Svensk Fastighetsförmedling Falun

Svensk Fastighetsförmedling Falun

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trotzgatan 50A, Centralt, Falu kommun
  • Tis 26 mar kl 17:00
Trotzgatan 50A, Centralt, Falu kommun, bild 2
Trotzgatan 50A, Centralt, Falu kommun, bild 3

Trotzgatan 50A

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 695 000 kr
52 m²
2 rum
3 931 kr/mån
32 596 kr/m²

TOPPENFINT HEM MED ATTRAKTIVT LÄGE! Flytta in och njut av denna mycket tilltalande bostad - centralt belägen - i sekelskifteshus. Här erbjuds många bekvämligheter som bl.a. att bo på entréplan med egen veranda, tillhörande parkeringsplats med elbilsladdare och uttag för motorvärmare samt att interiört är allt från 2017. En mycket trivsam bostad med väldisponerade ytor, generös takhöjd, genomgående ljusa färgval och enhetliga parkettgolv. Fina ljusinsläpp från stora fönsterpartier, öppna ytor mellan vardagsrum och kök vilket skapar härliga umgängesytor. Smakfullt kök med ljus inredning, goda arbetsytor och hög funktionalitet. Trevligt sovrum med inbyggda garderober. Fräscht badrum med skön golvvärme och tvättavdelning. Vidare ses ett trevligt sovrum samt en välkomnande entréhall. Tillhörande förråd finns på gården. Här bor du i en trevlig och välskött bostadsrättsförening med närhet till det mesta - parkerna, kulturen och stadspulsen. Endast en kort promenad bort når du centrum med restauranger, kaféer och breda utbud av shopping. Närhet även Kålgården med skön naturmiljö och motionsmöjligheter runt sjökanten. Varmt välkomna på visning! .

  • Premium
  • Uteplats
Trotzgatan 55, Östanfors, Falu kommun
  • Sön 24 mar kl 10:30
Trotzgatan 55, Östanfors, Falu kommun, bild 2
Trotzgatan 55, Östanfors, Falu kommun, bild 3

Trotzgatan 55

Lägenhet
Östanfors, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 450 000 kr
119 m²
4 rum
vån 1/2
7 022 kr/mån
28 992 kr/m²

Ett boende att längta hem till - tilltalande miljö i fina, charmiga gamla kulturkvarter! Bekvämt belägen endast en halv trappa upp, i ett charmfullt tvåvåningshus uppfört tidigt 1900-tal ligger denna trevliga fyrarummare med egen uteplats. Huset har på senare år rustats upp till dagens moderna standard, men husets själ och den gemytliga atmosfären har inte slarvats bort. Fritt läge med härlig utsiktsvy över hustaken och upp mot Stora Kopparbergs kyrka, Kyrkbacken/Lustigknopp. Lägenheten har höga, vackra fönster med ett fint ljusinsläpp från flera väderstreck. Genomgående ljusa färgval. Högt i tak. Stämningsfull och fint murad öppen spis att njuta vid kulna höst- och vinterkvällar. Generöst, fint disponerat kök med stort, vackert burspråk samt med vedspis. Från burspråket har man en härlig vy över den grönskande omkringmiljön och gården - här kan man följa årstidernas vandring över året. Rymlig matplats, tre fina sovrum där möjlighet finns att dela av ena sovrummet för att bilda ett fjärde sovrum och två rymliga helkaklade badrum. Fint anlagd trädgård med gräsmatta, vackra planteringar, grusade gångar samt en stor stensatt uteplats som hör till denna lägenhet. Egen parkering ingår i månadsavgiften. Nästan som att bo i "eget hus med trädgård"! KANSKE ÄR DET BOSTADEN NI LÄNGE LETAT EFTER!?

  • Premium
  • Uteplats
Verkstadsvägen 6C, Hälsinggården, Falu kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Verkstadsvägen 6C, Hälsinggården, Falu kommun, bild 2
Verkstadsvägen 6C, Hälsinggården, Falu kommun, bild 3

Verkstadsvägen 6C

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 095 000 kr
55,3 m²
2 rum
vån 3/3
3 145 kr/mån
19 801 kr/m²

PERFEKT TVÅRUMMARE MED POTENTIAL OCH STOR INGLASAD BALKONG! En genomgående ljus, tilltalande lägenhet med smart planlösning som utnyttjar ytorna på bästa sätt. Kök med plats för matbord, stor inglasad balkong om nästintill 10 kvm, lättmöblerat vardagsrum, klädkammare, stamrenoverat badrum och bra sovrum. Rikligt ljusinsläpp från de rejäla fönsterpartierna förstärker bostadens trivsamma känsla. Som medlem i Brf Tallhöjden får du tillgång till bland annat övernattningslägenhet, bastu med relaxavdelning samt tvättstuga. Bostaden är belägen i ett expansivt område i välskött förening med förmånlig månadsavgift. För dig som gillar naturen ligger sjön Runn alldeles i närheten. Här ges möjlighet till långa promenader, bad, långfärdsskridskor eller diverse andra utomhusaktiviteter. Goda kommunikationer samt inte mer än ca 10 min bilfärd till Falu centrum! Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Stora Risö 13, Stora Risö, Falu kommun
Stora Risö 13, Stora Risö, Falu kommun, bild 2
Stora Risö 13, Stora Risö, Falu kommun, bild 3

Stora Risö 13

Fritidshus
Stora Risö, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 500 000 kr
4 040 m² tomt

STORA RISÖ - I FALUNS EGNA SKÄRGÅRDSSJÖ RUNN - FRITIDSFASTIGHET SOM GER EN UPPLEVELSE ÅRET OM Unikt tillfälle! Vilken möjlighet att förvärva denna fantastiska fastighet och hinna njuta av den redan till sommaren! Här blir man lätt förälskad av den fantastiska miljön, naturens magi och den underbara utsiktsvyn. Med ett högt- fint läge och stor strandtomt i härligt söderläge välkomnar Stora Risö 13! På fastigheten om ca 4 040 kvm finns två enkla stugor, en förrådsbyggnad samt utedass. I en av stugorna om ca 15 kvm är EL installerat samt sommarvatten. Härlig strandremsa med klippor, badplats och brygga. Här njuter man av lata dagar, härliga bad och roliga vattenaktiviteter. Sjön Runn är en mycket attraktiv båtsjö med mer än 100 öar som inbjuder till en härlig skärgårdskänsla. Här erbjuds många fina aktiviteter året om. På vinterhalvåret plogas det upp långa skridskobanor och dras skidspår som inbjuder till sköna långturer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar! EN PLATS ATT LÄNGTA TILL!

  • Premium
Zinkstigen 3D, Galgberget, Falu kommun
  • Sön 24 mar kl 16:30

Zinkstigen 3D

Lägenhet
Galgberget, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 475 000 kr
67 m²
2 rum
4 775 kr/mån
22 015 kr/m²

TVÅA I MARKPLAN MED STOR UTEPLATS! Flytta in och njut av denna fina tvårummare, belägen på en eftertraktad adress i ett lugnt och familjevänligt område. Zinkstigen 3D välkomnar till ett trevligt boende i markplan med stor härlig uteplats i soligt läge. Renoverat kök med ljus inredning, goda arbetsytor och hög funktionalitet. Rejält vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till uteplatsen. Rymligt badrum med badkar och tvättmaskin. Trivsamt sovrum samt stort förråd/klädkammare. Till lägenheten hör även ett förråd som ligger i separat byggnad. Ett mycket bekvämt boende med endast ca tre kilometer till Faluns centrum och närhet till bl.a. golfbana, elljusspår, fotbollsplaner, förskola, skola och fin skog med rekreationsmöjligheter året om. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, Rv50/E16 ligger bara någon minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Handla mat och andra förnödenheter kan man med fördel göra på CityGross ca 1 kilometer meter från området mot Rv50/E16. Förskola och Grundskola F-6 finns i området. Närhet även till sjön Runn, båthamn, badplats samt rekreation vid Främby udde med alla dess aktiviteter. FÖR DIG SOM VILL BO BRA MED NÄRHET TILL DET MESTA OCH HA EN AKTIV FRITID ÅRET RUNT!

  • Plus
  • Uteplats
Hedgårdarna 212, Hedgårdarna, Falu kommun
  • Sön 24 mar kl 13:30
Hedgårdarna 212, Hedgårdarna, Falu kommun, bild 2
Hedgårdarna 212, Hedgårdarna, Falu kommun, bild 3

Hedgårdarna 212

Villa
Hedgårdarna, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 225 000 kr
149 + 44 m²
4 rum

Drömmer Ni om att flytta ut på landet? Nu finns chansen att förvärva en mindre gård med vackert läge invid sjön Björkan i Enviken. Påkostat och renoverat bostadshus med angränsande betesmark som ger möjlighet till enklare djurhållning. Här finns en ladugårdsbyggnad, fårhus, såghus och gott om förvaringsutrymmen. Som ägare till denna gård har Ni även ca 2 ha skogsmark samt en egen bit mark med strandtomt för svalkande bad eller en tur med ekan. Charmigt bostadshus som under de tio senaste åren byggts till och totalrenoverats på ett mycket smakfullt vis. Entréplanet består av en välkomnande hall med god plats för ytterkläderna och ett rymligt, helkaklat badrum med badkar. Vidare finns på detta plan ett stort, härligt kök med vackert trägolv, stort skafferi, värmande braskamin, gott om bänkar/förvaring samt matplats för det större sällskapet. Vardagsrum med trägolv och plats för tv-soffan. En trappa upp möts man av ett stort allrum med öppen spis samt två stora sovrum. Här finns också gott om förvaringsutrymme i sidovindarna. Detta våningsplanplan bör vid behov med enkelhet kunna ge plats för ett tredje sovrum. En halvtrappa ned från entréplanet finns ett helkaklat utrymme med wc/dusch och tvättstuga, pannrum samt groventré. Under huset finns även en jordkällare. Bostadshuset värms upp med jordvärme. Intill bostadshuset finns uppfört en gästhusbyggnad samt en fin varmbonad friggebod med gästrum. Hedgårdarna är beläget i Enviken ca 3 mil från Falu centrum. Hedgårdarna har en fin naturmiljö med skog, natur och badplatser. Från fastigheten är det ca 2 km in till Envikens centrum, Rönndalen, som erbjuder allt du behöver i vardagen - skola F-6, livsmedelsaffär, gym och idrottshall, café, pizzeria, bensinmack och för ett aktivt liv så erbjuds även ishockeyplan, fotbollsplan och elljusspår.

  • Premium
Linnévägen 23B, Lustigknopp, Falu kommun

Linnévägen 23B

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 775 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
3 803 kr/mån
27 734 kr/m²

VÄLRENOVERAD HÖRNLÄGENHET MED UTEPLATS! Välkommen hem till detta drömboende som överträffar det mesta! Ljust, fint renoverat hem som präglas av välplanerad, generös planlösning och en härlig hemtrevlig känsla. Kök med rymlig matplats och utgång till uteplats, stilrent badrum, rejält sovrum och trivsamt vardagsrum. Genomgående, påkostade materialval och smakfull färgsättning i alla rum. Rikligt ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck som förstärker hemmets trivsamma atmosfär. Denna bostad är bekvämt belägen i markplan med uteplats, som ger chans till många soltimmar och vacker vy över området. Här når du bekvämt från lägenheten både garaget, förråd och tvättstugan. Förmånlig avgift om 3 803 kr som inkluderar värme, vatten, br-tillägg och kabel-tv. För dig som har bil finns garageplats att hyra. Här kan du leva ett bekvämt och aktivt liv då området Lustigknopp, (som kallas "Knoppen") ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat. Det högt belägna och parkliknande området gör området rofyllt och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten.

  • Uteplats
  • Hiss
Främby Udde 20 (Stuga 10), Främby Udde, Falu kommun
  • Ons 27 mar kl 16:00
Främby Udde 20 (Stuga 10), Främby Udde, Falu kommun, bild 2
Främby Udde 20 (Stuga 10), Främby Udde, Falu kommun, bild 3

Främby Udde 20 (Stuga 10)

Lägenhet
Främby Udde, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 200 000 kr
24,5 m²
3 rum
2 550 kr/mån
48 980 kr/m²

BR-STUGA MED FANTASTISKT LÄGE VID FALUNS POPULÄRA "SKÄRGÅRDSSJÖ" RUNN! Här är det lätt att bli tilltalad av miljön och det unika, härliga läget - en plats som ger en upplevelse året om! För er som drömmer om att äga en stuga med direkt närhet till strand och sjö. Passar för den som uppskattar närheten till vatten med dess aktiviteter sommar som vinter och möjligheten att ha den egna båten nära, men vill slippa den regelbundna tillsynen av stugan. Konceptet bygger på att stugan hyrs ut när du själv inte bor - Ger hyresintäkter som täcker finansieringen och ger avkastning på ditt köp! 5 bäddar med två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med våningssängar. Genomgående smakfullt inrett med bra standard. Stugan är fullt möblerad och utrustat med allt vad man kan behöva. Detta ingår i köp. Med bekväm närhet till Falu stadskärna, fantastiskt läge och utsikt över skärgårdssjön Runn ligger dessa trivsamma och optimalt planerade fritidshus. Området och anläggningen ger fantastiska möjligheter till en rik och aktiv fritid. Båtplats, badstrand och bastu m m . Vintertid är Runn ett paradis för skridskoåkare - Udden är dessutom den perfekta start- och pausplatsen både sommar som vinter. Den stora "grosshandlarvillan" Villa Herdin där restaurangen/serveringen är belägen finns också möjlighet till konferens, middagar i stora sällskap och bröllop. Konceptet innebär bland annat att stugan används för uthyrning när du som ägare inte bokat den för egen vistelse i bokningssystemet, vilket ger dig en hyresintäkt som väl bidrar till finansieringen av ditt köp. Hyresintäkterna för stugorna har genom åren varit mycket goda. Som ägare har du ett eget logg-in på en bokningssida. Där blockerar du de perioder du själv vistas i stugan. Bostadsrättsföreningen äger marken och svarar för yttre underhåll. Medlemmarna ansvarar för det inre underhållet. Föreningen driver uthyrningen i egen regi med en service- och uthyrningsenhet som ansvarar för hela området. Uthyrningsenheten servar dig med uthyrningen, nyckelutlämning, städning, avsyning och enklare reparationer m m. Skärgårdssjön Runn och Främby Udde har skaffat sig en plats på kartan internationellt - populärt resmål för turister från bland annat Tyskland och Holland. LÄGET ÄR EN UPPLEVELSE ÅRET OM!! FRITIDSHUS SOM PASSAR BÅDE FÖR BARNFAMILJEN OCH LIVSNJUTAREN!

  • Premium
  • Uteplats
Lustigknoppsvägen 1A, Lustigknopp, Falu kommun
Lustigknoppsvägen 1A, Lustigknopp, Falu kommun, bild 2
Lustigknoppsvägen 1A, Lustigknopp, Falu kommun, bild 3

Lustigknoppsvägen 1A

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
950 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 088 kr/mån
40 426 kr/m²

PERFEKT ETTA FÖR DIG SOM PENDLAR, ÄR STUDENT ELLER VILL KÖPA SIN FÖRSTA LÄGENHET! "All inclusive " avgift - 2088 kr/mån inkluderar bredband, värme, vatten, hushållsel, kabel-TV och br-tillägg. Väldisponerade 1:a med sovalkov, renoverat kök från 2021 och renoverat badrum från 2018. Trots sina få kvadrat om 23,5 m² har en yteffektiv planlösning med en takhöjd över standard och en fransk balkong vilket ger extra rymd åt bostaden. Bra läge med gångavstånd till både högskolan/Lugnet, sjukhuset samt centrum. Välskött HSB-förening som de senaste åren genomgått större renoveringar som stamrenovering, fönsterbyte och under 2018 installerat nya lägenhetsdörrar. Som medlem i föreningen har du även tillgång till bland annat träningsrum och tvättstuga. HÄR ÄR DET BARA ATT FLYTTA IN! Här kan du leva ett bekvämt och aktivt liv då området Lustigknopp, (som kallas "Knoppen") ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat. Det högt belägna och parkliknande området gör området rofyllt och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten.

  • Premium
Dora Lindgrens väg 23, Lilla Källviken, Falu kommun
  • Sön 24 mar kl 11:30

Dora Lindgrens väg 23

Villa
Lilla Källviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 990 000 kr
92,2 m²
4 rum
4 368 kr/mån

Här erbjuds nu ett toppmodernt hus på härlig hörntomt. Detta är en bostad för Er som söker väl proportionerade ytor och en tilltalande boendemiljö! I ett av Faluns mer eftertraktade områden ligger detta attraktiva enplans br-hus byggt år 2017 med fritt gavelläge. Här ses en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av ljus och rymd. Genomsikten från entrén ut på baksidan suddar ut gränserna mellan ute och inne och de stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket är bra planerat med gedigna material- och inredningsval och här ses även plats för en större matsalsmöbel. Till det största av de tre sovrummen finns en praktisk "walk in closet". Smakfullt helkaklat badrum och praktisk tvättstuga som är smart placerad i anslutning till entrén. Genomgående fina enhetliga parkett- och klinkergolv med underliggande vattenburen golvvärme. Härlig stensatt uteplats intill entrén och vid baksidan med direkt access från vardagsrummet finns en stor fin altan. Stor härlig trädgårdstomt med mycket fint och soligt läge. I anslutning till bostaden ingår även en egen carport och grusad infart med plats för ytterligare en bil samt ett rymligt förråd om ca 10 kvm. Ett optimalt boende för Er som söker nytt och modernt med lugnt, familjevänligt läge! Idylliska och familjevänliga Lilla Källviken ligger ca 3 km, på en höjd strax ovanför Falun. Rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus ligger en kort cykeltur bort. Härlig natur med skog och elljusspår finns inpå knuten. Fin cykelväg ner till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, Rv50/E16 ligger bara någon minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Handla mat och andra förnödenheter kan man med fördel göra på CityGross ca 800 meter från området mot Rv50/E16. Förskola finns i området och Grundskola F-6 finns i Galgberget dit man enkel promenerar via gång- och cykelvägar. Närhet till sjön Runn, båthamn, badplats samt rekreation vid Främby udde med alla dess aktiviteter.

  • Plus
  • Uteplats
Lustigknoppsvägen 2A, Lustigknopp, Falu kommun

Lustigknoppsvägen 2A

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 563 kr/mån
27 785 kr/m²

STILRENT RENOVERAD OCH GENERÖS TRERUMMARE MED BALKONG PÅ ATTRAKTIVA LUSTIGKNOPP! Här möts Ni av en högt, fritt belägen trerummare i genomgående fint renoverat skick och med en trivsam atmosfär med klassiska attribut bevarade så som stora fönsterpartier med fönsternisch i marmor, generös takhöjd och fina parkettgolv. Välplanerat, praktiskt hem med stort helkaklat badrum med tvättavdelning, två stora sovrum varav ena med fransk balkong och skjutgarderober med välgenomtänkt inredning. Stort härligt och öppet vardagsrum med plats för både soffgrupp och extra matsalsmöbel samt med direkt access ut till den trevliga balkongen. Smakfullt renoverat kök där öppningen breddats för att skapa en luftigare och rymligare känsla, bra förvaring via flertalet skjutgarderober. Rikligt ljusinsläpp från de rejäla fönsterpartierna i två olika väderstreck som förstärker bostadens trivsamma känsla. Stor balkong med chans till många sköna soltimmar och vacker grönskande, fri utsikt över området. Här bor du med en förmånlig avgift 4 483 kr i månaden som inkluderar värme, vatten, kabel-tv, internet och BR-tillägg. Som medlem i föreningen har du även tillgång till bl.a gästrum och tvättstuga. ANMÄL DITT INTRESSE REDAN IDAG FÖR ATT INTE MISSA VIKTIG INFORMATION! Här kan ni leva ett bekvämt och aktivt liv då området Lustigknopp, (som kallas "Knoppen") ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning med flera löp- och skidspår och naturreservat. Det högt belägna och parkliknande området gör området rofyllt och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten.

  • Plus
  • Balkong
Herrhagsvägen 15C, Herrhagen, Falu kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Herrhagsvägen 15C

Lägenhet
Herrhagen, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 595 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3
5 436 kr/mån
18 333 kr/m²

FYRARUMMARE I OMTYCKTA HERRHAGEN! Trivsam och väldisponerad lägenhet. Ljust renoverat kök med rejäl matplats, generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till balkong, tre bra sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, separat gästtoalett samt klädkammare.. Bo lugnt och trivsamt i populär förening med närhet till allt! Föreningen uppskattas av alla åldrar och har blivit väldigt populär de senaste åren mycket tack vare läget och dess omgivningar. I detta sjönära område är det gott om grönska med fina ytor för både lek, umgänge och avkoppling. På innergården finns flera sittplatser, grillplats, omtyckt och välanvänd boulebana samt lekplats och fotbollsplan. Här finns också livsmedelsbutik, pizzeria och gym. För motionärer finns elljusspåret upp till Stångtjärn med löpslingor och skidspår. Under sommartid är Stångtjärn en populär fiske-och badplats. Här får du det bästa av två världar - närhet till centrum och bussar men ändå med naturen runt hörnet.

  • Plus
  • Balkong
Galgbergsbacken 15D, Galgberget, Falu kommun
  • Idag kl 17:00
Galgbergsbacken 15D, Galgberget, Falu kommun, bild 2
Galgbergsbacken 15D, Galgberget, Falu kommun, bild 3

Galgbergsbacken 15D

Radhus
Galgberget, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 495 000 kr
125 m²
5 rum
6 250 kr/mån
19 960 kr/m²

BO BEKVÄMT PÅ GALGBERGET MED HÄRLIGT GAVELLÄGE OCH LÄTTSKÖTT TRÄDGÅRDSTOMT! Flytta in och njut av detta tilltalande hus med attraktivt gavelläge, lättskött trädgårdstomt, tillhörande carportplats och en fristående förrådsbyggnad. Ett mycket bekvämt boende endast ca tre kilometer från Faluns centrum. Här bor ni med direkt närhet till förskola/skola och för den aktiva familjen erbjuds närhet till fantastiska utemiljöer året om. Galgbergsbacken 15D välkomnar till ett fint och väldisponerat hem om ca 125 kvadratmeter fördelade mellan två plan. Entréplan erbjuder främst på fina umgängesytor. Inbjudande vardagsrum med härliga ljusinsläpp och plats att möblera med både soffgrupp och matbord. Öppna upp fönsterdörrarna och nå den stora takade altanen och vidare ut till den härliga trädgården. Ljust- trevligt och fullutrustat kök med plats för matbord. Välkomnande entréhall med intilliggande badrum med tvättavdelning. Trappan leder upp till ett större allrum, perfekt att nyttja som TV-rum eller lekrum för barnen. Tre fina sovrum samt ett fräscht helkaklat badrum. Exteriört erbjuds en tilltalande utemiljö med flertal uteplaser att avnjuta såväl morgonkaffet som dom trevliga kvällsmiddagarna på. Här finns gott om plats för både loungemöbler, matbord och solstolar. Härlig trädgårdstomt som bjuder på en lagom stor gräsmatta, fint anlagda planteringar, odlingslådor, sandlåda till barnen samt en förrådsbyggnad. Carport ingår i månadsavgiften och flertal gästparkeringar finns i föreningen. Här får Ni det bästa av två världar - ett boende i hus med bostadsrättens bekväma och trygga boendeform! På Galgberget bor ni nära till naturen, service och fritidsaktiviteter. Förutom att cykla, springa och gå i naturen så kan du spela padel, gå på gym/träningsklasser, åka slalom i Källviksbacken eller längdskidor i belysta spår, golfa i Samuelsdal eller ägna dig åt sjöaktiviteter på Faluns egen skärgårdssjö Runn. Området är barnvänligt och här finns förskola och grundskola i direkt närhet. Närhet till Tallenområdet med Citygross, bygghandel, systembolaget m.m. Om mer puls önskas så tar du dig till centrum på några minuter med bil. Det här är ett riktigt toppenläge för dig som vill bo med närhet till det mesta. FÖR FAMILJEN SOM VILL BO BRA MED NÄRHET TILL DET MESTA OCH HA EN AKTIV FRITID ÅRET RUNT!

  • Premium
Ryggen 682, Ryggen, Falu kommun
Ryggen 682, Ryggen, Falu kommun, bild 2
Ryggen 682, Ryggen, Falu kommun, bild 3

Ryggen 682

Villa
Ryggen, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 500 000 kr
75 m²
3 rum
3 328 m² tomt

DRÖMMEN OM EN EGEN SJÖTOMT! Här möts Ni av en fantastisk sjötomt med lång strandlinje som rymmer både brygga, sandstrand och båthus invid strandkanten. Lugnt, privat läge invid sjön Ryggen. Soligt söderläge och fina fiskevatten för den som vill åka ut med båten och pröva fiskelyckan. Här finns både ädelfiske och kräftor. Fastigheten rymmer flera gedigna byggnader såsom bostadshus med härligt allrum med ryggåstak med öppen spis, två mindre sovrum samt badrum och utbyggt fint kök. På tomten finns även gästhus med allrum och badrum, enklare uthus, garage, jordkällare m m. DENNA BOSTAD FÖRBEREDS FÖR FÖRSÄLJNING - VID INTRESSE, KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE REDAN NU FÖR ATT INTE MISSA VIKTIG INFORMATION!

  • Premium
  • Uteplats
Bagges väg 9, Elsborg, Falu kommun
Bagges väg 9, Elsborg, Falu kommun, bild 2
Bagges väg 9, Elsborg, Falu kommun, bild 3

Bagges väg 9

Villa
Elsborg, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
4 700 000 kr
154 + 64 m²
6 rum
838 m² tomt

CHARMFULL VILLA - NÄRA CENTRUM I VACKRA STADSDELEN ELSBORG! En fastighet för Er som söker den perfekta familjevillan med ett attraktivt läge i stadsdelen Elsborg. Utöver läget är detta en mycket trevlig fastighet med en vacker villa och en härlig trädgårdstomt. Här bor Ni i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till det mesta, som Falu centrum, Resecentrum och Falu lasarett. Direkt närhet även till välrenommerade skolor och förskolor. Varmt välkomna till Bagges väg 9 och denna fina villa som är uppförd 1922. Huset är byggt i 2-plan med praktisk källarvåning och en boarea om ca 154 kvm fördelade mellan 6 rum och kök varav 4 sovrum. Ett charmigt hem som inger en varm hemtrevlig känsla med härliga sällskapsytor, fina ljusflöden och trivsam planlösning. Bevarade tidstypiska detaljer som tre fina kakelugnar, trägolv och spegeldörrar. Entréplan utgörs främst av härliga sällskapsytor med vardagsrum och matrum i fil - båda rummen med vackra kakelugnar - fint, rymligt och socialt kök med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Vidare ses en välkomnande entréhall samt en inre hall med ett wc-rum och trappförbindelse till övriga plan. På övre plan erbjuds fyra fina sovrum, ett helkaklat badrum samt en hall med flertal platsbyggda garderober. Master bedroom med vacker kakelugn samt med intilliggande klädkammare/minikontor. Ett av sovrummen har balkong där man njuter av den fina utsiktsvyn över Falu stad och hoppbackarna. Från övre hallen nås trappan som leder vidare upp till en större oinredd vind; här erbjuds mycket goda förvaringsutrymmen. I källarplan finns tvättstuga, dusch, bastu, matkällare, pannrum, förrådsrum/sovrum samt en hall med platsbyggda garderober. Källaren nås även via ytterdörr från infarten. Detta är ett hus att leva fullt ut i, ett hus att fylla med liv och lust, vänner och familj! Trädgårdens vackra miljö bjuder på uppvuxen trädgårdstomt med planteringar, fruktträd och bärbuskar. Friggebod och fina gräsytor som ger utrymme för studsmatta, bollspel och lekar. Grusad infart med plats för flertal bilar samt uteplats. Elsborg- en av Faluns bäst bevarade stadsdelar med bebyggelse från 1600-talet. I den gemytliga, gruvliga miljön upplever du Faluns kulturarv genom klassiska röda trähus, trivsamma parker och små gröna oaser. Här värdesätts det lugna, centrala läget med direkt närhet till Faluns innerstad samt till skön naturmiljö med motionsmöjligheter runt sjökanten. Gångavstånd till det mesta gör detta läge mycket svårslaget! Välkomna!

  • Premium
Sturegatan 75D, Centrum, Falu kommun
Sturegatan 75D, Centrum, Falu kommun, bild 2
Sturegatan 75D, Centrum, Falu kommun, bild 3

Sturegatan 75D

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 575 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
4 875 kr/mån
23 162 kr/m²

PRISVÄRD CENTRAL TREA MED HÖGT, FRITT LÄGE! Välkommen hem till denna välplanerade trerummare med lättmöblerade rum och genomgående ljusinsläpp. Här väntar ett smakfullt hem med en underbar balkong där ni kan njuta av solen större delen av dagen och kvällen. Trivsamt och ljust kök med bra förvaring och plats för matbord. Generöst vardagsrum med utrymme att möblera efter behov med plats för både matplats och soffgrupp. Två bra sovrum varav det ena med access till en rymlig klädkammare. Fräscht, stamrenoverat badrum med badkar. Bostaden är genomgående renoverad med ljusa kulörer och fina ytskikt. Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening med en förmånlig månadsavgift om 4 875 kronor/månad där värme, vatten, el och kabel-tv ingår. Du som medlem har tillgång till bland annat gästrum, garage och bastu. Trivsam innergård med vackra planteringar, pergola, grillplats och lekplats - perfekt för hela familjen! Här har vi ett hem som inbringar lugn mitt i staden med endast en kort promenad från allt man behöver! Resecentrum, lasarettet, butiker, restauranger och kaféer finner ni inom gångavstånd. Likaså Falu Gruva med härliga promenad- och motionsspår. Här är det bara att flytta in och njuta av ditt nya hem! INTRESSERAD? Kontakta ansvarig mäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för visning!

  • Premium
  • Balkong
Mormorsgatan 15B, Elsborg, Falu kommun
Mormorsgatan 15B, Elsborg, Falu kommun, bild 2
Mormorsgatan 15B, Elsborg, Falu kommun, bild 3

Mormorsgatan 15B

Villa
Elsborg, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 500 000 kr
113 m²
4 rum
143 m² tomt

CHARMIG VILLA - NÄRA CENTRUM I VACKRA STADSDELEN ELSBORG! I Elsborgs vackra kulturkvarter välkomnar Mormorsgatan 15B och denna charmfulla villa med anor troligtvis från slutet av 1800-talet. Här möts man av en egen liten värld - ett hem och en mycket lättskött tomt med en liten oas till uteplats. På samfälld mark finns en äldre uthusbyggnad samt gårdsplan som delas med grannfastigheten. Hemmet är mycket tilltalande, charmfullt och personligt med fin stämning. Huset som tidigare brukats som områdets affär genomgick omfattande renoveringar och byggdes om under 2006. Dom lugna och harmoniska proportionerna togs tillvara och den ursprungliga atmosfären bevarades på ett mycket fint sätt. Trevliga umgängesytor, härliga ljusinsläpp, spännande vinklar och skön golvvärme är endast några av dom tilltalande egenskaperna. Här välkomnar ett hemtrevligt och lantligt kök i öppen planlösning mot det inbjudande vardagsrummet med centralt placerad eldstad. Vidare ses ett fräscht större badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt en entréhall med praktiskt klinkergolv. En trappa upp erbjuds två fina sovrum, ett mysigt allrum/hall samt ett wc/duschrum. Ett mycket trivsamt hem, varmt välkomna! Elsborg- en av Faluns bäst bevarade stadsdelar med bebyggelse från 1600-talet. I den gemytliga, gruvliga miljön upplever du Faluns kulturarv genom klassiska röda trähus, trivsamma parker och små gröna oaser. Här värdesätts det lugna, centrala läget med direkt närhet till Faluns innerstad, välrenommerade skolor och förskolor samt till skön naturmiljö med motionsmöjligheter runt sjökanten. Gångavstånd till det mesta gör detta läge mycket svårslaget!

  • Premium
Britsarvsvägen 9B, Britsarvet, Falu kommun

Britsarvsvägen 9B

Lägenhet
Britsarvet, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 375 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 513 kr/mån
26 442 kr/m²

FIN TVÅA I POPULÄRA OCH NATURNÄRA BRITSARVET! Välkommen till detta fina hem med trivsam planlösning och endast en 1/2 trappa upp. Denna tvårumslägenhet fördelad på 52 m² består utav fräscht påkostat kök, badrum med kaklade väggar, sovrum med bra klädförvaring, trevligt vardagsrum och genomgående fina ytskikt. Bostaden har en bra planlösning och präglas av ljus och rymd tack vare stora, nya fönsterpartier och en takhöjd över standard. Här bor du med låg månadsavgift - 3 513 kr som inkluderar värme, vatten, internet (100 Mbt). På denna adress får du närhet till det mesta - vattnet, parkerna, kulturen, stadspulsen och ett gott utbud av matbutiker. Endast en kort promenad bort genom kulturkvarteret Östanfors når du centrum med restauranger, kaféer och breda utbud av shopping. I Britsarvet finns ett eget centrum med livsmedelsaffärer, restaurang, gym och vårdcentral. Ett stenkast från bostaden ligger Kålgården med skön naturmiljö och motionsmöjligheter runt sjökanten, löparspår, utomhusgym, badplats, parkområde, minigolfbana och vacker natur. Närhet även till Lugnets rekreationsområde, Högskolan Dalarna och lasarettet. Här bor du med närhet till allt som gör vardagslivet lättare!

  • Plus
Hälsinggårdsvägen 33F, Hälsinggården, Falu kommun
Hälsinggårdsvägen 33F, Hälsinggården, Falu kommun, bild 2
Hälsinggårdsvägen 33F, Hälsinggården, Falu kommun, bild 3

Hälsinggårdsvägen 33F

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
5 134 kr/mån
25 364 kr/m²

SMART, VÄLPLANERAD OCH FUNKTIONELL NYBYGGD TVÅA! En trivsam, ljus och tilltalande tvårummare som har det mesta! Ett toppenboende med väldisponerade ytor, genomgående fina färgval, enhetliga golv samt fint genomgående ljusinsläpp. Här bjuds det på en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar trevliga umgängesytor. Kök med ljus inredning, goda arbetsytor och hög funktionalitet. Trevligt vardagsrum med utgång till den inbjudande, stora balkongen med sol från lunch till sen kväll. Vidare finns ett rymligt sovrum, stort badrum med tvättmöjligheter samt en klädkammare. Vid entrén möts ni av en trevlig möblerbar veranda med härlig förmiddagssol. På gården finns separat förrådsbyggnad med ett stort förråd som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med eluttag finns att hyra. BoKlok är ett boendekoncept som har utvecklats av IKEA och Skanska. Tillsammans bygger de kloka hem i form av lägenheter och radhus runt om i Sverige för människor som vill bo bra i ett eget hem. Ledorden är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika skeden i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. ETT TILLTALANDE BOENDE ATT BARA FLYTTA IN I! Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola (F-9) och gymnasium. För er som är båtintresserade eller brinner för långfärdsskridskor och älskar naturen ligger detta hus verkligen bra till - ca 500 meters promenad ner till Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn. Nära till Rottnebyskogen med mycket fina promenadstråk och skidspår samt den trevliga badplatsen och rekreationsområdet vid Roxnäs Udde. Promenadavstånd till både livsmedelsaffär(Willys), apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzeria m m. Nära också till Regementets handelsplats med bl a ICA Maxi, Plantagen, Rusta, Jysk, ÖB mfl. Busshållplats precis över gatan - med en restid på mindre än 10 minuter in till själva Falu stadskärna. Föredrar Du att cykla eller promenera så finns här fina cykel- och promenadvägar ända in till centrum. Hoppas vi syns på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Reveljvägen 5G, Surbrunnshagen, Falu kommun
Reveljvägen 5G, Surbrunnshagen, Falu kommun, bild 2
Reveljvägen 5G, Surbrunnshagen, Falu kommun, bild 3

Reveljvägen 5G

Lägenhet
Surbrunnshagen, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 950 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
6 128 kr/mån
28 676 kr/m²

RING FÖR VISNING AV DETTA HEM MED RADHUSKÄNSLA OCH EGEN UTEPLATS! Ett perfekt boende för dig som söker något mittemellan hus och lägenhet. Här bor du bekvämt i bottenplan med egen uteplats. Välplanerad planlösning med mycket boende på varje kvadrat och skön golvvärme i alla rum. Här finns en fullt utrustat kök med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum Två bra sovrum. Stort badrum med praktisk tvättavdelning. Bra med förvaringsutrymmen i lägenheten. Passar för förstagångsköparen och barnfamiljen, äldre och yngre par, eller för dig som precis bytt läge i livet. Här finns gott om sociala ytor både inomhus och utomhus. På den gemensamma gården finns lek och sittplatser. Här får du villans alla fördelar samtidigt som du slipper tidskrävande underhåll. Förråd på gården och parkeringsplats finns tillgängligt. Surbrunnshagen vid Regementsområdet är ett av Faluns nyaste bostadsområden och är ett grönskande och expanderande område med naturen alldeles inpå knuten. Fina elljusspår för dig som gillar att åka skidor eller ta sköna skogspromenader. En kort promenad från lägenheten finner ni köpcentrum Majoren med Ica Maxi, Intersport m.m. Nära till förskola, Lugnets riksskidstadion samt några minuters promenad till Falu Lasarett och ca 1,5 km till Faluns centrum. INTRESSERAD? Kontakta ansvarig mäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fagerövägen 61, Källviken, Falu kommun
Fagerövägen 61, Källviken, Falu kommun, bild 2
Fagerövägen 61, Källviken, Falu kommun, bild 3

Fagerövägen 61

Villa
Källviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
6 975 000 kr
197 + 57 m²
6 rum
2 123 m² tomt

UNIK OCH CHARMFULL VILLA I ATTRAKTIVA KÄLLVIKEN. Fantastiskt läge på stor insynsskyddad hörntomt endast ett stenkast från Källvikens båthamn. Stor härlig altan med vidsträckt utsikt över sjön Runn. Stenlagd berså och balkong. Stort kök med fint nyslipat trägolv, trivsam köksö och vedspis. Plats finns för rejält matbord. Rymligt vardagsrum med fint trägolv och smakfull eldstad. Luftig välkomnande hall med klinkergolv och gästtoalett med klinker och kakel. Övre plan med tre bra sovrum och gott om förvaringsutrymme. Badrum med klinker, kakel och bubbelbadkar. Suterrängvåning med vattenburen golvvärme i allrum och sovrum. Badrum med klinker och kakel. Separat ingång ger ett perfekt tonårsboende eller uthyrningsmöjligheter. Förråd/tvättstuga och matkällare. Stor härlig tomt med bärbuskar, hallonhäck, planteringar, odlingsland, fina gräsytor och liten träddunge. Nytt tak ca 2018 och dränerat ca 2010. Fristående dubbelgarage och en rejäl grusad yta ger bra parkeringsmöjligheter. Uppvärmning via bergvärme (ny värmepump 2023) Falu Stadsnät installerat samt laddbox för elbil. Sjön Runn är en attraktiv båtsjö med mer än 100 öar som inbjuder till en härlig skärgårdskänsla. Här erbjuds många fina aktiviteter året om. På vinterhalvåret plogas det upp långa skridskobanor som bjuder in till sköna långturer och härliga motionslopp. Morgondoppet vid den närliggande stranden och båtturer på spegelblankt vatten blir ett naturligt inslag i vardagen när man bor så här. Attraktiva, idylliska och familjevänliga Källviken ligger ca 4 km från Falun centrum. I närheten finns rikligt med aktiviteter som bl.a. golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus. Härlig natur med skog och elljusspår finns i närheten. Fin cykelväg till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, Rv50/E16 ligger några minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Handla mat och andra förnödenheter kan man med fördel göra på City Gross. Förskolor och grundskolor F-6 finns i närliggande områden.

  • Premium
Hälsinggårdsvägen 21D, Hälsinggården, Falu kommun

Hälsinggårdsvägen 21D

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 770 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
4 571 kr/mån
24 583 kr/m²

NYPRODUCERAD TREA MED BALKONG - INGEN AVGIFT DE FÖRSTA TVÅ ÅREN!!! - MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE! Här möts Ni av ett nybyggt boende som har allt man kan önska sig - väldisponerade kvadratmetrar med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar trevliga umgängesytor. Genomtänkt och bra planerat kök samt plats för matgrupp. Härligt vardagsrum med direkt access ut till den generösa balkongen i soligt sydvästläge. Vidare erbjuder bostaden två fina sovrum, ett stilrent badrum med tvättavdelning samt en ljus entréhall med ingång till praktisk klädkammare. Bostaden präglas av genomgående ljusa färgval, enhetliga golv i ek, fönsterbrädor i natursten samt fina ljusinsläpp. ETT TILLTALANDE BOENDE ATT BARA FLYTTA IN I! På gården finns separat förrådsbyggnad med ett förråd som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med eluttag finns. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola (F-9) och gymnasium. För er som är båtintresserade eller brinner för långfärdsskridskor och älskar naturen ligger detta hus verkligen bra till - ca 500 meters promenad ner till Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn. Nära till Rottnebyskogen med mycket fina promenadstråk och skidspår samt den trevliga badplatsen och rekreationsområdet vid Roxnäs Udde. Promenadavstånd till både livsmedelsaffär(Willys), apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzeria m m. Nära också till Regementets handelsplats med bl a ICA Maxi, Plantagen, Rusta, Jysk, ÖB mfl. Busshållplats precis över gatan - med en restid på mindre än 10 minuter in till själva Falu stadskärna. Föredrar Du att cykla eller promenera så finns här fina cykel- och promenadvägar ända in till centrum.

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Övre Gruvrisvägen 69, Övre Gruvriset, Falu kommun
Övre Gruvrisvägen 69, Övre Gruvriset, Falu kommun, bild 2
Övre Gruvrisvägen 69, Övre Gruvriset, Falu kommun, bild 3

Övre Gruvrisvägen 69

Villa
Övre Gruvriset, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 975 000 kr
111 + 59 m²
4 rum
1 938 m² tomt

SJÖNÄRA BOSTAD I ATTRAKTIVT OMRÅDE! Enplansvilla med mycket bra planlösning. Kök med plats för stort matbord, vardagsrum med braskamin, smakfullt nyrenoverat badrum med klinker och kakel, tre bra sovrum, praktisk tvättstuga, separat wc och grovingång. Stort vidbyggt dubbelgarage med gästrum/förrådsdel. Altan med tak på baksidan. Uppvärmning via vattenburet system med frånluftsvärmepump. Falu Stadsnät installerat. Bra och insynsskyddat läge med tomten angränsande mot skogsparti. Robotgräsklippare ingår i köpet. Endast ca 200 meter till fin badplats vid sjön Vällan. Vintertid, innan snön lägger sig på isen finns alla möjligheter för den som gärna åker långfärdsskridskor. Brinner man för skidåkning så dras ett skidspår på ca 1 mil runt sjön. Detta är det perfekta boendet för er som vill bo på landet men inte vill göra avkall på närhet till alla bekvämligheter. Enkelt att ta cykel till stan, Borlänge nås via påfarten till motorvägen. Ett mycket efterfrågat, lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till sjö, skog och mark. Inom kort avstånd nås förskola och skola F1-9, affärscentrum, Samuelsdals golfbana, Källvikens slalombackar mm.

  • Premium
BORGÄRDET 19:15 , Falun, Falu kommun

BORGÄRDET 19:15

Tomt
Falun, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
295 000 kr
930 m² tomt

TOMT MED FINT OCH CENTRALT LÄGE I SVÄRDSJÖ! Här ses en fin inbäddad tomt om 930 kvm med baksida som vetter mot åkermark och ängar. På tomten finns idag äldre byggnader med stora renoverings/rivningsbehov. El finns nära fastigheten samt befintlig förbindelsepunkt för kommunalt vatten och spillvatten som går att koppla på sig på och ingen anläggningsavgift tas för det utan endast brukningsavgift om vattentjänsterna vill användas. Se bifogad bild, ledningarna enligt denna markerat i lila kan behöva bytas ut vid eventuellt påkoppling. I Svärdsjö hittar ni det mesta man kan behöva i vardagen. Inom nära avstånd finns matbutik, restaurang, pizzeria, bibliotek, apotek, butiker mm. Likaså skola (åk 1-9), förskola, dagisverksamhet samt vårdcentral. Runt om finns gott om vacker natur, idylliska promenadstråk, många fina badplatser, elljusspår och mycket mer. På vintern finns närhet till flera olika längdskidspår. Till Faluns centrum tar det ca 25 minuter med bil och det erbjuds också bra med busskommunikationer.

Granatstigen 50, Galgberget, Falu kommun
Granatstigen 50, Galgberget, Falu kommun, bild 2
Granatstigen 50, Galgberget, Falu kommun, bild 3

Granatstigen 50

Villa
Galgberget, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
6 975 000 kr
184 + 43 m²
7 rum
1 001 m² tomt

ENPLANSVILLA I GENOMGÅENDE MYCKET BRA SKICK! Ett av områdets absolut bästa lägen i slutet av återvändsgata mot litet skogsparti. Redan när man står på tröskeln slås man av den rymd som präglar bostaden. Den klinkerbelagda hallen öppnar upp mot köket, matplatsen och vardagsrummet. Allt inramat av höga fönster som bjuder in både grönska och dagsljus. Mycket bra planlösning med möjlighet till fem sovrum, stora umgängesytor och bra förvaringsutrymme. Stort trivsamt kök med ryggåstak, köksö, gott om skåp och bänkyta samt bra vitvaror. Vardagsrum med stora fönsterpartier, ryggåstak och fin braskamin. Stort smakfullt badrum med både bubbelbadkar och duschplats. Praktisk tvättstuga med extra duschplats. Separat gästtoalett. Stor härlig altan på baksidan med spabad samt altan på framsidan i soligt sydväst läge. Stort fint dubbelgarage med fjärrstyrda portar, klinkergolv (golvvärme) och luftvärmepump. Fina förvaringsmöjligheter, liten köksdel, golvbrunn och avfuktare för snöiga bilar. Påkostat uppvärmningssystem med Luvian system. fjärrvärme och solceller. Klimatanläggning med kyla i hela huset. Falu Stadsnät installerat. Förråd och vedbod. Populära Galgberget ligger endast ca 3,5 km från centrala Falun. Här bor ni med närhet till rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus. Härlig natur med skog och elljusspår finns inpå knuten. Närhet även till sjön Runn, båthamn, badplats samt rekreation vid Främby udde med alla dess aktiviteter. Fin gång- och cykelväg till centrum för den som vill gå eller cykla till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, RV50/E16 ligger bara någon minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Förskola och skola F-6 finns på Galgberget. Närhet till expansiva Tallenområdet med mataffär, systembolag, padelhall m.m. ETT FANTASTISKT HUS DÄR DET BARA ÄR ATT FLYTTA IN!

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 65