Kommande

Kornellvägen 23C

Bettorp, Örebro Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145,8 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Kornellen 2
Om föreningen
Avgift
5 600 kr/mån
Driftkostnad
15 600 kr/år
Pris/m²
17 798 kr/m²
Kommande

I Bettorp med cykelavstånd till stan finns nu detta stora bostadsrättsradhus till salu. 145,8 kvm fördelat på 5 rok och 4 sovrum gör att denna bostad passar perfekt för barnfamiljen. Nedre botten med stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På hela entréplan är det vattenburen golvvärme och en generös takhöjd. Ett av bostaden sovrum finns på entréplan, och de tre andra sovrummen finner ni en trappa upp där ett av sovrummen idag används som allrum. Badrum finns ett på vardera plan där det stora badrummet på ovanvåningen har både dusch och badkar. Separat tvättstuga finns.

Bostaden har två utgångar till altanen på baksidan av huset som delvis är under tak. På baksidan finns en liten gräsmatta omgärdad av en trädgårdshäck och staket. I samma läge finns en balkong som ni når vi ena sovrummet på ovanvåningen. På framsidan finns ett trädäck, bostadens utvändiga förråd och uppställningsplats för bilen.

I avgiften på 5 600 kr/mån ingår kallvatten och sophämtning.

Alldeles intill ligger en nybyggd förskolan, skola finns inom gångavstånd och en kort promenad bort hittar man naturområden att röra sig i.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.