Vasagatan 35B

Villastaden, Falu kommun Se på karta

5 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5,5 rum
Boarea
167 m²
Balkong
Ja
Våning
1
Byggår
1924
Förening
BRF 34 Daljunkaren i Falun
Om föreningen
Avgift
8 416 kr/mån
Pris/m²
30 838 kr/m²
Antal besök
6 260

VILLASTADEN - EFTERTRAKTAT BOENDE UTÖVER DET VANLIGA !!
Vi erbjuder här en central och unik våning i ett av Faluns vackraste hus!
Ett representativt och tilltalande boende i fint skick med stort livsrum där mycket av den ursprungliga, charmfulla karaktären och atmosfären finns bevarad. Klassiskt och elegant. Lägenheten andas gammeldags charm med sina vackra handgjorda byggnadsdetaljer, spegeldörrar, serveringsgång, öppen spis och kakelugn, vackra parkett- och trägolv, stora och luftiga rum i fil. De höga spröjsade fönstren och den tilltagna takhöjden ger den redan stora bostaden ännu mer ljus och rymd.
Från salongen nås via glasade pardörrar en mycket generös och takad "balkong-terrass" ( ca 15 kvm) med soligt läge och med vy över trädgård och närområde.
Bostaden är bekvämt belägen med ingång på entréplan.
Gemensam, uppvuxen villaträdgård med syrenberså, äppelträd, planteringar, fina stensättningar m m. I fastighetens källarvåning finns en liten spa-avdelning med bubbelbad och gym samt gemensam tvättstuga.
I månadsavgiften ingår "allt" dvs värme, vatten, hushållsel, renhållning, tillgång till Falu Stadsnät samt parkeringsplats i carport.

En fin estetik vilar över den vackra och imponerande fastigheten med dess tidstypiska detaljer och ljusa putsfasad. Fastigheten uppfördes i början av 1920-talet i Nationalromantisk byggnadsstil med visst inslag av 20-talsklassicism och arkitekten var den välrenommerade Stadsarkitekten Klas Boman.

Ett "gyllene läge" - vad annat kan man säga om ett boende med idylliskt läge i lugna villakvarter och bara några minuters gångväg till Faluns affärsgator, tåg- och resecentrum, Falu lasarett m m.

Både det vackra huset i sig och miljön kittlar fantasin - en välplanerad, flexibel och mycket trivsamt bostad där man känner sig hemma på en gång!
EN BOSTAD ATT FYLLA MED LIV OCH LUST, FAMILJ OCH GODA VÄNNER!

KANSKE BOSTADEN NI LÄNGE LETAT EFTER!?

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falun

Kontakta mäklaren

Helena Leonardsson

Svensk Fastighetsförmedling Falun
Mäklare Helena Leonardsson, Svensk Fastighetsförmedling Falun
+46702798011

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.