Mäklare Toni Ringberg

Toni Ringberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Allén 7, Biskopshagen, Växjö kommun

Södra Allén 7

Lägenhet
Biskopshagen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 700 000 kr

90,5 m²

3 rum

5 084 kr/mån

29 834 kr/m²

Välkommen till Biskopshagen och denna lägenhet med en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig smart mellan det sociala, privat och funktionella. Lägenhetens genomgående moderna standard och härliga uteplats skapar en skapar en komplett bostad där ytorna nyttjas på bästa sätt. Ljuset får fritt spelrum genom stora glaspartier. Särskilt vardagsrum och kök har ett enastående ljusinsläpp där de stora glaspartierna från uteplatsen bridrar med ljusinsläpp. En elegant bostad med en öppen social planlösning mellan köket och det ljusa vardagsrummet. Här skapas en integrerad och lättmöblerad yta där det stora sällskapet får plats. Från köket och vardagsrummet nås den ljusa uteplatsen med öppningsbara glaspartier. Detta blir ett extra rofyllt favoritrum från tidig vår till sen höst. Bostadens två sovrum är lättmöblerade och lägenheten har förmånliga förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober samt en rymlig klädkammare. Det rymliga badrummet är helkaklat och är utrustat med en praktisk tvättavdelning. Sammantaget finner man här ett enhetligt, tidlöst och välplanerat boende på attraktivt läge med närhet till både stadens puls och den avkopplande naturen. På Biskopshagen befinner man sig endast en kort promenad från barnomsorg och skolor. Ett stenkast bort ligger Bokhultet med dess omgivningar som erbjuder ett härligt natur- och friluftsliv. I närheten finns även fotbollsplaner, tennishall och Kala Höjden. På sommaren erbjuder Strandbjörket både lek och bad och man har alltid nära till ett café eller picknick i området. Dessutom bor man nära Växjösjöns härliga promenadstråk.

 • Uteplats
Friskhetsvägen 30, Lugnet, Växjö kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00
Friskhetsvägen 30, Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Friskhetsvägen 30, Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Friskhetsvägen 30

Lägenhet
Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 695 000 kr

126 m²

6 rum

6 161 kr/mån

21 389 kr/m²

Välkommen till denna tilltagna bostad med ett flödande dagsljus, härliga materialval och en genomgående ljus färgsättning. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning där samtliga rum upplevs rejäla och rymliga med goda förvaringsmöjligheter därtill. Redan ett kliv in i hallen andas bostaden hemtrevnad där man direkt möts av den ljusa boendemiljön. Köket är välplanerat och är utrustat med modern utrustning. Bostadens smarta disponering binder ihop det generösa vardagsrummet med matplats och kök. Vardagsrummets stora ytor gör det enkelt att umgås med både stora som små sällskap och de stora fönsterpartierna skapar en mjuk rumslighet och en trivsam atmosfär som samspelar med utemiljön. Från rummet nås den tilltagna altanen och trädgården. Under årets varma delar passar altanen lika väl som en avkopplande lounge som middagsplats för både stora mingelpartyn och mysiga grillmiddagar med familjen. Vidare på entréplan finns även ett allrum med generösa sällskapsytor. Badrummet på entréplan är helkaklat och erbjuder goda tvättmöjligheter. På övre plan finner man tre sovrum, ett allrum samt ett badrum med badkar. Till bostaden hör en carport med tillhörande uppfart som rymmer flera fordon. På Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

 • Premium
 • Uteplats
Södra Järnvägsgatan 4R, Söder, Växjö kommun
 • Sön 11 jun kl 13:00
Södra Järnvägsgatan 4R, Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra Järnvägsgatan 4R, Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra Järnvägsgatan 4R

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 250 000 kr

69,5 m²

3 rum

3 335 kr/mån

32 374 kr/m²

Välkommen till populära och omtyckta Söder och denna bostadsrättslägenhet belägen på Södra Järnvägsgatan 4R. Detta stilfulla boende med hög standard erbjuder ett idealiskt centrumnära läge. Med ett stenkast till stationsområdet är man alltid nära stadens puls och generösa utbud med butiker och restauranger. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med många bekvämligheter samt goda sociala ytor som tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar en härlig och ljus atmosfär. Inne i lägenheten integreras kök, matplats och vardagsrum som blir bostadens hjärta och uppmuntrar till härliga kvällar med familj och vänner. Det moderna köket har en stilfull inredning och utgång till bostadens balkong. Här kan man få rum med sittgrupp och vackra planteringar i krukor. Detta blir ett extra rofyllt favoritrum från tidig vår till sen höst med utsikt över den trevliga innergården med sittplatser och marktäckande växter. Bostadens två sovrum erbjuder goda möbleringsalternativ och en avkopplande känsla. Planlösningen öppnar upp för att använda ett av sovrummen som arbetsrum. Det stilrena helkaklade badrummet med dusch erbjuder såväl tvättmaskin som torktumlare och bidrar till ett bekymmersfritt boende. Det attraktiva läget vid Stationsområdet och Strandbjörket är idealiskt. Med ett läge som detta har man nära till både citylivet och den lummiga grönskan i Strandbjörket. Här bor man även med goda kommunikationsmöjligheter ut till Linnéuniversitet med både cykel och kollektivt. Den ombonade innergården är en gömd liten oas som ses från loftgången med rogivande miljö. I samma bostadsområde finns både World Trade Center, Smålands museum och välrenommerade restauranger. Dessutom ett stenkast från Växjösjön och Strandbjörket med vackra promenadstråk och idrottsanläggningar för både padel och tennisbanor för ett aktivt liv.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vallanäsvägen 1E, Lilla Vallen, Växjö kommun

Vallanäsvägen 1E

Lägenhet
Lilla Vallen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 195 000 kr

86,6 m²

3 rum

3 715 kr/mån

25 346 kr/m²

Nu erbjuds ett attraktivt och ljust boende på naturnära Lilla Vallen. Bostaden erbjuder generösa ytor med bra disponering av rummen samt en överbyggd uteplats med tillgång till en insynsskyddad trädgårdstäppa. Tack vare sin välplanerade planlösning har man dagsljus från två väderstreck och inredningen går i en enhetlig stil med vacker färgsättning och materialval. Den öppna och luftiga känslan förstärks ytterligare av stora fönster och ljusa ytskikt. De tilltagna ytorna gör även bostaden lättmöblerad. Köket är stilrent och erbjuder plats för en stor matplats. Köket går i en vit nyans med klassisk inredning och gott om förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet når man den generösa uteplatsen där man gärna njuter i sköna loungemöbler. Det finns två rogivande sovrum i bra storlek och dessutom finns det en rymlig klädkammare för ytterligare förvaring. Badrummet är helkaklat och det finns en separat tvättstuga i bostaden som nås från bostadens hall. Parkeringsplats i carport följer med lägenheten och ingår i månadsavgiften. Här bor man på ett bekvämt promenadavstånd in till Växjö och med direkt närhet till underbar natur med fina promenadstråk i Bokhultet och runt Växjösjön. Ett stenkast bort ligger den numera badvänliga Södra Bergundasjön som erbjuder grillplatser och småbåtsbryggor med möjlighet att hyra egen båtplats. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning.

 • Uteplats
Taltrastvägen 28, Högstorp, Växjö kommun

Taltrastvägen 28

Villa
Högstorp, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

4 995 000 kr

150 m²

6 rum

654 m² tomt

Välkommen till ett riktigt attraktivt boende beläget på en lugn återvändsgata. Här har man den unika kombinationen av ett naturnära läge samtidigt som man bor i ett mysigt villakvarter med närhet till all nödvändig service man kan önska sig. Den insynsskyddade trädgården döljer en härlig oas med fantastiska rekreationsytor såsom pool, utomhusspa och soldäck med loungeavdelning. Med sitt varma solläge njuter man av solen på det stora trädäcket hela dagen. I anslutning finner man det inglasade uterummet där man gärna samlar familj och vänner och där man kan njuta från tidig vår till sen höst. Trädgården som omgärdar boendet vetter delvis mot ett skogsparti vilket bildar en privat och skyddad miljö. Här erbjuds också en generös uppfart med plats för flera fordon och ett praktiskt garage. Detta unika och stilrena boende kännetecknas av många bekvämligheter med lugn och skön tillvaro. Stora fönsterpartier gör att ljuset flödar fritt genom villan och skapar en harmoniska boendemiljö. Bostaden som andas karaktär och luftighet har en effektiv och öppen planlösning på entréplan medan det övre planet erbjuder den privata sfären. Detta boende erbjuder generösa ytor och stilren inredning och framför allt ett hem där hela familjen kan trivas tillsammans utan att kompromissa på ytorna. Närhet till naturen och smidigheten att med enkelhet kunna ta sig in till centrum gör platsen till ett idealiskt läge. Här bor man med närhet till lummiga skogspartier, fotbollsplaner och motionsspår och Glasrikets golfbana i Fylleryd. Det finns goda kommunikationer in till Växjö Centrum som man enkelt når med cykel. Här finns också flertalet förskolor samt skolor för alla årskurser.

Sven Blommas väg 4, Gemla, Växjö kommun

Sven Blommas väg 4

Villa
Gemla, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

4 395 000 kr

139,6 m²

4 rum

1 058 m² tomt

Nu finns det chans att förvärva och skapa ett exklusivt designboende utöver det vanliga med genomtänkta lösningar och material valda med fingertoppskänsla där stil och kvalitet står i fokus. Här kan man skapa ett boende med hög livskvalitet med direkt närhet till underbar natur. Den generösa tomten ger plats åt lummig grönska samtidigt som det finns möjlighet att skapa en privat och insynsskyddad uteplats med pool och fantastiska rekreationsytor. Villan som ska byggas på tomten har tilltagna ytor som genomsyras av moderna val, fantastisk takhöjd i umgängesdelen och stilren arkitektur. Sammantaget skapas här ett charmigt hem med flera kvaliteter som efterfrågas från ett lättskött boende. Som tillval finns bland annat möjlighet till att inreda övre plan, pool samt flera interiöra val som gör att man kan anpassa villan efter sina egna behov. Villans tillgångar tillsammans med dess omgivning gör det här till ett boende med en livskvalité som är svårslagen, ett perfekt tillfälle för dig som ställer höga krav på boendemiljön. Här bor man i harmoni med naturen och kan njuta av rogivande omgivningar med promenader i skog och öppet landskap. I Gemla bor man med goda kommunikationer in till både Växjö och Alvesta. Garage och pool finns som tillval Varmt välkomna att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Vinamans väg 3, Kampen, Växjö kommun

Vinamans väg 3

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 850 000 kr

104 m²

4 rum

6 292 kr/mån

17 788 kr/m²

Välkommen till en stor bostadsrätt belägen i ett mysigt bostadsområde på naturära Kampen. Här finner vi en väldisponerade fyrarummare i markplan med mängder av fördelaktiga boendedetaljer. Dessutom belägen i stabila Brf Kampen med grönskande utemiljö och riktigt bra gemensamhetsytor för alla boende i området. Invändigt förstärks den luftiga och öppna känslan av enhetliga och ljusa materialval. Det stora vardagsrummet har en lagom avskild öppenhet mot matplats och kök. Från vardagsrummet kommer man ut till den stora uteplatsen. Den stensatta uteplatsen är överbyggd och ligger i härligt läge mot uteplatsen. Från uteplatsen har man även utsikt mot föreningens innegård med grönyta som sträcker sig ned mot sjön vilket skapar en frihetskänsla. Hemmets tre sovrum är av bra storlek och erbjuder goda möbleringsalternativ. Bostaden erbjuder två badrum varav ett med tvättmöjligheter. Läget vid stadsnära Växjösjön gör att du kan bada och njuta av en picknik på den stora gräsmattan. Här kan du också träna på utegymmet, spela beachvolleyboll eller ta en löprunda eller promenad mellan de tre sjöarna. I närheten finns dessutom Växjö simhall. Endast en kort promenad bort ligger citys rika utbud där man kan strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. På gångavstånd har man även mataffärer, blomsterbutik, gym och matställen.

 • Uteplats
 • Hiss
Furulundsvägen 14, Alvesta, Alvesta kommun

Furulundsvägen 14

Villa
Alvesta, Alvesta kommun
Bjurfors Växjö

2 195 000 kr

143 m²

6 rum

894 m² tomt

Välkommen till detta boende med tillhörande garage och med en stor uppfart. Beläget på lugn gata finner man här en praktisk och smart planerat villa med närhet till både natur och all nödvändig samhällsservice. På baksidan finns en stor och skyddad trädgårdsyta samt en uteplats med trätrall som man möblera med loungemöbler. Bostaden fördelar sig över 143+146 kvadratmeter och interiört finner man här ett hemtrevligt hem med rymliga och trivsamma ytor där man gärna tillbringar mycket tid. Planlösningen är genomtänkt och ger flera rum av bra storlek. I bakre delen av garaget finns ett gästrum med pentry på hela 26kvm. Bostaden har ett trevligt ljusflöde som är genomgående i samtliga rum. På Furulundsvägen 14 bor man i ett lugnt villaområde i Alvesta. Det skyddade läget och kontakten med naturen gör det barnvänligt. I området finns också lekplatser, barnomsorg och skola på nära håll. Med husets belägenhet har man goda kommunikationsmöjligheter och tar sig lätt ut till utfartslederna och stationsområdet.

Kulas väg 30, Teleborg, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kulas väg 30

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

3 190 000 kr

150 m²

6 rum

414 m² tomt

Välkommen till ett mycket välskött och barnvänligt hörnboende. Här finner man ett boende med välgenomtänkta och praktiska ytor och dessutom en underbar utemiljö med en inglasad altan som vetter mot lummigt skogsparti. Här erbjuds en hemtrevlig bostad med genomgående fina sällskapaytor som kombineras med en stilsäker färgsättning i vilsamma toner. På entréplan finner man ett kök som går i en ljus och harmonisk nyans med avskalad design och lättskötta bänkytor. Det tilltagna vardagsrummet i vinkel går att möblera med både loungemöbel och matsalsmöblemang. Om behovet finns går att det att skapa ett extra sovrum här. Från rummet nås även den inglasade altanen med fina umgängesytor. Vidare finns här en funktionell groventré med ingång till den praktiska tvättstugan samt sovrummet på entréplan. Badrummet på entréplan är utrustat med duschplats. På övre plan finns fyra mysiga sovrum med goda möbleringsalternativ. Från det stora sovrummet nås även den härliga balkongen med utsikt mot den skyddade baksidan. Övre plan har även ett badrum med badkar och en rymlig klädkammare. På Kulas väg 30 bor man på ett attraktivt läge med närhet både till förskolor och skolor med endast ett kortare avstånd till Centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även stora mataffärer, blomsteraffärer, gym och matstället. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort. De erbjuder härliga bad, promenadstråk och cykelleder. Här kan också utövas allt från Padel och tennis till löpning och fågelskådning. Längs de vackra promenadstråken finner man mysiga caféer och utsiktsplatser. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

Björksätravägen 9B, Hovshaga, Växjö kommun

Björksätravägen 9B

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 795 000 kr

72,3 m²

3 rum

4 941 kr/mån

24 827 kr/m²

Välkommen till ett boende som erbjuder stilsäker inredning och lättmöblerade ytor på härliga Hovshaga. Lägenheten genomsyras av en ljus färgsättning och ett vackert ljusinsläpp. Det finns en balkong både på entrésidan och baksidan där man har plats för utemöbler.. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig känsla samtidigt som fönsterpartierna i två väderstreck skänker stort ljusinsläpp. Köket går i vitt med moderna luckor. Över arbetsbänken sitter ett Vitt kakel samt infälld belysning under väggskåpen. Den mysiga matplatsen flödar i ljus och har plats för flera personer. Det trivsamma vardagsrummet har utgång till den härliga balkongen. Hela boendet har ett vackert plankgolv och alla väggar är vitmålade. Det finns två rogivande sovrum men möjlighet till tre samt en separat klädkammare. Det rymliga helkaklade badrummet har en tvättavdelning med tvättbänk samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är belägen i ett lugnt nybyggt område med mysig innergård. Här finns både odlingsmöjligheter och en gemensamhetslokal i form av växthus. Detta blir områdets naturliga mötesplats. Bostadsområdet ligger endast ett stenkast från Hovshaga Centrum och all dess service. Här finns också bra cykelleder och busskommunikationer till centrum.

 • Plus
 • Balkong
Anna Koskulls gata 3E, Välle Broar, Växjö kommun

Anna Koskulls gata 3E

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

3 295 000 kr

121 m²

4 rum

7 353 kr/mån

27 231 kr/m²

Välkommen till Anna Koskulls gata 3E och denna bostadsrättslägenhet om hela 121 kvadratmeter. Här bor man på ett vackert och naturlära läge med ett bekvämt avstånd in till stadskärnan. Lägenheten erbjuder hela två balkonger där man från båda balkongerna kan blicka ut över sjön. Bostaden har en praktisk planlösning där varje rum är väl tilltaget och enkelt att möblera efter tycke och smak. Bostaden har genomgående fina och väl omhändertagna ytskikt och riktigt bra förvaringsmöjligheter då det finns gott om garderober. Rummen är generösa i storlek och luftiga med en vilsam och varm känsla i hela bostaden. Vardagsrummet är generöst till sin storlek och bjuder in det stora sällskapet till samvaro. Från bostadens ena balkong, som är belägen i fritt läge ner mot sjön, har man grönskan och årstidernas färgskiftningar ständigt närvarande. Bostaden har hög standard och präglas av materialval med genomtänkta detaljer. Bostadens kök går i en grå nyans och skapar ett sobert intryck likt resten av lägenheten. Även från detta rum har tillgång till en mysig balkong. Bostadens tre sovrum kan anpassas efter behov och möbleras som antingen sovrum eller till exempel arbetsrum. Lägenhetens sociala och privat ytor kompletteras av två helkaklade badrum varav ett med en praktisk och fullt utrustat tvättavdelning. Området vid Trummens strand är nytt och expansivt med en vacker och inbjudande innergård. Miljön runtomkring erbjuder mängder av aktiviteter för både rekreation och träning. Med sitt attraktiva läge är man granne med Universitetsområdet och har endast ett kortare avstånd till centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, gym och matställen. För den aktive kan man utöva allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Galtövägen 47, Hov, Växjö kommun

Galtövägen 47

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

1 995 000 kr

80 m²

4 rum

5 315 kr/mån

24 938 kr/m²

Här bor man i ett lugnt och skyddat läge på trevliga Hov, med närhet till såväl fina grönområden som storstadspulsen. Tack vara sitt gavelläge och belägenheten i markplan bor man smidigt och bekvämt. Lägenheten erbjuder goda sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Genom kökets öppna disposition med vardagsrummet ges det här möjlighet att umgås mellan rummen för det stora sällskapet. I nära anslutning till både köket och vardagsrummet finns utgången till den stenlagda uteplatsen. Köket är yteffektivt och går i ljusa färger. Framför fönsterpartiet kan man möblera upp med en trivsam matplats. Bostadens alla tre sovrum är rymliga och erbjuder gott om förvaring genom flertalet garderober. De större sovrummet har även en klädkammare att tillgå. Även i hallen finns smart förvaring genom två garderober. Badrummet är funktionellt och har ett stilrent intryck. Här finns en tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, arbetsbänk och torkskåp. Bostaden har även en gäst-toalett som nås från hallen vilket underlättar vardagen. Till bostaden hör även ett stort förråd och en parkeringsplats i carport som ingår i månadsavgiften. Dessutom belägen i stabila Brf Bondegårdsparken med grönskande, barnvänlig utemiljö och riktigt bra gemensamhetsytor för alla boende i området vilket gör boendet attraktivt. På Hov bor man på ett idealiskt läge med knappt två kilometer in till centrum och det mesta inom räckhåll. Tomtabacken som ligger precis intill är en grön oas och som inbjuder till härlig pulkaåkning vintertid. På andra sidan gatan ligger Pilbäckskolan med förskola och grundskola. Utanför bostadsområdet finns en busshållplats bekvämt belägen. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil. Fyllerydsskogen med härliga promenadstigar och vacker natur ligger också i närheten.

 • Uteplats
Hästskovägen 5, Teleborg, Växjö kommun

Hästskovägen 5

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 700 000 kr

130 m²

4 rum

316 m² tomt

Välkommen till en väldisponerad och praktisk villa på Teleborg. Boendet har en smidig carport i anslutning till bostaden och är belägen på en trivsam och lättskött trädgårdstomt. Den avskilda och soliga baksidan bildar en privat miljö för grillkvällar och lek. Det inglasade uterummet ger mervärde åt bostaden och erbjuder fina sällskapsytor såväl ute som inne. Huset är beläget i ett mysigt villaområde med en spännande tomt med gräsytor på både fram- och baksidan. Bostadens carport har bra förrådsutrymmen samt en tillhörande uppfart som ger plats åt flera fordon. Invändigt har huset en effektiv planlösning med flera sovrum och sociala umgängesytor som bjuder in till samvaro. På entréplan finner man bland annat det välutrustade köket och det tilltagna vardagsrummet som har plats för det stora sällskapet. Ytorna flödar i ljus och från vardagsrummet finns utgång till det inglasade uterummet. Den privata sfären finner man på övre plan med rymliga sovrum och ett badrum. På Hästskovägen bor man på ett praktiskt läge med närhet både till förskolor och skolor med närhet till busshållplatser och bra cykelleder in till centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även stora mataffärer, gym och matstället. För den aktive och naturintresserade har man de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön på idealiskt avstånd. Längs vackra promenadstråken finner man Linnés arboretum, mysiga utsiktsplatser och Teleborgs slott som erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

Rundquists väg 40, Vikaholm, Växjö kommun
 • Imorgon kl 12:00

Rundquists väg 40

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 295 000 kr

107,7 m²

4 rum

5 808 kr/mån

21 309 kr/m²

Välkommen till denna bostad belägen på populära Vikaholm. Bostaden är belägen på attraktiv hörntomt och erbjuder ett bekymmersfritt och modernt boende. Den stensatta entrésidan har plats för utemöbler och här kan man njuta av sitt förmiddagskaffe. Här finns även bostadens carport. Trädgården som omgärdar boendet avskärmas med en lummig häck och på baksidan finns det en härlig uteplats med trätrall. Invändigt möts man av ett sobert och stilrent hem med fina materialval. Den välgenomtänkta planlösningen är fördelad på det sociala entréplanet och den privata övervåningen. Materialvalet är modernt och både kök och badrum går i ljusa nyanser. Entréplan erbjuder ett vardagsrum som har plats för både matgrupp och soffgrupp och får ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Härifrån når man baksidan och den trevlig uteplatsen. Köket går i vit färgsättning och i anslutning till köket finns plats för ett större matbord. Badrummet har tvättmöjligheter och nås från bostadens hall. På övre plan finns den privata delen med tre sovrum samt ett badrum med dusch. En praktisk klädkammare erbjuder extra förvaring på samma plan. Vikaholm erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde kan man njuta av lummiga skogar och gångstråk längs Södra Bergundasjön. I området finns många barnvänliga ställen såsom spännande Sagolandet, en utflyktslekplats, och grillplats Vikaholm. Här finns också förskolor, skolor och idrottsaktiviteter på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum. Idealisk bostadsrätt för den som söker ett bekymmersfritt och modernt boende.

 • Plus
 • Uteplats
Trädgårdsgatan 9, Söder, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Trädgårdsgatan 9

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

3 750 000 kr

80,9 m²

3 rum

4 709 kr/mån

46 354 kr/m²

Välkommen till attraktiva Sebohusen beläget på populära och omtyckta Söder. I det mysiga radhuskvarteret finner man dessa charmiga bostäder som karaktäriseras av en inbjudande villakänsla där varje lägenhet har tillgång till en lummig trädgård på baksidan. Bostadens atmosfär präglas av stor frihet som detta omhändertagna och lättskötta boende ger. Utformningen av bostadens väldisponerade kvadratmeter fördelas på tre olika plan som både har en social och privat del och är praktiskt avskilda. Noga utvalda detaljer resulterar i en perfekt kombination av när det nya möter det gamla. Tidsenliga detaljer och charmiga vinklar förstärker känslan i denna bostad. Vardagsrummet med dess vackra öppna spis blir boendets naturliga mötesplats. Från rummet når man det inglasade uterummet och trädgården med sitt tilltagna trätrall. Dessa väl tilltagna umgängesytor blir sommarens favorityta och här blickar man ut över den insynsskyddade trädgården. Det privata övre planet erbjuder två sovrum och ett rymligt badrum. Källarplanet är flexibelt och här finns möjlighet att skapa allrum, kontor eller sovrum, allt utifrån egna önskemål. Sebohusen är en kulturhistoriskt intressant förening med stor gemenskap och stabil ekonomi. Belägen på city- och naturnära Söder med allt inom räckhåll får man det bästa av två världar. Utbudet av kulturella upplevelser och välrenommerade restauranger skapar ett attraktivt läge. För barnfamiljen finns det barnomsorg och barnvänliga aktiviteter i närområdet såsom mysiga lekplatser, Strandbjörket och pulkabacken Kala Höjden. Växjösjön med dess vackra promenadstråk erbjuder fysisk aktivitet med utegym, tennisbanor och simhall. Expansiva stationsområdet bidrar till smidiga och bekväma resmöjligheter både i närområdet och till andra städer.

 • Plus
 • Uteplats
Fornvägen 35, Räppe, Växjö kommun
 • Budgivning pågår

Fornvägen 35

Villa
Räppe, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

2 595 000 kr

116 m²

5 rum

853 m² tomt

Välkommen till Fornvägen 35 och denna enplansvilla om 116 kvadratmeter. Denna villa är är belägen i Räppe med närhet till barnomsorg, idrottsanläggningar och bra cykelvägar utanför dörren. Boendet är beläget i ett trivsamt villakvarter med närhet till allt man behöver. Huset är beläget på en lättskött trädgårdstomt med ytor för både lek och planteringar. På framsidan av huset finns en carport med en tillhörande stor och stenlagd uppfart. Huset karakteriseras av generösa sociala umgängesytor. Det rymliga vardagsrummet flödar av ljus och ligger i anslutning till köket. Den genomtänkta planlösningen erbjuder upp till fyra sovrum. Vidare finns även ett badrum, gäst-toalett samt en tvättstuga med groventré. Perfekt för barnfamiljen som söker ett lättskött hem i ett plan. Vid bostadens carport finns även ett utrymme som lämpar sig utmärkt som tonårs- eller gästrum. Här finns ett mindre pentry samt plats för övrigt möblemang efter behov. Tack vare sitt strategiska läge är det gångavstånd till två badplatser och en mysig bastu vid ån. Den inbjudande naturen lockar alla årstider och det finns grillplatser i närheten. Cykelslingan Växjö runt går utanför bostadsområdet och Öjaby med bad och fritidsaktiviteter ligger nära. Räppe och Bredvik med nytt sportfält, skola och bostäder bidrar till lägets attraktivitet samt närheten till Arenastaden. Det finns fina cykelbanor in till centrum och busshållsplats nere vid stora vägen som har en frekvent tidtabell till både centrum och Småland airport.

Högalundsvägen 85 Ä, null, Alvesta kommun

Högalundsvägen 85 Ä

Lägenhet
Alvesta kommun
Bjurfors Växjö

1 385 000 kr

70,5 m²

3 rum

3 780 kr/mån

19 645 kr/m²

Välkommen till Brf 2.0 beläget ett på det härliga Spåningslanda området i Alvesta . Nu finns det bara en trerummare kvar! I ett lugnt och rofyllt kvarter erbjuds nu dessa stilrena och moderna lägenheter. Bostädernas öppna och ljusa sällskapsytor bjuder in till umgänge med familj och vänner. Samtliga byggnader byggs i två plan och här finner man allt från kvadratsmarta tvårumslägenheter till rymliga fyrarummare. Lägenheterna på första plan har en enskild uteplats medans lägenheterna på övre plan erbjuder väl tilltagna balkonger. Oavsett vilken lägenhet du väljer får du en välplanerad bostad med moderna materialval och en genomgående hög standard. Till varje lägenhet hör även en numrerad parkeringsplats. Här bor man med korta och goda kommunikationsvägar in till Växjö och med en direkt närhet till härlig natur.

 • Uteplats
Segerstadsvägen 66D, Hovshaga, Växjö kommun

Segerstadsvägen 66D

Radhus
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

4 195 000 kr

130 m²

5 rum

295 m² tomt

Välkommen till ett av de populära och energieffektiva radhusen i det nya expansiva området vid Hovshaga centrum. Husets välplanerade ytor erbjuder allt man kan önska sig samtidigt som det är mycket lättskött. Här finns bland annat en stor uteplats på framsidan, en underbar balkong och en praktisk carport direkt utanför dörren. Härlig baksida med stort tralldäck och gräsmatta som angränsar till grönområde. Inredningen och färgsättningen som genomsyrar boendet bjuder på stilfulla och medvetna val som går i harmoniska nyanser. Husets entréplan har en öppen planlösning med fokus på social samvaro. Materialvalen är moderna och det finns gott om plats för både matsalsmöblemang och loungedel. Köket uppmuntrar till inspirerande matlagning och umgängesytorna har alltid plats för familj och vänner. På övre plan finns den privata delen med tre sovrum varav ett med stor klädkammare samt utgång till den härliga balkongen. Allrummet kan göras om till sovrum om önskemål finns. Detta attraktiva boende gör livspusslet enklare tack vare närheten till allt man behöver och minimalt med underhåll. Tiden kan istället ägnas åt familj, vänner och kvalitetstid som gör livet värdefullt. På Hovshaga bor man nära allt en familj kan önska sig. Det barnvänliga området ligger endast en kort promenad till Hovshaga centrum som har vårdcentral, en stor matbutik, postombud, pizzeria och frisör. I anslutning till bostadsområdet finns den stora busshållsplatsen som nyligen byggts ut, den nybyggda och populära lekplatsen Farmen samt trygga och smidiga cykelleder. Det finns både förskolor och grundskolor på nära håll och hela området sjuder av liv och aktivitet. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

Kungsvägen 52, Centrum, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Kungsvägen 52, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Kungsvägen 52, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Kungsvägen 52

Villa
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö

8 250 000 kr

256 m²

3 085 m² tomt

På Kungsvägen 52 endast ett stenkast från Växjös centrumkärna finner man detta sagolika boende. Den generösa tomten i kombination med den lummiga och frodiga trädgården gör den privat och avskild samtidigt som man har hela stadens utbud inom räckhåll. Den anrika byggnaden härstammar från 1700-talet och är gediget uppfört med välbevarade detaljer. Bostaden kan stoltsera med vackert fasadvirke, snickarglädje och spröjs. Interiört syns charmiga detaljer från förr såsom sättugn av gjutjärn, kakelugnar, djupa fönsternischer och synliga takbjälkar. Husens alla rum förmedlar en historisk och gedigen känsla. Trädgården som är inramad av stengärden och häckar, utgör sinnebilden av Småländsk gårdscharm. Förutom en rik och prunkande växtprakt finns vackra sittytor där man kan koppla av från dagens tempo och njuta av den omkringliggande miljön. Här är det endast fantasin som sätter gränserna för vad man kan skapa för hem på denna unika fastighet - välkommen till ett stycke paradis!

 • Premium
Brf Spaden, null, Alvesta kommun
Brf Spaden, null, Alvesta kommun, bild 2
Brf Spaden, null, Alvesta kommun, bild 3

Brf Spaden

Lägenhet
Alvesta kommun
Bjurfors Växjö

2 095 000 kr

126 m²

5 rum

5 199 kr/mån

16 627 kr/m²

Välkommen till Brf Spaden i Alvesta. Det populära och expansiva området Spåningslanda i Alvesta fortsätter nu att växa. Nu saluförs 16 bostadsrätter med en modern arkitektur vilket skapar en elegant och tidlös känsla åt området. Radhusen om cirka 126-127 kvadratmeter har en genomgående hög standard som bidrar till en kvalitetskänsla där man kan njuta av det bekymmersfria boendet som dessa bostadsrätter ger. Här erbjuds lägenheter med många bekvämligheter och stor frihetskänsla där bostadens öppna ytor tillsammans med de stora fönsterpartierna skänker stort ljusinsläpp. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter dina behov och tack vare en gedigen tillvalskatalog kan bostadens skräddarsys efter dina önskemål. Öppna flöden genomsyrar de välplanerade lägenheterna och uppmuntrar till social samvaro med familj och vänner. Uteplatser med tillgång till grönytor och möjlighet att skapa en privat och avskild takterrass skänker stort mervärde åt bostäderna. Till varje bostad hör även en uppfart med plats för flera fordon vilket underlättar vardagsbestyren. I Brf Spaden kombineras en villas alla bekvämligheter med ett lättskött boende som en bostadsrätt ger. Spåningslanda erbjuder vacker natur och spännande promenadstråk. Samtidigt som man bor i ett nytt och gemytligt bostadsområde där man njuta av fin natur är det endast ett stenkast från Alvesta centrum och en kort bilresa in till Växjö. Pris från 2 095 000 kr. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att göra en intresseanmälan.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 20