Mäklare Sandra Daniels

Sandra Daniels

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan år 2010. Mitt arbete som fastighetsmäklare genomsyras av att jag drivs av det personliga i processen, att hitta lösningar och se det unika i varje situation. Jag är en genuin tävlingsmänniska som alltid lägger ner min själ i arbetet med enorm glädje och högt engagemang. Jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete. Detta är något som speglar mitt sätt att arbeta. Tveka inte på att slå mig en signal så hjälper jag er på bästa sätt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergmästaregatan 24A, Centrum, Falu kommun
Bergmästaregatan 24A, Centrum, Falu kommun, bild 2
Bergmästaregatan 24A, Centrum, Falu kommun, bild 3

Bergmästaregatan 24A

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
3 939 kr/mån
32 324 kr/m²

TOPPFINT HEM ENDAST 1/2 TRAPPA UPP! Välkommen hem till ett boende med en standard som inte lämnar någon besviken. Väldisponerad planlösning med renoverat kök med smakfull inredning och högfunktionalitet. Inbjudande vardagsrum med fina sällskapsytor samt access till balkongen med fin utsiktsvy mot innergården. Vidare finns två rymliga sovrum, klädkammare och ett mycket tilltalande badrum -19 med tvättmaskin. Interiören är genomgående stilfull och består av enhetligt golv, vitmålade väggar och klassisk färgsättning i både kök och badrum. Bostaden är belägen i en välskött, stabil HSB-förening med en oslagbar avgift om 3939 kr/månad som inkluderar värme, vatten, bredband, kabel-tv och el-abonnemanget. Som medlem har du tillgång till många fina faciliteter som bl.a. övernattningsrum och bastu. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Falun har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, lasarettet och högskolan. Intresserad? Hör av dig till fastighetsmäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för visning!

 • Premium
 • Balkong
Esplanaden 3A, Centrum, Falu kommun
Esplanaden 3A, Centrum, Falu kommun, bild 2
Esplanaden 3A, Centrum, Falu kommun, bild 3

Esplanaden 3A

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
995 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 262 kr/mån
18 598 kr/m²

CHARMIG OCH PRISVÄRD TVÅA MED POTENTIAL - NÄRHET TILL DET MESTA! Med genomgående ljusinsläpp, stora fönsterpartier, trägolv samt en takhöjd över standard är detta ett hem som gjort för att trivas i! Välplanerad planlösning som består utav charmigt kök, rymligt sovrum, badrum med tvättmaskin, stort vardagsrum samt möblerbar hall som kan nyttjas som arbetshörna. Bra förvaring via två klädkammare. Trevlig, lugn omgivning med grönskande innergård med gemensam uteplats och grill. Rogivande promenadstråk i stadsparken och "runt hörnet", endast några få promenadminuter bort når du Faluns affärskvarter och resecentrum för dig som pendlar. HSB:s Brf Esplanaden är en modern, välskött och stabil förening som de senaste åren renoverat de större renoveringarna. De har utvecklat och skapat ekonomiskt, tryggt och bekvämt boende för nuvarande och kommande generationer. Hoppas vi ses på visningen!

 • Premium
Nybrogatan 17D, Centrum, Falu kommun
Nybrogatan 17D, Centrum, Falu kommun, bild 2
Nybrogatan 17D, Centrum, Falu kommun, bild 3

Nybrogatan 17D

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 295 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 450 kr/mån
32 785 kr/m²

CENTRALT TOPPLÄGE - BALKONG OCH LÅG AVGIFT! Med ett toppenläge intill centrum finner ni denna väldigt trevliga etta om ca 40 m² med stora fönsterpartier, takhöjd över standard samt balkong i bästa solläge. Tilltalande, renoverad bostad med stort kök med diskmaskin, fint badrum med plats för tvättmaskin, bra förvaringsutrymmen och möjlighet till smart sänglösing i vardagsrum. Genomgående planlösning som ger härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck och skapar en luftig atomsfär. I den låga månadsavgiften ingår allt från värme, vatten, hushållsel och tv-utbud. Här bor ni i en stabil och välskött HSB-förening och som medlem har ni tillgång till bland annat övernattningslägenhet om ni får besök, bastu med relaxavdelning, tvättstuga samt förråd - allt beläget i samma hus! Hoppas vi syns på visningen!

 • Premium
 • Balkong
Hälsinggårdsvägen 33F, Hälsinggården, Falu kommun
 • Idag kl 16:00
Hälsinggårdsvägen 33F, Hälsinggården, Falu kommun, bild 2
Hälsinggårdsvägen 33F, Hälsinggården, Falu kommun, bild 3

Hälsinggårdsvägen 33F

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
5 134 kr/mån
25 364 kr/m²

SMART, VÄLPLANERAD OCH FUNKTIONELL NYBYGGD TVÅA! En trivsam, ljus och tilltalande tvårummare som har det mesta! Ett toppenboende med väldisponerade ytor, genomgående fina färgval, enhetliga golv samt fint genomgående ljusinsläpp. Här bjuds det på en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar trevliga umgängesytor. Kök med ljus inredning, goda arbetsytor och hög funktionalitet. Trevligt vardagsrum med utgång till den inbjudande, stora balkongen med sol från lunch till sen kväll. Vidare finns ett rymligt sovrum, stort badrum med tvättmöjligheter samt en klädkammare. Vid entrén möts ni av en trevlig möblerbar veranda med härlig förmiddagssol. På gården finns separat förrådsbyggnad med ett stort förråd som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med eluttag finns att hyra. BoKlok är ett boendekoncept som har utvecklats av IKEA och Skanska. Tillsammans bygger de kloka hem i form av lägenheter och radhus runt om i Sverige för människor som vill bo bra i ett eget hem. Ledorden är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika skeden i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. ETT TILLTALANDE BOENDE ATT BARA FLYTTA IN I! Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola (F-9) och gymnasium. För er som är båtintresserade eller brinner för långfärdsskridskor och älskar naturen ligger detta hus verkligen bra till - ca 500 meters promenad ner till Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn. Nära till Rottnebyskogen med mycket fina promenadstråk och skidspår samt den trevliga badplatsen och rekreationsområdet vid Roxnäs Udde. Promenadavstånd till både livsmedelsaffär(Willys), apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzeria m m. Nära också till Regementets handelsplats med bl a ICA Maxi, Plantagen, Rusta, Jysk, ÖB mfl. Busshållplats precis över gatan - med en restid på mindre än 10 minuter in till själva Falu stadskärna. Föredrar Du att cykla eller promenera så finns här fina cykel- och promenadvägar ända in till centrum. Hoppas vi syns på visningen!

 • Premium
 • Balkong
Hyttgatan 74B, Centralt, Falu kommun

Hyttgatan 74B

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
3 470 kr/mån
26 319 kr/m²

BO BRA I STABIL HSB-FÖRENING MED LÅG AVGIFT! Välkomna till Hyttgatan 74B och denna trivsamma trea endast en trappa upp. Genomgående i bra skick med ljusa, harmoniska färgval samt smakfullt renoverat kök och badrum. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall, rymligt kök med plats för matbord samt ett trivsamt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Vidare finns två bra sovrum, badrum med dusch och förberett för tvättmaskin samt en praktisk klädkammare. Ett förråd som tillhör lägenheten är praktiskt beläget på samma våningsplan. I anslutning till entrén finns barnvagnsförråd. Här bor ni i en välskött och stabil HSB-förening med en förmånlig månadsavgift om endast 3 470 kronor/månad där du som medlem har tillgång till bland annat övernattningsrum, tvättstuga, cykelrum samt stor gård! I området finns grönskande parkområde, förskola samt Nybroparken som är en av Faluns största lekplatser. Fina promenadstråk kring Faluån och bortåt Kålgården och Kvarnparken med utegym mm. Faluns affärsgator finner du endast ett stenkast bort. Här finns något för alla! Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Bergmästaregatan 26, Centrum, Falu kommun
Bergmästaregatan 26, Centrum, Falu kommun, bild 2
Bergmästaregatan 26, Centrum, Falu kommun, bild 3

Bergmästaregatan 26

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 050 000 kr
64 m²
3 rum
6 175 kr/mån
32 031 kr/m²

RENOVERAD 3:A I MARKPLAN MED UTEPLATS OCH EGEN ENTRÉ! Här möts ni av ett boende med hög standard, ett påkostat boende inrett med klass och kvalité. Stilrent kök med påkostade vitvaror. Stort badrum med kakel, klinkergolv med golvvärme och tvättmaskin. Enhetligt parkettgolv och ljus kulör på vägg. Gott om plats för trevliga middagsbjudningar med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar härlig samvaro. Två bra, harmoniska sovrum samt praktiskt förråd. Öppen, ljus inbjudande planlösning med härlig rymd och skön atmosfär. Stor uteplats som ger plats för både loungemöbler och grill - en given plats att umgås på med familj och vänner! Tujahäcken ger ordentligt insynsskydd. Bostaden är belägen i en välskött HSB-förening där avgiften inkluderar värme, vatten, bredband, tv-utbud och el-abonnemanget. Som medlem har du tillgång till många fina faciliteter som bl.a. övernattningsrum, tvättstuga och bastu. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Falun har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. Intresserad? Hör av dig till fastighetsmäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sturegatan 67E, Centralt, Falu kommun

Sturegatan 67E

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 650 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/2
3 203 kr/mån
35 870 kr/m²

CITY-2:A MED STILREN DESIGN OCH HÖG STANDARD. Vi har här nöjet att presentera denna mycket smakfullt inredda 2:a belägen med eftertraktat läge i Elsborgs kulturkvarter - mitt i centrala Falun. En bostad med ytterst genomtänkt layout där alla ytor är väl tillvaratagna. Den karaktäriseras starkt av dess höga takhöjd och härliga ljusinsläpp i två väderstreck via höga, stora fönster - vilket också gör boendemiljön extra tilltalande. Öppen, social planlösning mellan kök och allrum vilket skapar en synnerligen trivsam atmosfär. Rymligt sovrum, stort helkaklat wc-/duschrum med tvättmaskin/torktumlare. Genomgående ljusa färgval och vackra ekgolv som knyter ihop bostaden på ett mycket fint sätt. Här är det bara att flytta in! Ett boende med en låg månadsavgift om 2669 kr samt med ett "gyllene läge" endast några promenadminuter till affärsstråk, resecentrum, gym, restauranger, cafeér, skolor m m - allt som gör vardagslivet enklare! Hoppas vi ses på visningen!

 • Plus
Tallbacksvägen 3, Lustigknopp, Falu kommun

Tallbacksvägen 3

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 695 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 4
6 072 kr/mån
24 745 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! HÖGT BELÄGEN HÖRNLÄGENHET PÅ OMTYCKTA LUSTIGKNOPP I HUS MED HISS! Stor tvårummare om 68,5 m² med fantastisk vy över omgivningen och stan! Välplanerad planlösning med nytt påkostat badrum (-20), stort kök, lättmöblerade rum, praktisk klädkammare samt vardagsrum som ger plats för både matsalsbord och soffgrupp. Rikligt ljusinsläpp från fönster i tre olika väderstreck som förstärker hemmets trivsamma atmosfär. Balkongen vetter i fint sydvästligt läge som ger chans till många soltimmar. Denna bostad är bekvämt belägen i en av få fastigheter på Lustigknopp som har hiss. Fastigheten är omgiven av en gemensam, fint anlagd och grönskande trädgård med bland annat lekpark. Som medlem har du tillgång till många bra faciliteter som bl.a. tvättstuga som finns i huset och övernattningsrum i grannfastigheten. Garageplats eller parkering med eluttag går att hyra via separat kö. Här kan du leva ett bekvämt och aktivt liv då området Lustigknopp, (som kallas "Knoppen") ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat. Det högt belägna och parkliknande området gör området rofyllt och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
HINSNORET 1:19 (Del av), Hinsnoret, Falu kommun

HINSNORET 1:19 (Del av)

Tomt
Hinsnoret, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 300 000 kr
2 000 m² tomt

SUGEN PÅ ATT BYGGA NYTT? SJÖNÄRA FASTIGHET MED MÖJLIGHET TILL ETT FRAMTIDA PERMANENTBOENDE ELLER EN KOMMANDE SOMMARDRÖM. Positivt förhandsbesked för enbostadshus finns. På bekvämt avstånd från Falun finner ni denna sjönära tomt vid sjön Liljan. Idylliskt och möjligt drömställe med vacker omgivning, fågelkvitter och naturupplevelser inpå knuten. På den stora tomten om ca 2 000 kvm har man chans till sol större delen av dagen och kanske avsluta dagen med ett kvällsdopp till solnedgången. Nyttjanderätt av bad- och båtplats samt möjlighet till brygga nedanför huset. Unikt tillfälle - bygg nytt och få det precis som ni vill ha det! För mer information om förhandsbesked och tomten se separata PDF-filer Byn Hinsnoret är en gemytlig och trivsam by. Byn har en aktiv bystugeförening med midsommarfirande, levande musik aftnar och andra trevliga by-aktiviteter. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för mer information.

Britsarvsvägen 11B, Britsarvet, Falu kommun

Britsarvsvägen 11B

Lägenhet
Britsarvet, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
4 740 kr/mån
21 667 kr/m²

CHARMIG TRERUMMARE I CENTRUMNÄRA BRITSARVET! Optimalt planerad trerummare på 69 m² som erbjuder kök med burspråksparti och fin morgonsol, badrum med tvättmaskin, två generösa sovrum och vardagsrum med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Balkong med högt, fritt solläge med chans till sol från lunch till kväll. En utmärkt planlösning som passar både familjen som paret. Bra avgift - 4740 kr som inkluderar internet (100 Mbt), värme, vatten och el-abonnemang (egen faktisk förbrukning tillkommer). På denna adress får du närhet till det mesta - vattnet, parkerna, kulturen, stadspulsen och ett gott utbud av matbutiker. Endast en kort promenad bort genom kulturkvarteret Östanfors når du centrum med restauranger, kaféer och breda utbud av shopping. I Britsarvet finns ett eget centrum med livsmedelsaffärer, restaurang, gym och vårdcentral. Ett stenkast från bostaden ligger Kålgården med skön naturmiljö och motionsmöjligheter runt sjökanten, löparspår, utomhusgym, park-lekområde, minigolfbana och vacker natur. Sjön Varpan erbjuder bad och fina cykelmöjligheter runt. Närhet även till Lugnets rekreationsområde, Högskolan Dalarna och lasarettet. Här bor du med närhet till allt som gör vardagslivet lättare! Hoppas vi ses på visningen!

 • Plus
Trapplan 2E, Lustigknopp, Falu kommun

Trapplan 2E

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/3
2 847 kr/mån
29 265 kr/m²

YTEFFEKTIV ETTA MED SOVALKOV! Väldisponerade 34 m² med sovalkov, rymligt allrum, arbetskök och badrum med plats för tvättmaskin. Genomgående ljusa färgval och fina, renoverade ytskikt i alla rum. Takhöjd över standard och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och härlig rymd. Behaglig avgift, 2 847 kr som inkluderar; bredband, värme, vatten, tv-utbud, el-abonnemang och br-tillägg. IDEALISK SOM T EX STUDENTLYA, "FÖRSTA-LÄGENHET" ELLER ÖVERNATTNINGSLÄGENHET! Här kan du leva ett bekvämt och aktivt liv då området Lustigknopp, (som kallas "Knoppen") ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat. Det högt belägna och parkliknande området gör området rofyllt och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten. Hoppas vi ses på visningen!

 • Plus

Visar alla 11