Mäklare Jessica Gustafsson

Jessica Gustafsson

Om mig

Jag är en målmedveten mäklare som sprider positiv energi och inger trygghet från start till mål. Jag drivs av att överträffa förväntningar och bygga långsiktiga relationer. Utöver fastighetsmäklarstudierna har jag en kandidatexamen i ekonomi och flera års arbetslivserfarenhet inom revision, vilket har gett mig ett väldigt strukturerat och tydligt arbetssätt. Kombinationen av erfarenheter, driv och social förmåga gör mig till en mäklare som har alla verktyg för att göra lyckade bostadsaffärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svartviksslingan 27, Bromma - Minneberg, Stockholms kommun
Svartviksslingan 27, Bromma - Minneberg, Stockholms kommun, bild 2
Svartviksslingan 27, Bromma - Minneberg, Stockholms kommun, bild 3

Svartviksslingan 27

Lägenhet
Bromma - Minneberg, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4
4 201 kr/mån
63 413 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna optimalt planerade lägenhet med fantastisk sjöutsikt i populära Minneberg. Här bor ni med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, balkong, ett trivsamt sovrum, rymlig klädkammare/extrarum, samt stilfullt kök som renoverades 2021. HSB Brf Svartvik 268 är en av de fyra stora föreningarna som bildar Minnebergs samfällighet. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och välfungerande styrelse. Gedigna fastigheter på friköpt mark med låg belåning. Längs med strandpromenaden finns badplats, småbåtshamn, bryggor och gott om grillplatser. Att ta på sig morgonrocken och smita ned för ett morgondopp sommartid är ytterst populärt bland grannarna. Inom området finns även två större samlingslokaler samt lokaler för vävning, snickeri, gym, bastu m.m. Här finns också fem övernattningslägenheter för uthyrning samt en livlig föreningsverksamhet med bl.a bridgeklubb, båtklubb, fotoklubb och motionsrum. För barnfamiljen kan det vara skönt att veta att Minneberg har begränsad biltrafik och mängder med små mysiga lekplatser och grönområden inom området och närhet till den stora lekparken vid Tranebergsängen. I närområdet finns flera populära förskolor. Precis i närheten av lägenheten finner ni välsorterad Coop och en sushirestaurang. I en lugn oas är du här omringad av vatten och grönområden med citypulsen endast en bro bort. Gångavstånd eller några minuters busstur till Alvik som är knytpunkt för tunnelbanans gröna linje, tvärbana och buss. Torget erbjuder även mysiga caféer, trevliga restauranger, Ica, apotek, SATS-gym samt SALK tennishall. Här hittar du helt enkelt allt du kan tänkas behöva.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gubbkärrsvägen 19A, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun
  • Idag
Gubbkärrsvägen 19A, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 2
Gubbkärrsvägen 19A, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 3

Gubbkärrsvägen 19A

Lägenhet
Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 650 000 kr
45 m²
2 rum
3 974 kr/mån
58 889 kr/m²

Nu ges möjligheten att flytta in i denna svårslagna tvåa i Nockebyhov! Här bor ni i en en elegant lägenhet med genomtänkta färgval som även dörrar och garderober är inmålade i. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor uteplats där ni kan njuta under sommarhalvåret med familj och vänner. Denna bostad måste upplevas på plats! I föreningen finns det parkeringsplatser med kort kö både i garage och utomhus. I garaget finns laddplatser. Hissen går rakt ner till garaget 20 meter från lägenhetens ytterdörr. Nockebyhov är ett område att trivas i. Här bor ni bokstavligen talat med naturen runt knuten då det endast är en kort promenad ner till Mälarens strandlinje med trevliga badplatser och promenadstråk. Skärgårdskänsla med stadslivet på smidigt och snabbt kommunikationsavstånd. Runt knuten ligger även promenadvänliga och populära naturreservatet Judarskogen och Judarnsjön. Dessutom har ni både trevliga Kärsön och Drottningholm endast en bro bort. I området ligger välrenommerade Garpes livs (livsmedelsbutik) som definitivt kommer bli en favorit. Utanför dörren finner ni bussen som tar er ut till Ekerö åt ena hållet, och mot Brommaplan och vidare till Solna C och Solna station åt det andra. Vid Brommaplan finner ni tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer mot bl a Sundbyberg, Solna, Spånga & Vällingby. På andra sidan Nockebybron finner ni även Nockebybanan (12:an) som tar er till Alvik på 14 min.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gubbkärrsvägen 19B, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun
  • Idag
Gubbkärrsvägen 19B, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 2
Gubbkärrsvägen 19B, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 3

Gubbkärrsvägen 19B

Lägenhet
Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 895 000 kr
51 m²
2 rum
4 275 kr/mån
56 765 kr/m²

Välplanerad 2:a i populära Nockebyhov! Här bor ni med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en stor uteplats där ni kan njuta med familj och vänner och ett trivsamt sovrum med gott om plats för förvaring i garderob. Nockebyhov är ett område att trivas i. Här bor ni bokstavligen talat med naturen runt knuten då det endast är en kort promenad ner till Mälarens strandlinje med trevliga badplatser och promenadstråk. Skärgårdskänsla med stadslivet på smidigt och snabbt kommunikationsavstånd. Runt knuten ligger även promenadvänliga och populära naturreservatet Judarskogen och Judarnsjön. Dessutom har ni både trevliga Kärsön och Drottningholm endast en bro bort. Väldigt barnvänligt område med lekplats på gården samt flertalet närliggande större lekplatser, idrottsanläggningar, utegym, många förskolor och skolor med närhet till den vackra naturen. I området ligger välrenommerade Garpes livs (livsmedelsbutik) som definitivt kommer bli en favorit. Utanför dörren finner ni bussen som tar er ut till Ekerö åt ena hållet, och mot Brommaplan och vidare till Solna C och Solna station åt det andra. Vid Brommaplan finner ni tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer mot bl a Sundbyberg, Solna, Spånga & Vällingby. På andra sidan Nockebybron finner ni även Nockebybanan (12:an) som tar er till Alvik på 14 min. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare: Jessica Gustafsson, 072-997 26 47

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kratsbodavägen 50A, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Kratsbodavägen 50A, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Kratsbodavägen 50A, Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Kratsbodavägen 50A

Lägenhet
Bromma - Mariehäll, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
2 895 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/5
4 641 kr/mån
59 082 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNINGSTID! Varmt välkommen till denna smakfulla 2:a på attraktiva Kratsbodavägen. Här bor du i ett optimalt planerat boende om 49 kvm med sann premiumkänsla. Lägenheten ligger på 4:e våningen och erbjuder ett generöst och lättmöblerat allrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt stor inglasad balkong mot den grönskande baksidan. Det stilsäkra köket från Ballingslöv är utrustat med kvalitativa vitvaror från Smeg och erbjuder gedigen arbetsyta. Ombonat sovrum med plats för bland annat dubbelsäng och garderob. Badrummet är påkostat och utrustat med alla bekvämligheter som kan önskas! Bostaden är belägen i stadsdelen Mariehäll och tillhör den populära föreningen The Bronze. Här får alla medlemmar möjlighet att nyttja den gemensamma takterrassen, bilpool samt cykelpool. Endast en kort promenad bort finner du Bällstaån och Sundbyberg C med dess utmärkta kommunikationer samt serviceutbud. Här finns flertalet matbutiker, frisörer, restauranger, gym och all tänkbar kommunikation i form av tunnelbana, pendeltåg, tvärbana samt bussar. Utanför porten har du dessutom gymmet Fitness24seven och en av Stockholms bästa hamburgerrestauranger BunMeatBun. Missa inte chansen att uppleva denna bostad på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4