Bjurfors Bromma

Bjurfors Bromma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Klädesvägen 38, Bromma - Riksby, Stockholms kommun
Klädesvägen 38, Bromma - Riksby, Stockholms kommun, bild 2
Klädesvägen 38, Bromma - Riksby, Stockholms kommun, bild 3

Klädesvägen 38

Lägenhet
Bromma - Riksby, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1
6 058 kr/mån
56 875 kr/m²

- Förening med varmgarage & egen pool - Friköpt mark - Stor inglasad balkong - Källarförråd Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga. Ett stenkast från Brommaplans serviceutbud finner ni denna optimalt planerade 3:a som är belägen i ett fritt och mycket trevligt läge. Bostaden har genomgående väldigt fina materialval med bl a HTH-kök och vitvaror från Siemens. Bostaden präglas av sin öppna planlösning och inbjudande ljus. Här bor ni i en stor förening med friköpt mark. Vidare har föreningen en egen pool på innergården som medlemmarna fritt får nyttja, varmgarage, stor tvättstuga och flertalet cykelrum. Vid Brommaplan har ni fullt serviceutbud med matbutiker, restauranger, gym, frisör, banker och mycket annat. Dessutom finns här goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som tar er in till city på ca 15 min. Dessutom flertalet busslinjer mot Sundbyberg, Solna, Ekerö, Spånga och Vällingby. Välkomna att kontakta mig för mer information om bostaden, föreningen och området!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bällstavägen 51, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bällstavägen 51, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Bällstavägen 51, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Bällstavägen 51

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 450 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
3 624 kr/mån
55 682 kr/m²

- Balkong i söder - Modernt renoverad - Förening som äger marken Varmt välkommen till denna charmiga 2:a på 44 kvm. Bostaden har ett stort vardagsrum där man får plats med soffgrupp, matbord samt annat önskat möblemang. Från vardagsrummet når man ut till den soliga balkongen som är i söderläge. Här kan man njuta av solen under stora delar av dagen ostört mot föreningens lugna och gröna gård. Snyggt kök med vit köksinredning med bekväm utrustning. Lägenheten är modernt renoverad med parkettgolv och vitmålade väggar. Fint helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Här bor du i ett ultimat läge med direkt närhet till Sundbyberg och dess utbud av butiker, restauranger, caféer, gym, välsorterade matbutiker och apotek med mycket mera. Du har även helt oslagbara kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbanans blåa linje, tvärbanan, flertalet busslinjer, pendeltåg samt tåg som endast ligger på promenad avstånd från bostaden. Härifrån tar du dig till Stockholms city på endast 5 minuter med pendeltåget (Odenplan). Direkt i anslutning till bostaden går även busslinje 113 som tar dig till Sundbybergs centrum på 2-3 minuter och även busslinje 112 som ansluter till Alvik och tunnelbanans gröna linje. På promenadavstånd ligger gallerian Bromma blocks som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Dartanjangs Gata 46, Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Dartanjangs Gata 46, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Dartanjangs Gata 46, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Dartanjangs Gata 46

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 400 000 kr
53 m²
2 rum
3 961 kr/mån
45 283 kr/m²

** Accepterat pris ** - Gästlägenhet finns att hyra! - Stabil Brf med god ekonomi! - Garage Varmt välkomna till denna väldisponerade 2:a i attraktiva Annedal. En lägenhet i gott skick som erbjuder ett lättmöblerat och ljust vardagsrum, ett modernt kök socialt beläget invid vardagsrum, ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord, samt ett stort badrum med tvättmaskin & torktumlare! Här bor du i ett ultimat läge med direkt närhet till Sundbyberg och dess utbud av butiker, restauranger, caféer, gym, välsorterade matbutiker och apotek med mycket mera. Du har även helt oslagbara kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbanans blåa linje, tvärbanan, flertalet busslinjer, pendeltåg samt tåg som endast ligger på promenad avstånd från bostaden. Härifrån tar du dig till Stockholms city på endast 5 minuter med pendeltåget (Odenplan). Direkt i anslutning till bostaden går även busslinje 113 som tar dig till Sundbybergs centrum på 2-3 minuter och även busslinje 112 som ansluter till Alvik och tunnelbanans gröna linje. På promenadavstånd ligger gallerian Bromma blocks som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Alpvägen 8, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Alpvägen 8, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Alpvägen 8, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Alpvägen 8

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 195 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 705 kr/mån
51 532 kr/m²

- Balkong i sydväst - Påkostat kök med köksö! - Friköpt mark - Tvätt & diskmaskin - Insynsskyddad - Närhet till Sundbyberg C Välkommen till denna fantastiska bostad på Alpvägen 8! På våning 2 av 3 finner du denna ljusa och välplanerade lägenhet om 62 kvm. Här erbjuds du en otroligt solig balkong som bjuder in till avkoppling och sköna stunder i solen. Lägenheten stoltserar med områdets finaste kök – ett påkostat och lyxigt kök som verkligen är en fröjd för ögat. Den eleganta köksön av högsta klass ger både extra arbetsyta och en naturlig samlingsplats för både vardag och fest. Varmt välkommen till ett hem att trivas i! Här bor du i ett ultimat läge med direkt närhet till Sundbyberg och dess utbud av butiker, restauranger, caféer, gym, välsorterade matbutiker och apotek med mycket mera. Du har även helt oslagbara kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbanans blåa linje, tvärbana, flertalet busslinjer och pendeltåg endast ca 10 minuters promenad från bostaden. Härifrån tar du dig till Stockholms city på endast 5 minuter med pendeltåget (Odenplan). En kort promenad från bostaden går även busslinje 113 som tar dig till Sundbybergs centrum på 2-3 minuter och även busslinje 112 som ansluter till Alvik och tunnelbanans gröna linje. På promenadavstånd ligger Bromma Flygplats och gallerian Bromma Blocks som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Välkommen till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Alpvägen 19, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Alpvägen 19, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Alpvägen 19, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Alpvägen 19

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1
4 635 kr/mån
53 782 kr/m²

- Uteplats på 19 kvm - Stabil förening som äger marken - Fönster i 3 väderstreck - 2 badrum Välkommen till Alpvägen 19, en charmig bostad som kännetecknas av sin perfekta belägenhet och stabila förening. Med ett privilegierat läge i en välskött förening som äger marken, kan du känna dig trygg och säker i ditt nya hem. Denna rymliga bostad sträcker sig över generösa 78 kvadratmeter och erbjuder en ljus och luftig atmosfär med fönster som släpper in naturligt ljus från tre väderstreck. Ett av bostadens höjdpunkter är den tilltagna altanen på imponerande 19 kvadratmeter. Här kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du avnjuter din morgonkaffe eller bjuder in vänner och familj för trevliga stunder utomhus. Med gott om utrymme för utemöbler och växter blir detta snabbt en favoritplats för avkoppling och socialt umgänge. Alpvägen 19 erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet och stil, perfekt för dig som söker ett hem där livet kan avnjutas till fullo. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kratsbodavägen 46C, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:30
Kratsbodavägen 46C, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Kratsbodavägen 46C, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Kratsbodavägen 46C

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 295 000 kr
76 m²
3 rum
4 629 kr/mån
56 513 kr/m²

- Premium materialval - Stabil förening som äger marken med flertalet lokaler - Stenkast från Sundbyberg - 2 gemensamma terrasser för föreningens medlemmar Välkommen till Kratsbodavägen 46C, en underbar bostad som är mycket mer än bara ett hem. Med sina 76 kvadratmeter erbjuder den en perfekt balans mellan stil, komfort och praktiskt boende. Här har varje detalj valts med omsorg för att skapa en atmosfär av lyx och harmoni. Stig in i detta eleganta utrymme och upplev premium materialval genomgående i hela bostaden. Från det eleganta parkettgolvet till de stilrena köksytorna och de välgjorda badrummen, varje element strålar av kvalitet och genomtänkt design. Känn dig hemma och njut av din uteplats, där du kan koppla av och njuta av frisk luft under soliga dagar och ljumma kvällar. Det är den perfekta platsen för avkoppling eller för att bjuda in vänner och familj till trevliga tillställningar. Här bor du i ett ultimat läge med direkt närhet till Sundbyberg och dess utbud av butiker, restauranger, caféer, gym, välsorterade matbutiker och apotek med mycket mera. Du har även helt oslagbara kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbanans blåa linje, tvärbanan, flertalet busslinjer, pendeltåg samt tåg som endast ligger ca 5 minuters promenad från bostaden. Härifrån tar du dig till Stockholms city på endast 5 minuter med pendeltåget (Odenplan). Direkt i anslutning till bostaden går även busslinje 113 som tar dig till Sundbybergs centrum på 2-3 minuter och även busslinje 112 som ansluter till Alvik och tunnelbanans gröna linje. På promenadavstånd ligger gallerian Bromma Blocks som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Kratsbodavägen 36, Vån 3/3, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Kratsbodavägen 36, Vån 3/3, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Kratsbodavägen 36, Vån 3/3, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Kratsbodavägen 36, Vån 3/3

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 895 000 kr
57 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 550 kr/mån
50 789 kr/m²

- Högst upp i gavelläge med solig balkong - Minimal insyn - Möjligt att göra om till en mini 3:a - Stabil förening som äger marken - Vinds- & Källarförråd I ett av Mariehälls bästa lägen finner du här en extremt välplanerad lägenhet med optimal planlösning. Högst upp i huset är denna lägenhet belägen som karaktäriseras av fönster i 3 väderstreck, rymliga ytor och ett magiskt ljusflöde. En charmig lägenhet utöver det vanliga. Lägenheten går att göra om till en mini 3:a för den som är i behov av ett extra rum. Lägenheten är i gavelläge vilket innebär flera fönster, men även att det är minimalt insyn - här behöver man inte tänka på att grannarna kan se en! Utöver detta finns även en solig balkong i fritt läge som tillsammans med skogen runtomkring skapar en egen liten oas. På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbyberg med dess känsla av småstad. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer samt både större och mindre butiker. Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholm city når man på tio minuter med tunnelbana. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Utanför Bällstabacken finns flera olika busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm. Den vackra strandpromenaden som under den senaste tiden vuxit fram på Sundbybergssidan förbinder centrala Stockholm med Mariehäll. Långa sträckor går längs Huvudstad strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restaurang Parkliv. För den båtintresserade finns två båtklubbar i den absoluta närheten. För dig som flyger mycket inrikes, så är det gångavstånd till Bromma Flygplats. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Lötsjövägen 69, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 69

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Bjurfors Bromma
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån -1/4
4 639 kr/mån
39 118 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, 1.995.000KR Kontakta mäklare för privatvisning. Nu saluförs denna välplanerade tvåa om 50,5 kvadratmeter med ett trivsamt ljusinsläpp tack vare flertalet fönsterpartier i eftertraktat söderläge. Här möts du av en rymlig hall med vitmålade väggar och gott om plats för avhängning. Vardagsrummet, som gränsar till köket i en öppen och social planlösning, rymmer en stor soffgrupp samt mediamöbel. Från vardagsrummet når du den ombonade balkongen med trivsam utsikt över ett lugnt och lummigt samt insynsskyddat grönområde. Tack vare balkongens söderläge kan man njuta av solen från tidig vår till sen höst. Det fullt utrustade köket är tidlöst och smakfullt renoverat med släta vita skåpsluckor i kombination med mörk bänkskiva och tegelsatt kakel ovanför. Sovrummet, med dess sobert blåmålade väggar, rymmer en stor dubbelsäng och kompletterande förvaring. Badrummet är helkaklat och har försetts med tvättmaskin och badkar, vilket gör det både praktiskt och bekvämt. Lägenhet erbjuder helt enkelt en perfekt balans mellan funktionalitet och estetik, med genomtänkta detaljer och kvalitativa materialval som skapar en harmonisk och inbjudande boendemiljö. Denna lägenhet erbjuder närhet till både stadens puls och natursköna områden. Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och bussar gör det enkelt att ta sig runt. Hallonbergens centrum, som ligger i närheten, erbjuder matbutiker och restauranger, och härifrån tar du tunnelbanans blå linje direkt till T-Centralen. I närheten finner du även Nordens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia, samt Friends Arena. Dessutom når du Kista på endast 5 minuter och Solna centrum på 4 minuter. För naturälskare finns Lötsjöns och Råstasjöns populära promenadstråk i närheten. På kort promenadavstånd hittar du också Ursviks motionsområde med flera löp- och skidspår samt det vackra Igelbäckens naturreservat.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Dalgången 5, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun

Dalgången 5

Lägenhet
Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 895 000 kr
71 m²
3.5 rum
vån 1/3
5 612 kr/mån
54 859 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna optimala 3,5 rok om 71 kvm i populära Nockebyhov. Här bor ni ombonad bostad med generöst vardagsrum, trevlig balkong, två sovrum och ett praktiskt matrum invid köket. Nockebyhov är ett område att trivas i. Här bor ni bokstavligen talat med naturen runt knuten då det endast är en kort promenad ner till Mälarens strandlinje med trevliga badplatser och promenadstråk. Skärgårdskänsla med stadslivet på smidigt och snabbt kommunikationsavstånd. Runt knuten ligger även promenadvänliga och populära naturreservatet Judarskogen och Judarnsjön. Dessutom har ni både trevliga Kärsön och Drottningholm endast en bro bort. I området ligger välrenommerade Garpes livs (livsmedelsbutik) som definitivt kommer bli en favorit. Inom promenadavstånd finner ni bussen som tar er ut till Ekerö åt ena hållet, och mot Brommaplan och vidare till Solna C och Solna station åt det andra. Vid Brommaplan finner ni tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer mot bl a Sundbyberg, Solna, Spånga & Vällingby. På andra sidan Nockebybron finner ni även Nockebybanan (12:an) som tar er till Alvik på 14 min. Kontakta ansvariga mäklare för bokning av visning!

 • Plus
 • Balkong
Funäsgatan 6, Vällingby Parkstad, Stockholms kommun

Funäsgatan 6

Lägenhet
Vällingby Parkstad, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
1 875 000 kr
33 m²
1 rum
vån 11/13
2 487 kr/mån
56 818 kr/m²

- Milsvid utsikt - Generös balkong - Stabil förening - Tillgång till gym, takterrass, garage och gästlägenhet Välkommen till denna nyproducerade 1:a i populära Vällingby Parkstad! Belägen på våning 11/13 får du njuta av milsvid utsikt som sträcker sig mot bland annat Globen och Norra tornen. Lägenheten stod redo för inflytt 2019, vilket innebär att den är i toppskick. Planlösningen är optimalt planerad för att utnyttja varje kvadratmeter på bästa sätt och vidare erbjuds smakfulla materialval. De stora fönsterpartierna skänker ett trivsamt ljushav som skapar en behaglig rymd i bostaden. Lägenhetens kök är fullt utrustat med allt som kan tänkas behövas och i anslutning finns generös plats för större matgrupp. Det sociala allrummet är beläget i ett insynsskyddat läge och ytan kan smidigt möbleras och anpassas efter dina behov. Här finns plats för soffgrupp, soffbord, säng och garderob. Från allrummet når du bostadens härliga balkong med utsikt mot den grönskande omgivningen. Missa inte chansen att uppleva denna bostad på plats! Brf Wellinegby är en stabil förening med goda hyresintäkter och friköpt mark. De boende har förmånen att nyttja gästlägenhet, gemensamt gym, takterrass och grönskande innergård. Vidare finns ett garage med 58 platser försedda med laddstationer. Nordic wellness som också finns i huset erbjuder ett rabatterat månadspris för medlemmarna i föreningen. Funäsgatan 6 är beläget i trivsamma Råcksta. Strax utanför porten finner du tunnelbanan (Råcksta) där gröna linjen smidigt tar dig in till Stockholm City på endast 20 minuter. Här bor du med ett behagligt avstånd till Vällingby centrum med all tänkbar service i form av butiker, caféer, restauranger, apotek och biograf. I närområdet finns motionsslingor, utegym och Grimsta Naturreservat. Med en kortare promenad når du även Kanaanbadet som låter dig avnjuta härliga sommardagar vid Mälarens glittrande vatten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information! Johanna Hallgren, 070-320 40 30

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kratsbodavägen 50D, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Kratsbodavägen 50D

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 750 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/4
4 735 kr/mån
55 000 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS - 2 750 000 kr!** Kontakta mäklare för privatvisning! - Högst upp i huset - Ett stenkast från Sundbyberg C - Exklusiva materialval - Insynsskyddat läge - Friköpt mark Varmt välkomna till denna fantastiska 2:a i populära Mariehäll! Denna bostad erbjuder i särklass på en av föreningens bästa lägen. Belägen på våning 4 av 4 får ni njuta av en svårslagen panoramautsikt. Här erbjuds ett kompromisslöst boende med alla bekvämligheter och hög materialstandard. Stig in genom dörren och låt er omslutas av det generösa vardagsrummet, vars öppna planlösning mot köket skapar en social atmosfär som bjuder in till umgänge. Det vackra köket är från Ballingslöv och håller hög kvalité. I kombination med de exklusiva vitvarorna från Smeg blir det en fröjd att stå i köket och laga middag. Sovrummet är placerat i lugnt och helt insynsskyddat läge, med utmärkta förvaringsmöjligheter genom garderobsvägg. Badrummet är smakfullt inrett med tidlösa detaljer och stilrena materialval. Bostaden är belägen i den populära föreningen The Bronze. Här får alla medlemmar möjlighet att nyttja den gemensamma takterrassen, bilpool samt cykelpool. Endast en kort promenad bort finner du Bällstaån och Sundbyberg C med dess utmärkta kommunikationer samt serviceutbud. Här finns flertalet matbutiker, frisörer, restauranger, gym och all tänkbar kommunikation i form av tunnelbana, pendeltåg, tvärbana samt bussar. Utanför porten har du dessutom gymmet Fitness24seven och en av Stockholms bästa hamburgerrestauranger BunMeatBun. Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Johanna Hallgren, 070-320 40 30

 • Hiss
Askängsbacken 48, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Askängsbacken 48

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 850 000 kr
53 m²
2.5 rum
4 166 kr/mån
53 774 kr/m²

* Garage tillgängligt vid inflytt. Direkt access via hiss * Oslagbart läge, ett stenkast från Sundbyberg. Välkommen till denna drömbostad belägen längs med Bällstaån med närhet till Sundbyberg och Bromma Blocks. Fördelat på 2 rum och kök, erbjuder denna bostad ett hem utöver det vanliga. Lägenheten har en naturlig plats för en sovalkov samtidigt som den har ett riktigt sovrum, vilket gör så att lägenheten även passar för dig som är småbarnsförälder. Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna. Med ett underbart läge mot ån ger detta hela lägenheten en speciell och härlig känsla. Uteplatsen med en härlig och ostörd utsikt ger extra krydda och livskvalitet. Lägenheten erbjuder generöst med sociala ytor vilket ger möjligheter till önskad möblering. Köket som är välplanerad, inbjuder till mingel och middagar såväl till vardag. Bekvämligheter som garage, eget förråd och tvättstuga nås med direkt access via hiss. Området kring Askängsbacken är väldigt trivsamt med fantastiskt läge vid Bällstaån. Båtlivet i ån och det härliga fågelkvittret ger en trivsam Skärgårdskänsla samtidigt som man bor centralt. Med en kort promenad tar du dig till Sundbyberg station där både tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar samt flygbuss finns till hands. Pendeltåget tar dig på bara 8 minuter till Stockholm city. På andra sidan vägen från Askängsbacken finns tvärbanan som sträcker sig från Solna-Sundbyberg, via Alvik och vidare mot Sickla. Från lägenheten finns stort utbud av butiker, restauranger och all tänkbar service. Signalfabriken är populär och har berikat Sundbybergs kärna med dess välsorterade utbud av restauranger och butiker samt caféer och ligger på kort avstånd från lägenheten. Marabouparken ligger även den med en kort promenad runt knuten. Önskar man njuta av grönska och natur finns fina promenad och motionsmöjligheter runt både Lötsjön och Råstasjön. Utöver detta kan man annars ta sig till Pampas Marina och Karlbergs slott utmed kanalen mot city. Bromma Blocks är en ny stor och populär galleria med på promenadavstånd från lägenheten.

 • Uteplats
 • Hiss
Grimstagatan 50, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun

Grimstagatan 50

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 250 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
6 319 kr/mån
28 125 kr/m²

- Två balkonger - Härlig innergård perfekt för barnen - Närhet till tunnelbana, natur, sjöar och grönområden För dig som söker lugnet och harmonin i symbios med puls inom räckhåll är det här den optimala lägenheten för dig. Denna ljusa, fräscha och stilfulla lägenhet har stora fönster, ett ljusinsläpp från två håll, och exemplariska förvaringsutrymmen. Här bor du med närhet till allt som stan har att erbjuda och bara en kort promenad till Grimsta Naturreservat, vandringsleder och elljusspår - bättre läge är svårhittat! Bostaden där vardagsrummet bildar den naturliga mötesplatsen för umgänge med familj och vänner flödar i ljus från de stora fönsterna. Med genomgående nyrenoverade golv, fina välbevarade ytskikt och platsbyggd förvaring i hall och kök bjuder denna bostad på stora ytor utöver det vanliga. Planlösningen är genomgående väldigt luftig och skapar stora ytor att röra sig på, här finner du stora sociala ytor, men också din egen vrå att trivas i. Att ha tillgång till utemiljöer från sin bostad är en dröm för många. Här har du inte bara en balkong, utan två! Från köket tar man sig ut till den första balkongen som bjuder på utsikt över innergården. Här kan du njuta av morgonkaffet i godan ro i dagens första solstrålar. Mot kvällen tar du med dig middagen ut till balkongen som vetter mot naturreservatets grönska. På föreningens fint omhändertagen innergård kan du med godan ro låta barnen tryggt och säkert leka, cykla och umgås med vänner. Trots det centrala läget är detta en bostad där du möts av lugn och ro, i en fridfull oas. Här bor man ett stenkast från Grimsta Naturreservat som med sin strandpromenad sträcker sig från Hässelby Strand till Nockebybron. Här finns fina elljusspår, ett härligt utegym och fina svampgömmor under höstmånaderna. Längs med Mälarens fina vyer kan ni under sommartider ta er till mysiga badplatser runt omkring, medans ni under vintertid kan njuta av härliga dagar på isen. Trots det naturnära området finns Råcksta tunnelbanestation inte allt för långt bort. Vällingby Centrum med ett brett utbud av mataffärer, biograf, SATS, bibliotek, restauranger och mycket därtill finner ni på promenadavstånd. Låter detta som en bostad för dig? Tveka inte på att höra av dig till ansvarig mäklare Emelie Åkerström 070- 778 48 27

 • Plus
 • Balkong
Masugnsvägen 68, vån 5, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Masugnsvägen 68, vån 5

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 240 000 kr
55 m²
3 rum
vån 5/8
4 491 kr/mån
77 091 kr/m²

I ett smått magiskt läge saluförs nu denna perfekt planerade 3 rok med föreningens kanske bästa läge? Här bor ni på hög höjd, med avskilt och privat läge mot innergården där balkongen ligger i rakt söderläge. Således får ni sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag innan middagen kan avnjutas i varmt men skuggigt läge runt middagstid. Tack vare sin position i huset så är känslan av bostaden att den ligger ostört och lugnt skyddad från något som helst buller i området. Njut av att sitta på balkongen och se båtarna glida förbi tack vare den fantastiska utsikten mot utloppet av Bällstaån. Bostaden är fenomenalt planerad och man får trots sina totala 55 kvadratmeter till en 3 rok där båda sovrummen upplevs rymliga. Varmt välkomna att höra av er för mer info!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 14