Mäklare Linnéa Magnusson

Linnéa Magnusson

Om mig

Linnéa Magnusson är en målmedveten fastighetsmäklare som sprider positiv energi och som samtidigt inger trygghet under hela bostadsaffären. Hon drivs av att överträffa sina kunders förväntningar och att bygga långsiktiga relationer. Linnéa arbetar resultatinriktat och ger sig inte förrän ni tillsammans uppnått en lyckad försäljning. Hennes driv och fokus på att hitta lösningar skapar rätt förutsättningar för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gustavsbergsvägen 1D, Gamla Norr, Växjö kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Gustavsbergsvägen 1D, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Gustavsbergsvägen 1D, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Gustavsbergsvägen 1D

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
2 872 kr/mån
27 982 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade tvåa med balkong i fint solläge. Är ni ute efter en tvåa med gott om charm, stort kök, bra förvaringslösningar och en härlig balkong så är detta bostaden för dig. Här på Gustavsbergsvägen 1D bor ni centrumnära med bekvämt gångavstånd till centralstationen och stadskärnan. Kvarteren runt omkring är mycket lugna och trivsamma. Det finns flera fina närliggande parkområden och närheten till centrum ger ett brett serviceutbud av exempelvis gym, restauranger samt livsmedelsaffärer. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och i passagen in mot köket finns flera garderober att tillgå. Köket går i ljusa färger och har välplanerade ytor för både matlagning och förvaring. Här ryms med enkelhet även en trivsam matplats framför fönsterpartiet. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med stora fönster i två väderstreck vilket ger gott om ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även bostadens underbara balkong med vyer över innergården samt utsikt över den vackra Ekbacken nedanför bostaden. Sovrummet är målat i vilsamma färger och ger plats åt en dubbelsäng. Här finns både smarta förvaringslösningar samt en fransk balkong. Det fräscha badrummet är helkaklat och utrustat med stort duschutrymme. Här bor ni i en förening med en mycket god ekonomi och med närhet både mataffärer och matställen. Det finns även gott om busshållplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll. En idealisk adress för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge i en välmående förening.

  • Premium
  • Balkong
Högövägen 4B, Bredvik, Växjö kommun
  • Idag kl 16:30
Högövägen 4B, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Högövägen 4B, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Högövägen 4B

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
895 000 kr
48 m²
1 rum
3 117 kr/mån
18 646 kr/m²

Varm välkommen till en fin etta i Bredvik där du erbjuds trygg månadsavgift i fem år. Här finns oerhört smakfulla och genomtänkta materialval som förmedlar en känsla av lyx och stil. Bostaden erbjuder trevliga och sociala ytor som är bekvämligt för härligt umgänge. Köket är i en öppen planlösning mot vardagsrummet och kommer i en härlig vit nyans och förmedlar en känsla av modern inredning och stilren känsla. Rummet ger med sina generösa fönsterpartiet ett härligt ljus och gör detta rum till ett trivsamt ställe att vistas i. Det finns plats för en större säng och det går med en smidig lösning skärma av området vid sängen. Badrummet är helkaklat och följer i samma stilrena färgton i härlig vit. Hela lägenheten är modern och har ett härligt ljus och en harmonisk känsla som genomsyrar hela bostaden. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Uteplats
Strömvägen 5A, Bergsnäs, Växjö kommun

Strömvägen 5A

Lägenhet
Bergsnäs, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
3 164 kr/mån
31 981 kr/m²

Välkommen till en stilren och modern lägenhet i Bergsnäs! Denna vackra lägenhet är belägen med egen skyddad entré och har en härlig huskänsla. Detta hem genomsyras av hög designmedvetenhet och sober färgsättning. Tack vare gavelläget har man ljusinsläpp från tre väderstreck och boendet flödar i ljus. Genomtänkta helhetsdetaljer och påkostade tillval gör det enkelt att skapa sin egna drömlägenhet. Den optimala planeringen av lägenheten erbjuder en privat sfär till vänster om entrén med rofyllt sovrum i vilsamma toner. I hallen kommer man in till det härliga badrummet med spakänsla. Därefter öppnar boendet upp sig med en generös umgängesyta med vardagsrum och kök som blir hjärtat i lägenheten. Köksinredningen går i en grå nyans och skapar ett exklusivt intryck med gedigen känsla. Vardagsrummets öppna yta mot köket skiljs av på ett naturligt sätt med köksön. Härifrån kommer man ut till den inbjudande balkongen som har direktaccess till grönytan utanför. Boendet ligger på ett attraktivt läge med de stora handelsområdena som Grand Samarkand och I11 endast en kort cykeltur bort. Tack vare sitt strategiska läge är det gångavstånd till två badplatser och en mysig bastu vid ån. Den inbjudande naturen lockar alla årstider och det finns grillplatser i närheten. Cykelslingan Växjö runt går utanför bostadsområdet och Öjaby med bad och fritidsaktiviteter ligger nära. Räppe och Bredvik med nytt sportfält, skola och bostäder bidrar till lägets attraktivitet samt närheten till Arenastaden. Det finns fina cykelbanor in till centrum och busshållsplats nere vid stora vägen som har en frekvent tidtabell till både centrum och Småland airport. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Allmogevägen 120, Teleborg, Växjö kommun
  • Fre 26 apr kl 15:00
Allmogevägen 120, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Allmogevägen 120, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Allmogevägen 120

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 145 000 kr
75,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 395 kr/mån
15 166 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina bostad på Teleborg! Här bor du i en lägenhet med bra planlösning där trevliga ytor erbjuds. Bostaden är upplåten som en tvåa men har en klädkammare som kan användas till flera användningsområden. Redan i hallen får man en välkomnande känsla och detta genomsyras i resterande del av bostaden. Hallen är rymlig, ljus och erbjuder bra med förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet samt köket erbjuder trevliga sällskapsytor som passar bra till när familj och vänner kommer på besök. Det stora sovrummet erbjuder bra med yta för en dubbelsäng och har gott om förvaring. Utöver bostadens rymliga sovrum erbjuds även ett extra rum som fungerar bra som kontor eller ett mindre sovrum. Tillhörande lägenheten finns en stor balkong som erbjuder utrymme för utemöbler. Tack vare bostadens generösa ytor ges mycket yta för pengarna. Till lägenheten hör även en garageplats. Teleborg erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk längs Södra Bergundasjön. I det närliggande området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet, en utflyktslekplats, och grillplats Vikaholm. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sälgstigen 8E, Norr, Växjö kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Sälgstigen 8E, Norr, Växjö kommun, bild 2
Sälgstigen 8E, Norr, Växjö kommun, bild 3

Sälgstigen 8E

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 250 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
5 121 kr/mån
21 186 kr/m²

Varmt välkommen till en ombonad och väldisponerad bostad beläget på populära Norr! Här finner du en välplanerad lägenhet på 59 kvadratmeter i ett lugnt och gemytligt bostadsområde och i en välskött förening där all drift, parkeringsplats samt förråd ingår i månadsavgiften. Redan i hallen möts man av den ombonade och hemtrevliga känslan som genomsyrar hela boendet. Från hallen når man det rymliga badrummet och avkopplande sovrummet. Vidare in i bostaden finner man vardagsrum och kök med öppen planlösning som skapar en naturlig mötesplats för familj och vänner. Från detta rum nås bostadens balkong i västerläge med vy över det lugna bostadsområdet. Tack vare fönsterpartier i två olika väderstreck och utgång till balkong fylls bostaden med fint ljusinsläpp. Köket går i tidlös vit färgsättning och här finns en trevlig matplats vid fönstret. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns skolor för barn i olika åldrar på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till handelsområdet Norremark ,med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer, tar man sig enkelt med cykel eller bil. För den aktive finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

  • Premium
  • Balkong
Axel Ohlssons Gata 20, Telestadshöjden, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Axel Ohlssons Gata 20, Telestadshöjden, Växjö kommun, bild 2
Axel Ohlssons Gata 20, Telestadshöjden, Växjö kommun, bild 3

Axel Ohlssons Gata 20

Radhus
Telestadshöjden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 895 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/1
5 770 kr/mån
24 744 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva detta barnvänliga bostadsrättsradhus på hörntomt beläget i naturnära Telestadshöjden. Till bostaden hör en carport samt en lättskött trädgårdstomt på baksidan. Bostaden är välskött och har en välplanerad boyta med modern inredningsstandard och bra ytor både för det privata och sociala fördelat i två plan! Här bor man med genomgående hög standard och fina materialval på både väggar och golv. På entréplanet erbjuds trivsamma ytor med ett rymligt vardagsrum och ett inbjudande kök. Detta kompletteras med en rymlig hall och ett badrum med tvättmöjligheter. Köket är i stilrent utförande med gott om plats för större matbord invid fönster. Vidare är vardagsrummet lättmöblerat och har utgång till baksidan. Vidare en våning upp erbjuds bostadens fyra sovrum av bra storlek samt ytterligare ett badrum. Från ena sovrummet har man även utgång till bostadens balkong som vetter mot framsidan. Bostaden ligger på en tilltagen hörntomt med ett fint läge och har en välkomnande framsida med stor uppfart och carport. Trädgårdssidan utgörs av ett trevligt trädäck och gräsmatta, perfekt för dig med gröna fingrar. Både altanen och trädgården ger gott om plats för utemöbler. Ett isolerat förråd följer bostaden och finns vid carporten. Telestadshöjden erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av lummiga skogar och gångstråk. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum och universitetet.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Norregårdsvägen 17C, Hov, Växjö kommun
  • Tor 2 maj kl 12:00
Norregårdsvägen 17C, Hov, Växjö kommun, bild 2
Norregårdsvägen 17C, Hov, Växjö kommun, bild 3

Norregårdsvägen 17C

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 350 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 442 kr/mån
21 260 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa med inglasad balkong på Norregårdsvägen 17C! Dessa välplanerade 63 kvm genomsyras av ljusa och smakfulla ytor och genomgående färg- och materialval. Planlösningen ger fina sociala och öppna ytor. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som tack vare inglasningen kan nyttjas stora delar av året och som kan möbleras med ett större möblemang. Köket är smakfullt med vit köksinredning och mörk bänkskiva och här finns en trivsam matplats vid det stora fönstret. Det generösa köket skapar utrymme för att bjuda hem både familj och vänner samtidigt som det praktiskt avskiljs från det stora rummet. Arbetsytorna gör att man även har gott om plats för att laga en mysig middag. Vardagsrummet karaktäriseras av härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och erbjuder trevliga sociala ytor. Sovrummet är rymligt och rogivande med stort fönsterparti. Bostadens badrum är helkaklat i stilrent materialval, bra med ytor och förvaring och med goda tvättmöjligheter tack vare tvättmaskin. Lägenheten erbjuder också god förvaringsmöjligheter i form av en hel garderobbsvägg och ytterligare yta för förvaring i hallen. HSB Brf Norregård är en välskött och stabil förening med god ekonomi. Den vackra utemiljön med härliga grönytor borgar för social gemenskap och trivsam stämning. På Hov bor man på ett idealiskt läge med knappt två kilometer in till centrum och det mesta inom räckhåll. Utanför bostadsområdet finns en busshållsplats bekvämt belägen och med täta bussförbindelser når man centrum och Linnéuniversitetet. Handelsområde Norremark med all tänkbar service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel, buss eller bil. Fyllerydsskogen med härliga promenadstigar och vacker natur ligger också i närheten och uppmuntrar till fysisk aktivitet och avkoppling.

  • Premium
  • Balkong
Skiftesvägen 81, Teleborg, Växjö kommun

Skiftesvägen 81

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 390 000 kr
88 m²
3 rum
5 414 kr/mån
15 795 kr/m²

Välkommen till en hemtrevlig lägenhet på Skiftesvägen 81! Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område i stadsdelen Teleborg. En välplanerad bostad med ett generöst kök som ger plats för en matplats för fyra personer. Vidare i bostaden finns det två sovrum som båda rymmer dubbelsäng, varav det ena mad platsbyggd garderob. Det erbjuds ett stort, härligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Du får plats med en större soffgrupp, soffbord och tv-bänk med plats över för ytterligare möblering om så önskas. På den mysiga balkongen ut mot den vackra innergården kan du möbler med en skön soffa och ett mindre bord. Badrummet är utrustat med det som kan tänkas behövas tvättmaskin, dusch, handfat med kommod och WC tillsammans med slittåliga material för ett lättskött badrum. Till lägenheten finns ett garage för säkert parkera bilen. Här bor du på andra våningen med ingång i markplan med en avslappnande omgivning. På Teleborg bor man på ett attraktivt läge med närhet både till förskolor och skolor med endast ett kortare avstånd till Centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matstället. Beläget i ett expansivt område med härlig atmosfär och puls tack vare inspirerande och kreativ arkitektur. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Vintervägen 7C, Centrum, Växjö kommun

Vintervägen 7C

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 445 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
2 795 kr/mån
22 937 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade tvårummare med ett centralt läge. Lägenheten har generösa umgängesytor samt en inglasad balkong och är belägen i omtyckta HSB Brf Munin. Lägenheten är belägen insynsskyddat på våning två och erbjuder en boendeyta om 63 kvadratmeter. Med sitt centrala läge har du enkelt tillgång till ett brett utbud av restauranger och butiker, som ger dig möjligheten att njuta av stadens puls. Denna lägenhet erbjuder en välkomnande atmosfär redan från hallen med generösa förvaringsmöjligheter i praktiska garderober. I hallen finns även en rymlig klädkammare att tillgå. Köket har en smart disponering och det finns gott om plats för matbord intill inbjudande fönsterpartier som vetter ut mot föreningens gemensamma grönytor. Det stora och luftiga vardagsrummet välkomnar dig med ett fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartierna. Rummet har lättmöblerade ytor som ger plats åt både soffa och matbord om behovet finns. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng. Från rummet når ni även bostadens inglasade balkong. Från den inglasade balkongen har man vyer över boendets lummiga omgivningar. Detta kombineras smart med ett badrum med tvättmöjlighet. Det helkaklade badrummet är funktionellt utrustat och gör vardagen bekväm med sina praktiska bekvämligheter. Utöver detta finns en separat tvättstuga via föreningen. Här bor man i en stabil förening med låg månadsavgift endast en kort promenad från stadskärnan. Centrums stora utbud utanför bostadsområdet gör detta till ett bekvämt boende med butiker, matställen och olika nöjesställen att välja på. Man tar sig smidigt ut till de stora handelsområdena och det finns bra cykelleder direkt utanför dörren som tar en till universitetet.

  • Balkong
Kärvevägen 3E, Bredvik, Växjö kommun
  • Idag kl 16:30
Kärvevägen 3E, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Kärvevägen 3E, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Kärvevägen 3E

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 511 kr/mån
19 554 kr/m²

Varm välkommen till en fin tvårummare i Bredvik. I denna bostaden finns oerhört smakfulla materialval som förmedlar en känsla av lyx och stil. Bostaden erbjuder trevliga och sociala ytor som är bekvämligt för stora sällskap samt härligt umgänge. Köket är i en öppen planlösning mot vardagsrummet och kommer i en härlig vit nyans med fint ljust parkettgolv och förmedlar en känsla av modern inredning samt stilren känsla. Vardagsrummet ger med sina generösa fönsterpartier ett härligt ljus och gör detta rum till ett trivsamt ställe att vistas i. Lägenheten är belägen på hörnan och erbjuder en trevlig planlösning. Badrummet är helkaklat och följer i samma stilrena färgton i härligt vitt kakel och grått klinkergolv. Sovrummet är i bra storlek med plats för dubbelsäng och kommer i vit färg samt har gott om garderober med gott om plats för förvaring. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grännaforsa 1, Moheda, Alvesta kommun
  • Budgivning pågår

Grännaforsa 1

Villa
Moheda, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
750 000 kr
62 m²
4 rum
1 794 m² tomt

Välkommen till detta småländska och personliga hem som är omgivet av vacker idyllisk natur. Huset är byggt 1920 och präglas av fina detaljer som ger bostaden en härlig karaktär. Boendet har ett perfekt lantligt läge för dig som söker lugn och ro men samtidigt vill ha närhet till både Moheda, Alvesta och Växjö. Denna bostad erbjuder en charmig boendemiljö med möjlighet att skapa ditt egna drömboende. Den generösa tomten har stora möjligheter och ramas in av grönska och lummighet. Här kan man skapa odlingsmöjligheter såsom trädgårdsland, kryddträdgård och rabatter. Huset erbjuder även en liten stuga som kan användas som förråd eller som övernattningsbostad för gäster. Denna bostad passar dig som söker en hemtrevlig bostad utanför stan. Grännaforsa erbjuder naturnära läge och ett gemytligt område som passar både yngre som äldre. Härifrån kan du enkelt med buss nå järnvägsknuten Alvesta eller trevliga grannbyn Moheda. Vill du ta dig vidare in till Växjö går det enkelt att ta sig in via motorvägen på bara några minuter. Har du intresse för golf finns Alvesta golfbana endast några hundra meter ifrån bostaden. Vill du ta cykeln till badplatsen i sommar så ligger den cirka två kilometer bort. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

Björnbärsvägen 2D, Hovshaga, Växjö kommun

Björnbärsvägen 2D

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 950 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1
5 090 kr/mån
22 674 kr/m²

Välkommen till Björnsbärsvägen 2D och denna ljusa och välplanerade fyra på populära Hovshaga. Här finner man en bostad på 86 kvadratmeter som har en öppen och social planlösning med härligt ljusinsläpp. Tack vare genomgående ljusa och stilrena ytskikt förstärks den öppna och luftiga känslan. Kök, matplats och vardagsrum är smart integrerade och skapar öppna sociala ytor. Vardagsrummets generösa storlek erbjuds goda möbleringsalternativ och från vardagsrummet nås den rymliga inglasade balkongen som har plats för en stor sittgrupp. Köket är stilrent i vitt utförande med goda arbetsytor och bra förvaring. I anslutning till köket finns en trevlig matplats vid de stora fönsterpartierna. Bostaden har tre ljusa och avkopplande sovrum där det finns goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare. Badrummets materialval är smakfulla med ljus klinker och vitt kakel och rymmer även en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med grönskande utemiljö. Hovshaga Centrum ligger endast ett stenkast bort och här finns både mataffär, postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Den närbelägna busshållplatsen och bra cykelleder gör det enkelt att ta sig in till citykärnan. Härlig natur erbjuds i Hovshaga naturreservat och Helgasjön och för den aktive finns Växjö Golfklubb, ridstall och Hagavallen med fotboll och tennisbanor.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Meteorvägen 9, Östra lugnet, Växjö kommun

Meteorvägen 9

Lägenhet
Östra lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 790 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2,5/3
6 509 kr/mån
17 549 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig gavellfyra där bostadens väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över två plan. Här möts du av en trivsam boendemiljö och tack vare en flexibel planlösning blir lägenheten ljus och öppen. Planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig känsla samtidigt som det finns en naturlig avskildhet. Köket går i en vit nyans och har en mörk bänkskiva och infälld belysning. Den trivsamma matplatsen flödar i ljus och har plats för flera personer. Vardagsrummet har plats för en stor soffgrupp och fönsterpartierna skänker ett trivsamt ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer man ut till balkongen med utsikt över den inbjudande innergården. Här finns plats för antingen matgrupp eller loungemöbler. Även vid entrén erbjuds en balkong med plats för utemöbler. Lägenheten har på entréplan två separata sovrum som erbjuder smarta förvarings- och möbleringsmöjligheter. På étageplanet finns ett stort rum som kan användas till allrum, sovrum eller vad man själv önskar. Bostadens funktionella badrum finner man på entréplanet. Badrummet går i ljusa färger och är utrustat med tvättutrustning. På Östra Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. I närheten finns även nyligen renoverade lekplatsen, Rymdparken. Den nya utflyktslekplatsen kommer att passa både yngre och äldre barn och familjer på utflykt. Här finns även olika rullstolsanpassade ytor och lekutrustning. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Balkong
Södra Järnvägsgatan 4S, Söder, Växjö kommun

Södra Järnvägsgatan 4S

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 450 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 817 kr/mån
39 726 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och optimalt planerade lägenhet i ett attraktivt läge. Här bor du i ett område som erbjuder de bästa av båda världar med närhet till city samt naturen. Denna bostad är en väldisponerad 1:a med sovalkov och trevliga materialval. Köket erbjuder bra med arbetsytor och gott om plats för ett matbord. Vidare kommer ett härligt ljusinsläpp in och skapar en trevlig känsla i hela rummet. Det finns en sovalkov som ger plats för en dubbelsäng och här kan du skärma av med en dörr som ger en känsla av ett separat rum. Badrummet är helklaklat i fräscha färger och erbjuder kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Denna bostad passar perfekt för dig som vill bo i en bostad som är i bra storlek, nära centrum samt har bra materialval. Här finner du även närhet till tågstationen som underlättar för dig som pendlar till arbete eller på annat sätt vill ta sig ut i landet. Den härliga innergården är en gömd oas med rogivande miljö. Stationen och det nya kommunhuset bidrar till en levande atmosfär. I samma bostadsområde finns både World Trade Center, Smålands museum och välrenommerade restauranger. Dessutom ett stenkast från Växjösjön med vackra promenadstråk och idrottsanläggningar för ett aktivt liv.

  • Hiss
Trummenvägen 26, Teleborg, Växjö kommun

Trummenvägen 26

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 795 000 kr
55,4 m²
2 rum
vån 4/5
3 845 kr/mån
32 401 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilrena tvåa på Teleborg! Här bor du nära universitetet samt vackra Trummensjön. I denna bostad erbjuds väl utvalda material i vackra färgtoner som ger en modern känsla. Denna lägenhet passar perfekt för dig som är student, eller som vill bo trendigt med närhet till naturen. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ger en härlig yta att vistas på. Vidare finns ett sovrum i fin blå nyans med gott om plats för dubbelsäng samt förvaring. Badrummet är helkaklat och till finns tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten hör även en trevlig balkong i söderläge som passar perfekt för sena sommarkvällar med gott umgänge. Precis utanför dörren ligger dessutom ett förråd. Området vid Trummens strand är nytt och expansivt med en vacker och inbjudande innergård. Miljön runtomkring erbjuder mängder av aktiviteter för både rekreation och träning. Med sitt attraktiva läge är man granne med Universitetsområdet och har endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive kan man utöva allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 15