Mäklare Marcus Hemrin

Marcus Hemrin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Annedalsvägen 30, vån 3/3, Bromma - Annedal, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning
Annedalsvägen 30, vån 3/3, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Annedalsvägen 30, vån 3/3, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Annedalsvägen 30, vån 3/3

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 695 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 940 kr/mån
50 214 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Annedalsvägen 25, vån 4, Bromma - Annedal, Stockholms kommun
 • Tor 29 feb
Annedalsvägen 25, vån 4, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Annedalsvägen 25, vån 4, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Annedalsvägen 25, vån 4

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4
3 044 kr/mån
59 900 kr/m²

- Generös balkong i västläge - FRIKÖPT MARK - Flera lokaler i förening - Exklusiva materialval - Optimalt läge - Friköpt mark Nu får jag äntligen presentera denna sällsynta 2 rok i absolut högsta klass i nybyggda Baltic&Torg. Med påkostade och exklusiva materialval, vackra färgsättningar, genomgående ljusinsläpp och en enastående balkong med trivsam och härlig utsikt över parken/torget bor ni här i en lägenhet utöver det vanliga. En bostad för den mest kräsne i ett optimalt läge med gångavstånd till ICA, bussar, restauranger samt Sundbyberg C. Det vill säga, använd Sundbybergs härliga utbud men betala Brommas lägre skattesats! Kontakta ansvarig mäklare för mer info: Marcus Hemrin, 0700-65 55 75

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mariehällsvägen 30E, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Mariehällsvägen 30E

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
5 395 000 kr
81 m²
4 rum
vån 9/13
5 374 kr/mån
66 605 kr/m²

Varmt välkomna på visning av denna smakfulla och yteffektiva bostad. Här bor ni med direkt närhet till Bällstaån, Sundbyberg samt all typ av kommunikation. Hela bostaden andas premium och dess balkong mot ån om 16 kvadratmeter lämnar inget att önska. Här bor du på 81 kvadratmeter som erbjuder tre rymliga sovrum samt öppet kök med vardagsrum. Välj själv om ni vill ta ner en vägg i vardagsrum för att göra om bostaden till en perfekt 3 rok. Visningar går att ordna löpande med god framförhållning. VI hörs! Mvh Marcus Hemrin Bjurfors

 • Balkong
 • Hiss
Kratsbodavägen 50D, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Kratsbodavägen 50D

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/4
4 829 kr/mån
62 647 kr/m²

- Exklusiva materialval - Friköpt mark - Våning 3 av 4 - Stor balkong med morgon och kvällssol - Ett stenkast från Sundbyberg C Nu har jag äntligen äran att presentera denna exklusiva 2:a på en av Mariehälls bästa adresser! I ett fritt och insynsskyddat läge på våning 3 av 4 saluförs nu en premiumlägenhet med stilrena materialval, genomtänkt planlösning och fantastiskt ljusinsläpp. I detta kompromisslösa boende har inget lämnats åt slumpen. Bostaden erbjuder ett generöst och lättmöblerat vardagsrum med öppen och social planlösning mot köket som är fullt utrustat med vitvaror från Smeg. Här får du njuta av härlig morgonsol samt kvällssol på balkongen och via de stora fönsterpartierna som blickar fritt mot natur. Sovrummet är luftigt och erbjuder generös garderobsförvaring. Vidare är badrummet är tidslöst och påkostat. Bostaden är belägen i populära Brf The Bronze. Här får alla medlemmar möjlighet att nyttja den gemensamma takterrassen i port D, bilpool samt cykelpool. Endast en kort promenad bort finner du Bällstaån och Sundbyberg C med dess utmärkta kommunikationer samt serviceutbud. Här finns flertalet matbutiker, frisörer, restauranger, gym och all tänkbar kommunikation i form av tunnelbana, pendeltåg, tvärbana samt bussar. Utanför porten har du dessutom gymmet Fitness24seven och en av Stockholms bästa hamburgerrestauranger BunMeatBun.

 • Balkong
 • Hiss
Pippi Långstrumps Gata 39, vån 3, Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Pippi Långstrumps Gata 39, vån 3, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Pippi Långstrumps Gata 39, vån 3, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Pippi Långstrumps Gata 39, vån 3

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
3 547 kr/mån
55 463 kr/m²

Välkommen hem. I ett sannerligen optimalt läge, med Bällstaån som närmste granne och högt upp i huset finns nu möjligheten att förvärva en av Annedals bäst planerade 2 rok. Här är varje detalj noga genomtänkt och boendet måste upplevas på plats för att göras rättvisa. Lågt belånad förening med stabil ekonomi. Vänligen kontakta mig vid intresse för bästa möjliga service!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Pellepennans gata 3, vån 3, Bromma - Annedal, Stockholms kommun

Pellepennans gata 3, vån 3

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 795 000 kr
94,5 m²
3 rum
vån 3/6
5 941 kr/mån
50 741 kr/m²

*Underbart gavelläge *Stor balkong med tak över hela balkongen med fri utsikt mot parken *Stora och rymliga sovrum med möjlighet till skapa 4 rok *Högt upp i huset! I ett nyproducerat område som Annedal så kan det vara svårt att hitta insynsskyddade bostäder - här är en av de bästa i området. Stor och rymligt 3 rok som går att omvandla till 4 rok om så önskas. Härligt fria ytor och en svävande känsla mot Annedalsparken. Stor balkong med fri utsikt mot park. Nuvarande ägare har satt en fin och personlig touch som gör att bostaden känns mysig och hemtrevlig. Härliga fönsterpartier från golv till tak gör ljusinsläppet svårslaget!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Askängsbacken 5, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Askängsbacken 5, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Askängsbacken 5, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Askängsbacken 5

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 550 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 534 kr/mån
56 667 kr/m²

- Optimalt läge - Stenkast från Sundbyberg C - Friköpt mark med stora grönytor I ett smakfullt utförande finner ni denna välplanerade 2 rok som inte lämnar en kvadrat åt slumpen. Här har nuvarande ägare satt sin personliga touch och skapat ett otroligt iögonfallande boende. Varje rum är välplanerat och skapar en varm och härlig känsla genom hela bostaden. Detta är ett drömboende med 50 meter ner till Båtklubben och Bällstaåns kluckande vatten samt ett stenkast från Sundbyberg C och dess generösa serviceutbud samt högklassiga kommunikationer, såsom tunnelbana, pendeltåg, tvärbana samt buss. Med pendeltåget har ni 5 min till Odenplan och 8 min till T-centralen. Det vill säga, använd Sundbybergs härliga utbud men betala Brommas lägre skattesats. I närheten finner ni även trevliga grönområden och promenadstråk samt ett flertal matbutiker, restauranger samt gym.

 • Premium
Kratsbodavägen 50B, vån 2, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Kratsbodavägen 50B, vån 2

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 695 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/6
4 075 kr/mån
64 167 kr/m²

På höjden i Mariehäll finner ni denna smakfulla och välplanerade 2 rok. Detta är ett boende att bara flytta rakt in i där standarden är bland de bästa i området. Tack vare sin öppna planlösning så får man varje rum att kännas stort och luftigt. Även sovrummet är av bra storlek. Bo med direkt gångavstånd från Sundbyberg!

 • Hiss
Karlsbodavägen 40, 6tr, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Karlsbodavägen 40, 6tr, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Karlsbodavägen 40, 6tr, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Karlsbodavägen 40, 6tr

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 295 000 kr
65 m²
3 rum
vån 6/7
4 728 kr/mån
66 077 kr/m²

Nu saluförs denna välplanerade 3 rok på 6:e våningen i Brf Bällstavik. Med en makalös balkong på hög höjd bor ni här i ett privat och insynsskyddat läge med föreningens fina båtklubb som granne nedanför. Detta är ett boende för den som söker välplanerade kvadratmeter och för den som vill bo i ett vackert och lugnt läge i en bostad där man inte lämnat något åt slumpen. Stora vackra fönsterpartier med naturen som utsikt och en trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor inglasad balkong mot ån där eftermiddagssol och kvällssol erbjuds under sommarmånaderna. Föreningen är stabil, välskött och erbjuder bland annat båtklubb samt egen trädgårds-kommitté. Rakt över vattnet har ni direkt närhet till Sundbyberg och dess enorma serviceutbud samt högklassiga kommunikationer. Det vill säga, använd Sundbybergs härliga utbud men betala Brommas lägre skattesats. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer info!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tomtebobarnens Gata 9, vån 2, Bromma - Annedal, Stockholms kommun

Tomtebobarnens Gata 9, vån 2

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 150 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/5
5 133 kr/mån
48 256 kr/m²

Välkommen hem till lägenheten med stor balkong utöver det vanliga och som verkligen erbjuder allt man önskar av ett modernt boende! Attraktivt läge med genomgående hög standard, sociala och öppna ytor med rätt planlösning. Här bor du ett stenkast från Marabouparken och Sundbybergs båtklubb och tar enkelt strandpromenader längs med vattnet, kanske hela vägen in till Stockholms City? På drygt 10 resp. 15 min gångavstånd hittar du Sundbyberg C och Bromma Blocks med trevliga restauranger, butiker och utmärkta kommunikationer. Ett boende med alla rätt! Varmt välkommen på visning! Mvh Marcus Hemrin, Bjurfors Bromma 0700-65 55 75

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Masugnsvägen 68, vån 5, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Masugnsvägen 68, vån 5

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 240 000 kr
55 m²
3 rum
vån 5/8
4 491 kr/mån
77 091 kr/m²

I ett smått magiskt läge saluförs nu denna perfekt planerade 3 rok med föreningens kanske bästa läge? Här bor ni på hög höjd, med avskilt och privat läge mot innergården där balkongen ligger i rakt söderläge. Således får ni sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag innan middagen kan avnjutas i varmt men skuggigt läge runt middagstid. Tack vare sin position i huset så är känslan av bostaden att den ligger ostört och lugnt skyddad från något som helst buller i området. Njut av att sitta på balkongen och se båtarna glida förbi tack vare den fantastiska utsikten mot utloppet av Bällstaån. Bostaden är fenomenalt planerad och man får trots sina totala 55 kvadratmeter till en 3 rok där båda sovrummen upplevs rymliga. Varmt välkomna att höra av er för mer info!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 11