Älvkullevägen 8 a

Boxholm, Boxholm Se på karta

1 195 000 kr

1 295 000 kr -8%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1990
Förening
HSB BRF Manhem i Boxholm
Om föreningen
Avgift
6 122 kr/mån
Driftkostnad
17 208 kr/år
Pris/m²
8 241 kr/m²

Varmt välkomna till den här fina bostadsrätten belägen i ett lugnt och trivsamt område och med ett av dem bästa lägena i föreningen.

Här finner ni ett stort och välskött boende där man under senare tid gjort flertal stora investeringar så som nytt kök och nytt badrum. Ljusa och smakfulla ytskikt, stort och härligt altandäck med tillhörande uterum i soligt söderläge. Egen uppfart med plats för flera bilar samt P-plats i carport med motorvärmaruttag ingår i avgiften. Sidobyggnad med ett rymligt förråd i direkt access till bostaden.

Huset bjuder entréplan med ett rymligt kök med bra med förvaring i form av skafferi och ett fint platsbyggt vitrinskåp. Vardagsrum med utgång till altan och inglasat uterum. Nyligen renoverat duschrum. På övreplan finns det idag ett stort allrum som är fullt möjligt att dela av till ett extra sovrum, ytterligare ett sovrum i bra storlek finns på samma plan. Toalett som är förberett för dusch/badkar.

Nära till Boxholms centrum, bra kommunikationer och på gångavstånd når man skola och dagis. Välkommen till ett trivsamt boende!

Välkommen till ditt nya boende.

All information inklusive försäljningsbroschyr/prospekt finns digitalt på nätet. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas försäljningsbroschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby