Mäklare Jonas Sjöström

Jonas Sjöström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Svärdsjögatan 31, Centralt, Falu kommun
 • Ons 29 maj kl 16:30
Svärdsjögatan 31, Centralt, Falu kommun, bild 2
Svärdsjögatan 31, Centralt, Falu kommun, bild 3

Svärdsjögatan 31

Villa
Centralt, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
10 695 000 kr
368 + 130 m²
12 rum
1 471 m² tomt

ETT HUS FÖR ER SOM SÖKER EN BOENDEMILJÖ MED ATMOSFÄR OCH KARAKTÄR. Mycket påkostad och representativ villa med härlig trädgård som trots sitt mycket centrala läge ger lugn och ro. Bostaden som uppfördes 1921 är fördelad på två plan med både vinds- och källarvåning och har på senare tid rustats upp till hög modern standard på ett mycket smakfullt och genomtänkt sätt. Huset känns karaktärsfullt, klassiskt och elegant. Generösa, sociala ytor med stora rum, högt i tak och vackra parkettgolv. Här finns både matsal, vardagsrum och bibliotek. Köket är mycket smakfullt renoverat och likaså de två badrummen på övre plan. På övervåningen finns hela fem sovrum och ett rymligt allrum med utgång till stor balkong med vacker utsikt. På 60-talet byggdes huset till i vinkel innefattande bl.a. relax, ett fint poolrum samt gästrum. Bra förvaring via stort vindsplan samt väl utnyttjad källarvåning med dusch, bastu, gillestuga, vinkällare och mängder med förrådsytor. Bostadshuset och dess tillbyggnad ramar in en härlig, insynsskyddad trädgårdstomt. Denna "oas" mitt i stan erbjuder väl anlagda uteplatser för lugn och ro i både sol och skugga men också fina ytor för spring och lek. Garage med bakomliggande hobbyrum samt orangeri. Ett fantastiskt och trivsamt hus med plats för den stora familjen. Här bor Ni med vackra omgivningar i idylliska villakvarter i ett av Faluns mest attraktiva områden. Direkt närhet Faluns affärsgator, Falu Lasarett, resecentrum, Lugnets sportanläggning, bad och naturreservat, Högskolan m m. Närservice samt skolor och förskolor finns också i absolut närhet.

 • Premium
Myntgatan 29, Centralt, Falu kommun
 • Tis 28 maj kl 16:30
Myntgatan 29, Centralt, Falu kommun, bild 2
Myntgatan 29, Centralt, Falu kommun, bild 3

Myntgatan 29

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 325 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 720 kr/mån
22 845 kr/m²

BO BEKVÄMT OCH CENTRALT I HUS MED HISS! Fräsch, väldisponerad och ljus "citylägenhet". Härlig, delvis öppen social planlösning med generös storlek på alla rum. Kök med matplats och gott om utrymme för matlagning, fint renoverat badrum med kakel och klinker, generöst vardagsrum och sovrum med klädkammare. Detta är en stor tvårumslägenhet om 58 m² med en avgift på 3 720 kr som inkluderar värme, vatten och hushållsel. Föreningen har en välskött innergård, likt en oas med planteringar, buskar och rabatter. Som medlem i föreningen har du även tillgång till bl.a. övernattningslägenhet, bastu, garage (för närvarande ingen kö) och tvättstuga. Här bor ni med oslagbart centrumläge med närhet till allt som gör vardagslivet lättare! Bostadsrättsföreningen Fogden är belägen i Elsborg som är idag en av Faluns bäst bevarade stadsdelar med bebyggelse från 1600-talet. I den gemytliga, gruvliga miljön upplever du Faluns kulturarv genom klassiska röda trähus, trånga gränder och trivsamma små gröna oaser. Runt hörnet finns restauranger, gym, konditori och ett antal butiker och på några promenadminuter når du Faluns affärskvarter.

 • Premium
 • Hiss
Adrians backe 1, Skutudden, Falu kommun
 • Lör 25 maj kl 15:00
Adrians backe 1, Skutudden, Falu kommun, bild 2
Adrians backe 1, Skutudden, Falu kommun, bild 3

Adrians backe 1

Villa
Skutudden, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
5 450 000 kr
188 m²
6 rum
810 m² tomt

Med mycket trevligt och privat läge på attraktiva Skutudden uppfördes år 2008 denna välskötta och rymliga villa. Här bor Ni för Er själva med naturen in på knuten men ändå bara en kort promenad till det mesta man kan behöva i vardagen. På bostadens entréplan finner Ni en rymlig och välkomnande hall med klinkergolv. Ett stort vardagsrum med parkettgolv, braskamin och öppen planlösning mot det fina köket med klinkergolv och "gå-in-skafferi". Här ges bra utrymme till både soffgruppen och den större matplatsen. Härligt inglasat uterum, ett bra sovrum, helkaklat badrum samt en praktisk tvättstuga med groventré. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme. På övre plan finns ett större allrum, tre sovrum samt ett badrum. Trevlig och grönskande trädgård som angränsar till ett litet skogsparti. Här finns gott om plats för studsmattan, lek och lata dagar på den fina altanen med dess spabad. Carport med installerad elbilsladdare och vidbyggt varmförråd En kort promenad till förskola, skola, affär, busshållplats samt badplats i fantastiska sjön Runn med alla dess aktiviteter både sommar som vinter.

 • Premium
Vintjärn 105, Vintjärn, Falu kommun
 • Sön 26 maj kl 12:00
Vintjärn 105, Vintjärn, Falu kommun, bild 2
Vintjärn 105, Vintjärn, Falu kommun, bild 3

Vintjärn 105

Villa
Vintjärn, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
850 000 kr
127 + 20 m²
4 rum
2 360 m² tomt

Vackert belägen fastighet i natursköna Vintjärn. Bostadshuset som fungerar väl till både fritidshus och permanentboende är byggt på 30-tal och innefattar 5 r.ok. På entréplan finns ett stort kök med gott om plats för det större sällskapet. Här finns också ett vardagsrum, ett sovrum samt ett badrum. På övre plan finns två bra sovrum samt utgång till stor balkong med vacker utsikt. Praktisk källare med gått om utrymme till hobby och förvaring. På den trevliga tomten finns också uppfört en större "uthuslänga" med hönshus, förvaringsutrymmen och möjlighet att nyttja som garage. Här bor man i lugn och ro med naturen in på knuten. Kort promenad till badplats. Fina marker med svamp och bär. Välpreparerade skidspår och bra skoterleder. Ca 15 minuter med bil in till Svärdsjö där det finns livsmedelsaffär, skola, apotek och mycket annan service.

 • Premium
Hälsinggårdsvägen 25 E, lgh 1204, Hälsinggården, Falu kommun

Hälsinggårdsvägen 25 E, lgh 1204

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
BoKlok Housing AB
1 590 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
3 687 kr/mån
28 909 kr/m²

Välplanerad tvåa med ljusinsläpp från två håll med stor balkong! Bo bekymmersfritt i nyproduktion.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Hälsinggårdsvägen 21D, Hälsinggården, Falu kommun

Hälsinggårdsvägen 21D

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 770 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
4 571 kr/mån
24 583 kr/m²

NYPRODUCERAD TREA MED BALKONG - INGEN AVGIFT DE FÖRSTA TVÅ ÅREN!!! - MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE! Här möts Ni av ett nybyggt boende som har allt man kan önska sig - väldisponerade kvadratmetrar med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar trevliga umgängesytor. Genomtänkt och bra planerat kök samt plats för matgrupp. Härligt vardagsrum med direkt access ut till den generösa balkongen i soligt sydvästläge. Vidare erbjuder bostaden två fina sovrum, ett stilrent badrum med tvättavdelning samt en ljus entréhall med ingång till praktisk klädkammare. Bostaden präglas av genomgående ljusa färgval, enhetliga golv i ek, fönsterbrädor i natursten samt fina ljusinsläpp. ETT TILLTALANDE BOENDE ATT BARA FLYTTA IN I! På gården finns separat förrådsbyggnad med ett förråd som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med eluttag finns. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola (F-9) och gymnasium. För er som är båtintresserade eller brinner för långfärdsskridskor och älskar naturen ligger detta hus verkligen bra till - ca 500 meters promenad ner till Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn. Nära till Rottnebyskogen med mycket fina promenadstråk och skidspår samt den trevliga badplatsen och rekreationsområdet vid Roxnäs Udde. Promenadavstånd till både livsmedelsaffär(Willys), apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzeria m m. Nära också till Regementets handelsplats med bl a ICA Maxi, Plantagen, Rusta, Jysk, ÖB mfl. Busshållplats precis över gatan - med en restid på mindre än 10 minuter in till själva Falu stadskärna. Föredrar Du att cykla eller promenera så finns här fina cykel- och promenadvägar ända in till centrum.

 • Nyproduktion
 • Hiss
 • Energieffektiv
Magasinsgatan 14B, Centralt, Falu kommun
Magasinsgatan 14B, Centralt, Falu kommun, bild 2
Magasinsgatan 14B, Centralt, Falu kommun, bild 3

Magasinsgatan 14B

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 350 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1
2 465 kr/mån
32 927 kr/m²

CENTRALT BELÄGEN MINITVÅA Mycket välplanerad tvåa med centralt men ändå lugnt läge. Den generösa takhöjden, de stora fönsterpartierna och de ljusa färgvalen gör att lägenheten känns större än de 41 kvm. som det faktiskt är. Här finns ett praktiskt arbetskök med gott om förvaring. Ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplatsdel samt utgång till den trevliga balkongen med bra solläge. Sovrum med stor skjutdörrsgarderob samt ett fint helkaklat badrum med tvättmaskin. Fördelaktig månadsavgift om 2 465 kr. Bra läge med nära till allt som gör vardagslivet lättare och ca tio promenadminuter till resecentrum. Välskött förening och som medlem har du tillgång till bland annat gym, övernattningsrum, bastu. tvättstuga, parkeringsplatser samt innergård.

 • Premium
 • Balkong
Hälsinggårdsvägen 21 D, lgh 1202, Hälsinggården, Falu kommun

Hälsinggårdsvägen 21 D, lgh 1202

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
BoKlok Housing AB
2 100 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
4 571 kr/mån
29 167 kr/m²

Bo nytt och bekymmersfritt! Ljus och öppen 3:a med balkong i söderläge. Först till kvarn! Flexibelt tillträde!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Hälsinggårdsvägen 21 D, lgh 1104, Hälsinggården, Falu kommun

Hälsinggårdsvägen 21 D, lgh 1104

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
BoKlok Housing AB
2 345 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/4
5 249 kr/mån
27 588 kr/m²

Fyrarummare med optimal planlösning, ljus och trivsam inredning med gott om ljusinsläpp och en stor balkong. Bo bekymmersfritt nära allt du behöver. Flytta in när det passar dig!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
BoKlok Duetten, Hälsinggården, Falu kommun
 • 4 lediga bostäder

BoKlok Duetten

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 590 000 kr
55-85 m²
2-4 rum
3 687 kr/mån

Nytt bostadsområde i Hälsinggården. Här bor du i ett lugnt och tryggt villaområde med närhet till det mesta men samtidigt har du naturen runt hörnet. Du har närhet till kommunikationer, skola (F-9), förskola, matbutik bl.a. Småbåtshamn en kilometer söder om tomten och på sommaren kan du bada vid den fina badplatsen Roxnäs udde vid sjön Runn som ligger två kilometer bort. Lägenheterna på bottenplan har radhuskänsla med stora inbjudande altaner, vissa med egen grästäppa. Lägenheterna högst upp kommer få fin utsikt över Hälsinggården.

 • Nybyggnadsprojekt
Trotzgatan 68B, Östanfors, Falu kommun
 • Tor 30 maj kl 16:30
Trotzgatan 68B, Östanfors, Falu kommun, bild 2
Trotzgatan 68B, Östanfors, Falu kommun, bild 3

Trotzgatan 68B

Radhus
Östanfors, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
4 195 000 kr
123 m²
5 rum
109 m² tomt

Välkommen till Östanfors vackra kulturkvarter och denna välplanerade familjebostad med mycket trivsamma och fräscha ytor! Populärt och lugnt bostadsområde med närhet till all tänkbar service vid stadens Centrum, välrenommerade skolor, förskolor och Falu lasarett. I Faluns norra delar hitta vi Trotzgatan 68B och detta tilltalande radhus i 2 plan med liten lättskött tomt, stor, delvis inglasad altan samt balkong med vy mot Stora Kopparbergs kyrka. Invändigt möts ni av välplanerade ytor med ljusa rum, trivsam disponering och trevliga umgängesytor. Välkomnande ljus entréhall, generöst vardagsrum med plats för såväl matsalsbord som soffgrupp samt med access till uteplatsen. Fullutrustat fräscht kök samt ett snyggt badrum. En trappa upp finns fyra fina sovrum, tvättstuga, badrum samt klädkammare. Ett rymligt vindsförråd med gott om förvaringsmöjligheter. Övriga utrymmen som tillhör fastigheten är bilplats i carportlänga med motorvärmaruttag samt ett förrådsutrymme på samfälld mark. Här erbjuds ett bekvämt och lättskött boende med låga driftkostnader som passar perfekt för både den mindre och större familjen.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Hälsinggårdsvägen 25 D, Hälsinggården, Falu kommun

Hälsinggårdsvägen 25 D

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
BoKlok Housing AB
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 687 kr/mån
30 818 kr/m²

Perfekt planerad tvåa på markplan med altan och grästäppa! Njut av tillvaron i bekymmersfri och stilren nyproduktion. Här bor du i ett lugnt och tryggt villaområde med närhet till det mesta men samtidigt har naturen runt hörnet. Fast pris och först till kvarn!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
 • Energieffektiv
Hälsinggårdsvägen 25E, Falun, Falu kommun

Hälsinggårdsvägen 25E

Lägenhet
Falun, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 845 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/4
5 249 kr/mån
21 706 kr/m²

NYPRODUCERAD FYRA MED BALKONG - INGEN AVGIFT DE FÖRSTA TVÅ ÅREN!!! - MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE! Här möts Ni av ett nybyggt boende som har allt man kan önska sig - väldisponerade kvadratmetrar med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar trevliga umgängesytor. Genomtänkt och bra planerat kök samt plats för matgrupp. Härligt vardagsrum med direkt access ut till den generösa balkongen i soligt sydvästläge. Vidare erbjuder bostaden tre fina sovrum, ett stilrent badrum med tvättavdelning samt en ljus entréhall med ingång till praktisk klädkammare. Bostaden präglas av genomgående ljusa färgval, enhetliga golv i ek, fönsterbrädor i natursten samt fina ljusinsläpp. ETT TILLTALANDE BOENDE ATT BARA FLYTTA IN I! På gården finns separat förrådsbyggnad med ett förråd som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med eluttag finns. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola (F-9) och gymnasium. För er som är båtintresserade eller brinner för långfärdsskridskor och älskar naturen ligger detta hus verkligen bra till - ca 500 meters promenad ner till Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn. Nära till Rottnebyskogen med mycket fina promenadstråk och skidspår samt den trevliga badplatsen och rekreationsområdet vid Roxnäs Udde. Promenadavstånd till både livsmedelsaffär(Willys), apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzeria m m. Nära också till Regementets handelsplats med bl a ICA Maxi, Plantagen, Rusta, Jysk, ÖB mfl. Busshållplats precis över gatan - med en restid på mindre än 10 minuter in till själva Falu stadskärna. Föredrar Du att cykla eller promenera så finns här fina cykel- och promenadvägar ända in till centrum.

 • Nyproduktion
 • Hiss
 • Energieffektiv
Digertäktsvägen 16, Britsarvet, Falu kommun

Digertäktsvägen 16

Villa
Britsarvet, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 295 000 kr
117 m²
4 rum
840 m² tomt

Välplanerat enplanshus med bra läge i attraktivt område. Bostaden innefattar idag tre sovrum men det går lätt att få till ett fjärde. Rymligt vardagsrum med braskamin samt utgång till inglasad altan. Tvättstuga, badrum samt gästtoalett. Lättskött trädgård som angränsar till litet skogsparti. Garage. Här får du direkt närhet Lugnetområdets alla strövområden och faciliteter, samt cykelavstånd till centrum.

Britsarvsvägen 9B, Britsarvet, Falu kommun
 • Mån 3 jun kl 16:30

Britsarvsvägen 9B

Lägenhet
Britsarvet, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 375 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 513 kr/mån
26 442 kr/m²

FIN TVÅA I POPULÄRA OCH NATURNÄRA BRITSARVET! Välkommen till detta fina hem med trivsam planlösning och endast en 1/2 trappa upp. Denna tvårumslägenhet fördelad på 52 m² består utav fräscht påkostat kök, badrum med kaklade väggar, sovrum med bra klädförvaring, trevligt vardagsrum och genomgående fina ytskikt. Bostaden har en bra planlösning och präglas av ljus och rymd tack vare stora, nya fönsterpartier och en takhöjd över standard. Här bor du med låg månadsavgift - 3 513 kr som inkluderar värme, vatten, internet (100 Mbt). På denna adress får du närhet till det mesta - vattnet, parkerna, kulturen, stadspulsen och ett gott utbud av matbutiker. Endast en kort promenad bort genom kulturkvarteret Östanfors når du centrum med restauranger, kaféer och breda utbud av shopping. I Britsarvet finns ett eget centrum med livsmedelsaffärer, restaurang, gym och vårdcentral. Ett stenkast från bostaden ligger Kålgården med skön naturmiljö och motionsmöjligheter runt sjökanten, löparspår, utomhusgym, badplats, parkområde, minigolfbana och vacker natur. Närhet även till Lugnets rekreationsområde, Högskolan Dalarna och lasarettet. Här bor du med närhet till allt som gör vardagslivet lättare!

 • Plus
Rönnvallsvägen 1, Enviken, Falu kommun

Rönnvallsvägen 1

Villa
Enviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 395 000 kr
100 + 85 m²
4 rum
1 385 m² tomt

Välplanerad timmervilla med vacker sjöutsikt i lugnt och barnvänligt område. Stort och ljust vardagsrum, hemtrevligt kök, helkaklat badrum och tre sovrum. Källare med mysig gillestuga och en effektiv braskamin. På den trevliga tomten finns förråd och liten gäststuga. Garage i källare. Närhet till skola, dagis idrottsplats, idrottshall, badplats m.m.

 • Plus
Ryttarvägen 30, Järlinden, Falu kommun
 • Idag kl 16:30

Ryttarvägen 30

Villa
Järlinden, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
5 475 000 kr
131 + 21 m²
5 rum
644 m² tomt

ATTRAKTIVT OCH NYRENOVERAT PÅ JÄRLINDEN - 50-TALS FUNKIS MED CHARM! Med ett av områdets bättre lägen ligger denna trevliga villa på hörntomt i soligt sydvästläge! Här möts Ni av ett boende som under åren 2017-2020 renoverats och byggts till på ett mycket påkostat och smakfullt sätt. Ett väldisponerat boende i olika etage som ger ett fint intryck. Entréplanet bjuder på en inbjudande hall, toalettrum och sovrum. Ett etage ner ses det moderna och nyrenoverade köket med öppen planlösning mot det mycket trivsamma vardagsrummet med värmande braskamin samt direkt access via stora öppningsbara fönsterpartier ut till den generösa och insynsskyddade altanen med spabad och bastu. Från köket finns ingång ned till källarplanet med bl.a. en fin tvättstuga och en liten vinkällare. Övre planet bjuder på två sovrum samt ett nyrenoverat wc/dusch. Ytterligare ett etage upp så ses ett större allrum som vid behov också kan fungera som ett ytterligare sovrum . Fristående uthusbyggnad med förråd och vedbod. Garage med plats för en bil samt uppfart med plats för flera fordon. ETT BOENDE MED BÅDE CHARM, OCH OPTIMALT LÄGE ! Järlinden är beläget på en höjd ca 3 km ovan Falu centrum. Här ses fin natur, trivsamma promenadstråk och skidspår vid Lugnets naturreservat. Lugnetområdet bjuder även på gym, hoppbackar, tennishall, högskola och gymnasium. Närbeläget finns även flera förskolor, handelsplatsen Majoren med livsmedelsaffär och diverse butiker. Goda kommunikationer och fin cykel- och gångväg in till city.

 • Plus
Sandtäktsvägen 15, Falun, Falu kommun

Sandtäktsvägen 15

Villa
Falun, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
7 950 000 kr
246 + 112 m²
8 rum
1 060 m² tomt

ETT HUS ATT UMGÅS I ! I ett av Faluns mest efterfrågade villaområden finns Sandtäktsvägen 15 och denna perfekta familjevilla! Närhet till Lugnets naturreservat och sportanläggning samt med gångavstånd till välrenommerade skolor och förskolor, centrum, högskolan och Falu lasarett. Utöver det perfekta läget är detta ett mycket trevligt, välskött och påkostat hus om sammanlagt ca 246 + 112 kvadratmeter fördelade i två plan med 8 rum och kök. Stora sociala ytor, pool, härliga fönsterpartier och genomgående fräscha ytskikt gör detta till ett fantastiskt hus att umgås i. Fin gästlägenhet som passar perfekt till uthyrning. Välkomnande och rymlig entréhall med intilliggande wc-rum och trappförbindelse till nedre plan. Mycket trevligt vardagsrum med stora umgängesytor och centralt placerad braskamin. Här avnjuts gärna middagen i familj och vänners sällskap. Ljust rymligt kök som är utrustat med alla bekvämligheter och ett anslutande matrum. Vidare på detta plan erbjuds en praktisk sovrumsavdelning med två fina sovrum med utgång till balkong samt ett intilliggande badrum. En trappa ner finns ett mycket fint "poolrum" med plats för både lek, motion och relax. Stora öppningsbara glaspartier ger härifrån direkt access till trädgården med dess härliga uteplatser. Vidare finns på detta plan ett trevligt allrum där man gärna ser på tv och umgås. Här finns ytterligare fina sovrum/allrum, ett rymligt badrum med wc, dusch och bastu, tvättstuga samt gott om förvaringsutrymmen. Här finns också en fullt utrustad gästlägenhet med egen entré. Trevlig och lättskött trädgårdstomt med gräsytor som inbjuder till många härliga soltimmar. På den stora delvis takade altanen finns gott om plats för både loungemöbel, solstolar och grillen. Perfekt plats för mysiga grillkvällar, mingel och gemenskap. På fastigheten om ca 1060 kvadratmeter finns förutom bostadshuset ett vidbyggt garage med gott om plats till både bilar och övrig förvaring. HÄR BOR NI MED NÄRHET TILL ALLT SOM GÖR VARDAGSLIVET LÄTTARE!

 • Plus
 • Energieffektiv
Uggelviken 16, Uggelviken, Falu kommun

Uggelviken 16

Fritidshus
Uggelviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 995 000 kr
54 m²
3 rum
1 720 m² tomt

FRITIDSHUS I POPULÄRA OCH OMTYCKTA UGGELVIKEN MED SERVITUT FÖR BAD- OCH BÅTPLATS! Drömmer ni om ett fritidshus på landet men ändå nära stan? Då har ni hittat rätt! Här väntar en trevlig fastighet med fantastisk sjöutsikt över Varpan. Här råder lugn och ro i idylliskt miljö med magnifika vyer över sjön samt trevlig natur att upptäcka. Här möts ni av en charmig stuga med stort trädäck för trevliga middagar med familj och vänner. Stugan erbjuder kök med bland annat vedspis, ugn, diskmaskin, tvättmaskin, kyl/frys. Rymligt sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Här finns även en värmande och rogivande öppen spis. Vidare finns tre sovrum (varav ena är genomgångsrum) som i dagsläget erbjuder totalt 6 sovplatser men med möjlighet till fler. Utöver detta finns även badrum med dusch. På gården finns ett gästhus samt härbre som erbjuder ytterligare sovplatser som passar perfekt när ni får gäster eller för tonårsbarnen. Stor tomt med många möjligheter för den trädgårdsintresserade samt barnen med spring i benen. Mycket bra och idylliskt läge med cykelavstånd till centrum och matbutiker. Sommartid ges möjlighet till bad i sjön Varpan och vintertid dras skidspår och plogas skridskobana. Med bilen når ni Falu Centrum på mindre än 10 minuter. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
BORGÄRDET 5:5 , Svärdsjö, Falu kommun

BORGÄRDET 5:5

Tomt
Svärdsjö, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
495 000 kr
2 466 m² tomt

STOR TOMT MED BRA LÄGE I SVÄRDSJÖ OCH MED VACKRA OMGIVNINGAR! Nu finns möjlighet för er med husdrömmar att förvärva denna trevliga tomt! Här bor ni med närhet till allt man kan behöva i vardagen. Promenadavstånd till matbutik, pizzeria, bibliotek, apotek, butiker mm. Likaså skola (åk F-9) och vårdcentral. Runt om finns vacker natur, idylliska promenadstråk, många fina badplatser, elljusspår och mycket mer. För den fiskeintresserade finns möjlighet till fiske bara några minuters promenad bort. Till Faluns centrum tar det ca 25 minuter med bil och det erbjuds också bra med busskommunikationer. Bifogat finner ni tidigare förhandsbesked. Observera att detta inte längre gäller, köparen måste själv ansöka om förhandsbesked.

Visar alla 20