Kommande

Andersbo Paradisvägen 17

Andersbo, Boxholms kommun Se på karta

5 595 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
1 033 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
13 500 kr/år
Kommande

Vi har nu fått förmånen att förbereda försäljningen av den här fantastiskt fina fastigheten i Andersboviken. Här på Paradisvägen 17 går det att leva sjölivet när det är som bäst med direkt närhet till sjökanten och med en fin utsikt över Andersboviken och dess natursköna omgivning. Läget är också mycket trivsamt längst in på den lilla vägen och högst upp på udden. Härifrån går det att följa solens alla timmar och njuta av magiska solnedgångar som etsar sig fast i minnet.

Det välskötta huset bjuder på allt som behövs men i lite mindre format. Här finns alla moderniteter som kök med både spis och en hederlig och fungerade vedpanna, sovrum, allrum samt ett härligt vardagsrum med storslagen utsikt över sjön. Vidare bjuder huset på ett duschrum, även det med en utsikt utöver det vanliga. För övernattade gäster finns det genomtänkt plats i allrummet som enkelt skiljs av med draperi men det finns även gott om plats för gästerna i den intilliggande gäststugan. Huset är tillbyggt 2010 med god standard. I den nya delen finns golvvärme och fönstren är 3-glas. I samband med tillbyggnaden renoverades även köket och taket byttes.

Ägaren har enbart nyttjat huset sommartid men för er som tänker större eller ett permanent boende finns en generös byggrätt. Fiber finns installerat och för dig med gröna fingrar finns en underbar trädgård att njuta av. I trädgården finns bland annat ljuvliga bärbuskar och fina planteringar.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Daniel Larsson , Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Sandra Tidblom

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Sandra Tidblom, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
0723-23 98 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.