Mäklare Caroline Lundén

Caroline Lundén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bjursdalsvägen 8D, Boxholm, Boxholms kommun

Bjursdalsvägen 8D

Lägenhet
Boxholm, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
795 000 kr
126 m²
4 rum
vån 1/3
6 865 kr/mån
6 310 kr/m²

På Bjursdalsvägen 8D, endast en halv trappa upp/eller ner från huvudentrén kommer du till lägenheten som disponeras i två plan. Boendet kan disponeras precis på det sätt som passar just din boendesituation, tack vare det finns tre ytterdörrar, 3 WC samt två uteplatser. Till denna lägenhet hör det dubbla... av allt! Bostadens inglasade balkong har access direkt in till köket, vilket gör att det blir ett fint och trevligt ljusinsläpp i köket. Här finns plats för ett frukostbord för hela familjen. Entréplan disponerar rymlig entréhall, 2 sovrum, badrum och WC. Där trapphuset ligger finns också plats för fåtölj, eller som sovrum. Nedre plan har också en egen entré eller access från övre plan. Här finns vardagsrum där trappan kommer ner, sovrum eller vardagsrum med utgång till egen uteplats. det finns också en stor garderob som kan nyttjas som sovrum, eller kontor beroende på behov. Runt om i bostaden finns det gott om förvaringsutrymmen i form av platsbyggda garderober samt klädkammare att gå in i. 2 källarförråd. Tvättstuga finns i källaren i samma hus med tre stycken tvättmaskiner. Om du söker bekvämlighet så kommer du definitivt finna det här - allt finns inom 5-10 minuters promenadavstånd. I närområdet finns; bibliotek, livsmedelsbutiker, restauranger, barnomsorg, skolor, vårdcentral och apotek. För motion och rekreation finns det gott om fin natur och olika strövområden i närliggande skog. Dessutom ligger det allmänna badet i Svartån strax intill. För längre resor finns goda kommunikationer från närliggande buss- och pendelstationen som ligger runt husknuten. För den med bil parkeras den smidigt i föreningens garage, alternativt på utomhusparkering i området.

  • Balkong
  • Uteplats
Folkungagatan 29A, Lundby, Mjölby kommun
  • Borttagen före visning

Folkungagatan 29A

Lägenhet
Lundby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
900 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 211 kr/mån
15 254 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Lindstigen 51, Boxholm, Boxholms kommun

Lindstigen 51

Radhus
Boxholm, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 750 000 kr
158 + 13 m²
5 rum
194 m² tomt

Välkomna till en rymlig bostad med hörnläge på Lindstigen! Som boende på Lindstigen bor man kostnadseffektiv tack vare uppvärmning genom fjärrvärme. Bistaden rymmer 158 kvm boyta med 3 sovrum samt badrum på övre plan. Entréplanet erbjuder de sociala ytorna med nytt kök (2020) och ett stort vardagsrum med stora fönster samt WC. I källaren finns den kanske mer privata delen av bostaden med ytterligare ett TV-rum, stort förråd samt en praktisk tvättstuga med dusch. Det finns alltså två dusch och två WC i huset. Mycket trevlig entré till boendet med påkostad plattsättning samt staket vilket ger en välkomnande känsla hem, varje dag! Mycket trevligt familjevänligt boende, eller för den som är själv med tanke på de låga driftskostnaderna. Till boendet hör ett garage i länga. Redskapsförråd på tomten. I Boxholm finns det gym, simhall, restauranger och skola till årskurs 9. I området är mycket barnvänligt med lekpark precis utanför dörren och skogen strax intill. Vidare är det nära till såväl skola som förskola. Centrum och pendelstationen nås på cirka 10 minuters promenad.

Vistenagatan 4, Skänninge, Mjölby kommun
  • Imorgon kl 15:00

Vistenagatan 4

Övrigt
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 000 000 kr
756 m² tomt

Välkommen tillbaks i tiden. Under sekelskiftet fram till år 1955 var huset stadens biograf. Här har det samlats lokalbor under lång tid, man ana vilka minnen som skapats i huset. Här finns det idag nya möjligheter att använda denna anrika byggnad på ett nytt sätt! Invändigt finns en större sal i gott skick med stora fönsterpartier. Fönstren utgörs av 1+1 glasfönster, precis så som det var förr. Huset har stått tomt under några år men dock har flertalet renoveringar utförts. Nyare plåttak på huset och med tilläggsisoleringen i salen är inomhusmiljön mycket god. Invändigt har salen helt ny panel och lokalen känns mycket användbar. Köket, WC:n samt övernattningsrummen är i betydligt större behov av renovering för att kunna användas. Med tomten som omfattar 756 kvm och att det är taxerat som industrifastighet ger det möjliighet för verksamheten att utvecklas här.

  • Plus
Linköpingsgatan 3, Skänninge, Mjölby kommun
  • Imorgon kl 15:00

Linköpingsgatan 3

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 605 000 kr
200 + 75 m²
1 553 m² tomt

Välkommen till ett hem där du får uppleva historian och de anor som både Skänninge och boendet bjuder på. Byggnationen är en mycket gedigen byggnad av en grundstomme i timmer som bärs upp av en äkta stensockel och täcks av ett klassiskt enkupigt tegeltak. Bostadshuset är en maffig byggnad och tänker man sig in i dess byggår, runt år 1850 är det mäkta imponerande bygge. Huset bjuder invändigt på stora rum och högt i tak. Huset entrar med en pampig hall som välkomnar gäster och familj in till den salsliknande rummet som sträcker sig längs hela husets längt med fönster ut mot Linköpingsgatan. På övre plan finns det tre sovrum och ett allrum. Vidbyggt på huset ligger en affärslokal och verkstadsbyggnad. Här skapar det stora möjligheter för de övertagande nya händerna kan skapa en verksamhet eller hobbyverksamhet. Verkstan har gjutet golv och murade väggar och är i grunden mycket gediget byggt. Affärslokalen bjuder in till lokalen från Linköpingsgatan. Byggnaden har tidigare används för Skänninge Mejeri fram till år 1912 sedan var det kontor för stadens telefonväxel på 1920-talet, det har också i begynnelsens tider varit laddstation för batteri och cykelverkstad. Nuvarande ägare övertog huset 1968 och då startades blomsterhandeln upp som drevs i butiken fram till år 2010. Bostaden är häftig och har mycket att ge, om än relativt stort renoveringsbehov. Än är det inte slut! På fastigheten finns dessutom Tvärgränd 3 och 5 som är två äldre trähus som byggdes upp som bostäder med grundsulan från 1600- samt 1800-talet. Skänninge är en av Sveriges äldsta städer och en mysigt levande idyll med flera historiska byggnader. Stadens låga timmerhus med flerhundraåriga anor tillsammans med Rådhuset och den ståtliga Vårfrukyrkan från 1300-talet inbjuder till spännande promenader. Skänninge Marken med anor från medeltiden livar än idag upp staden med 100 000-tals besökare.2013 började Östgötatrafiken trafikera Skänninge pendeltågsstation. Samma år byggdes riksväg 32 om och blev riksväg 50 med delvis ny dragning. Från Skänninge är det nu fyrfilig väg till Mjölby medan sträckan Skänninge-Motala är 1+2 väg. Pendlingsmöjligheterna till närliggande städer är mycket god.

  • Plus
Storgårdsvägen 5c, Väderstad, Mjölby kommun

Storgårdsvägen 5c

Lägenhet
Väderstad, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 100 000 kr
79,5 m²
2 rum
vån 1/1
5 098 kr/mån
13 836 kr/m²

Storgårdsvägen 5C bjuder in till en varm bostad med mjuk övergång av färgtoner mellan de olika rummen både på väggar och tak. Från entréhallen ser du rakt igenom vardagsrummet och ut till uteplatsen vilket får bostaden att kännas mycket luftig. Genom de olika rummen är det detaljer skapade med fondväggar av William Morristapeter som ger en extra touch i bostaden. Vardagsrummet är öppet och har idag ingen vägg in till sovalkoven som avgränsas med en draperiskena. Denna yta kan göras om till ett andra sovrum eller ha annat användningsområde om man väljer att sätta upp en vägg. Den beiga tonen i köket på de släta luckorna stämmer väl överens med den tunna stilrena stenskivan och de kalkfärgsmålade väggarna. Detta renoverades år 2022 och den maskinella utrustningen är därav från årtalet med integrerad diskmaskin, kyl/frys samt inbygd ugn samt microvågsugn. Plats för matbord i köket. Separat tvättstuga med dusch och WC vid entrén gör boendet mycket praktiskt samt ett stort förråd med platsbyggda hyllor inne i lägenheten. Lägenheten är ursprungligen en trerumsbostad, men är i dagsläget omgjord till en tvåa. Detta kan justeras utifrån behov! Trädgården som tillhör har en altan med infravärmeaggregat och i trädgården finns det egna äppleträd. Föreningen är under projekt att dra in fjärrvärme till bostäderna vilket kommer gynna boendekostnaden ytterligare. Till lägenheten hör det också garage i länga samt förråds precis intill bostaden. Här bor du mycket praktiskt med närhet till parkering/garage i enplansbostad i utkanten av Väderstad,

Karusellgränd 37, Hattorp, Mjölby kommun

Karusellgränd 37

Villa
Hattorp, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 495 000 kr
137 m²
6 rum
529 m² tomt

Villan är uppförd i 1 1/2 plan och här nyttjas de 137 kvadratmeterna på bästa sätt. Bostaden rymmer upp till fem sovrum samt ett allrum, och dessa kan disponeras precis utifrån vilket behov man själv har. Tack vare utgångarna som finns i bostaden, både från köket till altanen i morgonsolen och från vardagsrummet ut till den insynsskyddade trädgården gör att känslan på entréplanet känns mycket luftigt. Dessutom finns en praktisk groventré till tvättstugan och en finentré som tar Dig in i bostaden. Här finns braskaminen som stödjer värmen på vintern. Huset har en helt insynsskyddad trädgård och där lyser solen långt in på kvällstimmarna. Fritt läge med bara en granne i direkt anslutning. Till de fyra sovrummen på övre plan hör ett nytt badrum från 2022. Fristående garage. Kommunalt V/A. Ny luft/luftvärmepump. Fönster 2020. Cykelväg till skolan. Husets läge får också anses utmärkt med närhet till det mesta som kan underlätta i den annars så stressiga vardagen. På promenadavstånd finns både matbutik, pendelstation samt trevliga rekreationsområden intill ån samt Väderkvarnsbacken. Likaså finns ett flertal populära skolor och förskolor i närområdet och för den som pendlar tar det inte många minuter med bil att nå varken E4:an eller riksväg 32.

Hamra Lillhamra 2, Rimforsa/Hamra, Linköpings kommun

Hamra Lillhamra 2

Villa
Rimforsa/Hamra, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
7 000 000 kr
170 m²
4 rum
2 616 m² tomt

Hamra Lillhamra bjuder på ett enastående hus och ett fantastiskt läge med utsikt över Järnlunden! Tack vare den gedigna timmerstommen och husets uppförande i souterräng smälter huset in i den fantastiska miljön på bästa möjliga sätt. Huset är uppfört med stor själ och omtanke och det märks genomgående genom hela huset. I vartenda rum finns det detaljer som är utvalda med omsorg för ett bekvämt och lyxigt boende. Timmerfasaden med sina etage på djupet blir en tavla för sinnet när man blickar ut genom fönstren när gryningen annalkas och dovhjortarna vandrar mellan sjön och åkermarken. Belysningen som styrs trådlöst som omfamnar innerväggarna tycks vara nog tack vare de stora ljusinsläppen från väl tilltagna fönstren. Totalytan är på 254 kvm. Utöver det enastående som nämnts ovan är det en mycket praktisk planlösning med två entréer, den ena som är för gäster som får dig att kliva in med rak utsikt över Järnlunden och den andra som hör vardagen till med stora ytor för kläder, skor med tvättmaskin. Sällskapsytorna tillsammans med köket är husets hjärta med den svindlande takhöjden och vinklarna i timmerstommen som ger detaljer och ett liv i bostaden. På entréplan finns ett sovrum. Övre plan har två sovrum samt badrum. I källaren är det två separata ingångar, den ena leder til ca 40 kvm teknikrum med förråd. Den andra dörren leder till en potentiell lägenhet eller tonårsboende(idag förråd). Läs säljarens egen beskrivning för att få en djupare känsla i detaljer och val som gjorts under byggtidens gång. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning samt mer information om bostaden..

  • Plus
Valvik 1:3 arrendetomt nr 5, Ulrika, Ulrika, Linköpings kommun

Valvik 1:3 arrendetomt nr 5, Ulrika

Fritidshus
Ulrika, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
495 000 kr
32,2 m²
1.5 rum

Trivsam sommarstuga i Valviks fritidsområde bara ca 35 min från Linköping med bil. Huset ligger på arrenderad tomt med sjönära läge vid sjön Drögen. Ett par hundra meter till bryggan vid den vackra och fiskrika sjön Drögen. Huset har välplanerade ytor med kök, sovalkov och vardagsrum i vinkel så att matplats vetter mot köket, altan och en liten del under tak intill entrén. Inrett sovrum i uthuset. Ett rofyllt sommarboende med bekvämt pendlingsavstånd till Linköping. I närliggande samhället Ulrika tankar man bilen och fyller kylen tack vare en lokal lanthandel. Naturen i området är fantastisk. Huset kan komma att visas löpande så gör din intresseanmälan via hemsidan, redan idag!

INTILL FÖLLINGEN - 2 tomter, null, Kinda kommun

INTILL FÖLLINGEN - 2 tomter

Tomt
Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
795 000 kr
3 900 m² tomt

Nu kan du förvärva strandnära tomter vid sjön Föllingen straxt utanför Kisa! Med lutning mot Föllingen blir detta läge bli helt unikt med närhet till sjön och magisk kvällssol. Tomterna är belägna strategiskt med dryga 5 minuter med bil till Kisa och har god anslutning till väg 134 vilket förenklar pendlingen för detta boende. Det är två stycken tomter som ligger i höjd över varandra vilket gör att båda tomterna har sjöutsikt. Kartskissen som utgör ansökan om tomtavstyckning uppmäts tomterna om ca 4 000 kvm vardera. Idag är tomterna bevuxna med skog bland annat några äldre lövträd vilket man kan med stil behålla för en häftig känsla på tomten. I övrigt kan skogen avverkas av säljaren enligt ök. Kinda kommun har gett förhandsbesked för bostadshus med komplementbyggnad per tomt. Vatten och avlopp föreslås enskilt och kan gott delas mellan de två fastigheterna för en mer gynnsam kostnad och även belägenheten.

Tomt i Ydrefors, null, Ydre kommun

Tomt i Ydrefors

Tomt
Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
120 000 kr
1 847 m² tomt

Sällan kommen på den öppna marknaden erbjuds nu en tomt till försäljning i Ydrefors närhet till Brosjön. Ydrefors är ett samhälle som framför allt blommar upp sommartid. Med engagemang från boende i området tillsammans med Kinda kommun finns mycket att upptäcka. Fantastisk badplats vid Brosjögården som också är en lokal föreningsgård. Natursköna gång och cykel stigar genom det böljande landskapet finns och dessutom en välbesökt camping. Tomten är hela 1 847 kvm och den plan vilket gör en byggnation enklare. På tomten idag står det uppvuxna träd såsom Björk, Tall och Asp som med fördel kan besparas på tomten för att från start få en uppvuxen trädgård. Ansluten till asfaltsvägen. I Området finns möjlighet att ansluta till kommunalt vatten, avloppssystem är enskilda i området.

Visar alla 11