Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västra Lundsparken 3, Skänninge, Mjölby kommun
 • Sön 2 jun kl 11:00

Västra Lundsparken 3

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 950 000 kr
174 + 12 m²
7 rum
848 m² tomt

Välkommen till Västra Lundsparken 3! Här erbjuds en härligt generös och gedigen villa med plats för den stora familjen. Läget är mycket familjevänligt, längst in på lugn gata, med grönområde och lekpark alldeles intill. Väl framme vid huset välkomnas vi av en välskött och behändig trädgårdstomt med fina stensättningar. Innergården bjuder både på en inglasad altan samt öppet tralldäck. Den stora infarten ger plats för flera bilar och det vidbyggda rymliga dubbelgaraget har gott om plats för både förvaring och två bilar. Huset är i två plan om totalt 186 kvm varav 174 kvm boyta med möjlighet till 5-6 sovrum, stort gediget kök, bra badrum och stora sällskapsytor på båda våningsplanen med vardagsrum i vinkel på entréplan och rymligt allrum på övre plan. Planlösningen är flexibel så för den som behöver finns möjlighet till ytterligare sovrum. Smidig uppvärmning via fjärrvärme och luftvärmepump ger god driftsekonomi. Här ifrån är det dessutom nära till det mesta som bra affärer, skolor, förskolor och goda kommunikationer med pendelstationen en kort cykeltur bort. På promenadavstånd hittar vi även mysiga Månsjön och Väderkvarnsbacken med trevlig badplats. Välkommen till ett hus att trivas i!

 • Plus
Vistenagatan 11, Skänninge, Mjölby kommun
 • Fre 31 maj kl 15:00

Vistenagatan 11

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 295 000 kr
81 m²
4 rum
130 m² tomt

Innanför den vackra portalen finner vi detta pittoreska hem med anor från senare delen av 1700-talet. En välbevarad pärla med gedigen kulturhistorisk charm. Den gamla charmen har bevarats samtidigt som huset varsamt renoverats till dagens fina skick. Med de vackra materialen och de tidstypiska detaljerna har man gift samman det moderna med det tidlöst rustika i fin harmoni. Historiens vingslag blir sällan så tydlig som i gamla hus. Här finns vinklar och vrår. Karaktärsfullt, mjukt och vänligt men ändå fullt modernt med alla bekvämligheter. Den insynsskyddade innergården förhöjer här njutningen och är som en dold oas med en prunkande liten trädgård. Här finns plats för både stora och små och på den intilliggande verandan kan man njuta av varma sommardagar och ljumna kvällar. För övernattande gäster finns på innergården även en fin gäststuga med förråd i väl omhändertaget gårdshus. Fastigheten har under de senaste åren använts som fritidshus men det är fullt möjligt att bo här permanent. Motsvarar den här pärlan det ni söker är ni varmt välkomna på visning!

 • Plus
Klarinettvägen 9, Mantorp, Mjölby kommun

Klarinettvägen 9

Villa
Mantorp, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
3 395 000 kr
103 + 118 m²
7 rum
680 m² tomt

På Klarinettvägen 9 i Mantorp erbjuds nu detta stora hus tillsalu! Att bostaden är så pass stor upptäcks först när du kommer in i bostaden och det kommer ge dig en positiv upplevelse! Här finns fina sociala ytor med vardagsrum i vinkel för en trevlig avgränsande känsla och ett bra ljusinsläpp. Totalt finns det 7 rum och kök varav 5-6 stycken kan användas som sovrum. Ett sovrum har egen ingång från garaget. Entréplanet har köket med matplats, vardagsrum, badrum samt 3 sovrum. Det finns flera utgångar till husets baksida som delvis är fritt då det inte är någon angränsande tomt bakåt, och en häck som ger insynsskydd. Här ifrån är det bara 1 minuts promenad till Klämmestorpshallen där det finns många typer av sportaktiviteter. Här finns även lekplats och grönområden, ett mycket kreativt område, Klämmestorpsskolan ligger också precis intill och finns upp till årskurs 6. Skola upp till åk 9 inom 500 m, pulkabacke 200 m, samt station ca 1,7 km. Tack vare de många sovrum som finns passar huset perfekt till många typer av olika familjer och med praktisk vardag med hjälp av det korta avstånd till aktiviteter!

Vattugatan 25A, Mjölby - Östra, Mjölby kommun
 • Fre 31 maj kl 16:30

Vattugatan 25A

Villa
Mjölby - Östra, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
3 895 000 kr
127 m²
4 rum
855 m² tomt

Välkommen till det här fina huset byggt 2006 med ett av Mjölbys bästa lägen intill skogen på östra. Huset har en bekväm boyta med allt på ett plan och präglas av en ljus och delvis öppen planlösning med fina sociala ytor. Den öppna planlösningen tillsammans med generösa fönsterpartier bidrar till en ljus och trivsam känslan. Huset bjuder på ett stort kök och vardagsrum i vinkel. Denna del är husets hjärta tillsammans med det trevliga uterummet som ligger i anslutning till köket. Det fullutrustade köket har gott om skåp och arbetsyta vilket möjliggör för kulinariska upplevelser. Vidare bjuder huset på tre sovrum varav ett master- bedroom samt ett stort badrum och en extra gäst-WC. Innanför köket finns också en praktisk groventré med tvätt- och torktumlare. Fastigheten har vidare ett högt och trivsamt läge med fin utsikt. Det ligger också nära till allt man kan tänka sig. Ett stenkast bort finns trevliga promenadstråk och belyst motionsspår. Dessutom finns det bra kommunikationer med tåg- och pendelstation inom gångavstånd. Vidare finns här ett bra garage samt en välskött trädgård med växthus och andra fina planteringar och stensättningar. Fiber och smidig uppvärmning via en luft/vattenpump är annat som här förhöjer standarden och bidrar till låg drift. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Axel Träffs Gata 5A, Centrala Mjölby, Mjölby kommun
 • Mån 27 maj kl 19:00

Axel Träffs Gata 5A

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
930 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 994 kr/mån
15 372 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva den här fina bostadsrätten. Lägenheten är bekvämt belägen en halv trappa upp med utsikt över kyrkan och den lugna innergården. Bostaden har genomgående fina ytskikt och erbjuder ett ljust och trevligt kök, ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, ett bra sovrum och ett badrum med egen tvätt- och torktumlare. Här bor ni i en stabil HSB förening med välunderhållna fastigheter, fina gemensamhetsutrymmen och låga avgifter där bland annat bredband ingår. Föreningens medlemmar har vidare tillgång till stora gemensamma tvättstugor, bastu, övernattningsrum och hobbyrum. Likaså finns här en rymlig samlingslokal. Föreningen tillhandahåller även välskötta innergårdar med grillplats och endast ett stenkast bort finns centrum med restauranger, matbutiker och trevliga strövområden. Området ger köparen även närhet till tågstationen med goda pendlingsmöjligheter. Välkomna att anmäla ert intresse!

 • Plus
 • Balkong
Åsbo Backliden 1, Strålsnäs, Boxholms kommun

Åsbo Backliden 1

Villa
Strålsnäs, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 200 000 kr
122 + 84 m²
5 rum
1 877 m² tomt

Välkommen till Åsbo Backliden 1 och denna funktionella villa med ett trevligt läge alldeles i närheten av Åsbo skola. Huset byggdes 1967 och gjordes om 2008 till sin nuvarande form. Huset har en trevlig planlösning delvis i suteräng. Den större delen av bostadsytan är på det övre planet och bjuder på ett rymligt vardagsrum, två sovrum, kök och ett stort bad- och tvättrum. Vidare finns på det övre planet en härlig balkong samt ett inglasat uterum som blir till ett extra rum från tidig vår till sen höst. I det rymliga vardagsrummet finns också en fin kamin som ger extra mysfaktor lite kallare dagar. På entréplanet finns idag ett stort allrum och kontor vilket möjliggör för både extra boendeyta eller för företagaren som kanske vill ha ett separat utrymme. På entréplanet finns också toalett, tvättstuga och bra förvaringsutrymmen. Huset har en lummig och insynskyddad baksidan angränsande till skogen. Baksidan ger verkligen känslan av att vara på landet. Här i Åsbo bor ni nära naturen och i omgivningen finns fina strövområden. I närheten finns förskoleklass till skola år 6 samt fritids. I samhället Strålsnäs finns busshållplats som tar dig till Boxholm och pendeltågstationen på några minuter. Varmt välkomna på visning!

Uddarp Fagersberg 2, Sya, Mjölby kommun

Uddarp Fagersberg 2

Gård/Skog
Sya, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
4 595 000 kr
176 m²
7 rum
7 ha tomt

Med ett naturskönt läge, några kilometer från Sya och Mantorp, hittar vi gården Uddarp Fagersberg 2. Gården som utgörs av 6,3 hektar sammanhängande mark fördelar sig på cirka 3 hektar skog och 2,5 hektar åkermark. Åkermarken har de senaste åren legat i träda och skogen består främst av blandad tall- och granskog. Hela fastigheten bär på en charm som fångar hjärtat med sitt lugn i en mycket vacker omgivning. Här finns alla möjligheter till jord- och skogsbruk tillsammans med häst- eller annan djurhållning i mindre skala. På fastigheten finns förutom ett stort bostadshus en lada med bland annat en snickarbod och en loge med gjutet golv och smörjgrop. Vidare finns här ett enklare uthus med vedbod och ytterligare förvaringsutrymmen varav en del är isolerad. Här finns också växthus och en fin jordkällare. Bostadshuset är en spännande blandning mellan det gamla och det nya. Den äldre delen, med en välbevarad karaktär, har fått sällskap av en helt ny bostadsdel tillbyggd under 2019. Den moderna tillbyggnaden andas nytt liv in i gården och erbjuder komfort och alla bekvämligheter. Huset bjuder idag på hela 176 kvadratmeter boendeyta så här finns verkligen plats för den stora familjen. Den äldre delen av huset är helt bevarad med såväl kök som badrum varför huset också med fördel skulle kunna nyttjas som ett generationsboende. Huset värms smidigt upp med bergvärme vilket bidrar till låg drift och energiklassen C. Nya delen har vattenburen golvvärme. Även gamla delen har vattenburen värme och element kopplade till bergvärmen. Inne i bostadshuset möts du av en unikt inredd interiör med en blandning av gammalt och nytt. Den äldre delen av huset bjuder på vinklar och vrån som vittnar om dess rika historia, medan den nya delen utstrålar ljus och rymd med moderna bekvämligheter och fina materialval. Sammanfattningsvis är den här gården en idyllisk plats där livet kan levas i harmoni med naturen. Med möjlighet till djurhållning och odling, tillsammans med det charmiga bostadshuset, är detta en plats där drömmar kan förverkligas och minnen skapas för livet. Samtidigt förhållandevis nära skolor och annan bra service. Varmt välkomna på visning!

Blåvik Hårdaholmsvägen 2, Blåvik, Boxholms kommun

Blåvik Hårdaholmsvägen 2

Fritidshus
Blåvik, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
3 500 000 kr
91 + 26 m²
3 rum
1 528 m² tomt

VÄLKOMNA TILL ETT BOENDE UTÖVER DET VANLIGA - HÖGT OCH NATURSKÖNT BELÄGET INTILL SJÖN SOMMEN! Varmt välkomna till Blåvik och detta utsökta boende med närhet till både bad- och egen båtplats i härliga sjön Sommen. Huset som byggdes 2005 erbjuder ett kvalitativt fritidsboende med alla bekvämligheter. Nuvarande ägare har bott här permanent så det är väl anpassat för årets alla årstider. Som pricken över i finns på tomten ytterligare två gäststugor med permanent standard vilket ger gott om plats för övernattande gäster. Perfekt för den större familjen eller tonårsbarnen som önskar eget utrymme. De gedigna huset som är en så kallad "Hälsingestuga" bjuder på ett öppet kök och vardagsrum med generösa fönsterpartier, två sovrum samt duschrum med bastu. Vidare bjuder huset på en stor altan med vacker utsikt över sjön. I anslutning till gästhusen finns ytterligare ett par mindre uteplatser som bidrar till en rofylld tillvaro. Annat som förhöjer standarden är tillgång till fiber, ett gediget garage samt en manskapsbod med förråds- och snickarbod. Blåvik är välkänt som ett attraktivt utflyktsmål med sin tjusiga kyrka, sina fina vandringsleder och för sin storslagna natur med nära anknytning till sjön Sommen. Sommen är en stor insjö med ett stort antal öar varav Torpön är den största med både restaurang, naturum, camping mm. Mysiga Torpön ligger bara ett par kilometer söder ut och hit tar ni er smidigt via linfärjan ”Viktoria” som sommartid trafikerar det 200 meter breda sundet mellan Torpön och Blåvik. Från den här vackra platsen kan ni njuta av lugnet och hänföras över den slående utsikten med solnedgångar som etsar sig fast i minnet. Blåvik och huset på Hårdaholmsvägen 2 väntar på er som söker riktig livskvalité långt bort från stadens stress. Välkomna på visning!

Österskogsvägen 18, Boxholm, Boxholms kommun

Österskogsvägen 18

Villa
Boxholm, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 625 000 kr
105 + 63 m²
4 rum
887 m² tomt

Välkomna till Boxholm och Österskogsvägen 18! Med ett högt och centralt läge hittar vi det här fina huset som nu letar efter en ny ägare. Huset har en mycket lummig och mysig trädgård med en välkomnande altan. På altanen finns gott om plats för vänner och familj och en altandörr in till köket förhöjer här bekvämligheten. Väl inne i huset möts vi av en nyrenoverad hall och ett nyrenoverat duschrum med kakel och klinker. Vidare finns på entréplanet två stora rum med trägolv och ett ljust och fint iordninggjort kök. En trappa upp finns ytterligare två stora rum samt en toalett. Källardelen rymmer gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga samt garage. Garaget skulle möjligtvis kunna inredas till ytterligare rum för den som skulle behöva fler sovrum. Huset värms smidigt upp med bergvärme. Bergvärmepumpen är förhållandevis ny. Den installerades -20 och håller tacksamt ner driftkostnaderna. Fiber finns installerat. Elen är också genomgången i större delen av huset och avloppsstammen är tacksamt utbytt från huset ut till gatan. Sammanfattningsvis ett bra och behändigt hus att bara flytta in i! Välkomna!

Andersbo Paradisvägen 17, Andersbo, Boxholms kommun

Andersbo Paradisvägen 17

Fritidshus
Andersbo, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
4 995 000 kr
70 m²
3 rum
1 033 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva den här fantastiskt fina fastigheten i Andersboviken. Här på Paradisvägen 17 går det att leva sjölivet när det är som bäst med direkt närhet till sjökanten och med en fin utsikt över Andersboviken och dess natursköna omgivning. Läget är också mycket trivsamt längst in på den lilla vägen och högst upp på udden. Härifrån går det att följa solens alla timmar och njuta av magiska solnedgångar som etsar sig fast i minnet. Det välskötta huset bjuder på allt som behövs men i lite mindre format. Här finns alla moderniteter som kök med både spis och en hederlig och fungerade vedpanna, sovrum, allrum samt ett härligt vardagsrum med storslagen utsikt över sjön. Vidare bjuder huset på ett duschrum, även det med en utsikt utöver det vanliga. För övernattade gäster finns det genomtänkt plats i allrummet som enkelt skiljs av med draperi men det finns även gott om plats för gästerna i den intilliggande gäststugan. Huset är tillbyggt 2010 med god standard. I den nya delen finns golvvärme och fönstren är 3-glas. I samband med tillbyggnaden renoverades även köket och taket byttes. Ägaren har enbart nyttjat huset sommartid men för er som tänker större eller ett permanent boende finns en generös byggrätt. Fiber finns installerat och för dig med gröna fingrar finns en underbar trädgård att njuta av. I trädgården finns bland annat ljuvliga bärbuskar och fina planteringar. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Kungsvägen 77, Centrala Mjölby, Mjölby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kungsvägen 77

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 300 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 6/7
5 298 kr/mån
15 569 kr/m²

Med en härlig utsikt från 6:e våningen finns nu möjlighet att förvärva den här ljusa och trevliga trerummaren. Lägenheten bjuder på ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Balkongen är nyligen utbyggd och blir till ett extra rum från tidig vår till sen höst Vidare finns här ett funktionellt kök med matrumsdel strax intill samt två bra sovrum. Ett helkaklat duschrum med en kombinerad tvätt- och torktumlare samt dubbla toaletter förhöjer kvalitén och bekvämligheterna ytterligare. Huset har även hiss. Föreningen på Kungsvägen 77 är en populär HSB förening med fina gemensamma utrymmen. Som medlem har man bland annat tillgång till stora gemensamma tvättstugor och torkrum, samlingslokal, övernattningslägenhet och gym. Till varje lägenhet följer även två förråd. Ett lite större och ett matkällarförråd. I månadsavgiften ingår bland annat bra fiberuppkoppling och ett brett tv-utbud samt både värme vatten och bostadsrättstillägg. Alla föreningens hus har också hissar och i huset på Kungsvägen 79 finns också en trevlig relaxavdelning med bastu. Ett riktigt toppenläge med grönområde runt knuten, bara minuter från centrum och promenadavstånd till pendeln. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lundbygatan 8C, Lundby, Mjölby kommun

Lundbygatan 8C

Lägenhet
Lundby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 250 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 255 kr/mån
15 924 kr/m²

Med direkt närhet till Mjölbys centrum finner ni denna tilltalande trerummaren på översta våningen. Bostaden är ursprungligen två lägenheter som slagits ihop till en. Detta ger extra rymd och en trivsam planlösning med både badrum, extra gäst-WC, två bra sovrum varav det ena har ett smart inbyggt tvättutrymme i det före detta pentryt. Planlösningen är flexibel och möjliggör för olika användningssätt. Här går det bland annat att få till en egen tonårsavdelning eller varför inte en uthyrningsdel som kan ge intäkter? Lägenheten har vidare nyare ytskikt i flera rum samt ett ljust och fräscht kök renoverat 2011. Vardagsrummet är rymligt med fönster åt två håll. Härifrån når man även den stora balkongen med trevligt gavelläge. Balkongen har sol från morgon till kväll. På Lundbygatan 8C bor ni i en omtyckt och välskött förening med fina tvättstugor, gemensamhetslokal och gym. Föreningens fastigheter är välskötta och har bland annat fiberanslutning och nya fönster. I månadsavgiften ingår både fiber, värme, vatten och dessutom bostadsrättstillägg. Runt husknuten hittar ni lummiga grönområden och Mjölby centrum med galleria. Likaså finns simhall, mataffär och pendeln inom ett par minuters promenad! Lägenheten passar perfekt för er som söker något extra med alla bekvämligheter på gångavstånd. Välkomna!

 • Balkong
Häradsvägen 2, Mantorp, Mjölby kommun

Häradsvägen 2

Villa
Mantorp, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 895 000 kr
99 + 64 m²
4 rum
650 m² tomt

Välkomna till Häradsvägen 2 och det här välskötta och trivsamma huset i hjärtat av Mantorp. Här är det mesta iordninggjort på senare år varför det passar er som bara vill flytta in. Huset har en varm och ombonad känsla. Invändigt bjuder huset bland annat på ett praktiskt kök, nyrenoverat badrum, vardagsrum med en värmande kamin, fina sovrum och toaletter på alla plan. En trappa ner finns även bra förvaringsutrymmen, kontorshörna, tvättstuga med dusch och gästrum/tonårsrum. Perfekt för övernattande gäster eller tonåringen som vill ha ett mer privat utrymme. Huset har genomgående fina nyare ytskikt inne och utvändigt har taket bytts ut och fasaden har tacksamt målats. Huset värms smidigt upp via fjärrvärme, två elbilsladdare finns i garaget och fiber finns installerat. Trädgården som omger huset är även den väl omhändertagen med gräsmatta, äppelträd och vintergröna buskar som ger insynsskydd. Här finns pallkragar i soligt och skyddat läge och ytterligare fina odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Mysig veranda under tak på baksidan och sval uteplats finns på framsidan. Asfalterad infart med plats för flera bilar och ett bra garage är annat som här förhöjer standarden. Fem minuters promenad till förskola, skola och pendelstation så mycket mer centralt kan det inte bli. Känns detta som ett hus som kan passa är ni varmt välkomna på visning!

Industrigatan 13, Mjölby, Mjölby kommun
 • Borttagen före visning

Industrigatan 13

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
700 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 4/9
3 896 kr/mån
11 570 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Södra Strandvägen 24, Mjölby, Mjölby kommun

Södra Strandvägen 24

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 500 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/6
4 358 kr/mån
22 727 kr/m²

Ett mycket elegant och energismart boende i de nyproducerade lägenhetshusen längs Strandvägen i Mjölby. Lägenheten är belägen på andra plan, den är topputrustad och har ett attraktivt solläge. Balkongen är inglasad och har läge mot sydöst vilket ger en härlig morgonsol och ett värmande rum redan från tidig vår när solen lyser in! Den beiga tonen i lägenheten ger en mjuk känsla vilket gör att boendet känns mycket rofyllt. Den rofyllda känslan är genomgående i hela lägenheten och de spegeldörrar som valts till på skjutdörrsgarderoberna ger en rymligare känsla i lägenheten. Garderoberna är extra djupa vilket ger gott om förvaring i lägenheten. Utöver denna förvaring finns förrådsutrymmen till varje lägenhet i källaren. Köket är ljust och har en ny laminatbänkskiva. Maskinellt är köket fullutrustat med kvalitativ utrustning från Bosch. Badrummet är väl tilltaget med duschutrymme och gott om bänkyta för tvätthantering med egen tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Som boende i föreningen bor du klimatsmart med fjärrvärme som uppvärmning och solceller på taket som en kompletterande energikälla. Tack vare de extra tilltagna väggarna är lägenheten välisolerad från ljud och annat som finns utanför och i huset, här bor du riktigt tyst och bekvämt. Föreningens gemensamma ytor är mycket välgenomtänkta. Här erbjuds bilplats genom parkeringsplats, med eller utan elbilsladdare samt carport. Även ett separat cykelgarage under tak. Trevliga gemensamma uteplatser och lekplatser finns också som tillhör föreningen. Utöver att månadsavgiften är låg (4 358 kr/mån) för ett så pass nybyggt boende kan du här påverka din boendekostnad med anledning av att förbrukning av värme, vatten och el aviseras separat till varje bostadsrättsinnehavare. Huset ligger placerat i centrala Mjölby med närhet till allt såsom matbutiker, Gallerian, restauranger och endast ett stenkast från pendelstation. Intill bostaden finns fina promenadstråk och en vacker natur.

 • Hiss
Borggatan 13, Skänninge, Mjölby kommun

Borggatan 13

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 495 000 kr
133 + 66 m²
5 rum
974 m² tomt

I hjärtat av Skänninge och granne med Trojenborgsskolan hittar vi den här fina 50-tals villan som i stora delar är i originalutförande. Entrén liksom förträdgården är mycket typiska för 1950-talet och genomgående finns tidstypiska vackra detaljer bevarade. Fönsterbrädor i sten, smidesstaket och stora fönster är bara några av detaljerna som ger huset dess karaktär. Huset har också en mycket funktionell planlösning med bland annat kök och generösa sociala ytor på entréplanet. En trappa upp hittar vi de mer avskilda sovrummen. På övervåningen finns också duschrum och gott om förvaringsutrymmen i flera stora sidovindar. I källaren finns garage samt ytterligare flera rum och bra förråd. Den stora trädgården som omger huset bjuder på fina lekytor och gott om plats för vänner och familj som vill komma på besök. Den stensatta uteplatsen på husets baksida bjuder på kvällssol. Huset värms smidigt upp med fjärrvärme. Här i Skänninge bor ni med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd finns goda kommunikationer, barnomsorg, skolor, affärer och trevliga rekreationsområden intill Skenaån. Området är familjevänligt och ligger bara ett par hundra meter ifrån Månsjön och Väderkvarnsbacken. Väderkvarnsbacken är ett mysigt aktivitetsområde med en fin lekpark, en härlig grillplats, ett utegym för den som vill träna lite och en hundlekgård för alla fyrbenta vänner. För den som önskar ta ett svalkande dopp går det utmärkt på sommaren då den den konstgjorda sjön fylls med vatten. Varmt välkomna på visning!

Lundbygatan 8C, Lundby, Mjölby kommun

Lundbygatan 8C

Lägenhet
Lundby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
775 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 359 kr/mån
13 362 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva en två-rumslägenhet i bästa föreningsläge i en eftertraktad gammal HSB förening. Lägenheten är i stort sett genomgående renoverad de senaste åren med gedigna materialval rakt igenom. Köket är från 2021 med luckor av en mörkgrå ton och mattsvart maskinell utrustning vilket ger en mycket bekväm känsla i rummet. Tilltagen yta med plats för matbord i köket. Sovrummet är inrett med heltäckningsmatta vilket även det ger ro och värme i rummet, till sovrummet hör en extra stor klädkammare med gott om utrymme för klädförvaring. vidare finns stort vardagsrum med utgång till balkong och ett badrum med badkar. Ett boende med en mycket skön känsla rakt igenom- Här bor du bekvämt med tvättstugan rakt nedanför lägenheten och förrådet ligger alldeles intill. Månadsavgiften till föreningen är 3 359 kr/månaden. Balkongen nås från vardagsrummet och finns i västligt läge. HSB Magistern är en efterfrågad förening med låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, hushållsel och bredband. Dessutom har ni möjlighet att nyttja föreningens gym. På Lundbygatan 8C bor ni centralt med närhet till stadens utbud av mataffärer, butiker och restauranger. Pendeltåget, som tar er till Linköping, Norrköping, Boxholm och Trånas, finns också inom bekvämt avstånd.

 • Balkong
Andelsgränd 1, Sörby, Mjölby kommun
 • Tis 28 maj kl 17:15

Andelsgränd 1

Villa
Sörby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
5 500 000 kr
220 + 16 m²
6 rum
1 080 m² tomt

Välkomna till Andelsgärnd 1 i Sörby, ett mycket smart planerat och energieffektivt tack vare de solceller som finns placerade på taket i söderläge. Huset är ett Göta Stenhus och har till stora delar en öppen planlösning som bjuder in till flera olika "rum" i såväl hus och trädgård för ett trevligt umgänge. Direkt när du kliver in i huset kan du känna av den trevliga atmosfären tack vare de stora fönsterpartierna ut mot trädgården. Här ges en känsla där trädgården är en del av bostaden där olika rum erbjuds. Insynsskyddet är redan uppväxt bakom huset vilket gör att uterummet som är inglasar är helt insynsskyddat, därifrån tar du dig harmfullt till pergolan som ger ytterligare ett rum i trädgården. Tack vare den insynsskyddade tuja häcken skapar det ytterligare ett rum i trädgården där plats för familj och vänner finnes. Bostaden inomhus är ett mycket smart boende, delvis ett energieffektivt boende med fjärrvärme som uppvärmning och solceller på taket. Parkera bilen görs i garaget där du direkt kan ta dig in i bostaden utan att behöva gå ut vintertid. Garaget ger plats för upphängning av ytterkläder samt förvaringshyllor utöver bilplatsen. Det blir som en extra groventré. Öppen planlösning mellan ett fullutrustat bra arbetskök, matplats samt allrum. Från den öppna rymliga känslan i huset tar man sig till den ombonade korridoren med en mer omsluten känsla, vilket är trevligt runtomkring sovrummen. Här finns det 5 stycken sovrum med fasta garderober. I korridoren finns en AC installerad för god sovrumsmiljö sommartid. Två fullutrustade badrum med dusch/badkar finnes också. Fjärrvärme - Vidbyggt garage - Solceller - 5 sovrum - Elbilsladdare På Sörby bor ni i trevliga kvartér med ett ypperligt familjeläge. Här är närhet till både grönska och lantliga omgivningar samt nära access till citys utbud. Här ges tillfälle till en tilltalande villa i nybyggda områden i lugn miljö med lekvänliga gator. I Sörby finns egen förskola och grundskola finns det fler av i Mjölby. Då huset är enplanshus passar det även bra för den som vill flytta sitt boende till ett plan!

 • Plus
 • Energieffektiv
Dalgårdsgatan 9B, Dalen, Boxholms kommun
Dalgårdsgatan 9B, Dalen, Boxholms kommun, bild 2
Dalgårdsgatan 9B, Dalen, Boxholms kommun, bild 3

Dalgårdsgatan 9B

Lägenhet
Dalen, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
650 000 kr
73,8 m²
3 rum
vån 2/3
3 724 kr/mån
8 808 kr/m²

Välkomna till den här välplanerade 3:an om 73,8 kvm på Dalgatan 9B. Planlösning är både funktionell och trivsam med fönster i två väderstreck. De generösa fönsterpartierna ger lägenheten ett fint ljus och en luftig känsla. Lägenheten bjuder vidare på genomgående fina ytskikt och en stor balkong. Den stora balkongen mot den gröna innergården förhöjer här standarden. Till lägenheten följer även ett bra förråd som ligger tillgängligt precis utanför ytterdörren. Föreningen erbjuder utöver sina fastigheter fina gröna innergårdar och en gemensam tvättstuga. Trevligt läge med förskola precis bakom huset och nära till skogen. Affärer, simhall och annan allmän service finns även det på behändigt promenadavstånd. Från centrum och pendelstationen går det dessutom utmärkta kommunikationer med buss och tåg. Till centrum och pendelstationen tar det ca 12 minuter att promenera. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Aspvägen 6, Mantorp, Mjölby kommun

Aspvägen 6

Villa
Mantorp, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
3 600 000 kr
107 + 73 m²
6 rum
935 m² tomt

På Aspvägen 6 erbjuds en praktisk familjevilla med ett friliggande garage! Bostaden har ett rymligt entréplan som innehar fyra sovrum och ett stort badrum. Utöver sovrumsavdelningen finns ett nyrenoverat kök från 2018 medgott om arbetsyta. Vardagsrummet tillsammans med det tillbyggda matrummet gör att även de sociala ytorna i huset är rymliga och kan på sommarid utökas med altanen som ligger i västligt läge. Från altanen nås ett stort tralldäck med egen pool - somsagt här erbjuds allt som familjen önskar! På källarplan finns ytterligare ett sovrum. Helkaklad spaavdelning med dubbeldusch och bubbelkar. Här finns också den praktiska tvättstugan. Friliggande garage - kommunalt V/A - 5 sovrum - Fiberanslutet - Laddbox Huset och tomten angränsar mot ett grönområde. Här får ni utöver ett väldigt välskött hus med ett utmärkt läge närhet till allt som gör vardagslivet lättare. Mantorp ligger beläget nära E4:an ca en mil från Mjölby och 2,5 mil från Linköping. Servicen är väl utbyggd med flera förskolor, skola F-6 samt högstadiet. I de central delarna finns vårdcentral, gym frisör, pizzeria och bibliotek. Precis vid avfarten finns Depot Mantorp som är ett mindre köpcentrum med klädaffärer, apotek,restaurang. Härfinns även City Gross med deras breda sortiment. Husets baksida vetter mot kommunal mark. Pendelstationen ligger ca 1 km bort, därifrån tar man sig till Linköping på 14 minuter, Mjölby på 6 minuter.

Egebygatan 22, Egeby, Mjölby kommun

Egebygatan 22

Villa
Egeby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
3 900 000 kr
158 + 79 m²
7 rum
912 m² tomt

På det populära området Egeby utbjuds nu en gedigen tegelvilla med källare. Fastigheten och byggnaden genomgick en större renovering år 2016 vilket gör att både ytskikten är fräscha och att byggnadens yttre är i mycket gott skick. Huset är uppdelat i två lägenheter, en på varje plan om ca 79 kvm vardera. Här ges möjligheten att bo med en ekonomisk fördel tack vare att du kan hyra ut den ena lägenheten som kan generera en god intäkt eller är det generationsboende som passar bäst för dig? Här finns flera möjligheter och även för dig som vill disponera hela huset i egen regi. Övre lägenheten har 3 ROK och entréplanet har 4 ROK med ett badrum i varje bostad. Badrummen är från 2019 och de fräscha köken från 2016. Då båda lägenheterna har fönster runt om skapas en mycket hemtrevlig känsla i båda bostäderna. I källaren disponeras tvättstugan med två torktumlare och två tvättmaskiner. På Egeby bor du straxt utanför stadskärnan och området ger dig närhet till natur och rekreation. Idylliskt barnvänligt kvarter med cykelavstånd till badplats, lekplats och gångavstånd till grundskola och nära till förskola. HUSET VISAS LÖPANDE EFTER VISAT INTRESSE, ANMÄL DITT INTRESSE FÖR ATT BOKA IN VISNING MED MÄKLAREN

Villagatan 8, Skänninge, Mjölby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Villagatan 8

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 850 000 kr
102 + 64 m²
5 rum
785 m² tomt

I hjärtat av Skänninge väntar nu en behändig enplansvilla med källare på en ny ägare. Invändigt är huset ljust och trivsamt med en funktionell planlösning. Huset bjuder efter utbyggnaden på gott om sovrum och bra förvaringsutrymmen i källaren. På entréplanet finns en välkomnande hall, hela fyra sovrum, ett ljust vardagsrum, ett praktiskt kök samt duschrum med WC och en extra gäst-WC. En trappa ner finns också en tvättstuga med duschmöjligheter, flera förråd och ett par rum som skulle kunna fungera som gästrum eller hobbyrum. Huset värms smidigt upp med fjärrvärme och har genomgående bra 3-glas fönster. Taket är också bytt. Detta ger huset en bra energiklass vilket också borgar för låga driftskostnader. Huset bjuder även på en stor äldre trädgård med flera fruktträd och goda odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Vidare finns här en stensatt innergård och en fin uteplats i skyddat läge. På tomten finns också en bra infart med plats för att parkera bilen. Läget är utmärkt med promenadavstånd till både matbutik, pendelstation, VC och fina strövområden intill ån. Likaså finns ett flertal populära skolor och förskolor i närområdet. Sammantaget ett väldigt bra och familjevänligt hus med närhet till det mesta som kan underlätta i vardagen. Fastigheten är besiktigad och tillträde kommer vara möjligt från mitten av juni. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Bockarpsvägen 3, Centrala Mjölby, Mjölby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bockarpsvägen 3

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
930 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 900 kr/mån
14 419 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva den här trivsamma och smakfullt inredda bostaden på Bockarpsvägen 3 i Mjölby. Lägenheten bjuder på ett trevligt vardagsrum med generösa fönsterpartier vilket ger rummet en härligt ljus, ett fint renoverat kök med alla bekvämligheter och ett fräscht helrenoverat badrum med kakel och klinkers. Vidare bjuder lägenheten på ett stort sovrum med gott om förvaringsyta och en mysig balkong mot lummig innergård. Till lägenheten följer även ett förråd. Föreningens medlemmar har vidare tillgång till gemensam tvättstuga och gemensam lokal med pentry, WC och dusch. Dessa utrymmen finns i källaren. Här bor du utmärkt med närhet till det mesta som underlättar i vardagen. Inom några minuters promenad finns allt som behövs såsom pendelstation, välsorterad matbutik, restauranger, centrum och fina promenadstråk. Välkomna på visning!

 • Balkong
Storgårdsgatan 7, Lundby, Mjölby kommun

Storgårdsgatan 7

Villa
Lundby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 675 000 kr
80 + 80 m²
5 rum
736 m² tomt

Vi har nu fått förmånen att hjälpa till med försäljningen av den här fina villan på Storgårdsgatan 7. Huset är i mycket gott skick och har under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Invändigt är det mesta nytt och i samband med renovering har planlösningen helt gjorts om till en mer modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utvändigt har taket bytts och dränering har tacksamt gjorts för några år sedan. Fiber finns installerat och huset värms smidigt upp genom fjärrvärme. På entréplan finns 3 sovrum, kök, vardagsrum och badrum. I källaren finns gott om förvaringsutrymmen, toalett, tvättstuga, ett inrett gästrum, hobbyrum och ingång till garage. Trädgården är lummig med en trevlig insynsskyddad baksida. På innergården finns en inglasad altan, stort trädäck, förråd, fin gräsyta, flera fruktträd och odlingsmöjligheter för er med gröna fingrar. På framsidan finns en trevlig veranda och en breddad infart med plats för flera bilar. Storgårdsgatan ligger vidare i ett trevligt område med blandad bebyggelse, nära både centrum och fina rekreationsområden. Matbutik, skolor och simhallen finns dessutom alldeles intill. Så här berättar säljaren vad de tycker är det fina med fastigheten: "Väldigt centralt, nära till skola och centrum. Stor trädgård och knappt någon trafik utanför huset förutom skolskjuts. Nära till bad, grundskola och gymnasium. huset är perfekt för en småbarnsfamilj med en källare som har ingång till garage och arbetsrum. Finns även ett kontorsrum för den som jobbar på distans. Huset är renoverat i modern stil med öppen yta mellan kök och vardagsrum. Dränerat 2013, yttertaket bytt 2014 och fiber finns installerat. Uppvärmt garage med indraget vatten." Varmt välkomna på visning!

Appuna Östergård 2, Appuna - Väderstad, Mjölby kommun

Appuna Östergård 2

Villa
Appuna - Väderstad, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 995 000 kr
100 + 28 m²
3.5 rum
1 086 m² tomt

I den trevliga byn Appuna som ligger belägen mellan Väderstad och Skänninge med vidder ut över Östgötaslättens åkermarker ligger Östergården 2 belägen. Huset är placerat väl med en stor trädgård på baksidan där det finns både garage samt snickarbods-del. Tomten är platt och lättskött och med oändligt lång utsikt. Här finns ett uterum med större trall runt om huset där man i enskild läge kan avnjuta många och långa dagar. På tomten finns också en isoleras friggebod med ett rum. Bostaden har entréplan med stort vardagsrum, trevligt kök, kontors möjlighet samt både en fin- och groventré. Nyrenoverat duschrum/tvättstuga i anslutning till groventrén. Övre plan har per dagen 2 sovrum, allrum samt WC och väl utnyttjade kattvindar för förvaring. I källaren finns en grovtvättmaskin samt vattenfilter. Avloppet är minireningsverk(2016) med ny pump. Vatten tas genom en borrad källa på grannfastigheten med nya vattenfilter. Närhet till flera städerinom 1-4 mil. Väderstad samhälle endast 5 km bort som är mycket trevligt bygd med Ica affär, centralkrog, pizzeria, konditori, skaldjursfabrik och flera små pittoreska affärer. Skola upp till årskurs 5 och två dagis varav ett på landsbygden endast 2.8 km från bostaden. . Väderstad församling har mycket aktiviteter. Det finns ute och inomhusgym samt elljusspår. Ett stenkast bort ligger sjön Tåkern med sitt fågelliv och naturreservat. Appuna är en liten är en kyrkby med vacker kyrka. Det går att åka Närtrafiken till Väderstad och staden Mjölby resecentrum. Närtrafiken går delad tur vardagar och under hela dagen på helger.

Visar 1 - 25 av 32