Svensk Fastighetsförmedling Falun

Svensk Fastighetsförmedling Falun

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Örjesbovägen 2, Grycksbo, Falu kommun
  • Lör 3 aug kl 15:15
Örjesbovägen 2, Grycksbo, Falu kommun, bild 2
Örjesbovägen 2, Grycksbo, Falu kommun, bild 3

Örjesbovägen 2

Villa
Grycksbo, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 995 000 kr
200 m²
6 rum
1 019 m² tomt

STOR FAMILJEVILLA MED MÅNGA MÖJLIGHETER - belägen i populära och naturnära Grycksbo. Praktisk villa med en väldisponerad planlösning som består utav fyra rymliga sovrum på övre plan samt toalettrum. Entréplan består utav stort kök, rymligt badrum med både dusch/ badkar samt tvättavdelning. Vardagsrum med värmande kamin i fil med matrum. Flera bra förvaringsutrymmen. På gårdsplan finns dubbelcarport samt plats för flertal bilar. Härliga gräsytor som inbjuder till grillkvällar, rekreation och lekar. Fiber via Falu Stadsnät och uppvärmning via bergvärme. Många av de större renoveringarna är utförda så som nya VVS ledningar och avloppsrör, renoverat badrum samt kök. Tak bytt 2016. På Örjesbovägen 2 bor ni i ett attraktivt, lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta som behövs i vardagen. Inom kort avstånd finns mataffär, förskolor, skola, vårdcentral, apotek och bibliotek. För idrottsintresserade finns även en fin idrottsplats, fotbollsplan, bandyplan, utegym samt elljusspår. Faluns centrum nås inom ca 10 minuters bilresa, ni kan även ta cykel då det finns fin cykelbana ända in till stan. Även god kommunikation via buss som går ofta. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
Sturegatan 97A, Centralt, Falu kommun
  • Tor 8 aug kl 17:15
Sturegatan 97A, Centralt, Falu kommun, bild 2
Sturegatan 97A, Centralt, Falu kommun, bild 3

Sturegatan 97A

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 995 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/3
6 418 kr/mån
21 923 kr/m²

GENERÖS TRERUMSLÄGENHET MED INGLASAD BALKONG MITT I CITY! Välkomna till denna rymliga trerummare med härlig inglasad balkong. Väl inne i bostaden så ses ett smakfullt renoverat och rymligt kök i öppen planlösning med matplats och hall. Renoverat och helkaklat badrum med tvättmaskin. Dessutom finns en separat WC. Inbjudande och ljust vardagsrum, två sovrum och stor praktisk klädkammare som även kan användas som ett extra rum. Härlig inglasad balkong vid entrén där glaspartierna enkelt kan öppnas upp för att skapa en luftigare miljö - soligt sydvästläge. Lägenheten finns i en välskött och engagerad förening med fina gemenskapsytor där innergården nyligen har renoverats. Här finns fina sittplatser, grillplats, odlingsmöjligheter och en mindre lekpark. Vidare har föreningen en gemensam tvättstuga samt garage med elbilsladdare och spolplats m.m. Ett boende för er som söker trivsel, funktion och det optimala läget! Centralt, men ändå lugnt, läge nära fina promenadstråk vid Faluån, lekpark, tennisbana samt endast ett stenkast bort från alla gågator med butiker och affärer!

  • Premium
  • Balkong
Guldstigen 29B, Galgberget, Falu kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Guldstigen 29B, Galgberget, Falu kommun, bild 2
Guldstigen 29B, Galgberget, Falu kommun, bild 3

Guldstigen 29B

Lägenhet
Galgberget, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 895 000 kr
105 m²
4 rum
7 942 kr/mån
18 048 kr/m²

FINT BOSTADSRÄTTSPARHUS MED STOR HÄRLIG ALTAN OCH EGEN TRÄDGÅRD! Här möts Ni av ett mycket trivsamt boende i 2-plan. Ljust kök med matplats vid trevligt burspråk. Stort vardagsrum med rejäla fönsterpartier. Här finns möjlighet att med enkla medel göra ett extra sovrum. Stort fint renoverat badrum/tvättstuga med klinker och kakel. På övre plan ses två sovrum, allrum med burspråk som för närvarande delvis nyttjas som sovrum samt badrum med badkar. Egen trädgård med stort trädäck med takad del i soligt och skyddat läge. Tillhörande stort förråd i direkt anslutning till entrén. Som medlem i föreningen så ges tillgång till fin samlingslokal med övernattningsmöjlighet samt kök. Kan lånas för t ex barnkalas eller andra aktiviteter. Egen lekplats och grillplats i området. DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR - ett boende med huskänsla och bostadsrättens trygga boendeform! Idylliska Galgberget ligger ca 3 km, på en höjd strax ovanför Falun. Rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus ligger en kort cykeltur bort. Härlig natur med skog och elljusspår finns inpå knuten. Fin cykelväg ner till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Annars går det gott om bussar i området.

  • Premium
Strömvägen 22, Svärdsjö, Falu kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Strömvägen 22, Svärdsjö, Falu kommun, bild 2
Strömvägen 22, Svärdsjö, Falu kommun, bild 3

Strömvägen 22

Villa
Svärdsjö, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 500 000 kr
158 + 150 m²
6 rum
1 760 m² tomt

ETT DRÖMHEM FÖR ER SOM SÖKER ATOMSFÄR OCH KARAKTÄR! Letar ni efter ett hem som erbjuder både atmosfär och karaktär? Då har ni hittat rätt! Detta charmiga hus från tidigt 1900-tal ligger i det eftertraktade och barnvänliga Borgärdet, nära allt ni kan tänkas behöva. Det faluröda huset ligger skyddat och omges av en uppvuxen trädgård som skapar en egen liten värld. Den grusade uppfarten, gräsmattan, flera äppelträd och vackra planteringar bidrar till husets inbjudande karaktär. Här finns flera reträttplatser både i sol och skugga, perfekta för att njuta av trädgårdens frodiga grönska. Invändigt möts ni av ljusa och milda färgval som harmoniserar med klassiska 20-talsdetaljer. Härliga ljusinsläpp, höga tak och fina snickerier ger huset en ljus och luftig känsla. På entréplan finns vardagsrum och matsal i fil, som erbjuder generösa utrymmen för sociala tillställningar och familjemiddagar. Visare ses ett bibliotek med fungerande, stämningsgivande kakelugn. Köket är rymligt och perfekt för matlagning och gemenskap, med access till en solig altan. Innanför köket finns även ett renoverat toalettrum. Den rymliga hallen med en vacker trappa leder till övre plan. På övre plan finns tre sovrum i bra storlek, ett praktiskt allrum med utgång till balkongen och en stor klädkammare som även kan användas som arbetsrum. Ett äldre badrum med access till ett tvättrum kompletterar våningen. Källaren har tvättstuga, matkällare och ett garage, och den oinredda vinden erbjuder enorma möjligheter, här sätter bara er fantasi gränserna. På tomten finns också ett stort garage på ca 60 kvm med fjärrstyrd port, idealiskt för förvaring eller hobbyverksamhet. Husets tydliga influenser av klassisk svensk 20-talsstil, med bland annat kakelugn och bevarade snickerier, skapar en mycket härlig stämning. Den ursprungliga atmosfären har bevarats på ett varsamt sätt, vilket ger huset en tidlös charm. Detta är ett hem för er som söker ett personligt och stämningsfullt boende. Här får ni uppleva en unik kombination av klassiskt och modernt i en harmonisk miljö! Välkommen till Svärdsjö – en pittoresk by med charm och karaktär. Här hittar ni det mesta ni behöver i vardagen. Ett trevligt centrum med mataffär, restaurang, bibliotek, apotek och florist. I Svärdsjö finns även skola (F-9), vårdcentral, bygghandel, bensinstation och mycket mer. Njut av den vackra naturen, fina badplatser, elljusspår och ridhus. För den fiskeintresserade finns möjlighet till fiske bara några minuters promenad bort vid forsen, där även slogbod finns. Till Faluns centrum är det cirka 25 kilometer och det erbjuds bra busskommunikationer. Upptäck det bästa av båda världar i denna genuina by, där varje dag kan bli ett äventyr i natursköna omgivningar. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Peders väg 55, Östra Främby, Falu kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30
Peders väg 55, Östra Främby, Falu kommun, bild 2
Peders väg 55, Östra Främby, Falu kommun, bild 3

Peders väg 55

Lägenhet
Östra Främby, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 750 000 kr
72,5 m²
2 rum
4 900 kr/mån
24 138 kr/m²

BO MED RADHUSKÄNSLA OCH VACKER VY ÖVER SJÖN RUNN ! I omtyckta Östra Främby finner ni denna väldisponerade och smakfullt renoverade bostad med egen entré i markplan och balkong med vacker vy över sjön. Ett boende i 2-plan med egen entré i markplan och kök, vardagsrum, sovrum, badrum och klädkammare på övre plan. Bostaden har en öppen, tilltalande planlösning med köksö som skapar trevligt umgänge. Genomgående renoverat med enhetliga golv, ljusa färgsättningar, påkostat kök från Marbodal (2017) och renoverat badrum med tvättmaskin (2014). Här är det bara att flytta in! Genomgående ljusinsläpp från två olika väderstreck som ger bra ljusinsläpp och extra rymd åt bostaden. Tillhörande separat förråd finns i samma byggnad. Ett perfekt boende för dig som söker något mittemellan hus och lägenhet! Östra Främby är ett lugnt, barnvänligt område med fin omkringmiljö och trevlig strandpromenad intill sjön Runn och in mot centrum, endast en kort promenad på ca 15 min. I närheten finns även Förskola, skola, livsmedelsaffär, pizzeria med mera. Förutom närhet till fina strövområden så finns här flera aktivitetsmöjligheter kring Runn samt Källviksbacken med utförsåkning, ridklubb med eget stall, gräs- och grusplan för fotbollsutövning (på vintern isbana), en hamn för fritidsbåtar med sjösättningsramp samt lekplats mm. Vid det närbelägna Främby udde finns bl.a. restaurang med utsikt över sjön Runn och ett aktivitetscenter med campingplats, badstrand, båtuthyrning osv. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Bergmästaregatan 24A, Centrum, Falu kommun
  • Sön 4 aug kl 16:30
Bergmästaregatan 24A, Centrum, Falu kommun, bild 2
Bergmästaregatan 24A, Centrum, Falu kommun, bild 3

Bergmästaregatan 24A

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
4 185 kr/mån
28 882 kr/m²

STILREN, LJUS OCH PERFEKT PLANERAD! Mer centralt kan du knappast bo! Denna renoverade och välplanerade lägenhet ligger på en av Faluns mest efterfrågade adresser. Alla ytor är smart utnyttjade och bostaden är smakfullt inredd med en sparsmakad stil och delvis öppen planlösning. Ljusa färgval på vägg och enhetliga laminatgolv i alla rum skapar en harmonisk helhet. Stora fönster i två väderstreck ger rikligt med ljus och en känsla av extra rymd. Det rymliga köket är fullt utrustat med moderna vitvaror och har en praktisk köksö. Vardagsrummet är inbjudande, lättmöblerat och rymligt, med gott om plats för både matsalsgrupp och soffgrupp. Härifrån når du balkongen, som är längsgående, har markis och chans till många soltimmar. Njut av det fria läget och utsikten över den gröna, vackert anlagda gården. Lägenheten har två rymliga sovrum, varav ett med en stor, lyxig walk-in-closet. Fräscht badrum med tvättmaskin. Bostaden är belägen i en välskött, stabil HSB-förening med en oslagbar avgift om 4185 kr/månad som inkluderar värme, vatten, bredband, kabel-tv och el-abonnemanget. Som medlem har du tillgång till många fina faciliteter som bl.a. övernattningsrum och bastu. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Falun har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, lasarettet och högskolan. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Hagvägen 11, Falun, Falu kommun
  • Sön 11 aug kl 13:00
Hagvägen 11, Falun, Falu kommun, bild 2
Hagvägen 11, Falun, Falu kommun, bild 3

Hagvägen 11

Villa
Falun, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
4 695 000 kr
145 + 105 m²
5 rum
965 m² tomt

Välplanerad familjevilla med bra läge och hörntomt i omtyckta Haraldsbo. Genomgående fina ytskikt. Fyra sovrum samt ett extra sovrum i det praktiska källarplanet. Trevlig trädgård med växthus, inglasat uterum, pool och spabad. Huset värms upp med fjärrvärme. Varmgarage. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola och förskola. För er som är båtintresserade eller brinner för långfärdsskridskor och älskar naturen ligger detta hus verkligen bra till. Med endast några minuters gångväg nås Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn. Rottnebyskogen med mycket fina promenadstråk och skidspår samt den trevliga badplatsen vid Roxnäs.

  • Premium
Varggårdsvägen 11, Varggården, Falu kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Varggårdsvägen 11, Varggården, Falu kommun, bild 2
Varggårdsvägen 11, Varggården, Falu kommun, bild 3

Varggårdsvägen 11

Villa
Varggården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 995 000 kr
108 + 108 m²
6 rum
1 015 m² tomt

VÄLKOMMEN TILL VILLAIDYLLEN I VARGGÅRDEN! Upptäck det bekväma boendet i ett av Faluns mest attraktiva villaområden, där vardagens alla behov ligger inom bekvämt räckhåll. Omgiven av vacker skog för härliga promenader och ett populärt bad- och fiskeområde vid Stångtjärn med upplysta motionsspår - här finns allt för den naturälskande familjen. Med gångavstånd till förskolor, skola, livsmedelsbutik, pizzeria, utomhusbad och gym, är Varggården perfekt för barnfamiljer. Faluns centrum är bara några minuters bilfärd bort. På Varggårdsvägen 11 presenteras en välskött enplansvilla med praktisk källarvåning, garage och carport. Det ljusa och välkomnande hemmet har en hemtrevlig atmosfär med generösa ljusinsläpp och fina ytor för umgänge. En rymlig hall med kapprum leder till det inbjudande vardagsrummet med stora fönster som öppnar upp mot den insynsskyddade uteplatsen och trädgården. Det renoverade köket bjuder in till gemenskap med vänner och familj vid middagar, med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. På detta plan finns även ett renoverat badrum, separat toalettrum och tre bra sovrum, varav ett med direkt tillgång till trädgården. En trappa ner möts man av en härlig gillestuga med öppen spis, ett stort hobbyrum, wc/duschrum, tvättstuga och extra förvaringsutrymmen - ett perfekt utrymme för avkoppling och hobbies. Den tilltalande trädgårdstomten bjuder på generösa gräsytor för lek och soliga dagar, samt flera trevliga uteplatser för både morgonkaffe och kvällsmiddagar. Fullt med bärbuskar så som hallon, krusbär och röda vinbär. Oslagbart läge mot allmänningen! Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Uteplats
Sara Lisas Väg 52, Lilla Källviken, Falu kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00
Sara Lisas Väg 52, Lilla Källviken, Falu kommun, bild 2
Sara Lisas Väg 52, Lilla Källviken, Falu kommun, bild 3

Sara Lisas Väg 52

Radhus
Lilla Källviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 250 000 kr
122 m²
5 rum
5 541 kr/mån
26 639 kr/m²

NÄSTINTILL NYBYGGT - ett modernt och smakfullt inrett tvåplanshus byggt 2020! På entréplanet möts du av en öppen planlösning där kök och vardagsrum smälter samman och skapar generösa ytor. Vardagsrummet har direkt access till en härlig stensatt uteplats och trädgård. Stora fönsterpartier och genomsikten från entrén till baksidan ger fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av rymd som suddar ut gränserna mellan ute och inne. Entréhallen är välkomnande med yteffektivt förrådsutrymme under trappan samt en praktisk tvättstuga i anslutning till entrén. På övre planet finns tre fina sovrum, ett allrum, ett stilrent helkaklat badrum med badkar samt en klädkammare. En grusad uppfart med carport, elbilsladdare och förråd samt ytterligare en större parkeringsplats för bil, husbil/husvagn eller dylikt gör detta boende praktiskt och bekvämt. Detta är ett optimalt boende för dig som söker nytt och modernt med ett lugnt och familjevänligt läge! Lilla Källviken är en idyllisk och familjevänlig plats cirka 3 km ovanför Falun. Här finns rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus inom en kort cykeltur. Området erbjuder härlig natur med skog och elljusspår precis runt knuten. En fin cykelväg leder ner till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, med Rv50/E16 bara någon minut bort och bussar till Falu centrum som går regelbundet. För dina dagliga behov finns CityGross endast 800 meter bort mot Rv50/E16. I området finns en förskola och grundskola (F-6) i Galgberget, som nås enkelt via gång- och cykelvägar. Närhet till sjön Runn, båthamn, badplats samt rekreation vid Främby udde med alla dess aktiviteter ger ytterligare livskvalitet. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Engelbrektsgatan 20B, Centrum, Falu kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Engelbrektsgatan 20B, Centrum, Falu kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 20B, Centrum, Falu kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 20B

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 295 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/6
1 588 kr/mån
51 800 kr/m²

ETTA PÅ 25 m² MED OSLAGBAR AVGIFT 1588 KR/MÅN. Ta chansen att bo bekvämt och bekymmersfritt i denna nyligen producerade etta! En stilren, yteffektiv och ljus lägenhet med bra planlösning och påkostade materialval. Välplanerade kvadratmeter som erbjuder ett hemtrevligt och funktionellt boende. Här finns ett påkostat badrum med kombinerad tvätt-och torktumlare. Fullt maskinellt utrustat kök med bland annat diskmaskin. Stort allrum i öppen planlösning mot kök med en takhöjd över standard vilket bidrar till härlig rymd och olika möbleringsalternativ. Detta är en perfekt första-lägenhet, pendlar-/ studentlya eller för dig som vill bo funktionellt. Trevlig innergård med plats för grilla, umgås eller koppla av på. I källarplan finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Lägenheten ligger med ett absolut toppläge i centrala stan. Detta innebär löjligt nära till allt du behöver för att både göra vardagslivet lättare och skämmas bort. Här bor du mitt i centrum och på två språng är är du uppe på Lugnets reaktionsområde eller nere vid sjön Tisken på väg runt i skönt joggingtempo.

  • Premium
  • Hiss
Hälsinggårdsvägen 33F, Hälsinggården, Falu kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Hälsinggårdsvägen 33F, Hälsinggården, Falu kommun, bild 2
Hälsinggårdsvägen 33F, Hälsinggården, Falu kommun, bild 3

Hälsinggårdsvägen 33F

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 675 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
6 285 kr/mån
23 264 kr/m²

SMART OCH FUNKTIONELL NYBYGGD TRERUMMARE Välkommen till denna ljusa trerummare, där varje kvadratmeter är genomtänkt för optimal funktion och trivsel. Här erbjuds ett hem med öppna och välplanerade ytor, ljusa färgval och genomgående enhetliga golv. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social atmosfär och inbjuder till umgänge. Köket är utrustat med ljus inredning, generösa arbetsytor och hög funktionalitet. Från det trevliga vardagsrummet når du den stora, soliga balkongen, perfekt för avkoppling med sol från lunch till sen kväll. Bostaden har ett rymligt sovrum, ett stort badrum med tvättmöjligheter och en praktisk klädkammare. Vid entrén möts du av en möblerbar veranda med härlig förmiddagssol. På gården finns en separat förrådsbyggnad med ett stort förråd som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med eluttag finns att hyra. BoKlok är ett smart boendekoncept utvecklat av IKEA och Skanska, som erbjuder välplanerade och multifunktionella hem för alla livets skeden. Här kombineras öppenhet med en tydlig uppdelning mellan gemensamma och privata ytor. Ett drömboende redo för inflyttning! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola (F-9) och gymnasium. För den naturintresserade ligger Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn endast 500 meter bort, perfekt för båtliv och långfärdsskridskor. Rottnebyskogen med vackra promenadstråk och skidspår samt badplatsen och rekreationsområdet vid Roxnäs Udde ligger också i närheten. Promenadavstånd till livsmedelsaffär (Willys), apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzeria och mer. Dessutom nära Regementets handelsplats med ICA Maxi, Plantagen, Rusta, Jysk, ÖB med flera. Busshållplats finns precis över gatan med en restid på mindre än 10 minuter till Falu stadskärna. För den som föredrar att cykla eller promenera finns fina cykel- och gångvägar ända in till centrum. Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare Sandra Daniels på 070-279 83 53 för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Hyttgatan 72C, Centrum, Falu kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Hyttgatan 72C, Centrum, Falu kommun, bild 2
Hyttgatan 72C, Centrum, Falu kommun, bild 3

Hyttgatan 72C

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 250 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/3
4 351 kr/mån
24 457 kr/m²

BO BRA I EFTERTRAKTAD 4:A, MÖJLIG 3:A! Välkommen till denna välplanerade och ljusa bostad belägen i en av Faluns mest eftertraktade föreningar. Med ett centralt läge och en av stadens mest välskötta föreningar får du här en bostad som erbjuder det bästa av två världar: ett tryggt och trivsamt boende med närhet till allt du behöver. Denna generösa lägenhet på 92 m² har allt för ett bekvämt och funktionellt boende. Köket är fullt utrustat och erbjuder en stor matplats för härliga middagar. Två fräscha badrum, varav ett är utrustat med tvättmaskin, gör vardagen smidig och enkel. Tre rymliga sovrum ger plats för hela familjen eller möjlighet att skapa ett hemmakontor. Det stora vardagsrummet är en perfekt plats för umgänge och avkoppling, med utgång till en stor inglasad balkong i soligt läge, där du kan njuta av utsikten över den vackra innergården. Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2015, med ett nytt kök, enhetliga golv, ny el och vitmålade väggar, vilket skapar en modern och fräsch atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en social och inbjudande känsla, och de stora fönstren i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Här bor du med låg boendekostnad – månadsavgiften är endast 4351 kr. Föreningen är välskött och engagerad, vilket garanterar ett tryggt och bekvämt boende. Området erbjuder en kombination av centralt läge och lugn omgivning, med ett parkområde, tennisbana och lekpark i närheten. Dessutom ligger du bara en kort promenad från centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Detta är en unik möjlighet att bo i en välskött och attraktiv förening, med låg avgift, utmärkt läge och en lägenhet som har allt du kan önska. Denna bostad förbereds för försäljning. Lämna en intresseanmälan till ansvarig mäklare för att inte missa ny information och kommande visningsdagar!

  • Premium
  • Balkong
Stapelvägen 3, Korsnäs, Falu kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Stapelvägen 3, Korsnäs, Falu kommun, bild 2
Stapelvägen 3, Korsnäs, Falu kommun, bild 3

Stapelvägen 3

Villa
Korsnäs, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 500 000 kr
112 + 112 m²
5 rum
814 m² tomt

CHARMIGT 50-TALSHUS - som kombinerar klassisk karaktär med moderna uppdateringar! På Stapelvägen 3 välkomnar en trevlig och väldisponerad enplansvilla med praktisk källarvåning om totalt ca 224 kvm fördelade mellan planen 112+112 kvm. Här har många av de större renoveringarna genomförts så som tak, uppvärmning via fjärrvärme samt dränering. Här erbjuds en trivsam och mycket hemtrevlig boendemiljö där entréplan erbjuder hall, kök, badrum, tre sovrum, vardagsrum med burspråk och öppen spis med insats samt ett tv-rum i etage med öppen spis. I källarplan finns ytterligare ett toalettrum, ett mysigt allrum/ gästrum där ni kan njuta framför den fina öppna spisen. Relaxrum med dusch och möjlig bastu samt tvättstuga. Vidare ses ett större rum, kanske ett blivande gästrum/arbetsrum/kontor samt förrådsrum. Praktisk entréhall i källarplan med gott om utrymme för avhängning samt förvaring. Huset har rymliga och ljusa ytor tack vare stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Den vackra trädgården är en oas av lugn och ro! Möjligheter för både odling och avslappning men också för idealisk för sommarens grillkvällar och sköna stunder i solen. Som en extra bonus finns ett mysigt uterum där du kan njuta av trädgården året runt, oavsett väder. Stapelvägen 3 ligger i ett eftertraktat område i Falun, nära både natur och stadens bekvämligheter. Här har du promenadavstånd till skolor, affärer och kollektivtrafik, samtidigt som du har skog och sjön inom räckhåll för friluftsaktiviteter. Gymmet Actic ligger några minuters gångavstånd från fastigheten. Detta hus är idealiskt för familjen som söker ett bekvämt och tilltalande boende med välplanerade utrymmen. Kontakta oss för mer information och boka en visning för att uppleva detta hem på plats. Stapelvägen 3 är redo att välkomna sina nya ägare – kanske är det just ditt drömhem?

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Herrhagsvägen 7A, Herrhagen, Falu kommun
  • Budgivning pågår
Herrhagsvägen 7A, Herrhagen, Falu kommun, bild 2
Herrhagsvägen 7A, Herrhagen, Falu kommun, bild 3

Herrhagsvägen 7A

Lägenhet
Herrhagen, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
925 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 6/8
5 571 kr/mån
10 947 kr/m²

GENERÖS TRERUMMARE MED BALKONG - HÖGT, FRITT LÄGE PÅ VÅNING 6 OCH I HUS MED HISS! Här möts Ni av en välplanerad trerummare med luftigt vardagsrum med direkt access ut till balkongen med eftermiddag/kvällssol. Två bra sovrum, kök med plats för matgrupp samt helkaklat badrum och separat toalettrum. Till lägenheten hör även ett stort och bra förråd samt ett matkällarförråd. Tillgång till garage eller parkeringsplats via separat kö. ETT EFTERTRAKTAT BOENDE MED NÄRHET TILL DET MESTA! Renovering/uppfräschning krävs. Stark doft av tobaksrök. Bo lugnt och trivsamt i populär förening med närhet till allt! Föreningen uppskattas av alla åldrar och har blivit väldigt populär de senaste åren mycket tack vare läget och dess omgivningar. I detta sjönära område är det gott om grönska med fina ytor för både lek, umgänge och avkoppling. På innergården finns flera sittplatser, grillplats, omtyckt och välanvänd boulebana samt lekplats och fotbollsplan. Här finns också livsmedelsbutik, pizzeria och gym. För motionärer finns elljusspåret upp till Stångtjärn med löpslingor och skidspår. Under sommartid är Stångtjärn en populär fiske-och badplats. Här får du det bästa av två världar - närhet till centrum och bussar men ändå med naturen runt hörnet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Liljansvägen 12, Svärdsjö, Falu kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Liljansvägen 12, Svärdsjö, Falu kommun, bild 2
Liljansvägen 12, Svärdsjö, Falu kommun, bild 3

Liljansvägen 12

Villa
Svärdsjö, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 200 000 kr
118 + 88 m²
4 rum
1 384 m² tomt

BO TRIVSAMT PÅ LANDET! Varmt välkommen till Liljansvägen 12 och det perfekta huset för barnfamiljen! Här bor ni i en lantlig idyll med direkt närhet till förskola och skola, fina elljusspår, belyst bandyplan och endast ca 300 meter till trevlig badplats. Till Svärdsjös centrum är det endast ca 3 km, där finns det mesta som behövs i vardagen, mataffär, restaurang, bibliotek, apotek, vårdcentral, gym, skolor mm. Ett stenkast från fastigheten finns bra bussförbindelser och Faluns centrum nås inom ca 20 minuters bilresa. Mycket trevlig fastighet med härliga umgängesytor både inom- och utomhus. Villan som är belägen på hörntomt ramas in av fina gräsytor, tre äldre härbren och en inbjudande stor altan i soligt läge. Hemmet genomsyras av en trivsam och ljus atmosfär och inger en varm och hemtrevlig känsla. Stort- inbjudande kök med centralt placerad eldstad samt med öppen planlösning mot det tilltalande vardagsrummet med fint ryggåstak. Från vardagsrummet nås den inglasade altanen och det stora soldäcket med gott om plats för både lounchgrupp, solstolar och grillen. Vidare finns tre bra sovrum och ett snyggt badrum. I källarplan erbjuds garage, tvättstuga, flertal förrådsrum samt ett äldre duschrum. Från entréhallen nås trappan som leder upp till ett stort golvat vindsutrymme. Bostaden värms upp via bergvärme. Vill man även elda med ved så finns en full fungerande vedpanna. Nyinstallerade solpaneler bidrar ytterligare till låga driftkostnader. Bo med tilltalande läge, härliga omgivningar och med närhet till det mesta som behövs i vardagen!

  • Premium
Holmvägen 26, Falun, Falu kommun
Holmvägen 26, Falun, Falu kommun, bild 2
Holmvägen 26, Falun, Falu kommun, bild 3

Holmvägen 26

Villa
Falun, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
4 200 000 kr
153 + 151 m²
4 rum
2 670 m² tomt

Vackert beläget boende i natursköna Hosjöholmen! Mycket välplanerad enplansvilla med källare som ger plats åt den större familjen. Här bor man med lantligt läge men endast 10 km från centrala Falun. Entréplanet erbjuder vardagsrum och kök med öppen planlösning och stora fönsterpartier som ger både ljus och rymd. Från vardagsrummet tar du dig vidaretill den fina uteplatsen i sydvästligt läge. Vidare finns på detta plan tre bra sovrum ett helkaklat badrum samt ett separat wc. I det fina källarplanet finner du bl.a. en gillestuga med öppen spis, ett fint allrum/gästrum, badrum med bastu (renoverat 2019) samt generöst med praktiska förvaringsutrymmen. Bostaden värms upp med bergvärme. På tomten om ca 2 600 kvm finns förutom bostadshuset även uppfört et fristående garage samt en förrådsbyggnad. Direkt närhet till elljusspår. En kort promenad till badplats och ca 3 km till Hosjö centrum med mataffär, skola, förskola pizzeria m.m. Välkommen på visning!

  • Premium
Britsarvsvägen 9B, Britsarvet, Falu kommun

Britsarvsvägen 9B

Lägenhet
Britsarvet, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/4
4 149 kr/mån
25 833 kr/m²

FIN TVÅA I CENTRUMNÄRA OCH NATURSKÖNA BRITSARVET! Denna tvårumslägenhet är fördelad på 54 m² och består utav renoverat kök med burspråk, helkaklat badrum med tvättmaskin, sovrum med bra klädförvaring och fint vardagsrum med möjlighet till både soffgrupp och matsalsbord. Optimal planerad planlösning med stora, nya fönsterpartier i två olika väderstreck, generös takhöjd, ljusa kulörer och en trivsam "runt-gående" planlösning. Rymlig, solig balkong i högt fritt soligt läge för avkopplande vår- och sommardagar. Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats! Här bor du med låg månadsavgift 4149 kr som inkluderar värme, vatten, internet (100 Mbt) och el-abonnemang. På denna adress får du närhet till det mesta - vattnet, parkerna, kulturen, stadspulsen och ett gott utbud av matbutiker. Endast en kort promenad bort genom kulturkvarteret Östanfors når du centrum med restauranger, kaféer och breda utbud av shopping. I Britsarvet finns ett eget centrum med livsmedelsaffärer, restaurang, gym och vårdcentral. Ett stenkast från bostaden ligger Kålgården med skön naturmiljö och motionsmöjligheter runt sjökanten, löparspår, utomhusgym, badplats, parkområde, minigolfbana och vacker natur. Närhet även till Lugnets rekreationsområde, Högskolan Dalarna och lasarettet. Här bor du med närhet till allt som gör vardagslivet lättare!

  • Plus
  • Balkong
Industrivägen 4, Svärdsjö, Falu kommun

Industrivägen 4

Villa
Svärdsjö, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 695 000 kr
130 + 30 m²
5 rum
9 732 m² tomt

En mycket trevlig gård mitt i byn med gångavstånd till allt Svärdsjö har att erbjuda! Bostadshuset är byggt i början 1900-tal och innefattar 5 rok fördelat på ca 130 kvm. Entréplan erbjuder ett lantligt kök med vedspis, trevligt matrum och ett vardagsrum med öppen spis. Vidare finns på detta plan ett bra sovrum samt ett wc. En trappa upp finns två stora sovrum samt ett mindre. Badrum med wc/dusch. Praktiskt källarplan med tvättstuga och förvaringsutrymmen. Bostadshuset värms upp via bergvärme. Charmig och varmbonad gäststuga om ca 45 kvm. Passar utmärk till just en gäststuga men likväl till den egna verksamheten. På den stora tomten om nästan 10 000 kvm finns också uppfört flertalet ekonomibyggnader som ger mängder av möjligheter. Idag används dessa främst till garage och förvaring. I Svärdsjö hittar ni det mesta man kan behöva i vardagen. Inom nära avstånd finns matbutik, restaurang, pizzeria, bibliotek, apotek, butiker mm. Likaså skola (åk 1-9), förskola, dagisverksamhet samt vårdcentral. Runt om finns gott om vacker natur, idylliska promenadstråk, många fina badplatser, elljusspår och mycket mer. På vintern finns närhet till flera olika längdskidspår. Till Faluns centrum tar det ca 25 minuter med bil och det erbjuds också bra med busskommunikationer. Här bor man lantligt men ändå mitt i byn.

  • Plus
Stora Risö 13, Stora Risö, Falu kommun
Stora Risö 13, Stora Risö, Falu kommun, bild 2
Stora Risö 13, Stora Risö, Falu kommun, bild 3

Stora Risö 13

Fritidshus
Stora Risö, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 500 000 kr
4 040 m² tomt

STORA RISÖ - I FALUNS EGNA SKÄRGÅRDSSJÖ RUNN - FRITIDSFASTIGHET SOM GER EN UPPLEVELSE ÅRET OM Unikt tillfälle! Vilken möjlighet att förvärva denna fantastiska fastighet och hinna njuta av den redan i sommar! Här blir man lätt förälskad av den fantastiska miljön, naturens magi och den underbara utsiktsvyn. Med ett högt- fint läge och stor strandtomt i härligt söderläge välkomnar Stora Risö 13! På fastigheten om ca 4 040 kvm finns två enkla stugor, en förrådsbyggnad samt utedass. Den inre stugan är byggd runt 2005 och är ca 15 kvm. Där finns EL installerat, ett mindre pentry samt indraget sommarvatten. Den främre stugan är i äldre skick och i behov av renovering. Förrådet och utedasset byggdes runt 2010. Härlig strandremsa med klippor, badplats och brygga. Här njuter man av lata dagar, härliga bad och roliga vattenaktiviteter. Sjön Runn är en mycket attraktiv båtsjö med mer än 100 öar som inbjuder till en härlig skärgårdskänsla. Här erbjuds många fina aktiviteter året om. På vinterhalvåret plogas det upp långa skridskobanor och dras skidspår som inbjuder till sköna långturer. EN PLATS ATT LÄNGTA TILL!

  • Premium
Sturegatan 24, Elsborg, Falu kommun
Sturegatan 24, Elsborg, Falu kommun, bild 2
Sturegatan 24, Elsborg, Falu kommun, bild 3

Sturegatan 24

Villa
Elsborg, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 595 000 kr
211 + 102 m²
8 rum
949 m² tomt

NYTT LÄGRE PRIS! I hjärtat av Elsborg, närmare bestämt på Sturegatan 24 förmedlar vi nu en stor och trivsam familjevilla med stor potential. Fastigheten är på sina håll och kanter i behov av renovering men tidigt under besöket är det lätt att falla för den generösa takhöjden och vackra arkitektur som utspelar sig här. Känslan är gedigen och kanske blir detta ert kommande toppenboende med vackra trägolv och generösa ytor på nästintill samtliga delar. Lägg därtill att huset har möjlighet till uthyrning med hyresintäkter för ett billigare boende eller kanske generationsboende tack vare kök och badrum på båda bostadsplanen. Innanför ytterdörren möts vi av en hall med trapphus som tar oss till husets samtliga våningar. Entréplan består av ett stort vardagsrum som gränsar av mot ett matrum. På detta plan finner vi även två sovrum samt ett badrum och kök. Tar vi en trappa upp så slås vi tidigt av den storlek och rymd som detta hus erbjuder. På detta plan väntar ytterligare tre sovrum samt ett stort vardagsrum och kök samt badrum. Källarplanet består av förvaringsutrymmen, fjärrvärmecentral, garage samt mkt mer. Elsborg som är idag en av Faluns bäst bevarade stadsdelar med bebyggelse från 1600-talet. I den gemytliga, gruvliga miljön upplever du Faluns kulturarv genom klassiska röda trähus, trånga gränder och trivsamma små gröna oaser. Runt hörnet finns restauranger, gym, konditori och ett antal butiker och på några promenadminuter når du Faluns affärskvarter och till Faluns centralstation.

  • Premium
Övertänger 160, Övertänger, Falu kommun
Övertänger 160, Övertänger, Falu kommun, bild 2
Övertänger 160, Övertänger, Falu kommun, bild 3

Övertänger 160

Övrigt
Övertänger, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 475 000 kr
11 rum
5 421 m² tomt

Drömmer du om att bedriva din egna campingverksamhet med sjötomt? Nu ges möjligheten att förvärva Tängerdalens camping som ligger i ett härligt och naturskönt läge. Här har den gamla skolan byggts om till två bostäder samt cafédel med välutrustat kök och tilltagna sällskapsytor. Perfekt för er som vill bo intill verksamheten eller för er som söker ett generationsboende. På fastigheten finns även en uthyrningslänga/servicehus med tre rum som kan hyras ut samt ett gemensamt kök. På innergården finns 24 st ställplatser med och utan el. Längst ner på fastigheten finns en badstrand med brygga och bastu för campingens gäster. Här kan gästerna även hyra sin egna sup-bräda eller kajak för att på egen hand utforska vackra sjön Tängran. För mer info kan ni besöka: https://tangerdalens-camping--cafe.webnode.se/. Välkommen att besöka denna natursköna camping i sommar! Låt er fantasi flöda och känn utvecklingspotentialen för detta fantastiska ställe!

  • Premium
Svärdsjögatan 5B, Centralt, Falu kommun
  • Tis 6 aug kl 17:30
Svärdsjögatan 5B, Centralt, Falu kommun, bild 2
Svärdsjögatan 5B, Centralt, Falu kommun, bild 3

Svärdsjögatan 5B

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 195 000 kr
119 m²
4 rum
6 798 kr/mån
18 445 kr/m²

UNIK LÄGENHET MED CENTRALT LÄGE OCH EGEN ENTRÉ I MYCKET VÄLSKÖTT FÖRENING. Helt genomgående ombygg och renoverad bostad 2019. Lägenheten består av en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder genom skjutdörrsparti, generöst kök med stora arbetsytor, rymligt skafferi/förråd, trivsam köksö och plats för större matbord. Vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Master bedroom med lyxig walk-in-closet, ett sovrum med plats för större säng och nattduksbord, två mindre sovrum/kontor med plats för enkelsäng. Rymligt och mycket smakfullt badrum med inglasad bastu, spotlights i tak, dubbla duschar, dubbla handfat, wc, tvättmaskin och torktumlare. Separat gästtoalett. Praktisk appstyrd belysning. Uteplats både vid entrén och mot innergården. Bra avgift, 6 798 kr där ALLT är inräknat såsom värme, vatten, hushållsel, bredband, tv-utbudet och br-tillägg! Mycket välskött bostadsrättsförening där du som medlem har tillgång till bland annat träningsrum, övernattningsrum och tvättstuga. Trivsam innergård med gemensamma uteplatser, prefekt för härliga grillkvällar samt en skön plats att avnjuta solens strålar på. Här har vi ett hem som inbringar lugn mitt i staden på en av Faluns absolut bästa adresser med endast ett stenkast till resecentrum, lasarettet, butiker, restauranger och kaféer.

  • Premium
  • Uteplats
Guldstigen 11, Galgberget, Falu kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Guldstigen 11

Lägenhet
Galgberget, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 695 000 kr
95 m²
4 rum
7 777 kr/mån
17 842 kr/m²

FAMILJEVÄNLIGT BOENDE PÅ IDYLLISKA GALGBERGET! Välplanerat, fristående bostadsrättshus i två plan med lagom stor trädgård och insynsskyddad, takad uteplats i soligt läge. Entréplanet bjuder på ett kök och matplats i trivsamt burspråk, vardagsrum med fönster i tre väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Rymligt fönsterförsett badrum med tvättavdelning. Övre planet rymmer tre bra sovrum, möblerbar hall och ytterligare ett badrum med badkar. Härlig takad uteplats samt ytterligare en stensatt uteplats. Liten gräsmatta som omgärdas av insynsskyddade buskage. Till bostaden finns även två rymliga förråd. Som medlem i föreningen så ges tillgång till fin samlingslokal med övernattningsmöjlighet samt kök. Kan lånas för t ex barnkalas eller andra aktiviteter. Egen lekplats och grillplats i området. Ett bekvämt och bra boende med huskänsla och med bostadsrättens trygga boendeform! Idylliska Galgberget ligger ca 3 km, på en höjd strax ovanför Falun. Rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus ligger en kort cykeltur bort. Härlig natur med skog och elljusspår finns inpå knuten. Fin cykelväg ner till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Annars går det gott om bussar i området.

  • Plus
  • Uteplats
Stigaregatan 9A, Centrum/ Dikmanska Gården, Falu kommun
Stigaregatan 9A, Centrum/ Dikmanska Gården, Falu kommun, bild 2
Stigaregatan 9A, Centrum/ Dikmanska Gården, Falu kommun, bild 3

Stigaregatan 9A

Lägenhet
Centrum/ Dikmanska Gården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 495 000 kr
113 m²
3 rum
vån 1
5 981 kr/mån
30 929 kr/m²

ETT HEM UTÖVER DET VANLIGA SOM MÅSTE UPPLEVAS! Välkommen till en unik möjlighet att förvärva ett kulturarv fullt av charm, karaktär och tidtypiska detaljer. Redan vid första klivet in i hallen, infinner sig känslan - här vill jag bo! Bostaden disponerar ett hemtrevligt kök, både badrum och gästtoalett, vardagsrum med en stämningsgivande, fungerande öppen spis – perfekt för mysiga höst- och vinterkvällar. Stort harmoniskt sovrum med klädkammare, gästrum om ca 9 kvm, perfekt som arbetsrum/barnrum. Ett extra sällskapsrum som erbjuder plats för större samvaro och sociala tillställningar. En mysig, inredd balkong med utsikt över takåsar adderar till hemkänslan. Bra förvaring finns i lägenheten via förråd samt en sidovind. På denna plats sammanflätas historisk charm och nutida stil i en idyllisk förening. En lugn gårdsmiljö med ett utmärkt läge i trevliga kvarter – en oas mitt i centrala Falun! Här är det bara att flytta in. Missa inte chansen att uppleva detta hem som verkligen står ut från mängden. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Sturegatan 99A, Centrum, Falu kommun
Sturegatan 99A, Centrum, Falu kommun, bild 2
Sturegatan 99A, Centrum, Falu kommun, bild 3

Sturegatan 99A

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 495 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3/3
7 276 kr/mån
25 202 kr/m²

UNIK FYRARUMMARE I ABSOLUT TOPPSKICK MED ETT FANTASTISKT HÖRNLÄGE! UTSIKT MOT FALU STAD, LUGNETS HOPPBACKAR OCH SPIRANDE KYRKTORN! Genomgående renoverad år 2024 stor fyrarummare om nästan 100 kvm med ett rymligt sobert kök med köksö och matplats med plats för hela familjen. Stort smakfullt badrum med praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt separat gästtoalett. Lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. Tre bra sovrum samt en stor praktisk klädkammare. Generös, inglasat uterum i anslutning till entrén där du kan skapa din egna sköna utemiljö. I källarplan finns gemensam tvättstuga, förråd samt garage med tvätthall. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Falun har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker, nära Faluån med fina promenadstråk och lugnande miljö. EN BOSTAD DÄR DET BARA ÄR ATT FLYTTA IN!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 60