Mäklare Joakim Folkesson

Joakim Folkesson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fagerövägen 61, Källviken, Falu kommun
 • Ons 13 mar kl 16:30
Fagerövägen 61, Källviken, Falu kommun, bild 2
Fagerövägen 61, Källviken, Falu kommun, bild 3

Fagerövägen 61

Villa
Källviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
6 975 000 kr
197 + 57 m²
6 rum
2 123 m² tomt

UNIK OCH CHARMFULL VILLA I ATTRAKTIVA KÄLLVIKEN. Fantastiskt läge på stor insynsskyddad hörntomt endast ett stenkast från Källvikens båthamn. Stor härlig altan med vidsträckt utsikt över sjön Runn. Stenlagd berså och balkong. Stort kök med fint nyslipat trägolv, trivsam köksö och vedspis. Plats finns för rejält matbord. Rymligt vardagsrum med fint trägolv och smakfull eldstad. Luftig välkomnande hall med klinkergolv och gästtoalett med klinker och kakel. Övre plan med tre bra sovrum och gott om förvaringsutrymme. Badrum med klinker, kakel och bubbelbadkar. Suterrängvåning med vattenburen golvvärme i allrum och sovrum. Badrum med klinker och kakel. Separat ingång ger ett perfekt tonårsboende eller uthyrningsmöjligheter. Förråd/tvättstuga och matkällare. Stor härlig tomt med bärbuskar, hallonhäck, planteringar, odlingsland, fina gräsytor och liten träddunge. Nytt tak ca 2018 och dränerat ca 2010. Fristående dubbelgarage och en rejäl grusad yta ger bra parkeringsmöjligheter. Uppvärmning via bergvärme (ny värmepump 2023) Falu Stadsnät installerat samt laddbox för elbil. Sjön Runn är en attraktiv båtsjö med mer än 100 öar som inbjuder till en härlig skärgårdskänsla. Här erbjuds många fina aktiviteter året om. På vinterhalvåret plogas det upp långa skridskobanor som bjuder in till sköna långturer och härliga motionslopp. Morgondoppet vid den närliggande stranden och båtturer på spegelblankt vatten blir ett naturligt inslag i vardagen när man bor så här. Attraktiva, idylliska och familjevänliga Källviken ligger ca 4 km från Falun centrum. I närheten finns rikligt med aktiviteter som bl.a. golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus. Härlig natur med skog och elljusspår finns i närheten. Fin cykelväg till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, Rv50/E16 ligger några minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Handla mat och andra förnödenheter kan man med fördel göra på City Gross. Förskolor och grundskolor F-6 finns i närliggande områden.

 • Premium
Stångtjärnsvägen 211, Slätta, Falu kommun

Stångtjärnsvägen 211

Villa
Slätta, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 875 000 kr
110 m²
5 rum
344 m² tomt

KEDJEHUS I BARNVÄNLIGA OCH POPULÄRA SLÄTTA. Mycket bra läge i området med baksidan angränsande mot fotbollsplan och litet skogsparti. Fint renoverat kök med ljusa luckor. Rejält vardagsrum med plats för matbord. Smakfullt badrum med klinker och kakel. Tre bra sovrum, separat gästtoalett samt allrum. Stor altan med tak på baksidan samt altan på framsidan i soligt sydvästläge . Gott om förvaringsutrymme i vidbyggt förråd. Nya fönster och ny ventilation FTX 2021, nya element 2020. Garage i gemensamhetslänga med fjärrstyrd port och elbilsladdare. Falu Stadsnät installerat. Ny luftvärmepump 2021 sänker driftskostnaden. Lugnt, barnvänligt område utan biltrafik med mycket grönska och flera lekplatser. Att även skola för låg- och mellanstadium samt förskola och fritidsgård finns i direkt närhet underlättar självklart också vardagslogistiken för många familjer. I området finns också bl a välsorterad ICA-butik, pizzeria och fotbollsplaner. Här bor man med Falu stadskärnas rika utbud på bekvämt promenad- och cykelavstånd samt med omedelbar närhet till naturen - här finns Stångtjärns fina spårcentral, badplats, fiskevatten samt bär- och svampskogar endast några promenadminuter bort.

Videstigen 24, Hälsinggården, Falu kommun
 • Sön 10 mar kl 14:30

Videstigen 24

Villa
Hälsinggården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 895 000 kr
200 + 26 m²
7 rum
645 m² tomt

RYMLIG VILLA MED BRA LÄGE LÄNGST NER PÅ ÅTERVÄNDSGATA! Genomgående renoverad bostad med mycket bra planlösning. Gott om sovrum, umgängesytor och förvaringsutrymme. Entréplan med ljust fint kök, vardagsrum med pelletskamin, två sovrum samt badrum med klinker och kakel. På övre plan ses allrum, sovrum, badrum med klinker och kakel samt klädkammare. Souterrängplan med stort allrum som är avdelat till gästrum/extra sovrum, sovrum med fullstort fönster, praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och duschplats. Trivsam relaxdel med bastu, wc med toalett och tvättställ samt stort förråd. Stor härlig balkong/altan i bästa sydvästläge. Förberett för uteplats under balkongen/altan. Fristående garage och solcellsanläggning installerad. Det är inte svårt att förstå varför Hälsinggården är en stor favorit bland barnfamiljer. Läget är idealiskt med närhet till skola och förskola samt mataffär. Med endast några minuters promenad nås småbåtshamnen vid sjön Runn med skridskoåkning på vintern och bad- och båtliv på sommaren, den fina badplatsen vid Roxnäs udde samt Rottnebyskogen med mycket fina motion- och skidspår. Hälsinggården är ett populärt- trivsamt och lugnt område med endast ca 5 km till Faluns centrum och allt vad stadskärnan har att erbjuda. ETT BOENDE FÖR ER SOM SÖKER DET LUGNA, FAMILJEVÄNLIGA LÄGET OCH SAMTIDIGT ETT RENOVERAT HEM ATT BARA FLYTTA IN I!

 • Plus
Övre Gruvrisvägen 69, Övre Gruvriset, Falu kommun
Övre Gruvrisvägen 69, Övre Gruvriset, Falu kommun, bild 2
Övre Gruvrisvägen 69, Övre Gruvriset, Falu kommun, bild 3

Övre Gruvrisvägen 69

Villa
Övre Gruvriset, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 975 000 kr
111 + 59 m²
4 rum
1 938 m² tomt

SJÖNÄRA BOSTAD I ATTRAKTIVT OMRÅDE! Enplansvilla med mycket bra planlösning. Kök med plats för stort matbord, vardagsrum med braskamin, smakfullt nyrenoverat badrum med klinker och kakel, tre bra sovrum, praktisk tvättstuga, separat wc och grovingång. Stort vidbyggt dubbelgarage med gästrum/förrådsdel. Altan med tak på baksidan. Uppvärmning via vattenburet system med frånluftsvärmepump. Falu Stadsnät installerat. Bra och insynsskyddat läge med tomten angränsande mot skogsparti. Robotgräsklippare ingår i köpet. Endast ca 200 meter till fin badplats vid sjön Vällan. Vintertid, innan snön lägger sig på isen finns alla möjligheter för den som gärna åker långfärdsskridskor. Brinner man för skidåkning så dras ett skidspår på ca 1 mil runt sjön. Detta är det perfekta boendet för er som vill bo på landet men inte vill göra avkall på närhet till alla bekvämligheter. Enkelt att ta cykel till stan, Borlänge nås via påfarten till motorvägen. Ett mycket efterfrågat, lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till sjö, skog och mark. Inom kort avstånd nås förskola och skola F1-9, affärscentrum, Samuelsdals golfbana, Källvikens slalombackar mm.

 • Premium
Granatstigen 50, Galgberget, Falu kommun
 • Sön 10 mar kl 14:30
Granatstigen 50, Galgberget, Falu kommun, bild 2
Granatstigen 50, Galgberget, Falu kommun, bild 3

Granatstigen 50

Villa
Galgberget, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
6 975 000 kr
184 + 43 m²
7 rum
1 001 m² tomt

ENPLANSVILLA I GENOMGÅENDE MYCKET BRA SKICK! Ett av områdets absolut bästa lägen i slutet av återvändsgata mot litet skogsparti. Redan när man står på tröskeln slås man av den rymd som präglar bostaden. Den klinkerbelagda hallen öppnar upp mot köket, matplatsen och vardagsrummet. Allt inramat av höga fönster som bjuder in både grönska och dagsljus. Mycket bra planlösning med möjlighet till fem sovrum, stora umgängesytor och bra förvaringsutrymme. Stort trivsamt kök med ryggåstak, köksö, gott om skåp och bänkyta samt bra vitvaror. Vardagsrum med stora fönsterpartier, ryggåstak och fin braskamin. Stort smakfullt badrum med både bubbelbadkar och duschplats. Praktisk tvättstuga med extra duschplats. Separat gästtoalett. Stor härlig altan på baksidan med spabad samt altan på framsidan i soligt sydväst läge. Stort fint dubbelgarage med fjärrstyrda portar, klinkergolv (golvvärme) och luftvärmepump. Fina förvaringsmöjligheter, liten köksdel, golvbrunn och avfuktare för snöiga bilar. Påkostat uppvärmningssystem med Luvian system. fjärrvärme och solceller. Klimatanläggning med kyla i hela huset. Falu Stadsnät installerat. Förråd och vedbod. Populära Galgberget ligger endast ca 3,5 km från centrala Falun. Här bor ni med närhet till rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus. Härlig natur med skog och elljusspår finns inpå knuten. Närhet även till sjön Runn, båthamn, badplats samt rekreation vid Främby udde med alla dess aktiviteter. Fin gång- och cykelväg till centrum för den som vill gå eller cykla till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, RV50/E16 ligger bara någon minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Förskola och skola F-6 finns på Galgberget. Närhet till expansiva Tallenområdet med mataffär, systembolag, padelhall m.m. ETT FANTASTISKT HUS DÄR DET BARA ÄR ATT FLYTTA IN!

 • Premium
 • Energieffektiv
Erik Tengerströms väg 8, Herrhagsskogen, Falu kommun
Erik Tengerströms väg 8, Herrhagsskogen, Falu kommun, bild 2
Erik Tengerströms väg 8, Herrhagsskogen, Falu kommun, bild 3

Erik Tengerströms väg 8

Villa
Herrhagsskogen, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
8 900 000 kr
242 + 55 m²
7 rum
1 054 m² tomt

UNIKT TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA EN STOR VILLA MED POOL I FALUNS SENASTE OMRÅDE - HERRHAGSSKOGEN! Mycket rymlig bostad med optimal planlösning. Stort härligt kök med trivsam köksö, fina stenskivor samt gott om skåp och bänkyta. Öppen lösning mot matplats och vardagsrum med smakfull braskamin. Stor sovrum, badrum med duschplats samt praktisk tvättstuga med grovingång. På övre plan ses allrum, fyra bra sovrum samt badrum med bubbelbadkar, duschplats och bastu. Separat fullutrustad lägenhet för uthyrning eller tonårsboende. Dubbelgarage med fjärrstyrda portar. Fin pool omgärdad av stort härligt trädäck med möjlighet till flera sittgrupper. Här kan du njuta av bad och sol under hela sommaren. Två altaner på baksidan och gjuten platta förberett för uterum/altan med tak. Uppvärmning via fjärrvärme och Falu Stadsnät installerat. Lugnt och barnvänligt område. Nära till Slätta med dess service. Att även skola för låg- och mellanstadium samt förskola och fritidsgård finns i närheten underlättar självklart också vardagslogistiken för många familjer. Här finns också bl a välsorterad ICA-butik, pizzeria och fotbollsplaner. Här bor man med Falu stadskärnas rika utbud på bekvämt cykelavstånd samt med omedelbar närhet till naturen - här finns Stångtjärns fina spårcentral, badplats, fiskevatten samt bär- och svampskogar endast några promenadminuter bort. ETT PERFEKT BOENDE FÖR DEN STORA BARNFAMILJEN!

 • Premium
Rissgårdsvägen 9R, Ingarvet, Falu kommun

Rissgårdsvägen 9R

Övrigt
Ingarvet, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 395 000 kr
72 m²
73 m² tomt

LOKAL PÅ INGARVET MED MÅNGA ANVÄNDNINGSMÖJLIGHETER! Friköpt industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en kostnadseffektiv lokal på Ingarvets industriområdet i Falun. Ett lättillgängligt läge med närhet till centrum läge och i området finns flertal stora företag etablerad. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Lokalen är ca 72 kvm plus entresolplan på ca 29 kvm, sammanlagt 101 kvm. Luftvärmepump är installerad och golvet är epoxibehandlat. Lokalen har en generös takhöjd om ca 5,65 m vid nock och ca 4,5 m vid port. Lokalen har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp och en gångdörr i ett av vikbladen. Kommunalt V/A finns framdraget till fastigheten vilket möjliggör installation av b la handfat, toalett, dusch och pentry. I lokalen finns det även en elcentral samt en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare. Fiberanslutning är betald och anslutningen finns förberett i det gemensamma teknikrummet. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. I grundutförandet är lokalen avsedd att användas som förråd. Vid ändrat användningsområde och ombyggnationer av den egna fastigheten kan bygganmälan och/eller bygglov komma att behöva sökas hos kommunen. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 675 kronor exkl moms per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Linnévägen 23B, Lustigknopp, Falu kommun
 • Sön 10 mar kl 16:00

Linnévägen 23B

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 495 000 kr
74 m²
2 rum
vån 2/3
4 202 kr/mån
20 203 kr/m²

TRIVSAM 2:A MED VIDSTRÄCKT UTSIKT! Stor tvårummare om hela 74 m² som präglas av välplanerad, generös planlösning och en härlig hemtrevlig känsla. Kök med rymlig matplats och utgång till stor balkong med fantastisk utsikt över omkringliggande villaområde samt ner över Falu stad. Vardagsrum med parkettgolv och stort fönsterparti. Badrum med badkar och tvättmaskin. Rejält sovrum med plats för både säng och arbetsplats/liten soffa. Rymlig välkomnade hall med stort förråd/klädkammare. Från trapphuset når du bekvämt tvättstugan, garaget och förrådet. För dig som har bil finns garageplats att hyra. I den välskötta föreningen finns också gästlägenhet, vävstuga samt en välanlagd gård med flertalet uteplatser, lekplats och boulebana. Här kan ni leva ett bekvämt och aktivt liv då området Lustigknopp (som kallas "Knoppen") ligger i sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning med flera löp- och skidspår och naturreservat. Det högt belägna och parkliknande området gör området rofyllt och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten. Praktisk närhet till det mesta - promenadavstånd till livsmedelsbutiker, vårdcentral, Faluns affärsgator, restauranger, kulturutbud, resecentrum, Falu Lasarett, skolor, Högskolan Dalarna samt övrig närservice.

 • Plus
Surbrunnsvägen 2B, Regementsområdet, Falu kommun

Surbrunnsvägen 2B

Lägenhet
Regementsområdet, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 375 000 kr
56,6 m²
2 rum
vån 1
3 851 kr/mån
24 293 kr/m²

TVÅRUMMARE MED FÖNSTER I TRE VÄDERSTRECK OCH BALKONG! Välkommen hem till denna fint disponerade gavellägenhet i lugnt kvarter. Bostadens planlösning består utav en välkomnande hall, kök med matplats, sovrum, rymlig klädkammare, badrum med dusch samt ett stort vardagsrum som både rymmer soffmöbler och övrig möblemang. Via vardagsrummet tar ni er ut till bostadens balkong där ni kan njuta av solen större delen av dagen. Rikligt ljusinsläpp från fönster i tre olika väderstreck samt vackra originaldetaljer förstärker hemmets trivsamma atmosfär. Brf Dalregementet är en välskött förening där många av de större renoveringarna har utförts de senaste åren så som stambyte, fasad- och takrenovering, ny el med automatsäkringar, nya fönster, nya säkerhetsdörrar, installation av Falu Stadsnät samt dränering. Regementsområdet/Övre Norslund är ett grönskande och expanderande område med naturen alldeles inpå knuten. Fina elljusspår för dig som gillar att åka skidor eller ta sköna skogspromenader. En kort promenad från lägenheten finner ni Falu Lasarett samt köpcentrum Majoren med Ica Maxi, Rusta, Plantagen m m. I närheten finner ni även Norslunds centrum med livsmedelsaffärer, vårdcentral, frisör, apotek, Jakt och fiske butik. Bra bussförbindelse in till centrum som ni även når inom promenadavstånd. Ett omtyckt område med närhet till det mesta! Anmäl ditt intresse redan nu för att inte missa viktig information om kommande visningstillfällen mm.

 • Plus
 • Balkong
Andrakebyn 50, Andrakebyn, Falu kommun

Andrakebyn 50

Villa
Andrakebyn, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
7 900 000 kr
172 m²
5 rum
3 672 m² tomt

LIVSKVALITET I VIKA - DIREKT SJÖNÄRA LÄGE VID RUNN MED EGEN BRYGGA, BAD- OCH BÅTPLATS! Unikt och insynsskyddat läge på stor tomt. Golvvärme i hela bostaden. Stort kök med gott om skåp och bänkyta samt trivsam vedspis. Öppen lösning mot rymligt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier, ryggåstak och braskamin. Fyra bra sovrum, stort badrum med bubbelbadkar och duschplats, separat wc samt rymlig tvättstuga med grovingång. Stor fantastisk altan med pool, badtunna och flertalet uteplatser. Fint och charmfullt uterum. Stort garage/verkstad med många användningsmöjligheter. Fin gäststuga med köksdel, allrum, badrum och altan. Uppvärmning via jordvärme, solceller, braskamin och vedspis ger mycket låg driftskostnad. Falu Stadsnät installerat. Vika är en trivsam bygd belägen mellan Falun och Borlänge, inte mer än ca 20 min från Falu centrum och även ca 20 min från Borlänge centrum. Här finns skola F-6, café, kiosk och enklare närlivs, bibliotek, ishockeyplan mm. Vika har även engagerade intresseföreningar och ett rikt aktivitetsliv. Här finner ni ett gym i ett stort aktivitetstält, innebandyplan, fotbollsplaner, frisbeegolf, elljusspår, hinderbana, och fina badbryggor i Vikasjön. Vintertid finns även fina skid- och långfärdsspår samt så plogas en bana på Vikasjön som då lämpar sig väl för långfärdsskridskor mm.

 • Plus
Bjungnäsvägen 2A, Sundborn, Falu kommun

Bjungnäsvägen 2A

Lägenhet
Sundborn, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 795 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 413 kr/mån
27 405 kr/m²

TILLTALANDE HEM MED TILLGÅNG TILL BASTU, BAD OCH BÅTPLATS! Det bästa av två världar- ett boende med huskänsla och bostadsrättens trygga boendeform. Här är det bara att flytta in och njuta av detta tilltalande hem med attraktivt läge. Ett mycket bekvämt boende i Sundborn med direkt närhet till härlig natur och endast ca 200 meter till sjön Toftan och båtplatsen. Självklart finns här allt som önskas i ett modernt, nytt hem - öppna ytor, härliga ljusinsläpp, smakfulla materialval, välvalda kulörer, enhetliga parkettgolv och golvvärme. Hemmets ca 65,5 kvm är fördelade mellan tre rum och kök. Entréplan erbjuder ett mycket trevlig kök med hög funktionalitet samt plats för matbord. Öppen planlösning mot vardagsrummet med stora fina fönsterpartier samt med access till altanen. Smakfullt badrum/tvättstuga med klinker och kakel. Två bra sovrum samt klädkammare. Stor härlig altan med fritt läge mot litet skogsparti. Plats för både lounchmöbel och matgrupp. Husen är utformade i New England-stil med stora verandor, liggande vit träpanel och svarta bandade plåttak och värms upp via bergvärme. Bostadsrättsföreningen har en egen brygga i den lilla båthamnen där föreningens medlemmar erbjuds båtplats. Tillgång finns även till områdets gemensamma bastu. Idylliska Sundborn ligger ca 1,4 mil från Falun. Det var här konstnärerna Carl Larsson och Karin Larsson bodde med sin familj på Lilla Hyttnäs. Det är idag ett av Dalarnas populäraste besöksmål med café och restaurang i anslutning. Mycket familjevänligt villaområde med närhet till skola, mataffär, fotboll- och ishockeyplan och fina motionsslingor.

Sara Lisas väg 13, Lilla Källviken, Falu kommun
Sara Lisas väg 13, Lilla Källviken, Falu kommun, bild 2
Sara Lisas väg 13, Lilla Källviken, Falu kommun, bild 3

Sara Lisas väg 13

Radhus
Lilla Källviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 595 000 kr
122 m²
5 rum
4 721 kr/mån
29 467 kr/m²

LILLA KÄLLVIKEN - TILLTALANDE BOENDE I TVÅ PLAN! Nu finns möjligheten att förvärva ett modernt och smakfullt inrett tvåplanshus i Lilla Källviken! Unikt för detta hus är dess perfekta läge med insynsskyddad trädgård och utsikt mot naturen och Källviksbacken vilket ger en harmonisk och lugn känsla. Ett väldisponerat och tilltalande boende byggt 2016/2017 med genomgående ljusa väggar och fina enhetliga parkettgolv. Entréplanet bjuder på en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor. De stora fönsterpartierna och genomsikten från entrén ut mot baksidan skapar ett fantastiskt ljusinsläpp - en känsla av rymd som suddar ur gränserna mellan ute och inne. Välkomnande entréhall med yteffektivt förrådsutrymme under trappen samt en praktisk tvättstuga belägen i anslutning till entrén. Smakfullt helkaklat badrum med duschplats. På det övre planet finns tre fina sovrum, allrum, stilrent och helkaklat badrum samt klädkammare. Härlig, trädgårdstomt med inbjudande uteplats med markis i soligt och insynsskyddat läge samt med ytterligare en stensatt uteplats intill entrén. Vidbyggd carport med förråd samt uppfart med plats för bil. Ett optimalt boende för Er som söker nytt och modernt med lugnt, familjevänligt läge! Idylliska och familjevänliga Lilla Källviken ligger ca 3 km, på en höjd strax ovanför Falun. Rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke, skidspår och ridhus ligger en kort cykeltur bort. Härlig natur med skog och elljusspår finns inpå knuten. Fin cykelväg ner till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, Rv50/E16 ligger bara någon minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Handla mat och andra förnödenheter samt träna kan man med fördel göra på Tallenområdet med CityGross, gym och Systembolaget ca 800 meter från området mot Rv50/E16. Förskolor finns i området och Grundskola F-6 finns i Galgberget dit man enkelt promenerar via gång- och cykelvägar. Inom promenadavstånd finns sjön Runn för långfärdsskridskor och skidåkning vintertid samt båthamn, badplats och möjlighet för vattenaktiviteter sommartid. Vid sjön ligger även Främby udde med alla dess aktiviteter och restaurang.

 • Premium
Esplanaden 5B, Esplanaden, Falu kommun

Esplanaden 5B

Lägenhet
Esplanaden, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
995 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 2
3 134 kr/mån
23 976 kr/m²

TRIVSAM LÄGENHET MED CENTRALT LÄGE! Välkommen hem till denna fint disponerade tvårummare med generös takhöjd som ger ljus och rymd. Bostadens planlösning erbjuder en välkomnande hall, praktiskt arbetskök, vardagsrum med trägolv som rymmer både soffgrupp och matplats, rofyllt sovrum med trägolv och bra förvaring samt badrum med klinker, kakel och duschplats. Till lägenheten hör även två bra förråd. Trevlig, lugn omgivning med grönskande innergård med gemensam uteplats och grill. Rogivande promenadstråk i stadsparken och "runt hörnet", endast några få promenadminuter bort når du Faluns affärskvarter och resecentrum för dig som pendlar. HSB:s Brf Esplanaden är en modern, välskött och stabil förening som de senaste åren investerat i bland annat solcellspaneler. De har utvecklat och skapat ekonomist, tryggt och bekvämt boende för nuvarande och kommande generationer.

Dora Lindgrens väg 24B, Lilla Källviken, Falu kommun

Dora Lindgrens väg 24B

Villa
Lilla Källviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 295 000 kr
92 m²
4 rum
3 764 kr/mån

FINT ENPLANSHUS - NÄRMAST NYBYGGT I LILLA KÄLLVIKEN! Här möts Ni av ett smakfullt, närmst nybyggt boende i bostadsrättens trygga boendeform - ett modernt boende med hög standard. Här ses en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av ljus och rymd. Genomsikten från entrén ut på baksidan suddar ut gränserna mellan ute och inne och de stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Stort vardagsrum med öppen lösning mot bra planerat kök med gedigna material- och inredningsval och här ses även plats för en större matsalsmöbel. Till det största av de tre sovrummen finns en praktisk "walk in closet". Smakfullt helkaklat badrum och praktisk tvättstuga som är smart placerad i anslutning till entrén. Genomgående fina enhetliga parkett- och klinkergolv med underliggande vattenburen golvvärme samt vitmålade väggar i samtliga rum. Härlig stensatt uteplats intill både entrén och altan vid baksidan med direkt access från vardagsrummet. Liten trivsam trädgårdstomt med fritt läge mot allmänning. Rejält isolerat förråd om ca 10 kvm. Idylliska och familjevänliga Lilla Källviken ligger ca 3 km, på en höjd strax ovanför Falun. Rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus ligger en kort cykeltur bort. Härlig natur med skog och elljusspår finns inpå knuten. Fin cykelväg ner till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, Rv50/E16 ligger bara någon minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Det expansiva handelsområdet Tallen ligger ca 800 meter från området där bland annat matbutiken CityGross finns, ny padelhall med gym och där även Apotektet och Systemet kommer etablera sig. Flera förskolor finns i området och Grundskola F-6 finns i både Främby och på Galgberget dit man enkelt promenerar via gång- och cykelvägar. Närhet till sjön Runn, båthamn, badplats samt rekreation vid Främby udde med alla dess aktiviteter.

 • Uteplats
Trotzgatan 50B, Centralt, Falu kommun

Trotzgatan 50B

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 795 000 kr
71 m²
2 rum
vån 2/2
5 366 kr/mån
25 282 kr/m²

TAKVÅNING NYPRODUCERAD 2017 MED CENTRALT LÄGE! Mycket bra och trivsam planlösning. Fantastiskt vardagsrum med högt i tak, synliga takbjälkar och möjlighet till installation av braskamin. Väldisponerat och rymligt kök med ljus inredning och plats för matbordet. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rejält sovrum med intilliggande klädkammare. Parkeringsplats med eluttag och elbilsladdare ingår i avgiften. Här har vi ett hem som inbringar lugn mitt i staden med endast några fotsteg från allt man behöver! Resecentrum, lasarettet, butiker och restauranger finner ni inom gångavstånd. Likaså Lugnet där ni bland annat finner både löp- och skidspår samt Kålgården med skön naturmiljö och motionsmöjligheter runt sjökanten. Här är det bara att flytta in och njuta av ditt nya hem!

 • Plus
Hyttgatan 42E, Dikmanska Gården, Falu kommun

Hyttgatan 42E

Lägenhet
Dikmanska Gården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 195 000 kr
115 m²
4 rum
7 387 kr/mån
27 783 kr/m²

ÄNTLIGEN EN BOSTAD TILL SALU I ANRIKA DIKMANSKA GÅRDEN! Nu ges möjlighet att förvärva ett kulturarv fullt av charm, karaktär och tidstypiska detaljer i världsarvsstaden Falun med dess rika friluftsliv. Helt genomgående och på ett mycket smakfullt sätt renoverad bostad . Fint kök från HTH med trivsam köksö, stenskivor och påkostade vitvaror. Matrum i direkt anslutning till köket. Vardagsrum med härlig kakelugn - att mysa vid kulna höst- och vinterkvällar. Badrum med klinker (golvvärme) och kakel. Rymlig hall med uppgång till övre plan via fin trätrapp med smidesräcke. Övre plan med möblerbar hall/allrum med fint trägolv, badrum med microcement (golvvärme) och badkar, två bra sovrum med fina trägolv samt gott om förvaring i två klädkammare. Uteplats i bästa sydvästläge i anslutning till entrén. Välkommen att uppleva denna unika och lugna gårdsmiljö med bra läge i trevliga kvarter, en oas mitt i centrala Falun!

 • Uteplats
Rissgårdsvägen , Ingarvet , Falu kommun

Rissgårdsvägen

Övrigt
Ingarvet , Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
fr. 1 199 000 kr

EFTER TVÅ TIDIGARE LYCKADE OCH SLUTSÅLDA ETAPPER STARTAR NU FÖRSÄLJNINGEN AV DEN TREDJE ETAPPEN AV EGEN LOKAL I FALUN. EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler på Ingarvets industriområdet i Falun. Ett lättillgängligt läge med närhet till centrum läge och i området finns flertal stora företag etablerad. EgenLokal kommer att uppföra 26 lokaler om ca 6x12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 1 199 000 kr Pris för gavelenhet: 1 399 000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter Förväntat tillträde: Kvartal 3, 2023 Varje lokal är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm. Lokalen har en generös takhöjd om ca 5,65 m vid nock och ca 4,5 m vid port. Varje lokal har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp och en gångdörr i ett av vikbladen. Kommunalt V/A finns framdraget till varje fastighet vilket möjliggör installation av b la handfat, toalett, dusch och pentry. I varje lokal finns det även en elcentral samt en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare. Fiberanslutning är betald och anslutningen finns förberett i det gemensamma teknikrummet. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. I grundutförandet är EgenLokals lokaler avsedda att användas som förråd och det är också vad vi ansöker om bygglov för. Vid ändrat användningsområde och ombyggnationer av den egna fastigheten kan bygganmälan och/eller bygglov komma att behöva sökas hos berörd kommun. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Joakim Folkesson, [email protected], 0702-79 80 12 Kajsa Lindmark, [email protected], 0722-25 68 60 På https://www.egenlokal.se/projekt/falun-etapp3 finns ytterligare information.

 • Nybyggnadsprojekt
VIKA KYRKBY 1:46 , Vika, Falu kommun

VIKA KYRKBY 1:46

Tomt
Vika, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 975 000 kr
659 m² tomt

UNIK MÖJLIGHET ATT FÖRVÄRVA BYGGBAR TOMT MED SJÖNÄRA LÄGE VID VIKASJÖN. Kommunalt vatten/avlopp och Falu Stadsnät är framdraget. Friggebod ingår ej. Vika är en trivsam bygd belägen mellan Falun och Borlänge, inte mer än ca 20 min från Falu centrum och ca 30 min från Borlänge centrum. Här finns skola F-6, café, kiosk och enklare närlivs, bibliotek, ishockeyplan mm. Vika har även engagerade intresseföreningar och ett rikt aktivitetsliv. Här finner Ni beachvolleybollplan och fotbollsplaner, frisbeegolf, elljusspår, hinderbana, badbassäng och fina badbryggor i Vikasjön. Vintertid finns även fina skid- och långfärdsspår samt så plogas en bana på Vikasjön som då lämpar sig väl för långfärdsskridskor mm.

Visar alla 18