Mäklare Arman Davarzan

Arman Davarzan

Om mig

Vill du ha en strategisk mäklare som jobbar & tänker annorlunda? Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kratsbodavägen 46C, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
  • Tor 2 maj
Kratsbodavägen 46C, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Kratsbodavägen 46C, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Kratsbodavägen 46C

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 495 000 kr
76 m²
3 rum
4 629 kr/mån
59 145 kr/m²

- Premium materialval - Stabil förening som äger marken med flertalet lokaler - Stenkast från Sundbyberg - 2 gemensamma terrasser för föreningens medlemmar Välkommen till Kratsbodavägen 46C, en underbar bostad som är mycket mer än bara ett hem. Med sina 76 kvadratmeter erbjuder den en perfekt balans mellan stil, komfort och praktiskt boende. Här har varje detalj valts med omsorg för att skapa en atmosfär av lyx och harmoni. Stig in i detta eleganta utrymme och upplev premium materialval genomgående i hela bostaden. Från det eleganta parkettgolvet till de stilrena köksytorna och de välgjorda badrummen, varje element strålar av kvalitet och genomtänkt design. Känn dig hemma och njut av din uteplats, där du kan koppla av och njuta av frisk luft under soliga dagar och ljumma kvällar. Det är den perfekta platsen för avkoppling eller för att bjuda in vänner och familj till trevliga tillställningar. Här bor du i ett ultimat läge med direkt närhet till Sundbyberg och dess utbud av butiker, restauranger, caféer, gym, välsorterade matbutiker och apotek med mycket mera. Du har även helt oslagbara kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbanans blåa linje, tvärbanan, flertalet busslinjer, pendeltåg samt tåg som endast ligger ca 5 minuters promenad från bostaden. Härifrån tar du dig till Stockholms city på endast 5 minuter med pendeltåget (Odenplan). Direkt i anslutning till bostaden går även busslinje 113 som tar dig till Sundbybergs centrum på 2-3 minuter och även busslinje 112 som ansluter till Alvik och tunnelbanans gröna linje. På promenadavstånd ligger gallerian Bromma Blocks som har ett stort utbud av butiker och restauranger. Måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Askängsbacken 48, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Askängsbacken 48

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 995 000 kr
53 m²
2.5 rum
4 166 kr/mån
56 509 kr/m²

* Garage tillgängligt vid inflytt. Direkt access via hiss * Oslagbart läge, ett stenkast från Sundbyberg. Välkommen till denna drömbostad belägen längs med Bällstaån med närhet till Sundbyberg och Bromma Blocks. Fördelat på 2 rum och kök, erbjuder denna bostad ett hem utöver det vanliga. Lägenheten har en naturlig plats för en sovalkov samtidigt som den har ett riktigt sovrum, vilket gör så att lägenheten även passar för dig som är småbarnsförälder. Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna. Med ett underbart läge mot ån ger detta hela lägenheten en speciell och härlig känsla. Uteplatsen med en härlig och ostörd utsikt ger extra krydda och livskvalitet. Lägenheten erbjuder generöst med sociala ytor vilket ger möjligheter till önskad möblering. Köket som är välplanerad, inbjuder till mingel och middagar såväl till vardag. Bekvämligheter som garage, eget förråd och tvättstuga nås med direkt access via hiss. Området kring Askängsbacken är väldigt trivsamt med fantastiskt läge vid Bällstaån. Båtlivet i ån och det härliga fågelkvittret ger en trivsam Skärgårdskänsla samtidigt som man bor centralt. Med en kort promenad tar du dig till Sundbyberg station där både tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar samt flygbuss finns till hands. Pendeltåget tar dig på bara 8 minuter till Stockholm city. På andra sidan vägen från Askängsbacken finns tvärbanan som sträcker sig från Solna-Sundbyberg, via Alvik och vidare mot Sickla. Från lägenheten finns stort utbud av butiker, restauranger och all tänkbar service. Signalfabriken är populär och har berikat Sundbybergs kärna med dess välsorterade utbud av restauranger och butiker samt caféer och ligger på kort avstånd från lägenheten. Marabouparken ligger även den med en kort promenad runt knuten. Önskar man njuta av grönska och natur finns fina promenad och motionsmöjligheter runt både Lötsjön och Råstasjön. Utöver detta kan man annars ta sig till Pampas Marina och Karlbergs slott utmed kanalen mot city. Bromma Blocks är en ny stor och populär galleria med på promenadavstånd från lägenheten.

  • Uteplats
  • Hiss
Kratsbodavägen 36, Vån 3/3, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Kratsbodavägen 36, Vån 3/3, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Kratsbodavägen 36, Vån 3/3, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Kratsbodavägen 36, Vån 3/3

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 895 000 kr
57 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 550 kr/mån
50 789 kr/m²

- Högst upp i gavelläge med solig balkong - Minimal insyn - Möjligt att göra om till en mini 3:a - Stabil förening som äger marken - Vinds- & Källarförråd I ett av Mariehälls bästa lägen finner du här en extremt välplanerad lägenhet med optimal planlösning. Högst upp i huset är denna lägenhet belägen som karaktäriseras av fönster i 3 väderstreck, rymliga ytor och ett magiskt ljusflöde. En charmig lägenhet utöver det vanliga. Lägenheten går att göra om till en mini 3:a för den som är i behov av ett extra rum. Lägenheten är i gavelläge vilket innebär flera fönster, men även att det är minimalt insyn - här behöver man inte tänka på att grannarna kan se en! Utöver detta finns även en solig balkong i fritt läge som tillsammans med skogen runtomkring skapar en egen liten oas. På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbyberg med dess känsla av småstad. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer samt både större och mindre butiker. Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholm city når man på tio minuter med tunnelbana. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Utanför Bällstabacken finns flera olika busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm. Den vackra strandpromenaden som under den senaste tiden vuxit fram på Sundbybergssidan förbinder centrala Stockholm med Mariehäll. Långa sträckor går längs Huvudstad strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restaurang Parkliv. För den båtintresserade finns två båtklubbar i den absoluta närheten. För dig som flyger mycket inrikes, så är det gångavstånd till Bromma Flygplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Emils gata 9, Vån 5/5, Bromma - Annedal, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 13:40
Emils gata 9, Vån 5/5, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Emils gata 9, Vån 5/5, Bromma - Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Emils gata 9, Vån 5/5

Lägenhet
Bromma - Annedal, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
5 195 000 kr
96 m²
4 rum
vån 5/5
6 314 kr/mån
54 115 kr/m²

- Högst upp - Balkong i söderläge Välkomna till denna fyrarummaren med Annedals bästa läge! Denna ljusa bostad har ett härligt ljusinsläpp med fönster i flera väderstreck, detta tillsammans med den öppna planlösningen ger hela lägenheten rymd och charm. Den väl genomtänkta ytan är fördelad på tre stora sovrum med plats för garderober, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare, en gäst WC, ett välutrustat kök som ligger i en öppen planlösning med vardagsrummet vilket bjuder in till socialt umgänge. Dessutom har du en mysig balkong på ca 9 kvm som vetter mot söder med utsikt över föreningens innergård. Här bor du lugnt och centralt med både Sundbyberg och Marabousparkens vackra natur på kort gångavstånd. Goda kommunikationer med buss och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym, närbutik i form av Ica , pizzeria och sushi. Här finns allt som behövs för att få till just din favoritmix i vardagen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Askängsbacken 1, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Askängsbacken 1

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
6 080 kr/mån
42 986 kr/m²

- Uthyrningsdel - Totalrenoverad - Stenkast från Sundbyberg Välkommen hem till denna underbara lägenhet i rofyllda Mariehäll. Här har du livskvalitén 100 m ner till båtklubben och Bällstaåns kluckande vatten. Sannolikt en av områdets bästa planlösningar då du kan välja att nyttja lägenheten på flera sätt tack vare uthyrningsdel med separat ingång. Möjlighet till goda intäkter! Lägenheten bjuder på flera fantastiska fördelar såsom genomgående ljusinsläpp, balkong med sol under större del av dagen, välplanerat kök öppet mot vardagsrum samt välbevarade original detaljer såsom bevarat plankgolv! Föreningen har genomgått de stora renoveringarna och har en underbar trädgård på baksidan för dess medlemmar. Här erbjuds såväl blommande fruktträd som utemöbler att disponera. På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbyberg med dess känsla av småstad. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer samt både större och mindre butiker. Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholm city når man på tio minuter med tunnelbana. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Utanför Bällstabacken finns flera olika busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm. Den vackra strandpromenaden som under den senaste tiden vuxit fram på Sundbybergssidan förbinder centrala Stockholm med Mariehäll. Långa sträckor går längs Huvudstad strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restaurang Parkliv. För den båtintresserade finns två båtklubbar i den absoluta närheten. För dig som flyger mycket inrikes, så är det gångavstånd till Bromma Flygplats. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Alpvägen 14, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun

Alpvägen 14

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 095 000 kr
60 m²
2.5 rum
4 472 kr/mån
51 583 kr/m²

- Insynsskyddad - Avlägsen & stor uteplats om ca 14 kvm - Optimal planlösning Trevlig lägenhet med underbar uteplats. Genomgående smakfulla och moderna materialval samt halvt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger rymd till lägenheten. Rymligt sovrum med stor klädkammare. Badrummet är helkaklat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ca 15 minuters promenad till Sundbybergs Centrum. På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbyberg med dess känsla av småstad. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer samt både större och mindre butiker. Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholm city når man på tio minuter med tunnelbana. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Utanför Bällstabacken finns flera olika busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm. Den vackra strandpromenaden som under den senaste tiden vuxit fram på Sundbybergssidan förbinder centrala Stockholm med Mariehäll. Långa sträckor går längs Huvudstad strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restaurang Parkliv. För den båtintresserade finns två båtklubbar i den absoluta närheten. För dig som flyger mycket inrikes, så är det gångavstånd till Bromma Flygplats. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6