Styresman Sanders Väg 3A, etage

Bromma / Beckomberga, Stockholm Se på karta

6 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
143,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
Riksbyggen BRF Vingården i Beckomberga
Om föreningen
Avgift
5 940 kr/mån
Driftkostnad
18 000 kr/år
Pris/m²
48 432 kr/m²
Antal besök
6 034
Dagar på Hemnet
24

Accepterat pris! - Äntligen är en av Beckombergas exklusivaste stadsradhus till salu i en omtyckt och välskött förening med stark ekonomi. Mycket stilfullt inredd 5:a i etage med två uteplatser med sol större delen av dagen! Här bor ni ljust och insynsskyddat med närhet till förskolor, skolor, matbutiker, kommunikationer & grönområden.

Genomgående mycket fina ytskikt, generös takhöjd, stora fönsterpartier, vackra fönsterbrädor i grå kalksten och gott om förvaring i klädkammare. Flera rymliga sovrum med harmonisk känsla och gott om utrymme för möblemang. Köket är välplanerat och luftigt med plats för ett större matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget för möblering med både soffa och plats för ett ytterligare matbord med flera sittande. Vackert ljusinsläpp från flera väderstreck, samt en trevlig öppen social känsla som genomsyrar hela lägenheten. Med en uteplats i norr-läge och en i söder-läge har du allt du kan önska!

Vacker och påkostad fastighet som stod klar för inflyttning i början av 2017.
Riksbyggens Brf Vingården är ett omtalat projekt i Beckomberga och föreningen erbjuder verkligen det lilla extra för sina medlemmar med orangeri, stor terrass på innergården, odlingslotter, lekplats, cykelhus för förvaring och verksstad för den som vill meka med sin cykel. Här finns också garage som nås direkt via hissen i trapphuset.
Föreningen innehar bergvärme vilket kommer ha en stor positiv inverkan på föreningens ekonomi. Brf Vingården har även friköpt tomt!

Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppetider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Varmt välkommen på visning!
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad, 0707868889
Svenska Mäklarhuset Bromma

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Bromma-Essingen

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 4
    okt
    Sön 4 okt kl. 13:00–13:30
    Varmt välkommen på öppen visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.