Mäklare Sandra Tidblom

Sandra Tidblom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kaprifolgränd 7, Eldslösa, Mjölby kommun

Kaprifolgränd 7

Villa
Eldslösa, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

4 200 000 kr

157 m²

5 rum

952 m² tomt

Varmt välkomna till Kaprifolgränd 7 och den här fina 1 ½ plans villan på Eldslösa. Husets generösa ytor tillsammans med det trevliga läget, långt upp på en lugn återvändsgata, gör detta till ett drömboende för barnfamiljen men det passar även utmärkt för er som bara vill ha gott om plats och uppskattar en härlig trädgård med en innergård i ett riktigt skönt söderläge. Husets baksida angränsar dessutom till en allmänning vilket ger ett mer öppet och delvis insynsskyddat läge. Interiört erbjuds en praktisk och trivsam planlösning med fina sällskapsytor, gott om sovrum som är belägna både på bottenvåningen och ovanvåningen och på de båda planen finns dessutom både toalett och dusch. Huset erbjuder även generösa förvaringsutrymmen och en praktisk sidoentré i anslutning till tvättstuga. Annat som här förhöjer standarden är den smidiga uppvärmningen via bergvärme, mekanisk till- och frånluft med återvinning och fiber. Här finns helt klart plats för den stora familjen och som pricken över i får ni här även ett generöst uterum och en välskött trädgård med fina stensättningar, flera fruktträd, de flesta sorters bär och gott om prunkande växter som blommar från tidig vår till sen höst. Bilarna står skyddade i garaget alternativt under den dubbla carporten. På den stensatta uppfarten finns plats för fler bilar och i anslutning till garaget finns dessutom ytterligare flera förråd varav det ena stort som ett garage. Sammanfattningsvis erbjuds här en villa som har det mesta med gångavstånd till både förskola och skola. I närområdet finns dessutom skogen och fina strövområden. På gångavstånd nås även pendelstation som behändigt tar er vidare till närliggande städer. Läget är dessutom strategiskt med närhet till såväl E4:ans påfarter som riksväg 32 och 50. Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring vilket ger både dig som ny ägare och säljaren en extra trygghet. Känner ni att detta motsvarar era förväntningar är ni varmt välkomna på visning!

Burensköldsvägen 32B, Centrala Mjölby, Mjölby kommun

Burensköldsvägen 32B

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

900 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 868 kr/mån

15 385 kr/m²

Med ett centralt läge högst upp på Burensköldsvägen 32B hittar vi den här fina bostaden som nu letar ny ägare. Hela bostaden renoverades under -20/21 med nya ytskikt samt nytt kök och badrum. I samband med renoveringen byttes även alla maskiner och vitvaror. Lägenheten är genomgående mycket ljus med vitmålade väggar och tak samt har ett snyggt enhetligt golv vilket ger en fin känsla. Lägenheten är välplanerad med en stor och ljus hall. Här finns gott om plats för att hänga av sig ytterkläderna och bra förvaring i flera garderober. Köket är ljust och trevligt och erbjuder bland annat en fin matplats intill fönster och både kyl och frys i fullhöjd. Vardagsrummet känns luftigt med med utgång till den öppna balkongen med utsikt över innergården. Sovrummet har bra storlek och här finns ytterligare bra förvaring i flera inbyggda garderober. Det helkaklade badrummet är mycket fräscht med dusch, WC samt handfat i kommod. Här bor du utmärkt med närhet till det mesta som underlättar i vardagen. Inom några minuters promenad finns allt som behövs såsom välsorterad matbutik, centrum, apotek, vårdcentral samt pendelstation och fina promenadstråk. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Normlösa Lugnet 1, Normlösa, Mjölby kommun

Normlösa Lugnet 1

Villa
Normlösa, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

1 495 000 kr

63 m²

2 rum

1 813 m² tomt

Välkomna till Normlösa Lugnet 1 och denna charmiga lilla oas som gör skäl för sitt namn. Mitt på den vackra Östgötaslätten, med en lummig trädgård med gott om rosor, prunkande växter och fruktträd, hittar vi detta lilla torp som på senare år moderniserats och gjorts om till ett permanent boende. Under de sista åren har säljaren bland annat investerat i ett nytt tak och borrat efter vatten vilket tryggar användningen och husets välmående. Annat som här förhöjer standarden och ger en ombonad känsla är den värmande kaminen, fina trägolv och vackra gamla dörrar. Omgivningen är mycket naturskön med fin utsikt över det böljande åkerlandskapet. En molnfri och mörk natt lyser här tusentals stjärnor. Väder kommer och går och om hösten drar gässen fram över huset i stora sträck och om sommaren seglar havsörnarna förbi, högt, högt upp i det blå. Många andra djur passerar gärna som rådjur, räv, grävling, igelkott och för att inte tala alla småfåglar. På nära håll kan man här följa alla årstider. På våren fylls rabatterna med kända och okända blomster som tidigare ägare en gång planterade. Framme i juni doftar det underbart av rosor utanför köksdörren och efter midsommar börjar badsäsongen vid Nederlösa - en lagom promenad eller cykeltur bort. När sedan hösten kommer med sprakande färger, då är det dags för äppelskörd som går alldeles utmärkt att pressas till fin must i Brunneby musteri. Normlösa ligger strategiskt bra ur flera synvinklar. Läget är utmärkt som startpunkt för utflykter till kultur och natur. I närområdet hittar vi Omberg, Vadstena, Tåkern, Gamla Linköping, Göta kanal, Hembygdsmuseet i Sya och inte minst - räkmackorna på Centralkonditoriet i Väderstad! Huset är nu tillgängligt och väntar på sina nya ägare - Varmt välkomna på visning.

Kungsvägen 42A, Centrala Mjölby, Mjölby kommun

Kungsvägen 42A

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

210 000 kr

26 m²

1 rum

1 853 kr/mån

8 077 kr/m²

BEKVÄMT OCH NYRENOVERAT BOENDE PÅ MARKPLAN! Bara ett par minuters promenad från Mjölby centrum med pendelstation och alla bekvämligheter ligger denna trivsamma marklägenhet. Lägenheten passar utmärkt som övernattningslägenhet eller för dig som bara vill ha ett billigt och lite enklare första boende. Lägenheten har ett bra allrum med vask och kylskåp och i hallen finns toalett med handfat. Duschmöjlighet finns i korridor strax utanför. Här kan ni verkligen bo billigt. I den låga månadsavgiften ingår allt som el, värme, vatten och fiberuppkoppling. Här bor ni vidare i en stabil och välskött HSB förening. Föreningen erbjuder utöver en välskött fastighet fina innergårdar och trevliga gemensamma uteplatser. Varmt välkomna på visning!

Dalgatan 9, Ödeshög, Ödeshögs kommun

Dalgatan 9

Tomt
Ödeshög, Ödeshögs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

250 000 kr

828 m² tomt

Vi har fått förmånen att förmedla den här byggklara villatomten i Ödeshögs kommuns regi. Tomten är nyligen avstyckad och har en tomtstorlek på 828 kvm. Detaljplanen möjliggör för byggnation av en huvudbyggnad samt erforderliga komplementbyggnader till en sammanlagd area av max 200 kvm. Komplementbyggnad får inte uppta en större sammanlagd areal än 40 kvm. Huvudbyggnad får högst vara 1,5 våning med en byggnadshöjd om 4,5 meter". Komplementbyggnad får max vara 2,5 meter i byggnadshöjd. Det centrala läget med närhet till förskolor, skola, lokal service tillsammans med den generösa byggrätten ger goda möjligheter för dig och din familj att bygga ert drömboende och i dessa tider satsa på ett nytt och energieffektivt boende. Vid köp tecknas ett köpekontrakt. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning motsvarande 10 % av köpeskillingen. Tillträde och slutbetalning av fastigheterna sker preliminärt och tidigast under kvartal tre 2022 då områdets infrastruktur planeras vara färdigprojekterad. Ansökan om bygglov ska ha inkommit till kommunen inom 12 månader från köpekontraktets datum. Bygglovet ska avse ett bostadshus med permanent standard. Inom området finns en del naturvärden vilka innan övertagandet kommer att åtgärdas genom att översta lagret av marken schaktas bort. Fastigheterna kommer därefter att överlämnas i befintligt skick. Servis för kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till samtliga tomtgränser. Även fiber och elanslutning kommer finnas vid fastighetsgräns. Anslutningsavgifter tillkommer. Anslutningsavgiften till V/A ligger på ca 140 000 kr exkl. moms. El ca 38 000 kr exkl. moms och fiber 15 000 kr inkl. moms. Se bifogat dokument för mer detaljerad information. För mer information hittar ni detaljplanen under dokument och länkar om ni går vidare till läs mer hos mäklaren. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Lantlig tomt, Boxholm, Boxholms kommun

Lantlig tomt

Tomt
Boxholm, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

350 000 kr

4 354 m² tomt

LANTLIG TOMT FÖR ER MED HUSDRÖMMAR Nu finns möjlighet att förvärva en friköpt tomt om hela 4 354 kvm för nybyggnation. Tomten är lantligt belägen i utkanten av Boxholm med härlig utsikt över det böljande åker- och beteslandskapet. Läget är naturskönt och lantligt men samtidigt når ni centrala delarna av Boxholm inom ett par minuter med bil. Inne i Boxholm finns barnomsorg, skolor och allmänt god service. I närområdet finns även goda kommunikationer via pendeltåg och närheten till riksväg 32 möjliggör för den som pendlar. För den med hästintresse finns dessutom ridklubb inom promenadavstånd. Tomten är inte ansluten till någon specifik husleverantör så här är det bara fantasin och kommunens regler som man behöver ta hänsyn till. Ett positivt förhandsbesked om byggnadslov har tidigare erhållits och ska fortsatt gälla. Fiberkabel går förbi tomten och en kopplingsbrunn finns i närheten. Bygglovskostnad beror på storlek men ett enbostadshus på 50-200 kvm ligger mellan 12 000-18 000 kronor. Station för elanslutning finns inom en radie av 200 meter. Anslutningsavgift uppskattas till 30 000 kr plus moms upp till 25 Ampere. Vänligen kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 6