Mäklare Toni Ringberg

Toni Ringberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högövägen 17A, Bredvik, Växjö kommun
  • Tis 13 aug kl 16:00
Högövägen 17A, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Högövägen 17A, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Högövägen 17A

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 500 000 kr
112 m²
4 rum
6 340 kr/mån
22 321 kr/m²

Välkommen till Högövägen 17A och ett bekymmersfritt boende i populära Bredvik. Bostaden om fyra rum och kök fördelar sig över 112 kvadratmeter och går i en enhetlig interiör med ett fint ljusinsläpp. De invändiga ytorna kompletteras av en härlig baksida som ger plats åt både en uteplats och en lättskött gräsyta. Bostaden är belägen på attraktiv hörntomt och erbjuder de praktiska fördelarna att vara del av en bostadsrättsförening. Längs ena kortsidan av trädgården går en gång- och cykelväg. Här bor ni i sparsamt trafikerat och barnvänligt område med nära avstånd till både förskola, skola, mataffär, lekplats och härlig natur. Den kvadratsmarta bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med hall, kök, vardagsrum samt ett badrum på entréplan. Det ljusa köket från HTH är fullutrustat och har försetts med modern inredning och en stenbänkskiva. Köket ger även plats åt ett matbord. Köket fortsätter över till ett vardagsrum med utgång till altanen på baksidan. På detta våningsplan finns även ett helkaklat badrum med dusch samt en hall med gott om yta för förvaring. Under trappan finns även ett praktiskt förråd. En trappa upp på övervåningen finns samtliga sovrum samt ett allrum som kan göras om till sovrum vid behov. Även på detta plan finns ett helkaklat badrum försett med badkar. Den praktiska tvättdelen är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt överskåp. På radhusets baksida njuter ni av lättskötta ytor och på den stora uteplatsen möblerar ni utifrån önskemål och behov. Gräsytan ger gott om utrymme för till exempel planteringar eller odlingslådor om så önskas. På baksidan finns även ett eget förråd placerat. På framsidan finns även stenlagd uteplats. Baksidan vetter mot lummigt skogsparti och Norra Bergundasjön. I anslutning till baksidan finns ett fint promenadstråk med grusväg som går runt Norra Bergundasjön. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor ni nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar ni er snabbt med cykel, buss eller bil och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Uteplats
Odlingsvägen 33, Alvesta, Alvesta kommun
  • Tis 13 aug kl 17:00
Odlingsvägen 33, Alvesta, Alvesta kommun, bild 2
Odlingsvägen 33, Alvesta, Alvesta kommun, bild 3

Odlingsvägen 33

Lägenhet
Alvesta, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
850 000 kr
90,7 m²
4 rum
vån 1/1
4 500 kr/mån
9 372 kr/m²

Välkommen till en välplanerat parhus med villakänsla. Kvarteret är barnvänligt och här blandas villor med bostadsrätter och skapar en inbjudande boendemiljö. Bostaden omgärdas av lättskötta gräsytor som följer med runt hela bostaden. Dessutom stor bekvämlighet med en uppfart som leder upp till carporten direkt utanför bostaden. På bostadens baksida finns även en skyddad uteplats. Här möblerar man gärna upp med en sittgrupp eller ett matbordsmöblemang. Även på framsidan finns en mindre uteplats med trätrall att tillgå. Invändigt mötas man av en trivsam boendemiljö där köket och vardagsrummet står för de sociala delarna i bostaden. Vardagsrummet har lättmöblerade ytor som kan anpassas efter behov och köket har bekväma arbetsytor. Bostaden erbjuder även tre stycken sovrum som alla är belägna i bostadens privata del. Vidare finns ett badrum med rymliga ytor. Badrummet är helkaklat och är utrustat med duschhörna. Den funktionella och separata tvättstugan är utrustat med tvättmaskin och goda förvaringslösningar. På Odlingsvägen 33 bor man i ett lugnt område i Alvesta. Det skyddade läget och kontakten med naturen gör det barnvänligt. I området finns också lekplatser, barnomsorg och skola på nära håll. Med husets belägenhet har man goda kommunikationsmöjligheter och tar sig lätt ut till utfartslederna och stationsområdet.

  • Premium
  • Uteplats
Smålandsgatan 1A, Söder, Växjö kommun
  • Mån 12 aug kl 18:15
Smålandsgatan 1A, Söder, Växjö kommun, bild 2
Smålandsgatan 1A, Söder, Växjö kommun, bild 3

Smålandsgatan 1A

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 445 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/3
5 971 kr/mån
26 868 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina och väl omhändertagna lägenhet om fyra rum på populära Söder med stadskärnans stora utbud runt hörnet. Lägenheten är ursprungligen en trea och kan med enkelhet göras om genom att ta ner den uppsatta väggen i vardagsrummet. Lägenheten är genomtänkt i alla avseenden - attraktivt läge, perfekt planlösning och hög standard. Med sitt centrala läge och tilltagna ytor blir det en bekväm och bekymmersfri oas att komma hem till. Hela boendet genomsyras av stora ytor och fina detaljer. Här har man skapat ett harmoniskt hem med ljus färgsättning och vackra materialval. Här erbjuds integrerade sociala ytor i kombination generös takhöjd och underbart ljusinsläpp från flera väderstreck. I det vackra vardagsrummet har man ett trevligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och planlösningen uppmuntrar till social samvaro. Köket har en trivsam utformning i ljusa färger och rymmer en matplats. Alla sovrum erbjuder generösa förvaringsmöjligheter i form av flera garderober. Från lägenhetens stora sovrum finns den mysiga balkongen med utsikt över de lugna omgivningarna. Badrummet är helkaklat i enhetlig färgsättning och utrustat med duschhörna. Att bo på Söder med dess rika utbud öppnar upp för en njutbar livsstil. Ta en promenad runt Växjösjön och spendera en härlig dag i Strandbjörket eller Linnéparken. I city strosar man runt i mysiga butiker och avslutar dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Här känner man också pulsen från nya stationsområdet och näringslivets mötesplats World Trade Center som sjuder av aktivitet. Bekvämligheten att kunna promenera till stationsområdet och ta tåget till en annan stad gör att man alltid är nära flexibla kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sven Blommas väg 4, Gemla, Växjö kommun
Sven Blommas väg 4, Gemla, Växjö kommun, bild 2
Sven Blommas väg 4, Gemla, Växjö kommun, bild 3

Sven Blommas väg 4

Villa
Gemla, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 995 000 kr
139,6 m²
4 rum
1 058 m² tomt

Nu finns det chans att förvärva denna nyproducerade villa med ett exklusivt designutförande med genomtänkta lösningar och material valda med fingertoppskänsla där stil och kvalitet står i fokus. Här kan man skapa ett boende med hög livskvalitet med direkt närhet till underbar natur. Den generösa tomten ger plats åt lummig grönska samtidigt som det finns möjlighet att skapa en privat och insynsskyddad uteplats och fantastiska rekreations ytor. Detta välplanerade enplanshus har tilltagna ytor som genomsyras av moderna val och stilren arkitektur. Bostaden består av stort vardagsrum och kök i öppen planlösning med takhöjd hela vägen upp till nock. De stora fönsterpartierna samspelar väl med takhöjden och ger en öppen och luftig känsla. Härifrån nås husets stora uteplats. Köket är praktiskt utformat vilket skapar en trivsam känsla. Från bostadens hall har man direkt tillgång till samtliga tre sovrum. Sovrummen är ljusa och det ena inkluderar en rymlig klädkammare. De funktionella ytorna består av ett stilrent badrum, välutrustat tvättstuga samt en gäst-WC. Samtliga rum i villan är utrustade med en altandörr vilket gör att man aldrig är långt ifrån utemiljön. Sammantaget ett charmigt hem med flera kvaliteter som efterfrågas från ett lättskött boende. Till bostaden hör även en uppfart med carport. Vida carporten finns även ett förråd att tillgå. Villans tillgångar tillsammans med dess omgivning gör det här till ett boende med en livskvalité som är svårslagen, ett perfekt tillfälle för dig som ställer höga krav på boendemiljön. Här bor man i harmoni med naturen och kan njuta av rogivande omgivningar med promenader i skog och öppet landskap. I Gemla bor man med goda kommunikationer in till både Växjö och Alvesta Varmt välkomna att boka visning till ansvarig mäklare!

  • Premium
Bäckaslövsvägen 27, Söder, Växjö kommun
  • Mån 12 aug kl 17:00
Bäckaslövsvägen 27, Söder, Växjö kommun, bild 2
Bäckaslövsvägen 27, Söder, Växjö kommun, bild 3

Bäckaslövsvägen 27

Villa
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
5 775 000 kr
155 + 75 m²
6 rum
1 093 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla, perfekt belägen på populära Söder. Villan är bekvämt utformad med sex rum och kök varav fyra stycken på övre plan. Källaren är praktisk och erbjuder ett stort mervärde åt hela bostaden. Villan är belägen på en attraktiv hörntomt med stora ytor för både lek, umgänge och planteringar. Här bor ni lugnt och barnvänligt med närhet till både stadskärnan och trevliga grönområden. Samtidigt har ni ett smidigt avstånd till förskolor, skolor och kommunikationer. På Bäckaslövsvägen 27 finner ni en villa med en atmosfär som är noggrant genomtänkt och en välskött utemiljö. Villan erbjuder en harmonisk kombination av bevarad karaktär och stilfullt uppdaterade ytor. Med sina rymliga sovrum, kök, matplats, vardagsrum samt flera funktionella utrymmen som badrum och tvättstuga, erbjuder huset den perfekta balansen mellan gemensamma utrymmen och privata ytor. Det generösa vardagsrummet på entréplanet har gott om utrymme att umgås på och har fina sociala ytor in mot både matplatsen och köket. Från vardagsrummet når ni även den härliga altanen med en skyddande inglasning. Köket går i ljusa färger och är smart utformat med praktisk maskinell utrustning. Vidare på samma våningsplan finns ett helkaklat badrum samt ett sovrum med anpassningsbara ytor. Det övre planet erbjuder flera sovrum med goda förvaringslösningar. Ett av sovrummen kan med fördel användas som ett allrum. Även här finner ni ett stilrent och helkaklat badrum. I bostadens källare finner ni bland annat en tvättstuga samt en relaxavdelning med bastu. Den stora tomten erbjuder en fridfull miljö med välskötta ytor som ger gott om plats för utomhusaktiviteter. På tomten finns även ett dubbelgarage samt en bred uppfart. Ett smart placerat uteförråd ger bra med utrymme för förvaring av trädgårdsredskap och andra tillbehör, vilket gör det lätt att hålla tomten i toppskick året runt. Med sin centrala belägenhet på Söder bor ni endast en kort promenad från barnomsorg och skolor såsom Bäckaslövskolan, Procivitas och Kronobergs skola samt förskolor. Ett stenkast bort ligger Växjösjön och Bokhultet med dess omgivningar som erbjuder ett härligt natur och friluftsliv. Barn finner många spännande aktiviteter i närområdet med fotbollsplaner, tennishall och Kala Höjden. På sommaren erbjuder Strandbjörket både lek och bad och ni har alltid nära till ett café eller picknick i området. Dessutom bor ni nära både Växjö Lasarett och det pulserande stationsområdet med både World Trade Center och nya kommun- och stationshuset.

  • Premium
Högalundsvägen 85E, Alvesta, Alvesta kommun
Högalundsvägen 85E, Alvesta, Alvesta kommun, bild 2
Högalundsvägen 85E, Alvesta, Alvesta kommun, bild 3

Högalundsvägen 85E

Lägenhet
Alvesta, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
1 400 000 kr
71,9 m²
3 rum
vån 1/2
4 287 kr/mån
19 471 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och naturnära trerummare i markplan! Här finner du en bostad i det expansiva och spännande området Spåningslanda. Här bor du i en ljus och smakfull lägenhet med ett naturnära läge. Lägenhetens praktiska läge på första våningen gör den lättillgänglig och bekväm. Uteplatsen är vältilltagen och härifrån har ni även tillgång till en gräsyta. Planlösningen är öppen och ljus, vilket ger ett inbjudande och luftigt intryck. Den smarta fördelningen ger både en privat känsla i sovrummen och en social atmosfär i köket, vardagsrummet och den anslutande uteplatsen. Här kan ni både koppla av i en skyddad miljö eller umgås med familj och vänner. Köket går i ljusa färger och är utrustat med modern inredning. Tack vare planlösningen finns det möjlighet till en trivsam matplats i anslutning till köket. Vardagsrummets inbjudande ytor ger plats åt en härlig soffhörna och fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp. Uteplatsen är trevlig och har stora ytor som är under tak. Uteplatsen blir en given favoritplats som breddar bostadens yta och bidrar till känslan av rymd. De två sovrummen är avkopplande och erbjuder lättmöblerade ytor. Bostaden har även ett helkaklat badrum med tvättavdelning för optimal bekvämlighet och komfort. På Högalundsvägen 85 bor ni i ett omtyckt, tryggt och expansivt område i Alvesta. Det naturnära läget gör det barnvänligt med mängder av aktiviteter att utforska. Bostadens belägenhet skapar goda kommunikationsmöjligheter och man tar sig lätt ut till de stora utfartslederna. I närheten finns både skolor och all nödvändig samhällsservice.

  • Premium
  • Uteplats
Serafimervägen 11B, Trummens Strand, Växjö kommun
  • Ons 14 aug kl 16:00
Serafimervägen 11B, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 2
Serafimervägen 11B, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 3

Serafimervägen 11B

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 850 000 kr
80,2 m²
3 rum
vån 1/4
5 289 kr/mån
35 536 kr/m²

Med fantastisk charm och underbart läge vid sjön Trummen erbjuds nu ett naturskönt boende på attraktivt läge. Stora rumsvolymer och ljus färgsättning gör boendet inbjudande och bidrar till en vilsam stämning. Byggnadernas formspråk tillsammans med boendemiljön skapar ett unikt intryck som samspelar med omgivningen på ett fantastiskt sätt. Belägenheten i markplan erbjuder en lättillgänglig och bekväm access in i bostaden. Tack vare de generösa ytorna känns boendet luftigt och stora fönsterpartier bidrar till att naturen alltid är närvarande. Den sociala planlösningen är utformad med vardagsrummet som hemmets hjärta. Från rummet kommer ni ut till den inglasade altanen som har en öppen och fri vy över Trummen. Köket från Ballingslöv går i snyggt utförande och ger ett inbjudande intryck. Den tillhörande matplatsen har utgång till bostadens andra uteplats. Sovrummen går i en ombonad känsla och erbjuder stora möblerbara ytor. Badrummet är bekvämt utrustat med golvvärme och är praktiskt uppdelat med plats för både klädvård och duschmöjlighet. Bostaden har genomgående bra förvaringsmöjligheter i form av garderober, klädkammare samt ett tillhörande förråd på vindsplan. Läget vid Trummens Strand öppnar upp för en njutbar livsstil där det attraktiva boendet och citys rika utbud ligger inom promenadavstånd. Strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Eller ta en promenad mellan de tre sjöarna och känn bekvämligheten av att kunna ta tåget till en annan stad.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Maria Nilsdotters väg 99, Östra Lugnet, Växjö kommun
Maria Nilsdotters väg 99, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Maria Nilsdotters väg 99, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Maria Nilsdotters väg 99

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 795 000 kr
105 m²
4 rum
4 872 kr/mån
26 619 kr/m²

Välkommen till Maria Nilsdotters väg 99 och detta stilsäkra och moderna parhus med hörntomt. Bostaden är i mycket gott skick och har en välplanerad boyta med modern inredningsstandard. Bra planerade ytor och stilfulla materialval gör det enkelt att trivas. Till bostaden hör två uteplatser, skyddad trädgård samt en carport med tillhörande förråd. Ni parkerar bilen i bostadens carport och tar er enkelt vidare till entrén via de välskötta och stenlagda ytorna. Väl inne i hallen välkomnas ni av en ljus och öppen känsla. Hallen har försetts med ett slitstarkt klinkergolv och en praktisk skjutdörrsgarderob för förvaring. Entréplanet kännetecknas av luftiga och sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Köket är välutrustat med generösa skåpsutrymmen och bra arbetsytor. Rummet har en naturlig plats för ett matbord framför fönsterpartiet. Vardagsrummet bidrar med goda sociala ytor och fönsterpartierna skänker ett härligt ljus. På baksidan möts ni av en mycket rymlig altan och en lättskött gräsyta. Badrummet på entréplanet är helkaklat och utrustat med funktionell tvättutrustning. Det privata övre planet har tre sovrum varav ett med en tillhörande klädkammare. Även på detta våningsplan finns ett badrum i helkaklat utförande och utrusat med badkar. På Östra Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet med Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Premium
  • Uteplats
Borggårdsvägen 127, Hovshaga, Växjö kommun
Borggårdsvägen 127, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Borggårdsvägen 127, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Borggårdsvägen 127

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/2
4 046 kr/mån
23 219 kr/m²

Välkommen till Borggårdsvägen 127 och denna inbjudande trerummare belägen på Hovshaga. Bostaden är i fint skick med bra standard och med stora ljusa rum i en modern planlösning. Här bor du i ett lugnt och familjärt område med närhet till grönområden, förskola, skola och lekplatser. Hallen har plats för avhängning och ger direkt en välkomnade känsla in i bostaden. Vid entrén finns även en privat uteplats att nyttja. Bostaden är välplanerad med härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier. Köket går i vit färgsättning och är smart planerat. Matplatsen ligger i naturlig anslutning till köket samtidigt som de fina social flöden till vardagsrummet består. Det stora vardagsrummet ger plats åt en soffa. Utöver detta finns två stycken sovrum, det ena med gott om förvaringsutrymme i garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och utrustat med med duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare. Från bostaden har du vyer över en öppen gård med lekplats och grönska. Till bostaden följer även en garageplats som ingår i månadsavgiften. Till bostaden hör även ett isolerat förråd samt en mindre gräsyta i anslutning till trappan som leder upp till bostaden. Bostadsområdet ligger endast ett stenkast från Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Här finns också bra cykelleder och busskommunikationer till centrum. Här finns flera förskolor och skolor att välja på och flera mysiga lekplatser i närheten. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Hagmarksvägen 19, Bredvik, Växjö kommun
Hagmarksvägen 19, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Hagmarksvägen 19, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Hagmarksvägen 19

Villa
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
5 995 000 kr
160 m²
6 rum
968 m² tomt

Välkommen till denna moderna och genomtänkta tvåplansvilla som kännetecknas av en öppen och väldisponerad planlösning. Villan om 160 kvadratmeter erbjuder ett personligt hem med många trevliga lösningar. Här kombineras den naturnära miljön med ett modernt och bekymmersfritt boende, idealiskt för familjen som värdesätter natur och ett tryggt boende. Villan erbjuder trivsamma sällskapsytor, högt i tak och stora fönster som lämnar riklig rymd och ett fint ljusinsläpp. Bostaden har sex rum som är väl fördelade på två våningar. Entréplanet är främst dedikerat och utformat för social samvaro där både vardagsrummet, matplats och kök är integrerat och ligger i nära anslutning till varandra. De sociala ytorna kompletteras även av ett sovrum samt funktionella ytor med både badrum och en separat tvättstuga med groventré. De övre planet står för det privata och erbjuder tre sovrum av bra storlek. Här finns även ett möblerbart allrum samt ett helkaklat badrum med både badkar och dusch. Huset har en modern och smakfull interiör som gör det enkelt att flytta in. Fina detaljer, färgsättning och materialval skapar en fin enhet som harmonierar med omkringliggande natur. Tomten om 968 kvadratmeter är lättskött och ligger bra i det barnvänliga området. Altanen på baksidan nås från vardagsrumsdelen och erbjuder fina ytor för avkoppling och härliga grillkvällar. Tomten ger plats åt lek och planteringar och baksidan vetter mot ett grönt skogsområde. På tomten finns även en uppfart som ger plats åt flera fordon. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor ni på promenadavstånd till Pär Lagerkvists skola med årskurs upp till nionde klass och har naturen med Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till Centrum och Samarkands handelsområde tar ni er snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området. Ett perfekt tillfälle för familjen som söker sig ett välplanerat boende med närhet till skola, natur, idrottsanläggningar och samhällsservice

  • Premium
  • Energieffektiv
Segerstadsvägen 34, Hovshaga, Växjö kommun
Segerstadsvägen 34, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Segerstadsvägen 34, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Segerstadsvägen 34

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
800 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 2/5
2 929 kr/mån
19 277 kr/m²

Välkommen till populära Hovshaga och denna trivsamma lägenhet om 41,5 kvm. Här finner man en bekväm och praktisk lägenhet i en välskött förening. Lägenheten har en funktionell och kvadratsmart planlösning som erbjuder ett ljust kök samt ett socialt vardagsrum med en avskild sovalkov som gör att sovplatsen är separerad från resten av boendet. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum gör lägenheten lättmöblerad. Vidare finns även här ett badrum med goda tvättmöjligheter. Öppen planlösningen, stora fönsterpartier och en genomgående ljus färgsättningen gör att boendet känns luftigt. Dessutom en stabil förening med god ekonomi och väl omhändertagen skötsel. Endast en kort promenad bort ligger Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Här finns också en stor busshållsplats med täta förbindelser till centrum. På nära håll finns också ST1 mack med butik och en pizzeria. För den aktive finns Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet.

  • Premium
  • Hiss
Adelas väg 10, Bredvik, Växjö kommun
Adelas väg 10, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Adelas väg 10, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Adelas väg 10

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 450 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/2
5 569 kr/mån
23 333 kr/m²

Välkommen till detta bostadsrättshus på ett barnvänligt och naturnära läge i Bredvik. Bostaden erbjuder ett modernt och bekymmersfritt boende med en villas alla bekvämligheter. Den välkomnande stensatta entrésidan har plats för utemöbler medan den generösa baksidan som gränsar ut mot de välskötta gemensamhetsytorna erbjuder en härlig trätrall med rymliga ytor för umgänge. Trädgårdsdelen är lättskött och tack vare de stora utomhusytorna kan man skapa vackra planteringar, odla växter och ha ytor för lek. Bostadens belägenhet på hörnläge gör att det finns möjlighet att gå runt huset på ena sidan. Inredningen och färgsättningen som genomsyrar hela boendet är enhetlig och går i en behaglig och genomtänkt ton. På entréplan finns de trevliga sociala ytorna med ett rymlig vardagsrum med fantastiskt ljusflöde från de väl tilltagna fönsterpartierna. Tack vare vardagsrummet generösa ytor finns goda möbleringsalternativ. Från vardagsrummet nås enkelt bostadens soliga uteplats. Det välplanerade köket är stilrent och rymmer en trevlig matplats för hela familjen. Badrummet på nedre plan är rymligt och utrustat med tvättavdelning. Övre plan är bostadens privata sfär och här finns tre sovrum, ett allrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Uteplats
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun

Norrtullsgatan 10

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 695 000 kr
102 m²
4 rum
vån 7/8
7 498 kr/mån
26 422 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade bostad belägen på centrumnära läge! Hela lägenheten är försedd med genomgående stilrena materialval och disponerar en smidig planlösning. Tillhörande boendet har man även dubbla balkonger i två olika väderstreck med vackra vyer över Växjö och dess stadskärna samt mot solrosbacken och Östrabo koloniträdgård. Lägenheten är välplanerad och disponerar ett fullt utrustat kök från Ballingslöv, tilltaget allrum med utgång till dubbla balkonger, två sovrum samt ett stilrent badrum med egen tvättutrustning. Bostaden upplevs ljus där takhöjden och de väl tilltagna och stora fönsterpartierna skapar luft och rymd. Bostaden har en stilfull och tidlös färgsättning som skapar en bra bas att inreda mot. Med tillgång till ordentlig och smart förvaring samt genomtänkta och fina detaljer skapas här en trivsam och funktionell boendemiljö. Området är nytt och expansivt med en skyddad innergård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor man på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att man aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kungsvägen 52, Centrum, Växjö kommun
Kungsvägen 52, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Kungsvägen 52, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Kungsvägen 52

Villa
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
7 500 000 kr
256 + 55 m²
3 085 m² tomt

På Kungsvägen 52 endast ett stenkast från Växjös centrumkärna finner man detta sagolika boende. Den generösa tomten i kombination med den lummiga och frodiga trädgården gör den privat och avskild samtidigt som man har hela stadens utbud inom räckhåll. Den anrika byggnaden härstammar från 1700-talet och är gediget uppfört med välbevarade detaljer. Bostaden kan stoltsera med vackert fasadvirke, snickarglädje och spröjs. Interiört syns charmiga detaljer från förr såsom sättugn av gjutjärn, kakelugnar, djupa fönsternischer och synliga takbjälkar. Husens alla rum förmedlar en historisk och gedigen känsla. Trädgården som är inramad av stengärden och häckar, utgör sinnebilden av Småländsk gårdscharm. Förutom en rik och prunkande växtprakt finns vackra sittytor där man kan koppla av från dagens tempo och njuta av den omkringliggande miljön. Här är det endast fantasin som sätter gränserna för vad man kan skapa för hem på denna unika fastighet - välkommen till ett stycke paradis!

  • Premium
Unamans väg 4, Kampen, Växjö kommun

Unamans väg 4

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 550 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
4 695 kr/mån
22 794 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en välplanerad tvåa med balkong i västerläge endast ett stenkast från Växjösjön och endast några minuter från Centrum. Här möts man av genomgående enhetliga färgval och ett underbart ljusinsläpp. Redan i hallen ger lägenheten en inbjudande och luftig känsla med öppna ytor mot bostadens vardagsrum och sovrum. Vardagsrummet har generösa ytor som erbjuder goda möbleringsalternativ för både soff- och matsalsgrupp och skapar sociala ytor för familj och vänner. Vidare finner du ett avkopplande och väl tilltaget sovrum med gott om plats för förvaring. Bostaden har ett ombonat kök med fönster i två väderstreck och plats för en trivsam matplats vid stort fönster. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum i tidlösa färg- och materialval samt en rymlig klädkammare. Läget vid stadsnära Växjösjön gör att du kan bada och njuta av en picknik på den stora gräsmattan. Här kan du också träna på utegymmet, spela beachvolleyboll eller ta en löprunda eller promenad mellan de tre sjöarna. I närheten finns dessutom Växjö simhall. Endast en kort promenad bort ligger citys rika utbud där man kan strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. På gångavstånd har man även mataffärer, blomsterbutik, gym och matställen.

  • Balkong
Kapellvägen 9, Alvesta, Alvesta kommun

Kapellvägen 9

Villa
Alvesta, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
1 250 000 kr
94 + 94 m²
4 rum
755 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med källare beläget på en lättskött trädgårdstomt i Alvesta. Här bor man på ett centrumnära läge med närhet till både samhällsservice och natur. Villan om 94+94 kvadratmeter är i renoveringsbehov såväl in- som utvändigt. Här ges möjligheten att skapa sitt egna drömboende och sätta sin egna prägel på bostaden. Via hallen nås både entréplanets sociala och privata delar. Köket är ljust i klassiska färger och har en tillhörande matplats som samspelar fint med köket. Trivsamma och inbjudande sällskapsytor öppnar upp sig i det rymliga vardagsrummet. Stora fönsterpartier ger fint ljusflöde i rummen. Denna familjevilla med gott om sociala ytor och sovrum. Idag finns tre sovrum men med möjlighet att skapa ytterligare två sovrum i källarvåning. Vidare på entréplan finns ett badrum med dusch. I källarplan ryms det förvaringslösningar, badrum, tvättstuga samt möjlighet att skapa flera sovrum. På tomten finns ett garage och dubbla uppfarter. Garaget ger plats för en bil och ytterligare plats för biluppställning finns på bostadens uppfarter. Trädgården på baksidan erbjuder härliga ytor som ger plats för såväl barnens spring i benen som härliga grillkvällar. Här finns många möjligheter för den trädgårdsintresserade att odla och plantera. Bostaden är belägen i ett lugnt villaområde i Alvesta. Det skyddade läget och kontakten med naturen gör det barnvänligt. I området finns också lekplatser, barnomsorg och skola på nära håll. Med husets belägenhet har man goda kommunikationsmöjligheter och tar sig lätt ut till utfartslederna och stationsområdet.

Brf Spaden, null, Alvesta kommun
Brf Spaden, null, Alvesta kommun, bild 2
Brf Spaden, null, Alvesta kommun, bild 3

Brf Spaden

Lägenhet
Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
2 095 000 kr
126 m²
5 rum
5 199 kr/mån
16 627 kr/m²

Välkommen till Brf Spaden i Alvesta. Det populära och expansiva området Spåningslanda i Alvesta fortsätter nu att växa. Nu saluförs 16 bostadsrätter med en modern arkitektur vilket skapar en elegant och tidlös känsla åt området. Radhusen om cirka 126-127 kvadratmeter har en genomgående hög standard som bidrar till en kvalitetskänsla där man kan njuta av det bekymmersfria boendet som dessa bostadsrätter ger. Här erbjuds lägenheter med många bekvämligheter och stor frihetskänsla där bostadens öppna ytor tillsammans med de stora fönsterpartierna skänker stort ljusinsläpp. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter dina behov och tack vare en gedigen tillvalskatalog kan bostadens skräddarsys efter dina önskemål. Öppna flöden genomsyrar de välplanerade lägenheterna och uppmuntrar till social samvaro med familj och vänner. Uteplatser med tillgång till grönytor och möjlighet att skapa en privat och avskild takterrass skänker stort mervärde åt bostäderna. Till varje bostad hör även en uppfart med plats för flera fordon vilket underlättar vardagsbestyren. I Brf Spaden kombineras en villas alla bekvämligheter med ett lättskött boende som en bostadsrätt ger. Spåningslanda erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde där man njuta av fin natur är det endast ett stenkast från Alvesta centrum och en kort bilresa in till Växjö. Pris från 2 095 000 kr. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att göra en intresseanmälan.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 17