Mäklare Toni Ringberg

Toni Ringberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Serafimervägen 11B, Välle Broar, Växjö kommun
 • Tis 23 apr kl 16:00
Serafimervägen 11B, Välle Broar, Växjö kommun, bild 2
Serafimervägen 11B, Välle Broar, Växjö kommun, bild 3

Serafimervägen 11B

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 995 000 kr
80,2 m²
3 rum
vån 1/4
5 289 kr/mån
37 344 kr/m²

Med fantastisk charm och underbart läge vid sjön Trummen erbjuds nu ett naturskönt boende på attraktivt läge. Stora rumsvolymer och ljus färgsättning gör boendet inbjudande och bidrar till en vilsam stämning. Byggnadernas formspråk tillsammans med boendemiljön skapar ett unikt intryck som samspelar med omgivningen på ett fantastiskt sätt. Belägenheten i markplan erbjuder en lättillgänglig och bekväm access in i bostaden. Tack vare de generösa ytorna känns boendet luftigt och stora fönsterpartier bidrar till att naturen alltid är närvarande. Den sociala planlösningen är utformad med vardagsrummet som hemmets hjärta. Från rummet kommer ni ut till den inglasade altanen som har en öppen och fri vy över Trummen. Köket från Ballingslöv går i snyggt utförande och ger ett inbjudande intryck. Den tillhörande matplatsen har utgång till bostadens andra uteplats. Sovrummen går i en ombonad känsla och erbjuder stora möblerbara ytor. Badrummet är bekvämt utrustat med golvvärme och är praktiskt uppdelat med plats för både klädvård och duschmöjlighet. Bostaden har genomgående bra förvaringsmöjligheter i form av garderober, klädkammare samt ett tillhörande förråd på vindsplan. Läget vid stadsnära Trummen öppnar upp för en njutbar livsstil där det attraktiva boendet och citys rika utbud ligger inom promenadavstånd. Strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Eller ta en promenad mellan de tre sjöarna och känn bekvämligheten av att kunna ta tåget till en annan stad.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Apotekare Reinholds väg 7E, Teleborg, Växjö kommun
 • Sön 28 apr kl 16:45
Apotekare Reinholds väg 7E, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Apotekare Reinholds väg 7E, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Apotekare Reinholds väg 7E

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 475 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 110 kr/mån
21 071 kr/m²

Välkommen till Apotekare Reinholds väg 7E och detta boende om 70 härliga kvadratmeter. Lägenheten ligger på våning två och har en välplanerad rumsdisponering med fint ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt och fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt tillgång till den härliga balkongen i söderläge. Vidare i lägenheten finns två sovrum av bra storlek, badrum med tvättmöjlighet, och en rymlig klädkammare med bra förvaring. Här bor man på ett attraktivt läge med närhet till Universitetsområdet och med cykelavstånd till Centrum. En kort promenad på cirka en minut från bostaden finns busshållplatser vilket ger bra kommunikationsmöjligheter in till centrum. Inte långt från bostadsområdet ligger både stora mataffärer, gym och matställen. I närheten finns även flera skolar och förskolor. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Vingavägen 7F, Hovshaga, Växjö kommun
 • Tis 23 apr kl 16:00
Vingavägen 7F, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Vingavägen 7F, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Vingavägen 7F

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 400 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/1
4 578 kr/mån
30 769 kr/m²

Välkommen till en mycket trivsam och bekvämt belägen bostadsrätt med stor frihetskänsla. Här finner man väldisponerade ytor i ett plan samt två toaletter. Villakänslan är påtaglig då man både har en grästäppa och uteplatser på fram- och baksida av boendet. Vid entrén finns ett lättillgängligt förråd och en praktisk yta för t.ex. cyklar. Dessutom beläget på en hörntomt som gör att man smidigt kan gå runt boendet. Det ljusa och öppna boendet har extra takhöjd och genomsyras av ett härligt ljusflöde. Här finns två sovrum samt badrum med tvättmöjligheter och en gästtoalett. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en härlig social yta med plats för loungegrupp och matplats. Köket är välutrustat med gott om bänk- och väggskåp. Möjlighet finns att skapa en köksö eller frukostbar med barstolar på den öppna ytan mot vardagsrummet. De stora fönsterpartierna och glasdörren till uteplatsen skapar ett vackert ljusinsläpp till vardagsrummet. Här har man ett härligt läge med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten är utrustad med smidiga markiser och plisségardiner. På Vingavägen bor man i en lugn och gemytlig förening med inbjudande arkitektur och grönytor. En kort promenad från området ligger ST1 macken med post och in- och utlämningsställe. Här finns också busshållsplats och bra cykelleder in till centrum. Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör finns också i närområdet. Härlig natur erbjuds i Hovshaga naturreservat och Helgasjön och för den aktive finns Växjö Golfklubb, ridstall och Hagavallen med fotboll och tennisbanor.

 • Premium
 • Uteplats
Sven Blommas väg 4, Gemla, Växjö kommun
 • Mån 22 apr kl 16:00
Sven Blommas väg 4, Gemla, Växjö kommun, bild 2
Sven Blommas väg 4, Gemla, Växjö kommun, bild 3

Sven Blommas väg 4

Villa
Gemla, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
4 495 000 kr
139,6 m²
4 rum
1 058 m² tomt

Nu finns det chans att förvärva denna nyproducerade villa med ett exklusivt designutförande med genomtänkta lösningar och material valda med fingertoppskänsla där stil och kvalitet står i fokus. Här kan man skapa ett boende med hög livskvalitet med direkt närhet till underbar natur. Den generösa tomten ger plats åt lummig grönska samtidigt som det finns möjlighet att skapa en privat och insynsskyddad uteplats och fantastiska rekreations ytor. Detta välplanerade enplanshus har tilltagna ytor som genomsyras av moderna val och stilren arkitektur. Bostaden består av stort vardagsrum och kök i öppen planlösning med takhöjd hela vägen upp till nock. De stora fönsterpartierna samspelar väl med takhöjden och ger en öppen och luftig känsla. Härifrån nås husets stora uteplats. Köket är praktiskt utformat vilket skapar en trivsam känsla. Från bostadens hall har man direkt tillgång till samtliga tre sovrum. Sovrummen är ljusa och det ena inkluderar en rymlig klädkammare. De funktionella ytorna består av ett stilrent badrum, välutrustat tvättstuga samt en gäst-WC. Samtliga rum i villan är utrustade med en altandörr vilket gör att man aldrig är långt ifrån utemiljön. Sammantaget ett charmigt hem med flera kvaliteter som efterfrågas från ett lättskött boende. Till bostaden hör även en uppfart med carport. Vida carporten finns även ett förråd att tillgå. Villans tillgångar tillsammans med dess omgivning gör det här till ett boende med en livskvalité som är svårslagen, ett perfekt tillfälle för dig som ställer höga krav på boendemiljön. Här bor man i harmoni med naturen och kan njuta av rogivande omgivningar med promenader i skog och öppet landskap. I Gemla bor man med goda kommunikationer in till både Växjö och Alvesta Varmt välkomna att boka visning till ansvarig mäklare!

 • Premium
Apelvägen 5K, Gamla Norr, Växjö kommun
Apelvägen 5K, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Apelvägen 5K, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Apelvägen 5K

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 995 000 kr
97,5 m²
5 rum
4 957 kr/mån
20 462 kr/m²

Varmt välkommen till en unik bostadsrätt i tre etage på Apelvägen på Gamla Norr! Husen är byggda 1959 och karaktäriseras av en spännande arkitektur med stora fönsterpartier och vinklad takhöjd. Den väl genomtänkta planlösningen ger tre plan med fina sociala ytor där ni gärna spenderar mycket tid med familj och vänner. På bostadens baksida finner ni tilltagna uteplatsen i härligt solläge som skapar en extra social yta under årets varma månader. Entrén ligger i markplan och direkt utanför har ni er egna uteplats där ni kan skapa en rofylld yta. Här finner ni även det tillhörande garaget. När ni stiger in i bostaden möts ni av tre våningar i en spännande och yteffektiv planlösning med generösa ytor. På entréplan finner ni en välkomnade hall, ett badrum samt ett sovrum med fönster mot framsidan. På övre plan välkomnas ni i vardagsrummet av generösa fönsterpartier och slående ljus som ger en härlig känsla. Här finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum. Nedre plan erbjuder kök samt ett sovrum med bra förvaringslösningar. Härifrån når ni uteplatsen i härligt sydvästläge. Boendet har genomgående bra förvaring med förråd på både entréplan och nedre plan. Lägenheten ger en luftig och ljus boendemiljö som erbjuder fina sociala ytor både inne och ute. Denna bostadsrätt passar perfekt för dig som letar boende med villakänsla. Här bor ni dessutom i en förening med en god ekonomi med låg skuldsättning. Tack vare lägenhetens disponering kan ni anpassa bostaden efter era egna behov. Omtyckta Gamla Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6 dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar ni sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

 • Premium
 • Uteplats
Vinamans väg 3, Kampen, Växjö kommun

Vinamans väg 3

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 895 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/3
6 681 kr/mån
18 950 kr/m²

Varmt välkommen till Vinamans väg 3 som är belägen i ett mysigt bostadsområde på naturnära Kampen. Här finner vi en väldisponerad fyrarummare på andra våningen. Bostaden är belägen i stabila Brf Kampen med grönskande utemiljö och riktigt bra gemensamhetsytor för alla boende i området. Invändigt genomsyras lägenheten av en luftig och öppen känsla. Det stora vardagsrummet har en lagom avskild öppenhet mot matplats och kök. Från vardagsrummet nås bostadens generösa balkong som kan inredas med utemöbler och växter. Hemmets tre sovrum är av bra storlek och erbjuder goda möbleringsalternativ. I bostaden ryms både badrum och gästtoalett. Läget vid stadsnära Växjösjön gör att du kan bada och njuta av en picknik på den stora gräsmattan. Här kan du också träna på utegymmet, spela beachvolleyboll eller ta en löprunda eller promenad mellan de tre sjöarna. I närheten finns dessutom Växjö simhall. Endast en kort promenad bort ligger citys rika utbud där ni kan strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. På gångavstånd har ni även mataffärer, blomsterbutik, gym och matställen.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Vinamans väg 10, Kampen, Växjö kommun
 • Idag kl 12:45
Vinamans väg 10, Kampen, Växjö kommun, bild 2
Vinamans väg 10, Kampen, Växjö kommun, bild 3

Vinamans väg 10

Radhus
Kampen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
134,8 m²
5 rum
vån 1/2
8 753 kr/mån
18 509 kr/m²

Välkommen till detta bostadsrättsparhus med villakänsla. Underbart belägen på sjönära läge i det omtyckta området Kampen finner vi denna ljusa och mycket väldisponerade bostadsrätt om hela 134,8 kvadratmeter. I avgiften ingår både värme, vatten och sophantering. På en lugn återvändsgata är det första man möts av, den lummiga grönska som omgärdar hela föreningen. Boendet ligger inbäddat i härlig natur med vacker arkitektur och sobra putsade fasader. Utemiljön är välskött och atmosfären trivsam. Det slående med belägenheten vid Växjösjöns strandkant är den ständigt närvarande sjöutsikten. Bostaden fördelar sig över två plan och har en bekväm egen entré. I soligt läge ligger den härliga och tilltagna uteplatsen. Här finns plats för utemöbler och även en skyddande markis för sommarens varma dagar. Vid parhusets entré finns ytterligare en uteplats med skön kvällssol. Bostaden är välplanerad med flera sovrum, rejält kök med egen matplats och ett inbjudande vardagsrum som ger plats åt både avkoppling och umgänge. Det privata gavelläget ger ett fint ljusinsläpp i hela tre väderstreck. Tack vare gavelläget har man bara grannar åt ett håll vilket bidrar till ett lugnt och privat boende. På ett bekvämt avstånd från bostaden har man nära till flera förskolor och skolor. Härifrån tar man sig även på enkelt sätt ut till universitet. Läget vid stadsnära Växjösjön gör att du kan bada och njuta av en picknik på den stora gräsytan. Här kan du också träna på utegymmet och hinderbanan, spela beachvolleyboll eller ta en löprunda eller promenad mellan de tre sjöarna. I närheten finns dessutom Växjö simhall. Endast en kort promenad bort ligger citys rika utbud där man kan strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. På gångavstånd har man även mataffärer, blomsterbutik, gym och matställen.

 • Premium
 • Uteplats
Smålandsgatan 1A, Söder, Växjö kommun
 • Tor 25 apr kl 16:00
Smålandsgatan 1A, Söder, Växjö kommun, bild 2
Smålandsgatan 1A, Söder, Växjö kommun, bild 3

Smålandsgatan 1A

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/3
5 971 kr/mån
27 418 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina och väl omhändertagna lägenhet om fyra rum på populära Söder med stadskärnans stora utbud runt hörnet. Lägenheten är ursprungligen en trea och kan med enkelhet göras om genom att ta ner den uppsatta väggen i vardagsrummet. Lägenheten är genomtänkt i alla avseenden - attraktivt läge, perfekt planlösning och hög standard. Med sitt centrala läge och tilltagna ytor blir det en bekväm och bekymmersfri oas att komma hem till. Hela boendet genomsyras av stora ytor och fina detaljer. Här har man skapat ett harmoniskt hem med ljus färgsättning och vackra materialval. Här erbjuds integrerade sociala ytor i kombination generös takhöjd och underbart ljusinsläpp från flera väderstreck. I det vackra vardagsrummet har man ett trevligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och planlösningen uppmuntrar till social samvaro. Köket har en trivsam utformning i ljusa färger och rymmer en matplats. Alla sovrum erbjuder generösa förvaringsmöjligheter i form av flera garderober. Från lägenhetens stora sovrum finns den mysiga balkongen med utsikt över de lugna omgivningarna. Badrummet är helkaklat i enhetlig färgsättning och utrustat med duschhörna. Att bo på Söder med dess rika utbud öppnar upp för en njutbar livsstil. Ta en promenad runt Växjösjön och spendera en härlig dag i Strandbjörket eller Linnéparken. I city strosar man runt i mysiga butiker och avslutar dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Här känner man också pulsen från nya stationsområdet och näringslivets mötesplats World Trade Center som sjuder av aktivitet. Bekvämligheten att kunna promenera till stationsområdet och ta tåget till en annan stad gör att man alltid är nära flexibla kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Segerstadsvägen 34, Hovshaga, Växjö kommun
Segerstadsvägen 34, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Segerstadsvägen 34, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Segerstadsvägen 34

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
845 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 2/5
2 929 kr/mån
20 361 kr/m²

Välkommen till populära Hovshaga och denna trivsamma lägenhet om 41,5 kvm. Här finner man en bekväm och praktisk lägenhet i en välskött förening. Lägenheten har en funktionell och kvadratsmart planlösning som erbjuder ett ljust kök samt ett socialt vardagsrum med en avskild sovalkov som gör att sovplatsen är separerad från resten av boendet. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum gör lägenheten lättmöblerad. Vidare finns även här ett badrum med goda tvättmöjligheter. Öppen planlösningen, stora fönsterpartier och en genomgående ljus färgsättningen gör att boendet känns luftigt. Dessutom en stabil förening med god ekonomi och väl omhändertagen skötsel. Endast en kort promenad bort ligger Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Här finns också en stor busshållsplats med täta förbindelser till centrum. På nära håll finns också ST1 mack med butik och en pizzeria. För den aktive finns Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet.

 • Premium
 • Hiss
Björnbärsvägen 2D, Hovshaga, Växjö kommun
 • Ons 24 apr kl 16:00
Björnbärsvägen 2D, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Björnbärsvägen 2D, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Björnbärsvägen 2D

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 950 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2
5 090 kr/mån
22 674 kr/m²

Nu erbjuds ett attraktivt och ljust boende på populära Hovshaga. Här finns en generös balkong med härligt solläge och utsikt över föreningens innergården. Tack vare sin genomgående planlösning har man dagsljus från två väderstreck och inredningen går i en enhetlig stil med vacker färgsättning och materialval. Den öppna och luftiga känslan förstärks av stora fönster och ljusa ytskikt. Inne i lägenheten är kök, matplats och vardagsrum smart integrerade vilket ger plats för mängder av möbleringsmöjligheter. Köket har en ombonad och stilmedveten färgsättning med generös matplats. Bostaden erbjuder tre sovrum med trevligt ljusinsläpp. Det rymliga helkaklade badrummet har en tvättavdelning med tvättbänk, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör en parkeringsplats med laddare för EL-bil. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med grönskande utemiljö. Hovshaga Centrum ligger endast ett stenkast bort och här finns både mataffär, postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Den närbelägna busshållplatsen och bra cykelleder gör det enkelt att ta sig in till citykärnan. Härlig natur erbjuds i Hovshaga naturreservat och Helgasjön och för den aktive finns Växjö Golfklubb, ridstall och Hagavallen med fotboll och tennisbanor.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Borggårdsvägen 127, Hovshaga, Växjö kommun
Borggårdsvägen 127, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Borggårdsvägen 127, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Borggårdsvägen 127

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 750 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/2
4 046 kr/mån
23 973 kr/m²

Välkommen till Borggårdsvägen 127 och denna inbjudande trerummare belägen på Hovshaga. Bostaden är i fint skick med bra standard och med stora ljusa rum i en modern planlösning. Här bor du i ett lugnt och familjärt område med närhet till grönområden, förskola, skola och lekplatser. Hallen har plats för avhängning och ger direkt en välkomnade känsla in i bostaden. Vid entrén finns även en privat uteplats att nyttja. Bostaden är välplanerad med härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier. Köket går i vit färgsättning och är smart planerat. Matplatsen ligger i naturlig anslutning till köket samtidigt som de fina social flöden till vardagsrummet består. Det stora vardagsrummet ger plats åt en soffa. Utöver detta finns två stycken sovrum, det ena med gott om förvaringsutrymme i garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och utrustat med med duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare. Från bostaden har du vyer över en öppen gård med lekplats och grönska. Till bostaden följer även en garageplats som ingår i månadsavgiften. Till bostaden hör även ett isolerat förråd samt en mindre gräsyta i anslutning till trappan som leder upp till bostaden. Bostadsområdet ligger endast ett stenkast från Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Här finns också bra cykelleder och busskommunikationer till centrum. Här finns flera förskolor och skolor att välja på och flera mysiga lekplatser i närheten. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Högalundsvägen 85 H, Alvesta, Alvesta kommun
 • Mån 22 apr kl 16:00
Högalundsvägen 85 H, Alvesta, Alvesta kommun, bild 2
Högalundsvägen 85 H, Alvesta, Alvesta kommun, bild 3

Högalundsvägen 85 H

Lägenhet
Alvesta, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
1 395 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/2
3 780 kr/mån
19 787 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och naturnära trerummare i markplan! Här finner du en bostad i det expansiva och spännande området Spåningslanda. Här bor du i en ljus och smakfull lägenhet med ett naturnära läge. Tack vare öppna flöden genomsyras bostaden av härliga ljusinsläpp och uppmuntrar till social samvaro med familj och vänner. Den stora härliga uteplatsen med tak, som nås både från vardagsrummet och ett av sovrummen, kan möbleras upp med flera utemöblemang. Här får du även tillgång till en egen grönyta. Invändigt ger den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum en luftig känsla samtidigt som det finns en naturlig avskildhet. Köket går i vit nyans och här finns en trivsam yta för matplats. De två sovrummen är avkopplande och ljusa varav det större har gott om förvaring tack vare flertalet garderober. Det rymliga helkaklade är smakfullt i färg- och materialval och har en praktisk tvättavdelning. På Högalundsvägen 85 bor man i ett omtyckt, tryggt och expansivt område i Alvesta. Det naturnära läget gör det barnvänligt med mängder av aktiviteter att utforska. Bostadens belägenhet skapar goda kommunikationsmöjligheter och man tar sig lätt ut till de stora utfartslederna. I närheten finns både skolor och all nödvändig samhällsservice.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Norrgatan 24, Centrum, Växjö kommun
Norrgatan 24, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrgatan 24, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrgatan 24

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 195 000 kr
77 m²
2 rum
vån 3,5/4
4 957 kr/mån
28 506 kr/m²

På Norrgatan bor ni med stadens puls och dess stora utbud utanför dörren. Här finner ni en centralt belägen bostad med karaktär och charmig utformning över två plan med sociala ytor på entréplan och privata på övre plan. Färgsättningen går i en modern nyans och bostaden har ett vackert ljusinsläpp. Här bor ni i en lugn välskött förening med en trivsam innergård. Högst upp i huset flödar ljuset in från stora fönsterpartier i söderläge. Stilfull interiör, väldisponerade kvadratmeter och en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ni välkomnas in i en trevlig hall med bra lösningar för avhängning och förvaring av ytterkläder. Från hallen når ni även det helkaklade badrummet med tvättmöjlighet. Vidare möts ni av ett vardagsrum med lättmöblerade ytor och ett härligt ljusinsläpp. Köket är smart planerat och tack vare den öppna disponeringen mot vardagsrummet skapas fina sociala flöden. En våning upp finner ni ett bra planerat sovrum med plats för en säng av större mått, förvaringslösning alternativt en mindre arbetsplats. Charmiga vinklar och flertalet takfönster ger en härlig karaktär. Klädkammare och ett funktionellt badrum finner ni även på detta våningsplan. Här bor ni på ett vibrerande läge i en trivsam förening som har en gemensam innergård. Brf Munken 15 är en stabil förening med god ekonomi där värme, VA bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Med sitt centrala läge har ni citys stora utbud runt hörnet. Här kan ni strosa runt i butiker, njuta av en härlig bit mat eller brunch på en av de mysiga restaurangerna och ta del av stadens kulturutbud. En kort promenad nedför Klostergatan mynnar ut i det nya kommun- och stationshuset. Vid vackert väder njuter ni gärna runt Växjösjöns promenadstråk eller tar en cykeltur runt en av många härliga cykelleder. Dessutom tar ni sig snabbt och med enkelhet ut till Linnéuniversitetet med cykel eller direktbuss.

 • Premium
 • Hiss
Unamans väg 4, Kampen, Växjö kommun

Unamans väg 4

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 550 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
4 695 kr/mån
22 794 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en välplanerad tvåa med balkong i västerläge endast ett stenkast från Växjösjön och endast några minuter från Centrum. Här möts man av genomgående enhetliga färgval och ett underbart ljusinsläpp. Redan i hallen ger lägenheten en inbjudande och luftig känsla med öppna ytor mot bostadens vardagsrum och sovrum. Vardagsrummet har generösa ytor som erbjuder goda möbleringsalternativ för både soff- och matsalsgrupp och skapar sociala ytor för familj och vänner. Vidare finner du ett avkopplande och väl tilltaget sovrum med gott om plats för förvaring. Bostaden har ett ombonat kök med fönster i två väderstreck och plats för en trivsam matplats vid stort fönster. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum i tidlösa färg- och materialval samt en rymlig klädkammare. Läget vid stadsnära Växjösjön gör att du kan bada och njuta av en picknik på den stora gräsmattan. Här kan du också träna på utegymmet, spela beachvolleyboll eller ta en löprunda eller promenad mellan de tre sjöarna. I närheten finns dessutom Växjö simhall. Endast en kort promenad bort ligger citys rika utbud där man kan strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. På gångavstånd har man även mataffärer, blomsterbutik, gym och matställen.

 • Balkong
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun
 • Mån 22 apr kl 17:00

Norrtullsgatan 10

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 750 000 kr
102 m²
4 rum
vån 7/8
7 498 kr/mån
26 961 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade bostad belägen på centrumnära läge! Hela lägenheten är försedd med genomgående stilrena materialval och disponerar en smidig planlösning. Tillhörande boendet har man även dubbla balkonger i två olika väderstreck med vackra vyer över Växjö och dess stadskärna samt mot solrosbacken och Östrabo koloniträdgård. Lägenheten är välplanerad och disponerar ett fullt utrustat kök från Ballingslöv, tilltaget allrum med utgång till dubbla balkonger, två sovrum samt ett stilrent badrum med egen tvättutrustning. Bostaden upplevs ljus där takhöjden och de väl tilltagna och stora fönsterpartierna skapar luft och rymd. Bostaden har en stilfull och tidlös färgsättning som skapar en bra bas att inreda mot. Med tillgång till ordentlig och smart förvaring samt genomtänkta och fina detaljer skapas här en trivsam och funktionell boendemiljö. Området är nytt och expansivt med en skyddad innergård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor man på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att man aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kapellvägen 9, Alvesta, Alvesta kommun

Kapellvägen 9

Villa
Alvesta, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
1 250 000 kr
94 + 94 m²
4 rum
755 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med källare beläget på en lättskött trädgårdstomt i Alvesta. Här bor man på ett centrumnära läge med närhet till både samhällsservice och natur. Villan om 94+94 kvadratmeter är i renoveringsbehov såväl in- som utvändigt. Här ges möjligheten att skapa sitt egna drömboende och sätta sin egna prägel på bostaden. Via hallen nås både entréplanets sociala och privata delar. Köket är ljust i klassiska färger och har en tillhörande matplats som samspelar fint med köket. Trivsamma och inbjudande sällskapsytor öppnar upp sig i det rymliga vardagsrummet. Stora fönsterpartier ger fint ljusflöde i rummen. Denna familjevilla med gott om sociala ytor och sovrum. Idag finns tre sovrum men med möjlighet att skapa ytterligare två sovrum i källarvåning. Vidare på entréplan finns ett badrum med dusch. I källarplan ryms det förvaringslösningar, badrum, tvättstuga samt möjlighet att skapa flera sovrum. På tomten finns ett garage och dubbla uppfarter. Garaget ger plats för en bil och ytterligare plats för biluppställning finns på bostadens uppfarter. Trädgården på baksidan erbjuder härliga ytor som ger plats för såväl barnens spring i benen som härliga grillkvällar. Här finns många möjligheter för den trädgårdsintresserade att odla och plantera. Bostaden är belägen i ett lugnt villaområde i Alvesta. Det skyddade läget och kontakten med naturen gör det barnvänligt. I området finns också lekplatser, barnomsorg och skola på nära håll. Med husets belägenhet har man goda kommunikationsmöjligheter och tar sig lätt ut till utfartslederna och stationsområdet.

Adelas väg 21A, Bredvik, Växjö kommun

Adelas väg 21A

Radhus
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 575 000 kr
105 m²
5 rum
5 397 kr/mån
24 524 kr/m²

Välkommen till detta bostadsrättsparhus på Adelas väg 21A med villakänsla. Här finner man ett boende med väldisponerade kvadratmeter som fördelar sig över två plan och erbjuder fina ytskikt och härligt ljusinsläpp. Ett omtyckte och tryggt område för dig som vill bo i ett bekvämt och praktisk boende. Här parkerar man smidigt och enkelt bilen på den rymliga uppfarten som är belägen i direkt anslutning till bostadens entré. Bostaden erbjuder många bekvämligheter med hög standard där den sociala delen på entréplanet med vardagsrum och kök genomsyras av en effektiv planlösning. Från vardagsrummet nås den härliga trädgården med tilltagen uteplats för avkoppling, umgänge och roliga uteaktiviteter. Vidare på entréplanet finns även en rymlig hall och ett helkaklat badrum med tvättdel. På det övre planet har bostaden tre tilltagna sovrum samt ett allrum med goda möbleringsalternativ. Vidare finner man även här ett badrum utrustat med badkar. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor ni på promenadavstånd till Pär Lagerkvists skola med årskurs upp till nionde klass och har naturen med Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till Centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området. Ett perfekt tillfälle för familjen som söker sig ett välplanerat boende med närhet till skola, natur, idrottsanläggningar och samhällsservice

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Kungsvägen 52, Centrum, Växjö kommun
Kungsvägen 52, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Kungsvägen 52, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Kungsvägen 52

Villa
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
7 500 000 kr
256 + 55 m²
3 085 m² tomt

På Kungsvägen 52 endast ett stenkast från Växjös centrumkärna finner man detta sagolika boende. Den generösa tomten i kombination med den lummiga och frodiga trädgården gör den privat och avskild samtidigt som man har hela stadens utbud inom räckhåll. Den anrika byggnaden härstammar från 1700-talet och är gediget uppfört med välbevarade detaljer. Bostaden kan stoltsera med vackert fasadvirke, snickarglädje och spröjs. Interiört syns charmiga detaljer från förr såsom sättugn av gjutjärn, kakelugnar, djupa fönsternischer och synliga takbjälkar. Husens alla rum förmedlar en historisk och gedigen känsla. Trädgården som är inramad av stengärden och häckar, utgör sinnebilden av Småländsk gårdscharm. Förutom en rik och prunkande växtprakt finns vackra sittytor där man kan koppla av från dagens tempo och njuta av den omkringliggande miljön. Här är det endast fantasin som sätter gränserna för vad man kan skapa för hem på denna unika fastighet - välkommen till ett stycke paradis!

 • Premium
Högalundsvägen 85 X, null, Alvesta kommun

Högalundsvägen 85 X

Lägenhet
Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
1 600 000 kr
80,9 m²
4 rum
vån 1/2
4 338 kr/mån
19 778 kr/m²

Välkommen till Högalundsvägen 85 x och denna välplanerade fyra i markplan . Här bor du i en ljus och stilsäker lägenhet med genomgående golvvärme, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp , väl tilltagen uteplats i söderläge, helkaklat badrum med duschplats, tvättmaskin och torktumlare. På Högalundsvägen 85 bor man i ett omtyckt, tryggt och expansivt område i Alvesta. Det naturnära läget gör det barnvänligt med mängder av aktiviteter att utforska. Bostadens belägenhet skapar goda kommunikationsmöjligheter och man tar sig lätt ut till de stora utfartslederna. I närheten finns både skolor och all nödvändig samhällsservice.

 • Uteplats
Engagatan 31, Alvesta - Öster, Alvesta kommun

Engagatan 31

Villa
Alvesta - Öster, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
2 395 000 kr
112 + 112 m²
5 rum
994 m² tomt

Välkommen till Engagatan 31! Här erbjuds en trevlig bostad som är renoverad och inflyttningsklar. Huset har en öppen och sällskapsvänlig yta mellan kök och vardagsrum. Sovrummen som erbjuds är i bra storlek och är enkla att disponera. Denna hörntomt erbjuder bra med gräsytor samt en trevlig terrass med gott om plats för loungemöbler. Huset är mycket välhållet och är den perfekta familjevillan med dess välplanerade planlösning samt generösa tomtytor. Här kan barnen springa och leka omkring medans föräldrarna kan njuta av sitt kaffe på terrassen. I Alvesta bor man i ett trivsamt samhälle med närhet till all nödvändig samhällsservice så som vårdcentral, mataffär, apotek och barnomsorg med skola och förskola. Här bor man med närhet till naturen och kan njuta av rogivande och fridfulla omgivningar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Brf Spaden, null, Alvesta kommun
Brf Spaden, null, Alvesta kommun, bild 2
Brf Spaden, null, Alvesta kommun, bild 3

Brf Spaden

Lägenhet
Alvesta kommun
Bjurfors Växjö
2 095 000 kr
126 m²
5 rum
5 199 kr/mån
16 627 kr/m²

Välkommen till Brf Spaden i Alvesta. Det populära och expansiva området Spåningslanda i Alvesta fortsätter nu att växa. Nu saluförs 16 bostadsrätter med en modern arkitektur vilket skapar en elegant och tidlös känsla åt området. Radhusen om cirka 126-127 kvadratmeter har en genomgående hög standard som bidrar till en kvalitetskänsla där man kan njuta av det bekymmersfria boendet som dessa bostadsrätter ger. Här erbjuds lägenheter med många bekvämligheter och stor frihetskänsla där bostadens öppna ytor tillsammans med de stora fönsterpartierna skänker stort ljusinsläpp. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter dina behov och tack vare en gedigen tillvalskatalog kan bostadens skräddarsys efter dina önskemål. Öppna flöden genomsyrar de välplanerade lägenheterna och uppmuntrar till social samvaro med familj och vänner. Uteplatser med tillgång till grönytor och möjlighet att skapa en privat och avskild takterrass skänker stort mervärde åt bostäderna. Till varje bostad hör även en uppfart med plats för flera fordon vilket underlättar vardagsbestyren. I Brf Spaden kombineras en villas alla bekvämligheter med ett lättskött boende som en bostadsrätt ger. Spåningslanda erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde där man njuta av fin natur är det endast ett stenkast från Alvesta centrum och en kort bilresa in till Växjö. Pris från 2 095 000 kr. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att göra en intresseanmälan.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 21