Mäklare Eric Melkersson

Eric Melkersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun
  • Sön 12 maj kl 13:30
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun, bild 2
Storgatan 82B, Arenastaden, Växjö kommun, bild 3

Storgatan 82B

Lägenhet
Arenastaden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 095 000 kr
107 m²
5 rum
vån 7/19
5 158 kr/mån
28 925 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende på 107 kvadratmeter med härlig utsikt och luftig takhöjd! Bostadens genomtänkta planlösning skapar väldisponerade ytor där smart funktion möter sociala ytor. Bostadens hjärta är den rymliga sällskapsytan med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Här finner man härligt ljusinsläpp och fantastisk utsikt tack vare de stora fönsterpartierna från golv till tak. Loggian blir bostadens egna oas som kan möbleras med loungemöbler och där man kan njuta av den vidsträckta utsikten. Bostadens privata del består av fyra sovrum som går i smakfulla färgtoner och med goda förvaringsmöjligheter. De enhetliga och tidlösa badrummen har beklädnad av stenplattor på väggar och golv och här finns också en tvättavdelning i det större badrummet. Den inbjudande entrén är den stora lobbyn i två plan som blir en social mötesplats för huset. På andra våningen ligger den härliga spaavdelningen och det välutrustade gymmet. Takterrassen högst upp i huset har vidunderlig utsikt över hela staden och här ligger också den välrenommerade restaurangen Skai. Icon är beläget mitt i Arenastaden, ett Placemakingprojekt där hela området har attraherat såväl bostadsägare, näringsliv och Idrottsaktiviteter. I närliggande område finns I11 handelsplats, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö. Ett bekvämt boende i toppklass med unik service och pulserande miljö där föreningen tillåter både privatpersoner och juridiska personer som ägare.

  • Premium
  • Hiss
Södra Järnvägsgatan 32C, Söder, Växjö kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Södra Järnvägsgatan 32C, Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra Järnvägsgatan 32C, Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra Järnvägsgatan 32C

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3
4 202 kr/mån
30 320 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla och ombonade lägenhet som erbjuder ett idealiskt centrumnära läge. Med en kort promenad till stationsområdet är man alltid nära citys puls samtidigt som naturen är nära tack vare Bokhultets naturreservat och Växjösjön. Bostadens 62 kvadratmeter är väldisponerade och genomsyras av stilfulla materialval, smakfull färgsättning och genomgående fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar sociala ytor för familj och vänner. Från vardagsrummet nås bostadens balkong där det finns möjlighet att skapa sin egna lilla gröna oas. Sovrummet har generösa ytor och skjutdörrsgarderober. Badrummets materialval är tidlöst med grått klinker och vitt kakel och rymmer även kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten är belägen i ett lugnt och nybyggt område med mysig innergård. Här finns både odlingsmöjligheter och en gemensamhetslokal i form av växthus. Att bo på Söder med dess rika utbud öppnar upp för en njutbar livsstil. Ta en promenad runt Växjösjön och spendera en härlig dag i Strandbjörket eller Bokhultets naturreservat. I city strosar du i mysiga butiker, och avslutar kanske dagen med en gastronomisk upplevelse på någon av Växjös prisbelönta restauranger. Här känner du både pulsen från staden men samtidigt tar du del av det gröna lugnet som finns nära. Bekvämligheten att enkelt kunna promenera till stationsområdet och ta tåget till en annan stad gör att du alltid är nära din nästa resa.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kastanjevägen 70, Norr, Växjö kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00
Kastanjevägen 70, Norr, Växjö kommun, bild 2
Kastanjevägen 70, Norr, Växjö kommun, bild 3

Kastanjevägen 70

Villa
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 995 000 kr
214 + 110 m²
8 rum
990 m² tomt

Välkommen till en tilltalande villa med mycket charm, originaldetaljer och karaktär. Det inbjudande huset är välskött och arkitektritat av Conrad Persson. Med en trädgårdstomt på nästan 1 000 kvadratmeter får man här ett hem nära allt från skola, härlig natur, samhällsservice och kommunikationer. Den fantastiskt grönskande trädgården har flera perenner, fruktträd och bärbuskar. Under årets varma dagar passar trädgården lika väl som en blommande oas för avkoppling som en plats för stora mingelpartyn. På baksidan finns en stenlagd uteplats och uppfarten som leder fram till dubbelgaraget rymmer flera fordon. Sammanfattningsvis finner man här ett attraktivt villaboende med nära tillgång till Växjös stadskärna. Villan om 214+110 kvadratmeter är väl fördelade på två våningar samt en funktionell källare. Här finns flera vackra tidstypiska detaljer så som parkettgolv i original, pardörrar i teak, trätapet samt kakel och klinker i originalutförande från 60-talet - allt för den rätta retro-känslan. Entréplanet är främst dedikerat till sociala gemensamhetsytor med stort vardagsrum och allrum samt ett kök med tillhörande matplats. Vidare finns även två sovrum med god förvaring samt en gästtoalett. I allrummet finns även en gedigen öppen spis som skänker karaktär och värme. Uppe på övre plan finns ytterligare en sällskapsdel i form av en möblerbar hall. De rymliga sovrummen har alla goda förvaringslösningar i garderober och klädkammare. På detta våningsplan finner man även husets stora badrum. Källarplanet bidrar med flera extra funktionella utrymmen i form av en gillestuga, tvättstuga och våtutrymme med tillhörande bastu. Källaren har även en egen entré utifrån vilket gör det möjligt att skapa exempelvis tonårsrum eller kontor. Till bostaden hör ett dubbelgarage med två rymliga förråd baktill. I trädgården finns även en lekstuga. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6. Dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

  • Premium
Gösta Edströms väg 5C, Välludden, Växjö kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Gösta Edströms väg 5C, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Gösta Edströms väg 5C, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Gösta Edströms väg 5C

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/6
5 479 kr/mån
23 395 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade trea på Gösta Edströms 5C. Lägenheten är placerad på våning tre i huset och erbjuder en inglasad balkong i västerläge. Perfekt bostad för dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område med en kort promenad till fin natur och grönområden. Även närhet till Linnéuniversitetet samt Växjös stadskärna. Bostaden har en tilltalande och genomgående stil med välvalda materialval. Här erbjuds en bostad med luftiga och sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I lägenheten finner man en välkomnande hall med plats för förvaring av ytterkläder i form av hatthylla och flera garderober. Vidare in i lägenheten kommer du till det stilrena HTH-köket med öppen planlösning till vardagsrummet. Köket går i ljusa färger och är utrustat med modern utrustning. I anslutning till köket finns även utrymme för ett matbord, en perfekt plats för trevliga middagar och umgänge med vänner och familj. Vardagsrummet är ljust tack vara stora fönsterpartier från golv till tak. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna balkongen med västerläge som har stora ytor för utemöbler. Inglasningen på balkongen ger en skyddad atmosfär och öppnar för att man kan nyttja balkongen under stora delar av året. Vidare har bostaden två sovrum i bra storlek. Båda rummen är praktiska och rymliga med mycket goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob och klädkammare. Det helkaklade badrummet nås från hallen och är utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten tillhör även ett rymligt vindsförråd som nås smidigt via hissen. Säljaren har ett lån på 1,49% hos Swedbank fram till Januari 2025 som en köpare kan överta om banken godkänner detta. I Pelarsalen bor man på ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matstället. Det är ett expansivt område med härlig atmosfär och puls tack vare inspirerande och kreativ arkitektur. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn. Ett idealiskt boende på ett attraktivt läge för den som önskar alla bekvämligheter i en och samma lägenhet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Brf Norra Station, Norra Stationsområdet, Växjö kommun
  • 24 lediga bostäder

Brf Norra Station

Lägenhet
Norra Stationsområdet, Växjö kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 318 000 kr
33-89 m²
1-4 rum
2 055 kr/mån

Området kring stationsområdet i Växjö fortsätter att växa. Här på bästa läge i centrala Växjö bygger OBOS nu 70 lägenheter med spännande kvaliteter. Att Brf Norra Station är ett spännande projekt som engagerar många är det inget tvivel om. Läget är så centralt det bara kan bli med stationen precis utanför dörren. Om du vill vara i händelsernas centrum är det här ett boende för dig. Här bor du optimalt om du gillar promenader runt sjön eller att strosa på stan, mat, nöjen och kultur. Alla bostäder får minst en egen balkong, även de minsta ettorna. Kanske är det här du och vännerna kommer att umgås många somrar framöver? Växjö är stort, men ändå litet och du når i princip allt du behöver inom 15 minuter, på promenadavstånd, med cykel eller buss. Samtidigt ligger staden stategiskt placerad mitt i sydostregionen, vilket gör att det är enkelt att resa hit oavsett vilket håll du kommer ifrån. För dig som bor i Brf Norra Station är det absolut smidigast att resa med tåg. På drygt två timmar är du på Kastrup och på tre timmar i Stockholm. Många tågpendlar till grannkommunerna och då är en lägenhet i vårt kvarter den perfekta bostaden. Växjö är konstens och kulturens stad, där det finns något för alla. Två konststråk som du lätt hittar till är Glasgatan och Växjö Art Site - det sistnämnda är ett konststråk runt Växjösjön som är ett måste för alla som besöker staden. I museiparken finns Sveriges glasmuseum och Utvandrarnas hus. Ett stenkast därifrån ligger Växjö Domkyrka med Karolinerhuset från 1715 där Carl von Linné gick i skola. Mitt i stan står Växjö Konserthus med den imponerande Christina Nilsson-salen, där olika föreställningar avlöser varandra.

  • Nybyggnadsprojekt
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrtullsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 775 000 kr
61 m²
2 rum
vån 5/8
4 231 kr/mån
29 098 kr/m²

Välkommen till ett underbart boende med riktigt hög stilkänsla och framför allt genomtänkt planlösning. Här bor man centrumnära med endast ett stenkast till citys puls. Stora fönsterpartier gör att ljuset flödar fritt genom lägenheten och skapar en harmonisk boendemiljö. Bostaden som andas karaktär och luftighet har en effektiv och öppen planlösning som bjuder in till social samvaro. Här finns en generös umgängesyta med vardagsrum och kök som blir hjärtat i lägenheten. Köksinredningen går i en ljus nyans och skapar ett exklusivt intryck med gedigen känsla. Från vardagsrummet nås bostadens tilltagna balkong. Den härliga balkongen är överbyggd och skapar ett skyddat extrarum under årets varma dagar. Här finns plats för stort utemöblemang och vyn över Växjö domkyrka blir ett vackert blickfång. Sovrummet som går i vilsamma nyanser har en walk-in- closet och plats för dubbelsäng. Det exklusiva badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter. Med hiss från markplan får man ett bekvämt boende där både värme och vatten ingår i avgiften. Området är nytt och expansivt med en skyddad innergård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor man på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att man aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Telestadshöjden, Telestadshöjden, Växjö kommun

Telestadshöjden

Radhus
Telestadshöjden, Växjö kommun
OBOS i Sverige
2 200 000 kr
105 m²
5 rum
5 500 kr/mån
20 952 kr/m²

Välplanerade radhus med flexibel planlösning på övervåning! I natursköna Telestadshöjden i Växjö planerar vi för ett lummigt kvarter med radhus på 105 kvm. Här bor du bekvämt i en välplanerad bostadsrätt med närhet till sjöar, natur och det mesta du behöver på bekvämt avstånd. Växjö city med sitt breda utbud av restauranger och service finns en buss- eller cykeltur bort. Välkommen till en härligare vardag! Se samtliga lediga bostäder och läs mer på obos.se/varglimten

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Uteplats
Neptunusvägen 6, Östra Lugnet, Växjö kommun
Neptunusvägen 6, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Neptunusvägen 6, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Neptunusvägen 6

Villa
Östra Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
5 250 000 kr
144 + 41 m²
870 m² tomt

Välkommen till Neptunusvägen 6 och denna välskötta villa på omtyckta Östra Lugnet. Med en boyta om 144 välvårdade kvadratmeter och en härlig trädgårdstomt är detta en perfekt familjevilla. Den stenlagda uppfarten som leder fram till carporten ger plats åt flera fordon. Den genomtänkta planlösningen ger ett elegant och påkostat kök, generösa sällskapsdelar med härliga flöden i fokus och flera sovrum väl avvägda i storlek. Luftiga och stora sällskapsytor är lika självklart som de väl valda materialvalen. Denna moderna villa har genomgående stilrena färgval på väggarna som matchas snyggt med klinkergolv och ekparkett. Redan i hallen möts man av bostadens hemtrevliga atmosfär. Här finns även det första badrummet med en stilsäker färgkombination. Badrummet kompletteras av ytterligare funktionella delar i form av en välutrustad tvättstuga. Vidare på våningsplanet står ett stort härligt kök med tillhörande matplats, vardagsrum och matsal för de sociala delarna. Från denna yta når man även den härliga altanen på baksidan. Under årets varma delar passar altanen lika väl som en avkopplande lounge som middagsplats för både stora mingelpartyn och mysiga grillmiddagar med familjen. Villans övre plan får ett fint ljus och volym från stora fönsterpartier. På husets övervåning erbjuds ytterligare ytor att umgås på i ett stort allrum. På det övre planet finns även flera sovrum att tillgå samt ett badrum. Samtliga rum har utgång till terrassen där man blickar ut över villaområdet och ytorna bjuder in till avkoppling. På Östra Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Premium
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrtullsgatan 10

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 050 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/8
5 364 kr/mån
26 974 kr/m²

Välkommen till ett modernt boende på centralt läge. Med hiss från entréplan tar ni er enkelt upp till lägenheten som erbjuder en boendeyta om 76 välplanerade kvadratmeter. Här finns flertalet attraktiva och uppskattade attribut så som generös takhöjd, stora fönster och en tilltagen balkong. Hemmet erbjuder en planlösning med kök och vardagsrum socialt integrerade med varandra. Vidare finns två sovrum, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt generöst med förvaringsutrymmen. Redan i den välkomnade och kvadratsmarta hallen möts ni av väl genomtänkta materialval och smart disposition som genomsyrar hela bostaden. I och med att vardagsrummet och köket är integrerade skapas en social och lättmöblerad planlösning. Köket från Ballingslöv är mycket smakfullt med hög standard och goda arbetsytor. Den härliga balkongen är överbyggd och nås från bostadens två sovrum samt vardagsrummet. I varsin ände av vardagsrummet finns två privata sovrum som är målade i rogivande färger. Det helkaklade badrummet går i snygg tidlös design. Här finns bekväma lösningar som golvvärme och en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare Området har en lummig innegård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor ni på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att ni aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brf Vårglimten, null, Växjö kommun
  • 5 lediga bostäder

Brf Vårglimten

Radhus
Växjö kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 200 000 kr
105 m²
5 rum
5 500 kr/mån

I natursköna Telestadshöjden i Växjö planerar vi för ett lummigt kvarter med radhus på 105 kvm. Här bor du bekvämt i en välplanerad bostadsrätt med närhet till sjöar, natur och det mesta du behöver på bekvämt avstånd. Växjö city med sitt breda utbud av restauranger och service finns en buss- eller cykeltur bort. Välkommen till en härligare vardag! På Teleborg, söder om Vikaholm växer det nya och lummiga bostadsområdet Telestadshöjden fram. Området ligger naturskönt och du har nära till tre olika sjöar med vackra promenadstråk och badmöjligheter. Härifrån har du dessutom bara cirka 6 km till Växjös stadskärna. Läget är perfekt för dig som längtar efter ett smidigt och bekymmersfritt liv med närhet till allt du kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Förskolor, skolor, universitet och mataffärer finns i området. Växjö city med sitt stora utbud av restauranger och butiker tar du dig till på ca 15 minuter med cykel. Närmsta busshållplats ligger på gångavstånd och det finns bra gång- och cykelvägar i området hela vägen in till centrala Växjö.

  • Nybyggnadsprojekt
Kastanjevägen 30, Norr, Växjö kommun
Kastanjevägen 30, Norr, Växjö kommun, bild 2
Kastanjevägen 30, Norr, Växjö kommun, bild 3

Kastanjevägen 30

Villa
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 150 000 kr
122 + 80 m²
731 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna villa på ett mycket attraktivt läge. Beläget på Norr med gångavstånd till stadskärnan och en underbar grönyta på baksidan är detta ett perfekt hem för den aktiva familjen. Boendets generösa och sociala ytor inbjuder till umgänge med familj och vänner. Planlösningen karaktäriseras av det stora härliga vardagsrummet som blir husets centrala plats. Här finner man ett rum som flödar i ljus och har utgång till uteplatsen och till trädgårdens skyddade baksida. Övre plan blir husets privata del som erbjuder både sociala delar men där det privata för ta störst plats. Husets källarplan är funktionellt med mängder av praktiska ytor. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6 dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

  • Premium
Södra Esplanaden 36, Söder, Växjö kommun
  • Sön 12 maj kl 10:00
Södra Esplanaden 36, Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra Esplanaden 36, Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra Esplanaden 36

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 900 000 kr
80,9 + 38 m²
3 rum
5 529 kr/mån
48 208 kr/m²

Här erbjuds nu ett fantastiskt boende i de populära Sebohusen på Söder. Husen som är uppförda på 1940-talet har mycket av en den tidsenliga charmen bevarad samtidigt som boendet erbjuder modern komfort och elegans. På ett lugnt läge omgärdad av lummig grönska slås man av den idealiska belägenheten med ett bekvämt avstånd till både stadens puls och fina naturupplevelser. På bostadens välkommande baksida finner man ett inglasat uterum samt en tilltagen altan. På ett enkelt sätt når man även den lättskötta och inbjudande trädgårdsytan. Det charmiga boendet är fördelat på tre plan vilket skapar möjlighet för det sociala umgänget på entréplan, rekreation och lugn en trappa upp samt avslappnat loungehäng i källarplan. I källaren finns ett inrett sovrum samt ett stort förrådsrum att nyttja. Innanför dörrarna slås man av den härliga kontrasten av det tidsenliga och charmiga samtidigt som det moderna och stilmedvetna görs gällande. Luftiga och stora sällskapsytor är lika självklart som de fina materialvalen. Det mysiga radhuskvarteret erbjuder stor frihet och de fina grönytorna skapar utrymme för den trädgårdsintresserade. Samtidigt får man ett bekymmersfritt och lättskött boende. Sebohusen är en kulturhistoriskt intressant förening med stor gemenskap och stabil ekonomi. Beläget på city- och naturnära Söder med allt inom räckhåll får man det bästa av två världar. Utbudet av kulturella upplevelser och välrenommerade restauranger skapar ett attraktivt läge. För barnfamiljen finns det barnomsorg och barnvänliga aktiviteter i närområdet såsom mysiga lekplatser, Strandbjörket och pulkabacken Kala Höjden. Växjösjön med dess vackra promenadstråk erbjuder fysisk aktivitet med utegym, tennisbanor och simhall. Expansiva stationsområdet bidrar till smidiga och bekväma resemöjligheter både i närområdet och till andra städer.

  • Premium
  • Uteplats
Telestadshöjden, null, Växjö kommun
  • Borttagen före visning

Telestadshöjden

Radhus
Växjö kommun
OBOS i Sverige
2 450 000 kr
105 m²
5 rum
5 500 kr/mån
23 333 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Uteplats
Norra Järnvägsgatan, Norra Stationsområdet, Växjö kommun

Norra Järnvägsgatan

Lägenhet
Norra Stationsområdet, Växjö kommun
OBOS i Sverige
1 898 000 kr
55 m²
2 rum
3 426 kr/mån
34 509 kr/m²

Nu bygger vi din framtida drömbostad mitt i Växjö City! I Brf Norra Station har alla lägenheter en generös takhöjd på 2,6 meter, och planlösningarna är smart utformade för att ge goda boendekvaliteter. Många av bostäderna har anpassade ytor för att få plats med ett hemmakontor. Den här tvåan har både en stor balkong som vetter mot gågatan, samt en uteplats mot innergården. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning vilket skapar en social känsla, och sovrummet vetter mot den lugna gården. Du kan vara säker på att du får hög kvalitet på all inredning som ingår i ditt nya hem. Som standard ingår bland annat ett välutrustat kök från HTH med vitvaror från Siemens. Det ljusa askparkettgolvet, gedigna innerdörrar, fönsterbänkar i kalksten och helkaklade badrum bidrar också till kvalitetskänslan. Bostadens fördelar - Stor balkong mot gågata och uteplats mot gård - Genomgående planlösning - Sovrum mot lugn gård - Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök

  • Nyproduktion
  • Vintern -24/25
  • Balkong
  • Hiss
Växthusgatan 11, Biskopshagen, Växjö kommun
Växthusgatan 11, Biskopshagen, Växjö kommun, bild 2
Växthusgatan 11, Biskopshagen, Växjö kommun, bild 3

Växthusgatan 11

Lägenhet
Biskopshagen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 595 000 kr
103,8 m²
4 rum
vån 1/2
7 128 kr/mån
25 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva detta barnvänliga bostadsrättsradhus med gavelläge på populära Biskopshagen. Här bor man i ett lättskött och välplanerat boende med modern inredningsstandard och stora sällskapsytor fördelat i två plan. Beläget på populära Biskopshagen bor man på Söder med tillgång till alla tänkbara bekvämligheter men ändå med härlig natur och strövområden som omedelbar granne. Bostaden ligger vid ett fint gavelläge med välkomnande framsida med stilren plattsättning. Här bor ni hög standard och fina materialval. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning där samtliga rum upplevs rejäla och rymliga med goda förvaringsmöjligheter därtill. På entréplan erbjuds vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, stilrent kök med plats för matbord samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning vilket skapar en social atmosfär. Vidare en våning upp erbjuds bostadens två sovrum och samt ett lättmöblerat allrum som med fördel kan göras om till sovrum. I bostaden finns det genomgående bra förvaringslösningar i form av både garderober, förråd och klädkammare. På Biskopshagen befinner man sig endast en kort promenad från barnomsorg och skolor. Ett stenkast bort ligger Bokhultet med dess omgivningar som erbjuder ett härligt natur- och friluftsliv. Barn finner många spännande aktiviteter i närområdet med bostadsrättföreningens egna lekplats, bordtennisbord, lekstuga och boulebana. I närheten finns även fotbollsplaner, tennishall och Kala Höjden. På sommaren erbjuder Strandbjörket både lek och bad och man har alltid nära till ett café eller picknick i området. Dessutom bor man nära Växjösjöns härliga promenadstråk.

  • Premium
  • Uteplats
Skolgatan 1A, Centrum, Växjö kommun
  • Mån 13 maj kl 16:30
Skolgatan 1A, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Skolgatan 1A, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Skolgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 550 000 kr
75 m²
2 rum
5 736 kr/mån
20 667 kr/m²

Välkommen till ett mycket trevligt boende med fantastisk tidscharm. Tack vare en effektiv planlösning och stora fönster blir lägenheten ljus och enkel att möblera. Lägenheten är belägen centralt på en lugn sidogata med närhet till både stadens puls och härlig natur. Lägenheten har en trivsam helhetskänsla där takhöjden ger en genomgående bra rymd. Bostadens hjärta är den rymliga sällskapsytan med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrumsdel. Köket är stilrent i vitt utförande med goda arbetsytor och bra förvaring. Ytan vid de stora fönsterpartiet skapar en naturlig matplats. Det luftiga vardagsrummet har plats för både loungehörna och en mindre arbetsplats. Sovrummet har flera förvaringsalternativ i både garderober och klädkammare. Bostadens badrum ger goda tvättmöjligheter då det är utrustat med tvättmaskin. Även i hallen finns det en klädkammare att tillgå. Till bostaden hör även ett förråd i källaren. Bostaden är belägen i direkt närhet till Storgatan och dess rika utbud. Strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Eller ta en promenad mellan stadens tre sjöar, alla på gångavstånd från lägenheten, något som för övrigt gäller såväl tåg- som busstation. Härifrån tar man sig också enkelt ut till de stora handelsområdena och Arenastaden.

  • Premium
Vikaholmsallén 9N, Vikaholm, Växjö kommun
Vikaholmsallén 9N, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Vikaholmsallén 9N, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Vikaholmsallén 9N

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 895 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/3
4 632 kr/mån
21 534 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna moderna fyra på gavelläge högst upp i huset. Bostaden nås bekvämt via hiss och vid entrén till lägenheten finns möjlighet att möblera upp men en inbjudande sittgrupp. Lägenheten är belägen optimalt i huset på ett privat och ostört läge. På Vikaholm bor man på ett expansivt läge med närhet både till förskolor och skolor och med bra kommunikationer in till Centrum och till Universitetet. Planlösningen är tilltalande och upplevs väldigt ljus och trevlig. Kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning och ytorna skapar en härlig umgängesplats. Köket är fullutrustat med modern utrustning och arbetsytorna lyses bekvämt upp av spotlights. Det luftiga vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder plats för soffhörna. Utgången till balkongen nås från vardagsrummet. Från balkongen har man fria vyer över omgivningarna och här finns plats för en sittgrupp samt en grill. Bostadens sociala delar består av tre stycken sovrum med anpassningsbara ytor. I bostadens masterbedroom finns även tillgång till en praktisk skjutdörrsgarderob. Bostadens funktionella badrum är helkaklat och utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. I direkt närhet till bostaden finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även ett nytt ute-gym och matställe. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Järnvägsgatan, Norra Stationsområdet, Växjö kommun

Norra Järnvägsgatan

Lägenhet
Norra Stationsområdet, Växjö kommun
OBOS i Sverige
1 798 000 kr
52 m²
2 rum
3 238 kr/mån
34 577 kr/m²

Nu bygger vi din framtida drömbostad mitt i Växjö City! I Brf Norra Station har alla lägenheter en generös takhöjd på 2,6 meter, och planlösningarna är smart utformade för att ge goda boendekvaliteter. Många av bostäderna har anpassade ytor för att få plats med ett hemmakontor. Den här tvåan har både en stor balkong som vetter mot gågatan, samt en uteplats mot innergården. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning vilket skapar en social känsla, och sovrummet vetter mot den lugna gården. Du kan vara säker på att du får hög kvalitet på all inredning som ingår i ditt nya hem. Som standard ingår bland annat ett välutrustat kök från HTH med vitvaror från Siemens. Det ljusa askparkettgolvet, gedigna innerdörrar, fönsterbänkar i kalksten och helkaklade badrum bidrar också till kvalitetskänslan.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Norra Järnvägsgatan, Norra Stationsområdet, Växjö kommun

Norra Järnvägsgatan

Lägenhet
Norra Stationsområdet, Växjö kommun
OBOS i Sverige
3 198 000 kr
89 m²
4 rum
4 640 kr/mån
35 933 kr/m²

I den här trivsamma fyran välkomnas du av direkt dagsljus när du stiger in i entréhallen. Planlösningen är semiöppen, och köket rymmer både matplats och köksö. Här finns både en stor balkong i söderläge, och en mindre balkong mot den lugna innergården. Planlösningen är genomgående med sovrum mot gården och sällskapsytor mot gatan. Rumshöjden är generös med 2,6 meter till tak. Du kan vara säker på att du får hög kvalitet på all inredning som ingår i ditt nya hem. Som standard ingår bland annat ett välutrustat kök från HTH med vitvaror från Siemens. Det ljusa askparkettgolvet, gedigna innerdörrar, fönsterbänkar i kalksten och helkaklade badrum bidrar också till kvalitetskänslan.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Stora Räppevägen 63, Räppe, Växjö kommun
Stora Räppevägen 63, Räppe, Växjö kommun, bild 2
Stora Räppevägen 63, Räppe, Växjö kommun, bild 3

Stora Räppevägen 63

Villa
Räppe, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
130 + 63 m²
5 rum
1 330 m² tomt

Här erbjuds en oslipad pärla för den som vill skapa ett hem helt utifrån egna önskemål. Huset är beläget på en lummig tomt med generös trädgård. Baksidan av huset vetter mot kanalen och dess natursköna omgivningar. På tomten finns också fristående byggnader i form av förrådslänga och garage. Planlösningen har bland annat sociala ytor på entréplan och sovrum på övre plan. I källarplan finns praktiska utrymmen som tvättstuga och förrådsutrymmen. Tack vare sitt strategiska läge är det nära både in till Arenastaden och Samarkands handelsområde. Den inbjudande naturen lockar alla årstider med både småbåtshamn och den vackra kanalen som granne. Öjaby med bad och fritidsaktiviteter ligger nära och Bredvik med nytt sportfält, skola och bostäder bidrar till lägets attraktivitet samt närheten till de större utfarterna. Det finns fina cykelbanor in till centrum och läget gör det enkelt att både ta sig till centrum och Småland airport.

  • Premium
Plutos Gränd 5C, Östra Lugnet, Växjö kommun
Plutos Gränd 5C, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Plutos Gränd 5C, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Plutos Gränd 5C

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
4 095 kr/mån
25 962 kr/m²

Välkommen till populära Östra Lugnet och denna moderna och inbjudande tvårummare om 52 kvm belägen i markplan med egen uteplats. Bostaden genomsyras av genomgående ljusa och luftiga ytor som kombineras med funktionella lösningar. Lägenheten har en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum, ett harmoniskt sovrum med en tillhörande klädkammare samt ett ljust badrum med tvättmaskin. På Östra Lugnet bor man på ett lugnt och omtyckt bostadsområde med direkt närhet till all nödvändig samhällsservice och härlig natur samt med goda kommunikationer in till stadskärnan. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Premium
Vikaholmsallén 45, Vikaholm, Växjö kommun

Vikaholmsallén 45

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/4
5 101 kr/mån
22 652 kr/m²

Med ett lugnt och insynsskyddat läge på våning 2 finner ni denna yteffektiva 2:a med väldisponerad planlösning. Bostaden är belägen på Vikaholm och har fönster åt två väderstreck och interiören är genomgående stilren i vitt. Till bostaden hör även en stor balkong med härligt solläge. Bostadens planlösning om 66 kvadratmeter fördelar sig över ett centralt placerat genomgångskök. Köket är välutrustat och de öppna ytorna in mot vardagsrummet ger plats åt ett matbord. Vardagsrummet utgör ett väl tilltaget sällskapsrum med fina umgängesytor. Från rummet når man den tilltagna balkongen med härligt solläge. Bostadens privata sovrum ligger avskilt från de sociala delarna och skapar en avkopplande atmosfär. Här har man goda förvaringslösningar i form av flera garderober. Den välkomnade hallen har smarta lösningar med förvaring och avhängningsyta. Den stilrena badrummet är utrustat med modern utrustning. Här finns även en praktisk tvättavdelning. Förutom all förvaring i lägenheten finns ett stort vindsförrad som enkelt nås med hiss. Vikaholm erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av lummiga skogar och gångstråk längs Södra Bergundasjön. I området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet, en utflyktslekplats och grillplats Vikaholm. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum. Idealisk bostadsrätt för den som söker ett bekymmersfritt och modernt boende.

  • Balkong
  • Hiss
Pär Lagerkvists väg 2C, Norr, Växjö kommun
Pär Lagerkvists väg 2C, Norr, Växjö kommun, bild 2
Pär Lagerkvists väg 2C, Norr, Växjö kommun, bild 3

Pär Lagerkvists väg 2C

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 275 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/4
2 648 kr/mån
31 098 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och välplanerade hem på centrumnära läge. Här finner man en trevlig etta med fina ytor och tack vare en genomtänkt planlösning blir lägenheten lättmöblerad. Bostaden ligger på våning tre vilket gör den insynsskyddad från markplan. När du kommer in i lägenheten möts du av en hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Från hallen når du det möblerbara vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och TV-möbel. Här finns även en avskild sovalkov som rymmer en större säng. I rummet finner man även en fransk balkong med dubbeldörrar. Det smakfulla köket är utrustat med generös förvaring och bra arbetsytor. Här ryms även en trivsam matplats. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med dusch, handfat, spegelskåp och WC samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sammantaget är detta en mycket trevlig bostad med många bra och praktiska lösningar, fina ytskikt och en trivsam planlösning. Till bostaden hör även ett vindsförråd och matkällare, perfekt för extra förvaring. Genom föreningen har man dessutom tillgång till flera tvättstugor samt cykelparkering i källaren. På Pär Lagerkvists väg har man nära både till mataffärer och matställen. Det finns även gott om busshållplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll. En idealisk adress för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge. Till järnvägsstationen är det ett bekvämt promenadavstånd.

  • Premium
Norra Stationsområdet, Norra Stationsområdet, Växjö kommun

Norra Stationsområdet

Lägenhet
Norra Stationsområdet, Växjö kommun
OBOS i Sverige
999 000 kr
60 m²
2 rum
1 868 kr/mån
16 650 kr/m²

Vad sägs om att bo i en hel tvåa men betala för en halv? I centrala Växjö har du nu chansen att köpa en välplanerad tvåa med boköpsmodellen OBOS Deläga. Du köper alltså halva bostaden (eller mer om du vill) men bor i hela. För resten av bostaden betalar du en samäganderättsavgift på 4 800 kr/mån till OBOS. Vartefter du köper fler andelar så sjunker samäganderättsavgiften. I Brf Norra Station har alla lägenheter en generös takhöjd på 2,6 meter, och planlösningarna är smart utformade för att ge goda boendekvaliteter. Här finns också en generös balkong som en naturlig förlängning av vardagsrum och kök. Du kan vara säker på att du får hög kvalitet på all inredning som ingår i ditt nya hem. Som standard ingår bland annat ett välutrustat kök från HTH med vitvaror från Siemens. Det ljusa askparkettgolvet, gedigna innerdörrar, fönsterbänkar i kalksten och helkaklade badrum bidrar också till kvalitetskänslan. Bostadens fördelar - Ljus lägenhet med stort fönsterparti - Generös balkong - Välplanerad tvåa - Köp med OBOS Deläga Mer om OBOS Deläga: När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss. Du kan välja att köpa 50, 60, 70, 80 eller 90% av bostaden, medan OBOS behåller ägarandelen av den del av bostaden du inte köper. Totalpris med OBOS Deläga vid 50% ägarandel: 999 000 kr Du köper 50% av bostaden, OBOS äger den andra delen. Kontantinsats: 149 850 kr (15% av köpeskillingen) Månadsavgift till föreningen: 1 868 kr Samäganderättsavgift per månad: 4 800 kr (Samäganderättsavgift för den andelen av bostaden som OBOS äger men som du nyttjar)

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Jupitervägen 13F, Östra Lugnet, Växjö kommun

Jupitervägen 13F

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 495 000 kr
62,4 m²
2 rum
vån 2/3
4 227 kr/mån
23 958 kr/m²

Välkommen till detta boende som har en hög stilkänsla där ytan är väldisponerad och passar för de som vill bo på ett lugnt läge. Hela lägenheten genomsyras av en enhetlig och väl sammantagen färgskala och uttryck. Den genomtänkta planlösningen med en sällskapsvänlig disposition mellan kök och vardagsrum skapar effektiva och ljusa ytor där det sociala står i fokus. Lägenheten genomsyras av en öppen och luftig känsla och detta förstärks ytterligare av de fönster och balkong som boendet erbjuder. Balkongen är generös i sin storlek och ger plats för loungegrupp. Bostaden erbjuder ett ljust och välutrustat kök med bardisk som ger en trevlig social yta. Det tilltagna vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket vilket ger fina möbleringsalternativ och härliga sociala flöden. Sovrummet har en praktisk utformning med skjutdörrar och badrummet går i en stilren design och har en praktisk tvättavdelning. Lägenheten har genomgående goda försäkringslösningar vilket ger en bekväm boendemiljö. Sammantaget en lägenhet där stil och kvalitet står i fokus, samtidigt bor man i en stabil förening med vacker och välskött föreningsmiljö. På Östra Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 33