Mäklare Eric Svensson

Eric Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Opalvägen 11, Teleborg, Växjö kommun

Opalvägen 11

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 995 000 kr
107 + 156 m²
4 rum
713 m² tomt

På lugn gata finner ni detta familjevänliga hem med stora ytor på ett eftertraktad läge med närhet till både natur och vardagsservice. På en lättskött trädgårdstomt erbjuder denna välskötta villa en total yta om 107+156 kvadratmeter. Bostadens entréplan erbjuder totalt fyra tilltagna rum samtidigt som det finns möjlighet att skapa både sociala ytor och ytterligare sovrum i bostadens källare. Tillhörande fastigheten finns även en asfalterad uppfart som rymmer flera fordon samt ett tillhörande garage. Planlösningen är tilltalande och erbjuder ytor för både det sociala och det privata. Köket erbjuder bra med arbetsytor och den tillhörande matplatsen ger utrymme för en större matgrupp. Vardagsrummet har härliga sociala ytor och ett trevligt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Vidare finner ni har tre sovrum av bra storlek samt badrum utrustat med badkar. Källarplanet ger många möjligheter att disponera efter smak och tycke. I allrummet finns en eldstad vilket skapar en härlig atmosfär i rummet. På nedre plan finns även en sovrum, badrum samt en bastu. Till villan hör även en uteplats samt ett härligt uterum med generösa fönsterpartier som skapar en härlig känsla. Här kan du blicka ut över de stora gräspartierna och sociala ytorna som tomten erbjuder. Detta passar perfekt för barnen som vill ha gott om plats att leka på. Denna bostad passar perfekt för dig som vill bo i en välplanerad villa med fin tomt i ett trevligt område. På Opalvägen 11 bor ni på ett praktiskt läge med närhet både till förskolor och skolor med närhet till busshållplatser och bra cykelleder in till centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och lekplatser i området. Här finns även stora mataffärer, gym och matstället. För den aktive och naturintresserade har ni de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön på idealiskt avstånd. Längs vackra promenadstråken finner ni Linnés arboretum, mysiga utsiktsplatser och Teleborgs slott som erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

Unamans väg 1, Kampen, Växjö kommun

Unamans väg 1

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 895 000 kr
134,1 m²
5 rum
vån 2/2
8 009 kr/mån
21 588 kr/m²

Välkommen till denna unika bostad i två etage vid Växjösjön! På ett av Växjös bästa läge med närhet till vatten och med några minuter från Centrum så finnes denna välplanerade lägenhet. Här möts man av genomgående enhetliga färgval och genomtänkt planlösning. Redan i hallen andas bostaden hemtrevnad och skänker en luftig känsla. Det rymliga vardagsrummet har stora ytor som ger flera möbleringsalternativ och skapar sociala ytor för familj och vänner. I anslutning till vardagsrummet finns vinterträdgården med stort öppningsbart fönsterparti som gör att gränsen mellan inne och ute suddas ut. Bostaden har ett modernt kök med vit köksinredning och en härlig köksö som ger ytterligare arbetsyta och sittplatser. På övre plan finner man ett tilltaget rum som med fördel kan möbleras efter behov och lämpar sig lika bra som sovrum alternativt allrum. Flera stora fönsterpartier som ger härliga vyer över omgivningarna. Här finns även flera garderober att tillgå samt ett badrum. Läget vid stadsnära Växjösjön gör att du kan bada och njuta av en picknik på den stora gräsmattan. Här kan du också träna på utegymmet, spela beachvolleyboll eller ta en löprunda eller promenad mellan de tre sjöarna. I närheten finns dessutom Växjö simhall. Endast en kort promenad bort ligger citys rika utbud där man kan strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. På gångavstånd har man även mataffärer, blomsterbutik, gym och matställen.

  • Balkong
Vretvägen 32, Araby, Växjö kommun
Vretvägen 32, Araby, Växjö kommun, bild 2
Vretvägen 32, Araby, Växjö kommun, bild 3

Vretvägen 32

Radhus
Araby, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 600 000 kr
150 + 10 m²
5 rum
458 m² tomt

Välkommen till Vretvägen 32 och detta inbjudande boende med samtliga 150 kvadratmeter fördelat på ett och samma plan. Planlösningen är naturligt avdelad för att skapa funktion och en praktisk vardag. Huset är välplanerat och inrymmer fem rum och kök samt flera funktionella och renoverade utrymmen. Vidare på tomten finns garage med förrådsdel. Baksidan är generös och vetter mot allmänning vilket skapar en privat atmosfär. Praktisk planlösning med stora rum såsom kök med rejäl matplats och generöst av förvaring i skåp och bekväma arbetsytor. Det stora vardagsrummet bjuder på bra sällskapsytor och inrymmer både matplats och soffdel. Här har man stora fönsterpartier ut mot baksidan. Detta ger en luftig känsla för hela rummet. Bostadens fyra sovrum är lättmöblerade och kan anpassas efter behov. Det helkaklade badrummet går i en snygg färgsättning och är utrustat med badkar. Bostadens tvättstuga nås från köket och är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här har man även utrustat utrymmet med en duschplats. Hallen är rymlig nog att inrymma en skjutdörrsgarderob och avhängningsmöjligheter samt nära access till gäst-toaletten. I hallen finns även en klädkammare att tillgå. Tomten på framsida har en asfalterad uppfart som leder fram till garaget. På baksidan finner man ett stort trädäck och en lättskött trädgårdstomt med plats för både lek och planteringar. På Araby bor man endast en kort cykeltur eller promenad från stadskärnan och här tar man sig enkelt in till centrum med hela stadens utbud till förfogande. Närheten till de stora handelsområdena I11 och Grand Samarkand gör att man har allt inom räckhåll och för den aktive finns arenastaden med sitt stora utbud inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Österleden 62E, Norr, Växjö kommun
Österleden 62E, Norr, Växjö kommun, bild 2
Österleden 62E, Norr, Växjö kommun, bild 3

Österleden 62E

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/5
5 012 kr/mån
17 921 kr/m²

Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade trerummare med generösa umgängesytor. Här blir den härliga inglasade balkongen, som vetter mot lummigt skogsparti, lägenhetens favoritplats. Tack vare lägenhetens idealiska läge på området känns den både privat och insynsskyddad. Boendet har en välplanerad planlösning som erbjuder separat tvättstuga och två sovrum i bra storlek. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier bidrar till en luftig känsla. Detta kombineras med genomgående sober färgsättning som skapar ett harmoniskt intryck. Här finner man också ett stilfullt och välutrustat kök samt ett trivsamt vardagsrum med fina umgängesytor. Badrummet är renoverat och erbjuder rymliga ytor och dusch. Här får man ett riktigt attraktivt boende med låg månadsavgift och med ett bekvämt avstånd till stadskärnan. Österleden är belägen med närhet till Fyllerydsskogen och dess härliga natur. Endast en kort promenad bort finns sportfält och löpbanor. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Järnvägsgatan 21A, Söder, Växjö kommun

Södra Järnvägsgatan 21A

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/4
5 396 kr/mån
24 703 kr/m²

Välkommen till detta välskötta boende med bra planlösning, balkong i söderläge och med närhet till både stadskärnan och härlig natur. Den välplanerade lägenheten om 101 kvadratmeter fördelar sig över två plan och har genomgående fina ytskikt med smakfulla val av material. Brf Vulkan nr 8 är en välordnad och trivsam förening med en stor, lummig och skyddad innergård som föreningens medlemmar får nyttja. Via trapphuset eller hissen når man enkelt loftgången och lägenheten. Bostaden har en mycket trevlig planlösning disponerad med ett härligt ljusinsläpp i två väderstreck. Här välkomnas man in i en rymlig hall med en praktisk skjutdörrsgarderob. Vidare på entréplanet finns även ett kök, vardagsrum och badrum att tillgå. Det luftiga köket går i en ren designlinje och har en härlig plats för matbord. Vardagsrummet passar utmärkt för såväl umgänge som avkoppling och har utgång till bostadens balkong i söderläge. Det övre våningsplanet står för de privata delarna med tre tilltagna sovrum. Alla rummen har anpassningsbara ytor och fin färgsättning vilket ger en ombonad känsla. Lägenhetens båda badrum är helkaklade och via föreningen har man tillgång till en fullt utrustad tvättstuga. Utöver förvaringsmöjligheterna i lägenheten så tillkommer förvaring i form av ett källarförråd. Ett perfekt boende för dig som värdesätter bekvämligheten med hiss från markplan, närheten till centrum och grönska samt en välutrustat lägenhet i populärt område. Det attraktiva läget vid Stationsområdet och Strandbjörket är idealiskt. Med ett läge som detta har man nära till både citylivet och den lummiga grönskan i Strandbjörket. Här bor man även med goda kommunikationsmöjligheter ut till Linnéuniversitet med både cykel och kollektivt. Den ombonade innergården är en gömd liten oas som ses från balkongen med rogivande miljö. I samma bostadsområde finns både World Trade Center, Smålands museum och välrenommerade restauranger. Dessutom ett stenkast från Växjösjön och Strandbjörket med vackra promenadstråk och idrottsanläggningar för både padel och tennisbanor för ett aktivt liv.

  • Balkong
  • Hiss
Odenslanda Nybygget 1, Odenslanda, Växjö kommun

Odenslanda Nybygget 1

Villa
Odenslanda, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
5 295 000 kr
184 m²
7 rum
1,5 ha tomt

I Odenslanda strax utanför Växjö finns nu möjlighet att förvärva denna spektakulära fastighet som erbjuder goda förutsättningar för att nyttjas som en välfungerade hästgård. Fastigheten är omgiven av vacker miljö med direkt närhet till den natursköna idyllen. När man närmar sig Odenslanda Nybygget 1 med dess underbara omgivningar möts man av den vackra byggnaden som skapar ett inbjudande och välkomnande intryck. Liggande panelfasad, vackra spröjsade fönster och fin snickarglädje vittnar om en bostad med stor charm. Den tilltagna trädgården erbjuder ändlösa möjligheter för den kreativa själen och de välskötta ytorna runt omkring ger ett underbart helhetsintryck. På fastigheten, vid sidan om boningshuset, finns ett nyrenoverat stall med en nybyggd sadelkammare. Stallet består av två boxar samt en stor lösdriftbox. Fastigheten omgärdas även av stora beteshagar vilket förstärker den rogivande känslan. Huvudbyggnaden är både hemtrevlig och stilren och har en mycket funktionell planlösning som tilltalar de flesta. Husets interiör är starkt präglad av stora rumsvolymer med generösa ljusinsläpp och väl tilltagna umgängesytor med ständiga utblickar mot landskapet. Denna bostad erbjuder mängder av möjligheter och har ett friliggande garage med inredd och isolerad sovrumsdel. Odenslanda ligger nära Vederslöv med dess vackra landskap och Vederslövssjön. Området karaktäriseras av öppet odlingslandskap, lövrika betesmarker och en värdefull kulturmiljö. Här finns också samhällsfunktioner såsom skola och gårdsbutiker. Ett idealiskt hem för den som vill bo närmare naturen och samtidigt ha samhällsfunktioner på nära håll. Med vackra detaljer i en härlig gårdsmiljö får man en unik och välgenomtänkt bostad med enorm charm. Här skapas utmärkta förutsättningar för dig som ställer höga krav på boendemiljön.

  • Plus
  • Energieffektiv
Adelas väg 8, Bredvik, Växjö kommun
Adelas väg 8, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Adelas väg 8, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Adelas väg 8

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/2
5 569 kr/mån
23 762 kr/m²

Välkommen till ett radhusboende på barnvänliga och naturnära Bredvik. Här erbjuds en villas alla bekvämligheter och stor frihetskänsla. Samtidigt kan man njuta av det lättskötta och bekymmersfria som denna bostadsrätt ger. Detta stilrena boende kännetecknas av många bekvämligheter med lugn och skön tillvaro. Den stensatta entrésidan har plats för utemöbler och här kan man njuta av sitt förmiddagskaffe. Möjlighet finns att gå runt huset på ena sidan samt en generös baksida som gränsar ut mot de välskötta gemensamehetsytorna. Uteplatsen med trätrall har ett härligt solläge som bjuder in till samvaro för härliga grillkvällar. Inredningen och färgsättningen som genomsyrar boendet är ljus, stilren och går i en harmonisk ton. Materialvalet är modernt och både kök och badrum har medvetna materialval som ger boendet en trivsam känsla. Det sobra vardagsrummet har plats för både matgrupp och loungedel om så önskas. Det finns även en utgång till den soliga uteplatsen från detta rum. Lägenheten har en effektiv planlösning där både det sociala och privata får plats. På övre plan finns den privata delen med tre sovrum och ett allrum. Bostaden erbjuder två helkaklade badrum varav ett med dusch och ett med badkar. Badrummet på entréplan har även goda tvättmöjligheter vilket underlättar vardagsbestyren. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor ni på promenadavstånd till Pär Lagerkvists skola med årskurs upp till nionde klass och har naturen med Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till Centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Uteplats
Ulla-Britt Söderlunds väg 46, Vikaholm, Växjö kommun
Ulla-Britt Söderlunds väg 46, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Ulla-Britt Söderlunds väg 46, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Ulla-Britt Söderlunds väg 46

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 595 000 kr
121 m²
5 rum
vån 1/2
6 394 kr/mån
21 446 kr/m²

Välkommen till ett parhusboende på ett riktigt attraktivt läge med baksidan mot ett härligt grönområde. Här erbjuds en villas alla bekvämligheter och stor frihetskänsla. Inredningen och färgsättningen som genomsyrar boendet är ljust och går i en harmonisk ton. Här finner ni en trivsam bostad i familjära Vikaholm med dess omtyckta läge och rogivande omgivningar. Här bor ni med genomgående hög standard och fina materialval. Väl inne i bostaden möts man av en ljus hall med rymliga ytor och praktiska lösningar för klädförvaring. Från hallen tar man sig direkt vidare till bostadens trevliga kök i vinkel. Köket är smart planerat och välutrustat med modern inredning. Den öppna planlösningen från köket in mot vardagsrummet ger goda möbleringsalternativ för både matbord och soffgrupp. Från rummet har man en direkt access till bostadens trädgård som vetter mot ett skogsparti. Entréplanet bjuder även på ett snyggt badrum med separat tvättavdelning. En trappa upp når vi bostadens tre rymliga sovrum, allrummet samt ytterligare ett badrum. Här finns även en klädkammare att tillgå. En ypperligt välplanerad bostad fördelad på två plan. Bostaden ligger på ett fint naturläge med välkomnande framsida med stor parkering. På framsidan direkt vid entrén finns en stenlagd uteplats och praktiskt uteförråd. Trädgårdssidan utgörs av ett trevligt och vältilltaget trädäck samt gräsmatta. Här finns gott om plats för utemöbler och här kan man njuta av sol större delen av dagen. Vikaholm erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av lummiga skogar och gångstråk längs Södra Bergundasjön. Här bor du i ständig harmoni med naturen och otroligt rogivande och fridfulla omgivningar. I området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet och grillplats Vikaholm. En populär utflyktslekplats är även 4H-gården som finns i närheten. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum. Idealisk bostadsrätt för den som söker ett bekymmersfritt och modernt boende.

  • Premium
  • Uteplats
Tvetaryds fritidsområde 8, Tvetaryd, Alvesta kommun
Tvetaryds fritidsområde 8, Tvetaryd, Alvesta kommun, bild 2
Tvetaryds fritidsområde 8, Tvetaryd, Alvesta kommun, bild 3

Tvetaryds fritidsområde 8

Fritidshus
Tvetaryd, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
850 000 kr
50 m²
2 rum
2 440 m² tomt

Välkommen till ett riktigt charmigt boende vid sjön Åsnen. Denna idylliska plats erbjuder rekreationsområden och underbar natur med rikt djurliv och spännande växtlighet med sjön ständigt närvarande. Den generösa trädgården har stora möjligheter och ramas in av växter och lummighet. Här kan man skapa odlingsmöjligheter såsom trädgårdsland, kryddträdgård och rabatter. Här erbjuds också äppelträd och hallonbuskar. Längre in i trädgården finns en mysig yta för trädgårdsmöbler som omgärdas av en vacker rhododendron. På framsidan av boendet njuter man av förmiddagssolen som sedan rör sig till kvällssol på den västra sidan och baksidan. Dessutom finns en fristående strömförsörjd byggnad med stor potential där gästrum, ateljé eller kreativ yta kan möjliggöras. Stugan har en yteffektiv planlösning och består av ett större rum med utgång till en mysig altan. Här finns också ett separat kök, sovrum och badrum med dusch och toalett. Färgsättningen går i moderna och stilrena toner och boendet har ett trivsamt ljusinsläpp. I köket finns plats för ett mindre bord och härifrån blickar man ut över trädgården. Det vackra sovrummet har en vacker tapet i dov blå ton och här får man plats med en större säng. Låt detta bli en oas dit man enkelt tar sig för att komma bort från vardagens stress och få möjlighet att njuta av natur och rekreation.

  • Premium
Kärvevägen 3E, Bredvik, Växjö kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 1 maj kl 16:30
Kärvevägen 3E, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Kärvevägen 3E, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Kärvevägen 3E

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 150 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 659 kr/mån
19 492 kr/m²

Varm välkommen till en fin tvårummare i Bredvik där du erbjuds en trygg månadsavgift i fem år. Här finns oerhört smakfulla och genomtänkta materialval som förmedlar en känsla av lyx och stil. Bostaden erbjuder trevliga och sociala ytor som är bekvämligt för stora sällskap samt härligt umgänge. Köket är i en öppen planlösning mot vardagsrummet och kommer i en härlig grå nyans och förmedlar en känsla av modern inredning och stilren känsla. Vardagsrummet ger med sina generösa fönsterpartiet ett härligt ljus och gör detta rum till ett trivsamt ställe att vistas i. Badrummet är helkaklat och följer i samma stilrena färgton i härlig grå. Sovrummet är i bra storlek med plats för dubbelsäng och kommer i härlig vit färg samt har gott om förvaring. Hela lägenheten är modern och har ett härligt ljus och en harmonisk känsla som genomsyrar hela bostaden. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Semestervägen 2, Ljungby, Ljungby kommun

Semestervägen 2

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Bjurfors Växjö
4 600 000 kr
152 m²
5 rum
1 112 m² tomt

Nu finns det tillfälle att förvärva detta exklusiva designboende med formsäkert utformning. Här möts man av rena arkitekturlinjer, stora glaspartier och inslag av ansenlig takhöjd som sätter tonen. Här är det volym, ljus och höjd som samspelar med varandra tillsammans med den snygga och dynamiska fönstersättningen. Den lättskötta trädgårdstomten ger plats för maximal avkoppling och gott om utrymme för hela familjen att trivas på! Vid entrésidan finns dessutom en carport samt ett förråd med bra förvaringsmöjligheter. Villan har uppförts med omsorg i såväl materialval som den optimalt planerade planlösningen. Det stora sällskapsrummet är sammankopplat med köket och här finns en magnifik takhöjd. De sociala ytorna är generöst tilltagna och ett vackert ljusinsläpp skapar så inbjudande och trivsamma ytor. Via de stora glaspartierna från köket och vardagsrummet når man utemiljön. Den enkla accessen mellan inne och ute förlänger sällskapsytorna. Villan erbjuder totalt fyra tilltagna sovrum, alla placerade i bostadens privata del. Från villans största sovrum har man en privat utgång till trädgården samt inrett med en skjutdörrsgarderob. I denna del av bostaden finns även ett stilrent badrum att tillgå. Praktiskt separat klädvårdsrum med groventré och ännu ett badrum kompletterar den invändiga boendeytan. Gedigna och påkostade material råder både interiört och exteriört. Design och utrustning är genomgående påkostat med en diskret och stilsäker touch. Trädgården har en speciell karaktär och de inbjudande ytorna skapar en rumslighet. I Ljungby bor man med närhet till allt vilket skapar tid över till fritidsaktiviteter. Närheten till härlig natur med både skog och sjöar är ständigt närvarande. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Norregårdsvägen 13A, Hov, Växjö kommun

Norregårdsvägen 13A

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
995 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 568 kr/mån
22 874 kr/m²

Välkommen till Norregårdsvägen 13A och denna välplanerade och ljusa etta. Här finner man en bekväm och ombonad lägenhet i en välskött förening. Bostaden har en funktionell och kvadratsmart planlösning som erbjuder ett välutrustat kök samt ett socialt vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter. De öppna ytorna som genomsyrar hela bostaden gör lägenheten lättmöblerad. Vidare finns även här ett helkaklat badrum med tidlösa färg- och materialval. Badrummet har goda tvättmöjligheter tack vare tvättmaskin. Öppen planlösningen, goda förvaringsmöjligheter, stort fönsterparti och en genomgående ljus färgsättningen gör att boendet känns luftigt. HSB Brf Norregård är en välskött förening med god ekonomi. Trivsam utemiljö med härliga grönytor skapar plats för social gemenskap. På Hov bor man på ett idealiskt läge med knappt två kilometer in till centrum och det mesta inom räckhåll. På andra sidan gatan ligger Pilbäckskolan med förskola och grundskola. Utanför bostadsområdet finns en busshållsplats bekvämt belägen. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil. Fyllerydsskogen med härliga promenadstigar och vacker natur ligger också i närheten.

Apotekare Reinholds väg 5A, Teleborg, Växjö kommun

Apotekare Reinholds väg 5A

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 425 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
3 869 kr/mån
26 887 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och vacker tvåa med uteplats! Den genomtänkta planlösningen i denna bostad skapar smarta och härliga ytor där det sociala står i fokus. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum flödar i ljus tack vare fönsterparti och uteplatsen och skänker en ombonad känsla. Från vardagsrummet nås uteplatsen och här kan man njuta av de närliggande grönområdena. Sovrummet har en trevlig utformning med fint ljusinsläpp och ingång till en generös klädkammare. Badrummet är stort och rymmer tvättmaskin. Bostaden genomsyras av en ombonad känsla och här trivs man från första stund. Här bor man på ett attraktivt läge med närhet till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Inte långt från bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Plus
  • Uteplats
Sälgstigen 6D, Norr, Växjö kommun

Sälgstigen 6D

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 250 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
5 121 kr/mån
21 186 kr/m²

Välkommen till en fin tvåa belägen på ett naturnära läge med Fyllerydsskogen ett stenkast bort. Här bor man i en välskött förening där all drift, parkeringsplats samt förråd ingår i månadsavgiften. Den genomtänkta och öppna planlösningen i detta hem skapar effektiva och inbjudande ytor där det sociala står i fokus. Lägenheten genomsyras av en enhetlig färgskala i moderna och snygga toner vilket ger en harmonisk och enhetlig känsla genom hela bostaden. Tack vare sitt gavelläge har man fönster i tre väderstreck. Köket och vardagsrummet är integrerade och flödar i ljus tack vare fönsterparti och balkong. Den öppna planlösningen ger en luftig känsla och öppnar upp för goda möbleringsalternativ för både soffa och matbord. Från vardagsrummet når man även bostadens balkong med vyer över det lugna bostadsområdet. Det rogivande sovrummet har plats för dubbelsäng samt garderobsmöblemang. Det finns också en praktisk klädkammare i hallen som ger hala lägenheten bra förvaringsmöjligheter. Det moderna helkaklade badrummet är utrustat med både duschhörna, tvättmaskin samt golvvärme. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6 dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

  • Balkong
Värnvägen 11, Hovshaga, Växjö kommun

Värnvägen 11

Villa
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 095 000 kr
119 m²
5 rum
718 m² tomt

Välkommen till Värnvägen 11 och den villa om 119 kvadratmeter. Boendet är beläget i ett barnvänligt villakvarter med närhet till lummiga skogspartier. Den lättskötta trädgården är insynsskyddad och har ett bra solläge. Här finns en härlig uteplats där man kan njuta av solen stora delar av året. Tack vare stora utomhusytor kan man skapa vackra planteringar och odla växter. Till bostaden hör även ett garage samt en uppfart som ger plats för flera fordon. Interiört finner man här ett hemtrevligt hem med rymliga och trivsamma ytor där man gärna tillbringar mycket tid. Planlösningen är genomtänkt och ger flera rum av bra storlek. På entréplan har man ett ljust vardagsrum med fina sociala ytor samt ett trivsamt kök med plats för matbord. Entréplanets två sovrum ligger i en privat del och kan med fördel möbleras efter behov. Vidare finns här en praktisk tvättstuga med groventré från garaget samt ett badrum med dusch. Övre plan erbjuds ett allrum, ett sovrum av bra storlek samt ett badrum. Detta hem erbjuder mängder av möjligheter och flera rum som kan anpassas efter behov. På Värnvägen 11 bor man på barnvänliga Hovshaga. Här finns flera förskolor och skolor att välja på och flera mysiga lekplatser i närheten. På bekvämt avstånd ligger Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Det finns bra cykelleder in till centrum och utanför bostadskvarteret finns en busshållplats som ger goda kommunikationsmöjligheter in till stadskärnan. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och Helgasjön. En villa med genomgående fint skick som skapar ett boende med lugn och skön tillvaro. Varmt välkomna på visning!

Fornvägen 11, Räppe, Växjö kommun

Fornvägen 11

Villa
Räppe, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
4 350 000 kr
160 + 89 m²
5 rum
1 217 m² tomt

Välkomna att ta del av denna fina villa på Fornvägen 11 som har en hemtrevlig känsla rakt igenom. Fastigheten är optimal för en familj som söker ett hem med gott om utrymme och erbjuder ett rikt sällskapsliv med sociala ytor. Entrévåningen är dedikerad till socialt umgänge och erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet erbjuder en kvadratsmart yta där det finns plats för en härlig matgrupp samt en loungehörna. Den vackra eldstaden skapar en varm känsla i rummet. Härifrån har man enkel access till den tilltagna uteplatsen. Terrassen har en fin utsikt över trädgården som passar perfekt för sommarkvällar. Uteplatsen ger möjlighet till flera loungegrupper och härliga grillkvällar. Köket går i en härlig varm träton och vitvaror i rostfritt material. Sovrummen finner vi på ovanvåningen och är i bra storlekar med gott om plats för dubbelsängar, förvaring eller annan inredning efter behov. Interiören i villan är sofistikerad och erbjuder färger i lugna naturnära nyanser, vilket skapar en stilren och charmig bostad. Kombinationen av en smakfull boendemiljö och de funktionella lösningarna som huset erbjuder skapas här ett idealiskt boende. Tack vare sitt strategiska läge är det gångavstånd till två badplatser och en mysig bastu vid ån. Nere vid Räppe kanel finns vackra och omtyckta promenadstråk att nyttja. Den inbjudande naturen lockar alla årstider och det finns flera grillplatser i närheten. Cykelslingan Växjö runt går utanför bostadsområdet och Öjaby med bad och fritidsaktiviteter ligger nära. Räppe och Bredvik med nytt sportfält, skola och bostäder bidrar till lägets attraktivitet samt närheten till Arenastaden. Det finns fina cykelbanor in till centrum och busshållplats nere vid stora vägen som har en frekvent tidtabell till både centrum och Småland airport.

Anna Koskulls gata 6C, Välle Broar, Växjö kommun

Anna Koskulls gata 6C

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 450 000 kr
35,4 m²
1 rum
vån 2/3
2 061 kr/mån
40 960 kr/m²

Välkommen till ett härligt boende som erbjuder stilsäker inredning och lättmöblerade ytor. Lägenheten har en väldisponerad planlösning och är belägen i ett expansivt och spännande område. Med sina yteffektiva kvadratmetrar känns boendet både ljust och rymligt. Köket är integrerat med matplats och vardagsrum och gör lägenheten lättmöblerad. Köket är välutrustat och har utgång till den överbyggda balkongen. Vid fönsterpartiet ges det även plats för en härlig matplats. Vardagsrummet är ljust och erbjuder plats för både soffa och säng. Här finns även två garderober som tillsammans med garderoberna i hallen ger goda förvaringsmöjligheter åt hela lägenheten. Badrummet är stilrent med snygg design som möter smart funktion. Det helkaklade badrummet erbjuder tvättmöjligheter och bra förvaring i form av kommod och väggskåp. Bostaden har hög standard i såväl design som funktion samt stora fönsterpartier som ger ett genomgående fint ljusinsläpp. Belägen vid Trummens strand med båda citysjöarna som närmaste grannar. Ett stenkast bort ligger Linnéuniversitetet och vackra Teleborgs slott. Här finns bra cykelleder in till centrum och täta bussförbindelser till resecentrum. På gångavstånd har man mataffärer, gym och matställen. Det finns också många fritidsaktiviteter och att utforska på nära håll såsom padel, tennis, löpning och simning.

  • Balkong
  • Hiss
Gemmatorp Karlstorp 2, Gemmatorp, Alvesta kommun

Gemmatorp Karlstorp 2

Villa
Gemmatorp, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
3 695 000 kr
176 + 82 m²
8 rum
1 343 m² tomt

Välkommen till idylliska Gemmatorp Karlstorp 2, det lantliga läget omgivet av vacker skog och fantastisk natur. Denna fastighet är inbäddad i en lummig miljö med privat och avskilt läge. Denna moderna och rymliga villan har allt man kan önska sig och har de senaste åren genomgått stora renoveringar. Förutom entréplan och övre plan finns en inredd källare med både gillestuga, sovrum, toalett och bastu och klädvård. Husets planlösning är genomtänkt med renoverade ytor och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. På entréplan finner man bland annat det generösa och trivsamma köket med stora bänkytor. I anslutning finns ett stort matrum med plats för stort möblemang. På samma plan finns också fyra sovrum i bra storlekar. Övre plan flödar i ljus och idag har man inrett två generösa sovrum. Det ena har utgång till den härliga balkongen med fantastiskt utsikt. Källarplan karaktäriseras av praktiska ytor och skapar riktigt goda förutsättningar för avslappnande familjetid. Boendet genomsyras av renoverade ytskikt, flexibel planlösning där man kan anpassa antal sovrum efter behov och mängder av praktiska utrymmen. Dessutom erbjuds ett praktiskt dubbelgarage, en lättskött tomt med trivsamma uteplatser och fiber indraget. I Gemmatorp bor man endast 15 minuters bilväg från Växjö. Beläget vid natursköna Hanaslövsbacken får man det bästa av två världar, det lantliga och privata och närheten både till Alvesta och Växjö.

  • Plus

Visar alla 18