Mäklare Eric Melkersson

Eric Melkersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Järnvägsgatan 32C, Söder, Växjö kommun
Södra Järnvägsgatan 32C, Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra Järnvägsgatan 32C, Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra Järnvägsgatan 32C

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3
4 202 kr/mån
30 320 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla och ombonade lägenhet som erbjuder ett idealiskt centrumnära läge. Med en kort promenad till stationsområdet är man alltid nära citys puls samtidigt som naturen är nära tack vare Bokhultets naturreservat och Växjösjön. Bostadens 62 kvadratmeter är väldisponerade och genomsyras av stilfulla materialval, smakfull färgsättning och genomgående fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar sociala ytor för familj och vänner. Från vardagsrummet nås bostadens balkong där det finns möjlighet att skapa sin egna lilla gröna oas. Sovrummet har generösa ytor och skjutdörrsgarderober. Badrummets materialval är tidlöst med grått klinker och vitt kakel och rymmer även kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten är belägen i ett lugnt och nybyggt område med mysig innergård. Här finns både odlingsmöjligheter och en gemensamhetslokal i form av växthus. Att bo på Söder med dess rika utbud öppnar upp för en njutbar livsstil. Ta en promenad runt Växjösjön och spendera en härlig dag i Strandbjörket eller Bokhultets naturreservat. I city strosar du i mysiga butiker, och avslutar kanske dagen med en gastronomisk upplevelse på någon av Växjös prisbelönta restauranger. Här känner du både pulsen från staden men samtidigt tar du del av det gröna lugnet som finns nära. Bekvämligheten att enkelt kunna promenera till stationsområdet och ta tåget till en annan stad gör att du alltid är nära din nästa resa.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Liedbergsgatan 39, Centrum, Växjö kommun

Liedbergsgatan 39

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/7
1 004 kr/mån
40 405 kr/m²

Välkommen till detta charmiga boende i en mycket stabil förening. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, internet, telefoni och kabel-TV. Lägenheten har en väldisponerad planlösning där man på ett smart sätt delat av det stora rummet i en sovdel och en loungedel med en stor skjutgarderob med spegeldörrar. Här slås man av den inbjudande och varma känslan som denna mysiga bostad skänker. Köket är separat med plats för en mindre matplats. Tack vare ljusinsläpp från två väderstreck och flera fönster i det stora rummet skapas ett härligt ljus i bostaden. Badrummet är helkaklat och har dusch och tvättmaskin. Bostaden har en medveten och stilenlig färgskala som ger karaktär. Föreningen har en gemensam innergård som erbjuder sittplatser och grillmöjligheter. Bussförbindelse till Campus i nära anslutning till bostaden. Citys stora utbud utanför lägenheten erbjuder trevliga och välrenommerade restauranger och butiker. Här bor man nära Oxtorget med matbutik och Filmstaden. Dessutom ligger Växjö konserthus, Stadsbibliotek och konsthall inom nära räckhåll och det är enkelt att ta sig ned till härliga Växjösjön.

 • Plus
 • Hiss
Vikaholmsallén 37N, null, Växjö kommun
Vikaholmsallén 37N, null, Växjö kommun, bild 2
Vikaholmsallén 37N, null, Växjö kommun, bild 3

Vikaholmsallén 37N

Lägenhet
Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 650 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/4
7 967 kr/mån
17 368 kr/m²

Välkommen till ett boende som erbjuder en modern inredning och lättmöblerade ytor. Lägenheten genomsyras av en enhetlig färgskala och ett vackert ljusinsläpp. Tack vare sitt gavelläge har man fönster i tre väderstreck. Det finns en skyddad balkong med tak på entrésidan och från matplatsen finns en fransk balkong. Från den stora balkongen har man en trevlig utsikt över bostadsområdet. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum ger en luftig känsla samtidigt som det finns en naturlig avskildhet till köket. Köksinredningen går i en vit nyans och har ett praktiskt öppningsbart fönster över diskbänken. Den rymliga matplatsen flödar i ljus och har plats för flera personer. Det finns tre rogivande sovrum och två separata klädkammare. Det rymliga kaklade badrummet har en tvättavdelning med tvättho och tvättstapel. Vikaholm erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av lummiga skogar och gångstråk längs Södra Bergundasjön. I området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet, en utflyktslekplats, och grillplats Vikaholm. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum.

 • Premium
 • Hiss
Norra Järnvägsgatan, Norra Stationsområdet, Växjö kommun

Norra Järnvägsgatan

Lägenhet
Norra Stationsområdet, Växjö kommun
OBOS i Sverige
1 798 000 kr
52 m²
2 rum
3 238 kr/mån
34 577 kr/m²

Nu bygger vi din framtida drömbostad mitt i Växjö City! I Brf Norra Station har alla lägenheter en generös takhöjd på 2,6 meter, och planlösningarna är smart utformade för att ge goda boendekvaliteter. Många av bostäderna har anpassade ytor för att få plats med ett hemmakontor. Den här tvåan har både en stor balkong som vetter mot gågatan, samt en uteplats mot innergården. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning vilket skapar en social känsla, och sovrummet vetter mot den lugna gården. Du kan vara säker på att du får hög kvalitet på all inredning som ingår i ditt nya hem. Som standard ingår bland annat ett välutrustat kök från HTH med vitvaror från Siemens. Det ljusa askparkettgolvet, gedigna innerdörrar, fönsterbänkar i kalksten och helkaklade badrum bidrar också till kvalitetskänslan.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Norra Järnvägsgatan, Norra Stationsområdet, Växjö kommun

Norra Järnvägsgatan

Lägenhet
Norra Stationsområdet, Växjö kommun
OBOS i Sverige
1 898 000 kr
55 m²
2 rum
3 426 kr/mån
34 509 kr/m²

Nu bygger vi din framtida drömbostad mitt i Växjö City! I Brf Norra Station har alla lägenheter en generös takhöjd på 2,6 meter, och planlösningarna är smart utformade för att ge goda boendekvaliteter. Många av bostäderna har anpassade ytor för att få plats med ett hemmakontor. Den här tvåan har både en stor balkong som vetter mot gågatan, samt en uteplats mot innergården. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning vilket skapar en social känsla, och sovrummet vetter mot den lugna gården. Du kan vara säker på att du får hög kvalitet på all inredning som ingår i ditt nya hem. Som standard ingår bland annat ett välutrustat kök från HTH med vitvaror från Siemens. Det ljusa askparkettgolvet, gedigna innerdörrar, fönsterbänkar i kalksten och helkaklade badrum bidrar också till kvalitetskänslan. Bostadens fördelar - Stor balkong mot gågata och uteplats mot gård - Genomgående planlösning - Sovrum mot lugn gård - Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök

 • Nyproduktion
 • December 2024
 • Balkong
 • Hiss
Norra Järnvägsgatan, Norra Stationsområdet, Växjö kommun

Norra Järnvägsgatan

Lägenhet
Norra Stationsområdet, Växjö kommun
OBOS i Sverige
3 198 000 kr
89 m²
4 rum
4 640 kr/mån
35 933 kr/m²

I den här trivsamma fyran välkomnas du av direkt dagsljus när du stiger in i entréhallen. Planlösningen är semiöppen, och köket rymmer både matplats och köksö. Här finns både en stor balkong i söderläge, och en mindre balkong mot den lugna innergården. Planlösningen är genomgående med sovrum mot gården och sällskapsytor mot gatan. Rumshöjden är generös med 2,6 meter till tak. Du kan vara säker på att du får hög kvalitet på all inredning som ingår i ditt nya hem. Som standard ingår bland annat ett välutrustat kök från HTH med vitvaror från Siemens. Det ljusa askparkettgolvet, gedigna innerdörrar, fönsterbänkar i kalksten och helkaklade badrum bidrar också till kvalitetskänslan.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Gösta Edströms väg 5C, Välludden, Växjö kommun
Gösta Edströms väg 5C, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Gösta Edströms väg 5C, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Gösta Edströms väg 5C

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/6
5 479 kr/mån
24 630 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS (TIDIGARE 2 050 000KR)! Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade trea på Gösta Edströms 5C. Lägenheten är placerad på våning tre i huset och erbjuder en inglasad balkong i västerläge. Perfekt bostad för dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område med en kort promenad till fin natur och grönområden. Även närhet till Linnéuniversitetet samt Växjös stadskärna. Bostaden har en tilltalande och genomgående stil med välvalda materialval. Här erbjuds en bostad med luftiga och sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I lägenheten finner man en välkomnande hall med plats för förvaring av ytterkläder i form av hatthylla och flera garderober. Vidare in i lägenheten kommer du till det stilrena HTH-köket med öppen planlösning till vardagsrummet. Köket går i ljusa färger och är utrustat med modern utrustning. I anslutning till köket finns även utrymme för ett matbord, en perfekt plats för trevliga middagar och umgänge med vänner och familj. Vardagsrummet är ljust tack vara stora fönsterpartier från golv till tak. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna balkongen med västerläge som har stora ytor för utemöbler. Inglasningen på balkongen ger en skyddad atmosfär och öppnar för att man kan nyttja balkongen under stora delar av året. Vidare har bostaden två sovrum i bra storlek. Båda rummen är praktiska och rymliga med mycket goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob och klädkammare. Det helkaklade badrummet nås från hallen och är utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten tillhör även ett rymligt vindsförråd som nås smidigt via hissen. Säljaren har ett lån på 1,49% hos Swedbank fram till Januari 2025 som en köpare kan överta om banken godkänner detta. I Pelarsalen bor man på ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matstället. Det är ett expansivt område med härlig atmosfär och puls tack vare inspirerande och kreativ arkitektur. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn. Ett idealiskt boende på ett attraktivt läge för den som önskar alla bekvämligheter i en och samma lägenhet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Pär Lagerkvists väg 2C, Norr, Växjö kommun
Pär Lagerkvists väg 2C, Norr, Växjö kommun, bild 2
Pär Lagerkvists väg 2C, Norr, Växjö kommun, bild 3

Pär Lagerkvists väg 2C

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 275 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/4
2 648 kr/mån
31 098 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och välplanerade hem på centrumnära läge. Här finner man en trevlig etta med fina ytor och tack vare en genomtänkt planlösning blir lägenheten lättmöblerad. Bostaden ligger på våning tre vilket gör den insynsskyddad från markplan. När du kommer in i lägenheten möts du av en hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Från hallen når du det möblerbara vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och TV-möbel. Här finns även en avskild sovalkov som rymmer en större säng. I rummet finner man även en fransk balkong med dubbeldörrar. Det smakfulla köket är utrustat med generös förvaring och bra arbetsytor. Här ryms även en trivsam matplats. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med dusch, handfat, spegelskåp och WC samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sammantaget är detta en mycket trevlig bostad med många bra och praktiska lösningar, fina ytskikt och en trivsam planlösning. Till bostaden hör även ett vindsförråd och matkällare, perfekt för extra förvaring. Genom föreningen har man dessutom tillgång till flera tvättstugor samt cykelparkering i källaren. På Pär Lagerkvists väg har man nära både till mataffärer och matställen. Det finns även gott om busshållplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll. En idealisk adress för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge. Till järnvägsstationen är det ett bekvämt promenadavstånd.

 • Premium
Plutos Gränd 5C, Östra Lugnet, Växjö kommun
Plutos Gränd 5C, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Plutos Gränd 5C, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Plutos Gränd 5C

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
4 095 kr/mån
25 962 kr/m²

Välkommen till populära Östra Lugnet och denna moderna och inbjudande tvårummare om 52 kvm belägen i markplan med egen uteplats. Bostaden genomsyras av genomgående ljusa och luftiga ytor som kombineras med funktionella lösningar. Lägenheten har en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum, ett harmoniskt sovrum med en tillhörande klädkammare samt ett ljust badrum med tvättmaskin. På Östra Lugnet bor man på ett lugnt och omtyckt bostadsområde med direkt närhet till all nödvändig samhällsservice och härlig natur samt med goda kommunikationer in till stadskärnan. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

 • Premium
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrtullsgatan 10

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 975 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/8
5 364 kr/mån
25 987 kr/m²

Välkommen till ett modernt boende på centralt läge. Med hiss från entréplan tar ni er enkelt upp till lägenheten som erbjuder en boendeyta om 76 välplanerade kvadratmeter. Här finns flertalet attraktiva och uppskattade attribut så som generös takhöjd, stora fönster och en tilltagen balkong. Hemmet erbjuder en planlösning med kök och vardagsrum socialt integrerade med varandra. Vidare finns två sovrum, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt generöst med förvaringsutrymmen. Redan i den välkomnade och kvadratsmarta hallen möts ni av väl genomtänkta materialval och smart disposition som genomsyrar hela bostaden. I och med att vardagsrummet och köket är integrerade skapas en social och lättmöblerad planlösning. Köket från Ballingslöv är mycket smakfullt med hög standard och goda arbetsytor. Den härliga balkongen är överbyggd och nås från bostadens två sovrum samt vardagsrummet. I varsin ände av vardagsrummet finns två privata sovrum som är målade i rogivande färger. Det helkaklade badrummet går i snygg tidlös design. Här finns bekväma lösningar som golvvärme och en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare Området har en lummig innegård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor ni på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att ni aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Telestadshöjden, Telestadshöjden, Växjö kommun

Telestadshöjden

Radhus
Telestadshöjden, Växjö kommun
OBOS i Sverige
2 550 000 kr
105 m²
5 rum
5 500 kr/mån
24 286 kr/m²

Välplanerade radhus med flexibel planlösning på övervåning! I natursköna Telestadshöjden i Växjö planerar vi för ett lummigt kvarter med radhus på 105 kvm. Här bor du bekvämt i en välplanerad bostadsrätt med närhet till sjöar, natur och det mesta du behöver på bekvämt avstånd. Växjö city med sitt breda utbud av restauranger och service finns en buss- eller cykeltur bort. Välkommen till en härligare vardag! Se samtliga lediga bostäder och läs mer på obos.se/varglimten

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Uteplats
Brf Norra Station, Norra Stationsområdet, Växjö kommun
 • 28 lediga bostäder

Brf Norra Station

Lägenhet
Norra Stationsområdet, Växjö kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 318 000 kr
33-89 m²
1-4 rum
2 055 kr/mån

Området kring stationsområdet i Växjö fortsätter att växa. Här på bästa läge i centrala Växjö bygger OBOS nu 70 lägenheter med spännande kvaliteter. Att Brf Norra Station är ett spännande projekt som engagerar många är det inget tvivel om. Läget är så centralt det bara kan bli med stationen precis utanför dörren. Om du vill vara i händelsernas centrum är det här ett boende för dig. Här bor du optimalt om du gillar promenader runt sjön eller att strosa på stan, mat, nöjen och kultur. Alla bostäder får minst en egen balkong, även de minsta ettorna. Kanske är det här du och vännerna kommer att umgås många somrar framöver? Växjö är stort, men ändå litet och du når i princip allt du behöver inom 15 minuter, på promenadavstånd, med cykel eller buss. Samtidigt ligger staden stategiskt placerad mitt i sydostregionen, vilket gör att det är enkelt att resa hit oavsett vilket håll du kommer ifrån. För dig som bor i Brf Norra Station är det absolut smidigast att resa med tåg. På drygt två timmar är du på Kastrup och på tre timmar i Stockholm. Många tågpendlar till grannkommunerna och då är en lägenhet i vårt kvarter den perfekta bostaden. Växjö är konstens och kulturens stad, där det finns något för alla. Två konststråk som du lätt hittar till är Glasgatan och Växjö Art Site - det sistnämnda är ett konststråk runt Växjösjön som är ett måste för alla som besöker staden. I museiparken finns Sveriges glasmuseum och Utvandrarnas hus. Ett stenkast därifrån ligger Växjö Domkyrka med Karolinerhuset från 1715 där Carl von Linné gick i skola. Mitt i stan står Växjö Konserthus med den imponerande Christina Nilsson-salen, där olika föreställningar avlöser varandra.

 • Nybyggnadsprojekt
Folkungagatan 4B, Väster, Växjö kommun
Folkungagatan 4B, Väster, Växjö kommun, bild 2
Folkungagatan 4B, Väster, Växjö kommun, bild 3

Folkungagatan 4B

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
72 + 38 m²
2 rum
vån 3/3
5 869 kr/mån
34 653 kr/m²

Välkommen till denna bostad belägen i en välskött förening. Den generösa boytan om 72+38 kvadratmeter erbjuder allt ni kan förvänta er av ett stiligt boende på centrumnära läge. Här finner ni en väl tilltagen takhöjd i kombination med generöst ljusinsläpp från de spröjsade fönstren i äldre stil. Charmiga vinklar, vackra detaljer samt kakelugn skänker lägenheten både karaktär och skapar en ombonad känsla. Lägenheten har uppdaterats varsamt samtidigt som tidstypiska detaljer har bevarats och förenats med moderna inslag. Här bor ni i ett välbevarat och lummigt område närmast centrum med endast en kort promenad till citykärnan. Här finner ni en yteffektiv bostad med kvadratmeterna på rätt ställe. På en populär adress bor ni med stadens puls utanför dörren. Tack vare det höga läget får ni gott om ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Lägenheten är väl omhändertagen och här finns allt du behöver med gott om plats för socialt umgänge och platser för avkoppling och harmoni. I det fullutrustade köket får matlagningen ta plats och det ryms också ett stort matbord i köket. Bostadens sovrum och badrum är funktionellt både när det kommer till rymliga ytor och smarta lösningar. I det helkaklade badrummet finns en tvättmaskin och sovrummet erbjuder mänger av förvaring. I vardagsrummet finns möjlighet till flertalet möbleringsalternativ. Trappan upp till vindsplanet är vitmålad och det övre våningsplanet har en spännande planlösning med vackra vinklar och unika detaljer. Bland annat kan man öppna upp en häftig takbalkong där man blickar ut över stadens takåsar. Ytan kan med fördel möbleras till arbetsrum eller gästrum. Ytan på ovanvåning betecknas som biarea och påverkar inte månadsavgiften. Lägenheten erbjuder många förvaringsutrymmen, bevarade detaljer och väl genomtänkta lösningar. Hiss finns i anslutande trapphus och föreningens innergård är lummig och inbjudande. Som ägare till lägenheten har ni tillgång till ett förråd och i månadsavgiften ingår både värme, VA och renhållning. På Väster bor ni endast en kort cykeltur eller promenad från stadskärnan och här tar ni er enkelt in till centrum med hela stadens utbud till förfogande. Oxtorgets Coop och Dalbo Centrum erbjuder välsorterade matbutiker på nära avstånd. Det expansiva bostadsområdet karaktäriseras av vacker arkitektur varierat med både villor och lägenheter. Närheten till de stora handelsområdena I11 och Grand Samarkand gör att ni har allt inom räckhåll och för den aktive finns arenastaden med sitt stora utbud inom bekvämt avstånd. Inom gångavstånd ligger Ulriksbergsskolan med förskola och skola upp till klass 5.

 • Premium
 • Hiss
Skolgatan 1A, Centrum, Växjö kommun
Skolgatan 1A, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Skolgatan 1A, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Skolgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 495 000 kr
75 m²
2 rum
5 736 kr/mån
19 933 kr/m²

Välkommen till ett mycket trevligt boende med fantastisk tidscharm. Tack vare en effektiv planlösning och stora fönster blir lägenheten ljus och enkel att möblera. Lägenheten är belägen centralt på en lugn sidogata med närhet till både stadens puls och härlig natur. Lägenheten har en trivsam helhetskänsla där takhöjden ger en genomgående bra rymd. Bostadens hjärta är den rymliga sällskapsytan med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrumsdel. Köket är stilrent i vitt utförande med goda arbetsytor och bra förvaring. Ytan vid de stora fönsterpartiet skapar en naturlig matplats. Det luftiga vardagsrummet har plats för både loungehörna och en mindre arbetsplats. Sovrummet har flera förvaringsalternativ i både garderober och klädkammare. Bostadens badrum ger goda tvättmöjligheter då det är utrustat med tvättmaskin. Även i hallen finns det en klädkammare att tillgå. Till bostaden hör även ett förråd i källaren. Bostaden är belägen i direkt närhet till Storgatan och dess rika utbud. Strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Eller ta en promenad mellan stadens tre sjöar, alla på gångavstånd från lägenheten, något som för övrigt gäller såväl tåg- som busstation. Härifrån tar man sig också enkelt ut till de stora handelsområdena och Arenastaden.

 • Premium
Falkvägen 20, Rottne, Växjö kommun
Falkvägen 20, Rottne, Växjö kommun, bild 2
Falkvägen 20, Rottne, Växjö kommun, bild 3

Falkvägen 20

Lägenhet
Rottne, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 550 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/1
4 990 kr/mån
16 489 kr/m²

Välkomna till en trivsam friliggande bostad belägen på Falkvägen 20 i Rottne. Boendet är kvadratsmart och disponerar idag 94 kvadratmeter fördelat över 4 rok. Här finns även en altan och en skyddad baksida med en lättskött gräsyta att tillgå. För extra bekvämlighet har bostaden även ett garage med tillhörande uppfart i direkt anslutning till bostaden entré. Färgsättningen i bostaden är genomgående modern och inger en ombonad känsla. Här erbjuds bland annat en öppen känsla, ljusa materialval, välutrustat kök samt en praktisk och separat tvättstuga. Interiört finner ni idag tre sovrum som är både inbjudande och lättmöblerade. Det större sovrummet har även tillgång till en egen klädkammare. Det funktionella ytorna i form av både badrum och tvättstuga går i ljusa färger och erbjuder moderna lösningar som underlättar vardagen. Köket har en snygg färgsättning och har en välutrustat maskinpark. Framför fönsterpartiet finns det även yta att skapa en trivsam matplats. Vardagsrummet flödar i ljus från de stora fönsterpartierna. Rummet erbjuder samtidigt plats för både soffa och matbord. Härifrån kommer ni ut till den härliga altanen och trädgården. Altanen kan ni möblera upp med ett matbord och trädgården är lättskött. I Rottne bor ni i ett barnvänligt samhälle med både förskolor, grundskolor och idrottsplatser. I centrum finns bland annat vårdcentral, tandläkare, matbutik med postombud, matställen och bensinmack. I Rottne bor ni med närhet till fin natur med härlig skog och flera sjöar i närområdet. Till Växjö tar det endast 15-20 minuter med bil och det finns täta busslinjer vilket ger enkla kommunikationsalternativ.

 • Premium
 • Uteplats
Ekesåsvägen 81, Långarör, Växjö kommun
Ekesåsvägen 81, Långarör, Växjö kommun, bild 2
Ekesåsvägen 81, Långarör, Växjö kommun, bild 3

Ekesåsvägen 81

Lägenhet
Långarör, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 395 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1/2
5 572 kr/mån
22 176 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och modern bostad belägen på ett naturnära läge i attraktiva Långarör. Här finner ni ett genomtänkt boende med bra planlösning, härligt ljusinsläpp och med naturen som granne. Till bostaden hör även en carport som är belägen i anslutning till entrén. Den välkomnande stensatta entrésidan har plats för utemöbler medan den fantastiska utemiljön på baksidan erbjuder en rogivande och fridfull atmosfär. Med inbjudande utomhusytor på både fram- och baksidan kan man flytta med solen under dygnets timmar. Inredningen och färgsättningen som genomsyrar boendet är mycket stilmedvetet och går i en behaglig ton. Entréplanet har trevliga sociala ytor för familj och vänner och med ett härligt vardagsrum som vidare leder ut till uteplats och trädgård. Här finns ett fint trädäck samt gräsyta som är perfekt för grillkvällar eller lek för barn. Det välutrustade köket har en trivsam planlösning med en ombonad matplats där ett stort fönster skänker fint ljusinsläpp. Här finner du även ett ljust och tidlöst badrum med praktisk tvättavdelning. Övre plan är bostadens privata sfär och här finns tre rymliga och avkopplande sovrum samt ett smakfullt badrum med badkar. Här finns även bra med plats för förvaring eller annan inredning. Detta gör att bostaden utstrålar en härlig känsla och ger ett perfekt hem för familjen. Utanför bostaden finner vi en kort gångväg som går mot en trevlig badvik med sandbotten och vacker vy över Helgasjön. Långarör erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av trolska skogar och härliga bad. På gångavstånd i Sandsbro finner vi även Toftastrands Café. Norremarks handelsområde med bland annat mataffärer, systembolag, apotek samt den populära blomsterbutiken Signes Trädgård finns i närheten. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Idealisk bostadsrätt för den som söker ett bekymmersfritt och modernt boende.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun, bild 2
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun, bild 3

Storgatan 82B

Lägenhet
Arenastaden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 095 000 kr
107 m²
5 rum
vån 7/19
5 622 kr/mån
28 925 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende på 107 kvadratmeter med härlig utsikt och luftig takhöjd! Bostadens genomtänkta planlösning skapar väldisponerade ytor där smart funktion möter sociala ytor. Bostadens hjärta är den rymliga sällskapsytan med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Här finner man härligt ljusinsläpp och fantastisk utsikt tack vare de stora fönsterpartierna från golv till tak. Loggian blir bostadens egna oas som kan möbleras med loungemöbler och där man kan njuta av den vidsträckta utsikten. Bostadens privata del består av fyra sovrum som går i smakfulla färgtoner och med goda förvaringsmöjligheter. De enhetliga och tidlösa badrummen har beklädnad av stenplattor på väggar och golv och här finns också en tvättavdelning i det större badrummet. Den inbjudande entrén är den stora lobbyn i två plan som blir en social mötesplats för huset. På andra våningen ligger den härliga spaavdelningen och det välutrustade gymmet. Takterrassen högst upp i huset har vidunderlig utsikt över hela staden och här ligger också den välrenommerade restaurangen Skai. Icon är beläget mitt i Arenastaden, ett Placemakingprojekt där hela området har attraherat såväl bostadsägare, näringsliv och Idrottsaktiviteter. I närliggande område finns I11 handelsplats, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö. Ett bekvämt boende i toppklass med unik service och pulserande miljö där föreningen tillåter både privatpersoner och juridiska personer som ägare.

 • Premium
 • Hiss
Brf Vårglimten, null, Växjö kommun
 • 4 lediga bostäder

Brf Vårglimten

Radhus
Växjö kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 200 000 kr
105 m²
5 rum
5 500 kr/mån

I natursköna Telestadshöjden i Växjö planerar vi för ett lummigt kvarter med radhus på 105 kvm. Här bor du bekvämt i en välplanerad bostadsrätt med närhet till sjöar, natur och det mesta du behöver på bekvämt avstånd. Växjö city med sitt breda utbud av restauranger och service finns en buss- eller cykeltur bort. Välkommen till en härligare vardag! På Teleborg, söder om Vikaholm växer det nya och lummiga bostadsområdet Telestadshöjden fram. Området ligger naturskönt och du har nära till tre olika sjöar med vackra promenadstråk och badmöjligheter. Härifrån har du dessutom bara cirka 6 km till Växjös stadskärna. Läget är perfekt för dig som längtar efter ett smidigt och bekymmersfritt liv med närhet till allt du kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Förskolor, skolor, universitet och mataffärer finns i området. Växjö city med sitt stora utbud av restauranger och butiker tar du dig till på ca 15 minuter med cykel. Närmsta busshållplats ligger på gångavstånd och det finns bra gång- och cykelvägar i området hela vägen in till centrala Växjö.

 • Nybyggnadsprojekt
Linodlarvägen 2, Öster, Växjö kommun
Linodlarvägen 2, Öster, Växjö kommun, bild 2
Linodlarvägen 2, Öster, Växjö kommun, bild 3

Linodlarvägen 2

Villa
Öster, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 695 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
616 m² tomt

Välkommen till denna praktiska och kvadratsmarta villa med allt man kan önska sig. Huset byggdes 1961 och består av 90 + 90 välplanerade och funktionella kvadratmeter samt ett praktiskt garage. Beläget i ett lugnt område på Öster med gångavstånd till stadskärnan är detta ett perfekt hem för den aktiva familjen. Med en välskött utemiljö med gräsytor på flera sidor av villan finns det alltid en solig plats att njuta av. En effektiv planlösning på entréplan ger fina ytor som inbjuder till samvaro och genomsyras av fint ljusinsläpp. Här finns ett tilltaget vardagsrum, köket med tillhörande matplats samt tre sovrum med anpassningsbara ytor. Vidare erbjuds även ett badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Källaren är funktionell och erbjuder bland annat en tvättstuga. På Öster bor man i ett av Växjös mest omtyckta och attraktiva stadsdelar nära lummiga grönområden och mysiga parker. Här finns gemytliga bostadskvarter med vacker och inspirerande bebyggelse. Till Stortorget är det endast 1,5 km och centrum erbjuder välrenommerade restauranger, härliga butiker och ett stort kulturellt utbud. Man tar sig enkelt dit via cykel eller till fots. På Öster finner man serviceinrättningar och mysiga Hovs bageri och stadsodlingen Östrabo ekobacke. Det finns god skolomsorg med allt från förskola till gymnasium i närområdet. För den aktive finns det flera sportanläggningar och på Fläktenområdet finns det gym, padelhall, skatehall och kampsportförening dessutom ligger simhallen på ett kort cykelavstånd. Det finns också härliga promenadstråk runt Trummen och Växjösjön med vacker natur. Inte långt härifrån finns Fyllerydsskogen med både härliga löpspår och golfbana.

 • Premium
Stora Räppevägen 63, Räppe, Växjö kommun
Stora Räppevägen 63, Räppe, Växjö kommun, bild 2
Stora Räppevägen 63, Räppe, Växjö kommun, bild 3

Stora Räppevägen 63

Villa
Räppe, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 295 000 kr
130 + 63 m²
5 rum
1 330 m² tomt

Här erbjuds en oslipad pärla för den som vill skapa ett hem helt utifrån egna önskemål. Huset är beläget på en lummig tomt med generös trädgård. Baksidan av huset vetter mot kanalen och dess natursköna omgivningar. På tomten finns också fristående byggnader i form av förrådslänga och garage. Planlösningen har bland annat sociala ytor på entréplan och sovrum på övre plan. I källarplan finns praktiska utrymmen som tvättstuga och förrådsutrymmen. Tack vare sitt strategiska läge är det nära både in till Arenastaden och Samarkands handelsområde. Den inbjudande naturen lockar alla årstider med både småbåtshamn och den vackra kanalen som granne. Öjaby med bad och fritidsaktiviteter ligger nära och Bredvik med nytt sportfält, skola och bostäder bidrar till lägets attraktivitet samt närheten till de större utfarterna. Det finns fina cykelbanor in till centrum och läget gör det enkelt att både ta sig till centrum och Småland airport.

 • Premium
Kastanjevägen 30, Norr, Växjö kommun
Kastanjevägen 30, Norr, Växjö kommun, bild 2
Kastanjevägen 30, Norr, Växjö kommun, bild 3

Kastanjevägen 30

Villa
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 995 000 kr
122 + 80 m²
6 rum
731 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna villa på ett mycket attraktivt läge. Beläget på Norr med gångavstånd till stadskärnan och en underbar grönyta på baksidan är detta ett perfekt hem för den aktiva familjen. Boendets generösa och sociala ytor inbjuder till umgänge med familj och vänner. Planlösningen karaktäriseras av det stora härliga vardagsrummet som blir husets centrala plats. Här finner man ett rum som flödar i ljus. Det praktiska köket erbjuder gott om både förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Härifrån når vi även uterummet samt den härliga trädgården. Övre plan blir husets privata del som erbjuder både sociala delar men där det privata för ta störst plats. Husets källarplan är funktionellt med mängder av praktiska ytor. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6 dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

 • Premium
Neptunusvägen 6, Östra Lugnet, Växjö kommun
Neptunusvägen 6, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Neptunusvägen 6, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Neptunusvägen 6

Villa
Östra Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
5 250 000 kr
144 + 41 m²
870 m² tomt

Välkommen till Neptunusvägen 6 och denna välskötta villa på omtyckta Östra Lugnet. Med en boyta om 144 välvårdade kvadratmeter och en härlig trädgårdstomt är detta en perfekt familjevilla. Den stenlagda uppfarten som leder fram till carporten ger plats åt flera fordon. Den genomtänkta planlösningen ger ett elegant och påkostat kök, generösa sällskapsdelar med härliga flöden i fokus och flera sovrum väl avvägda i storlek. Luftiga och stora sällskapsytor är lika självklart som de väl valda materialvalen. Solceller med batteri ger låga driftskostnader. Denna moderna villa har genomgående stilrena färgval på väggarna som matchas snyggt med klinkergolv och ekparkett. Redan i hallen möts man av bostadens hemtrevliga atmosfär. Här finns även det första badrummet med en stilsäker färgkombination. Badrummet kompletteras av ytterligare funktionella delar i form av en välutrustad tvättstuga. Vidare på våningsplanet står ett stort härligt kök med tillhörande matplats, vardagsrum och matsal för de sociala delarna. Från denna yta når man även den härliga altanen på baksidan. Under årets varma delar passar altanen lika väl som en avkopplande lounge som middagsplats för både stora mingelpartyn och mysiga grillmiddagar med familjen. Villans övre plan får ett fint ljus och volym från stora fönsterpartier. På husets övervåning erbjuds ytterligare ytor att umgås på i ett stort allrum. På det övre planet finns även flera sovrum att tillgå samt ett badrum. Samtliga rum har utgång till terrassen där man blickar ut över villaområdet och ytorna bjuder in till avkoppling. På ovanvåningen finns även AC installerad vilket ger en behaglig boendemiljö. På Östra Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

 • Premium
Södra Esplanaden 36, Söder, Växjö kommun
Södra Esplanaden 36, Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra Esplanaden 36, Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra Esplanaden 36

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 900 000 kr
80,9 + 38 m²
3 rum
5 529 kr/mån
48 208 kr/m²

Här erbjuds nu ett fantastiskt boende i de populära Sebohusen på Söder. Husen som är uppförda på 1940-talet har mycket av en den tidsenliga charmen bevarad samtidigt som boendet erbjuder modern komfort och elegans. På ett lugnt läge omgärdad av lummig grönska slås man av den idealiska belägenheten med ett bekvämt avstånd till både stadens puls och fina naturupplevelser. På bostadens välkommande baksida finner man ett inglasat uterum samt en tilltagen altan. På ett enkelt sätt når man även den lättskötta och inbjudande trädgårdsytan. Det charmiga boendet är fördelat på tre plan vilket skapar möjlighet för det sociala umgänget på entréplan, rekreation och lugn en trappa upp samt avslappnat loungehäng i källarplan. I källaren finns ett inrett sovrum samt ett stort förrådsrum att nyttja. Innanför dörrarna slås man av den härliga kontrasten av det tidsenliga och charmiga samtidigt som det moderna och stilmedvetna görs gällande. Luftiga och stora sällskapsytor är lika självklart som de fina materialvalen. Det mysiga radhuskvarteret erbjuder stor frihet och de fina grönytorna skapar utrymme för den trädgårdsintresserade. Samtidigt får man ett bekymmersfritt och lättskött boende. Sebohusen är en kulturhistoriskt intressant förening med stor gemenskap och stabil ekonomi. Beläget på city- och naturnära Söder med allt inom räckhåll får man det bästa av två världar. Utbudet av kulturella upplevelser och välrenommerade restauranger skapar ett attraktivt läge. För barnfamiljen finns det barnomsorg och barnvänliga aktiviteter i närområdet såsom mysiga lekplatser, Strandbjörket och pulkabacken Kala Höjden. Växjösjön med dess vackra promenadstråk erbjuder fysisk aktivitet med utegym, tennisbanor och simhall. Expansiva stationsområdet bidrar till smidiga och bekväma resemöjligheter både i närområdet och till andra städer.

 • Premium
 • Uteplats
Frejagatan 5, Söder, Växjö kommun
Frejagatan 5, Söder, Växjö kommun, bild 2
Frejagatan 5, Söder, Växjö kommun, bild 3

Frejagatan 5

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 395 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/3
3 081 kr/mån
29 681 kr/m²

Här erbjuds en kvadratsmart tvåa med stilsäker inredning med en genomgående modern känsla där lägenhetens genomtänkta helhetsdetaljer ger en bekväm boendemiljö. Den ljusa och enhetliga färgsättningen löper igenom hela lägenheten och möter stora fönsterpartier vilket bidrar med ett fint ljusinsläpp. Lägenhetens härlig yta med kombinerat kök och vardagsrum flödar i ljus och bjuder in till umgänge. Vardagsrumsdelen kan med enkelhet möbleras med en större soffa och TV-möbel. De dubbla takfönstren ger karaktär och ett härligt ljusinsläpp till hela ytan. Köket har en klassik vit inredning med bra med förvaring samt goda arbetsytor. Köket ger även plats åt en matplats. Bostadens sovrum inger en rofylld känsla och den smarta förvaringsytan med tre inbyggda garderober ger goda förvaringslösningar. Badrummet är funktionellt och utrustat med både duschhörna och tvätthörna. Från hallen når man den trivsamma balkongen som gärna möbleras upp med en sittgrupp. Det centrumnära läget gör att man endast är en kort promenad från citys butiker, matställen och stora serviceutbud. Samtidigt bor man naturnära med Växjösjön och Bokhultet inom räckhåll som erbjuder härliga promenadstråk, bad, fiske och aktivitetsområden och mycket annat. Stationsområdets ligger endast en kort promenad bort med resecentrum och kommunhus. Den vackra cykelturen längs Växjösjön och Trummens strand tar ca 15 minuter till Linnéuniversitetet och det finns även goda bussförbindelser till campus.

 • Premium
 • Balkong
Växthusgatan 11, Biskopshagen, Växjö kommun
Växthusgatan 11, Biskopshagen, Växjö kommun, bild 2
Växthusgatan 11, Biskopshagen, Växjö kommun, bild 3

Växthusgatan 11

Lägenhet
Biskopshagen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 595 000 kr
103,8 m²
4 rum
vån 1/2
7 128 kr/mån
25 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva detta barnvänliga bostadsrättsradhus med gavelläge på populära Biskopshagen. Här bor man i ett lättskött och välplanerat boende med modern inredningsstandard och stora sällskapsytor fördelat i två plan. Beläget på populära Biskopshagen bor man på Söder med tillgång till alla tänkbara bekvämligheter men ändå med härlig natur och strövområden som omedelbar granne. Bostaden ligger vid ett fint gavelläge med välkomnande framsida med stilren plattsättning. Här bor ni hög standard och fina materialval. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning där samtliga rum upplevs rejäla och rymliga med goda förvaringsmöjligheter därtill. På entréplan erbjuds vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, stilrent kök med plats för matbord samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning vilket skapar en social atmosfär. Vidare en våning upp erbjuds bostadens två sovrum och samt ett lättmöblerat allrum som med fördel kan göras om till sovrum. I bostaden finns det genomgående bra förvaringslösningar i form av både garderober, förråd och klädkammare. På Biskopshagen befinner man sig endast en kort promenad från barnomsorg och skolor. Ett stenkast bort ligger Bokhultet med dess omgivningar som erbjuder ett härligt natur- och friluftsliv. Barn finner många spännande aktiviteter i närområdet med bostadsrättföreningens egna lekplats, bordtennisbord, lekstuga och boulebana. I närheten finns även fotbollsplaner, tennishall och Kala Höjden. På sommaren erbjuder Strandbjörket både lek och bad och man har alltid nära till ett café eller picknick i området. Dessutom bor man nära Växjösjöns härliga promenadstråk.

 • Premium
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 32