Söderberga Allé 17

Bromma - Beckomberga, Stockholm Se på karta

3 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
99 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1996
Förening
BRF Söderberga allé
Om föreningen
Avgift
5 625 kr/mån
Driftkostnad
6 960 kr/år
Pris/m²
31 263 kr/m²
Antal besök
2 589
Dagar på Hemnet
15

Välkomna till Söderberga allé 17, en ytterst välplanerad och rymlig bostad. Här erbjuds fyra sovrum, två badrum, generöst vardagsrum och kök med matplats. Dessutom finns gott med förvaring i bostaden och via externt förråd!
Bostaden erbjuder även en trevlig balkong att nyttja under de varmare månaderna.

Här bor ni i en av områdets bästa föreningar som har en väldigt god och välskött ekonomi. Föreningen har flera gånger sänkt månadsavgifterna (senast i början av 2021) och nyligen installerades bergvärme vilket kommer sänka driftskostnaderna på sikt.

Beckombergaområdet är ett expansivt område som verkligen satt sig själv på kartan de senaste åren. Hit flyttar varje år flertalet trevliga människor som uppskattar området för dess lugn och grönskande natur. Trots detta är det endast 15 minuter in till stan, vilket gör området extra populärt. I området finns flertalet populära skolor och förskolor så som Beckombergaskolan, Raoul Wallenbergs skola, Kastanjelundens förskola och närhet till bl a Norra Ängby skola.
I området finns goda kommunikationer med buss 117 som tar er till Brommaplan på ca 5-7 minuter, samt Spånga station. Ni kan även promenera till Islandstorget eller Råcksta där ni hittar tunnelbanans gröna linje.
Här finns även tre välsorterade matbutiker (Ica Supermarket Spångavägen, Ica Nära Söderberga samt Hemköp Ängby Torg) samt flera trevliga restauranger och fik, Bromma bistro och Arigato sushi för att nämna några.
För den aktive finns gymmet Puls & träning, simhall och sporthall i området, och det är även nära till flera trevliga promenadstråk och grönområden samt Naturreservaten i Kyrksjölöten och Judarskogen.

Låt inte denna drömlägenhet glida er ur händerna. Boka in er på en av visningstiderna och lägg in i er kalender och kom förbi, så berättar jag mer. Ni är självklart välkomna att kontakta mig på telefon eller mail för frågor. Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bromma