Bjurfors Bromma

Bjurfors Bromma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dartanjangs Gata 46, Bromma - Annedal, Stockholms kommun
  • Tor 24 okt
Dartanjangs Gata 46, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Dartanjangs Gata 46, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Dartanjangs Gata 46

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 295 000 kr
53 m²
2 rum
3 961 kr/mån
43 302 kr/m²

- Gästlägenhet finns att hyra! - Stabil Brf med god ekonomi! - Garage Varmt välkomna till denna väldisponerade 2:a i attraktiva Annedal. En lägenhet i gott skick som erbjuder ett lättmöblerat och ljust vardagsrum, ett modernt kök socialt beläget invid vardagsrum, ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord, samt ett stort badrum med tvättmaskin & torktumlare! Här bor du i ett ultimat läge med direkt närhet till Sundbyberg och dess utbud av butiker, restauranger, caféer, gym, välsorterade matbutiker och apotek med mycket mera. Du har även helt oslagbara kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbanans blåa linje, tvärbanan, flertalet busslinjer, pendeltåg samt tåg som endast ligger på promenad avstånd från bostaden. Härifrån tar du dig till Stockholms city på endast 5 minuter med pendeltåget (Odenplan). Direkt i anslutning till bostaden går även busslinje 113 som tar dig till Sundbybergs centrum på 2-3 minuter och även busslinje 112 som ansluter till Alvik och tunnelbanans gröna linje. På promenadavstånd ligger gallerian Bromma blocks som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Mössebergsvägen 17, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 17:30
Mössebergsvägen 17, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Mössebergsvägen 17, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Mössebergsvägen 17

Lägenhet
Bromma - Traneberg, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 995 000 kr
57 m²
3 rum
vån 3/3
4 568 kr/mån
70 088 kr/m²

- Gavelläge - Balkong i söderläge - Varsamt renoverad - Öppen spis med kassett - Belägen högst upp i huset Mitt i attraktiva och natursköna Traneberg saluförs nu denna unika gaveltrea med balkong! Belägen högst upp i huset på våning 3 av 3, erbjuder denna bostad ett eftertraktat läge uppe bland trädkronorna. Stig in och låt er omfamnas av en atmosfär av tidlös elegans som sömlöst smälter samman med moderna bekvämligheter. Bostaden har noggrant renoverats under åren och präglas av smakfulla materialval. Den öppna spisen välkomnar er till det generösa vardagsrummet, där stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus. Här finner ni även utgången till bostadens stora södervända balkong - en perfekt oas för avkoppling. Planlösningen är trevligt utformad och erbjuder stora sociala ytor och väldisponerade rum. Både kök och badrum har en smakfull layout och bjuder på högsta tänkbara kvalité. Utöver detta stoltserar bostaden med charmiga originaldetaljer som vacker fiskbensparkett och väl tilltagen takhöjd. Mössebergsvägen 17 ligger i populära och mysiga Traneberg med närhet både vatten och bryggor. Med en kort promenad når ni Alviks Torg där knytpunkt för tunnelbanans gröna linje, tvärbanan samt bussar är. Torget erbjuder även mysiga caféer, trevliga restauranger, Ica, apotek, SATS-gym samt SALK tennishall. Här hittar ni helt enkelt allt ni kan tänkas behöva. Runt om Traneberg finner ni också många vackra promenadstråk. Promenera ner till Mälarens glittrande vatten eller varför inte ta en löptur runt Lillsjön. I en lugn oas är ni omringade av vatten och grönområden med citypulsen endast en bro bort. Missa inte chansen att uppleva denna bostad på plats! Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Johanna Hallgren, 070-320 40 30

  • Premium
  • Balkong
Registervägen 32, Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 12:50
Registervägen 32, Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun, bild 2
Registervägen 32, Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun, bild 3

Registervägen 32

Lägenhet
Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 495 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 704 kr/mån
58 023 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna topprenoverade 1,5-rummare, belägen högst upp i huset på gränsen mellan Abrahamsberg och Riksby. Denna ljusa och väldisponerade bostad om 43 kvadratmeter erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet. När du kliver in möts du av en inbjudande hall med vitmålade väggar och genomgående ekparkettgolv av hög kvalitet. Härifrån kan du överblicka större delen av bostaden. Köket är smakfullt och tidlöst i vitt, fullt utrustat och smart planerat med generösa förvarings- och arbetsytor. Matplatsen är belägen vid ett charmigt burspråk med klassiska fönsterbrädor i Kolmårdsmarmor. Vardagsrummet är ljust och luftigt, med vita väggar och plats för en stor soffa, mediamöbel och en arbetshörna. Det generösa fönsterpartiet ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Från vardagsrummet har du också utgång till en högt belägen balkong i söderläge, vilket gör den till en förlängning av bostaden under sommarhalvåret. Intill vardagsrummet finner du sovrummet, med gott om plats för en 140 cm säng och en funktionell garderobsvägg. Badrummet är stilrent renoverat med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv, och är utrustat med bekvämligheter som handdukstork samt förberedelse för tvättmaskin. Ett praktiskt vädringsfönster släpper in naturligt dagsljus. Denna lägenhet är optimal både för singeln och paret, och erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och funktion. Bostaden är belägen mitt emellan Riksby & Abrahamsberg som är ett av Stockholms mest bevarade smalhusområde, ett stenkast från just Abrahamsbergs centrum som erhåller brett serviceutbud i form av mataffär (ICA), mysiga caféer, gym, pizzeria, sushi samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på cirka 16 minuter via Alvik. På promenadavstånd finner du även Brommaplan med nödvändig service så som systembolag, matbutik och apotek etcetera. Här erbjuds också enastående kommunikation i form av flertalet bussar, t-bana och flygbuss. I närområdet återses gamla Brommas villakvarter med idylliska torg där några få butiker och caféer avlöser varandra. Omåtligt populära Scarfó med dess italienska gelato hittar du på Ålstensgatan 12, vilket är ett givet besök under sommarhalvåret! Nämnvärda restauranger i närområdet är franska kvarterskrogen Brasserie Maison som som ligger på Rörläggarvägen och relativt nyöppnade Tunnlandet som återses på just Tunnlandsvägen. Trivsamma motionsspår, bad, utegym och grönområden återfinns samtliga inom bostadens närområden, däribland runt Lillsjön, Olovslundsparken, Ålstensängen samt Solviksbadet som du tar dig till längs med Mälarens vatten. En kort promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog, vatten och natur!

  • Premium
  • Balkong
Dartanjangs Gata 48, Bromma - Annedal, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Dartanjangs Gata 48, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Dartanjangs Gata 48, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Dartanjangs Gata 48

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/7
6 229 kr/mån
49 950 kr/m²

I populära Brf Körsbärsdalen finns nu denna välplanerade 4 rok, högt upp med balkong i väst till salu. En av få 4 rok med två fullutrustade badrum samt en planlösning som erbjuder socialt umgänge. Tre stora sovrum, varav ett är avskilt från de övriga - perfekt för det äldre barnet eller såsom gästrum. I och med lägenhetens position i huset så blir det minimalt med insyn från bostadens sällskapsytor. Varmt välkomna att höra av er!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tunnlandsvägen 93, 7tr, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt
Tunnlandsvägen 93, 7tr, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun, bild 2
Tunnlandsvägen 93, 7tr, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun, bild 3

Tunnlandsvägen 93, 7tr

Lägenhet
Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
5 695 000 kr
90,5 m²
3 rum
vån 7/8
4 604 kr/mån
62 928 kr/m²

Välkomna till denna härliga 3,5:a med en tydlig tanke och röd tråd genom hela hemmet. Här njuter du av det stora öppna ytor. Detta är ett hem för dig som har stora krav på ditt boende och uppskattar en trygg och underbar förening samt en bostad som du kan flytta rakt in i. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar med hög trivselfaktor. Det mindre sovrummet kan givetvis även användas som ett kontor vid behov. Öppna ytor bjuder in till fest och ger en villas möjlighet att möblera med större soffgrupp och matbord för familj och vänner. Inglasad solig balkong och utan vidare insyn. Här kan man med fördel njuta av grönskan och fåglarna tillsammans med vännerna. När kylan smyger sig på och regnet faller ner kan balkongen nyttjas som ett extra rum tack vare inglasningen. Från stora sovrummet nås en rymlig klädkammare som på ett enkelt sätt kan slås ut mot förråd och bilda ett perfekt kontor/sovrum eller extra förvaringsutrymme. Denna bostad går enkelt att nyttja som en mindre 4 rok om man väljer att öppna upp klädkammare mot bostadens förråd. Man får även på så sätt en separat ingång till det "sovrummet". Stort och rymligt källarförråd finns med direktanslutning via hiss. Välkommen hem till Tunnlandsvägen 91, 7 tr.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pelle Svanslös gata 2, Bromma - Annedal, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 11:40
Pelle Svanslös gata 2, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Pelle Svanslös gata 2, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Pelle Svanslös gata 2

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 095 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
4 775 kr/mån
50 556 kr/m²

- Möjlig 4:a - Belägen längst ån - Gavelläge Varmt välkomna till denna fantastiskt trevliga och välplanerade 3:a. Bostaden har genomgående generösa ytor och fint ljusinsläpp från stora fönster. Luftigt vardagsrum i social anslutning till det rymliga köket där ni kan duka upp för härliga middagar tillsammans med vännerna. Från vardagsrummet nås bostadens höjdpunkt, balkongen, där det bjuds in till många trevliga eftermiddagar i solen. På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbybergs centrum med allt du behöver för att klara av vardagen. Här finns restauranger, gym och butiker samt matbutiker. På några minuters promenad från bostaden nås även tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. Härifrån nås Stockholm C på ca 8 minuter. Vill man ta en promenad så kan man utefter Bällstavägen/Ulvsundasjön ta sig hela vägen in till Stockholm city. Runt hörnet finner vi även Mariehällstorget som erbjuder gym, Ica, restauranger m.m. Bromma Blocks samt Bromma flygplats ligger ca 7-8 minuters promenad bort. Närhet finns även till flygbussar. Varmt välkommen till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Annedalsvägen 59, vån 3, Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Annedalsvägen 59, vån 3, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Annedalsvägen 59, vån 3, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Annedalsvägen 59, vån 3

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3
6 471 kr/mån
48 133 kr/m²

- Solig balkong Varmt välkomna till Annedalsvägen 59, en rymlig 3:a med generösa ytor och ett fantastiskt ljus! Här bor ni i ett fritt läge i en av områdets trevligaste fastigheter. Bostaden har genomgående mycket smakfulla materialval, parkettgolv samt gott med förvaring. Här finns två stora sovrum vilket ger er goda förutsättningar oavsett hur familjekonstellationen ser ut. De sociala ytorna bjuder in till vänner och familj och balkongen är belägen i helt rätt läge mot grönska och frihet! Här bor ni i en fin förening med garage som nås direkt via hiss. Föreningen har även en trevlig innergård att nyttja. Trevlig och barnvänligt område med närhet till skolor & förskolor, matbutik, restauranger, gym, promenadstråk och mycket annat. På kort promenadavstånd når ni dessutom centrala Sundbyberg med komplett service -och kommunikationsutbud. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tranebergsplan 8, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt
Tranebergsplan 8, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Tranebergsplan 8, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Tranebergsplan 8

Lägenhet
Bromma - Traneberg, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 300 000 kr
31 m²
1 rum
2 963 kr/mån
74 194 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS 2 300 000 kr** - Optimalt planerad - Generös takhöjd - Sällan till salu! - Närhet till kommunikationer Belägen på ypperligt läge i trivsamma och omtyckta Traneberg finner vi denna unika 1:a med loft. Med en generös takhöjd om 3,4 meter och genomgående renoverade ytskikt får du en känsla av rymd och exklusivitet som är svår att hitta någon annanstans. På nedre planet möts du av en optimalt planerad yta som rymmer kök, vardagsrum och badrum. En trapp upp ligger det härliga loftet som kan nyttjas som sovrum alternativt extra förvaringsutrymme. Utanför den privata entrén finns en uteplats där du kan sitta och njuta av solen under de varmare månaderna. Helt enkelt ett boende utöver det vanliga! Tranebergsplan 8A ligger på perfekt avstånd till Alviks Torg. Vid torget har man bekvämt tunnelbanans gröna linje, tvärbanan samt bussar. Torget erbjuder även mysiga caféer, trevliga restauranger, Ica, apotek, SATS gym samt SALK tennishall. Här finns helt enkelt allt du kan tänkas behöva. Runt om Traneberg finns också vackra promenadstråk för den som tycker om att strosa längs med glittrande Mälaren eller ta en löptur runt Lillsjön. Här bor du omringad av vatten och grönområden med citypulsen endast en bro bort. Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer info: Johanna Hallgren, 070-320 40 30

  • Premium
  • Uteplats
Mariehällsvägen 30J, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Mariehällsvägen 30J, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Mariehällsvägen 30J, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Mariehällsvägen 30J

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
6 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 7/16
5 374 kr/mån
82 294 kr/m²

Varmt välkomna till ett osannolikt boende som får även den mest kräsne att falla. Här bor ni i en av områdets mest spektakulära 3 rok. Utöver en bostad med fina tillval, välplanerade sovrum samt två toaletter så erbjuds här områdets största terrass om hela 124 kvadratmeter. Njut av att solen gör er sällskap under större delen av dagen tack vare det nord/västliga läget. Här kan alla årstider mötas med kulissen av Marabou-parken, marinan och Sundbyberg över Bällstaån. Njut av stora bjudningar där födelsedagskalas, kräftskivor och övriga festligheter alltid kan erbjudas hos just er då terrassen rymmer vänner och släkt utan problem. Bostaden är helt nyproducerad och redo för sin nästa ägare. Och stort grattis i förskott till en av områdets absolut häftigaste 3-rummare. ANMÄL GÄRNA DELTAGANDE INFÖR VISNING FÖR BÄST SERVICE! Kontakta gärna ansvarig mäklare för ytterligare info.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Pippi Långstrumps Gata 46, 5/5 tr, Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Pippi Långstrumps Gata 46, 5/5 tr, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Pippi Långstrumps Gata 46, 5/5 tr, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Pippi Långstrumps Gata 46, 5/5 tr

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 350 000 kr
68 m²
2 rum
vån 5/5
4 043 kr/mån
49 265 kr/m²

Magnifik 2 rok på högsta parkett. Bo högst upp med en av de större balkongerna i området. Bästa solläge och välplanerad. Denna lägenhet måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Hiss
Svartviksslingan 27, Bromma - Minneberg, Stockholms kommun
Svartviksslingan 27, Bromma - Minneberg, Stockholms kommun, bild 2
Svartviksslingan 27, Bromma - Minneberg, Stockholms kommun, bild 3

Svartviksslingan 27

Lägenhet
Bromma - Minneberg, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4
4 201 kr/mån
63 413 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna optimalt planerade lägenhet med fantastisk sjöutsikt i populära Minneberg. Här bor ni med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, balkong, ett trivsamt sovrum, rymlig klädkammare/extrarum, samt stilfullt kök som renoverades 2021. HSB Brf Svartvik 268 är en av de fyra stora föreningarna som bildar Minnebergs samfällighet. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och välfungerande styrelse. Gedigna fastigheter på friköpt mark med låg belåning. Längs med strandpromenaden finns badplats, småbåtshamn, bryggor och gott om grillplatser. Att ta på sig morgonrocken och smita ned för ett morgondopp sommartid är ytterst populärt bland grannarna. Inom området finns även två större samlingslokaler samt lokaler för vävning, snickeri, gym, bastu m.m. Här finns också fem övernattningslägenheter för uthyrning samt en livlig föreningsverksamhet med bl.a bridgeklubb, båtklubb, fotoklubb och motionsrum. För barnfamiljen kan det vara skönt att veta att Minneberg har begränsad biltrafik och mängder med små mysiga lekplatser och grönområden inom området och närhet till den stora lekparken vid Tranebergsängen. I närområdet finns flera populära förskolor. Precis i närheten av lägenheten finner ni välsorterad Coop och en sushirestaurang. I en lugn oas är du här omringad av vatten och grönområden med citypulsen endast en bro bort. Gångavstånd eller några minuters busstur till Alvik som är knytpunkt för tunnelbanans gröna linje, tvärbana och buss. Torget erbjuder även mysiga caféer, trevliga restauranger, Ica, apotek, SATS-gym samt SALK tennishall. Här hittar du helt enkelt allt du kan tänkas behöva.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tunnlandsvägen 63, vån 2, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Tunnlandsvägen 63, vån 2, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun, bild 2
Tunnlandsvägen 63, vån 2, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun, bild 3

Tunnlandsvägen 63, vån 2

Lägenhet
Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 795 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
2 739 kr/mån
66 548 kr/m²

- Balkong i västläge - Högt upp i huset - Stenkast från t-bana - Vackert genomgående ljusinsläpp - Privat läge utan insyn - Friköpt mark Missa inte denna välplanerade 2 rok med vackert ljusinsläpp och balkong i bästa solläge högt upp i huset. Fina och bevarade originaldetaljer samt bra med förvaringsmöjligheter. En lägenhet för den kräsna med en yteffektiv planlösning och naturen som närmsta granne. Tunnlandsvägen 63 ligger i en välskött förening med friköpt mark i ett lugnt läge ett stenkast från Brommaplan t-bana som med gröna linjen tar er till City via Alvik på endast 18 min. Även ett flertal olika busslinjer mot Solna, Sundbyberg, Danderyd och Ekerö. Brommaplan erbjuder det mesta man behöver i form av en bra Ica Supermarket, caféer, gym, pizzeria, kemtvätt, skomakare, blomsteraffär samt heminredning. Promenera bort till Judarnskogen eller varför inte ta en löptur runt Lillsjön. I en lugn oas är du omringad av vatten och grönområden med citypulsen endast några minuter bort. Missa ej populära lokala puben Tunnlandet - Taproom and Kitchen som finns i föreningen, hemsida: https://www.tunnlandet.beer/. Kontakta ansvarig mäklare för mer info! Rebecca Bloss, 0707-700 455

  • Premium
  • Balkong
Gustavslundsvägen 149R, Bromma - Alvik, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Gustavslundsvägen 149R, Bromma - Alvik, Stockholms kommun, bild 2
Gustavslundsvägen 149R, Bromma - Alvik, Stockholms kommun, bild 3

Gustavslundsvägen 149R

Lägenhet
Bromma - Alvik, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
10 495 000 kr
96,5 m²
3 rum
vån 8/8
6 564 kr/mån
108 756 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Klädesvägen 36, Bromma - Riksby, Stockholms kommun

Klädesvägen 36

Lägenhet
Bromma - Riksby, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 295 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2
2 862 kr/mån
67 500 kr/m²

Nu saluförs denna välplanerade bostad på 34 kvadratmeter som imponerar med genomgående ljusa och kvalitativa materialval. Du välkomnas av en inbjudande hall med flera garderober som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Vidare finner vi ett fullt utrustat kök med vita, släta skåpsluckor och en grå arbetsbänk, vilket ger gott om arbetsytor samt många över- och underskåp. Köket har en social och öppen planlösning som gränsar till allrummet, där det finns plats för en större säng, soffa och matgrupp. Flertalet fönster i rad förser bostaden med ett trivsamt ljusinsläpp. Den generösa balkongen om ca 12 kvm, som vetter mot föreningens innergård, rymmer en stor loungegrupp samt utrymme för bord och stolar, vilket gör den till en förlängning av bostaden under sommarhalvåret. Badrummet är helkaklat och tidlöst utfört, och här finns bekvämligheter som en kombimaskin. Denna bostad är perfekt för dig som söker ett hem med hög standard och smart planlösning. I Brf Bromma Tracks bor ni i en äkta förening med stabil ekonomi. Föreningen är mycket välskött och äger marken. Fastigheten, som stod klar 2016/2017, är i utmärkt skick utan planerade renoveringar. Som medlem har du tillgång till gemensam pool och solterrass, samt källarförråd, varmgarage, tvättstuga, grovsoprum och en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. Att bo vid Brommaplan innebär att ni har ett komplett utbud av kommunikationer och service bara ett stenkast bort. Här finns ett bra utbud av restauranger, caféer, SATS-gym, Friskis & Svettis, frisörer, matbutiker, banker och mycket mer. Med tunnelbanans gröna linje tar ni er till city på cirka 15 minuter. Det finns även flera busslinjer mot Sundbyberg, Solna, Ekerö, Spånga och Vällingby.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tunnlandsvägen 46, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun

Tunnlandsvägen 46

Lägenhet
Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 150 000 kr
52 m²
3 rum
vån 1/3
2 710 kr/mån
60 577 kr/m²

Nu finns denna välplanerade trea om 52 kvadratmeter till försäljning, belägen i en av områdets mest ekonomiskt stabila föreningar på eftertraktade Tunnlandsvägen, med bekvämt avstånd till Brommaplan. Här möts du av genomgående fina materialval och fräscha ytskikt som höjer boendets känsla av kvalitet och stil. Bostaden välkomnar dig med en ljus hall som erbjuder gott om förvaring genom en bevarad originalgarderob, och takhöjden, som är generöst tilltagen, ger en härlig rymd i hela lägenheten. Köket, som nås både från hallen och vardagsrummet, har en minimalistisk design med vita, släta skåpsluckor och en generös svart bänkskiva. Köket är fullt utrustat och öppet mot vardagsrummet, vilket skapar en social atmosfär där du kan umgås med gäster medan du lagar mat. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat, med ljusa väggar, parkettgolv och ett vackert fönsterparti i sydväst. Fönsterbrädorna i klassisk Kolmårdsmarmor ger en extra känsla av kvalitet, och här finns också charmiga originaldetaljer som bevarats med omsorg. Från vardagsrummet når du ett av lägenhetens två sovrum, som har plats för säng, förvaringsmöbel och ett mindre skrivbord. Det större sovrummet har utrymme för en dubbelsäng och extra förvaring, samt en platsbyggd originalgarderob. Det fräscha, helkaklade badrummet erbjuder bekvämligheter som golvvärme, badkar och handdukstork, samt ett praktiskt vädringsfönster som ger naturligt dagsljus. Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade tvåa en bekväm och charmig boendemiljö med unika detaljer och ett trivsamt ljusinsläpp. Bostaden är belägen i natursköna Åkeslund ett av Stockholms bäst bevarade smalhusområde, det vill säga ett område där husen byggts för att göra ett minimalt ingrepp på dess närliggande natur. Ett stenkast från bostaden hittar vi Brommaplan med all dess nödvändiga service så som systembolag, matbutiker (ICA & COOP), gym och apotek etcetera. Här erbjuds också enastående kommunikation i form av flertalet bussar, flygbuss samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på cirka 18 minuter via Alvik. Med en kort busstur alternativ lättare cykeltur tar du dig snabbt och smidigt ut till Drottningholm via Kärsön. I närområdet återses gamla Brommas villakvarter med idylliska torg där några få butiker och caféer avlöser varandra. Omåtligt populära Scarfó med dess italienska gelato hittar du på Ålstensgatan 12, vilket är ett givet besök under sommarhalvåret! Nämnvärda restauranger i närområdet är franska kvarterskrogen Brasserie Maison som som ligger på Rörläggarvägen och relativt nyöppnade Tunnlandet som återses på andra sidan vägen. Trivsamma motionsspår, bad, utegym och grönområden återfinns samtliga inom bostadens närområden, däribland runt Lillsjön, Olovslundsparken, Ålstensängen samt Solviksbadet som du tar dig till längs med Mälarens vatten. En kort promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog, vatten och natur!

  • Uteplats
Granbacken 22, Bromma - Johannesfred, Stockholms kommun

Granbacken 22

Lägenhet
Bromma - Johannesfred, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
1 995 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
2 493 kr/mån
79 800 kr/m²

Varmt välkomna till denna ytterst smakfulla 1 rok, belägen i ett högt och ostört läge. Här slås ni av en magisk vy över områdets 20-talsbebyggelse och trädkronor. Bostaden erbjuder en optimalt planerad planlösning, genomgående hög standard, underbar balkong, samt gott om förvaring. Genomgående renoverad från 2022 med nytt kök, nytt golv samt nymålade väggar och tak. Ni bor här i en stor och stabil HSB förening med god ekonomi och det lilla extra för er som medlemmar. Fastigheten ligger i hjärtat av grönskande Johannesfred, något utav en dold pärla, ute på en halvö som omges av Mälarens glittrande vatten. Här finns närheten till badplatser, strandpromenader och naturen, samtidigt som det är en kort resa in till Stockholm C. I området finner ni tvärbanan som tar er till Alvik med ett stopp, åt andra hållet når ni snabbt Sundbyberg C och vidare färd mot Solna station. Detta är en av områdets absolut finaste bostäder som nu kan bli ert nästa hem- varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Emils gata 11A, Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Emils gata 11A, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Emils gata 11A, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Emils gata 11A

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 4
3 353 kr/mån
65 658 kr/m²

- Privat läge utan insyn - Mysig balkong - Yteffektiv 2 rok - Populär förening - Optimalt läge invid Annedalsparken Nu har jag äntligen möjligheten att presentera en av områdets finaste och mest välplanerade 2 rok. Med en mysig och insynsskyddad balkong högt upp i huset samt ett fantastiskt ljusinsläpp bor ni här i en lägenhet som sällan kommer ut till salu. Bostaden har genomgående ljusa och moderna färgsättningar samt gedigna och stilrena materialval. Emils gata 11a är belägen i en populär och välskött förening med två verksamhetslokaler. Ligger i ett lugnt och mysigt läge precis invid Annedalsparken med ett stenkast till ICA, bussar, restauranger samt gångavstånd till Sundbyberg C. Det vill säga, använd Sundbybergs härliga utbud men betala Brommas lägre skattesats! Annedal är ett modernt område som är designat och byggt med ett familjevänligt, idylliskt koncept vilket märks inte minst på gatunamnen som är döpta efter populära svenska sagor. Området ligger precis intill Sundbyberg och är en levande stadsdel med en bebyggelse som tillsammans med det större området Mariehäll blandar gammalt och nytt på ett estetiskt tilltalande sätt. Bällstaån med tillhörande bryggstråk är ett ypperligt promenadalternativ till Sundbyberg, och på andra sidan ån finns även den attraktiva Marabouparken. I Annedal finns en rad olika högkvalitativa restauranger samt ett café som får stadsdelen att kännas levande att bo i. Här finns även Mariehällstorget som är välbesökt av food trucks och andra kulinariska popup-marknader. Ett flertal närbutiker, gym och service finns även tillgängligt inom området. För shopping finns även Bromma Blocks bara några minuters promenad bort med ett stort utbud butiker och Sveriges största Coop Forum. Vid Mariehällstorget finns en buss som tar en till Sundbybergs station på 4 minuter, men man kan även välja att promenera dit på ca 15 minuter. Vid Bällstaån finns även tvärbanan som går mellan Solna station och Sickla. Inom kort kommer även en tvärbanestation vid Annedal att färdigställas mot Helenelund via Kista i ena riktningen och mot Sickla i andra riktningen via Bromma flygplats, Bromma Blocks och Alvik. Genom Sundbyberg får man tillgång till samtliga färdsätt i kollektivtrafiken med pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och buss. Pendeltåget tar en till Stockholms central på 8 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bällstavägen 49, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bällstavägen 49, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Bällstavägen 49, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Bällstavägen 49

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1
4 677 kr/mån
52 544 kr/m²

- Möjlig 3:a - Balkong i söder - Modernt renoverad - Källarförråd - Förening som äger marken Varmt välkommen till denna charmiga 2:a på 57 kvm. Bostaden har ett stort vardagsrum där man får plats med soffgrupp samt annat önskat möblemang. Från vardagsrummet når man ut till den soliga balkongen som är i söderläge. Här kan man njuta av solen under stora delar av dagen ostört mot föreningens lugna och gröna gård. Snyggt kök med vit köksinredning med bekväm utrustning. Intill köket så har lägenheten en matplats som rymmer plats för matbord och tillhörande möblemang. Lägenheten är modernt renoverad med parkettgolv och vitmålade väggar. Fint helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Stort sovrum som får plats med en dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen så har bostaden även ett förråd med god plats för förvaring! Här bor du i ett ultimat läge med direkt närhet till Sundbyberg och dess utbud av butiker, restauranger, caféer, gym, välsorterade matbutiker och apotek med mycket mera. Du har även helt oslagbara kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbanans blåa linje, tvärbanan, flertalet busslinjer, pendeltåg samt tåg som endast ligger på promenad avstånd från bostaden. Härifrån tar du dig till Stockholms city på endast 5 minuter med pendeltåget (Odenplan). Direkt i anslutning till bostaden går även busslinje 113 som tar dig till Sundbybergs centrum på 2-3 minuter och även busslinje 112 som ansluter till Alvik och tunnelbanans gröna linje. På promenadavstånd ligger gallerian Bromma blocks som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Flygbussar mot Arlanda avgår en kort promenad från bostaden! Tvärbanan vid Solvalla förväntas att öppna slutet av 2024.. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Klintbacken 1, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Klintbacken 1, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Klintbacken 1, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Klintbacken 1

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 695 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 746 kr/mån
64 940 kr/m²

- Insynsskyddad - Belägen på en lugn återvändsgränd - Social planlösning Denna charmiga lägenhet om 41,5 kvadratmeter på Klintbacken 1 erbjuder ett boende utöver det vanliga. Belägen högt upp i huset, i ett eftertraktat gavelläge, kombineras härligt ljusinsläpp med en känsla av rymd och frihet. Lägenheten är väldigt social med ett sammanhängande vardagsrum, matplats samt kök. Köket är modernt utrustat med stilrena ytskikt och erbjuder gott om förvaring och arbetsyta. Vardagsrummet bjuder på en trivsam atmosfär och ett behagligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Härifrån når man den underbara balkongen mot grönska och natur, vilket skapar en harmonisk inramning och förhöjer känslan av att bo i ett lugnt och naturnära område, trots det centrala läget. Detta är ett boende för den som söker en kombination av modern bekvämlighet och en naturnära miljö – en verklig oas att komma hem till. Här bor du i ett ultimat läge med direkt närhet till Sundbyberg och dess utbud av butiker, restauranger, caféer, gym, välsorterade matbutiker och apotek med mycket mera. Du har även helt oslagbara kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbanans blåa linje, tvärbana, flertalet busslinjer och pendeltåg endast ca 10 minuters promenad från bostaden. Härifrån tar du dig till Stockholms city på endast 5 minuter med pendeltåget (Odenplan). En kort promenad från bostaden går även busslinje 113 som tar dig till Sundbybergs centrum på 2-3 minuter och även busslinje 112 som ansluter till Alvik och tunnelbanans gröna linje. På promenadavstånd ligger Bromma Flygplats och gallerian Bromma Blocks som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Besmansvägen 8, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
Besmansvägen 8, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun, bild 2
Besmansvägen 8, Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun, bild 3

Besmansvägen 8

Lägenhet
Bromma - Åkeslund, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 495 000 kr
46,3 m²
2 rum
3 995 kr/mån
53 888 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och genomtänkta bostad! Här erbjuds en trivsam tvåa på 46 kvadratmeter, vars yteffektiva planlösning bjuder in till bekvämt och stilrent boende. Totalrenoverad under 2020, med ett stambyte och ett tidlöst badrum från 2016, är detta ett hem som kombinerar moderna bekvämligheter med en hemtrevlig atmosfär. Genom den ljusa hallen möts du av en välkomnande atmosfär, med vitmålade väggar och ett kvalitativt golv. Det smakfulla köket, i en snygg lingrön nyans, erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med sina övre och undre skåp. Den generösa bänkskivan, prydd med vitt tegelsatt kakel ovan, bjuder in till trevliga middagsbestyr. Köket öppnar upp mot det ljusa vardagsrummet, där sociala möten och avkoppling smälter samman i en öppen planlösning. Här finns utrymme för både matbord och en stor soffa, med möjlighet till en mediamöbel för underhållning. De vit- och gråmålade väggarna, kombinerat med en dekorativ tegelvägg, skapar en stilfull atmosfär. Sovrummet erbjuder gott om plats för en stor dubbelsäng samt en praktisk alkov som kan anpassas till arbets- eller läshörna. En funktionell garderobsvägg ger generösa förvaringsmöjligheter, vilket bidrar till en välorganiserad och harmonisk atmosfär. Genom sovrummet når du den fantastiska altanen, som under sommarhalvåret blir en förlängning av bostaden. Här kan du njuta av större loungegrupper och grillkvällar, omgiven av grönskande natur och en lugn atmosfär. Det tidlöst renoverade badrummet från 2016 är både praktiskt och stilrent. Med grått klinkergolv och kaklade vita väggar skapas en elegant och avslappnad känsla. Badrummet är utrustat med en modern kommod, wc och en rymlig dusch med glasvägg. Bekvämligheter som handdukstork och golvvärme bidrar till en bekväm vardag. Denna bostad erbjuder en harmonisk och bekväm livsstil, där moderna bekvämligheter möter en varm och välkomnande atmosfär! Bostaden är belägen i lugna och natursköna Åkeslund med busslinje i princip utanför dörren. Ett stenkast från lägenheten återses Abrahamsbergs centrum, med brett serviceutbud i form av mataffär (ICA), två mysiga caféer, gym, pizzeria, sushi samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på cirka 16 minuter via Alvik. På helger håller Abrahamsbergskyrkan sin Repris där de säljer secondhand och på Bävervägen hittar du Swejazzmarket med sina noga utvalda retroprylar. Den oerhört trevliga kvarterskrogen Tunnlandet ligger inte helt otippat på just Tunnlandsvägen och är utan tvekan väl värt ett besök! Med ett kort avstånd når du även Brommaplan med nödvändig service så som systembolag, matbutik, vårdcentral och apotek etcetera. Här erbjuds också enastående kommunikation i form av flertalet bussar, t-bana och flygbuss. Inom promenadavstånd från lägenheten återses gamla Brommas villakvarter med dess idylliska torg där butiker och caféer avlöser varandra. Populära motionsspår, bad, utegym och grönområden återses samtliga inom bostadens närområden däribland runt Lillsjön, Olovslundsparken, Ålstensängen samt Solviksbadet som du tar dig till längs med Mälarens vatten. En kort promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog, vatten och natur!

  • Premium
  • Uteplats
Mössebergsvägen 17, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun
Mössebergsvägen 17, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Mössebergsvägen 17, Bromma - Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Mössebergsvägen 17

Lägenhet
Bromma - Traneberg, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
1 395 000 kr
18 m²
1 rum
1 312 kr/mån
77 500 kr/m²

- Gavelläge - Populär adress - Ett stenkast från Alviks utbud av service och kommunikationer - Perfekt förstagångsbostad / övernattningslägenhet - Det finns ett beslut inom föreningen att sälja av bredvidliggande tvättstugan som råyta Varmt välkommen till denna yteffektiva och optimalt planerade 1:a om 18 kvm! Bo granne med lummig natur samtidigt som Traneberg och Alviks serviceutbud ligger ett stenkast bort. Denna bostad präglas av en perfekt kombination av funktion och stil. Tack vare sitt gavelläge bjuder lägenheten på ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns ett smart planerat allrum som enkelt rymmer både en mysig vardagsrumshörna och en praktisk sovplats. Trevlig kokvrå erbjuder bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köksön fungerar utmärkt som matbord och rymmer dessutom extra förvaring. Badrummet, som nyligen renoverats, är ljust och fräscht. Här finns helt enkelt allt du behöver för ett trivsamt och bekvämt boende! Mössebergsvägen 17 ligger i populära och mysiga Traneberg med närhet till både vatten och bryggor. Med en kort promenad når du Alviks Torg där knytpunkt för tunnelbanans gröna linje, tvärbanan samt bussar finns. Torget erbjuder även mysiga caféer, trevliga restauranger, Ica, apotek, SATS-gym samt SALK tennishall. Här hittar du helt enkelt allt som kan tänkas behövas. Runt om Traneberg finner du också många vackra promenadstråk. Promenera ner till Mälarens glittrande vatten eller varför inte ta en löptur runt Lillsjön. I en lugn oas är du omringad av vatten och grönområden med citypulsen endast en bro bort. Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Johanna Hallgren, 070-320 40 30

  • Premium
Brålunden 21, Bromma - Nockeby, Stockholms kommun
  • Sön 3 nov
Brålunden 21, Bromma - Nockeby, Stockholms kommun, bild 2
Brålunden 21, Bromma - Nockeby, Stockholms kommun, bild 3

Brålunden 21

Lägenhet
Bromma - Nockeby, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 395 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/3
3 774 kr/mån
61 410 kr/m²

- Vackert gavelläge - Eftertraktad adress - Renoverade ytskikt - Stenkast från 12:an Nu presenteras denna väldisponerade 2 rok i mysiga Brålunden intill populära Nockeby torg. Med ett vackert ljusinsläpp tack vare gavelläge, välplanerad planlösning och bevarade originaldetaljer bor ni här ett stenkast från såväl 12:ans hållplats samt matbutik, bageri, pizzeria, sushi och apotek. Omringat av rofyllt och idylliskt villakvarter erbjuds här även ett kort promenadavstånd till både natur och vatten. Dessa bostäder kommer sällan ut till försäljning och måste upplevas på plats. Närheten till vattnet ger möjlighet till härliga utflykter med båt, ett flertal olika klippbadplatser, motionsspår och promenader längs med Mälaren. I närområdet finner ni flertalet mysiga caféer och konditorier. 12:ans spårvagn ett stenkast bort erbjuder lättillgänglig och uppskattad kommunikation till Alviks torg som är knytpunkt för tunnelbanans gröna linje, tvärbana och buss. Från Alvik når ni Fridhemsplan på endast 4 min samt Centralen på 12 min. Torget erbjuder även mysiga caféer, trevliga restauranger, Ica, apotek, SATS-gym samt SALK tennishall. En kort promenad från bostaden finner ni även populära Ålstensgatan där man bland annat finner omtyckt fisk och skaldjur-affär samt den mysiga gelaterian Scarfo. Kontakta ansvarig mäklare för fler frågor: Rebecca Bloss 0707-700 455

  • Premium
Spångavägen 42, Bromma - Riksby, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt
Spångavägen 42, Bromma - Riksby, Stockholms kommun, bild 2
Spångavägen 42, Bromma - Riksby, Stockholms kommun, bild 3

Spångavägen 42

Lägenhet
Bromma - Riksby, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 350 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
5 258 kr/mån
41 964 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS - 2 350 000 kr** - Flexibelt tillträde - Fönster i 3 väderstreck - Fransk balkong - Möjlig trea - Ett stenkast från Brommaplans utbud av kommunikation och service Välkommen till denna underbara gaveltvåa på Spångavägen 42! Här möts ni av en ljus och luftig atmosfär, tack vare det generösa ljusinsläppet från tre väderstreck. Planlösningen är genomtänkt och funktionell, med gott om utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar. Det rymliga sovrummet erbjuder en rofylld plats att dra sig tillbaka på, och härifrån har ni utgången till den charmiga franska balkongen. Med en stor öppen yta och social atmosfär bjuder vardagsrummet in till umgänge. Köket är praktiskt och här finns även gott om plats för en större matgrupp, vilket gör det till en självklar samlingspunkt för middagar och trevliga stunder. Badrummet är stambytt och utrustat med tvättmaskin. Missa inte chansen att förvärva denna pärla! Här, intill det populära och grönskande Brommaplan, finner ni ert hem i en välskött och trygg förening som erbjuder närhet både till naturen och stadslivet. Området har utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje vid Brommaplan, vilket tar er till city på endast 15 minuter. Dessutom finns det bussförbindelser till Solna/Sundbyberg och Ekerö, samt flygbussar till både Bromma flygplats och Arlanda. För shoppingmöjligheter finns Bromma Blocks med ett brett utbud av butiker, restauranger och stormarknader. Naturälskare uppskattar den korta promenaden till närmaste badplats, motionsspår och det vackra koloniområdet, perfekt för avkopplande eftermiddagspromenader. Med cykel tar ni er snabbt och smidigt till Judarskogen, Kärsön och Drottningholm. För mer information kontakta ansvarig mäklare: Johanna Hallgren, 070-320 40 30

  • Premium
Kamomillagatan 17, vån 5/5, Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Kamomillagatan 17, vån 5/5, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Kamomillagatan 17, vån 5/5, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Kamomillagatan 17, vån 5/5

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/5
2 157 kr/mån
60 283 kr/m²

-Låg avgift -Balkong mot innergård -Öppen och social planlösning -Högt i tak -Ett stenkast från Sundbyberg C Med attraktivt läge intill Mariehällstorget ligger denna fantastiska 2,5 rok med balkong i högt läge mot innergård. På Kamomillagatan 17 bor du med ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden erbjuder fantastiska förvaringsmöjligheter via garderobsytor i sovrum samt hall. Om så önskas finns möjlighet att disponera den generösa garderobsytan i sovrummet som ett extra sovrum eller kontor. Från sovrumsdelen når ni bostadens soldränkta balkong med vyer över föreningens grönskande och lugna innergård. I Brf Portalen bor ni i en trygg och ekonomiskt välmående förening med låg avgift. För föreningens medlemmar finns möjlighet att hyra både garageplats och förråd för extra förvaring. Precis utanför porten finner ni ett fantastiskt restaurangutbud, gym och en välsorterad ICA-butik. Vidare finner ni härliga promenad- och joggingstråk i närområdet. Med buss eller kortare promenad når ni centrala Sundbyberg där ni med enkelhet tar er in till Stockholm city och stadspulsen. Missa inte chansen uppleva denna bostad på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lämmelgränd 9, Bromma - Stora Mossen, Stockholms kommun
  • Sön 3 nov

Lämmelgränd 9

Lägenhet
Bromma - Stora Mossen, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/5
4 224 kr/mån
68 879 kr/m²

- Vån 3 med milsvid utsikt - Inglasad balkong - Oerhört välbevarad - Stenkast från t-bana - Populär förening med friköpt mark Nu får jag äntligen presentera en 2 rok högt upp i huset i populära Brf St 167 Stora Mossen. Här finner ni allt som önskas av ett förstklassigt boende. Fina materialval, öppen och social planlösning, insynsskyddat och privat läge med milsvid utsikt, generöst badrum, trivsam inglasad balkong och stora fönsterpartier är några av de attribut som denna bostad erbjuder. Här bor ni i en mycket trevlig och stabil förening i Brf St 167 Stora Mossen där denna port erbjuder garage direkt från hissen. Att bo på Lämmelgränd innebär en perfekt avvägning mellan närhet till puls samtidigt som du får ett avskilt läge med ett lummigt skogsparti som närmsta granne. Endast ett stenkast från Stora Mossens t-bana (7 min med t-bana till Fridhemsplan) samt kort promenadavstånd till Alviks Torg där knytpunkt för tunnelbanans gröna linje, tvärbanan samt bussar är. Torget erbjuder även mysiga caféer, trevliga restauranger, Ica, apotek, SATS-gym samt SALK tennishall. Missa inte chansen att förverkliga era bostadsdrömmar om ett förstklassigt boende på en naturnära adress men endast ett stenkast från city-pulsen! Kontakta ansvarig mäklare Rebecca Bloss på 0707-700 455 för mer info.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 43