Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sandra Tidblom

Sandra Tidblom

Om mig

Hej. Jag heter Sandra Tidblom och har specialiserat mig på bostadsrätts- och villaförsäljningar i Mjölby och Boxholms trakten. För mig handlar mäklaryrket framförallt om det sociala mötet med människor och att på ett serviceinriktat sätt vägleda dig som kund genom försäljningsprocessen på bästa sätt. En riktigt bra mäklare är för mig engagerad, lyhörd och samtidigt driven att göra bra affärer. Med stort hjärta och engagemang har jag lyckats få många nöjda kunder som varmt kan rekommendera mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Borggatan 13, Skänninge, Mjölby kommun

Borggatan 13

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 495 000 kr
133 + 66 m²
5 rum
974 m² tomt

I hjärtat av Skänninge och granne med Trojenborgsskolan hittar vi den här fina 50-tals villan som i stora delar är i originalutförande. Entrén liksom förträdgården är mycket typiska för 1950-talet och genomgående finns tidstypiska vackra detaljer bevarade. Fönsterbrädor i sten, smidesstaket och stora fönster är bara några av detaljerna som ger huset dess karaktär. Huset har också en mycket funktionell planlösning med bland annat kök och generösa sociala ytor på entréplanet. En trappa upp hittar vi de mer avskilda sovrummen. På övervåningen finns också duschrum och gott om förvaringsutrymmen i flera stora sidovindar. I källaren finns garage samt ytterligare flera rum och bra förråd. Den stora trädgården som omger huset bjuder på fina lekytor och gott om plats för vänner och familj som vill komma på besök. Den stensatta uteplatsen på husets baksida bjuder på kvällssol. Huset värms smidigt upp med fjärrvärme. Här i Skänninge bor ni med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd finns goda kommunikationer, barnomsorg, skolor, affärer och trevliga rekreationsområden intill Skenaån. Området är familjevänligt och ligger bara ett par hundra meter ifrån Månsjön och Väderkvarnsbacken. Väderkvarnsbacken är ett mysigt aktivitetsområde med en fin lekpark, en härlig grillplats, ett utegym för den som vill träna lite och en hundlekgård för alla fyrbenta vänner. För den som önskar ta ett svalkande dopp går det utmärkt på sommaren då den den konstgjorda sjön fylls med vatten. Varmt välkomna på visning!

Dalgårdsgatan 9B, Dalen, Boxholms kommun
 • Tor 25 apr kl 16:30
Dalgårdsgatan 9B, Dalen, Boxholms kommun, bild 2
Dalgårdsgatan 9B, Dalen, Boxholms kommun, bild 3

Dalgårdsgatan 9B

Lägenhet
Dalen, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
650 000 kr
73,8 m²
3 rum
vån 2/3
3 724 kr/mån
8 808 kr/m²

Välkomna till den här välplanerade 3:an om 73,8 kvm på Dalgatan 9B. Planlösning är både funktionell och trivsam med fönster i två väderstreck. De generösa fönsterpartierna ger lägenheten ett fint ljus och en luftig känsla. Lägenheten bjuder vidare på genomgående fina ytskikt och en stor balkong. Den stora balkongen mot den gröna innergården förhöjer här standarden. Till lägenheten följer även ett bra förråd som ligger tillgängligt precis utanför ytterdörren. Föreningen erbjuder utöver sina fastigheter fina gröna innergårdar och en gemensam tvättstuga. Trevligt läge med förskola precis bakom huset och nära till skogen. Affärer, simhall och annan allmän service finns även det på behändigt promenadavstånd. Från centrum och pendelstationen går det dessutom utmärkta kommunikationer med buss och tåg. Till centrum och pendelstationen tar det ca 12 minuter att promenera. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Industrigatan 11, Centrala Mjölby, Mjölby kommun
 • Borttagen före visning

Industrigatan 11

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
975 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 4/7
3 896 kr/mån
16 116 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Villagatan 8, Skänninge, Mjölby kommun

Villagatan 8

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 850 000 kr
102 + 64 m²
5 rum
785 m² tomt

I hjärtat av Skänninge väntar nu en behändig enplansvilla med källare på en ny ägare. Invändigt är huset ljust och trivsamt med en funktionell planlösning. Huset bjuder efter utbyggnaden på gott om sovrum och bra förvaringsutrymmen i källaren. På entréplanet finns en välkomnande hall, hela fyra sovrum, ett ljust vardagsrum, ett praktiskt kök samt duschrum med WC och en extra gäst-WC. En trappa ner finns också en tvättstuga med duschmöjligheter, flera förråd och ett par rum som skulle kunna fungera som gästrum eller hobbyrum. Huset värms smidigt upp med fjärrvärme och har genomgående bra 3-glas fönster. Taket är också bytt. Detta ger huset en bra energiklass vilket också borgar för låga driftskostnader. Huset bjuder även på en stor äldre trädgård med flera fruktträd och goda odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Vidare finns här en stensatt innergård och en fin uteplats i skyddat läge. På tomten finns också en bra infart med plats för att parkera bilen. Läget är utmärkt med promenadavstånd till både matbutik, pendelstation, VC och fina strövområden intill ån. Likaså finns ett flertal populära skolor och förskolor i närområdet. Sammantaget ett väldigt bra och familjevänligt hus med närhet till det mesta som kan underlätta i vardagen. Fastigheten är besiktigad och tillträde kommer vara möjligt från mitten av juni. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Bockarpsvägen 3, Centrala Mjölby, Mjölby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bockarpsvägen 3

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
950 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 900 kr/mån
14 729 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva den här trivsamma och smakfullt inredda bostaden på Bockarpsvägen 3 i Mjölby. Lägenheten bjuder på ett trevligt vardagsrum med generösa fönsterpartier vilket ger rummet en härligt ljus, ett fint renoverat kök med alla bekvämligheter och ett fräscht helrenoverat badrum med kakel och klinkers. Vidare bjuder lägenheten på ett stort sovrum med gott om förvaringsyta och en mysig balkong mot lummig innergård. Till lägenheten följer även ett förråd. Föreningens medlemmar har vidare tillgång till gemensam tvättstuga och gemensam lokal med pentry, WC och dusch. Dessa utrymmen finns i källaren. Här bor du utmärkt med närhet till det mesta som underlättar i vardagen. Inom några minuters promenad finns allt som behövs såsom pendelstation, välsorterad matbutik, restauranger, centrum och fina promenadstråk. Välkomna på visning!

 • Balkong
Storgårdsgatan 7, Lundby, Mjölby kommun

Storgårdsgatan 7

Villa
Lundby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 675 000 kr
80 + 80 m²
5 rum
736 m² tomt

Vi har nu fått förmånen att hjälpa till med försäljningen av den här fina villan på Storgårdsgatan 7. Huset är i mycket gott skick och har under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Invändigt är det mesta nytt och i samband med renovering har planlösningen helt gjorts om till en mer modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utvändigt har taket bytts och dränering har tacksamt gjorts för några år sedan. Fiber finns installerat och huset värms smidigt upp genom fjärrvärme. På entréplan finns 3 sovrum, kök, vardagsrum och badrum. I källaren finns gott om förvaringsutrymmen, toalett, tvättstuga, ett inrett gästrum, hobbyrum och ingång till garage. Trädgården är lummig med en trevlig insynsskyddad baksida. På innergården finns en inglasad altan, stort trädäck, förråd, fin gräsyta, flera fruktträd och odlingsmöjligheter för er med gröna fingrar. På framsidan finns en trevlig veranda och en breddad infart med plats för flera bilar. Storgårdsgatan ligger vidare i ett trevligt område med blandad bebyggelse, nära både centrum och fina rekreationsområden. Matbutik, skolor och simhallen finns dessutom alldeles intill. Så här berättar säljaren vad de tycker är det fina med fastigheten: "Väldigt centralt, nära till skola och centrum. Stor trädgård och knappt någon trafik utanför huset förutom skolskjuts. Nära till bad, grundskola och gymnasium. huset är perfekt för en småbarnsfamilj med en källare som har ingång till garage och arbetsrum. Finns även ett kontorsrum för den som jobbar på distans. Huset är renoverat i modern stil med öppen yta mellan kök och vardagsrum. Dränerat 2013, yttertaket bytt 2014 och fiber finns installerat. Uppvärmt garage med indraget vatten." Varmt välkomna på visning!

Stenstorp Norrgård 1, Boxholm, Boxholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stenstorp Norrgård 1

Gård/Skog
Boxholm, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 995 000 kr
200 m²
6 rum
2 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva den här lantliga idyllen. Stenstorp Norrgård är en mindre lantbruksfastighet trevligt belägen mellan Boxholm och Väderstad. Den rymliga huvudbyggnaden om ca 200 kvm med tillhörande gårdscentrum ligger högt med vacker utsikt över nejderna. Fastigheten förvärvades av nuvarande ägare 2012. I samband med förvärvet renoverades fastigheten med bland annat nytt kök och badrum, ny el, del av syll byttes samt ny papp och panel på bostadshuset. Vidare har sen dess en ny jordvärmepump installerats. På fastigheten finns flera gårdshus, flygelbyggnad med garage samt en större lada om 500 kvm inrymmande bland annat fårstall, hundgårdar och stort loft. Till gården hör 2, 4 hektar mark vilket företrädesvis består av betesmark. Fastigheten har ett strategiskt bra läge ca 4 km söder om Väderstad och enbart 3 km till E4:an vilket gör den lättillgänglig på alla sätt och vis. Välkomna på visning!

Lundbygatan 6B, Lundby, Mjölby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lundbygatan 6B

Lägenhet
Lundby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 350 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
4 808 kr/mån
18 000 kr/m²

Med direkt närhet till Mjölbys centrum finner ni den här helrenoverade och tilltalande trerummaren. Här har inget lämnats åt slumpen utan allt är genomtänkt med genomgående fina och smakfulla materialval. Lägenheten är ursprungligen två bostäder som slagits ihop till en vilket ger en fin rymd och en trivsam planlösning med såväl badrum med WC samt extra gäst-WC. Lägenheten erbjuder vidare två sovrum, ett fint renoverat kök och badrum, gott om förvaringsutrymmen i både klädkammare och flertalet garderober samt ett trivsamt vardagsrum med utgång till stor balkong. Som pricken över i har lägenheten genomgående fina trägolv. Här bor ni i en omtyckt och välskött förening med bra gemensamma tvättstugor, gemensamhetslokal och tillgång till gym. Föreningen har på senare år gjort större investeringar i bland annat fönsterbyten. Fastigheterna är vidare stambytta och har fiberanslutning. I månadsavgiften ingår både fiber, värme, vatten och dessutom bostadsrättstillägg. Vidare följer två förråd med lägenheten varav ett matkällarförråd. Välkomna att anmäla ert intresse!

 • Balkong
Vadstenagatan 14, Skänninge, Mjölby kommun

Vadstenagatan 14

Övrigt
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 800 000 kr
215 m²
1 049 m² tomt

I centrala delarna av Skänninge finner vi det här fina hyreshuset, uppfört i början på 40-talet och med en historik som bland annat lärarbostad. Fastigheten inrymmer idag tre lägenheter, varav en stor lägenhet på första plan om 4 rok, samt två lägenheter på andra våningen varav en 3 rok samt en 1 rok. Alla lägenheterna är ljusa med högt i tak. Samtliga lägenheter är idag uthyrda. På första våningen finns även en gemensam tvättstuga och två förråd. Ytterligare förråd och bra förvaringsytor finns även på den rymliga vinden som nås via trapphuset. Vidare finns ett mindre källarutrymme med kallförråd och fjärrvärmeanläggning. En välskött trädgårdstomt med en stor grusad innergård omger fastigheten och här finns gott om parkeringsplatser. På tomten finns även en bod för cyklar mm och en fin matkällare. I närområdet finns det mesta för familjen, såsom skola, aktiva föreningar, vårdcentral, affärer och inte minst, härliga gångstråk kring Skenaån. Den total taxerade bostadsarean är 215 m². Hyresvärde 2023 uppgår till ca 215 000 kr/år. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad 2023. Se bifogade dokument. Fastigheten kommer att säljas med en så kallad friskrivningsklausul vilket betyder att det i köpekontraktet kommer att tas med en klausul där säljaren friskriver sig från ansvar för fel och brister, även dolda fel. Välkommen att anmäla Er på visning!

Sörby Smedstorp, Mjölby, Mjölby kommun
Sörby Smedstorp, Mjölby, Mjölby kommun, bild 2
Sörby Smedstorp, Mjölby, Mjölby kommun, bild 3

Sörby Smedstorp

Tomt
Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
900 000 kr
1 500 m² tomt

CHANS ATT FÖRVERKLIGA DRÖMMEN OM ATT BO PÅ LANDET I utkanten av Mjölby och alldeles intill golfbanan finns nu möjlighet för er som vill förverkliga er dröm om att bygga ett nytt hus. Fastigheten är naturskönt belägen med skogen som närmsta granne men samtidigt med cykelavstånd in till Mjölby centrum och pendelstationen. Tomten är nyligen avstyckad och har en tomtstorlek på 1 500 kvm. Tomten består idag av både gröna ytor och lite skog. Vidare ingår en mysig bergsknalle vilket ger en viss känsla av "John Bauer" milljö. Fastigheten ligger utanför detaljplan och positivt förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus förhandsbesked finns från maj 2023. Fastigheten är också förberedd med ett nybyggt miljövänligt avlopp och en ny djupborrad vattenkälla för färskvatten finns. Dessa kommer genom servitut att delas med grannfastigheten. En äldre grävd vattenkälla finns också på tomten. Anslutningsavgift för el och fiber tillkommer. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Premium
Svartåliden 8, Centrala Mjölby, Mjölby kommun

Svartåliden 8

Lägenhet
Centrala Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
430 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/7
2 074 kr/mån
16 538 kr/m²

Välkomna till den här trevliga ettan på Svartåliden 8. Lägenheten bjuder på ett ljust allrum och ett fint pentry med bland annat en påkostad marmorbänk. Vidare finns här ett renoverat duschrum och en stor inglasad balkong. Lägenheten är belägen en trappa upp i huset med utsikt över blandad bebyggelse. Bostaden har ett optimalt läge för dig som ska studera, söker en övernattningslägenhet eller som kanske ska flytta hemifrån. Inom fem minuters promenad når du tåg- och pendelstationen. Promenadavstånd även till centrum med mataffärer, restauranger, pizzerior och bageri mm. Alldeles i närheten finns även fina rekreationsområden intill ån. Här bor du i en populär HSB förening med låga avgifter med tillgång till bland annat bastu och övernattningslägenhet. Hiss finns i huset och bredband ingår dessutom i den låga avgiften. Helt enkelt ett billigt och bra boende i en stabil förening med närhet till det mesta! Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Dalgatan 9, Ödeshög, Ödeshögs kommun

Dalgatan 9

Tomt
Ödeshög, Ödeshögs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
250 000 kr
828 m² tomt

Vi har fått förmånen att förmedla den här byggklara villatomten i Ödeshögs kommuns regi. Tomten är nyligen avstyckad och har en tomtstorlek på 828 kvm. Detaljplanen möjliggör för byggnation av en huvudbyggnad samt erforderliga komplementbyggnader till en sammanlagd area av max 200 kvm. Komplementbyggnad får inte uppta en större sammanlagd areal än 40 kvm. Huvudbyggnad får högst vara 1,5 våning med en byggnadshöjd om 4,5 meter". Komplementbyggnad får max vara 2,5 meter i byggnadshöjd. Det centrala läget med närhet till förskolor, skola, lokal service tillsammans med den generösa byggrätten ger goda möjligheter för dig och din familj att bygga ert drömboende och i dessa tider satsa på ett nytt och energieffektivt boende. Vid köp tecknas ett köpekontrakt. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning motsvarande 10 % av köpeskillingen. Tillträde och slutbetalning av fastigheterna sker preliminärt och tidigast under kvartal tre 2022 då områdets infrastruktur planeras vara färdigprojekterad. Ansökan om bygglov ska ha inkommit till kommunen inom 12 månader från köpekontraktets datum. Bygglovet ska avse ett bostadshus med permanent standard. Inom området finns en del naturvärden vilka innan övertagandet kommer att åtgärdas genom att översta lagret av marken schaktas bort. Fastigheterna kommer därefter att överlämnas i befintligt skick. Servis för kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till samtliga tomtgränser. Även fiber och elanslutning kommer finnas vid fastighetsgräns. Anslutningsavgifter tillkommer. Anslutningsavgiften till V/A ligger på ca 140 000 kr inkl. moms. El ca 38 000 kr exkl. moms och fiber 15 000 kr inkl. moms. Se bifogat dokument för mer detaljerad information. För mer information hittar ni detaljplanen under dokument och länkar om ni går vidare till läs mer hos mäklaren. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Lantlig tomt, Boxholm, Boxholms kommun

Lantlig tomt

Tomt
Boxholm, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
295 000 kr
4 354 m² tomt

LANTLIG TOMT FÖR ER MED HUSDRÖMMAR Nu finns möjlighet att förvärva en friköpt tomt om hela 4 354 kvm för nybyggnation. Tomten är lantligt belägen i utkanten av Boxholm med härlig utsikt över det böljande åker- och beteslandskapet. Läget är naturskönt och lantligt men samtidigt når ni centrala delarna av Boxholm inom ett par minuter med bil. Inne i Boxholm finns barnomsorg, skolor och allmänt god service. I närområdet finns även goda kommunikationer via pendeltåg och närheten till riksväg 32 möjliggör för den som pendlar. För den med hästintresse finns dessutom ridklubb inom promenadavstånd. Tomten är inte ansluten till någon specifik husleverantör så här är det bara fantasin och kommunens regler som man behöver ta hänsyn till. Ett positivt förhandsbesked om byggnadslov har tidigare erhållits och ska fortsatt gälla. Fiberkabel går förbi tomten och en kopplingsbrunn finns i närheten. Bygglovskostnad beror på storlek men ett enbostadshus på 50-200 kvm ligger mellan 12 000-18 000 kronor. Station för elanslutning finns inom en radie av 200 meter. Anslutningsavgift uppskattas till 30 000 kr plus moms upp till 25 Ampere. Vänligen kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 13