Mäklare Jessica Gustafsson

Jessica Gustafsson

Om mig

Jag är en målmedveten mäklare som sprider positiv energi och inger trygghet från start till mål. Jag drivs av att överträffa förväntningar och bygga långsiktiga relationer. Utöver fastighetsmäklarstudierna har jag en kandidatexamen i ekonomi och flera års arbetslivserfarenhet inom revision, vilket har gett mig ett väldigt strukturerat och tydligt arbetssätt. Kombinationen av erfarenheter, driv och social förmåga gör mig till en mäklare som har alla verktyg för att göra lyckade bostadsaffärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svartviksslingan 59, Bromma - Minneberg, Stockholms kommun

Svartviksslingan 59

Lägenhet
Bromma - Minneberg, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 495 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 418 kr/mån
65 620 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna optimalt planerade lägenhet högst upp i huset i populära Minneberg. Här bor ni med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, modernt kök och badrum samt en fantastisk balkong med sjöglimt. HSB Brf Tangen är en av de fyra stora föreningarna som bildar Minnebergs samfällighet. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och välfungerande styrelse. Gedigna fastigheter på friköpt mark med låg belåning. Längs med strandpromenaden finns badplats, småbåtshamn, bryggor och gott om grillplatser. Att ta på sig morgonrocken och smita ned för ett morgondopp sommartid är ytterst populärt bland grannarna. Inom området finns även två större samlingslokaler samt lokaler för vävning, snickeri, gym, bastu m.m. Här finns också fem övernattningslägenheter för uthyrning samt en livlig föreningsverksamhet med bl.a bridgeklubb, båtklubb, fotoklubb och motionsrum. För barnfamiljen kan det vara skönt att veta att Minneberg har begränsad biltrafik och mängder med små mysiga lekplatser och grönområden inom området och närhet till den stora lekparken vid Tranebergsängen. I närområdet finns flera populära förskolor. Precis nedanför lägenheten finner ni Coop samt sushirestaurang. I en lugn oas är du här omringad av vatten och grönområden med citypulsen endast en bro bort. Gångavstånd eller några minuters busstur till Alvik som är knytpunkt för tunnelbanans gröna linje, tvärbana och buss. Torget erbjuder även mysiga caféer, trevliga restauranger, Ica, apotek, SATS-gym samt SALK tennishall. Här hittar du helt enkelt allt du kan tänkas behöva. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare: Jessica Gustafsson 072-997 26 47

  • Balkong
  • Hiss
Björnsonsgatan 140, Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björnsonsgatan 140

Lägenhet
Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
1 995 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1,5/8
1 713 kr/mån
64 355 kr/m²

Här finner ni en välplanerad 1 rok i trivsamt och soligt läge på populära Björnsonsgatan. En genomgående tilltalande och smakfull bostad utrustad med en rymlig balkong, genomtänkt planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp. Beläget i ett lugnt och smidigt läge ett stenkast både från natur och skog med promenad ned till Mälaren samt Grimsta naturreservat. Cirka 2 minuters promenad bort ligger även Blackeberg C med dess högklassiga serviceutbud och tunnelbanans gröna linje som snabbt tar dig till city. Här finner du bland annat en välsorterad Hemköp, apotek, frisörsalong, gym samt flertalet restauranger och caféer. Inom promenadavstånd finner du även populära Kanaanbadet där du kan avnjuta varma sommardagar! Utöver den välplanerade planlösning bor du dessutom i en väl omhändertagen och eftertraktad bostadsrättsförening som genom åren gjort de stora renoveringarna, har låga avgifter samt en solid kassa. Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Jessica Gustafsson, 072 997 26 47

  • Balkong
  • Hiss
Gubbkärrsvägen 19B, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gubbkärrsvägen 19B

Lägenhet
Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
4 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/6
5 833 kr/mån
57 628 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska 3:a om 78 kvm i populära Nockebyhov. Här bor ni i en ombonad bostad med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två trivsamma sovrum och generös inglasad balkong i privat läge. Här finns alla förutsättningar för att bo riktigt bra! Nockebyhov är ett område att trivas i. Här bor ni bokstavligen talat med naturen runt knuten då det endast är en kort promenad ner till Mälarens strandlinje med trevliga badplatser och promenadstråk. Skärgårdskänsla med stadslivet på smidigt och snabbt kommunikationsavstånd. Runt knuten ligger även promenadvänliga och populära naturreservatet Judarskogen och Judarnsjön. Dessutom har ni både trevliga Kärsön och Drottningholm endast en bro bort. Väldigt barnvänligt område med lekplats på gården samt flertalet närliggande större lekplatser, idrottsanläggningar, utegym, många förskolor och skolor med närhet till den vackra naturen. I området ligger välrenommerade Garpes livs (livsmedelsbutik) som definitivt kommer bli en favorit. Utanför dörren finner ni bussen som tar er ut till Ekerö åt ena hållet, och mot Brommaplan och vidare till Solna C och Solna station åt det andra. Vid Brommaplan finner ni tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer mot bl a Sundbyberg, Solna, Spånga & Vällingby. På andra sidan Nockebybron finner ni även Nockebybanan (12:an) som tar er till Alvik på 14 min.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dalgången 5, Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun

Dalgången 5

Lägenhet
Bromma - Nockebyhov, Stockholms kommun
Bjurfors Bromma
3 895 000 kr
71 m²
3.5 rum
vån 1/3
5 102 kr/mån
54 859 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna optimala 3,5 rok om 71 kvm i populära Nockebyhov. Här bor ni ombonad bostad med generöst vardagsrum, trevlig balkong, två sovrum och ett praktiskt matrum invid köket. Nockebyhov är ett område att trivas i. Här bor ni bokstavligen talat med naturen runt knuten då det endast är en kort promenad ner till Mälarens strandlinje med trevliga badplatser och promenadstråk. Skärgårdskänsla med stadslivet på smidigt och snabbt kommunikationsavstånd. Runt knuten ligger även promenadvänliga och populära naturreservatet Judarskogen och Judarnsjön. Dessutom har ni både trevliga Kärsön och Drottningholm endast en bro bort. I området ligger välrenommerade Garpes livs (livsmedelsbutik) som definitivt kommer bli en favorit. Inom promenadavstånd finner ni bussen som tar er ut till Ekerö åt ena hållet, och mot Brommaplan och vidare till Solna C och Solna station åt det andra. Vid Brommaplan finner ni tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer mot bl a Sundbyberg, Solna, Spånga & Vällingby. På andra sidan Nockebybron finner ni även Nockebybanan (12:an) som tar er till Alvik på 14 min. Kontakta ansvariga mäklare för bokning av visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4