Mäklare Eric Svensson

Eric Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vintervägen 3E, Centrum, Växjö kommun
 • Tor 14 dec kl 17:45
Vintervägen 3E, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Vintervägen 3E, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Vintervägen 3E

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 495 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 570 kr/mån
25 556 kr/m²

Välkommen till Vintervägen 3E och denna bostadsrättslägenhet belägen på centralt läge endast en kort promenad från stadskärnan. Lägenheten erbjuder en stilren boendemiljö med väldisponerade kvadratmeter och genomgående fina ljusinsläpp i två väderstreck. Den ombonade färgsättningen följer med genom hela lägenheten och skapar ett hemtrevligt intryck. Den genomtänkta planlösningen i detta hem skapar effektiva och inbjudande ytor där det sociala står i fokus. Det rogivande vardagsrummet blir den självklara mittpunkten för trivsamma stunder med familj och vänner. Härifrån kommer man också ut till den inglasade balkongen. Med fri öppen utsikt över innergården blir detta favoritrummet årets varma dagar och kvällar. Köket ligger i nära anknytning till vardagsrummet och erbjuder både matplats samt bekväma arbetsytor för matlagning. Sovrummet har bra storlek och erbjuder plats för ytterligare möbler utöver dubbelsäng. Här finns även bra förvaring i form av rymliga garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med en duschhörna. På Vintervägen bor man nära city och precis vid Spetsamossen. Här finns aktivitetsparker och bra cykelleder. Goda kommunikationsmöjligheter som tar en ut till både Universitetsområdet och stora handelsplatser. Till stationen tar man sig enkelt till fots. En mysig tvåa för den som vill ha ett modernt och centralt boende.

 • Premium
 • Balkong
Apotekare Reinholds väg 5A, Teleborg, Växjö kommun

Apotekare Reinholds väg 5A

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 425 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
3 424 kr/mån
26 887 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och vacker tvåa med uteplats! Den genomtänkta planlösningen i denna bostad skapar smarta och härliga ytor där det sociala står i fokus. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum flödar i ljus tack vare fönsterparti och uteplatsen och skänker en ombonad känsla. Från vardagsrummet nås uteplatsen och här kan man njuta av de närliggande grönområdena. Sovrummet har en trevlig utformning med fint ljusinsläpp och ingång till en generös klädkammare. Badrummet är stort och rymmer tvättmaskin. Bostaden genomsyras av en ombonad känsla och här trivs man från första stund. Här bor man på ett attraktivt läge med närhet till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Inte långt från bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

 • Plus
 • Uteplats
Sälgstigen 6D, Norr, Växjö kommun

Sälgstigen 6D

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
4 924 kr/mån
23 644 kr/m²

Välkommen till en fin tvåa belägen på ett naturnära läge med Fyllerydsskogen ett stenkast bort. Här bor man i en välskött förening där all drift, parkeringsplats samt förråd ingår i månadsavgiften. Den genomtänkta och öppna planlösningen i detta hem skapar effektiva och inbjudande ytor där det sociala står i fokus. Lägenheten genomsyras av en enhetlig färgskala i moderna och snygga toner vilket ger en harmonisk och enhetlig känsla genom hela bostaden. Tack vare sitt gavelläge har man fönster i tre väderstreck. Köket och vardagsrummet är integrerade och flödar i ljus tack vare fönsterparti och balkong. Den öppna planlösningen ger en luftig känsla och öppnar upp för goda möbleringsalternativ för både soffa och matbord. Från vardagsrummet når man även bostadens balkong med vyer över det lugna bostadsområdet. Det rogivande sovrummet har plats för dubbelsäng samt garderobsmöblemang. Det finns också en praktisk klädkammare i hallen som ger hala lägenheten bra förvaringsmöjligheter. Det moderna helkaklade badrummet är utrustat med både duschhörna, tvättmaskin samt golvvärme. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6 dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

 • Balkong
Värnvägen 11, Hovshaga, Växjö kommun

Värnvägen 11

Villa
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 295 000 kr
119 m²
5 rum
718 m² tomt

Välkommen till Värnvägen 11 och den villa om 119 kvadratmeter. Boendet är beläget i ett barnvänligt villakvarter med närhet till lummiga skogspartier. Den lättskötta trädgården är insynsskyddad och har ett bra solläge. Här finns en härlig uteplats där man kan njuta av solen stora delar av året. Tack vare stora utomhusytor kan man skapa vackra planteringar och odla växter. Till bostaden hör även ett garage samt en uppfart som ger plats för flera fordon. Interiört finner man här ett hemtrevligt hem med rymliga och trivsamma ytor där man gärna tillbringar mycket tid. Planlösningen är genomtänkt och ger flera rum av bra storlek. På entréplan har man ett ljust vardagsrum med fina sociala ytor samt ett trivsamt kök med plats för matbord. Entréplanets två sovrum ligger i en privat del och kan med fördel möbleras efter behov. Vidare finns här en praktisk tvättstuga med groventré från garaget samt ett badrum med dusch. Övre plan erbjuds ett allrum, ett sovrum av bra storlek samt ett badrum. Detta hem erbjuder mängder av möjligheter och flera rum som kan anpassas efter behov. På Värnvägen 11 bor man på barnvänliga Hovshaga. Här finns flera förskolor och skolor att välja på och flera mysiga lekplatser i närheten. På bekvämt avstånd ligger Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Det finns bra cykelleder in till centrum och utanför bostadskvarteret finns en busshållplats som ger goda kommunikationsmöjligheter in till stadskärnan. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och Helgasjön. En villa med genomgående fint skick som skapar ett boende med lugn och skön tillvaro. Varmt välkomna på visning!

Drottninggatan 2A, Söder, Växjö kommun

Drottninggatan 2A

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 495 000 kr
45,6 m²
2 rum
vån 1/7
3 141 kr/mån
32 785 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta lägenhet belägen bekvämt i markplan och som erbjuder en välkomnade och praktisk boendemiljö. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd medan de ljusa färgerna skapar en inbjudande atmosfär. Bostaden har en öppen social planlösning mellan det välutrustade köket och det ljusa vardagsrummet. Lägenhetens sovrum har flera garderober och plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet har funktionella tvättmöjligheter. Till lägenheten hör en uteplats med plats för utemöblemang. Det attraktiva läget vid Västerbron, Södra Bantorget och lummiga Paul Bobergs Park är idealiskt. Med dessa som närmaste grannar får man kombinationen av citykänsla och det gröna lugnet. Den härliga innergården är en gömd oas med rogivande miljö. Stationen och det nya kommunhuset bidrar till en levande atmosfär. I samma bostadsområde finns både World Trade Center, Smålands museum och välrenommerade restauranger. Dessutom ett stenkast från Växjösjön med vackra promenadstråk och idrottsanläggningar för ett aktivt liv. Varmt välkomna på visning

 • Uteplats
 • Hiss
Kärvevägen 3E, Bredvik, Växjö kommun
 • Ons 13 dec kl 16:30
Kärvevägen 3E, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Kärvevägen 3E, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Kärvevägen 3E

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 385 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 986 kr/mån
23 475 kr/m²

NY TID, NYA PRISER, Just nu har vi ett erbjudande som innebär att vi har sänkt priset på bostaden med 300 000 kr. Det nya priset gäller dig som är en av de åtta första som tecknar avtal från den 17 oktober 2023 och som är eller blir OBOS-medlemmar. Dessutom får du en trygg månadsavgift fram till 2029. Den nya månadsavgiften kommer vara 3 659 kr! Kontakta ansvarig mäklare så berättar vi mer. Varm välkommen till en fin tvårummare i Bredvik där du erbjuds en trygg månadsavgift i fem år. Här finns oerhört smakfulla och genomtänkta materialval som förmedlar en känsla av lyx och stil. Bostaden erbjuder trevliga och sociala ytor som är bekvämligt för stora sällskap samt härligt umgänge. Köket är i en öppen planlösning mot vardagsrummet och kommer i en härlig grå nyans och förmedlar en känsla av modern inredning och stilren känsla. Vardagsrummet ger med sina generösa fönsterpartiet ett härligt ljus och gör detta rum till ett trivsamt ställe att vistas i. Badrummet är helkaklat och följer i samma stilrena färgton i härlig grå. Sovrummet är i bra storlek med plats för dubbelsäng och kommer i härlig vit färg samt har gott om förvaring. Hela lägenheten är modern och har ett härligt ljus och en harmonisk känsla som genomsyrar hela bostaden. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Pär Lagerkvists väg 12D, Norr, Växjö kommun

Pär Lagerkvists väg 12D

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 615 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 508 kr/mån
27 607 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerad tvåa med generös balkong belägen på trivsamma Norr. Här bor man omgiven av Växjös stadskärna med närhet till det som kan tänkas behövas, samtidigt erbjuder den lummiga innergården en rogivande känsla. Bostaden erbjuder öppna ytor med många bekvämligheter samt goda sociala ytor som tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar en härlig och ljus känsla. Köket flödar i ljus och gott om förvaringsmöjligheter finns. Det ljusa och lätta detaljerna ger en trivsam känsla och självklart ryms ett matbord invid det stora fönsterpartiet. Sovrummet är välplanerat och beläget mot föreningens lugna och grönskande innergård. I bostadens luftiga vardagsrum får man med enkelhet plats för både soff- och matsalsgrupp. På balkongen som nås från rummet kan man möblera upp med både krukväxter och en sittgrupp. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter och ger ett härligt och bekymmersfritt boende för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge. Här får man en riktigt välplanerad och stilenlig lägenhet i en stabil förening med god ekonomi. På Pär Lagerkvists väg har man nära både till mataffärer, matställen och skönhetsinrättningar. Det finns även gott om busshållsplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll. En idealisk adress för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge i en välmående förening.

 • Balkong
Åredavägen 27, Hjortsberga, Alvesta kommun

Åredavägen 27

Villa
Hjortsberga, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
450 000 kr
1 279 m² tomt

Nu saluförs en tomt på härligt läge i omtyckta Hjortsberga. Attraktivt belägen ligger denna tomt om 1 279 kvadratmeter med endast ett stenkast till härliga Sjöatorpasjön. Tomten är omgiven av lummig och varierande växtlighet som bidrar till en privat känsla. Med Sjöatorpasjöns strandkant som gränsar till fastigheten får man möjlighet att skapa sitt eget drömboende i ett lugnt område med skön tillvaro och med direkt närhet till härlig natur. Här erbjuds bad- och båtliv på ett smidigt och lättillgängligt sätt där sjön är ständigt närvarande. I Hjortsberga bor man med direkt närhet till härlig natur med fina promenadstråk. Via en kort promenad når man härliga badplatser nere vid sjön. Hjortsberga är ett trivsamt samhälle med skola för låg- och mellanstadiet. Här erbjuds även ett aktivt föreningsliv flera aktiva föreningar. Smidigheten att kunna ta sig in till Alvesta och cirka 20 minuters bilfärd från Växjö gör det till ett idealiskt läge. Till Småland Airport och centralstationen i Alvesta tar man sig på ett smidigt sätt. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Lövängsvägen 1B, Långarör, Växjö kommun

Lövängsvägen 1B

Villa
Långarör, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
13 495 000 kr
198 m²
4 rum
1 550 m² tomt

Välkommen till ett unikt boende på ett naturskönt läge mellan Helgasjön och Toftasjön. I bostadsområdet som möter en på Lövängsvägen är husen luftigt placerade med grönskande ytor och inbjudande trädgårdar. Med Helgasjön som din närmaste granne är den inbjudande naturen ständigt närvarande. Detta i kombination med vacker arkitektur som genomsyrar hela boendemiljön och bådar för hög livskvalitet. Denna unika fastighet med öppen och fri utsikt består av en trivsam huvudbyggnad och en året runt gäststuga om 28 kvadratmeter med egen altan på 20 kvadratmeter som öppnar upp för uthyrningsmöjligheter. Vid infarten till fastigheten finns ett stort garage med en tillhörande carport som rymmer flera fordon. Med slående utsikt och enastående läge ligger villan inbäddad av grönska och känns självklar i både färgsättning och form. Från flera uteplatser och stora glaspartier breder sjön ut sig i dess inramning av vacker natur. Den stora villan om 198 kvadratmeter är byggd 1996 där linjerna känns både tidlösa och hållbara. Stora välplacerade fönsterpartier öppnar upp för utsikt och ljusinsläpp från flera väderstreck. Den tilltagna takhöjden med öppningar mot nock ger en omedelbar känsla av rymd. Den välkomnande entrén öppnas upp mot de spatiösa ytorna mot både vardagsrum och kök där den vackra utsikten över sjön är ständigt närvarande. Det stora trädäcket blir sommartid en naturlig förlängning av bostadens sociala ytor. Denna unika plats är väl skyddad vilket inger en privat atmosfär. Stora sociala sällskapsytor, flera sovrum, rymligt badrum samt en funktionell tvättstuga gör huset komplett. Den tilltagna trädgården i fint solläge erbjuder ändlösa möjligheter för den kreativa själen i en minst sagt inspirerande miljö. Tack vare rumskänslan i utemiljön och möjlighet till flera uteplatser finns det gott om plats för avkoppling och mysiga kvällar med familj och vänner. Villans tillgångar tillsammans med dess omgivning gör det här till ett boende med en livskvalité som är svårslagen. Här omgärdas man av fantastisk natur samtidigt som man befinner sig endast några minuters bilväg från Växjös stadskärna. Här finner man ett hem perfekt för dig som ställer höga krav på boendemiljön. Långarör erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett bekvämt bostadsområde kan man njuta av trolska skogar och härliga bad. Från sin egna båtplats tar man sig enkelt och smidigt ut på sjön för att utforska nya badvikar och lägga till vid Kronobergs slottsruin för en brunch. På gångavstånd finner vi även trivsamma Toftastrands Café. Norremarks handelsområde med bland annat mataffärer, systembolag, apotek samt den populära blomsterbutiken Signes Trädgård finns i närheten. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll.

Fornvägen 11, Räppe, Växjö kommun

Fornvägen 11

Villa
Räppe, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
4 350 000 kr
160 + 89 m²
5 rum
1 217 m² tomt

Välkomna att ta del av denna fina villa på Fornvägen 11 som har en hemtrevlig känsla rakt igenom. Fastigheten är optimal för en familj som söker ett hem med gott om utrymme och erbjuder ett rikt sällskapsliv med sociala ytor. Entrévåningen är dedikerad till socialt umgänge och erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet erbjuder en kvadratsmart yta där det finns plats för en härlig matgrupp samt en loungehörna. Den vackra eldstaden skapar en varm känsla i rummet. Härifrån har man enkel access till den tilltagna uteplatsen. Terrassen har en fin utsikt över trädgården som passar perfekt för sommarkvällar. Uteplatsen ger möjlighet till flera loungegrupper och härliga grillkvällar. Köket går i en härlig varm träton och vitvaror i rostfritt material. Sovrummen finner vi på ovanvåningen och är i bra storlekar med gott om plats för dubbelsängar, förvaring eller annan inredning efter behov. Interiören i villan är sofistikerad och erbjuder färger i lugna naturnära nyanser, vilket skapar en stilren och charmig bostad. Kombinationen av en smakfull boendemiljö och de funktionella lösningarna som huset erbjuder skapas här ett idealiskt boende. Tack vare sitt strategiska läge är det gångavstånd till två badplatser och en mysig bastu vid ån. Nere vid Räppe kanel finns vackra och omtyckta promenadstråk att nyttja. Den inbjudande naturen lockar alla årstider och det finns flera grillplatser i närheten. Cykelslingan Växjö runt går utanför bostadsområdet och Öjaby med bad och fritidsaktiviteter ligger nära. Räppe och Bredvik med nytt sportfält, skola och bostäder bidrar till lägets attraktivitet samt närheten till Arenastaden. Det finns fina cykelbanor in till centrum och busshållplats nere vid stora vägen som har en frekvent tidtabell till både centrum och Småland airport.

Anna Koskulls gata 6C, Välle Broar, Växjö kommun

Anna Koskulls gata 6C

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 450 000 kr
35,4 m²
1 rum
vån 2/3
2 061 kr/mån
40 960 kr/m²

Välkommen till ett härligt boende som erbjuder stilsäker inredning och lättmöblerade ytor. Lägenheten har en väldisponerad planlösning och är belägen i ett expansivt och spännande område. Med sina yteffektiva kvadratmetrar känns boendet både ljust och rymligt. Köket är integrerat med matplats och vardagsrum och gör lägenheten lättmöblerad. Köket är välutrustat och har utgång till den överbyggda balkongen. Vid fönsterpartiet ges det även plats för en härlig matplats. Vardagsrummet är ljust och erbjuder plats för både soffa och säng. Här finns även två garderober som tillsammans med garderoberna i hallen ger goda förvaringsmöjligheter åt hela lägenheten. Badrummet är stilrent med snygg design som möter smart funktion. Det helkaklade badrummet erbjuder tvättmöjligheter och bra förvaring i form av kommod och väggskåp. Bostaden har hög standard i såväl design som funktion samt stora fönsterpartier som ger ett genomgående fint ljusinsläpp. Belägen vid Trummens strand med båda citysjöarna som närmaste grannar. Ett stenkast bort ligger Linnéuniversitetet och vackra Teleborgs slott. Här finns bra cykelleder in till centrum och täta bussförbindelser till resecentrum. På gångavstånd har man mataffärer, gym och matställen. Det finns också många fritidsaktiviteter och att utforska på nära håll såsom padel, tennis, löpning och simning.

 • Balkong
 • Hiss
Liedbergsgatan 45E, Centrum, Växjö kommun

Liedbergsgatan 45E

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 950 000 kr
71 m²
2 rum
vån 3/3
1 922 kr/mån
27 465 kr/m²

Välkommen till en trivsam och välplanerad bostad med utmärkt cityläge. Lägenheten har trevliga sällskapsytor för socialt umgänge, stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp samt funktionella förvaringsmöjligheter. Här erbjuds ett härligt vardagsrum med goda möbleringsalternativ samt ett kök som bjuder in till matlagning. Tack vare den stora ytan för matplats i köket bjuder även köket in till umgänge och trevliga middagar med familj och vänner. I direkt anslutning till vardagsrummet når man den inglasade balkongen som har gott om plats för utemöbler. Vidare i bostaden finns sovrummet som har väl tilltagna kvadratmeter som ger plats åt en dubbelsäng med tillhörande sängbord. I sovrummet finns även en större skjutdörrsgarderob. Intill sovrummet når man bostadens helkaklade badrum. Badrummet är funktionellt och utrustat med en tvättavdelning. Perfekt boende för den som vill bo bekvämt och centralt med en genomgående hög standard. Här bor man i en mycket stabil och skuldfri förening med låg månadsavgift. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, internet, telefoni och kabel-TV. Citys stora utbud utanför lägenheten erbjuder trevliga och välrenommerade restauranger och butiker. Här bor man nära Oxtorget med matbutik och Filmstaden. Dessutom ligger Växjö konserthus, Stadsbibliotek och konsthall inom nära räckhåll och det är enkelt att ta sig ned till härliga Växjösjön.

 • Balkong
Tvetaryds fritidsområde 8, Tvetaryd, Alvesta kommun
Tvetaryds fritidsområde 8, Tvetaryd, Alvesta kommun, bild 2
Tvetaryds fritidsområde 8, Tvetaryd, Alvesta kommun, bild 3

Tvetaryds fritidsområde 8

Fritidshus
Tvetaryd, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
850 000 kr
50 m²
2 rum
2 440 m² tomt

Välkommen till ett riktigt charmigt boende vid sjön Åsnen. Denna idylliska plats erbjuder rekreationsområden och underbar natur med rikt djurliv och spännande växtlighet med sjön ständigt närvarande. Den generösa trädgården har stora möjligheter och ramas in av växter och lummighet. Här kan man skapa odlingsmöjligheter såsom trädgårdsland, kryddträdgård och rabatter. Här erbjuds också äppelträd och hallonbuskar. Längre in i trädgården finns en mysig yta för trädgårdsmöbler som omgärdas av en vacker rhododendron. På framsidan av boendet njuter man av förmiddagssolen som sedan rör sig till kvällssol på den västra sidan och baksidan. Dessutom finns en fristående strömförsörjd byggnad med stor potential där gästrum, ateljé eller kreativ yta kan möjliggöras. Stugan har en yteffektiv planlösning och består av ett större rum med utgång till en mysig altan. Här finns också ett separat kök, sovrum och badrum med dusch och toalett. Färgsättningen går i moderna och stilrena toner och boendet har ett trivsamt ljusinsläpp. I köket finns plats för ett mindre bord och härifrån blickar man ut över trädgården. Det vackra sovrummet har en vacker tapet i dov blå ton och här får man plats med en större säng. Låt detta bli en oas dit man enkelt tar sig för att komma bort från vardagens stress och få möjlighet att njuta av natur och rekreation.

 • Premium
Gemmatorp Karlstorp 2, Gemmatorp, Alvesta kommun

Gemmatorp Karlstorp 2

Villa
Gemmatorp, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
3 695 000 kr
176 + 82 m²
8 rum
1 343 m² tomt

Välkommen till idylliska Gemmatorp Karlstorp 2, det lantliga läget omgivet av vacker skog och fantastisk natur. Denna fastighet är inbäddad i en lummig miljö med privat och avskilt läge. Denna moderna och rymliga villan har allt man kan önska sig och har de senaste åren genomgått stora renoveringar. Förutom entréplan och övre plan finns en inredd källare med både gillestuga, sovrum, toalett och bastu och klädvård. Husets planlösning är genomtänkt med renoverade ytor och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. På entréplan finner man bland annat det generösa och trivsamma köket med stora bänkytor. I anslutning finns ett stort matrum med plats för stort möblemang. På samma plan finns också fyra sovrum i bra storlekar. Övre plan flödar i ljus och idag har man inrett två generösa sovrum. Det ena har utgång till den härliga balkongen med fantastiskt utsikt. Källarplan karaktäriseras av praktiska ytor och skapar riktigt goda förutsättningar för avslappnande familjetid. Boendet genomsyras av renoverade ytskikt, flexibel planlösning där man kan anpassa antal sovrum efter behov och mängder av praktiska utrymmen. Dessutom erbjuds ett praktiskt dubbelgarage, en lättskött tomt med trivsamma uteplatser och fiber indraget. I Gemmatorp bor man endast 15 minuters bilväg från Växjö. Beläget vid natursköna Hanaslövsbacken får man det bästa av två världar, det lantliga och privata och närheten både till Alvesta och Växjö.

 • Plus
Storgatan 82D, Arenastaden, Växjö kommun

Storgatan 82D

Lägenhet
Arenastaden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 8/9
4 856 kr/mån
28 250 kr/m²

Välkommen till ett bekymmersfritt boende med mycket hög standard. Denna unika byggnad genomsyras av en all-inclusive-känsla där bekvämligheten och närheten till det mesta ligger i fokus. Vad sägs om att ta hissen ner till det välutrustade gymmet som sedan efterföljs av ett härligt spa- och bastubad. Kvällen avslutas sedan på den välrenommerade restaurangen Skai på våning 19 med underbar panoramavy över hela staden. Interiört präglas inredningen av en stilmedveten och nybyggd atmosfär. Den öppna lösningen mellan vardagsrum och kök skapar lättmöblerade ytor med plats för både matbord och stor soffgrupp. Köksdelen blir naturligt avskild tack vare den inbyggda nischen samtidigt som man har kontakt med resten av de sociala umgängesytorna. Sovrummets generösa storlek har plats för dubbelsäng och de stora fönsterpartierna skänker rummet ett härligt ljusinsläpp. Bonusen är den stora klädkammaren som man når direkt från sovrummet. Exklusiva materialval och inredning skapar en rogivande badrumsmiljö där badrummet även är utrustat med en tvättmaskin. För ordning och reda finns det gott om förvaringsmöjligheter i hela lägenheten med bl.a. ett förråd och inbyggda garderober i hallen. Icon har blivit ett av Växjös nya landmärken och har ett idealiskt läge med närhet både till handelsområden och centrum. Den starka anknytningen till Växjös arenor och idrottsutövande har gett huset en attraktiv profil för den aktiva individen med många mötesplatser. Vill man ha naturupplevelser och rekreation finns både Bokhultets naturreservat och Bergundasjöns glittrande vatten på nära håll. Goda buss- och cykelförbindelser ut till Linnéuniversitetet och till centrum gör att man enkelt når resten av stadens utbud.

 • Plus
 • Hiss
Norregårdsvägen 13A, Hov, Växjö kommun

Norregårdsvägen 13A

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 045 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 355 kr/mån
24 023 kr/m²

Välkommen till Norregårdsvägen 13A och denna välplanerade etta. Här finner man en bekväm och praktisk lägenhet i en välskött förening. Lägenheten har en funktionell och kvadratsmart planlösning som erbjuder ett välutrustat kök samt ett socialt vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum gör lägenheten lättmöblerad. Vidare finns även här ett helkaklat badrum med goda tvättmöjligheter. Öppen planlösningen, stort fönsterparti och en genomgående ljus färgsättningen gör att boendet känns luftigt. HSB Brf Norregård är en välskött förening med god ekonomi. Trivsam utemiljö med härliga grönytor skapar plats för social gemenskap. På Hov bor man på ett idealiskt läge med knappt två kilometer in till centrum och det mesta inom räckhåll. På andra sidan gatan ligger Pilbäckskolan med förskola och grundskola. Utanför bostadsområdet finns en busshållsplats bekvämt belägen. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil. Fyllerydsskogen med härliga promenadstigar och vacker natur ligger också i närheten.

Visar alla 16