer vilket ger harmoni och ett spännande landskap att njuta av. Till bostaden hör även ett trippelgarage, fiskerätt i närliggande sjö samt en stor tomt om 25 891 kvm.

Taltrastvägen 28, Högstorp, Växjö kommun

Taltrastvägen 28

Villa
Högstorp, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

4 995 000 kr

150 m²

6 rum

654 m² tomt

Välkommen till ett riktigt attraktivt boende beläget på en lugn återvändsgata. Här har man den unika kombinationen av ett naturnära läge samtidigt som man bor i ett mysigt villakvarter med närhet till all nödvändig service man kan önska sig. Den insynsskyddade trädgården döljer en härlig oas med fantastiska rekreationsytor såsom pool, utomhusspa och soldäck med loungeavdelning. Med sitt varma solläge njuter man av solen på det stora trädäcket hela dagen. I anslutning finner man det inglasade uterummet där man gärna samlar familj och vänner och där man kan njuta från tidig vår till sen höst. Trädgården som omgärdar boendet vetter delvis mot ett skogsparti vilket bildar en privat och skyddad miljö. Här erbjuds också en generös uppfart med plats för flera fordon och ett praktiskt garage. Detta unika och stilrena boende kännetecknas av många bekvämligheter med lugn och skön tillvaro. Stora fönsterpartier gör att ljuset flödar fritt genom villan och skapar en harmoniska boendemiljö. Bostaden som andas karaktär och luftighet har en effektiv och öppen planlösning på entréplan medan det övre planet erbjuder den privata sfären. Detta boende erbjuder generösa ytor och stilren inredning och framför allt ett hem där hela familjen kan trivas tillsammans utan att kompromissa på ytorna. Närhet till naturen och smidigheten att med enkelhet kunna ta sig in till centrum gör platsen till ett idealiskt läge. Här bor man med närhet till lummiga skogspartier, fotbollsplaner och motionsspår och Glasrikets golfbana i Fylleryd. Det finns goda kommunikationer in till Växjö Centrum som man enkelt når med cykel. Här finns också flertalet förskolor samt skolor för alla årskurser.

Örsledsvägen 22A, Räppe, Växjö kommun

Örsledsvägen 22A

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 150 000 kr

71,4 m²

3 rum

5 900 kr/mån

30 112 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna stilrena hörnbostad med fantastiskt läge belägen i natursköna Räppe. Beläget i Räppe, mellan Bergundasjön och Räppegölen, kan du nu flytta in i trevliga kvarter med nyanlagda parker. Här möts du av en stilren boendemiljö med enhetliga färg- och designval vilket en ger hög stilkänsla och genomtänkta materialval. Lägenheten är både hemtrevlig och stilren och har en tilltalande funktionell planlösning. Bostaden har väldisponerade kvadratmeter och de stora fönsterpartierna ger rymd och skänker rikligt med ljus. Det välutrustade och stilrena köket med generösa arbetsytor uppmuntrar till inspirerande matlagning. Vardagsrummet är ljust och erbjuder luftiga ytor som ger bra möbleringsalternativ. Den snygg och bekväma avskildheten mellan kök och vardagsrum gör att man enkelt kan möblera med ett stort matbord. Sovrummen och det helkaklade badrummet med praktisk tvättdel komplettera bostaden på ett funktionellt sätt. Kombinationen av luftiga sällskapsytor och genomgående stilsäkra designval skapas ett hemtrevligt och bekvämt boende, ett perfekt tillfälle för dig som ställer höga krav på boendemiljön. Med en härlig utemiljö med uteplats och grönyta kan man njuta av solen stora delar av dagen. Egen parkeringsplats i nära anslutning till bostaden ingår i avgiften. Tack vare sitt strategiska läge är det gångavstånd till två badplatser och en mysig bastu vid ån. Nere vid Räppe kanel finns vackra och omtyckta promenadstråk att nyttja. Den inbjudande naturen lockar alla årstider och det finns flera grillplatser i närheten. Cykelslingan Växjö runt går utanför bostadsområdet och Öjaby med bad och fritidsaktiviteter ligger nära. Räppe och Bredvik med nytt sportfält, skola och bostäder bidrar till lägets attraktivitet samt närheten till Arenastaden. Det finns även långt gångna planer på att uppföra Växjös nya sjukhuset i i området vilket gör läget än mer attraktivt. Det finns fina cykelbanor in till centrum och busshållplats nere vid stora vägen som har en frekvent tidtabell till både centrum och Småland airport.

 • Uteplats
Dalbovägen 7B, Hov, Växjö kommun
 • Mån 5 jun kl 16:45

Dalbovägen 7B

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

950 000 kr

44,5 m²

1 rum

2 781 kr/mån

21 348 kr/m²

Välkommen till denna charmiga enrummare med generösa ytor och mysig balkong. Lägenheten har en väldisponerad planlösning som fördelas över ca 44 kvadratmeter med både sovalkov och separat kök. Tack vare sin väldisponerade planering nyttjas ytorna på ett riktigt effektivt sätt och här slås man av den ljusa och luftiga känslan tack vare gavelläget. Lägenheten har under de senaste åren genomgått renovering och uppdatering av ytskikt vilket har gett en harmonisk och inbjudande boendemiljö. Sovalkoven kan på ett enkelt sätt avskärmas från det sociala vardagsrummet med hjälp av ett draperi så att sovplatsen är separerad från resten av boendet. Vid sovalkoven finns även en skjutdörrsgarderob som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Från den härliga balkongen har man utsikt över föreningens grönskande innergård. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och plats för en trivsam matplats. Badrummet är helkaklat och utrustat med duschhörna. Boendets hall rymmer en smidig klädkammare med gott om förvaringslösningar. Dessutom finns ett extra lägenhetsförråd som tillhör boendet. Ett riktigt inbjudande boende med låg månadsavgift på centrumnära läge. På Dalbovägen bor man med närhet till allt man behöver. Dalbo Centrum som ligger mitt emot bostadsområdet har både vårdcentral, postombud, mataffärer, gym och frisörer. Det finns också tandläkare, sporthall och träningsområde i närheten. Centrum ligger ca 1,5 km från lägenheten och det finns bra cykelleder och bussmöjligheter för att ta sig runt. Sammantaget finner man här en trivsam lägenhet i en välmående förening med alla bekvämligheter på nära håll.

 • Plus
 • Balkong
Anna Koskulls gata 6C, Välle Broar, Växjö kommun

Anna Koskulls gata 6C

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 450 000 kr

35,4 m²

1 rum

2 061 kr/mån

40 960 kr/m²

Välkommen till ett härligt boende som erbjuder stilsäker inredning och lättmöblerade ytor. Lägenheten har en väldisponerad planlösning och är belägen i ett expansivt och spännande område. Med sina yteffektiva kvadratmetrar känns boendet både ljust och rymligt. Köket är integrerat med matplats och vardagsrum och gör lägenheten lättmöblerad. Köket är välutrustat och har utgång till den överbyggda balkongen. Vid fönsterpartiet ges det även plats för en härlig matplats. Vardagsrummet är ljust och erbjuder plats för både soffa och säng. Här finns även två garderober som tillsammans med garderoberna i hallen ger goda förvaringsmöjligheter åt hela lägenheten. Badrummet är stilrent med snygg design som möter smart funktion. Det helkaklade badrummet erbjuder tvättmöjligheter och bra förvaring i form av kommod och väggskåp. Bostaden har hög standard i såväl design som funktion samt stora fönsterpartier som ger ett genomgående fint ljusinsläpp. Belägen vid Trummens strand med båda citysjöarna som närmaste grannar. Ett stenkast bort ligger Linnéuniversitetet och vackra Teleborgs slott. Här finns bra cykelleder in till centrum och täta bussförbindelser till resecentrum. På gångavstånd har man mataffärer, gym och matställen. Det finns också många fritidsaktiviteter och att utforska på nära håll såsom padel, tennis, löpning och simning.

 • Balkong
 • Hiss
Östregårdsgatan 2B, Centrum, Växjö kommun

Östregårdsgatan 2B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 095 000 kr

62 m²

2 rum

2 872 kr/mån

33 790 kr/m²

Nu saluförs denna unika och charmiga vindsvåning med sekelskifteskänsla om 62 kvadratmeter som är belägen i ett av Växjös landmärken, Strykjärnet. Här finner man ett underbart boende med riktigt hög stilkänsla och framför allt genomtänkt planlösning med härlig rymd. Interiören är enhetligt ljus och karakteriseras av stilfulla designval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett socialt flöde och lättmöblerade ytor med plats för både soff- och matbordsmöblemang. Vardagsrummet genomsyras av fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet i söderläge. Här har man vackra vyer mot Domkyrkan. Det stilrena köket från HTH är utrustat med moderna lösningar och generösa arbetsytor för matlagning. Sovrummet är avkopplande med rymliga ytor och i bostadens badrum har man golvvärme och tvättmöjlighet. Ett svårslaget boende högst upp i huset med fokus på livskvalitet. Bostaden är belägen i direkt närhet till Storgatan och dess rika utbud. Strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Eller ta en promenad mellan stadens tre sjöar, alla på gångavstånd från lägenheten, något som för övrigt gäller såväl tåg- som busstation. Härifrån tar man sig också enkelt ut till de stora handelsområdena och Arenastaden.

Sven Blommas väg 4, Gemla, Växjö kommun

Sven Blommas väg 4

Villa
Gemla, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

4 395 000 kr

139,6 m²

4 rum

1 058 m² tomt

Nu finns det chans att förvärva och skapa ett exklusivt designboende utöver det vanliga med genomtänkta lösningar och material valda med fingertoppskänsla där stil och kvalitet står i fokus. Här kan man skapa ett boende med hög livskvalitet med direkt närhet till underbar natur. Den generösa tomten ger plats åt lummig grönska samtidigt som det finns möjlighet att skapa en privat och insynsskyddad uteplats med pool och fantastiska rekreationsytor. Villan som ska byggas på tomten har tilltagna ytor som genomsyras av moderna val, fantastisk takhöjd i umgängesdelen och stilren arkitektur. Sammantaget skapas här ett charmigt hem med flera kvaliteter som efterfrågas från ett lättskött boende. Som tillval finns bland annat möjlighet till att inreda övre plan, pool samt flera interiöra val som gör att man kan anpassa villan efter sina egna behov. Villans tillgångar tillsammans med dess omgivning gör det här till ett boende med en livskvalité som är svårslagen, ett perfekt tillfälle för dig som ställer höga krav på boendemiljön. Här bor man i harmoni med naturen och kan njuta av rogivande omgivningar med promenader i skog och öppet landskap. I Gemla bor man med goda kommunikationer in till både Växjö och Alvesta. Garage och pool finns som tillval Varmt välkomna att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Midvintervägen 6, Danneborg, Växjö kommun

Midvintervägen 6

Villa
Danneborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 995 000 kr

165 m²

5 rum

559 m² tomt

Välkommen till en rymlig och praktisk villa på barnvänliga Danneborg. Beläget på en lugn cirkelgata med vidbyggt garage och stor uppfart med plats för flera bilar. Boendets baksida erbjuder en härlig trädgård med soligt läge och stora grönytor. Här finns plats för utemöbler i solen, barnlek och studsmatta. Här finns också en skyddad inglasad altan med gott om plats för möblemang. Invändigt har huset en genomtänkt planlösning med flertalet sovrum och stora sociala umgängesytor. Det härliga köket har generösa arbetsytor och mängder av förvaringsmöjligheter. Mot matplatsen är köket öppet med en stor bänkyta. I det stora vardagsrummet flödar ljuset in och här njuter man gärna av familj och vänners sällskap. Den privata delen på entréplan är praktiskt avskild och rymmer i dagsläget två sovrum och badrum. Bostadens övre plan är anpassningsbart och erbjuder ett stort öppet allrum, rymligt sovrum och en smidig klädkammare. Belägenheten på lugna och familjevänliga Danneborg gör att detta blir ett attraktivt boende för barnfamiljen. I närområdet finns flera lekplatser, förskolor och grundskolor med bra cykelvägar och trygga gångvägar. Endast en kort promenad bort ligger Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. På nära håll hittar man både Växjö Golfklubb, Växjö Ridklubb och Helgasjön med Arabybadet och båtbrygga. 4H-gården och Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner finns också på cykelavstånd. Det finns underbar natur i området och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg. Här finns en rik biologisk mångfald och miljön uppmuntrar till friluftsliv och fysisk aktivitet. Det finns bra cykelleder in till centrum och på Fritidsvägen finns en busshållplats med goda bussförbindelser.

Vinamans väg 3, Kampen, Växjö kommun

Vinamans väg 3

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 850 000 kr

104 m²

4 rum

6 292 kr/mån

17 788 kr/m²

Välkommen till en stor bostadsrätt belägen i ett mysigt bostadsområde på naturära Kampen. Här finner vi en väldisponerade fyrarummare i markplan med mängder av fördelaktiga boendedetaljer. Dessutom belägen i stabila Brf Kampen med grönskande utemiljö och riktigt bra gemensamhetsytor för alla boende i området. Invändigt förstärks den luftiga och öppna känslan av enhetliga och ljusa materialval. Det stora vardagsrummet har en lagom avskild öppenhet mot matplats och kök. Från vardagsrummet kommer man ut till den stora uteplatsen. Den stensatta uteplatsen är överbyggd och ligger i härligt läge mot uteplatsen. Från uteplatsen har man även utsikt mot föreningens innegård med grönyta som sträcker sig ned mot sjön vilket skapar en frihetskänsla. Hemmets tre sovrum är av bra storlek och erbjuder goda möbleringsalternativ. Bostaden erbjuder två badrum varav ett med tvättmöjligheter. Läget vid stadsnära Växjösjön gör att du kan bada och njuta av en picknik på den stora gräsmattan. Här kan du också träna på utegymmet, spela beachvolleyboll eller ta en löprunda eller promenad mellan de tre sjöarna. I närheten finns dessutom Växjö simhall. Endast en kort promenad bort ligger citys rika utbud där man kan strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. På gångavstånd har man även mataffärer, blomsterbutik, gym och matställen.

 • Uteplats
 • Hiss
Furulundsvägen 14, Alvesta, Alvesta kommun

Furulundsvägen 14

Villa
Alvesta, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö

2 195 000 kr

143 m²

6 rum

894 m² tomt

Välkommen till detta boende med tillhörande garage och med en stor uppfart. Beläget på lugn gata finner man här en praktisk och smart planerat villa med närhet till både natur och all nödvändig samhällsservice. På baksidan finns en stor och skyddad trädgårdsyta samt en uteplats med trätrall som man möblera med loungemöbler. Bostaden fördelar sig över 143+146 kvadratmeter och interiört finner man här ett hemtrevligt hem med rymliga och trivsamma ytor där man gärna tillbringar mycket tid. Planlösningen är genomtänkt och ger flera rum av bra storlek. I bakre delen av garaget finns ett gästrum med pentry på hela 26kvm. Bostaden har ett trevligt ljusflöde som är genomgående i samtliga rum. På Furulundsvägen 14 bor man i ett lugnt villaområde i Alvesta. Det skyddade läget och kontakten med naturen gör det barnvänligt. I området finns också lekplatser, barnomsorg och skola på nära håll. Med husets belägenhet har man goda kommunikationsmöjligheter och tar sig lätt ut till utfartslederna och stationsområdet.

Sälgstigen 6D, Norr, Växjö kommun

Sälgstigen 6D

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 395 000 kr

59 m²

2 rum

4 924 kr/mån

23 644 kr/m²

Välkommen till en fin tvåa belägen på ett naturnära läge med Fyllerydsskogen ett stenkast bort. Här bor man i en välskött förening där all drift, parkeringsplats samt förråd ingår i månadsavgiften. Den genomtänkta och öppna planlösningen i detta hem skapar effektiva och inbjudande ytor där det sociala står i fokus. Lägenheten genomsyras av en enhetlig färgskala i moderna och snygga toner vilket ger en harmonisk och enhetlig känsla genom hela bostaden. Tack vare sitt gavelläge har man fönster i tre väderstreck. Köket och vardagsrummet är integrerade och flödar i ljus tack vare fönsterparti och balkong. Den öppna planlösningen ger en luftig känsla och öppnar upp för goda möbleringsalternativ för både soffa och matbord. Från vardagsrummet når man även bostadens balkong med vyer över det lugna bostadsområdet. Det rogivande sovrummet har plats för dubbelsäng samt garderobsmöblemang. Det finns också en praktisk klädkammare i hallen som ger hala lägenheten bra förvaringsmöjligheter. Det moderna helkaklade badrummet är utrustat med både duschhörna, tvättmaskin samt golvvärme. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6 dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

 • Balkong
Liedbergsgatan 45E, Centrum, Växjö kommun

Liedbergsgatan 45E

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 950 000 kr

71 m²

2 rum

1 922 kr/mån

27 465 kr/m²

Välkommen till en trivsam och välplanerad bostad med utmärkt cityläge. Lägenheten har trevliga sällskapsytor för socialt umgänge, stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp samt funktionella förvaringsmöjligheter. Här erbjuds ett härligt vardagsrum med goda möbleringsalternativ samt ett kök som bjuder in till matlagning. Tack vare den stora ytan för matplats i köket bjuder även köket in till umgänge och trevliga middagar med familj och vänner. I direkt anslutning till vardagsrummet når man den inglasade balkongen som har gott om plats för utemöbler. Vidare i bostaden finns sovrummet som har väl tilltagna kvadratmeter som ger plats åt en dubbelsäng med tillhörande sängbord. I sovrummet finns även en större skjutdörrsgarderob. Intill sovrummet når man bostadens helkaklade badrum. Badrummet är funktionellt och utrustat med en tvättavdelning. Perfekt boende för den som vill bo bekvämt och centralt med en genomgående hög standard. Här bor man i en mycket stabil och skuldfri förening med låg månadsavgift. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, internet, telefoni och kabel-TV. Citys stora utbud utanför lägenheten erbjuder trevliga och välrenommerade restauranger och butiker. Här bor man nära Oxtorget med matbutik och Filmstaden. Dessutom ligger Växjö konserthus, Stadsbibliotek och konsthall inom nära räckhåll och det är enkelt att ta sig ned till härliga Växjösjön.

 • Balkong
Trummenvägen 26, Teleborg, Växjö kommun

Trummenvägen 26

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 950 000 kr

55,4 m²

2 rum

3 473 kr/mån

35 199 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilrena tvåa på Teleborg! Här bor du nära universitetet samt vackra Trummensjön. I denna bostad erbjuds väl utvalda material i vackra färgtoner som ger en modern känsla. Denna lägenhet passar perfekt för dig som är student, eller som vill bo trendigt med närhet till naturen. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ger en härlig yta att vistas på. Vidare finns ett sovrum i fin blå nyans med gott om plats för dubbelsäng samt förvaring. Badrummet är helkaklat och till finns tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten hör även en trevlig balkong i söderläge som passar perfekt för sena sommarkvällar med gott umgänge. Precis utanför dörren ligger dessutom ett förråd. Området vid Trummens strand är nytt och expansivt med en vacker och inbjudande innergård. Miljön runtomkring erbjuder mängder av aktiviteter för både rekreation och träning. Med sitt attraktiva läge är man granne med Universitetsområdet och har endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive kan man utöva allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

 • Balkong
 • Hiss
Kulas väg 30, Teleborg, Växjö kommun

Kulas väg 30

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

3 190 000 kr

150 m²

6 rum

414 m² tomt

Välkommen till ett mycket välskött och barnvänligt hörnboende. Här finner man ett boende med välgenomtänkta och praktiska ytor och dessutom en underbar utemiljö med en inglasad altan som vetter mot lummigt skogsparti. Här erbjuds en hemtrevlig bostad med genomgående fina sällskapaytor som kombineras med en stilsäker färgsättning i vilsamma toner. På entréplan finner man ett kök som går i en ljus och harmonisk nyans med avskalad design och lättskötta bänkytor. Det tilltagna vardagsrummet i vinkel går att möblera med både loungemöbel och matsalsmöblemang. Om behovet finns går att det att skapa ett extra sovrum här. Från rummet nås även den inglasade altanen med fina umgängesytor. Vidare finns här en funktionell groventré med ingång till den praktiska tvättstugan samt sovrummet på entréplan. Badrummet på entréplan är utrustat med duschplats. På övre plan finns fyra mysiga sovrum med goda möbleringsalternativ. Från det stora sovrummet nås även den härliga balkongen med utsikt mot den skyddade baksidan. Övre plan har även ett badrum med badkar och en rymlig klädkammare. På Kulas väg 30 bor man på ett attraktivt läge med närhet både till förskolor och skolor med endast ett kortare avstånd till Centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matstället. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort. De erbjuder härliga bad, promenadstråk och cykelleder. Här kan också utövas allt från Padel och tennis till löpning och fågelskådning. Längs de vackra promenadstråken finner man mysiga caféer och utsiktsplatser. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

Björksätravägen 9B, Hovshaga, Växjö kommun

Björksätravägen 9B

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 795 000 kr

72,3 m²

3 rum

4 941 kr/mån

24 827 kr/m²

Välkommen till ett boende som erbjuder stilsäker inredning och lättmöblerade ytor på härliga Hovshaga. Lägenheten genomsyras av en ljus färgsättning och ett vackert ljusinsläpp. Det finns en balkong både på entrésidan och baksidan där man har plats för utemöbler.. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig känsla samtidigt som fönsterpartierna i två väderstreck skänker stort ljusinsläpp. Köket går i vitt med moderna luckor. Över arbetsbänken sitter ett Vitt kakel samt infälld belysning under väggskåpen. Den mysiga matplatsen flödar i ljus och har plats för flera personer. Det trivsamma vardagsrummet har utgång till den härliga balkongen. Hela boendet har ett vackert plankgolv och alla väggar är vitmålade. Det finns två rogivande sovrum men möjlighet till tre samt en separat klädkammare. Det rymliga helkaklade badrummet har en tvättavdelning med tvättbänk samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är belägen i ett lugnt nybyggt område med mysig innergård. Här finns både odlingsmöjligheter och en gemensamhetslokal i form av växthus. Detta blir områdets naturliga mötesplats. Bostadsområdet ligger endast ett stenkast från Hovshaga Centrum och all dess service. Här finns också bra cykelleder och busskommunikationer till centrum.

 • Plus
 • Balkong
Gamla Norrvägen 350, Norr, Växjö kommun
 • Idag kl 16:30

Gamla Norrvägen 350

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 995 000 kr

74 m²

3 rum

5 096 kr/mån

26 959 kr/m²

På föreningens sannolikt bästa läge erbjuds nu denna hemtrevliga trerummare som erbjuder generösa ytor, praktiska utrymmen och trivsam utemiljö. Bostaden är bekvämt belägen i markplan med egen entré och på en attraktiv hörntomt med egen trädgård och två uteplatser i olika väderstreck. På baksidan finns en större trädgård med altan i soligt läge där man kan njuta av mysiga grillkvällar och avkoppling. Bostadsområdet är lugnt och gemytligt med mysiga grönområden och en välskött föreningsmiljö. När man stiger in i hallen möts man av den ljusa färgsättningen som genomsyrar boendet. Från hallen når man det ljusa köket som ger plats åt en trivsam matplats. Köket är komplett utrustat med bland annat en diskmaskin samt en praktisk köksö. Här finner man också utgången till en av bostadens uteplatser. Det härliga vardagsrummet flödar i ljus från stora fönsterpartier och inbjuder till samvaro med vänner och familj. Även från detta rum når man en uteplats med fina ytor för umgänge. Belägenheten på hörntomt gör att man kan gå runt bostaden och trädgården erbjuder goda odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Vidare i bostaden finns här två sovrum att tillgå. Sovrummen erbjuder smart förvaring och kan med enkelhet möbleras efter behov som både sovrum och arbetsrum. Badrummet som når från hallen är utrustat med badkar samt en tvättmaskin som underlättar vardagen. Till lägenheten finns även ett förråd med gott om förvaringsutrymmen. Här bor man i populära föreningen Fridhem med god ekonomi och välskötta utomhusytor. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6 dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

 • Plus
 • Uteplats
Maria Nilsdotters väg 7, Östra Lugnet, Växjö kommun

Maria Nilsdotters väg 7

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 595 000 kr

103,8 m²

4 rum

4 590 kr/mån

25 000 kr/m²

Välkommen till denna bostad belägen på populära Östra Lugnet. Här finner man ett boende med väldisponerade kvadratmeter som är fördelade på två våningsplan och erbjuder fina ytskikt samt ett härligt ljusinsläpp. Den stensatta entrésidan har plats för utemöbler och här kan man njuta av sitt förmiddagskaffe. Baksidan erbjuder en lättskött trädgård som bjuder in till trevliga kvällar med umgänge. Materialvalen är noga genomtänkta i både kök och badrum som går i den ljusa färgskalan. Köket har en trivsam matplats med utsikt mot baksidan och det rymliga vardagsrummet har plats för en större soffgrupp som kan möbleras med ett större matbord. På övre plan finner man den privata delen med tre sovrum, badrum, goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och en rymlig klädkammare. På Östra Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

 • Plus
 • Uteplats
Storgatan 82D, null, Växjö kommun

Storgatan 82D

Lägenhet
Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 650 000 kr

55 m²

2 rum

4 451 kr/mån

30 000 kr/m²

På ICON finner man detta smakfulla och yteffektiva boende. Lägenheten har en luftig takhöjd, öppna ytor och fint ljusinsläpp med vy mot Visma arena. Det integrerade vardagsrummet och köket skapar lättmöblerade och sociala ytor. Köket är stilrent med rena linjer och snygga designval. Badrummet är försett med behaglig golvvärme samt tvättmöjlighet och sovrummet rymmer en dubbelsäng och har tillgång till en klädkammare med praktiska förvaringsmöjligheter. Fastighetens inbjudande entré är den stora lobbyn i två plan som blir en social mötesplats för huset. På andra våningen ligger den härliga spaavdelningen och det välutrustade gymmet. Takterrassen högst upp i huset har vidunderlig utsikt över hela staden och här ligger också den välrenommerade restaurangen Skai. Icon är beläget mitt i Arenastaden, granne med handelsplats I11, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö. Ett bekvämt boende i toppklass med unik service och pulserande miljö där föreningen tillåter både privatpersoner och juridiska personer som ägare. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Johan Peters väg 58, Östra Lugnet, Växjö kommun

Johan Peters väg 58

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 800 000 kr

105 m²

4 rum

4 672 kr/mån

26 667 kr/m²

Välkommen till Johan Peters Väg 58 beläget på populära Östra Lugnet. Här erbjuds ett boende om 105 välplanerade kvadratmeter som fördelar sig över två plan och erbjuder genomgående fina ytskikt och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Lägenheten kombinerar sociala ytor och goda möbleringsmöjligheter med funktionella lösningar så som två helkaklade badrum och ett välutrustat kök. I vardagsrummet finner man även en kamin som skapar en trevlig känsla. Till bostaden hör en carport, samt en härlig baksida med trädgård mot den lummiga skogen. På baksida av bostaden har man även ett rymlig inglasat uterum. Perfekt bostad för den som vill komma åt villakänslan men med bostadsrättens fördelar. Här bor man i ett lugnt område med goda kommunikationsmöjligheter in till Växjö stadskärna. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Uteplats
Drottninggatan 1C, Söder, Växjö kommun

Drottninggatan 1C

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 195 000 kr

73 m²

2 rum

3 241 kr/mån

30 068 kr/m²

Välkommen till ett underbart boende med en genomtänkt planlösning på populära stationsområdet . Här bor man i en rymlig tvåa på 73 kvm. En hemtrevlig lägenheten med luftiga sällskapsytor vilket skapar en trevlig känsla i bostaden. Lägenhetens inglasade uteplats bidra med en härlig miljö och här har man goda möbleringsmöjligheter. Det finns även möjlighet för ett mindre möblemang utanför den inglasade uteplatsen. Vardagsrum och kök genomsyras av en öppen planlösning vilket skapar en social yta. Bostadens sovrum är rymligt med plats för dubbelsäng och erbjuder smarta och bekväma förvaringslösningar i form av en klädkammare. Det centrumnära läget gör att man endast är en kort promenad från citys butiker, matställen och stora serviceutbud. Samtidigt bor man naturnära med Växjösjön och Bokhultet inom räckhåll som erbjuder härliga promenadstråk, bad, fiske och aktivitetsområden och mycket annat. Stationsområdets expansiva utformning med resecentrum och kommunhus gör att man enkelt tar sig runt både inom Växjö och med tåg till andra städer. Här finns flera förskolor och skolor att välja på och flera mysiga lekplatser i närheten.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Pär Lagerkvists väg 6, Norr, Växjö kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 5 jun kl 17:00

Pär Lagerkvists väg 6

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 750 000 kr

52,5 m²

2 rum

3 228 kr/mån

33 333 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till en charmig tvårummare med generös balkong belägen på trivsamma Norr. Lägenheten ligger i ena hörnan tre trappor upp vilket gör den insynsskyddad från markplan. Boendet har en hög stilkänsla där ytan är väldisponerad och passar för de som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge. Välskötta ytskikt samsas med ett ljust parkettgolv som tillsammans skapar en diskret bas att inreda mot. Lägenheten har flera bekvämligheter i form av fullutrustat kök, inbjudande vardagsrum med utgång till balkong, tilltaget sovrum samt ett helkaklat badrum med goda tvättmöjligheter. Tack vare det höga läget i huset och de stora fönsterpartierna i två väderstreck flödar ljuset in i lägenheten och skapar en gedigen rymd tillsammans med takhöjden. Planlösningen är social med väl tilltaget vardagsrum och kök samt en praktisk hall med gott om förvaring i form av garderober och en klädkammare. Sammantaget en lägenhet där stil och kvalitet står i fokus, samtidigt bor man i en stabil förening med vacker och välskött föreningsmiljö. På Pär Lagerkvists väg har man nära både till mataffärer, matställen och skönhetsinrättningar. Det finns även gott om busshållplatser och bra cykelleder som tar en både in till Centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll.

 • Plus
 • Balkong
Lugnets väg 15A, Lugnet, Växjö kommun

Lugnets väg 15A

Lägenhet
Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 700 000 kr

100 m²

4 rum

4 998 kr/mån

27 000 kr/m²

Välkommen till Lugnets väg 15A och denna stilsäkra bostad med en genomgående inbjudande boendemiljö. Här finner man väldisponerade kvadratmeter som erbjuder genomtänkta lösningar och material valda med fingertoppskänsla där stil och kvalitet står i fokus. Den enhetliga färgsättningen med harmoniska kulörer genomsyrar hela boendet. Lägenheten är både hemtrevlig och stilren och har en tilltalande funktionell planlösning. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplan ger ett härligt socialt flöde och lättmöblerade ytor och de stora fönsterpartierna skapar rymd och skänker rikligt med ljus. På detta plan finns även ett helkaklat badrum samt en separat praktisk tvättstuga. På övre plan finner man bostadens mer privata del med tilltagna rum med goda möbleringsalternativ och bra förvaring. Även här finns ett helkaklat badrum. På bostadens baksida finns det en härlig uteplats med ett större trätrall samt en lättskött trädgård. Tack vare generösa utomhusytor kan man skapa vackra planteringar och odla växter. Kombinationen av luftiga sällskapsytor och genomgående stilsäkra färg- och designval skapas ett hemtrevligt och bekvämt boende, ett perfekt tillfälle för dig som ställer höga krav på boendemiljön. På Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

 • Plus
 • Uteplats
Tvetaryds fritidsområde 8, Tvetaryd, Alvesta kommun
Tvetaryds fritidsområde 8, Tvetaryd, Alvesta kommun, bild 2
Tvetaryds fritidsområde 8, Tvetaryd, Alvesta kommun, bild 3

Tvetaryds fritidsområde 8

Fritidshus
Tvetaryd, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö

850 000 kr

50 m²

2 rum

2 440 m² tomt

Välkommen till ett riktigt charmigt boende vid sjön Åsnen. Denna idylliska plats erbjuder rekreationsområden och underbar natur med rikt djurliv och spännande växtlighet med sjön ständigt närvarande. Den generösa trädgården har stora möjligheter och ramas in av växter och lummighet. Här kan man skapa odlingsmöjligheter såsom trädgårdsland, kryddträdgård och rabatter. Här erbjuds också äppelträd och hallonbuskar. Längre in i trädgården finns en mysig yta för trädgårdsmöbler som omgärdas av en vacker rhododendron. På framsidan av boendet njuter man av förmiddagssolen som sedan rör sig till kvällssol på den västra sidan och baksidan. Dessutom finns en fristående strömförsörjd byggnad med stor potential där gästrum, ateljé eller kreativ yta kan möjliggöras. Stugan har en yteffektiv planlösning och består av ett större rum med utgång till en mysig altan. Här finns också ett separat kök, sovrum och badrum med dusch och toalett. Färgsättningen går i moderna och stilrena toner och boendet har ett trivsamt ljusinsläpp. I köket finns plats för ett mindre bord och härifrån blickar man ut över trädgården. Det vackra sovrummet har en vacker tapet i dov blå ton och här får man plats med en större säng. Låt detta bli en oas dit man enkelt tar sig för att komma bort från vardagens stress och få möjlighet att njuta av natur och rekreation.

 • Premium
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrtullsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 995 000 kr

61 m²

2 rum

4 089 kr/mån

32 705 kr/m²

Välkommen till ett underbart boende med riktigt hög stilkänsla och framför allt genomtänkt planlösning. Här bor man centrumnära med endast ett stenkast till citys puls.. Stora fönsterpartier gör att ljuset flödar fritt genom lägenheten och skapar en harmonisk boendemiljö. Bostaden som andas karaktär och luftighet har en effektiv och öppen planlösning som bjuder in till social samvaro. Här finns en generös umgängesyta med vardagsrum och kök som blir hjärtat i lägenheten. Köksinredningen går i en ljus nyans och skapar ett exklusivt intryck med gedigen känsla. Från vardagsrummet nås bostadens tilltagna balkong. Den härliga balkongen är överbyggd och skapar ett skyddat extrarum under årets varma dagar. Här finns plats för stort utemöblemang och vyn över Domkyrkan blir ett vackert blickfång. Sovrummet som går i vilsamma nyanser har en walk-in- closet och plats för dubbelsäng. Det exklusiva badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter. Med hiss från markplan får man ett bekvämt boende där både värme och vatten ingår i avgiften. Området är nytt och expansivt med en skyddad innergård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor man på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att man aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Björkhagavägen 58, Norr, Växjö kommun
 • Budgivning pågår

Björkhagavägen 58

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 350 000 kr

114 m²

5 rum

5 073 kr/mån

20 614 kr/m²

Välkommen till denna bostad belägen på attraktiv hörntomt i populära Brf Södraryd. Genomtänkta helhetsdetaljer ger ett bekvämt boende i ett lugnt och barnvänligt område. Den tillhörande trädgården i härligt västerläge avskärmas med en häck och här finns plats för både lek och aktivitet samt goda odlingsmöjligheter. Den genomtänka planlösningen fördelar sig med sociala ytor på entréplan medans övre plan erbjuder en privat del med två sovrum väl avvägda i storlek. Köket går i ljusa toner har har plats för ett matbord. Det rymliga vardagsrummet har generösa sällskapsdelar med plats för både matgrupp och loungedel. Det finns även utgång till det inglasade uterummet och trädgården i västerläge från vardagsrummet och vid entrén finns en uteplats i österläge. Bostaden har ett badrum på vardera våningsplan samt en separat tvättstuga. På Norr bor man nära både mataffärer, matställen och skönhetsinrättningar. Det finns även gott om busshållplatser och bra cykelleder som tar en in till centrum. För den aktive är Fyllerydsskogen endast en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Storgatan 82D, null, Växjö kommun
 • Tor 8 jun kl 18:00

Storgatan 82D

Lägenhet
Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 895 000 kr

65 m²

3 rum

5 260 kr/mån

29 154 kr/m²

Välkommen till denna trerummare på våning fem som erbjuder stora ytor, en väl tilltagen takhöjd och en genomgående hög standard. Här slås man av den ljusa och moderna känslan som genomsyras av stilmedvetna val vilket skapar en exklusiv och genomtänkt stil. Planlösningen är tilltalande med unika detaljer och smarta lösningar. De stora fönsterpartierna skänker vackert ljusinsläpp och skapar rymd. De lättmöblerade ytorna bjuder in till social samvaro där vardagsrum och köket förenas i en öppen planlösning. Vardagsrummet ger utrymme för umgänge och går att möblera med både soffa och middagsbord. Kökets stilfulla färg- och designval bjuder in till matlagning och trevliga stunder. Köket har genomtänkta lösningar med bekväma bänkytor och mängder av förvaringsmöjligheter. Vidare erbjuder lägenheten ett sovrum med smart förvaring samt ett badrum med duschhörna. I badrummet finns det även plats för att installera en tvätthörna. Lägenheten är belägen i Icon-huset och på andra våningen ligger den härliga spaavdelningen och det välutrustade gymmet som föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja i och med serviceavgiften. Takterrassen högst upp i huset har vidunderlig utsikt över hela staden och här ligger också den välrenommerade restaurangen Skai. Icon är beläget mitt i Arenastaden. I närliggande område finns I11 handelsplats, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö.

 • Plus
 • Hiss
Anna Koskulls gata 3E, Välle Broar, Växjö kommun
 • Imorgon kl 11:00

Anna Koskulls gata 3E

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

3 295 000 kr

121 m²

4 rum

7 353 kr/mån

27 231 kr/m²

Välkommen till Anna Koskulls gata 3E och denna bostadsrättslägenhet om hela 121 kvadratmeter. Här bor man på ett vackert och naturlära läge med ett bekvämt avstånd in till stadskärnan. Lägenheten erbjuder hela två balkonger där man från båda balkongerna kan blicka ut över sjön. Bostaden har en praktisk planlösning där varje rum är väl tilltaget och enkelt att möblera efter tycke och smak. Bostaden har genomgående fina och väl omhändertagna ytskikt och riktigt bra förvaringsmöjligheter då det finns gott om garderober. Rummen är generösa i storlek och luftiga med en vilsam och varm känsla i hela bostaden. Vardagsrummet är generöst till sin storlek och bjuder in det stora sällskapet till samvaro. Från bostadens ena balkong, som är belägen i fritt läge ner mot sjön, har man grönskan och årstidernas färgskiftningar ständigt närvarande. Bostaden har hög standard och präglas av materialval med genomtänkta detaljer. Bostadens kök går i en grå nyans och skapar ett sobert intryck likt resten av lägenheten. Även från detta rum har tillgång till en mysig balkong. Bostadens tre sovrum kan anpassas efter behov och möbleras som antingen sovrum eller till exempel arbetsrum. Lägenhetens sociala och privat ytor kompletteras av två helkaklade badrum varav ett med en praktisk och fullt utrustat tvättavdelning. Området vid Trummens strand är nytt och expansivt med en vacker och inbjudande innergård. Miljön runtomkring erbjuder mängder av aktiviteter för både rekreation och träning. Med sitt attraktiva läge är man granne med Universitetsområdet och har endast ett kortare avstånd till centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, gym och matställen. För den aktive kan man utöva allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Galtövägen 47, Hov, Växjö kommun

Galtövägen 47

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 995 000 kr

80 m²

4 rum

5 315 kr/mån

24 938 kr/m²

Här bor man i ett lugnt och skyddat läge på trevliga Hov, med närhet till såväl fina grönområden som storstadspulsen. Tack vara sitt gavelläge och belägenheten i markplan bor man smidigt och bekvämt. Lägenheten erbjuder goda sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Genom kökets öppna disposition med vardagsrummet ges det här möjlighet att umgås mellan rummen för det stora sällskapet. I nära anslutning till både köket och vardagsrummet finns utgången till den stenlagda uteplatsen. Köket är yteffektivt och går i ljusa färger. Framför fönsterpartiet kan man möblera upp med en trivsam matplats. Bostadens alla tre sovrum är rymliga och erbjuder gott om förvaring genom flertalet garderober. De större sovrummet har även en klädkammare att tillgå. Även i hallen finns smart förvaring genom två garderober. Badrummet är funktionellt och har ett stilrent intryck. Här finns en tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, arbetsbänk och torkskåp. Bostaden har även en gäst-toalett som nås från hallen vilket underlättar vardagen. Till bostaden hör även ett stort förråd och en parkeringsplats i carport som ingår i månadsavgiften. Dessutom belägen i stabila Brf Bondegårdsparken med grönskande, barnvänlig utemiljö och riktigt bra gemensamhetsytor för alla boende i området vilket gör boendet attraktivt. På Hov bor man på ett idealiskt läge med knappt två kilometer in till centrum och det mesta inom räckhåll. Tomtabacken som ligger precis intill är en grön oas och som inbjuder till härlig pulkaåkning vintertid. På andra sidan gatan ligger Pilbäckskolan med förskola och grundskola. Utanför bostadsområdet finns en busshållplats bekvämt belägen. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil. Fyllerydsskogen med härliga promenadstigar och vacker natur ligger också i närheten.

 • Uteplats
Gemmatorp Karlstorp 2, Gemmatorp, Alvesta kommun
 • Imorgon kl 15:30

Gemmatorp Karlstorp 2

Villa
Gemmatorp, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö

3 695 000 kr

176 m²

8 rum

1 343 m² tomt

Välkommen till idylliska Gemmatorp Karlstorp 2, det lantliga läget omgivet av vacker skog och fantastisk natur. Denna fastighet är inbäddad i en lummig miljö med privat och avskilt läge. Denna moderna och rymliga villan har allt man kan önska sig och har de senaste åren genomgått stora renoveringar. Förutom entréplan och övre plan finns en inredd källare med både gillestuga, sovrum, toalett och bastu och klädvård. Husets planlösning är genomtänkt med renoverade ytor och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. På entréplan finner man bland annat det generösa och trivsamma köket med stora bänkytor. I anslutning finns ett stort matrum med plats för stort möblemang. På samma plan finns också fyra sovrum i bra storlekar. Övre plan flödar i ljus och idag har man inrett två generösa sovrum. Det ena har utgång till den härliga balkongen med fantastiskt utsikt. Källarplan karaktäriseras av praktiska ytor och skapar riktigt goda förutsättningar för avslappnande familjetid. Boendet genomsyras av renoverade ytskikt, flexibel planlösning där man kan anpassa antal sovrum efter behov och mängder av praktiska utrymmen. Dessutom erbjuds ett praktiskt dubbelgarage, en lättskött tomt med trivsamma uteplatser och fiber indraget. I Gemmatorp bor man endast 15 minuters bilväg från Växjö. Beläget vid natursköna Hanaslövsbacken får man det bästa av två världar, det lantliga och privata och närheten både till Alvesta och Växjö.

 • Plus
Storgatan 34, Hovmantorp, Lessebo kommun

Storgatan 34

Villa
Hovmantorp, Lessebo kommun
Bjurfors Växjö

3 495 000 kr

180 m²

1 370 m² tomt

Välkommen till Storgatan 34 och detta unika boende beläget på en spännande tomt mitt i centrala Hovmantorp. Omgiven av trivsam arkitektur och vackra byggnader skapar läget en känsla av anrik och välbevarad stadsdel där man gärna skapar sitt hem. När man närmar sig detta unika boende råder det inga tvivel om att huset har anor från 1930-talet. Charmiga vinklar och flaggfönster med krysspröjs vittnar om fina hantverksdetaljerna vilket ger karaktär och ett underbart helhetsintryck. Här har det traditionella hantverket bevarats och fokus lagts på unika detaljer med tidstypiska inslag. Den stora gräsmattan inbjuder till både odlingsmöjligheter och barnlek. Här kan finns det gott om plats för både rabatter och studsmatta. Här får man ett personligt boende med kreativa ytor och praktiska utrymmen. Interiört slås man av den luftiga och öppna känslan som karaktäriseras av en spännande planlösning och vackra detaljer. Entrévåningen flödar i ljus och ytorna är lättmöblerade med integrerade rum som skapar en helhet. Med sin rika historia får man inte bara ett hus med fantastisk karaktär och charm, man får även en unik och spännande arkitektur. Ett sällsynt boende med riktigt bra förutsättningar att skapa sitt eget drömhus. I Hovmantorp bor man barnvänligt endast en kort promenad till Kvarndammskolan med ca 350 elever från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem. Det finns ett stort serviceutbud med allt från mataffärer och blomsterbutiker till konditori och inredning. Som en kommun i Glasriket är man aldrig långt från inspirerande och kreativa utflyktsmål och underbara omgivningar. Sjön Rottnen med Gökaskratts camping och badplats lockar till aktiviteter som bad, fiske, kanot och tennis. Till Växjö tar det endast 20 minuter med bil och det finns goda bussförbindelser.

Friskhetsvägen 30, Lugnet, Växjö kommun
 • Imorgon kl 12:00
Friskhetsvägen 30, Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Friskhetsvägen 30, Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Friskhetsvägen 30

Lägenhet
Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 795 000 kr

126 m²

6 rum

6 161 kr/mån

22 183 kr/m²

Välkommen till denna tilltagna bostad med ett flödande dagsljus, härliga materialval och en genomgående ljus färgsättning. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning där samtliga rum upplevs rejäla och rymliga med goda förvaringsmöjligheter därtill. Redan ett kliv in i hallen andas bostaden hemtrevnad där man direkt möts av den ljusa boendemiljön. Köket är välplanerat och är utrustat med modern utrustning. Bostadens smarta disponering binder ihop det generösa vardagsrummet med matplats och kök. Vardagsrummets stora ytor gör det enkelt att umgås med både stora som små sällskap och de stora fönsterpartierna skapar en mjuk rumslighet och en trivsam atmosfär som samspelar med utemiljön. Från rummet nås den tilltagna altanen och trädgården. Under årets varma delar passar altanen lika väl som en avkopplande lounge som middagsplats för både stora mingelpartyn och mysiga grillmiddagar med familjen. Vidare på entréplan finns även ett allrum med generösa sällskapsytor. Badrummet på entréplan är helkaklat och erbjuder goda tvättmöjligheter. På övre plan finner man tre sovrum, ett allrum samt ett badrum med badkar. Till bostaden hör en carport med tillhörande uppfart som rymmer flera fordon. På Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

 • Premium
 • Uteplats
Pär Lagerkvists väg 12D, Norr, Växjö kommun

Pär Lagerkvists väg 12D

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 795 000 kr

58,5 m²

2 rum

2 508 kr/mån

30 684 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerad tvåa med generös balkong belägen på trivsamma Norr. Här bor man omgiven av Växjös stadskärna med närhet till det som kan tänkas behövas, samtidigt erbjuder den lummiga innergården en rogivande känsla. Bostaden erbjuder öppna ytor med många bekvämligheter samt goda sociala ytor som tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar en härlig och ljus känsla. Köket flödar i ljus och gott om förvaringsmöjligheter finns. Det ljusa och lätta detaljerna ger en trivsam känsla och självklart ryms ett matbord invid det stora fönsterpartiet. Sovrummet är välplanerat och beläget mot föreningens lugna och grönskande innergård. I bostadens luftiga vardagsrum får man med enkelhet plats för både soff- och matsalsgrupp. På balkongen som nås från rummet kan man möblera upp med både krukväxter och en sittgrupp. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter och ger ett härligt och bekymmersfritt boende för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge. Här får man en riktigt välplanerad och stilenlig lägenhet i en stabil förening med god ekonomi. På Pär Lagerkvists väg har man nära både till mataffärer, matställen och skönhetsinrättningar. Det finns även gott om busshållsplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll. En idealisk adress för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge i en välmående förening.

 • Balkong
Furumovägen 4, Sandsbro, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Furumovägen 4

Villa
Sandsbro, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 500 000 kr

110 m²

6 rum

1 717 m² tomt

Välkommen till Furumovägen 4 och denna villa belägen i lugna och populära Sandsbro. Här erbjuds en oslipad pärla för den som vill skapa ett eget unikt hem på ett trivsamt läge. Villan ligger skyddad och inbäddad på en härlig trädgårdstomt med fin grönska som omfamnar bostaden. Tack vare de tilltagna ytorna i trädgården är det lätt att skapa en rumskänsla i utemiljön med flera uteplatser som fångar alla soltimmar och bjuder in till både avkoppling och mysiga kvällar. Uppfarten som leder upp till fastigheten ger plats åt flera fordon. Detta charmiga hus har stort renoveringsbehov såväl in- som utvändigt, vilket ger er chansen att skapa ett hem efter egen smak. Villan om 110+75 kvadratmeter har idag Idag flera rum som kan anpassas efter behov vilket skapar stora möjligheter för en ny ägare. Entréplan erbjuder idag ett kök, vardagsrum, WC samt flera rum som antingen kan nyttjas som sovrum, matsal eller arbetsrum. Från ett av rummen når man även bostadens uteplats med vyer över trädgården. Övre plan har idag två sovrum samt smart förvaringslösningar. Bostadens källare är anpassningsbar och kan användas till förvaring och funktionella ytor så som tvättstuga. Genomgående i bostaden finns generöst med förvaringsmöjligheter och praktiska utrymmen. Här bor man endast en kort promenad till badplatser i Toftasjön och Helgasjön, förskolor och grundskola, Fyllerydsskogens friluftsområde, Sandsbro idrottsplats och Toftastrands Café. Norremarks handelsområde med bland annat mataffärer, systembolag, apotek samt den populära blomsterbutiken Signes Trädgård finns i närheten. Likaså barnomsorg , idrottsanläggningar och Glasrikets golfbana. In till centrum finns det bra cykelleder och busskommunikationer.

Hästskovägen 5, Teleborg, Växjö kommun

Hästskovägen 5

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 700 000 kr

130 m²

4 rum

316 m² tomt

Välkommen till en väldisponerad och praktisk villa på Teleborg. Boendet har en smidig carport i anslutning till bostaden och är belägen på en trivsam och lättskött trädgårdstomt. Den avskilda och soliga baksidan bildar en privat miljö för grillkvällar och lek. Det inglasade uterummet ger mervärde åt bostaden och erbjuder fina sällskapsytor såväl ute som inne. Huset är beläget i ett mysigt villaområde med en spännande tomt med gräsytor på både fram- och baksidan. Bostadens carport har bra förrådsutrymmen samt en tillhörande uppfart som ger plats åt flera fordon. Invändigt har huset en effektiv planlösning med flera sovrum och sociala umgängesytor som bjuder in till samvaro. På entréplan finner man bland annat det välutrustade köket och det tilltagna vardagsrummet som har plats för det stora sällskapet. Ytorna flödar i ljus och från vardagsrummet finns utgång till det inglasade uterummet. Den privata sfären finner man på övre plan med rymliga sovrum och ett badrum. På Hästskovägen bor man på ett praktiskt läge med närhet både till förskolor och skolor med närhet till busshållplatser och bra cykelleder in till centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även stora mataffärer, gym och matstället. För den aktive och naturintresserade har man de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön på idealiskt avstånd. Längs vackra promenadstråken finner man Linnés arboretum, mysiga utsiktsplatser och Teleborgs slott som erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

Fäbodvägen 16, Teleborg, Växjö kommun
 • Imorgon kl 12:15

Fäbodvägen 16

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

3 695 000 kr

116 m²

4 rum

806 m² tomt

Denna rymliga villa erbjuder ett praktiskt och lättskött boende på barnvänlig gata på populära Teleborg. Husets planlösning är genomtänkt med flera rum och sociala ytor. På den långa uppfarten som leder upp till garaget finns det plats för flera fordon. Utemiljön är välskött och här erbjuds även en härlig uteplats som tillsammans med uterummet skapar fina ytor där man kan njuta av solen stora delar av året. På ett skyddat läge i trädgården finns även en stenlagd uteplats som idag användas som en grillplats. Tack vare stora utomhusytor kan man skapa vackra planteringar och odla växter. Villan är väl omhändertagen och har allt man kan önska sig. Villans entréplan om 116 kvm erbjuder fyra rok och bostadens källare med gillestuga samt garaget gör bostaden komplett med ytterligare 150 kvm av smarta och praktiska ytor. Husets planlösning är genomtänkt med många bekväma lösningar. Bostadens sociala ytor inbjuder till samvaro och genomsyras av fint ljusinsläpp och en ombonad känsla. Här finns ett tilltaget vardagsrum med fint ljusinsläpp och ett trivsamt kök. Från det trivsamma köket nås bostadens baksida och uteplats. På entréplan finns även tre anpassningsbara sovrum samt ett stort badrum. I källarplanet finner man fantastiska ytor som skapar stort mervärde åt bostaden. Här finns både en gillestuga, ett sovrum, badrum, en praktisk tvättstuga samt ett hobbyrum som kan anpassas efter behov. Källaren kompletteras även med smarta förvaringslösningar. Belägenheten på den lugna villagata gör det tryggt för barnen och trädgården har plats för både studsmatta och fotboll. Teleborg erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk längs Södra Bergundasjön. I det närliggande området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet, en utflyktslekplats och grillplats Vikaholm. Här har man även byggt ett nytt utegym. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum.

 • Plus
Vintervägen 3B, Centrum, Växjö kommun
 • Ons 7 jun kl 17:15

Vintervägen 3B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 445 000 kr

63 m²

2 rum

2 588 kr/mån

22 937 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till denna rymliga tvårummare med generösa umgängesytor och inglasad balkong i omtyckta HSB Brf Munin. Lägenheten är belägen insynsskyddat på våning två och har en välplanerad planlösning som erbjuder en boendeyta om 63 kvadratmeter. Här finner man ett boende med en praktisk och trivsam planlösning som erbjuder härliga sociala ytor i kombination med funktionella lösningar. Här möts du av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över ett vitt, fullt utrustat kök med matplats framför härligt fönsterparti, ett väl tilltaget vardagsrum med goda möbleringsalternativ med plats för båda soffa och matgrupp samt ett rymligt sovrum med utgång till den inglasade balkongen. Detta kombineras smart med ett badrum med tvättmöjlighet. Bostaden har fina ljusinsläpp från stora fönsterpartier och genomgående ljusa ytskikt vilket ger bostaden en härlig och inbjudande känsla. Från den inglasade balkongen har man vyer över boendets lummiga omgivningar. Här bor man i en stabil förening med låg månadsavgift endast en kort promenad från stadskärnan. Centrums stora utbud utanför bostadsområdet gör detta till ett bekvämt boende med butiker, matställen och olika nöjesställen att välja på. Man tar sig smidigt ut till de stora handelsområdena och det finns bra cykelleder direkt utanför dörren som tar en till universitetet.

 • Plus
 • Balkong
Pär Lagerkvists väg 6, Norr, Växjö kommun
 • Mån 5 jun kl 16:30

Pär Lagerkvists väg 6

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 650 000 kr

52,5 m²

2 rum

2 885 kr/mån

31 429 kr/m²

Välkommen till ett genomtänkt boende med välplanerade ytor. Här bor man i en lugn och välskött förening på attraktiva Norr. Bostaden har en öppen planlösning som gör att lägenheten blir ljus och yteffektiv och här finner man allt man kan önska. Den rymliga balkongen är överbyggd och ger plats för stort möblemang. På balkongen njuter man från tidig vår till sen höst. Inne i lägenheten är kök, matplats och vardagsrum smart integrerade vilket ger plats för mängder av möbleringsmöjligheter. Köket har en ombonad och ljus färgsättning med utrymme för en generös matplats. Vardagsrummet har ljusinsläpp i två väderstreck och utgång till balkongen. Bostaden erbjuder även ett sovrum med trevligt ljusinsläpp. Det rymliga badrummet med dusch har även tvättmöjligheter i form av tvättmaskin. Den smarta och funktionella hallen ger hela lägenheten bra förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob och en klädkammare. Ett idealiskt boende på ett attraktivt läge för den som önskar alla bekvämligheter i en och samma lägenhet. På Pär Lagerkvists väg har man nära både till mataffärer, matställen och skönhetsinrättningar. Det finns även gott om busshållplatser och bra cykelleder som tar en både in till Centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll.

 • Plus
 • Balkong
Växjövägen 13, Åryd, Växjö kommun

Växjövägen 13

Villa
Åryd, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 250 000 kr

150 m²

6 rum

2 972 m² tomt

Välkommen till Växjövägen 13 och denna enplansvilla med källare beläget på en lättskött och trivsam tomt med en skyddad baksida med inbjudande och stora ytor för lek och planteringar. Trädgården gränsar mot ett stort skogsparti med härlig natur och uppfarten ger även plats för flera fordon. Denna praktiska och kvadratsmarta villa har allt man kan önska sig där huset erbjuder fina sällskapsytor såväl ute som inne och dess luftiga känsla gör det lätt att skapa ett trivsamt hem. Villan har en effektiv planlösning på entréplan medans källaren erbjuder funktionella lösningar och anpassningsbara ytor. De sociala ytorna på entréplan inbjuder till samvaro och genomsyras av fint ljusinsläpp och en ombonad känsla. Här finns ett tilltaget vardagsrum som förenas med köket via en öppen planlösning vilket ger fina sociala flöden. Från det trivsamma köket nås även bostadens inglasade uterum. På entréplan finns även fem sovrum som kan anpassas efter behov samt ett stort badrum med duschutrymme och badkar. Entréplanet kompletteras även av goda förvaringsmöjligheter i form av flera klädkammare. Källarplanet har gott om förvaringsytor och inrymmer bland annat en funktionell tvättstuga och härligt allrum. Bonusen är möjligheten till uthyrning eller tonårsrum i form av egen ingång i källaren. I Åryd bor man i ett lugnt område med närhet till natur med Årydsjön som närmsta granne. I närområdet finns förskolor och skolor. Även mataffärer och fotbollsplan finns i närheten. Här bor man med ett bekvämt pendlingsavstånd in till Växjö.

Gulli Petrinis väg 40D, Vikaholm, Växjö kommun
 • Idag kl 16:00

Gulli Petrinis väg 40D

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 895 000 kr

88 m²

4 rum

4 961 kr/mån

21 534 kr/m²

Välkommen till en vacker fyra belägen på ett naturnära läge med lummiga skogspartier som närmaste granne. Här bor man lugnt och skönt i ett bra område. Föreningens vackra trähus för tankarna till en småländsk by med sin varma röda färg. Mellan husen ligger den skyddade innergården med både lekplats och grönytor vilket försträcker den inbjudande känslan till området. Bostaden genomsyras av en modern och stilmedveten färgskala och här trivs man från första stund. Den genomtänkta och öppna planlösningen i detta hem skapar effektiva och inbjudande ytor där det sociala står i fokus. Tack vare gavelläget har man ljusinsläpp i tre väderstreck. I det vackra vardagsrummet har man ett trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och planlösningen uppmuntrar till social samvaro. Från rummet når man även bostadens balkong som på ett genröst sätt ger plats åt ett möblemang. Köket har en modern utformning i ljusa färger och rymmer matplats och en komplett maskinell utrustning. De rogivande sovrummen är av bra storlek och erbjuder generösa förvaringsmöjligheter. Även det helkaklade badrummet är av bra storlek och erbjuder en praktisk tvättavdelning. Vikaholm erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av lummiga skogar och gångstråk längs Södra Bergundasjön. I området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet, en utflyktslekplats, och grillplats Vikaholm. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum. Idealisk bostadsrätt för den som söker ett bekymmersfritt och modernt boende.

 • Plus
 • Balkong
Rundquists väg 40, Vikaholm, Växjö kommun
 • Fre 9 jun kl 12:00

Rundquists väg 40

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 295 000 kr

107,7 m²

4 rum

4 906 kr/mån

21 309 kr/m²

Välkommen till denna bostad belägen på populära Vikaholm. Bostaden är belägen på attraktiv hörntomt och erbjuder ett bekymmersfritt och modernt boende. Den stensatta entrésidan har plats för utemöbler och här kan man njuta av sitt förmiddagskaffe. Här finns även bostadens carport. Trädgården som omgärdar boendet avskärmas med en lummig häck och på baksidan finns det en härlig uteplats med trätrall. Invändigt möts man av ett sobert och stilrent hem med fina materialval. Den välgenomtänkta planlösningen är fördelad på det sociala entréplanet och den privata övervåningen. Materialvalet är modernt och både kök och badrum går i ljusa nyanser. Entréplan erbjuder ett vardagsrum som har plats för både matgrupp och soffgrupp och får ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Härifrån når man baksidan och den trevlig uteplatsen. Köket går i vit färgsättning och i anslutning till köket finns plats för ett större matbord. Badrummet har tvättmöjligheter och nås från bostadens hall. På övre plan finns den privata delen med tre sovrum samt ett badrum med dusch. En praktisk klädkammare erbjuder extra förvaring på samma plan. Vikaholm erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av lummiga skogar och gångstråk längs Södra Bergundasjön. I området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet, en utflyktslekplats, och grillplats Vikaholm. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum. Idealisk bostadsrätt för den som söker ett bekymmersfritt och modernt boende.

 • Plus
 • Uteplats
Sandviksvägen 46, Öster, Växjö kommun

Sandviksvägen 46

Villa
Öster, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

4 950 000 kr

197 m²

8 rum

710 m² tomt

Välkommen till en mycket välskött och praktisk villa belägen på centrumnära Öster. Med sin sociala planlösning och representativa ytor fördelat över två våningsplan blir detta ett hem där man gärna umgås och bjuder in familj och vänner till. Det första som möter en när man stiger in genom entrén är den välkomnande känslan och högkvalitativa materialval som genomsyrar hela boendet. Invändigt har huset en genomtänkt planlösning med sociala umgängesytor som kombineras med funktionella lösningar. Matplatsen ligger i anslutning till köket och skapar även en öppen känsla med vardagsrummet. I det stora vardagsrummet flödar ljuset in och här njuter man gärna av familj och vänners sällskap. Från rummets altandörr kommer man ut till uteplatsen med underbart solläge. Entréplanet erbjuder även ett badrum samt två sovrum varav ett med en rymlig klädkammare. Här finns också en praktisk tvättstuga i förbindelse med köket som även är möjlig att nyttja som groventré. Bostadens övre plan är anpassningsbart och erbjuder ett stort öppet allrum, fyra sovrum och ett badrum utrustat med badkar. Sovrummen på övre plan kan med fördel möbleras efter behov. Boendet har ett fristående garage och stor uppfart som rymmer flera fordon. Här finns också ett förråd (ca 10 kvm) och en vedbod med haspad dörr och kanaltak i anslutning till garaget. Både fram och baksida erbjuder härlig trädgård med inbjudande grönytor. Här finns plats för utemöbler i solen, barnlek och studsmatta. På Öster bor man i ett av Växjös mest omtyckta och attraktiva stadsdelar nära lummiga grönområden och mysiga parker. Här finns gemytliga bostadskvarter med vacker och inspirerande bebyggelse. Till Stortorget är det endast 1,5 km och centrum erbjuder välrenommerade restauranger, härliga butiker och ett stort kulturellt utbud. Man tar sig enkelt dit via cykel eller till fots. På Öster finner man serviceinrättningar och mysiga Hovs bageri och stadsodlingen Östrabo ekobacke. Det finns god skolomsorg med allt från förskola till gymnasium i närområdet. På gångavstånd finns också vårdcentral med BVC och primärvård. För den aktive finns det flera sportanläggningar och på Fläktenområdet finns det gym, skatehall, padelhall och kampsportförening dessutom ligger simhallen på ett kort cykelavstånd. Det finns också härliga promenadstråk runt Trummen och Växjösjön med vacker natur. Inte långt härifrån finns Fyllerydsskogen med både härliga löpspår och golfbana.

Rallarringen 16, Hovshaga, Växjö kommun

Rallarringen 16

Villa
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

5 495 000 kr

184 m²

6 rum

933 m² tomt

På ett trivsamt läge på lugn gata finner man denna smakfulla villa som är i genomgående fint skick och karaktäriseras av en luftig planlösning och omsorgsfullt utvalda detaljer. Villan har ljusa, fria ytor samt en formren inredning och diskret exklusiv design. Bostaden har en genomtänkt planlösning där det har lagts stor vikt på enhetliga och sobra färg- och materialval, liksom hög kvalitet. Den vackert planerade trädgården är skyddad, välskött och bildar en privat miljö. Trädgården omgärdas av en lummig häck som ramar in tomten på ett tryggt sätt. Under årets varma delar passar altanen lika väl som en avkopplande lounge som middagsplats för både stora mingelpartyn och mysiga grillmiddagar med familjen. De stora gräsytorna inbjuder till lek och spring eller ytterligare plantering om man föredrar det. På framsidan finns även en rymlig uppfart med plats för flera fordon. Huset är klokt planerat för att passa såväl för stora sociala sammankomster som för avkoppling. Interiört finner man välvalda materialval vilket ger harmoni och en genomgående ombonad känsla. Färgsättning är genomtänkt och skapar trivsel och ger ett sobert intryck. Här möts man av fria ytor och en känsla av inbjudande rumsvolymer. Vardagsrummet, köket och allrummet strålar samman till en enhet med fina ljusinsläpp och trivsamma flöden. Entréplanet kompletteras med ett badrum med tillhörande bastu, en funktionell tvättstuga samt ett extra sovrum som passar fint som hemmakontor eller gästrum. Villans övre plan får enastående ljus och volym från stora fönsterpartier. Här finner man hela tre sovrum med rymliga ytor. Även på detta plan finns ett badrum. På Rallarringen 16 bor man på barnvänliga Hovshaga. Här finns flera förskolor och skolor att välja på och flera mysiga lekplatser i närheten. På bekvämt avstånd ligger Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Det finns bra cykelleder in till centrum och utanför bostadskvarteret finns en busshållplats som ger goda kommunikationsmöjligheter in till stadskärnan. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och Helgasjön. En villa med genomgående fint skick som skapar ett boende med lugn och skön tillvaro. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00

Storgatan 82B

Lägenhet
Arenastaden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 550 000 kr

43 m²

2 rum

3 258 kr/mån

36 047 kr/m²

Välkommen till denna stilrena tvårumslägenhet med genomgående hög standard belägen på högt och insynsskyddat läge på våning 12. Här finner man en ljus och öppen lägenhet med en väldisponerad planlösning med trivsamma sociala ytor och genomtänkta lösningar. Den luftiga planlösningen förstärks av ljusinsläpp från bostadens stora fönsterpartier. Det härliga vardagsrummet blir den centrala platsen för umgänge och sociala sammankomster. Den generösa ytan in mot köket ger plats för både middagsbord och loungehörna. Det moderna köket har genomtänkt lösning med stora bänkytor och gott med förvaringsmöjligheter. Köket kommer från HTH och inger en kvalitativ känsla med snygga materialval. Via sovrummet har man tillgång till en rymlig klädkammare och badrummet är utrustat med tvättmaskin. Bostadens ljusa färgskala följer med in i samtliga rum och ger bostaden en enhetlig känsla. Fastighetens inbjudande entré är den stora lobbyn i två plan som blir en social mötesplats för huset. På andra våningen ligger den härliga spaavdelningen och det välutrustade gymmet. Via föreningen har man även tillgång till innergården med badtunna samt takterrassen. Takterrassen högst upp i huset har vidunderlig utsikt över hela staden och här ligger också den välrenommerade restaurangen Skai. Icon är beläget mitt i Arenastaden, ett Placemakingprojekt där hela området har attraherat såväl bostadsägare, näringsliv och Idrottsaktiviteter. I närliggande område finns I11 handelsplats, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö.

 • Plus
 • Hiss
Londonvägen 10, Teleborg, Växjö kommun

Londonvägen 10

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

4 195 000 kr

138 m²

5 rum

432 m² tomt

Välkommen till fina Londonvägen 10! Denna moderna bostad är belägen på hörntomt med stilfulla materialval som följer med genom hela boendet och skapar ett enhetligt och trivsamt intryck. Den genomtänka planlösningen om 138 kvadratmeter ger tre sovrum väl avvägda i storlek, ett välplanerat kök med köksinredning från HTH, generösa sällskapsdelar med stora fönsterpartier samt en härlig takterrass som ger bostaden extra karaktär. Under årets varma delar passar terrassen lika väl som en avkopplande lounge som middagsplats för både stora mingelpartyn och mysiga grillmiddagar med familjen. Här kan man följa solens strålar stora delar av dagen. På baksidan har även bostaden ett tilltaget uterum som nås från köket. Vidare från uterummet har man även en enkel access till den fina trädgårdsytan som passar perfekt för barnen att leka på. Invändigt finner man ett kök som erbjuder bra med arbetsyta och i ljust material som passar bra med de vita kakelväggarna. Vardagsrummet erbjuder stora ytor som passar perfekt för kvällar med familjen eller vid besök av större sällskap. De stora fönsterpartierna skapar en mjuk rumslighet och en trivsam atmosfär som samspelar med utemiljön. Vidare erbjuder bostaden funktionella lösningar så som två helkaklade badrum samt en praktisk tvättstuga. Sovrummen erbjuds i olika storlekar som ger bra med möjligheter att disponera rummen efter eget tycke. Bostaden är attraktivt belägen omringad av fin natur, perfekt för dig som ställer höga krav på boendemiljön. Teleborg erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk längs Södra Bergundasjön. I det närliggande området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet och mängder av utflyktslekplatser. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum. Varmt välkomna på visning!

Norrgatan 5, Centrum, Växjö kommun

Norrgatan 5

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

3 195 000 kr

104 m²

3 rum

4 005 kr/mån

30 721 kr/m²

Välkomna till en stilren lägenhet med fantastiskt läge! Här finner man en bostad med vackra attribut och fantastiskt hantverk i en perfekt kombination där stor omsorg har lagt för att skapa en komplett bostad. Tack vare bostadens utformning och harmoniska färgsättningen blir detta ett hem att längta hem till. Detta är en välplanerad lägenhet som erbjuder tre rum, varav två sovrum samt en trevlig balkong. Hallen är inbjudande och ger en välkomnande känsla. Redan här slås man av den stilrena färgsättningen som genomsyrar hela boendet. Den är dessutom rymlig och har gott om plats för byrå, klädhängare samt annan möjlig förvaring. Bostaden disponerar ett smakfullt kök med mycket arbetsytor samt plats för matsalsbord. Det kompletta köket som är lika stilfullt som praktiskt är utrustat med modern utrustning i rostfritt utförande och vita luckor med en fin mörk bänkskiva. Vardagsrummet har en social och öppen planlösning med goda möbleringsmöjligheter. Tack vare de stora fönsterna ges det ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en härlig och trivsam miljö att umgås i. Det finns även möjlighet att ändra om planlösningen här genom att skapa ytterligare ett rum som kan användas som sovrum. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum med praktisk planlösning som erbjuder gott om inredningsmöjligheter. I det ena sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och två nattduksbord. Det andra sovrummet har ett härligt ljus och kan med många olika möjligheter inredas efter behov och tycke. I bostaden finns det finns två badrum, det ena med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt integrerat tvättställ med förvaring. Här finns även ett badkar som är fint klätt i teak som ger en extra lyxig känsla. Dessutom erbjuder bostaden en trevlig balkong som passar bra för härliga sommarkvällar. Med sitt centrala läge har man citys stora utbud runt hörnet. Här kan man strosa runt i butiker, njuta av en härlig bit mat eller brunch på en av de mysiga restaurangerna och ta del av stadens kulturutbud. Vid vackert väder njuter man gärna runt Växjösjöns promenadstråk eller tar en cykeltur runt en av många härliga cykelleder.

 • Balkong
 • Hiss
Hagmarksvägen 22, Bredvik, Växjö kommun

Hagmarksvägen 22

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 495 000 kr

112 m²

4 rum

7 200 kr/mån

22 277 kr/m²

Välkommen till detta bostadsrättsradhus på ett barnvänligt läge i Bredvik. Tack vare att bostaden är nyproducerad blir man här den första ägaren vilket ger en bostad som präglas av den nybyggda och fräscha känslan. Möjligheten att flytta in i något helt nytt och på så sätt kunna sätta sin egna prägel på boendet är stor. Bostaden är belägen på attraktiv hörntomt och erbjuder ett bekymmersfritt och modernt boende. Den stensatta entrésidan har plats för utemöbler medans baksidan erbjuder ett härligt trädäck som erbjuder fina ytor för umgänge. Trädgårdsdelen är lättskött och tack vare generösa utomhusytor kan man skapa vackra planteringar, odla växter och ha ytor för lek. Här finns även bostadens uteförråd. Här finner man väldisponerade kvadratmeter som erbjuder genomtänkta lösningar och noga utvalda material där stil och kvalitet står i fokus. Lägenheten är både hemtrevlig och stilren och har en tilltalande funktionell planlösning. Materialvalen är moderna och både kök och badrum går i stilrena nyanser. På entréplan finns en trevlig social yta i form av ett tilltaget vardagsrum med ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier och utgång till en härlig uteplats. Det välutrustade köket har en social planlösning mot vardagsrummet där bardelen skapar en naturlig gräns mellan kök och vardagsrum. Det övre planet är bostadens privata sfär och här finns det tre sovrum med bra förvaringsmöjlighet samt ett badrum med en praktisk separat tvättavdelning. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

 • Plus
 • Uteplats
Norrtullsgatan 4, Centrum, Växjö kommun
 • Tor 8 jun kl 17:00

Norrtullsgatan 4

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 395 000 kr

94 m²

4 rum

5 533 kr/mån

25 479 kr/m²

Välkommen till Norrtullsgatan 4 och denna stilsäkra fyra på attraktivt cityläge. Rummens fördelning och den väldisponerade planlösningen gör det enkelt att bo och trivas. Såväl design som material kännetecknas av ett smakfullt uttryck. Ut mot föreningens lugna innergård vänder sig bostadens privata delar med hela tre sovrum. Fönsterpartierna som vetter ut mot innergården har ett storslaget ljusinsläpp från söder. Från det stora sovrummet når man även den fina balkongen som rymmer en sittgrupp samt vackra planteringar i krukor. Det härliga söderläget gör att solens strålar värmer stora delar av dagen. Från hallen öppnar sig det formrena köket från Ballingslöv med rymlig förvaring och bra arbetsytor. Framför det vackra burspråket finns det även plats för en trivsam matplats. Vardagsrumsdelen är av generös storlek med stora fönsterpartier för ett optimalt ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat och praktiskt då det är utrustat med både golvvärme och en avskild tvättavdelning. Bostaden har även genomgående bra förvaringslösningar i form av både garderober och klädkammare. Sammantaget finner man här en lägenhet med ett genomgående enhetligt stilmässigt intryck där kvalitet står i fokus, samtidigt bor man i en förening med vacker och välskött föreningsmiljö. Området är nytt och expansivt med en skyddad innergård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor man på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att man aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 50 av 84