Mäklare Felix Thuresson

Felix Thuresson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Anna Koskulls gata 6C, Välle Broar, Växjö kommun
  • Tis 6 aug kl 18:15

Anna Koskulls gata 6C

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 450 000 kr
35,4 m²
1 rum
vån 2/3
2 267 kr/mån
40 960 kr/m²

Välkommen till Anna koskulls gata 6C och denna trivsamma enrummare. Planlösningen i detta hem skapar effektiva och ljusa ytor med hög standard. Till bostaden hör en trivsam balkong och interiören är enhetligt ljus vilket ger ett lugnt och harmoniskt boende. Här bor ni med närhet till härlig natur och med bra kommunikationer in till stadskärnan. Här möts ni av en modern känsla som boendet skänker. Det stilrena köket är välutrustat med komplett maskinell utrustning. Här finns också plats för en trevlig matplats. Från köket når ni balkongen som kan möbleras upp med en sittgrupp. Allrummet erbjuder goda möbleringsmöjligheter med plats för såväl soffa som en mysig sovalkov. Fönsterpartierna ger en luftig känsla och skapar en trivsam atmosfär. Det moderna badrummet är helkaklat och väl tilltaget med dusch. Här finns även en praktisk tvättdel som underlättar vardagen. Bostaden har ett genomgående parkettgolv och den harmoniska färgskalan skänker lugn. Omgivningarna runtomkring erbjuder mängder av aktiviteter för både rekreation och träning. Med sitt attraktiva läge är ni granne med Universitetsområdet och har endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive kan ni utöva allt från padel och tennis till löpning och simning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Norrvägen 13C, Norr, Växjö kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Gamla Norrvägen 13C, Norr, Växjö kommun, bild 2
Gamla Norrvägen 13C, Norr, Växjö kommun, bild 3

Gamla Norrvägen 13C

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3
3 360 kr/mån
25 364 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerad tvåa med generös balkong. Perfekt boende för de som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge. Den charmiga utformningen av bostaden tillsammans med färgsättningen skapar en hemtrevlig bostad. Den genomgående planlösningen skapar ett bra flöde i bostaden och har ett vackert ljusinsläpp i två väderstreck. Vardagsrummet rymmer soffhörna och här finner man ett vackert stavparkettgolv i original. Från detta rum kommer man också ut till den härliga och inglasade balkongen med fina vyer över den gröna innergården. Balkongen bildar ett extra rum som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Köket är ombonad och är utrustat med komplett köksutrustning. Här kan man möblera upp med en trivsam matplats. Sovrummet har fint ljusinsläpp samt plats för en dubbelsäng. Här finns även en praktisk garderob. Badrummet är helkaklat och tvättmaskinen ger goda tvättmöjligheter. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter i rymliga garderober vilket ger ett härligt och bekymmersfritt boende. Här bor man i en stabil förening med en månadsavgift där både värme och vatten ingår. På Gamla Norrvägen bor man nära både mataffärer och matställen. Det finns även gott om busshållsplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns sportfält och löpbanor i närheten. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Domherrevägen 5, Högstorp, Växjö kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30
Domherrevägen 5, Högstorp, Växjö kommun, bild 2
Domherrevägen 5, Högstorp, Växjö kommun, bild 3

Domherrevägen 5

Villa
Högstorp, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
4 750 000 kr
154 + 23 m²
6 rum
679 m² tomt

Välkommen till Domherrevägen 5 och denna enplansvilla som erbjuder generösa boendeytor och stilren inredning. Här finner ni ett hem där hela familjen kan trivas tillsammans utan att kompromissa på ytorna för umgänge eller funktionalitet. Till bostaden hör även ett garage med en tillhörande garageuppfart som tillsammans rymmer flera fordon. Allt i ett tryggt, barnvänligt läge med närhet till mataffär, skolor och förskolor, härlig natur och friluftsliv samt utmärkta kommunikationer. Villan har en planlösning med en riktigt bra rumsfördelning som innefattar sex rum med en perfekt balans mellan generösa ytor för det sociala och praktisk funktionalitet. Centralt i bostaden finner ni stora sociala ytor där kök och allrum ligger i en öppen planlösning. Från matplatsen i allrummet når ni det luftiga vardagsrummet som tack vare stora fönsterpartier och altandörr har en direktkontakt med utemiljön. Bostadens privata del består av tre sovrum av bra storlek samt ett badrum med både dusch och badkar. Sovrummen erbjuder lättanpassade ytor samt bra förvaringslösningar. Till höger om entrén till bostaden finner ni den välutrustade tvättstugan som även har en grovingång. Här finner ni också ett till badrum samt ytterligare sovrum. Sammantaget skapar sovrummen och de funktionella lösningar ett bekvämt boende för hela familjen. Bostaden har kontinuerligt uppdaterats och underhållits där bland annat maskinparken successivt blivit förnyad, senast med tvättmaskin från 2021 och diskmaskin från 2023. Tomten på 679 kvadratmeter är plan och lättskött och erbjuder fina trädgårdsytor där både barn och vuxna kan njuta. I trädgården finns träd, planteringar och fina grönytor. På husets baksida finns en uteplats som nås från både köket och vardagsrummet. Omtyckta Högstorp är mycket barnvänligt och samtidigt nära till allt man behöver. Närhet till naturen och smidigheten att nå de stora utfartslederna gör det enkelt att ta sig in till centrum och de stora handelsområdena. Det finns fina lekplatser, förskolor och skolor på alla nivåer i området som man når till fots eller på cykel. Med bra cykelleder och busslinjer utanför bostadskvarteret blir kommunikationen smidig. Fyllerydsskogen med härliga löpspår och skogsstigar passar den aktive, likaså Glasrikets golfklubb och Åbovallens idrottsplats med stora fotbollsplaner.

  • Premium
Skärvavägen 5, Gemla, Växjö kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30
Skärvavägen 5, Gemla, Växjö kommun, bild 2
Skärvavägen 5, Gemla, Växjö kommun, bild 3

Skärvavägen 5

Villa
Gemla, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
86 m²
3 rum
922 m² tomt

Välkommen till Skärvavägen 5 och denna trivsamma villa. Bostaden är kvadratsmart och här bor ni bekvämt med en härlig tillhörande trädgårdstomt. Villan är belägen på ett naturnära läge med vackra vyer ut över den kringliggande naturen. Här bor ni med ett kort promenadavstånd in till centrala Gemla där all nödvändig samhällsservice finns tillgänglig. Bostaden erbjuder en välfungerande planlösning om 86 kvadratmeter där allt ryms på ett våningsplan. Vardagsrummet är rymligt och de stora fönsterpartierna ger en inbjudande känsla åt hela rummet. Här ges det plats åt både ett stort matbord och en soffhörna. Denna kombination skapar en fin atmosfär för både avkoppling och umgänge. Från rummet når ni den inglasade uteplatsen med vackra vyer ut över den härliga naturen som omringar villan. Köket har plats för ett matbord och rummet får ett fint ljusinsläpp från dubbla fönsterpartier. Bostadens två sovrum har en rogivande känsla och erbjuder goda möbleringsmöjligheter. Bostaden har även smarta funktionella ytor med både ett badrum samt en separat tvättstuga med groventré. Exteriört erbjuds en solig och lättskött trädgårdstomt med fritt och lugnt läge. I direkt anslutning till bostadens vardagsrum nås det inglasade uterummet som sträcker sig över stora delar av baksidan. Här möblerar ni gärna upp med loungemöbler. Tomten med en plan och lättskött gräsmatta bjuder in till social samvaro. Trädgården ger även möjlighet till mycket odling och grönska. Till fastigheten hör även ett garage samt en rymlig uppfart. Denna villa är belägen i Gemla, ett område som lockar både barnfamiljer och andra med sina charmiga villor samt med närhet till både stadsliv och härlig natur. Här bor man i harmoni med naturen och kan njuta av rogivande omgivningar med promenader i skog och öppet landskap. I Gemla bor man med goda kommunikationer in till både Växjö och Alvesta.

  • Premium
Gamla Norrvägen 11C, Gamla Norr, Växjö kommun
  • Tis 6 aug kl 17:15
Gamla Norrvägen 11C, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Gamla Norrvägen 11C, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Gamla Norrvägen 11C

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 250 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 592 kr/mån
29 762 kr/m²

På ett fint och centrumnära läge finner ni denna välplanerade etta. Bostaden om 42 kvadratmeter är belägen högt upp i huset vilket ger ett insynsskyddat och privat boende. De stora fönsterpartierna i västerläge vetter mot den lugna innergården och har utsikt över takåsarna i området. Bostaden har en trivsam planlösning och inom promenadavstånd har ni allt ni kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Ni välkomnas in i en hall med en ljus färgsättning på både väggar och golv. Här finns plats för avhängningsyta samt förvaring i hallens två garderober. Från hallen når ni det helkaklade badrummet som är utrustat med badkar. Allrummet är rymligt och bra utformat med möjlighet till både sovalkov och umgängesytor. Sovalkoven rymmer en större säng och vidare finns det även plats för soffgrupp och ett mindre matbord eller arbetshörna. Fönsterpartiet och den franska balkongen ger ett härligt ljusinsläpp och fina vyer över den välskötta innergården. Köket följer bostadens ljusa färgsättning och är utrustat med vit köksinredning i originalutförande med en äkta Kockumsspis från 1953. Köket ger även plats åt ett matbord. Till lägenheten hör också två utvändiga förråd, ett på vinden och ett i källaren. På Gamla Norrvägen bor man i en stabil förening med god ekonomi. Här finns närhet både till mataffärer, matställen och kvartersbutik. Det finns även gott om busshållplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och till Linnéuniversitetet. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns sportfält och löpbanor i närheten.

  • Premium
Lugnets väg 13D, Lugnet, Växjö kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Lugnets väg 13D, Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 13D, Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 13D

Lägenhet
Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/2
5 747 kr/mån
24 950 kr/m²

Varmt välkommen till Lugnets Väg 13D och denna stilrena bostad med en genomgående inbjudande boendemiljö. Här finner man väldisponerade ytor som erbjuder genomtänkta lösningar och väl valda materialval. Den enhetliga färgsättningen med harmoniska kulörer genomsyrar hela boendet. Lägenheten är både hemtrevlig och stilsäker och har en tilltalande praktisk planlösning. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplan ger ett härligt socialt flöde och de generösa ytorna ger bra med möbleringsalternativ. De stora fönsterpartierna skapar rymd och skänker rikligt med ljus. På detta plan finns även ett helkaklat badrum samt en separat praktisk tvättstuga som nås både från kök samt groventrén. På övre plan finner man bostadens mer privata del med tilltagna rum som är lättmöblerade och bra förvaring. Även här finns ett badrum med badkar. Från köket nås bostadens härliga upphöjda uteplats med trevlig och rogivande skogutsikt. Här kan man njuta av lugnet som den fina utsikten skänker. Kombinationen av luftiga sällskapsytor och genomgående stilsäkra färg- och designval skapas ett hemtrevligt och bekvämt boende. Ett perfekt tillfälle för dig som ställer höga krav på boendemiljön. På Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Örsledsvägen 20B, Räppe, Växjö kommun

Örsledsvägen 20B

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 900 000 kr
71,4 m²
3 rum
vån 2/2
6 399 kr/mån
26 611 kr/m²

Välkommen till en fin bostad beläget i Räppe. Här finner ni en trevlig bostad som andas ljus, rymd och charm. Med stilrena materialval och fina nyanser skapas ett modernt hem samt en hemtrevlig känsla. Tack vare den öppna planlösningen blir det verkligen ett härligt hem att umgås i med familj och vänner. Ni erbjuds ett vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp i anslutning till det fina köket, med gott om plats för en större soffgrupp och matplats. Köket är klätt i gråa nyanser med ljus bänkskiva som skapar en modern och stilren känsla. Det finns två sovrum i bra storlek som har många möbleringsmöjligheter efter smak och tycke. Badrummet är i bra rymd med smarta lösningar som skapar både ett snyggt och praktiskt badrum. Bostaden erbjuder även en trevlig balkong som passar perfekt att njuta av morgonkaffet på. Detta område är perfekt för dig som vill bo lite utanför stan med närhet till grönska. I området Räppe mellan Bergundasjön och Räppegölen, kan du nu flytta in i trevliga villakvarter med nyanlagda parker.

  • Plus
  • Balkong
Välluddevägen 7A, Välludden, Växjö kommun
Välluddevägen 7A, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Välluddevägen 7A, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Välluddevägen 7A

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 945 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/6
5 532 kr/mån
22 102 kr/m²

Varmt välkommen till en mycket trevlig och välplanerad trea med fantastiska ytor och genomgående hög standard. Tack vare en öppen planlösning blir lägenheten ljus och här finner man allt man kan önska. Den generösa balkongen har gavelläge och är inglasad för en ombonad och skyddad miljö. Här finns plats för både matgrupp och loungemöbler vilket ger möjlighet till både umgänge och avkoppling. Inne i lägenheten kombineras kök, matplats och vardagsrum i en social planlösning vilket ger plats för mängder av möbleringsmöjligheter. Köket är utrustat med både diskmaskin och bardisk och den rymliga ytan vid de stora fönsterpartierna skapar en naturlig matplats. De två sovrummen är rogivande och erbjuder gott om förvaring tack vare garderober och dressingroom. Det tidlösa helkaklade badrummet med dusch rymmer även tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till hallen finner ni även en gästtoalett. I föreningen finns eget förråd som tillhör lägenheten På Välludden bor man på ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matställen. Det är ett expansivt område med härlig atmosfär och puls tack vare inspirerande och kreativ arkitektur. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Backvägen 5, Gemla, Växjö kommun
  • Mån 5 aug kl 17:15

Backvägen 5

Villa
Gemla, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 250 000 kr
105 + 68 m²
1 148 m² tomt

Välkommen till ett populärt boende beläget i Gemla! Detta barnvänliga och smakfulla boende på 105 yteffektiva kvadratmeter är placerat i ett lugnt villakvarter. Huset är byggt 1951 och det första man möts av när man kommer fram till bostaden är en välskött villa med stor uppfart med garage samt en tilltagen trädgårdstomt. Villan präglas av ljusa och fria ytor samt en välplanerad planlösning med generösa sociala ytor både interiört och exteriört. Huset är smart planerat för att passa såväl stora sociala sammankomster som för avkoppling. Vardagsrummets rymliga ytor gör det enkelt att umgås med både stora som små sällskap. Fönsterpartier i flera olika väderstreck skapar härligt ljusinsläpp och trivsam atmosfär. Här finns en öppen spis som skänker både värme och mysfaktor på vinterhalvåret. I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens matsal som rymmer det stora sällskapet och som är smart placerat med närhet både till vardagsrum och kök. Härifrån nås det tilltagna inbyggda uterummet och vidare ut till den stora altanen och trädgården. Under årets varma delar passar altanen lika väl som en avkopplande lounge som middagsplats för både stora mingelpartyn och mysiga grillmiddagar med familjen. De stora gräsytorna inbjuder till lek och spring eller ytterligare plantering om man föredrar det. Det ljusa och trivsamma köket med en smart köksö är socialt placerat i anslutning till vardagsrum och matsal. Övre plan har tre avkopplande sovrum samt ett smakfullt renoverat badrum. Här skapar man på ett snyggt och enkelt sätt bostadens privata sfär. I källarplan finns praktisk tvättstuga, badrum med badkar, bastu, sovrum och aktivitetsrum. Här bor man i harmoni med naturen och kan njuta av rogivande omgivningar med promenader i skog och öppet landskap. I Gemla bor man i ett aktivt samhälle med förskola och skola upp till årskurs 6, idrottsplan, mataffär, närhet till bad och med goda kommunikationer med buss och tåg in till både Växjö och Alvesta.

  • Plus
  • Energieffektiv
Vikaholmsallén 39K, Vikaholm, Växjö kommun
Vikaholmsallén 39K, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Vikaholmsallén 39K, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Vikaholmsallén 39K

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 450 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/4
7 097 kr/mån
17 683 kr/m²

Välkommen till denna mycket trivsamma lägenhet med vackert ljusinsläpp i två väderstreck. Denna lägenhet erbjuder moderna lösningar och smakfulla materialval som kombineras med generösa fönsterpartier. Den öppna planlösningen ger ett härligt, naturligt ljusflöde som bidrar till en mer öppen och inbjudande känsla. Bostaden är belägen på attraktiva Vikaholm som erbjuder en direkt närhet till vacker natur. Samtidigt som ni bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av social samvaro och närhet till Växjös innerstad. Bostaden ligger insynsskyddat högt upp i huset. Vid entrén till bostaden erbjuds fina möjligheter att skapa en uteplats som rymmer en sittgrupp. Invändigt möts ni av en välkomnande hall med gott om plats för både avhängning och förvaring av ytterkläder. Rakt fram från hallen når ni bostadens sociala ytor i form av kök och vardagsrum i öppen disposition. Köket är praktiskt planerat med gott om förvaring samt rejäla arbetsytor. Matplatsen placeras lämpligt i vardagsrummet som angränsar till köket. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer på så sätt både en rejäl soffa och ett större matbord med enkelhet. Bostadens två sovrum ligger på ett privat läge i bostaden och mellan rummen finns även en klädkammare att tillgå. Badrummet är både funktionellt och stilrent och utrustat med modern tvättutrustning. På Vikaholm bor ni på ett expansivt läge med närhet både till förskolor och skolor och med bra kommunikationer in till Centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även gym och matställe. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Hiss
Södra Järnvägsgatan 4L, Söder, Växjö kommun

Södra Järnvägsgatan 4L

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 300 000 kr
70,4 m²
2 rum
vån 5
4 919 kr/mån
32 670 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och inbjudande tvårummare med balkong. På ett högt läge finner man här ett ljust boende med en socialt utformad planlösning med genomtänkta lösningar och genomgående enhetliga färg- och materialval. Vardagsrum och kök genomsyras av en öppen planlösning som skapar en social del för härliga middagar och gemenskap. Köksön blir en naturlig avskiljare mellan kök och vardagsrum och ger samtidigt en extra arbetsyta och möjlighet för sittplats. Från vardagsrummet nås balkongen som rymmer ett stort utemöblemang. Bostaden har ett stilrent badrum med smakfulla materialval och med en praktisk tvättdel. Bostaden erbjuder ett rofyllt sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng och sängbord. Boendet är attraktivt beläget vid Västerbrotorg och Västerbron med access till hela stationsområdet och nya kommunhuset. Här finns både gym, tandläkare, butik och matställen. Med Paul Bobergs Park som granne får man kombinationen av citykänslan och det gröna lugnet. Den lummiga parken är en gömd oas skapad för en avslappnad miljö. I samma bostadsområde finns både World Trade Center, Smålands museum och välrenommerade restauranger. Dessutom har man endast ett stenkast till Växjösjön med vackra promenadstråk och idrottsanläggningar för ett aktivt liv.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Österleden 66C, Öster, Växjö kommun

Österleden 66C

Lägenhet
Öster, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 295 000 kr
76 m²
2 rum
vån 3/3
4 369 kr/mån
17 039 kr/m²

Välkommen till denna bostad om 76 kvadratmeter med en genomgående ljus boendemiljö och inglasad balkong. Lägenheten genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. Ett inbjudande boende där värme, vatten, internet och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgift Lägenheten är genomtänkt i alla avseenden där den välplanerade planlösningen talar ett tydligt språk. I bostadens kök finner man gott om förvaringsutrymme och generösa arbetsytor. En härlig matplats är placerad vid det stora fönsterpartiet. Bostadens vardagsrum har stora och ljusa ytor som bjuder in till umgänge. Vardagsrummet leder ut till en inglasad balkong med en rogivande utsikt över det lugna skogspartiet. Sovrummet är väl tilltaget och ger med enkelhet plats åt en dubbelsäng. Badrummet har en egen tvättavdelning och är även utrustat med badkar. Goda förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare samt i tillhörande förråd. På Österleden 66C bor man i en välskött och bekväm förening där allt från övernattningsrum, bastu och motionsrum till generöst med fria parkeringsplatser och kolonilotter finns. Här bor man på centrumnära läge bredvid härliga Fyllerydsskogen och dess härliga natur och med ett bekvämt avstånd till stadskärnan. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet samt utfart till de större bilvägarna. Till Handelsområde Norremark, med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer, tar man sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

  • Balkong
Frejagatan 5, Söder, Växjö kommun

Frejagatan 5

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 475 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
3 013 kr/mån
32 065 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvårummaren på söder. Lägenheten har en väldisponerad planlösning som fördelas över ca 49 kvadratmeter med goda förvaringsmöjligheter och bra möbleringsalternativ. Den genomtänkta planlösningen i detta hem skapar effektiva och ljusa ytor där det sociala står i fokus. Köket är välutrustat och köksinredningen har luckor i ljus nyans. Det vackra vardagsrummet har en öppen planlösning och härifrån kommer man ut till balkongen. Sovrummet i vilsamma nyanser har ett trivsamt ljusinsläpp och badrummet går i en stilren design med en kombinerad tork och tvättmaskin. Bostaden genomsyras av hög standard och präglas av den nybyggda och fräscha känslan. Bekvämligheter såsom diskmaskin, mikro, tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagslivet och uppmuntrar till samvaro med vänner. Det centrumnära läget gör att man endast är en kort promenad från citys butiker, matställen och stora serviceutbud. Samtidigt bor man naturnära med Växjösjön och Bokhultet inom räckhåll som erbjuder härliga promenadstråk, bad, fiske och aktivitetsområden och mycket annat. Stationsområdets ligger endast en kort promenad bort med resecentrum och kommunhus gör att man enkelt tar sig runt både inom Växjö och med tåg till andra städer. Den vackra cykelturen längs Växjösjön och Trummens strand tar ca 15 minuter till Linnéuniversitetet och det finns även goda bussförbindelser till campus.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Axel Quidings gata 10E, Teleborg, Växjö kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30

Axel Quidings gata 10E

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 264 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen till ett välplanerat boende med säker stilkänsla på härliga Telestadshöjden. Tack vare gavelläget och den öppna och luftiga planlösningen flödar boendet i ljus. Bostaden har en balkong med härlig utsikt som nås från vardagsrummet, härifrån har man vyer mot föreningens innegård. Det välutrustade köket har en köksinredningen som går i en ljus nyans vilket skapar en helhetskänsla med resten av boendet och ger ett enhetligt och stilmässigt intryck. Vardagsrum och kök formar tillsammans en social yta som bjuder in till umgänge. Vardagsrummet har ett trevligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Sovrummet går i vilsamma nyanser och det finns bra förvaringsmöjligheter. Telestadshöjden erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av lummiga skogar och gångstråk. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum och universitetet.

  • Plus
  • Balkong
Drottninggatan 4, Söder, Växjö kommun

Drottninggatan 4

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 995 000 kr
74,9 m²
2 rum
vån 2/8
5 306 kr/mån
26 636 kr/m²

Välkommen till populära och omtyckta Söder och denna bostadsrättslägenheten som är belägen på Drottninggatan 4. Detta stilfulla boende med hög standard erbjuder ett idealiskt centrumnära läge. Lägenheten är både hemtrevlig och stilren och har en tilltalande funktionell planlösning där luftiga sällskapsytor kombineras med genomgående fina ljusinsläpp. Tack vare sin väldisponerade planering nyttjas ytorna på ett riktigt bra sätt och skapar en komplett bostad där stil och kvalitet står i fokus. En elegant bostad med en öppen social planlösning mellan köket och det generösa vardagsrummet. Det stilrena köket har en snygg inredning och från kökets matplats når man bostadens inglasade balkong. Sovrummet har generösa ytor med plats för förvaring och är målat i en ljus färgsättning. Det helkaklade badrummet är utrustat med både dusch, kommod samt en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Boendet är attraktivt beläget vid Västerbrotorg och Västerbron med access till hela stationsområdet och nya kommunhuset. Här finns både gym, tandläkare, butik och matställen. Med Paul Bobergs Park som granne får man kombinationen av citykänslan och det gröna lugnet. Dessutom har man endast ett stenkast till Växjösjön med vackra promenadstråk och idrottsanläggningar för ett aktivt liv. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Anna Koskulls gata 6C, Välle Broar, Växjö kommun
  • Tis 6 aug kl 17:45

Anna Koskulls gata 6C

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 450 000 kr
35,4 m²
1 rum
vån 3/3
2 061 kr/mån
40 960 kr/m²

Välkommen till Anna koskullsgatan 6C och denna trivsamma enrummare på Välle Broar. Den genomtänkta planlösningen i detta hem skapar effektiva och ljusa ytor där det sociala står i fokus. Bostaden genomsyras av hög standard och är utrustad med flera bekvämligheter som underlättar vardagslivet. Den öppna och luftiga känslan förstärks ytterligare av de stora fönsterpartiet och den tilltagna balkongen som boendet erbjuder. I hallen finns det smidiga garderober och ingång till det helkaklade badrummet som är utrustad med en praktiskt tvättavdelning. Köket är välutrustat och har flera smarta funktioner. Vardagsrummet går med enkelhet att möbler med en soffgrupp med tillhörande möbler och från köket når man bostadens balkongen. Omgivningarna runtomkring erbjuder mängder av aktiviteter för både rekreation och träning. Med sitt attraktiva läge är man granne med Universitetsområdet och har endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive kan man utöva allt från padel och tennis till löpning och simning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun

Norrtullsgatan 10

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 785 000 kr
69 m²
2 rum
vån 4/8
4 704 kr/mån
25 870 kr/m²

Här erbjuds en stilsäker tvåa med hög designkänsla. Genomtänkta helhetsdetaljer gör det enkelt att skapa en egen drömlägenhet på pulserande cityläge. Den öppna planlösningen och ljusa materialval gör att boendet flödar i ljus. Den härliga balkongen är överbyggd och skapar ett skyddat extrarum under årets varma dagar. Här finns plats för stort utemöblemang och vyn över Domkyrkan blir ett vackert blickfång. Köket har en ljus inredning likt som resten av boendet. Vardagsrum, matplats och kök formar tillsammans en integrerad yta som blir lägenhetens hjärta. Sovrummet går i vilsamma nyanser har en walk-in-closet och plats för dubbelsäng. Det exklusiva badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter. Bostaden har hög standard och präglas av materialval där varje detalj har övervägts. Området har en lummig innegård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor man på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att man aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

  • Balkong
  • Hiss
Anna Koskulls gata 3J, Välle Broar, Växjö kommun

Anna Koskulls gata 3J

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 195 000 kr
74 m²
3 rum
5 582 kr/mån
29 662 kr/m²

Välkommen till ett stilfullt och modernt boende med öppna ytor. Boendet genomsyras av generös takhöjd och härligt ljusinsläpp. Den skyddade inglasade balkongen har plats för stort möblemang och blir sommarens favoritrum. Inne i lägenheten blir den sociala delen med kök och matplats integrerat med vardagsrummet samtidigt som det finns en naturlig avskiljning mellan ytorna. Köket är välutrustat där matplatsen flödar i ljus och kan stoltsera med en charmig fransk balkong. De båda sovrummen går i vilsamma nyanser och likt resten av boendet skänker de stora fönstren ett härligt ljusinsläpp. Det fräscha helkaklade badrummet med dusch rymmer även tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns eget förråd som tillhör lägenheten, gemensamhetslokal med pentry och en övernattningslägenhet. Ett svårslaget boende på attraktivt läge för den som önskar sig alla bekvämligheter i samma lägenhet. Här bor man vid Trummens strand med båda citysjöarna som närmaste grannar. Ett stenkast bort ligger Linnéuniversitetet och vackra Teleborgs slott. Här finns bra cykelleder in till centrum och täta bussförbindelser till resecentrum. På gångavstånd har man mataffärer, gym och matställen. Det finns också många fritidsaktiviteter och att utforska på nära håll såsom padel, tennis, löpning och simning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 18